שאלון הכרות

hada§

New member
שאלון הכרות ../images/Emo13.gif

שאלון חביב שמצאתי... הוא לא ארוך מידיי... תהנו!
1 שם 2 גיל 3 עיר מגורים 4 בארון / לא בארון 5 תחום עיסוק 6 לבד או בזוגיות? 7 למה בחרת בכינוי הזה? 8 תכונה טובה 9 תכונה רעה 10 כאב 11 משאלה 12 זיכרון רע 13 זיכרון טוב 14 זיכרון ילדות 15 געגוע 16 פחד 17 הקמע שלי 18 חג אהוב 19 חג שנוא 20 אוכל מועדף 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל 22 שתיה 23 קינוח 24 ממתק/חטיף 25 צבע 26 חיה 27 ספורט 28 מספר מזל 29 ספר 30 סרט 31 שחקן/ית 32 זמר/ת 33 תוכנית בטלוויזיה 34 מקום אהוב בארץ 35 המעשה הכי נועז שעשית 36 המעשה הכי טיפשי שעשית 37 דיסק מועדף של מישל 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? 39 שקיעה או זריחה? 40 בעד או נגד בליינדטיים? 41 בעד או נגד סטוצים? 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? 43 גי'נס או סתם מכנס? 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? 45 בזבזן או חסכן? 46 חוף או הרים? 47 שיר שגורם לי לצחוק 48 שיר שגורם לי לבכות 49 השיר של כל הזמנים 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? 53 תכונות אופי שיש בי 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים 55 באילו אתרים אתה גולש? 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____ 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה?

שלי

1 שם: עידו 2 גיל: 16 3 עיר מגורים: חיפה 4 בארון / לא בארון: לא מבין את השאלה אבל אני אוהב בנות 5 תחום עיסוק: תלמיד? 6 לבד או בזוגיות? מאוהב מעבר לזה כלום 7 למה בחרת בכינוי הזה? שיר של מישל 8 תכונה טובה: חברותי 9 תכונה רעה:מתרגז מהר 10 כאב: לא עולה לי משהו בראש תודה לאל! 11 משאלה:אם מספרים זה לא מתקיים 12 זיכרון רע: אין לי מווווווושג 13 זיכרון טוב: אין לי מווושג 14 זיכרון ילדות: היה לנו אחת שמנגנת על אקורדיון בגן!!! 15 געגוע:כיתה ט' 16 פחד: גובה 17 הקמע שלי: יש זה מן תליון 18 חג אהוב:פורים 19 חג שנוא: טו בשבט 20 אוכל מועדף: סיני 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל : דגים 22 שתיה : קולה 23 קינוח: שוקלד 24 ממתק/חטיף: מקופלת 25 צבע : כחול כהה 26 חיה: כלב 27 ספורט: כדורסל 28 מספר מזל: אין 29 ספר: ממממ אין לי מוווווווושג 30 סרט: TOP GUN 31 שחקן/ית: ג'ולה סטיילס , נטלי פורטמן 32 זמר/ת: אלישה קיז מישל בראנץ' 33 תוכנית בטלוויזיה: SOUTHPARK 34 מקום אהוב בארץ: חיפה 35 המעשה הכי נועז שעשית:אין לימושששששג 36 המעשה הכי טיפשי שעשית: מממ אין לי מווווושג 37 דיסק מועדף של מישל: HP 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? ערב 39 שקיעה או זריחה? שקיעה 40 בעד או נגד בליינדטיים? נגד 41 בעד או נגד סטוצים? בעד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון?כן 43 גי'נס או סתם מכנס?גינס 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו 45 בזבזן או חסכן? בזבזן 46 חוף או הרים?חוף 47 שיר שגורם לי לצחוק: כל שיר מפגר של "רוני" 48 שיר שגורם לי לבכות: אין 49 השיר של כל הזמנים: DONT SPEAK - נו דאוט 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב: אין 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי: אין 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? תקשיבו מוות לא מעניין אותי 53 תכונות אופי שיש בי: רכלן 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: חברותי 55 באילו אתרים אתה גולש? כל מיני 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? אין 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים?הרבה דברים 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה?כן, ככה 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: מצחצח שיניים 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: כנל 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? אין לי מושג 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד?כנל 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? דיסקים 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות?ציפור 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? אין לי מושג 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה?אתמול 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? כיתה ט' 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי בניו יורק 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך": היום 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? תלוי מי

