שאלון הכרות

Woman In White

New member
שאלון הכרות ../images/Emo41.gif

מצטערת על ה
הנוסף אבל זה שאלון הכרות
כדי שנכיר טוב יותר
מה השעה?
מצב רוח:
שם:
עיר:
עיסוק ( שמינסט\ בן/בת שירות/ מלש"ל = מעומד לשירות לאומי
) אם בני שירות אז.....
מקום שירות:
עמותה:
יחס של הרכזת: ( מתקשרת, מגיעה...או שלא)
מרוצה מהמקום:
שנה או שנתיים:
במילה אחד איך זה ליהיות בהשתלמות?
ועכשיו החלק הכיפי
מה אני אוהבת לעשות:
מה אני שונאת לעשות:
איך אני מבלה בזמני החופשי:
משו מצחיק שקרה לי:
משו מביך שקרה לי:
סרט טוב שראיתי:
שיר טוב שהקשבתי:
טלויזיה או מחשב?
כלב או חתול?
קיץ או חורף?
ירח או שמש?
אם הייית מישו אחר היית מתייד/ת עם עצמך? עכשיו שאלות תפוזיות
מה הניק שלי:
למה:
כמה זמן אני בתפוז?
פעיל?
על אילו פורומים תמליץ?
מצב רוח עכשיו:
מה השעה: ולסיכום תמונה
מה שבא לכם

GILADOS

New member
עונה../images/Emo9.gif מה השעה? 20:22 מצב רוח: נחמד כזה../images/Emo3.gif שם: גלעד גיל: 20.5 תאריך לידה: 20/4/1987 עיר: כפר סבא עיסוק: בן שירות אם בני שירות אז..... מקום שירות: כפר בתיה עמותה: בת עמי יחס של הרכזת: מתקשרת לפעמים לבדוק איך הולך ומבקרת מדי פעם במקום השירות. מרוצה מהמקום: מאד שנה או שנתיים: שנה מה אני אוהב לעשות: לקרוא ספרים, לגלוש באינטרנט, לצפות בטלויזיה. מה אני שונא לעשות: ספורט וכדומה. איך אני מבלה בזמני החופשי: ממ קריאה בעיקר... משהו מצחיק שקרה לי: ממ לפני שבועיים בנסיעה באוטובוס, בת שירות נחמדה (דתיה) שראתה אצלי את התיק של 'בת עמי', שאלה אותי אם אני בן שירות ואיפה אני משרת וכו'. במהלך השיחה היא פתאום שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תכיר לי מישהי (חברה שלה). די הסתייגתי בהתחלה. בסוף נתתי בהיסוס את המספר שלי ואמרתי "אם היא תרצה שתתקשר". משהו מביך שקרה לי: כנ"ל. סרט טוב שראיתי: לא עולה לי משהו בראש כרגע. שיר טוב שהקשבתי: לא ממש אוהב לשמוע שירים... טלויזיה או מחשב? מחשב כלב או חתול? לא זה ולא זה קיץ או חורף? קיץ ירח או שמש? גם וגם אם היית מישהו אחר היית מתיידד עם עצמך? אם זה מישהו אחר סימן שזה לא אני, לכן לא אוכל לענות. עכשיו שאלות תפוזיות מה הניק שלי: GILADOS למה: ככה. כמה זמן אני בתפוז? כבר מספר שנים פעיל? כן על אילו פורומים תמליץ? אין לי ממש המלצות../images/Emo3.gif מצב רוח עכשיו: לא השתנה מאז תחילת השאלון../images/Emo3.gif מה השעה: 20:55

