שאלון הכי הכיxD

שנינה11

New member
שאלון הכי הכיxD

הכי ערוץ: הכי סדרה: הכי ממתק: הכי חטיף: הכי סטייל בבנות\בנים: הכי שמפו\מרכך: הכי אוכל של בית: הכי ג'אנק פוד: הכי ספר: הכי סרט: הכי יודע להקשיב: הכי תוכנת התכתבות: הכי חבר: הכי חברה: הכי סטיקר: הכי להקה: הכי זמר\זמרת: הכי טראומה מילדות: הכי חוויה מילדות: הכי שיר: הכי עונה: הכי חודש: הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: הכי מוזר\מוזרה: הכי מקצוע: הכי רהיט: הכי פריט טכנולוגי בבית: הכי אתר: הכי מייל: הכי משחק קופסא: הכי משחק מחשב: הכי עצוב: הכי שמח: הכי מצחיק: הכי יודע לשמח: הכי טישו: הכי מעצבן: הכי רשעי\אכזרי: הכי משעמם: הכי תכונה: הכי שעה: הכי יום: הכי בילוי: הכי כיף: הכי הכי:

shirush1112

New member
מ..מחוז חיפה.

הכי ערוץ:
יס סטארס 1-2-3 הכי סדרה:
בתקופה שהיה גיבורים אז גיבורים חח ועכשיו חברים. הכי ממתק:
m&m`s הכי חטיף:
במבה הכי סטייל בבנות\בנים:
אם הם יודעים לנגן על משהו לא חשוב מה. הכי שמפו\מרכך:
הוואי? כנראה. הכי אוכל של בית:
ממ פסטה? הכי ג'אנק פוד:
צ'יפס. הכי ספר:
מה איתי? והארי פוטר. הכי סרט:
משפחת סימפסון ו-high school musical הכי יודע להקשיב:
ליאור-שירן-ליבי. הכי תוכנת התכתבות:
מסנג'ר. הכי חבר:
איתי וחן? הכי חברה:
ליאור שירן וליבי. הכי סטיקר:
"השבת היא מתנה שלנו בואו נשמור עליה." הכי להקה:
red hot הכי זמר\זמרת:
לא מישהו ספציפי. הכי טראומה מילדות:
אין. הכי חוויה מילדות:
לקום בבוקר שעל החלון שלי מלא ציפורים מציצות. הכי שיר:
snow של רד הוט. הכי עונה:
סתיו. הכי חודש:
נובמבר. הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:בראדלי
\ליבי
הכי מוזר\מוזרה:לינור חח
הכי מקצוע: שחקן
הכי רהיט:מיטה
הכי פריט טכנולוגי בבית:מחשב
הכי אתר: myspace
הכי מייל: walla
הכי משחק קופסא:מונופול
הכי משחק מחשב:סימס
הכי עצוב: מוות
הכי שמח:חברים
הכי מצחיק:חברים
הכי יודע לשמח:חברים
הכי טישו:לילי
הכי מעצבן:אביתר
הכי רשעי\אכזרי:אביתר
הכי משעמם:חן :S
הכי תכונה:ביטחון עצמי :p
הכי שעה: 5
הכי יום:שישי
הכי בילוי:סרט
הכי כיף:ת"א
הכי הכי: ^___הנוע"ל____^

tal iero

New member
../images/Emo207.gif נטע?????!?!? דברי איתי....חזרתי לארץ=]

למה את לא באייסי????????

