שאלון הכי הכיxD

liavii

New member
משעמם לי מאוד XD

הכי ערוץ: ממ הרבה. הכי סדרה:גם הרבה. הכי ממתק:טעמי. הכי חטיף:במבה הכי סטייל בבנות\בנים:אם הם מנגנים על משהו ויש להם שיער ארוךXD הכי שמפו\מרכך:אממ נראה לי הוואי הכחול הזה הריח שלו כל כך נעים. הכי אוכל של בית:עוף ואורז XD הכי ג'אנק פוד: פיצה. הכי ספר:וואי יש הרבה הכי סרט:גם. הכי יודע להקשיב:כל החברות הטובות שלי:) הכי תוכנת התכתבות:מסנג'ר הכי חבר:קשה להחליטXD הכי חברה:קשה להחליט. הכי סטיקר:חבר אתה חסר הכי להקה:קשה. הכי זמר\זמרת:עברי לידר:) הכי טראומה מילדות:לא זכור לי כרגע הכי חוויה מילדות:כל מיני טיולים ונסיעותXD הכי שיר:זה תמיד אהבה עברי לידר (אבל רק בינתיים זה ועד ישתנה) הכי עונה:סתיו הכי חודש:חודש 8-9-10 ככה הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:לא הבנתי. הכי מוזר\מוזרה:חח יש הרבה. הכי מקצוע:ספרות הכי רהיט: המיטה שלי הכי פריט טכנולוגי בבית:מחשב הכי אתר:מייספייס הכי מייל: הכי משחק קופסא:רמיXD הכי משחק מחשב:יש כמהXD הכי עצוב: מוות הכי שמח:להיות עם חברים הכי מצחיק:להיות עם חברים ועם המשפחה. הכי יודע לשמח:חברות שלי הכי טישו: הכי מעצבן:שייי (ילד כאפות מהכיתה שלי) הכי רשעי\אכזרי:אני:p סתם לא יודעת הכי משעמם:ביצפר הכי תכונה:עצלנית.XD הכי שעה:18:00 הכי יום:רביעי הכי בילוי:להיות עם חברים. הכי כיף:להיות עם חברים הכי הכי:. וואי חחח יצא שאלון מגעילXD

NA BoldAs Love

New member
וואי זה מקורייי

הכי ערוץ:yes 3 הכי סדרה: סקראבס \המפענחת הכי ממתק:מארס הכי חטיף:במבה הכי סטייל בבנות\בנים:שיער ארוך [בראש כן..] הכי שמפו\מרכך:מישל מרסייה הכי אוכל של בית: שניצלל הכי ג'אנק פוד:גדילה הכי ספר: איצ'ו וברנרד הכי סרט:עלובי החיים \ראיון עם ערפד הכי יודע להקשיב: איתוששש הוא פשוט שקט חח.... הכי תוכנת התכתבות:ICQ הכי חבר:שחר או איתוש הכי חברה:עדי שרון שני נעמה בר יעל ועוד כמה נוו לא מפלה חח הכי סטיקר:עורב גלני שעל האוטו דההה הכי להקה: ארטיקמאנקיז הכי זמר\זמרת:בועד מעודה יואווו הכי טראומה מילדות:דיי אני באה ממשפחה תמנית יש לי שלל הכי חוויה מילדות:טעויות דיבור למינהם הכי שיר:פאאדיחות הוא דבילי חח הכי עונה:קיץץץץץ "נמאס לי ממעיל ונמאס לי מטריה " גמלי מותר לשמוע חרא מוזיקה! הכי חודש:פברואררר הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:בון ג'ובי בצעירותו סופיה לורן בצעירותה הכי מוזר\מוזרה: אייל ושחר הכי מקצוע:אזרחות הכי רהיט: מיטה[?] הכי פריט טכנולוגי בבית:הזיוןשלי שנשבר לו המסךךך ימח שמה של הבטונדה ליד גן היובל הכי אתר:הפורום הגדודי שלי הכי מייל: בארה''ב הכי משחק קופסא: עם המכוניות הכי משחק מחשב: אייסי טוואר? חח עבר זמן הכי עצוב:מוות הכי שמח: מוזיקה הכי מצחיק:אילן המורה למחשבים הכי יודע לשמח:אבאאא הכי טישו: לילילילילילי הכי מעצבן:אחי הכי רשעי\אכזרי " הרכזת והמחנכת [שתבינו כל שאר המורות אוהבות אותיי!] הכי משעמם: שינה הכי תכונה:שיגעון הכי שעה:חצות הכי יום:שבת הכי בילוי: שינההההה הכי כיף:ים הכי הכי:ים ים ים

