שאלון הכרות קצר...

שאלון הכרות קצר...

טוב, לאור העובדה שחלק מהאנשים בפורום לא ידעו איך קוראים לי עד לפני כמה ימים נראה לי מתאים לעשות איזה שאלון הכרות קצר שניכר קצת יותר אחד את השני....... שם: גיל: עיר מגורים: צבע אהוב: מאכל אהוב: ספר אהוב: סקופ על עצמכם שיחדש לנו קצת עליכם: אמן אהוב (חוץ מנועם): תמונה:(לא חייב)

עדיש16

New member
אהלן

שם: עדיש הגזעית גיל: 16.7 עיר מגורים: מודיעין-עיר העתיד צבע אהוב: ירוק מאכל אהוב: אוכל סיני+סושי ספר אהוב: ואוו..קשה.. לא יכולה להחליט סקופ על עצמכם שיחדש לנו קצת עליכם: אני..אדישה וצינית [?] אמן אהוב (חוץ מנועם): יוני בלוך -- האהבה הראשונה שלי תמונה:(לא חייב) נזרום

WakeUpMan

New member
מי אני, ומה שמי :)

שם: ליאור גיל: 18 עיר מגורים: יישוב ליד באר-שבע צבע אהוב: כתום מאכל אהוב: חלווה! ספר אהוב: אני לא זוכר את שם הספר, אבל הסופר הוא דיוויד באלאדאצ'י המלך! סקופ על עצמכם שיחדש לנו קצת עליכם: לא עולה לי כרגע אמן אהוב (חוץ מנועם): הבילויים! סטנגה! מרסדס בנד! הגברת הראשונה! ועוד ועוד תמונה:(לא חייב) בפעם אחרת =]

בר דותן

New member
מי שלא מכיר :)

שם:בר דותן גיל:18.5 עיר מגורים:ראשון לציון צבע אהוב:שחור מאכל אהוב:אין ספר אהוב:נו באמת ! סקופ על עצמכם שיחדש לנו קצת עליכם:חחח לא ניראלי אמן אהוב (חוץ מנועם):אביב גפן :) , היהודים תמונה:(לא חייב!!!!

יובלל ג

New member
היי היי בלינקי ביל, דב קואלה לא רגיל

שם: יובל גיל: 16 וקצת עיר מגורים: מגשימים צבע אהוב: צהוב מאכל אהוב: הומ...פשטידת קישואים
ספר אהוב: שומרת אחותי..ליגה! סקופ על עצמכם שיחדש לנו קצת עליכם: אני צמחונית, ואף פעם לא ראיתי סרט בורקס אמן אהוב (חוץ מנועם): אם אני אתחיל זה לא יגמר..פשוט מוסיקה עברית טובה , ורוק טוב תמונה:(לא חייב)

עדיש16

New member
שחור זה לחלוטין צבע

ואני לא זוכרת מה מסמל אנשים שהצבע האהוב עליהם הוא שחור, אבל זה משהו מיוחד--זה מה שאני זוכרת

היי לכולם../images/Emo70.gif

טוב, אז לכל מי שעדיין לא מכיר אותי..... שם: דנה לייפציגר גיל: 19 עיר מגורים: חיפה צבע אהוב: לבן, תכלת, סגול, כחול מאכל אהוב: אוכל איטלקי ספר אהוב: רומן SMS, שומרת אחותי, רעש סקופ על עצמכם שיחדש לנו קצת עליכם: אני מאומצת מברזיל (למי שאיכשהו פספס את הפרט הזה...) אמן אהוב (חוץ מנועם): איתי פרל, דנה ברגר, יואב דגני, הילי ילון, לירז ברק, קרן פלס, מירי מסיקה.... יש הרבה מאוד... תמונה:(לא חייב) אין לי במחשב... וזאת לא התחמקות.... מבטיחה להתארגן על תמונה בימים הקרובים........

I was the one.

שם: הילי :) גיל: נושקת ל-20
עיר מגורים: כרמיאל/ חיפה צבע אהוב: סגול ואפור. מאכל אהוב: פסטה, ממש טובה אבל. ספר אהוב: משאלה אחת ימינה.
סקופ על עצמכם שיחדש לנו קצת עליכם: לפני שבוע אפיתי בפעם הראשונה ויצא נחמד, אבל בדר"כ אני נזק בכל מה שקשור לאוכל.... אמן אהוב (חוץ מנועם): אביב גפן, גבע אלון, עברי לידר, שלום חנוך, ברי סחרוף, אביתר בנאי, אסף אמדורסקי, המון המון המון, הרשימה לא תיגמר לעולם....
תמונה:(לא חייב)

למעלה