White Stripe

New member
אאאאאאאני../images/Emo168.gif

1 שם
שירי 2 גיל
13 וחצי.. יותר קרוב ל14 3 עיר מגורים
מעלה אפרים (איפשהו) 4 בארון / לא בארון
חחח לא בארון 5 תחום עיסוק
אסירה 6 לבד או בזוגיות?
לבד 7 למה בחרת בכינוי הזה?
כי ווייט סטרייפס חמודים.. והשם עוד יותר חמוד.. 8 תכונה טובה
יודעת להקשיב..ולהגיד מה שצריך
9 תכונה רעה
אוו יש מלא אממ קנאית עקשנית (בקטעים הרעים) רכושנית.. בטוח יש עוד 10 כאב
כשאיבדתי בנאדם שחשוב לי מאוד..עזבו לא לכאן 11 משאלה
האמת כשאני חושבת על זה.. להיות מוזיקאית מצליחה, משהו שמה שבטוח אני לא אעשה בשבילו כלום
12 זיכרון רע
כשאיבדתי אותה 13 זיכרון טוב
כשהכרתי אותה 14 זיכרון ילדות
נפלתי לביוב...... מה אני אעשה שהחליטו לתקוע חור באמצע הדשא!?!?!? 15 געגוע
אליה 16 פחד
שידעו בדיוק מה אני מרגישה 17 הקמע שלי
אין 18 חג אהוב
פורים..... למרות שאני יכולה לעשות פורים כל יום.. יש ת'אווירה הזאת של שמים-עליכם-זין 19 חג שנוא
אממ.. לא שונאת שום חג..!! 20 אוכל מועדף
חחח יותר מדי 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל
מוח.. גאד רק ראיתי את זה.... וזו טראומה לכל החיים..ושאר איברי בע"ח דוחים (אנלא צימחונית) 22 שתיה
קולה 23 קינוח
עזבו אותי קינוחים 24 ממתק/חטיף
ממתקים כל דבר שקשור בשוקולד..לצערי 25 צבע
שחור ואדום.. וגווני הכחול למיניהם 26 חיה
כלבים.. אני הולכת על קלאסיקות. וגם סוסים 27 ספורט
תנו לי מחניים עם חברות שלי ואני מרוצה 28 מספר מזל
אין 29 ספר
ורוניקה מחליטה למות 30 סרט
סודות כואבים 31 שחקן/ית
סקרלט ג'והנסון, לא ראיתי המון סרטים שהיא משתתפת בהם אבל גאדדד הי משהו מיוחדדד.. 32 זמר/ת
איימי לי (אוונסנס) 33 תוכנית בטלוויזיה
אני בקושי רואה טלוויזיה אבל אני רואה המורדים קבוע... וגם אני מאלה שיורדים על הטלנובלות למיניהם.. מה לעשות שזה ממכר וגורם לי לחשוב על צרות של אחרים? 34 מקום אהוב בארץ
אין משהו מיוחד.. זרקו אותי במקום ירוק עם עצים ואני שמחה.. אבל גם ת"א .. נותנת כבוד למדינה העלובה הזאת 35 המעשה הכי נועז שעשית
אמרתי למישהי (כן, מישהי) שאני מאוהבת בה 36 המעשה הכי טיפשי שעשית
ראו סעיף קודם... 37 דיסק מועדף של מישל
כמה שהוטל פייפר טוב, דה ספיריט רום הוא אגדי. 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב?
ערב 39 שקיעה או זריחה?
שקיעה 40 בעד או נגד בליינדטיים?
שיהיה מה אכפת לי.. 41 בעד או נגד סטוצים?
למה לא ? 42 מאמין באהבה ממבט ראשון?
כן 43 גי'נס או סתם מכנס?
ג'ינס 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת?