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאניאניאני../images/Emo9.gif

הכי ערוץ: ממ..הרבה.. הכי סדרה:גם הרבה.. הכי ממתק:לא יודעת>< הכי חטיף:במבהD: הכי סטייל בבנות\בנים:לא יודעת הכי שמפו\מרכך:הוואי הכי אוכל של בית:אורז אדום של סבתא
הכי ג'אנק פוד:צ'יפס הכי ספר:כישופ [עם פ' רגילה
] הכי סרט:ממ..צ'רלי בממלכת השוקולד
הכי יודע להקשיב:אמא
הכי תוכנת התכתבות:מסנג'ר הכי חבר:ממ..ואוו הרבהXDD הכי חברה:אלמוג
הכי סטיקר:ממ..
הכי להקה:וואו זה לא יגמר..blink182,the used,+44,BMTH,SOAD,sum 41,evanescence,good charlotte,mcfly נו עזבו אותי
הכי זמר\זמרת:אבריל אבריל אבריל אבריל אבריל אבריל אבריל
, דרייק בל
ועוד הרבהה הכי טראומה מילדות:נאבדתי בסופר
הכי חוויה מילדות:ממ..צרפת?
הכי שיר:אוי נו באמת..הרבה.. הכי עונה:קיץקיץקיץ הכי חודש:נובמבר- יומולדת
הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:נו באמת>< הכי מוזר\מוזרה:מממ... הכי מקצוע:היסטוריה
הכי רהיט:לא יודעת הכי פריט טכנולוגי בבית:מחשב דה. הכי אתר:תפוז
*מתחנפת חהחה* הכי מייל:נענע הכי משחק קופסא:מונפול הכי משחק מחשב:לא יודעת>< הכי עצוב:ילד מהכיתה שלי.גאד הוא כזה דכאוני.אפילו יותר ממני. הכי שמח:מממ... הכי מצחיק:לא יודעת הכי יודע לשמח:ירדן
הכי טישו:חחחחחחחחחחחחחח הכי מעצבן:הרבה הכי רשעי\אכזרי:אותו ילד דכאוני מהכיתה שלי הכי משעמם:אני הכי תכונה:ממ.. הכי שעה:>_<" הכי יום:ראשון.כי ככה. הכי בילוי:תל אביב הכי כיף:תל אביב הכי הכי:כל מה שכתבתי בהכי הכי שלמעלה

animal bar

New member
מיאו. ../images/Emo108.gif../images/Emo211.gif

הכי ערוץ: 24. הכי סדרה: איש משפחה. הכי ממתק: מסטיק. הכי חטיף: במבה. הכי סטייל בבנות\בנים: מה שבא להם. הכי שמפו\מרכך: אחד שמשמפפ ומרכך. הכי אוכל של בית: פסטה. הכי ג'אנק פוד: מק'. הכי ספר: מישהו לרוץ איתו. הכי סרט: מישהו לרוץ איתו. הכי יודע להקשיב: בן אדם נכה, אילם ועיוור. הכי תוכנת התכתבות: מסנג'ר. הכי חבר: עזבו. הכי חברה: קרין. הכי סטיקר: יש מלא. הכי להקה: שייגעצ. הכי זמר\זמרת: זמר: יהלי סובול. זמרת: אפרת גוש. הכי טראומה מילדות: פטריה. [התספורת. ] הכי חוויה מילדות: התגלגלות במדרגות עם אפניים. הכי שיר: שגר פגר- הבילויים. הכי עונה: קיץ. הכי חודש: יולי. הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: הכי יפה[זכר]: פיטר רוט. הכי יפה[נקבה]: אפרת גוש. הכי מוזר\מוזרה: - הכי מקצוע: בסיסטית. הכי רהיט: שולחן מחשב. הכי פריט טכנולוגי בבית: בס, מגבר ומערכת. הכי אתר: מייספייס. הכי מייל: וואלה. הכי משחק קופסא: שלא נותננים לך לעלות למגלשה. לוקחים קופסא מפלסטיק וזורקים על מי שלא נותן לך לעלות למגלשה. הכי משחק מחשב: סוליטייר. הכי עצוב: סינרגיה שרים את בדד. הכי שמח: שייגעצ שרים. נקודה. הכי מצחיק: סינרגיה שרים את בדד. הכי יודע לשמח: יודע? יש.. יודעת.. קרין. הכי טישו: מנייר זכוכית. הכי מעצבן: להקיא. הכי רשעי\אכזרי: להשתין על מישהו. הכי משעמם: לקרוא ספר. הכי תכונה: חוש הומור. הכי שעה: 00:00. הכי יום: שישבת. הכי בילוי: הופעה. הכי כיף: להיות בהופעה. הכי הכי: שתקו..