Xx MaayaN xX

New member
איזה חפירה אבאלה

הכי ערוץ: ביפ הכי סדרה: סאותפארק הכי ממתק: סניקרס, סוכריה על מקל!! הכי חטיף: ביסלי <: הכי סטייל בבנות\בנים: תלוי הכי שמפו\מרכך: חח נו הזה עם ה10 הכי אוכל של בית: קציצות של ספתא
הכי ג'אנק פוד: פיצה! הכי ספר: מישו לרוץ איתו הכי סרט: almost famous הכי יודע להקשיב: גפן הכי תוכנת התכתבות: מסנג'ר הכי חבר: נו שמות לא יעזרו לכם גם ככה >< הכי חברה: ^^^^^^^^^^^ הכי סטיקר: - הכי להקה: וואו יש יותר מדי!!! הכי זמר\זמרת: כנ"ל הכי טראומה מילדות: החלום של הגרגמל! הכי חוויה מילדות: חח יש כמה הכי שיר: מלאאאאא הכי עונה: סתיו הכי חודש: ספטמבר הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: בר רפאלי? XD הכי מוזר\מוזרה: מיכל הכי מקצוע: לשון. זה קל כזה הכי רהיט: מיטה הכי פריט טכנולוגי בבית: מחשב הכי אתר: מייספיס?
הכי מייל: -.- הכי משחק קופסא: מונפול חחח הכי משחק מחשב: באבלס!! הכי עצוב: מוות של אנשים קרובים הכי שמח: הופעות הכי מצחיק: סרטונים של אסי וגורי ביוטיובXD הכי יודע לשמח: נט הכי טישו: >< הכי מעצבן: כשאמא מציקה וחופרת! הכי רשעי\אכזרי: אנשים שזורקים עלייך בקבוקים ביום כיפור כשאתה נוסע בתמימותך על הסקט! |כועס| הכי משעמם:שיעור הסטוריה הכי תכונה: מצחיק הכי שעה: מתי שנגמר בצפר הכי יום: שישי מאחרי בצפר הכי בילוי: הופעה הכי כיף: הופעה הכי הכי: מוזיקה!, וכשיש דיסק חדש

הכי?

הכי ערוץ: אקסטרה הוט הכי סדרה: CSI הכי ממתק: שוקולד לבן :] הכי חטיף: צ'יטוס הכי סטייל בבנות\בנים: סקייטרים הכי שמפו\מרכך: הוואי הכי אוכל של בית: פתיתים הכי ג'אנק פוד: המבורגר הכי ספר: אל תגלה - הארלן קובן הכי סרט: אפקט הפרפר הכי יודע להקשיב: אלוהים הכי תוכנת התכתבות: מסנג'ר הכי חבר: הכי אין? הכי חברה: יש הרבה הכי סטיקר: בואי הבייתה - סיטי הול הכי להקה: יוסלס, נואפאקס, פוט סטאש :] הכי זמר\זמרת: בוב מארלי הכי טראומה מילדות: נחתכה לי האצבע ל2 הכי חוויה מילדות: הרבה נסיעות לחו"ל הכי שיר: כרגע? Redemption Song - Bob Marley הכי עונה: קיץ וחורף הכי חודש: ינואר הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: לא הבנתי הכי מוזר\מוזרה: רגל קרושה הכי מקצוע: מוסיקאי הכי רהיט: מיטה הכי פריט טכנולוגי בבית: פלזמה הכי אתר: מייספייס הכי מייל: ג'י-מייל הכי משחק קופסא: מונופול הכי משחק מחשב: סימס הכי עצוב: מוות הכי שמח: התחדשות הכי מצחיק: תמיר הכי יודע לשמח: רותם הכי טישו: קלינקס הכי מעצבן: יש הרבה הכי רשעי\אכזרי: אני הכי משעמם: שיעורי תנ"ך ופסיכולוגיה הכי תכונה: וותרנות הכי שעה: לפנות בוקר הכי יום: שישי הכי בילוי: גאלה הכי כיף: פסטיבלים הכי הכי: אהבה