רגילה.. פאק הנה התחילו השאלות הרגילות המעפנות 45 בזבזן או חסכן?
בזבזנית 46 חוף או הרים?
הריםםםםםם ועוד איך הרים 47 שיר שגורם לי לצחוק
Pink - Trouble Maker (או איך שלא רושמים את זה) אני לא אוהבת את פינק חח אבל זה לא קשור יש פשוט קטע שהיא אומרת it's obvious בקול צרוד כזה קיצר אלה ששמעו שירים שלה יבינו.. במיוחד בזה.. וזה קטע מצחיקקקקקקק.. 48 שיר שגורם לי לבכות
אין משהו מיוחד יש המון 49 השיר של כל הזמנים
Within Temptation - Ice Queen שיר מיוחד ענקקק שיגע לי ת'שכל עשיתי דברים מוזריםםםםם כששמעתי אותו כאילו הייתי על סמים 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב
לא יודעת יש כל מיני 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי
לא רוצה שירים לא רוצה הלוויה בכלל 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?
אני בכלל לא רוצה מצבה 53 תכונות אופי שיש בי
תכירו אותי ותראו.. 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים
אין משהו מיוחד . חח אני משעממת 55 באילו אתרים אתה גולש?
תפוז בעיקר, בבלוגים ובכמה פורומים. וגם באתרים של אקורדים/טאבים/ליריקס ואומנים שאני אוהבת 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים?
הפנים בכלליות לא נראה לי משו ספציפי 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים?
גם כן...... 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה?
לא- כי אח שלי דפוק, כן - כי הוא חתייךך 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר
חוזרת לישון 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון
בד"כ זה מכבה ת'אור אלא אם כן הוא כבר כבוי ועשיתי איזה משהו.. בטח לכתוב.. אז סוגרת תמחברת שירים ושמה אותה על השולחן
61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד?
ת'אמת את מישל למרות שיש אומנים שאני יותר אוהבת 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד?
דיסקמן גיטרה ויעלה 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? דיסקמןןן 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות?
נץ 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר?
הדיסקמן הגיטרה והמחשב 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? בפעם הראשונה שתרמתי מזמני לקהילה (וזו לא פעם ראשונה שאני אומרת את זה) 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור?
כיתה ג'..הגיל שהייתי שם חחח ושאר תקופת הילדות 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב-
אמריקה