GILADOS

New member
כן! אני פשוט חושב לעומק על כל שאלה, מה רע?../images/Emo3.gif

Woman In White

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה השעה? 20:45
מצב רוח: מצויין
שם: א'
תאריך לידה: 17.5
עיר: אשקלון
עיסוק ( שמינסט\ בן/בת שירות/ מלש"ל = מעומד לשירות לאומי ): בת שירות אם בני שירות אז.....
מקום שירות: בית חולים
עמותה: שלומית
יחס של הרכזת: ( מתקשרת, מגיעה...או שלא) חח מ 1 - 10 : 2
מרוצה מהמקום: סבבה..
שנה או שנתיים: אין לי שמץ
במילה אחד איך זה ליהיות בהשתלמות? סביר
ועכשיו החלק הכיפי
מה אני אוהבת לעשות: לישון, להתבטל, לאכול, לצאת, לראות טיוי, לבלות עם החבר'ה
.
מה אני שונאת לעשות: לקום מוקדם בבוקר ולעבוד
איך אני מבלה בזמני החופשי: בישיבה
משו מצחיק שקרה לי: ממ..לא זוכרת
משו מביך שקרה לי: בעבודה..האחראית עליי אמרה לי ליקרוא משהו וזה היה כתב קטן כזה ולא היה לי ממש כח להתאמץ ליקרוא..אז אמרתי לה "אני לא רואה" והיא אמרה לי "אם את לא רואה אז מצבי לא כזה גרוע כי אני רואה הכל מצויין ואני צריכה לעבור ניתוח"
לא נעים ודיי מביך חח
סרט טוב שראיתי: אלפלא דוג סרט לא רע
שיר טוב שהקשבתי: maroon 5 - wake up call
טלויזיה או מחשב? טלויזיה
כלב או חתול? שניהם
קיץ או חורף? חורף
ירח או שמש? ירח
אם הייית מישו אחר היית מתייד/ת עם עצמך? כן
עכשיו שאלות תפוזיות
מה הניק שלי: woman in white
למה: חח סתם באמת
כמה זמן אני בתפוז? שנה ניראה לי...
פעיל? יש ימים טובים
על אילו פורומים תמליץ? לכל שבוע יש סוף שבוע
צריך להחיות את המקום, הדבר הטוב של היום ויש עוד הרבה
מצב רוח עכשיו: סבבה מה השעה: 20:59 ולסיכום תמונה מה שבא לכם

עכשיו אני..../images/Emo39.gif

מה השעה: 23:29 מצב רוח: חרא, אבל חפיף. שם: נ' (מבית הנשיא
) גיל: 17 וחצי. תאריך לידה: 07/09/1990 עיר: התנחלות שרוב הסיכויים שלא שמעתם עליה..... עיסוק: שמיניסטית, בחיפושים אחר ש"ל
מה אני אוהבת לעשות: בעיקר לקרוא, לטייל (אני ממש רוצה להיות מדריכת טיולים בש"ל...), לרקוד, ולהנות.. מה אני שונאת לעשות: מתמטיקה. ולכל הבני/בנות שירות לאומי אתם לא יודעים כמה כיף לכם שסיימתם עם זה כבר..
איך אני מבלה בזמי החופשי: רוקדת, קוראת, יוצאת עם חברות...לויודעת.. משו מצחיק שקרה לי: לא עולה לי... משו מביך שקרה לי: יש יותר מדי
סרט טוב שראיתי: "החופשה". לויודעת עד כמה הוא באמת סרט טוב, אבל נורא נהנתי ממנו. שיר טוב שהקשבתי: ציפורים/ גלעד שגב. טלוויזיה או מחשב: ברור שמחשב.. כלב או חתול: לא זה ולא זה. אבל אם אני חייבת אז כלב. קיץ או חורף: ברור שחורף. ירח או שמש: ירח..... אם הייתי מישו אחר הייתי מתיידדת עם עצמי: נראה לי שכן
, למה לא?
מה הניק שלי: מישי עם חיוך
למה: ליודעת....כי זה כינוי ממש חמוד?
..... כמה זמן אני מתפוז: מתי שהוא בחופש הגדול...מה זה משנה? פעיל: נראה לי... על איזה פורומים אני ממליצה: אמממ, אביתר בנאי, אבל רק למי שאוהב אותו... מצב רוח עכשיו: עדיין בזבל, אבל נתגבר
מה השעה: 23:40 לילה טוב לכולם!