טל 182

New member
חזרתי מהטיול. היה סוג של כיף D:

הכי ערוץ: HOT 3, HOT XTEA,ביפ הכי סדרה: ורוניקה מארס, אבודים, חברים, האוס, ג'ק וג'יל ועוד מלא... הכי ממתק: שוקולד הכי חטיף: לא הכי אוהבת הכי סטייל בבנות\בנים: זה נושא ממש מורכב
הכי שמפו\מרכך: הניסויים הקטלניים שלי
הכי אוכל של בית: תופח אדמה של סבתא וסלט של סבתא. אמא לא מבשלת [כאילו היא מנסה מידי פעם אבל לא ממש הולך לה...]
הכי ג'אנק פוד: צ'יפס...פופקורן נחשב? הכי ספר: לא יודעת. שאלה קשה... הכי סרט: שוב לא יודעת...שאלה קשה... הכי יודע להקשיב: אויי יש הרבה [למזלי] הכי תוכנת התכתבות: מסנג'ר...אבל גם אייסיקיו בסדר הכי חבר: הרבה... הכי חברה: לין
הכי סטיקר: אל תאכלו חיות!
הכי להקה: אוונסנס [אתם לא יודעים כמה קשה לי לענות על השאלה הזאת מאחר ויש כל כך ה=ר=ב=ה וזה בלשון המעטה...] הכי זמר\זמרת: טוב לא יודעת...יש הרבה...דיי נו...פרשתי. הכי טראומה מילדות: הצילצול. הכי חוויה מילדות: הנסיעות לחו"ל...נראה לי... הכי שיר: רדו ממני. אני שונאת שאלות כאלה...כי קשה לי לבחור. אני לא החלטית בכאלה דברים. [כן כן אני יודעת שלקחתי את זה קשה] הכי עונה: חורף [אעאהעאה זה היה קל! D:] הכי חודש: נובמבר [דה..] הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: זכר: הסולן של 30STM אה ועוד מישהו מפאראמור. נקבה: איימי לי. הכי מוזר\מוזרה: נראה לי ש...אני? הכי מקצוע: רפואה D: הכי רהיט: כורסא שעושה מסז' [לא שיש לי בבית!
] הכי פריט טכנולוגי בבית: אני יודעת...אייפוד? הכי אתר: שיהיה תפוז... הכי מייל: זה משנה? הכי משחק קופסא: משחק החיים! הכי משחק מחשב: אני כל כך הרבה זמן לא שיחקתי במחשב...המשחק האחרון שאני זוכרת ששיחקתי היה סימס. הכי עצוב: מוות הכי שמח: מממ...כל מיני. הכי מצחיק: חברים הכי יודע לשמח: הרבה אנשים [לשמחתי] הכי טישו: לילי [רק כי יש לי כלבה כמו בפרסומת...רק שהכלבה שלי כבר גדולה] הכי מעצבן: הרבה...נכון שאנשים אומרים "מה ניש?" זה מעצבן. למה הם אומרים את זה?! למה?! הכי רשעי\אכזרי: ניסויים בבעלי חיים. הכי משעמם: כל מיני... הכי תכונה: באמת שלא יודעת הכי שעה: לא יודעת הכי יום: נראה לי ששישי הכי בילוי: תלויי במצב רוח... הכי כיף: גם כן תלויי במצב רוח... הכי הכי: אני רוצה אחים!!!!!!!!!!!!!!!! [זהו. הייתי חייבת לומר את זה]