OrdinaryDay

New member
../images/Emo11.gif

1 שם: שרה 2 גיל: עוד שלושה חודשיים 16
3 עיר מגורים: טבריה 4 בארון / לא בארון: אממ..אה?
5 תחום עיסוק: תלמידה
6 לבד או בזוגיות? לבד
7 למה בחרת בכינוי הזה? כי בא לי (?) 8 תכונה טובה: ובכן...בימיים האלה, אי היכולת שלי לדבר. 9 תכונה רעה: יותר מידי כאלה
10 כאב: כאוב לי הגרון והאוזנים. (אני יודעת שלא לזה התכוונת, אך...!!!) 11 משאלה: להשמיד את האנושות כולה 12 זיכרון רע: אני סנילית..לא זוכרת הרבה. 13 זיכרון טוב: מכיוון שאנוכי סנילית, אז כל מה שאני זוכרת, זה טוב. 14 זיכרון ילדות: שער מלגו ענק בגן חיות!
15 געגוע: מתגעגעת לארה"ב
16 פחד: ג'וקים...ואשני לא אספיק להשמיד את האנושות לפני שעידן הקרח יגיע 17 הקמע שלי: אין 18 חג אהובכל חג שלא משנים בו את שידורי הטלוויזיה 19 חג שנוא: כל חג שמשנים בו את שידורי הטלוויזיה 20 אוכל מועדף: ג'אנק פוק ומה שאמא לא מבשלת 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: סושי וקוויאר...זה היה פשוט יותר מידי דוחה
22 שתיה: קוקה קולה 23 קינוח: מידי פעם לא הייתי מתנגדת לעוגת שוקולד שוקולד. 24 ממתק/חטיף: צ'יטוס, ליקרש, בראוניז, אוריאו... 25 צבע: שחור וסגול 26 חיה: כלב 27 ספורט: שונאת ספורט 28 מספר מזל: אין (אין לי בכלל מזל, אז שיהיה לי מספר מזל!?) 29 ספר: לא קוראת ספרים 30 סרט: THERE'S TO MUCH
31 שחקן/ית: אנג'לינה ג'ולי, ריאן פליפה, ברוס ויליס ועוד... 32 זמר/ת: אלאניס מוריסט, ונסה קרלטון, ליאן רימס ועוד... 33 תוכנית בטלוויזיה: רוזוול, מכושפות, סברינה,חברים, כולם אוהבים את ריימנד (בקיצור, רוב תוכניות האמריקאיות) 34 מקום אהוב בארץ:חנות הדיסקים בגראנט קניון בחיפה
35 המעשה הכי נועז שעשית: CAN'T THINK OF ANYTHING
36 המעשה הכי טיפשי שעשית: יותר מידי כאלה
37 דיסק מועדף של מישל: TSR 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב?: ערב 39 שקיעה או זריחה?: שקיעה 40 בעד או נגד בליינדטיים?
41 בעד או נגד סטוצים?FOR GOD SAKE, I'M ONLY 15! (ואני בטוחה שרובנו בטווח הגילאים האלה!) 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא 43 גי'נס או סתם מכנס? גם וגם 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו 45 בזבזן או חסכן? יש תקופות... 46 חוף או הרים? שניהם.. 47 שיר שגורם לי לצחוק:
48 שיר שגורם לי לבכות:
49 השיר של כל הזמנים: VANESSA CARLTON-SUPERHERO 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב: אין שיר כזה.. 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי: כי אני אוכל לבחור את השירים להלוויה שלי
52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? BE NOT NOBODY
53 תכונות אופי שיש בי:
54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: שיהיה אפשר לדבר איתם בנעימות ושיבינו ציניות (ולא יקחו את זה יותר מידי ברצינות) וכמובן, שיתמכו בי בהשמדת האנושות
55 באילו אתרים אתה גולש? מוזיקה וחדשות... 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? אישיות... 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? ח...אממ שומרת על זכות השתיקה
58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? לא, ככה..! 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: מתלוננת שאני צריכה לקום 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: שומעת מוזיקה 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? אף אחד
62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? (בתקווה שיש שם חשמל) טלוויזיה(עם כבלים, כמובן) מחשב ודיסקמן(זה כולל את הדיסקים) 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית?: את הדיסקמן שלי 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? דג כלשהו 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? הדיסקים שלי 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? כנראה היה ממזמן..אני לא מצליחה לחשוב על משהו
67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? לשום גיל.. 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי בקליפורניה על חוף הים גם כוס קוקטל(ורג'ן) ביחד אחת וטווינקי ביד שניה 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך":
70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? ח..לא