Lily69

New member
me me me :D

ד''א התמונה לא קשורה..טוב אולי קצת.. אבל בכל זאת...ארררררררר הכי ערוץ: ביפ הכי סדרה: חברים/סימפונס/פאמילי גאי/סאות' פארק הכי ממתק: טוויזלרס הכי חטיף: במבה הכי סטייל בבנות\בנים: בנות ובנים סקייטרים קשוחים ואפילים. חחח. לא ממש חובה אבל מומלץ D: הכי שמפו\מרכך: מה איכפת לי. הכי אוכל של בית: פתיתים עגולים כאלה עם בצל P: הכי ג'אנק פוד: מקדונלדס הכי ספר: כל מיני ספרי סאטירות הכי סרט: כל הסרטים של קווין סמית' (אהם..בוב מג'יי ובוב השקט!!!!!) הכי יודע להקשיב: ? הכי תוכנת התכתבות: מסנג'ר הכי חבר: :/ שיהיה לי אחד אני אודיע לכם. חחחחח סתם מזה משנה לכם אתם לא מכירות. הכי חברה: אם מהפורום אז גאיה ועדי P: הכי סטיקר: של ריבולבר,יוסלס,קיל דה דרייב וכאלה שולטים ^^ הכי להקה: אהם. או NOFX/יוסלס איידי/גוט נו שיים/קיל דה דרייב/ניו פאונד גלורי/בלינק 182/באולינג פור סופ ומלא מלא. הכי זמר\זמרת: יוני בלוך הכי טראומה מילדות: אממ..קצת אישי..בואו נגיד שאני ילדה מוכה. הכי חוויה מילדות: נדנדות! D: הכי שיר: radio radio radio של NOFX הכי עונה: אביב וסתיו הכי חודש: אפריל D: (ה-3 לאפריל! כולם לזכור!) הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: זכר: לורל..ברור XD נקבה: בר רפאלי. זונה... הכי מוזר\מוזרה: אני הכי מקצוע: שואו ביזנס הכי רהיט: כורסא ענקית נוחה. הכי פריט טכנולוגי בבית: מחשב/טלויזיה/מקרר הכי אתר: מייספייס הכי מייל: ואללה הכי משחק קופסא: לא יודעת...מונופול? הכי משחק מחשב: אייסי טאוור. ^^ הכי עצוב: מוות של אנשים קרובים אלייך הכי שמח: מוות של אנשים שנואים עלייך. XD הכי מצחיק: סאות' פארק והשפתיים של ברי. סתאאאאם השפתיים של ברי זה חושני XD הכי יודע לשמח: חברים שלי ואלכוהול. הכי טישו: סליחה? הכי מעצבן: אנשים מטרידים ועבודה הכי רשעי\אכזרי: אנשים בוגדים הכי משעמם: ימי שבת בלי תוכניות לכלום ואתה לא מצליח להירדם הכי תכונה: הומור ויופי הכי שעה: השעות המאוחרות של הלילה הכי יום: שישי הכי בילוי: במרכז עם חברים שלי. הכי כיף: לונה פארקים והופעות נותנות בראש (אהם נאופקס!) הכי הכי: לורל XD היה לי לעונג לשתף איתכם סודות שלי :)