Norma Jean

New member
עונה

מה השעה? 8:20 מצב רוח: לא משהו וגם עייפה... שם: אושרת גיל: 19.5 תאריך לידה: 5.2.88 עיר: חולון עיסוק ( שמינסט\ בן/בת שירות/ מלש"ל = מעומד לשירות לאומי ) בת שירות. אם בני שירות אז..... מקום שירות: בה"ח עמותה: שלומית יחס של הרכזת: ( מתקשרת, מגיעה...או שלא) מתקשרת,מגיעה,יחס מדהים,היא ממש אחלה. מרוצה מהמקום: לא ממש...קשה לי מאוד... שנה או שנתיים: שנה אם אני אשרוד את זה... במילה אחד איך זה ליהיות בהשתלמות? כייף ועכשיו החלק הכיפי מה אני אוהבת לעשות: לקרוא,להיות באינטרנט,להיות עם חברות,לשמוע מוזיקה,ללכת לקולנוע,לתאטרון. מה אני שונאת לעשות:ללכת לשירות חח... איך אני מבלה בזמני החופשי: בתי קפה,קולנוע,חברות. משו מצחיק שקרה לי: היום כמעט נפלתי באוטובוס חח... משו מביך שקרה לי: כנ"ל סרט טוב שראיתי: "מכושפת" שיר טוב שהקשבתי: יש המון... טלויזיה או מחשב? גם וגם כלב או חתול? כלב קיץ או חורף? אביב ירח או שמש? ירח אם הייית מישו אחר היית מתיידד/ת עם עצמך? לא עכשיו שאלות תפוזיות מה הניק שלי: NORMA JEAN למה: זה השם האמיתי של מרילין מונרו והיא הייתה מדהימה... כמה זמן אני בתפוז? כמה שנים טובות... פעיל? עכשיו פחות..פעם המון.. על אילו פורומים תמליץ?"האי" מצב רוח עכשיו: לא משהו חח... מה השעה: 8:27 ולסיכום תמונה: אין לי פה אני בעבודה שאני אחזור הבייתה אני אשים.

עונה../images/Emo9.gif

מה השעה?9:54 מצב רוח: עייפה מעט ובכללי סבבה לגמרי שם:ליטל גיל:19 תאריך לידה:23.9.1988 עיר:גבעת שמואל עיסוק ( שמינסט\ בן/בת שירות/ מלש"ל = מעומד לשירות לאומי ) אם בני שירות אז..... (מתחילה ביום ראשון
) מקום שירות: בית דרור עמותה:ש"ל יחס של הרכזת: ( מתקשרת, מגיעה...או שלא) עוד לא יודעת מרוצה מהמקום:אני משערת שאני אהיה מרוצה:) שנה או שנתיים: נתחיל בשנה במילה אחד איך זה ליהיות בהשתלמות? לא הייתי ועכשיו החלק הכיפי מה אני אוהבת לעשות: לראות סרטים, לטייל, ללמוד, לקרוא, לכתוב,לצייר.... מה אני שונאת לעשות:לקום בבוקר, לחשב דברים איך אני מבלה בזמני החופשי: בטלפון, עם חברים, במחשב, בשינה.. סרט טוב שראיתי: כוורת שיר טוב שהקשבתי: את עושה אותי אמא\יהודית רביץ טלויזיה או מחשב?מחשב כלב או חתול? ברור שכלב! קיץ או חורף?סתיו ואביב
ירח או שמש?ירח אם הייית מישו אחר היית מתייד/ת עם עצמך?סביר להניח:) עכשיו שאלות תפוזיות מה הניק שלי:קשת של אהבה למה:הייתי נורא קיטצית בגיל 14
כמה זמן אני בתפוז? מגיל 14..חח פעיל? יאפ על אילו פורומים תמליץ?יהודית רביץ, מתכונים, ועוד כל מיני רנדומליים.. מצב רוח עכשיו:נחמד.. מה השעה: 10:04

Honey girl17

New member
נחמד ../images/Emo9.gif

מה השעה?18:27
מצב רוח:מעולה!
שם:בר
תאריך לידה:8.3.90
עיר:חדרה
עיסוק ( שמינסט\ בן/בת שירות/ מלש"ל = מעומד לשירות לאומי )שמינסטית
ועכשיו החלק הכיפי:
מה אני אוהבת לעשות:לשמוע מוזיקה,לקרוא ספרים ועוד...
מה אני שונאת לעשות:אמממ לא עולה לי משהו כזה לראש
איך אני מבלה בזמני החופשי: תלוי בקריזה
משו מצחיק שקרה לי: קרו הרבה...
משו מביך שקרה לי: כנ"ל
סרט טוב שראיתי:לא חולת סרטים
שיר טוב שהקשבתי: אחח יש הרבה... אחד לדוגמה: When I'm Gone-3 Doors Down
טלויזיה או מחשב?מחשב
כלב או חתול?אם אין ברירה אז חתול...
קיץ או חורף?חורף!
ירח או שמש?שמש
אם הייית מישו אחר היית מתייד/ת עם עצמך?למה לא?
עכשיו שאלות תפוזיות:
מה הניק שלי:honey girl17
למה:סתם...
כמה זמן אני בתפוז?אממ כמה חודשים
פעיל?כע
על אילו פורומים תמליץ? אהבה בגיל ההתבגרות
מצב רוח עכשיו:מעולה!
מה השעה:18:33
ולסיכום תמונה
נוותר.