Sweet Misery

New member
אנוכי

1 שם: הדר 2 גיל: 15 3 עיר מגורים: חולון 4 בארון / לא בארון: השאלה הזו מבלבלת אותי.
אבל אני סטרייטית. 5 תחום עיסוק: זנות?
אני תלמידה. 6 לבד או בזוגיות? בזוגיות. 7 למה בחרת בכינוי הזה? שם מקסים (חזק באירוניה) של שיר קצת פחות מקסים. 8 תכונה טובה: נדיבות, מוכנות לתת יותר מדי מעצמי. 9 תכונה רעה: חוסר מוכנות ופרנויה. 10 כאב: לא יכולה להיזכר באחד ספיציפי. 11 משאלה: להיות מאושרת ובסביבת אנשים מאושרים. כמה נדוש, ככה נכון. 12 זיכרון רע: הלוויה של סבא שלי. 13 זיכרון טוב: גרמניה.
14 זיכרון ילדות: אני, יושבת במטבח של הבית הקודם שלי עם הכוס שהייתה לי פעם ואהבתי מאוד מאוד.
15 געגוע: לימי התום.
16 פחד: מוות של אדם קרוב. 17 הקמע שלי: עדינה, הפרה השקסית שחבר שלי הביא לי מאילת.
18 חג אהוב: פסח? או פורים, למרות שהוא קצר מדי.
19 חג שנוא: לא יודעת אם שנוא, אבל יום העצמאות. 20 אוכל מועדף: ג'אנק (המבורגר, צ'יפס) וסלט ירקות. 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: דגים, חצילים וכבר. 22 שתיה : דיאט קולה, בירה שחורה, קפה. 23 קינוח: גלידה פיצוץ על כל התוספות
או סופלה שוקולד.
24 ממתק/חטיף: דובונים! 25 צבע: שחור. 26 חיה: דגים? 27 ספורט: מחול וקרקע. 28 מספר מזל: 5, 8. 29 ספר: "התפסן בשדה השיפון" של סלינג'ר. 30 סרט: "דו"ח מיוחד", "משחקי פיתוי", "שיקאגו". 31 שחקן/ית: לורן גרהאם, מיילו ונטימיליה, אדם ברודי, ג'יימס מרסטרס. 32 זמר/ת: מושל בראנץ', כריס קאראבה (דאשבורד קונפשיונל), אנדרו מקמהון (Something Corporate) 33 תוכנית בטלוויזיה: "בנות גילמור", "מלקולם באמצע", "באפי". 34 מקום אהוב בארץ: המ... אילת? 35 המעשה הכי נועז שעשית: לא יודעת.
36 המעשה הכי טיפשי שעשית: נתתי לידיד לנצל אותי, פיזית ורגשית. 37 דיסק מועדף של מישל: "Hotel Paper" 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? צהריים, אני חושבת. 39 שקיעה או זריחה? זריחה. 40 בעד או נגד בליינדטיים? לא יצא לי להיות באחד. נמנעת. 41 בעד או נגד סטוצים? תלוי. 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. מאמינה במשיכה ממבט ראשון. אהבה היא יותר עמוקה מסתם מבט. 43 גי'נס או סתם מכנס? ג'ינס. 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? שניהם. 45 בזבזן או חסכן? בזבזנית מאוד. 46 חוף או הרים? חוף. 47 שיר שגורם לי לצחוק: "The Bum Bum Song" של טום גרין. 48 שיר שגורם לי לבכות: המ... יש הרבה.
49 השיר של כל הזמנים: אין סיכוי שאני מצליחה לבחור. 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב: "I Don't Wanna Miss A Thing" של ארוסמית', "Wherever You Will Go" של דה קולינג, "Break Myself" של Something Corporate, "תשאירי לי מקום לחבק אותך"... 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי: אממ...
אני אתן למארגנים להחליט.
או! "Several Ways to Die Trying" של דאשבורד. חח, אם ישרפו את גופתי, אפשר להשמיע את "Only Ashes" של Something Corporate.
52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? "בעלת נוכחות בחייה, בעלת נוכחות גם במותה".
53 תכונות אופי שיש בי: פרנואידית, רגישה, עקשנית, איכפתית. 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: כנות, אדיבות, איכפתיות. 55 באילו אתרים אתה גולש? פורומים למיניהם. 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? עיניים, חיוך ואינטיליגנציה.
57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים?
58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? עם אחד מהם, כי הוא אדם שרוט ומאגניב. 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: חוזרת לישון.
מתלבשת לבצפר. 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: מפעילה את המערכת. 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? מיילו ונטימיליה?
62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? נגן MP3, אולר ופלאפון. 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? דיסקמן. 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? ציפור? 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר?לא יודעת.
66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? אני פעילה במועצה. אני עוזרת לבית הספר!
67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? לאף גיל. 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי במאדים?
69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך"? לאחי, לפני כמה ימים. 70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? בהחלט.

hada§

New member
אני...