ליעתע

New member
אההאעאהעא אני משתגעת!!../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

הכי ערוץ: 24 וביפ הכי סדרה: חברים וסיינפלד הכי ממתק: סירופ מייפל נחשב ממתק? הכי חטיף: פסק זמן הכי סטייל בבנות\בנים: להיות עצמך הכי שמפו\מרכך: מה שאמא קונה
הכי אוכל של בית: לזניה! הכי ג'אנק פוד: צ'יזבורגר ופיצהההה הכי ספר: חוות החיות, כי זה היחיד שקראתי מאז כיתה ו' בערך. אבל הוא באמת טוב! הכי סרט: מועדון קרב הכי יודע להקשיב: מור הכי תוכנת התכתבות: מסנג'ר הכי חבר: עמרי הכי חברה: ..... הכי סטיקר: כשהמצב חרא חייבים להתפנות! הכי להקה: איפה הילד הכי זמר\זמרת: עברי לידר הכי טראומה מילדות: בכיתה א' ילד מופרע נעל אותי בשירותי בנות! הכי חוויה מילדות: כיתה ו' הכי שיר:אה הגזמתם הכי עונה: אביב הכי חודש: ספטמבר הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:עזבו אותי באמאשכ'ם הכי מוזר\מוזרה:מרלין מנסון הכי מקצוע: מוזיקה, כל דבר במוזיקה הכי רהיט: מיטה הכי פריט טכנולוגי בבית: מצלמה נחשב? הכי אתר: תפוז וישרא הכי מייל: וואלה הכי משחק קופסא: מונופול! הכי משחק מחשב:באבלס!! הכי עצוב: נוות הכי שמח: חברים! הכי מצחיק: חברים הכי יודע לשמח: חברים! הכי טישו: גאד! הכי מעצבן: השאלון הזה הכי רשעי\אכזרי: אני מואמעאחמעחא סתם הכי משעמם: אינטרמצו עם אריק הכי תכונה: כנות הכי שעה: 9 בערב הכי יום: שבת הכי בילוי: פארקים הכי כיף: פףף הכי הכי: אני! אוחח הצניעות..

S p r i n g B

New member
הכי הכי!../images/Emo9.gif

הכי ערוץ: ביפ הכי סדרה:חברים הכי ממתק:שוקולד (קינדר בואנו) הכי חטיף: במבה (כמו דני XD) הכי סטייל בבנות\בנים: בבנים:שידעו לשיר ולנגן. בבנות: שלא יהיו טיפשות (אפילו שזה בכלל לא סטייל! זה עמוק....
) הכי שמפו\מרכך:הד אנד שולדרס הכי אוכל של בית:עוגות שוקולד הכי ג'אנק פוד:צ'יפס הכי ספר:הארי פוטר הכי סרט:ספר הג'ונגל ושאר הסרטים של דיסני
הכי יודע להקשיב:אופיר
הכי תוכנת התכתבות:מסנג'ר הכי חבר:פריש הכי חברה:אופיר וענבל הכי סטיקר:פאתט אבל לפניך - אחד הסטיקרים המגניבים! יש לי אותו.. הכי להקה:ביט 69 \ שייגעצ הכי זמר\זמרת: עברי לידר הכי טראומה מילדות:שפכו עלי קנקן של תה הכי חוויה מילדות: לצפות בסרטים של דיסני!
הכי שיר: אוי יש כל כך הרבה.... הכי עונה: אביב הכי חודש: מאי הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: נקבה: ג'ניפר אניסטון (ואופיר
) זכר: ברי, רענן ולורל
הכי מוזר\מוזרה: אורן הכי מקצוע: ספרות הכי רהיט: מיטה הכי פריט טכנולוגי בבית: מחשב הכי אתר: הפורום של ביט 69
והאתר הרישמי שלהם.... הכי מייל: וואלה הכי משחק קופסא: ארבע בשורה
הכי משחק מחשב: סוליטר עכביש XD הכי עצוב: כשמישהו מת הכי שמח: לרקוד הכי מצחיק: סירטונים של ביט
הכי יודע לשמח: דניאל (ואופיר....) הכי טישו: ברור שלילי הכי מעצבן: כשאנשים ואנשות עושים שלום ברחוב ואני לא יודעת מי אלה בכלל (כי אני לא רואה מרחוק...) ואז בסוף מתברר שאני בכלל לא מכירה אותם.... הכי רשעי\אכזרי:סקאר (ממלך האריות
) הכי משעמם: שיעורי ביולוגיה הכי תכונה: מצחיק (אבל לא פוגע) הכי שעה: חמש הכי יום: שני הכי בילוי: מדורה על הים עם גיטרה הכי כיף: לרקוד הכי הכי: ביט 69!
(ואופיר...) אלה היו ההכי הכי שלי

