משעמם לי מאוד XD
הכי ערוץ: ממ הרבה. הכי סדרה:גם הרבה. הכי ממתק:טעמי. הכי חטיף:במבה הכי סטייל בבנות\בנים:אם הם מנגנים על משהו ויש להם שיער ארוךXD הכי שמפו\מרכך:אממ נראה לי הוואי הכחול הזה הריח שלו כל כך נעים. הכי אוכל של בית:עוף ואורז XD הכי ג'אנק פוד: פיצה. הכי ספר:וואי יש הרבה הכי סרט:גם. הכי יודע להקשיב:כל החברות הטובות שלי
הכי תוכנת התכתבות:מסנג'ר הכי חבר:קשה להחליטXD הכי חברה:קשה להחליט. הכי סטיקר:חבר אתה חסר הכי להקה:קשה. הכי זמר\זמרת:עברי לידר
הכי טראומה מילדות:לא זכור לי כרגע הכי חוויה מילדות:כל מיני טיולים ונסיעותXD הכי שיר:זה תמיד אהבה עברי לידר (אבל רק בינתיים זה ועד ישתנה) הכי עונה:סתיו הכי חודש:חודש 8-9-10 ככה הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:לא הבנתי. הכי מוזר\מוזרה:חח יש הרבה. הכי מקצוע:ספרות הכי רהיט: המיטה שלי הכי פריט טכנולוגי בבית:מחשב הכי אתר:מייספייס הכי מייל: הכי משחק קופסא:רמיXD הכי משחק מחשב:יש כמהXD הכי עצוב: מוות הכי שמח:להיות עם חברים הכי מצחיק:להיות עם חברים ועם המשפחה. הכי יודע לשמח:חברות שלי הכי טישו: הכי מעצבן:שייי (ילד כאפות מהכיתה שלי) הכי רשעי\אכזרי:אני
סתם לא יודעת הכי משעמם:ביצפר הכי תכונה:עצלנית.XD הכי שעה:18:00 הכי יום:רביעי הכי בילוי:להיות עם חברים. הכי כיף:להיות עם חברים הכי הכי:. וואי חחח יצא שאלון מגעילXD
הכי ערוץ: ממ הרבה. הכי סדרה:גם הרבה. הכי ממתק:טעמי. הכי חטיף:במבה הכי סטייל בבנות\בנים:אם הם מנגנים על משהו ויש להם שיער ארוךXD הכי שמפו\מרכך:אממ נראה לי הוואי הכחול הזה הריח שלו כל כך נעים. הכי אוכל של בית:עוף ואורז XD הכי ג'אנק פוד: פיצה. הכי ספר:וואי יש הרבה הכי סרט:גם. הכי יודע להקשיב:כל החברות הטובות שלי