ואת מחייכת אליי מתוך השינה:)

(יהיה לנו טוב, טוב מטוב טוב מאוד..
) מה השעה?13:07 מצב רוח: מעולה, ב"ה
שם: חן גיל: 17 עודמעט.. תאריך לידה: 15.12.90 עיר: מושב. עיסוק ( שמינסט\ בן/בת שירות/ מלש"ל = מעומד לשירות לאומי ) שמיניסטית
אם בני שירות אז.....- מקום שירות:- עמותה:- יחס של הרכזת: ( מתקשרת, מגיעה...או שלא) - מרוצה מהמקום:- שנה או שנתיים: שנתיים
במילה אחד איך זה ליהיות בהשתלמות? - ועכשיו החלק הכיפי מה אני אוהבת לעשות: לצאת, להיות עם חברות, לקרוא, לכתוב. מה אני שונאת לעשות: ללמוד דברים לא מעניינים, להשתעמם. איך אני מבלה בזמני החופשי: מחשב, טלויזיה, קריאה, כתיבה.. משו מצחיק שקרה לי: לא עולה לי כרגע.. משו מביך שקרה לי:כנ"ל.. סרט טוב שראיתי: אמן האשליות שיר טוב שהקשבתי: מיקה קרני-אצלי הכל בסדר/ מאיר אריאל-מודה אני טלויזיה או מחשב? מחשב כלב או חתול? כלב קיץ או חורף? חורף
ירח או שמש? שמש
אם הייית מישו אחר היית מתייד/ת עם עצמך? אני חושבת שכן, אני לא כזו רעה סה"כ..
עכשיו שאלות תפוזיות מה הניק שלי: אנוכי ואני למה: לא עומד מאחוריו כלום.. כמה זמן אני בתפוז?בסביבות ה4 שנים.. פעיל? מאוד! על אילו פורומים תמליץ? תיכוניסטים ובנות אולפנה- כי אני מנהלת שם
ושמיניסטים(?) מצב רוח עכשיו: מעולה. מה השעה: 13:14 ולסיכום תמונה מה שבא לכם

gogoit

New member
היכרות רות רות

מה השעה? 13:25 מצב רוח: עייפה קצת, והכל בסדר שם: שירי גיל: 19 תאריך לידה: 12.8.88 עיר: כפר תבור עיסוק ( שמינסט\ בן/בת שירות/ מלש"ל = מעומד לשירות לאומי ) בת שירות אם בני שירות אז..... מקום שירות: עמל-עפולה עמותה: שלומית יחס של הרכזת: ( מתקשרת, מגיעה...או שלא) לא ממש... וטוב שכך
מרוצה מהמקום: כןן שנה או שנתיים: שנה במילה אחד איך זה ליהיות בהשתלמות? עוד שבועיים תהיה ההשתלמות הראשונה שלי (ד"א מישהו מפה יהיה בה? במד"א עפולה) ועכשיו החלק הכיפי מה אני אוהבת לעשות: להיות במחשב, לבלות עם חברים, לרקוד, לראות טלויזיה, לבלות עם החבר מה אני שונאת לעשות: דברים שלא באים לי בטוב באותו הרגע- בכללי
איך אני מבלה בזמני החופשי: ^ ראו ערך 'מה אני אוהבת לעשות' משו מצחיק שקרה לי: לא זוכרת כרגע :S משו מביך שקרה לי: ^ סרט טוב שראיתי: גרין מייל שיר טוב שהקשבתי: cherry blossom girl של air- מומלץ בחום טלויזיה או מחשב? שניהם כלב או חתול? כלב קיץ או חורף? סתיו ירח או שמש? ירח אם הייית מישו אחר היית מתייד/ת עם עצמך? האמת שכן. עכשיו שאלות תפוזיות מה הניק שלי: גוגואית למה: לאיודעת, שם שעלה לי כמה זמן אני בתפוז? מ-2004 פעיל? כן על אילו פורומים תמליץ? על קומונה מסויימת, אבל אני לא אמליץ כי זו קומונה רק של החבר'ה שלי חח
מצב רוח עכשיו: כמו בהתחלה מה השעה: 13:30 יומטוב