איזה מעצבן! כתבתי את הכל ובאתי לעשות שליחה וזה נתקעעע אז הנה הכל מחדש...
1 שם: דנה 2 גיל: 17 ורבע
3 עיר מגורים: ראשון לציון 4 בארון / לא בארון: הבגדים על הרצפה
השאר...
5 תחום עיסוק: תלמידה בכיתה י"א.. במגמת פרחי מדע של חננים
6 לבד או בזוגיות? לבד... 7 למה בחרת בכינוי הזה? אמממ.. זה היוזר של אחותי... שקוראים לה הדס.. והוא לא אטרקציה בכלל חחח
8 תכונה טובה: צינית
9 תכונה רעה: מתמכרת לדברים ולאנשים לפעמים יותר מידיי
10 כאב: מסתובב לי הראש!.. אולי זה מהרעידת אדמה?!.. חחח
11 משאלה: להיות מאושרת בכללי.. וש"קללת החתול השחור" תוסר ממני אחת ולתמיד
12 זיכרון רע: כיתה ו'... כל הקן צרעות והמניפולציות בביתספר יסודי... 13 זיכרון טוב: הממממ
חלק מכיתה ט'... 14 זיכרון ילדות: פרפר נחמד, רכבת ההפתעות.. והחתול שלי לשעבר...
15 געגוע: שהייתי קטנה והייתי יוצאת לשחק עם השכנים ברחוב.. והכל היה כ"כ פשוט
16 פחד: נחשים, עכבישים, ג'וקים ועורבים.. אני ממש מפחדת מעורבים!.. חחח... פעם עורב עף מעל חברה של אחותי וניסה לתקוף אותה!.. הם ממש מרושעים עם המקור שלהם וכל זה...
17 הקמע שלי: אין קמע מיוחד... 18 חג אהוב: פסח!! יש חופש ארוךךך וגם יום כיפור.. נחמד שכולם צמים מסביב חחח
19 חג שנוא: טו בשבט.. פרות יבשים... בעעע
20 אוכל מועדף: פשטידת תירס וספגטי!!
21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: תאנים ואבוקדו...
22 שתיה: מיץ תות בננה
23 קינוח: עוגת שוקולד חמה עם שוקולד נוזלי בפנים וכדור גלידה
24 ממתק/חטיף: כל השוקולדים למינים.. וצ'יטוס
25 צבע: ירוק, תכלת ושחור... 26 חיה: חתולים!!.. למרות שהם יכולים ליות רעים...
27 ספורט: המממ.. אני אוהבת את מכבי ת"א בכדורסל...
28 מספר מזל: 2 29 ספר: פרחים בעליית הגג - וי.סי אנדרוס 30 סרט: פגוש את ההורים....
31 שחקן/ית: קייטי הולמס,וינונה ריידר, התר גרהם, ג'וני דפ, אשטון קוצ'ר
32 זמר/ת: מישל ברנץ', אלאניס מוריסט, דשבורד קונפשינל, בלינק 182, סימפל פלן, איידל ווילד...
33 תוכנית בטלוויזיה: דוסון קריק!!!...
וגם חברים וסקס והעיר הגדולה ובנות גילמור כשהיה
34 מקום אהוב בארץ: הממ.. לא נראה לי שיש הרבה ממש... חחחחח.. ת"א נראה לי
35 המעשה הכי נועז שעשית:
36 המעשה הכי טיפשי שעשית: בטח יש הרבההה 37 דיסק מועדף של מישל: TSR
38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? ערב... 39 שקיעה או זריחה? בד"כ שקיעה
40 בעד או נגד בליינדטיים? אמממ נראה לי שנגד 41 בעד או נגד סטוצים? חחח תלוי עם מי...
42 מאמין באהבה ממבט ראשון? כן...
43 גי'נס או סתם מכנס? ג'ינס! 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו 45 בזבזן או חסכן? בזבזנית.. :\ 46 חוף או הרים? הריםםםםם!
47 שיר שגורם לי לצחוק: Box Car Racer - My First Punk Song, Alanis Morissette - Narcissus 48 שיר שגורם לי לבכות: Aimee Mann - It's not 49 השיר של כל הזמנים: Edwin Maccain - I'll be 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב: Stacie Orrico - Stuck
51 שיר שיושמע בהלוויה שלי: Blink 182 - Adam's Song 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?חחח מה שבא להם
53 תכונות אופי שיש בי: אכפתית, יודעת להקשיב, צינית ולפעמים קצת מטופשת...
54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: בערך אותו הדבר... ושהיו כנים ולא צבועים....! 55 באילו אתרים אתה גולש? תפוז, דוסון קריק.. וכל מיני
56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? עיניים... 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? עינים, שיער... 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? אמממ נראה לי שרק עם אחותי... 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: מדליקה ת'מערכת
60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: מורידה את המשקפיים..
61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? מישל, קייטי הולמס, ג'ושוע ג'קסון!
62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? טלויזיה, דיסקמן ו..
63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? בגדים..
64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? חתול או כלב!... כל היום רק ישנים או נובחים קצת....
65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? אין משהו מיוחד... 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה במחוייבות אישית.. התנדבתי ב
ת חלב... 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 11 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי באמסטרדם.. או ניו יורק
69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" לפני כמה ימים...
70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? כן.. תלוי מי...

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo186.gif לי!!