einatit4

New member
משעמם לי../images/Emo199.gif

הכי ערוץ: 24 הכי סדרה: נמלטים
, אבודים
, יריחו
הכי ממתק: פסק זמן הכי חטיף: כיפלי הכי סטייל בבנות\בנים:
הכי שמפו\מרכך: כיף הכי אוכל של בית: שניצלים שרופים
הכי ג'אנק פוד:
הכי ספר: מישהו לרוץ איתו
הכי סרט: מישהו לרוץ איתו.. או. פר
הכי יודע להקשיב: הכי תוכנת התכתבות: מסנ הכי חבר: הכי חברה: הכי סטיקר: הכי להקה: ביט
הכי זמר\זמרת: הכי טראומה מילדות: לא רוצה להיזכר. הכי חוויה מילדות: החופשים הגדולים הכי שיר: אמברלה שיצא מכל החורים הכי עונה: סתיו
הכי חודש: יוני, היומולדת שלי
הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: הכי מוזר\מוזרה: הכי מקצוע: ספרות, ערבית, היסטוריה הכי רהיט: המיטה שלי הכי פריט טכנולוגי בבית: פלאפוני הכי אתר:
הכי מייל: הכי משחק קופסא: מונופול כמובן! הכי משחק מחשב: משחקים של הקיבוץ הכי עצוב: הכי שמח: להיות עם חברות הכי מצחיק: המשפחה הכי יודע לשמח: חברות הכי טישו: הכי מעצבן: הכי רשעי\אכזרי: הכי משעמם: שיעור ח"ח
הכי תכונה: דייקנית
הכי שעה: 06:00 הכי יום: חמישי הכי בילוי: שם הכי כיף: שם הכי הכי: שם

shelly malka

New member
גמלי משעמםO_O../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

איך שאני אוהבת תתמונה הזאתXD
----> ולשאלון: הכי ערוץ:AXN\ניקולודיאון
הכי סדרה:רוזוול\נמלטים הכי ממתק:שוקולדP: הכי חטיף:דוריטוס חמוץ חריףXD הכי סטייל בבנות\בנים:אממ.. הכי שמפו\מרכך:הכל אותו חרא הכי אוכל של בית:כל המאכלים המרוקאים שאמא מכינה הכי ג'אנק פוד:מקדונלדס הכי ספר:- הכי סרט:בוראט
הכי יודע להקשיב:חנינא
הכי תוכנת התכתבות:MSN הכי חבר:יש מלא.. הכי חברה:יש מלא.. הכי סטיקר:dont worry be jewish
הכי להקה:GREEN DAY ועוד מלא הכי זמר\זמרת:בוב מרלי
הכי טראומה מילדות:שהלכתי לאיבוד
.. ושבדווי ניסה לגעת בי
הכי חוויה מילדות:יש המוןן.. הכי שיר:יש מלא הכי עונה:חורף הכי חודש:יוליXD*אהמ המומולדת שלי אהמ* הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:אממ.. הכי מוזר\מוזרה:המורה נחמה O_O הכי מקצוע:חינוך
הכי רהיט:מיטה
הכי פריט טכנולוגי בבית:מחשב הכי אתר:גוגל
הכי מייל:וואלה
הכי משחק קופסא:תפוס תפיצה
הכי משחק מחשב:סימס הכי עצוב:המורה נחמה O__O הכי שמח:אממ.. הכי מצחיק:שמישו מחליק על בננה ונתקע בעמוד? הכי יודע לשמח:חנינא
ועוד.. ועוד.. הכי טישו:לילי
הכי מעצבן:המורה נחמה O__O הכי רשעי\אכזרי:המורה נחמה O__O הכי משעמם:המורה נחמה O__O הכי תכונה:אמ.. הכי שעה:6 בערב הכי יום:שישבת הכי בילוי:ים הכי כיף:אממ.. הכי הכי:החברות שליD:

helush716

New member
גם אני רוצה ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

הכי ערוץ:
MTV הכי סדררה: חברים הכי ממתק: סניקרס
הכי חטיף: אפרופו [יאאמממ
] הכי סטייל בבנות\בנים:בבנים - כשהמכנס יותר למטה ורואים את הבוקסר + וואנס
בבנות - שהן לא מכורות לורוד ובגדים ובריטני ספירס ופותחות את הראש למוזיקה טובה באמת
הכי שמפו\מרכך: ממ.. פינוק וקרליין הכי אוכל של בית: סלט של אמא
וספגטי בולוניז הכי ג'אנק פוד: ווג'ז [צ'יפס טיפוסי באוסטרליה ] הכי ספר: כל הספרים של הרלן קובן + עולמה של סופי הכי סרט: היומן + צ'אק ולארי + ספיידרמן הכי יודע להקשיב: אמא הכי תוכנת התכתבות: מסנג'ר
הכי חבר: רן הכי חברה: רויתוש
הכי סטיקר: "חבר אתה חופר" חח... סתם.. ממ.. לא יודעת יש מלא..
הכי להקה: Relient K אבל יש מלא.. אי אפשר ככה
הכי זמר\זמרת:ממ.. לשירי מימון יש קול ממש טוב בלי כל קשר.. ממ.. ואבריל וגוון סטפני
הכי טראומה מילדות: ממ.. לא משהו מיוחד הכי חוויה מילדות: יש מלא..
הכי שיר: sooner or later [הפתיח של "מה בנים רוצים".. אבל זה שיר ממש טוב עם המון מוסר השכל
] הכי עונה: קיץ.. אבל מתחיל להשתנות לי לחורף
הכי חודש: ספטמבר הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: קשה.. קשה..
הכי מוזר\מוזרה: מרלין מנסון הכי מקצוע: מפיק מוסיקלי הכי רהיט: מיטה הכי פריט טכנולוגי בבית: מחשב הכי אתר: הפורום
ו.. thehothits.com תכנסו.. אחלה דבר
הכי מייל: ? הכי משחק קופסא: רמי
אנערף.. =/ הכי משחק מחשב: סימס
הכי עצוב: פרידות הכי שמח: אהבה וזוגיות הכי מצחיק: אדם סנדלר הכי יודע לשמח: משהו טוב שעושים בשבילך
הכי טישו: שהאייפוד שלי מת
הכי מעצבן: נופררר
הכי רשעי\אכזרי: נופרר
הכי משעמם: מור הכי תכונה: אופטימיות והתחשבות הכי שעה: 20:00 הכי יום: חמישי הכי בילוי: הופעה
הכי כיף: ביחד
הכי הכי: מוזיקה

black rock star

New member
הכי הכי../images/Emo103.gif

הכי ערוץ: יס סטארס 2\ערוץ הבידור הכי סדרה:איש משפחה הכי ממתק:אגוזי הכי חטיף:במבה הכי סטייל בבנות\בנים:בנות - שום דבר
, בנים -הכל
עיניים,שיער,הכללל הכי שמפו\מרכך:הוואי הכי אוכל של בית:ספגטי ומרק כתום של אימא הכי ג'אנק פוד:פיצה הכי ספר:אם יש גן עדן הכי סרט:שמור עליי הכי יודע להקשיב:אופקה
הכי תוכנת התכתבות:מסןןן הכי חבר:אית הכי חברה:קשה >< הכי סטיקר:"יהודי זה הכי אחי"
הכי להקה:נו אתם מקשים עליי
הכי זמר\זמרת:עברי לידר הכי טראומה מילדות:מכות בכיתה ד'
הכי חוויה מילדות:מכות בכיתה ד'
הכי שיר:תלוי במצב רוח הכי עונה:חורף הכי חודש:פברואר הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:נמנמנ מה? הכי מוזר\מוזרה:אני
הכי מקצוע:צלם ^^ הכי רהיט:מיטה הכי פריט טכנולוגי בבית:מחשב הכי אתר:מייספייס הכי מייל:וואלה הכי משחק קופסא:אואואואואואוו מונופול ^^ הכי משחק מחשב:סימס
הכי עצוב:מוות הכי שמח:מסיבה הכי מצחיק:מישהו שכואב לו
הכי יודע לשמח:מה? הכי טישו:WTF? לא יודעת מה איתכם אני עם נייר טואלט הכי מעצבן:כשאין כסף ואני צמאה :( הכי רשעי\אכזרי:למשוך למישהי בשיער מוחעחעחעח4#%#@!*$#@) הכי משעמם:לא לעשות כלום הכי תכונה:הא? הכי שעה:00:00 הכי יום:שבת הכי בילוי:מסיבה D: הכי כיף:כנ"ל הכי הכי:כככנננננננננננ"ללללל

oFka7

New member
>.>ביץ'../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gifיו אר סקסי סלאט