M o n a L i s a

New member
גם אני? ../images/Emo13.gif

מה השעה? 22:36 מצב רוח: למרות הכל, חיובי
שם: מונהליזה גיל: 22 תאריך לידה: 14/3 עיר: רמת גן באמצ"ש וצפון בסופ"ש עיסוק ( שמינסט\ בן/בת שירות/ מלש"ל = מעומד לשירות לאומי): סטודנטית אם בני שירות אז.....אני אספר על מה שעשיתי בשירות: מקום שירות: מחנה מעפילים בעתלית/ מחלקת תאונות, קופ"ח כללית עמותה: שלומית יחס של הרכזת: ( מתקשרת, מגיעה...או שלא) הייתה מגיעה כל הזמן, מקסימה ותמיד שם. מרוצה מהמקום: בדיעבד מאוד, כי זו הייתה נקודת מפנה בחיים שלי. שנה או שנתיים: שנה בכל מקום. במילה אחד איך זה להיות בהשתלמות?אני נהניתי מההשתלמויות כי הן היו כל פעם בחור אחר בארץ ומשהו לצפות לו. ועכשיו החלק הכיפי: מה אני אוהבת לעשות: לקרוא, לטייל, לראות סדרות (גיבורים וכו') ולשמוע מוסיקה. מה אני שונאת לעשות: אין משהו מסוים, הכל תלוי במצב הרוח. איך אני מבלה בזמני החופשי: באמצע שבוע בעיקר לומדת ומבלה קצת עם חברות והסופ"ש מוקדש ללימודים שלא הספקתי ולחבר. משו מצחיק שקרה לי: לא עולה משהו בראש... משו מביך שקרה לי: קמתי לפנות מקום כי חשבתי שראיתי מישהי בהריון עומדת באוטובוס...והיא לא ולא הבינה למה בדיוק פיניתי לה מקום... סרט טוב שראיתי: מזמן לא ראיתי...אבל האחרון היה "רטטוי". שיר טוב שהקשבתי: החידוש לשיר של אלאניס מוריסט - uninvite ומונסון. טלויזיה או מחשב? מחשב כלב או חתול? כלב קיץ או חורף? חורף ירח או שמש? שמש אם הייית מישו אחר היית מתייד/ת עם עצמך? כן... עכשיו שאלות תפוזיות מה הניק שלי: מונהליזה למה: כי בדיוק למדתי למבחן בתולדות האמנות, וזה הדבר הראשון שעלה לי בראש והיה פנוי. כמה זמן אני בתפוז? בערך 5 שנים... פעיל? תלוי בלימודים על אילו פורומים תמליץ? אני אוהבת את פורום סטודנטים חברתי, ולמרות שהוא מלא בבנות 14 אני אוהבת את פורום אופנה. מצב רוח עכשיו: כמו שהיה... שעת סיום: 22:50

Q T g i r l

New member
גם אני יענה, למרות שאני חדשה.

מה השעה?: 2:51 מצב רוח: רגוע שם: שני גיל: 18 וחצי תאריך לידה: 25.3.89 עיר: ראשל"צ עיסוק ( שמינסט\ בן/בת שירות/ מלש"ל = מעומד לשירות לאומי ): בתהליכי פטור (רפואי), בקרוב מלש"ל ועכשיו החלק הכיפי מה אני אוהבת לעשות: לצאת עם חברים מה אני שונאת לעשות: לעבוד (עצלנית שכמוני) איך אני מבלה בזמני החופשי: חברים, מחשב... משו מצחיק שקרה לי: לא זוכרת משו מביך שקרה לי: לא זוכרת סרט טוב שראיתי: מחיר הבגידה שיר טוב שהקשבתי: Porcupine Tree - Lazarus טלויזיה או מחשב? מחשב כלב או חתול? כלב קיץ או חורף? כל שנה זה מתחלף. השנה קיץ. ירח או שמש? ירח אם הייית מישו אחר היית מתייד/ת עם עצמך? כן (צנועה) עכשיו שאלות תפוזיות מה הניק שלי: Q T g i r l למה: זה ממזמן הייתי קטנה וטיפשה. כמה זמן אני בתפוז? 3 שנים פעיל? מאוד על אילו פורומים תמליץ? לא כ"כ בפורומים. מצב רוח עכשיו: עדיין רגוע מה השעה: 2:56 ולסיכום תמונה שלי

אני..