עדי D

New member
להלהלהלה.

הכי ערוץ: ביפ הכי סדרה: אבודים, חברים הכי ממתק: אגוזי הכי חטיף: ביסלי בצל הכי סטייל בבנות\בנים: סקייטרים? חח אנערף.. הכי שמפו\מרכך: כיף הכי אוכל של בית: שניצל ופירה הכי ג'אנק פוד: פיצה הכי ספר: מישהו לרוץ איתו הכי סרט: אפקט הפרפר הכי יודע להקשיב: הכי תוכנת התכתבות: מסנג'ר הכי חבר: הכי חברה: הכי סטיקר: סיטי הול- הבית השני שלי .. או שבט תדהר הבית השני שלי חח הכי להקה: שייגעצ חחחחח סתם יש מלא.. הכי זמר\זמרת: מלא.. הכי טראומה מילדות: שאח שלי חתך לי את האצבע עם מספריים הכי חוויה מילדות: שאח שלי ניגב לי את התחת אחרי שחירבנתי הכי שיר: wonderwall אחד מהאהובים.. הכי עונה: קיץ הכי חודש: הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: חרפק חח הכי מוזר\מוזרה: הכי מקצוע: תקשורת הכי רהיט: מיטה הכי פריט טכנולוגי בבית: ענערף.. אלסידי? הכי אתר: מייספיס הכי מייל: וואלה הכי משחק קופסא: מונופול הכי משחק מחשב: סימס הכי עצוב: הכי שמח: הכי מצחיק: שנשרף לי האוהל הכי יודע לשמח: לורה, דניאלה הכי טישו: לילי הכי מעצבן: שצועקים הכי רשעי\אכזרי: אמא הכי משעמם: שיעורי היסטוריה הכי תכונה: אומץ הכי שעה: הכי יום: שלישי וחמישי הכי בילוי: סיטי הול הכי כיף: פסטיבליםםםםם הכי הכי: בראשית :)

נופר74

New member
עונה = )

הכי ערוץ: 24 הכי סדרה: מסכים הכי ממתק: מסטיק הכי חטיף: במבה הכי סטייל בבנות\בנים: הכי שמפו\מרכך: פינוק הכי אוכל של בית: אורז הכי ג'אנק פוד: לא אוכלת הכי ספר: לא קוראת ספרים הכי סרט: מישהו לרוץ איתו הכי יודע להקשיב: חברות שלי הכי תוכנת התכתבות: ICQ הכי חבר: הרבה הכי חברה: הרבה הכי סטיקר: תנו לחיות ליחיות הכי להקה: שייגעצ,ביט 69 הכי זמר\זמרת: אביב גפן,אריק ברמן הכי טראומה מילדות: אין לי הכי חוויה מילדות: הרבה הכי שיר: יום חדש נפלא הכי עונה:- הכי חודש: פברואר הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: אנחל בונני הכי מוזר\מוזרה: אני הכי מקצוע: ספרות הכי רהיט: ארון בגדים הכי פריט טכנולוגי בבית: מחשב הכי אתר: הרבה הכי מייל: - הכי משחק קופסא: אממ לא יודעת הכי משחק מחשב: לא משחקת הכי עצוב: אממ לא יודעת הכי שמח: לא יודעת הכי מצחיק: שלישיית פרוזאק הכי יודע לשמח: חברים שלי הכי טישו:- הכי מעצבן: שמתווכחים איתי שאני לא צודקת הכי רשעי\אכזרי: התשובות שלי לאנשים הכי משעמם: בית ספר =\ הכי תכונה: ציניות הכי שעה: שחוזרים מבית ספר הכי יום: שבת הכי בילוי: לצאת ערב שישי הכי כיף: לצאת עם חברים שלי הכי הכי:----

