שאלון "הכל מכל":

עונה ../images/Emo88.gif ../images/Emo97.gif

שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו?צורחת ואומרת שישים גלגלצ! מה הוא שומע לי אלג'זירה? 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי?שותה את הדבש 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10?1 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך?1 5.למה אתה תמיד יושב על נקודות?1 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין?1 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע???נותן לו ורץ לדראגסטור הקרוב וקונה במבה 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30?1 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________"שכח 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה????שותההההההה -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא?אפחד 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה?שומדבר 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה?מלא 4.מה הוא תחביבך העיקרי?מחשב 5.וכישרונותייך העיקריים?אין 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים?יש מלא...צביעות,צומי,שקרנות,רוע 7.והאהובה?נאמנות,איכפתיות, 8.כמה שפות אתה דובר?עברית ואנגלית וקצת ערבית וצרפתית ופולנית 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)?אממ לא יודעת 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך?מתחשבים 11.ובבת זוגתך(אם יש)?שהוא אוהב אותי!והוא חמוד :] 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית?לא 13.מה הפרי האהוב עליך?ענבים 14.והירק?אין 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים?להיות מעושרת ומאושרת 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן?אין לי מושג 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן?לחיות מחדש שוב ולדעת את זה 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך?הכלב שלי =\ 19.מה אתה אוהב בו/ה?שרק הוא מבין אותי לצערי 20.מה מרגש אותך?הרבה 21.מה מה משמח אותך?הרבה 22.מה מצחיק אותך?הרבה -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח?פיצה 2.שוקו או קפה?שוקו 3.ישראל או ארה"ב?לא יודעת...פעם חשבתי שארה"ב אבל היום ישראל 4.מחשב-משחקים או אינטרנט?אינטרנט 5.עוגה או גלידה?גלידה 6.ענבים או בננה?ענבים 7.כדורגל או טניס?כדורגל 8.אביב גפן או גידי גוב?אביב 9.דגים או בשר?שומדבר 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים?לא יודעת 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא?לשמור 12.קולה או מיץ ענבים?מיץ 13.שיעור לשון או אנגלית?לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם?דניאל 15.שם לבנות-דנה או נטלי?דנה

../images/Emo80.gifמשעמם לי.

-שאלות "שרוטות": 1.מה היית עושה אם ביום אחד היית קם לך בבוקר,ופתאום מגלה את בוגי-מן יושב אצלך בחדר ומאזין לתכנית אקטואליה ברדיו? מה זה בוגי מן? O.ס 2.מה היה עושה הגמל אילו הדבשת שלו היתה בגובה של 2 מטרים וחצי? בדיוק מה שהוא עושה עכשיו. 3.אמרה עתיקת יומין אומרת ש:"בסוף המדבר יש ים,יש ים בסוף המדבר".עד כמה אתה מסכים עם הקביעה הזו,בסקלה של 1 עד 10? 10 4.כמה קלוריות ופחממות יש באוויר,לדעתך? המון!
5.למה אתה תמיד יושב על נקודות? כי נקודות זה נוח ]: 6.יש הטוענים שהקונספירציה הינה חלק קטן מההוויה הסטרפטוקוקלית.מה דעתך בעניין? תהרגו אותי. 7.תאר לך שאתה הולך לך ברחוב ב 3:00 בלילה...הכל שקט,אפילו את הצרצרים אתה לא שומע.לפתע אבוללה יוצא אליך מתוך שייח קוצני ורוצה לחטוף לך את שקית הצ'יטוס מהיד.מה אתה עושה באותו הרגע??? צורחת, הוא היה עושה לי התקף לב עם הקפיצה הזו >< 8.אם 8+1 היה שווה 342,כמה היה שווה 20+30? בואו נרצח את בני גורן 9.השלם את החסר:"יש פרעושים שיודעים לשיר ויש גמדים שהולכים על קיר,יש עליות בירידה,אך את כל זאת המלך_______________" בנזונה? 10.אתה קם לך בבוקר,ביום בהיר של שמש זהובה.הולך לשתוף פנים באמבטיה,ולפתע במקום מיים יוצא לך מהברז מיץ ענבים.מה אתה עושה במקרה כזה???? שותה אותו, מה נראה לכם? -שאלות היכרות כלליות: 1.אם איזה הורה אתה יותר מסתדר-אמא או אבא? אמא 2.מה אתה אוהב במיוחד באותו הורה? אה. 3.מה היא הדמות שהכי אהבת אי פעם בסרט או סדרה? לא יודעת 4.מה הוא תחביבך העיקרי? מוזיקה 5.וכישרונותייך העיקריים? כתיבה? 6.מה היא התכונה השנואה עליך אצל אנשים? התעלמות 7.והאהובה? הבנה? 8.כמה שפות אתה דובר? אחת 9.מה הדבר הכי מיוחד שיש בך(לחיוב או שלילה)? לפעמים אני לא מבדילה בין הרגשות למחשבות שלי 10.מה אתה הכי אוהב בחבר הכי טוב שלך? 11.ובבת זוגתך(אם יש)? 12.האם יצא לך להכיר מזרחי(ספרדי) ששומע מוזיקה קלאסית? אני לא מכירה יותא מדי אנשים ששומעים מוזיקה קלאסית בכללי 13.מה הפרי האהוב עליך? תפוז ואבטיח 14.והירק? עגבנייה 15.מה תאחל לך לעוד 5-10 שנים? לגמור בית ספר ולהתגייס כבר 16.מה יש לדעתך אחרי שהחיים מסתיימים כאן? כלום, סביר להניח.. או חיים חדשים.. 17.ומה היית רוצה שיהיה אחרי החיים כאן? חיים חדשים. 18.מי הוא קרוב המשפחה האהוב עליך? המ. 19.מה אתה אוהב בו/ה? 20.מה מרגש אותך? מוזיקה 21.מה מה משמח אותך? לקפוץ :} 22.מה מצחיק אותך? "תווומר!" XD -זה או זה: 1.פיצה או מלאווח? פיצה 2.שוקו או קפה? שוקו 3.ישראל או ארה"ב? לא הייתי בארה"ב 4.מחשב-משחקים או אינטרנט? אינטרנט 5.עוגה או גלידה? גם וגם
6.ענבים או בננה? ענבים 7.כדורגל או טניס? טניס 8.אביב גפן או גידי גוב? אביב גפן 9.דגים או בשר? ס.ס 10.ילדים "חנונים" וטובים,או ילדים "קולים" ורעים? המ, יש אנשים שדי קשה לקטלג אותם ככה. 11.תיסכול-לשמור ולאגור בבטן,או לספר ולהוציא את זה החוצא? להוציא, אבל לא לספר. 12.קולה או מיץ ענבים? 13.שיעור לשון או אנגלית? לשון 14.שם לבנים-דניאל או רותם? רותם 15.שם לבנות-דנה או נטלי? נטלי

למעלה