מה השעה? 12:33
מצב רוח: קריר
שם: שירן
תאריך לידה: 25.7.86
עיר: רמלה
עיסוק ( שמינסט\ בן/בת שירות/ מלש"ל = מעומד לשירות לאומי) עובדת. אם בני שירות אז.....
מקום שירות: שרות בתי הסוהר
עמותה: אגודה להתנדבות
יחס של הרכזת: ( מתקשרת, מגיעה...או שלא) אממ... בשנה הראשונה הייתה מקסימה בשנייה מעצבנת.
מרוצה מהמקום: ויי מאד
שנה או שנתיים: שנתיים
במילה אחד איך זה ליהיות בהשתלמות? לא היה לנו ועכשיו החלק הכיפי
מה אני אוהבת לעשות: לשמוע מוסיקההה
לדבר עם כרמיתה, לישון... לבקר במקום השירות.
מה אני שונאת לעשות: ללכת לעבודה בבוקר
איך אני מבלה בזמני החופשי: אממ... עם חברות. עם ידיד טוב שלי... שומעת מוסיקה.
משו מצחיק שקרה לי: לא עולה לי...
משו מביך שקרה לי: בשירות לאומי, הייתי רל"ש. אחד מהמפקדים שם לא ממש סבלתי... לא ראיתי שהוא עומד מאחורי אז פשוט חיקיתי אותו!
סרט טוב שראיתי: 10 דברים שאני שונאת אצלך. מהממםם
שיר טוב שהקשבתי: דנידין הסוד שלי ממך
טלויזיה או מחשב? מחשב
כלב או חתול? כלבבב
קיץ או חורף? חורף
ירח או שמש? שמש
אם הייית מישו אחר היית מתייד/ת עם עצמך? כן
עכשיו שאלות תפוזיות
מה הניק שלי: פשוט שירן לא?
למה: פשוט... אני.
כמה זמן אני בתפוז? אמממ.... שנתיים בערך.
פעיל? פעיל?
על אילו פורומים תמליץ? מלחמת המינים, מכתב שלא נשלח
מצב רוח עכשיו: באמצע... דקה ככה דקה ככה
מה השעה: 12:40 ולסיכום תמונה מה שבא לכם .. מיד.

גם אני

למרות שלא כותבת כאן הרבה מה השעה
16:17 מצב רוח: סבבה שם: ירדן גיל: 19 תכף תאריך לידה: 10 לינואר עיר: ראשל"צ עיסוק
בת שירות אם בני שירות אז..... מקום שירות
ביה"ס חל"ץ בחולון עמותה
שלומית יחס של הרכזת
מציקה בעיקר מרוצה מהמקום
כן שנה או שנתיים
כנראה ששנתיים במילה אחד איך זה ליהיות בהשתלמות? הכוונה -במילה אחת
נחמד ועכשיו החלק הכיפי מה אני אוהבת לעשות
לעבוד עם הילדים, להרגיש שאני מועילה מה אני שונאת לעשות
לצלם למורות, להביא לשושי מצרכים.. גאד כל כך הרבהההההההה איך אני מבלה בזמני החופשי
מחשב, חברות חברים וכו' משו מצחיק שקרה לי
ממממם.... כל היום צחוקים בבצםפר משו מביך שקרה לי
לי לא קורים דברים מביכים סרט טוב שראיתי
דרגונפליי שיר טוב שהקשבתי
"את שומעת" / מאיר בנאי טלויזיה או מחשב
מחשב כלב או חתול
כלב קיץ או חורף
חורף ירח או שמש
שמש אם הייית מישו אחר היית מתייד/ת עם עצמך
כל כך לא עכשיו שאלות תפוזיות מה הניק שלי:
מולי בלון למה
שם של דג (שותק) שמן כמה זמן אני בתפוז