tal iero

New member
הכי הכי כי הכי משעמם עכשיו...!

הכי ערוץ: כל היס סטארס ויס 1 הכי סדרה: פמילי גאי/חברים/סאות' פארק/סימפסונ'ס/הפי טרי פרינדס/האנטומיה של גריי/פרמדיק הכי ממתק: מארס/דברים של קינדר הכי חטיף: ציפס/ביסלי פלאפל הכי סטייל בבנות\בנים: סקייטרים ואימואים הכי שמפו\מרכך: הרבל אסנס הכי אוכל של בית: אממ.. לאדעת.. משו טעים הכי ג'אנק פוד: מקדונלדס הכי ספר: אמממ.. יש הרבה הכי סרט: יש הרבה הכי יודע להקשיב: כל יצור חי שיש לו אוזניים והוא לא חירש או בעל בעיות קשב הכי תוכנת התכתבות: מסנג'ר/אייסקיו הכי חבר: מה זה משנה אם אתם גם ככה לא מכירים?? P: הכי חברה: נטע ועדנ ההומו הגיזעית הכי סטיקר: כל דבר שיש בו מיי כמיקל רומנס/באלט פור מיי ולנטיין/סאם 41/ביט הכי להקה: מיי כמיקל רומנס/באלט פור מיי ולנטיין/סאם 41/ביט הכי זמר\זמרת: ---- הכי טראומה מילדות: אממ... שהייתי בת 5 או משו כזה גזרתי לעצמי את הגבה עם מספריים................ הכי חוויה מילדות: לא יודעת הכי שיר: כל השירים של מכר הכי עונה: האביב הכי חודש: לא משנה איזה=] הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: זכר: פרנק איירו נקבה: לא יודעת אבל מה שבטוח - זאת לא אני=] הכי מוזר\מוזרה: זה שאני דג >< הכי מקצוע: שליח פרחים=] הכי רהיט: מיטה ושמיכת פוך הכי פריט טכנולוגי בבית: מחשב/אמ פי/טלויזיה ? הכי אתר: מייספייס ניראלי הכי מייל: הוטמייל הכי משחק קופסא: משעמם לכם בחיים?! הכי משחק מחשב: סימס? וואי מלא זמן לא שיחקתי!! הכי עצוב: >< הכי שמח: >< הכי מצחיק: דברים מצחיקים הכי יודע לשמח: מישו/משו שיודע לשמח הכי טישו: מה זה משנה?? זה סך הכל נייר לנגב תתחת הכי מעצבן: ילדים מציקים..כמו בני דודים שלי או הילד הכי מציק בעולם שקוראים לו ערן אברוצקי הכי רשעי\אכזרי: פליפי מהפי טרי פרינדס 3> הכי משעמם: החיים שלי =/ הכי תכונה: לאדעת הכי שעה: ??? מה נהיה איתכם? הכי יום: יום טוב הכי בילוי: בילוי כייפי הכי כיף: כיף כייפי הכי הכי: להיות דגה קטנה ומשועממת שעושה שאלונים >O< O =]

oFka7

New member
קצת מעצבן..אבל שיהיה:]../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