ריניXD

New member
אנייי

הכי ערוץ: אממ יש מלא ביפ,24 הכי סדרה:חברים נמלטיםםםם הכי ממתק:שוקולדד הכי חטיף:צ'יפס הכי סטייל בבנות\בנים:אה? הכי שמפו\מרכך: פינוק+האווי הכי אוכל של בית:האוכל של אמא=] הכי ג'אנק פוד:פיצה=] הכי ספר: אין משו כרגע הכי סרט: יש מלאאא אי אפשר להגיד רק אחד הכי יודע להקשיב: חברות=] הכי תוכנת התכתבות: אייסי הכי חבר: אמממממממ? הכי חברה:יש מלאא הכי סטיקר: אורי גלר אולי תעלים את עצמך? חחחחחחחחחח זה יש אבל הוא מצחיק הכי להקה: יש מלא מיייכיימקל ביט מוניקה שייגעצ וכאלה=] הכי זמר\זמרת:הראל סקעתתת=] הכי טראומה מילדות:נפשף עליי מים רותחים על הרגללללל=\ הכי חוויה מילדות: כל שנה בחופש הגדול ללכת כל המשפחה המורחבת לחמת גדר והיינו יושנים שם חודש=] הכי שיר: יש מלא הכי עונה:הכול אני אוהבת הכי חודש: יולי אוגוסט הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: אממ הראל ברור אממ רן דנקר חתיך ברמות ועוד מלאא הכי מוזר\מוזרה:אמממ מלא הכי מקצוע:זמר\זמרת שחקן\שחקנית הכי רהיט: מיטה=] הכי פריט טכנולוגי בבית: פלא ומחשב הכי אתר: וואלה הכי מייל:אה? הכי משחק קופסא: הכי משחק מחשב: הכי עצוב: הכי שמח: הכי מצחיק:כל החברות שלי הכי יודע לשמח:כמה חברות שלי הכי טישו: הכי מעצבן:אמא שלא רוצה לתת כסף הכי רשעי\אכזרי:יש הרבה הכי משעמם:שיעור ביאולגיה כימיהההההה הכי תכונה: יש לי המון הכי שעה:1 חוזרים מבצפר=] הכי יום:שבת הכי בילוי:יש המון הכי כיף:המון הכי הכי:אני =]]

יערולה13

New member
שאלוןןןן../images/Emo9.gif

הכי ערוץ: ניקולודיאון הכי סדרה:דרייק וג'וש הכי ממתק:שוקולדד:) הכי חטיף:במבה
הכי סטייל בבנות\בנים:כובע
הכי שמפו\מרכך: DOVE הכי אוכל של בית:ספגטי הכי ג'אנק פוד:פיצה
הכי ספר:>< הכי סרט:הייסקול מיוזיקל הכי יודע להקשיב: חברה טובה הכי תוכנת התכתבות:מסנג'ר הכי חבר:>< הכי חברה:לא יודעת>< הכי סטיקר:>< הכי להקה:ביט69
הכי זמר\זמרת:אבריל הכי טראומה מילדות:גוקים:( הכי חוויה מילדות:מתנות>< הכי שיר:ממריאים-גילת הלל הכי עונה:חורף
הכי חודש:יוני [יומולדת, יומולדת] הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:זכר- שיער [הו תסרוקת דרייק בל
הכי מוזר\מוזרה:>> הכי מקצוע:אנגלית הכי רהיט:שידה הכי פריט טכנולוגי בבית:מחשב ואייפוד
הכי אתר:ישראבלוג הכי מייל:וואלה הכי משחק קופסא:>> הכי משחק מחשב:לא יודעת>< הכי עצוב:מוות הכי שמח:מתנות
הכי מצחיק:לדבב תמונת הכי יודע לשמח:חברה שלי ליאור הכי טישו:עלילי הכי מעצבן:כשמאירים לי על דברים>> הכי רשעי\אכזרי:כשצועקים עליי הכי משעמם:>> הכי תכונה:מצחיק הכי שעה:12 בלילה הכי יום:שישי הכי בילוי: הופעה:) הכי כיף:מחשב
הכי הכי: לורל

