שאלון הכרות 5

yaeli20

New member
שאלון הכרות 5

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: גיל: אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: מה תאריך הלידה שלך ומה המזל שלך: את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים) משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו:

nf2006

New member
קוראים לי נתן

nf זה האותיות הראשונות של השם שלי 2006 כי אז נכנסתי לפורום פעם ראשונה גר בירושלים אמא שלי נפטרה מהמחלה - סרטן בגיל 52 לפני 4 שנים .. אני הייתי בן 18 בשעות הפנאי אני אצל משפחה חברים או מחשב ורציתי שתדעו שאני בחור ישיבה אוהב ללמוד תורה וגם אוהב ללמוד סתם דברים

עונה גם

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: מלכת הלבבות 8 בעקבות השיר של אסלה ומס' 8 כי רציתי כמה שקרוב למס' המזל שלי גיל:49 אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: צפון מה תאריך הלידה שלך ומה המזל שלך: תאריך לידה:30.11 המזל קשת את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: איבדתי את אימי הביולוגית בגיל 3 חודשים וכן אני מאומצת ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): אימי התאבדה בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים) בשעות הפנאי ה גם עם הבן וקצת במחשב משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו:

natalieov

New member
עונה...

נטלי, בת 21 מאזור המרכז תאריך לידה: 30.11.87 (מזל קשת) איבדתי את אבא לפני 8 שנים (בעוד שבועיים אזכרה), אבא נפטר מסרטן בבלוטות הלימפה והיה בן 54, אני הייתי בת 13 וחצי. בשעות הפנאי אני אוהבת לרקוד, לשיר, להתעמל, לכתוב, לישון ולקרוא... משהו שעדיין לא יודעים עליי: אני משתחררת מהצבא בעוד שבועיים ביום של האזכרה של אבא...

Jesse Ian

New member
../images/Emo20.gif

גיל: 22 אזור מגורים : קיבוץ בדרום מה תאריך הלידה שלך ומה המזל שלך: יולי, מזל סרטן את מי איבדתי : את אבא שלי, לפני שנה ושלושה חודשים, הוא היה בן 54 בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל...: לעבוד בגינה שלי, לקרוא, לשבת עם החברים

MoRoSH11

New member
עונה

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?- אם תסתכלו בצד שמאל תדעו
.למה?- כי תפוז לר קיבל רק מור אז נאלצתי להוסיף אותיות גיל: 22 אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: השרון מה תאריך הלידה שלך ומה המזל שלך: 8.7, סרטן את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: - אבאף, הוא היה 43 (אם אני לא טועה) ואני בת 10 ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): סרטן בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים) משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו

morib17

New member
עונה..באיחור../images/Emo4.gif

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: חלק מהשם שלי ,והגיל שלי שתכף משתנה... גיל:אוטוטו 18 אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום:השרון מה תאריך הלידה שלך ומה המזל שלך:22/6 מזל סרטן
את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי:איבדתי את אבא הייתי בת 16 ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): מהמחלה הארורה... בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים) לסדר את החדר שלי,לאפות ולבשל.. משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו: אני פרפקציוניסטית ברמות לא נורמליות,מנסה לא להגזים..

yaeli20

New member
עונה גם ../images/Emo13.gif

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: שמי והגיל שבו התחברתי לתפוז גיל: 26 אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: השרון מה תאריך הלידה שלך ומה המזל שלך: 15.2.83 מזל דלי את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: את אמא שלי הייתי בת 7 היא הייתה בת 41 ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): סרטן בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים): לאחרונה כמעט ואין אבל כשיש כמה רגעים אוהבת לכתוב, לקרוא, לראות סרטים ולבלות עם חברים משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו: אממממ.... לא עולה לי כרגע משהו לראש אם יעלה אכתוב

:)

כינוי ולמה דווקא הכינוי הזה?: שיר יצחקי
והשם המשפחה שלי לא באמת זה.. גיל 18: אזור מגורים – צפון/ גוש דן/ השרון/ ירושלים/ דרום: מרכז מה תאריך הלידה שלך ומה המזל שלך: 27.12.90 גדי את מי איבדתי - את אמי/את אבי/את שניהם, באיזה גיל הם היו ובאיזה גיל אני היתי: אמא ובגיל 17 ושבועיים ממה ההורה/ים שאיבדתי נפטר/ו (לא חובה): משהו בריאות.. בשעות הפנאי שלי אני אוהבת ל.......... (נא להשלים) מוסיקה,הופעות,לישון,חברים! משהו שעדיין לא יודעים עלי ורציתי שידעו: אממ.. אין משהו ספציפי

nOway1

New member
למי שלא מכיר/ה אתי

nOway1 = הכל אפשרי , בשום אופן וכו' ... צפון : נהרייה 9/7/1988 = סרטן איבדתי - את אימי-בשנת 08 ואת אבא- בשנת 97 אין לי שעות פנאיי וגם אם יהיה אני מצלם ומצלם ומצלם ומצלם ומצלם ומצלם ומצלם פייס בוק למי שיש : georges toutoukian תדעו הכל שם .. אין לי דברים מוסתרים

למעלה