שאלון הכרות קטנטן

שאלון הכרות קטנטן ../images/Emo9.gif

כי יש פה מלאמלאמלא חדשים שאני לא מכירה
ואדווה נעלמה לי, אבל זה לא קשור
אני כבר אמצא אותה! |אמיצה| אדווה! שובי הביתה!
טוב, אז לשאלון
שם- גיל- מזל- סרט אהוב- אזור מגורים- מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים? נמצאת בתנועת נוער כלשהי? אם כן- פרטי איזו
ראש1/מעריב לנוער? באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך? בושם אהוב- צבע לק אהוב- איזה איפור את שמה ליומיום? בעד/נגד- התנתקות
(נו מה הם כתומים...) יחסים הומוסקסואלים פירסינג סמים אלכוהול רצח זנות מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים זהו
עכשיו תענו
ואל תשכחו לכתוב בסוף כמה שאתם אוהבים אותי
סתם, אתם לא חייבים

עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

שם- יעל גיל- 14 מזל- עקרב סרט אהוב- טרויה, הקסם של אלה וריקוד מושחת אזור מגורים- שם מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים? לוידעת
צריך לחשוב
נמצאת בתנועת נוער כלשהי? כן
אם כן- פרטי איזו משהו של המתנ"ס ראש1/מעריב לנוער? מעריב
באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך? מחול, ה"פ, הפרויקט של עידן רייכל בושם אהוב- משהו של ג'ייד
צבע לק אהוב- ורוד (ואני לא פאקצה!!!!) איזה איפור את שמה ליומיום? כלום, או שלפעמים סתם ליפגלוס. תלוי מה הולך לקרות
בעד/נגד- התנתקות בעדדדדדדדד יחסים הומוסקסואלים בעד פירסינג אין לי דעה סמיםנגד אלכוהול נגד רצח בעד
זנות אין לי דעה... מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים בעד

אני! ../images/Emo109.gif

שם- תמר גיל- 15 מזל- בתולה סרט אהוב- טיטאניק אזור מגורים- רעננה (אוף! לא רוצה! רוצה לעבור לכפר סבא!) מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים? תלוי אילו עוגיות נמצאת בתנועת נוער כלשהי? מד"צים לשלטון! אם כן- פרטי איזו ראש1/מעריב לנוער? ראש 1!! באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך? כוכב נולד בושם אהוב- קנזו פלאורס למרות שאני לא משתמשת כבר צבע לק אהוב- מחזק ציפורניים
איזה איפור את שמה ליומיום? כלום בעד/נגד- התנתקות (נו מה הם כתומים...) נגד!!!!!!!!!!!!!! יחסים הומוסקסואלים בעד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פירסינג מי שרוצה שישים סמים נגד אלכוהול לפעמים חתונות וזה, מסיבות אז זה נחמד רצח בעד! חחח סתם זנות בעעע נגד! מכירת הנשמה לשטן תמורת אספקת עוגיות לכל החיים בעד!!!!

פ.

שם- אביגדור
גיל- נמ
מזל- אריה סרט אהוב- אין כמו אלאבמה, נראה לי
אזור מגורים- ירושלים מה היית נותנת בשביל אספקת עוגיות לכל החיים? לא יודעת>_< נמצאת בתנועת נוער כלשהי? לא ממש ראש1/מעריב לנוער? נו וואן באיזה עוד פורומים בתפוז אפשר למצוא אותך? כוכב נולד
, זיהוי שירים, מיץ
התנתקות (נו מה הם כתומים...)- נגד סמים- נגד אלכוהול- נגד, במיוחד לפני שנוהגים!
רצח- נגד מה זנות- גם

מה דעתך על

ללכת להתארח אצל ד"ר פיל?
הוא נראה לי יוכל לעזור לך
למה את קוראת למחשב שלך אביגדור?!?! ולמה שתרצי להתחתן עם מישהו בשם כזה???

elivnat

New member
שלום../images/Emo70.gif

שם-ליבנת. גיל- 15 וחצי... בספטמבר 16 בע"ה... מזל-בתולה. סרט אהוב-אמממ יש מלא... שודדי הקריביים, חיזור מגונה...וכו'... אזור מגורים-איזור חדרה... בשביל אספקת עוגיות לכל החיים הייתי נותנת נשיקה ענקית לאימא, היא כבר תכין...
תנועת נוער-הייתי בבני עקיבא.. מעריב לנוער
באיזה עוד פורומים- השיר שלנו, פורום בני עקיבא... בושם אהוב- היפנוטיק, אסקדה, אנג'ל, 212... צבע לק אהוב-לא ממש אוהבת לק... איפור ליומיום-צללית, ושפתון... התנתקות-נגד. יחסים הומוסקסואליים-נגד. פירסינג-נגד. סמים-נגד. אלכוהול-נגד. רצח-נגד. זנות-נגד. מכירת הנשמה לשטן- לא צריך, יש את אימא שתכין עוגיות דליקטס.. קבוצת תמיכה: אוהבים אותך חייכנית מקסימה!!! סתם ככה: אני מאושרת עד הגג!!! אתמול, ביומולדת של בת דודה שלי חבר שלה הציע לה נישואים, תודו, תודו שזו המתנה הכי שווה

הווו תבורכי! ../images/Emo9.gif

אפילו שאת נגד יחסים הומוסקסואלים וכעיקרון אני אמורה להכניס אותך לרשימה השחורה שלי

למעלה