1 שם: אופיר 2 גיל: 13 3 עיר מגורים: ראשון לציון 4 בארון / לא בארון: - 5 תחום עיסוק: תלמידה(?) 6 לבד או בזוגיות? אני אוותר על השאלה הזאת. 7 למה בחרת בכינוי הזה? דמות קומיקס שאני אוהבת. 8 תכונה טובה: לא יודעת.. אני לא מצליחה לחשוב על משהו.. 9 תכונה רעה: ח...זה ארוך! 10 כאב: גרון..(אני חולה!) 11 משאלה: לחזור בזמן 3 חודשים אחורה. 12 זיכרון רע: אני מעדיפה שלא. 13 זיכרון טוב: הטיסה הראשונה שלי
14 זיכרון ילדות: הייתה לי בובה של כלב שלא הייתי עוזבת לשניה 15 געגוע: בן אדם מיוחד
ואני מעדיפה לא לפרט. 16 פחד: מסכות של פורים ולייצנים. 17 הקמע שלי: עד לפני שבוע זה היה בן-אדם מסויים.. עכשיו כבר אין
18 חג אהוב: אין 19 חג שנוא: כולם. 20 אוכל מועדף: ג'אנק (פיצה,המבורגר,צ'יפס וכו'..) 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: כל מה שהוא לא ג'אנק ו.. סיני,תאילנדי,מקסיקני ושאר הדברים המוזרים האלה.. 22 שתיה: קולה 23 קינוח: אני לא אוהבת את הדברים האלה.. 24 ממתק/חטיף: מסטיקים(נחשב?) בעיקר של Must (יש טעמים ממש מגניבים!) אפרופו ובמבה! 25 צבע: שחור. 26 חיה: כלבים 27 ספורט: funny 28 מספר מזל: 4 29 ספר: אורי - אסתר שטרייט-וורצל ואלקטרה אם זה נחשב לספר. 30 סרט: LXG, סדרת טומב ריידר וסרטים מצויירים אני חושבת..
31 שחקן/ית: פטה וילסון, ג'ניפר אניסטון, אנג'לינה ג'ולי, מת'יו פרי, ברוס וויליס וג'וני דפ גם נחמד
32 זמר/ת: ניקלבק, מישל בראנץ'. 33 תוכנית בטלוויזיה: חברים, המירוץ למליון, הישרדות ובעבר גם אלן.. 34 מקום אהוב בארץ: אין 35 המעשה הכי נועז שעשית: צעקתי על מורה(?) אני מתארת לעצמי שיש יותר נועז מזה.. אבל אני לא מצליחה לחשוב על משהו..
36 המעשה הכי טיפשי שעשית: זה מתאים לשאלה 35..
37 דיסק מועדף של מישל: TSR 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב?: בין צהריים לערב
39 שקיעה או זריחה?: שתיהם 40 בעד או נגד בליינדטיים? לא יודעת..
לא התנסתי עדיין
41 בעד או נגד סטוצים? - 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? פעם(ממש.. פעם!
) האמנתי..
43 גי'נס או סתם מכנס? סתם מכנס 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? טריקו 45 בזבזן או חסכן? יש לי עשרים שקל בארנק עוד מחנוכה כשהייתי בת 8... מה זה אומר? 46 חוף או הרים? שתיהם 47 שיר שגורם לי לצחוק: sir mix a lot - baby got back/i like big buts והפרודיה לשיר הזה - Wierd Al Yankovic - I Like Small Buts 48 שיר שגורם לי לבכות: Mandy Moore - Only Hope אבל זה לא ממש השיר.. זה רק משהו/מישהו שהשיר מזכיר לי
49 השיר של כל הזמנים: חח.. יש הרבה!
50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב: שאלה מס' 48 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי: לא יודעת.. אבל אני בטוחה שיש אנשים שישמחו לתת רעיונות
52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? שאלה מס' 51 53 תכונות אופי שיש בי: לא יודעת.. צינית?.. (שרה שקט!) 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: שידעו לשתוק כשצריך ושיבינו ציניות! (גם פה שקט!) 55 באילו אתרים אתה גולש? תפוז, לרוב.. 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? - 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? - 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? אם אחותי הייתה בגיל שלי.. אז אולי.. אבל אח שלי ממש לא! 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: בחורף - מדליקה מפזר חום/תנור חימום איך שלא תקראו לזה.. וחוזרת לישון.. בקיץ אני פשוט מוותרת על הקטע של התנור חימום
60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: מצחצחת שיניים. 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? גארפילד
62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? גיטרה,דיסקמן+דיסקים וסכין/אולר. 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? דיסקמן+דיסקים64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? נמר/זאב ואם אפשר - לא הייתי מתנגדת להיות גארפילד! 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? 2 חפצים.. האולר שלי והדיסקמן שלי 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? לא יודעת אם זה נחשב.. אבל אני מתנדבת בעמותה למען חיות
67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? שום גיל
68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי בדרום אמריקה מטיילת בג'ונגלים
69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך": לפני 3 חודשים ואני עדיין משלמת על זה..
70 האם אתה מוכן למות למען חבר, על מנת שהוא יחיה? תלוי אם החבר הזה היה מוכן למות בשבילי

למעלה