הכי ערוץ: ניקלודיאון
הכי סדרה:חברים הכי ממתק:שוקולד הכי חטיף:כדורוווווווווווווווונים הכי סטייל בבנות\בנים:הא? הכי שמפו\מרכך:קרליין 10 הכי אוכל של בית:פירה^^ הכי ג'אנק פוד:פלאפל הכי ספר:נו סאצ' טינג הכי סרט:בובספוג לייק דושינקה הכי יודע להקשיב:מממ...מה שבטוח לא טלי:X הכי תוכנת התכתבות:מסנג'ר הכי חבר:- הכי חברה:- הכי סטיקר:- הכי להקה:פוב הכי זמר\זמרת:ביונסה הכי טראומה מילדות:שהתחלקתי בחד"א מול כל הקיבוץ;; הכי חוויה מילדות:אילתת הכי שיר:- הכי עונה:חוררףף הכי חודש:מרץ הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:לאדעת הכי מוזר\מוזרה:אניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייDDDDDDDDDD: NOT הכי מקצוע:? הכי רהיט:הוו כורסת מסאג' הכי פריט טכנולוגי בבית:מחשב?
הכי אתר:מייספייס
הכי מייל:וואלה
הכי משחק קופסא:מונופולעס הכי משחק מחשב:סימסססס
אני כ"כ רוצה;; הכי עצוב:- הכי שמח:- הכי מצחיק:- הכי יודע לשמח:המחשב שליDD: הכי טישו:מה זה טישו? אהה נייר טואלט[
] הכי מעצבן:או יש הרבה הכי רשעי\אכזרי:עינתית לוול חח סתם
הכי משעמם:- הכי תכונה:- הכי שעה:לילילי 5:00 הכי יום:שישבת הכי בילוי:שופיינג הכי כיף:שופינג חחח הכי הכי: עמ...
?

ברלץ

New member
הכי הכי...

הכי ערוץ: AXN הכי סדרה: אין לי מושג הכי ממתק: מסטיקים וסוכריות על מקל הכי חטיף: דובונים הכי סטייל: לבנים- פוני אימו לבנות- אין לי מושג הכי שמפו/מרכך: הרבל אסנס הכי אוכל של בית: גביניות הכי ג'נק פוד: פיצה הכי ספר: משהו לרוץ איתו הכי סרט: שיחה שלא נענתה הכי יודע להקשיב: אלינור הכי תוכנת התכתבות: אי סי קיו הכי חבר: חגי הכי חברה: אלינור שיר אופיר וטל הכי סטיקר: אין לי מושג הכי להקה: ביט69, פול אווט בויז הכי זמר/זמרת: אם אני יגיד תרדו עליי כל החיים שלי הכי טראומה מילדות: פיטריה (בשיער) הכי חוויה מילדות: אין לי הכי שיר: "רק ידידים" הכי עונה: אביב הכי חודש: מרץ הכי יפה (ז)/ יפה (נ): נ- אלינור (חבל שאתם לא יודעים מי זאת) ז- אין לי מושג יש כל כך הרבה מושלמים בעולם הזה למה? הכי מוזר/ה:נוי הכי מקצוע:וטרינרית הכי רהיט: מיטה הכי רהיט טכנטלוגי בבית: מחשב הכי אתר: של שרוכים עשבו סיפר ארוך הכי מייל: וואלה הכי משחק קופסא: מונופול הכי משחק מחשב: סימס הכי עצוב:עזבו אתם תצחקו עליי הכי שמח: אתם עוד יותר תצחקו עליי הכי מצחיק: שאנשים מתקעים בעמודים הכי יודע לשמח:אלינור הכי טישו: אין לי מושג מה שיש יש הכי מעצבן: יש כל כך הרבה אין לכם מושג אפילו הכי רשעי/אכזרי: אני ואחות שלי הכי משעמם: סוציולוגיה פסיכולוגיה (לא היה משהו אחר) הכי תכונה: אכפתיות הכי שעה: 00:00 הכי יום:ראשון הכי בילוי: סתם להפגש עם כל החברים/ ללכת להופעות הכי כיף:לקבל חיבוק הכי הכי:אהבה אווי איזה שאלון ארוך אבל כייפי

למעלה