באלי

הכי ערוץ: ביפ הכי סדרה: סימפסונס הכי ממתק:טעמי הכי חטיף:במבה [אבל רק כתומה] הכי סטייל בבנות\בנים: הכי שמפו\מרכך:מה שיש בבית הכי אוכל של בית:עוף הכי ג'אנק פוד: פיצה הכי ספר: רודף העפיפונים הכי סרט: יש יותר מידי הכי יודע להקשיב: ליאורי הכי תוכנת התכתבות:MSN הכי חבר: שוחי [מיכלי אנחנו צריכות לדבר בקשר עליו אני צריכה לספר לך משהו!!!!!!] הכי חברה: יש יותר מידי הכי סטיקר: הכי להקה: הכי זמר\זמרת: הכי טראומה מילדות:שדחפו אותי מתחת לנדנדה ופתחתי את הראש הכי חוויה מילדות: יש יותר מידי הכי שיר: הכי עונה:סתיו הכי חודש: הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: הכי מוזר\מוזרה:סו הכי מקצוע: כימיה הכי רהיט: כיסא מחשב הכי פריט טכנולוגי בבית:מחשב הכי אתר: תפוז הכי מייל: GMAIL הכי משחק קופסא: מונופול הכי משחק מחשב: סוליטר הכי עצוב: זיו הכי שמח: סו הכי מצחיק: סו הכי יודע לשמח: סו הכי טישו: ליאורי הכי מעצבן: שוחי הכי רשעי\אכזרי: שוחי הכי משעמם: הכי תכונה: הכי שעה:00:00 הכי יום: הכי בילוי: מרכזון הכי כיף: מרכזון הכי הכי: אחי

שנינה92

New member
ייאיי :X

הכי ערוץ: אני אנסה לתמצת >< - ביפ , 3, 7, 22 , 1 (vod) הכי סדרה: חברים ( : הכי ממתק: כול סוגיי השוקולד :S הכי חטיף: צ'יפס וצ'יטוס D: הכי סטייל בבנות\בנים: לא'דעת XD הכי שמפו\מרכך: הרבל אנסנס הכי אוכל של בית: יש יותר מדיי בשביל לבחור ( : הכי ג'אנק פוד: מק' ,דומינוס , סיני ספיד :S הכי ספר: חח כ"כ סודות נעורים , הייתי ממש מדמיינת את זה בתור סידרה D: הכי סרט: לא יודעת הכי יודע להקשיב: לא קיים =/ הכי תוכנת התכתבות: בשביל להגיד שאתם אוהבים מסנג'ר? XD , פחח כולם . הכי חבר: דובי גומי שובב D: הכי חברה: אין הכי חח הכי סטיקר: "חבר , אתה חופר " XD הכי להקה: יותר מדיי , אבל בואו נפרגן לביט P : הכי זמר\זמרת: הראל סקעת :) , שלמה ארצי התותח וכו' . הכי טראומה מילדות: זורקים לי כיסא על הראש XD הכי חוויה מילדות:אני מבקשת מהגננת שתוריד לי את הדברים שנדבקים ליד בגלל הדבק כי אין לי כוח לשתוף אותם במים XD חח הכי שיר: אוהו D: הכי עונה: אביב & קיץ הכי חודש: נראלי שהחודש הזה [: הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: יש יותר מדיי אבל .. לדעתי הראל סקעת גבר מושך ביותר :] , ונקבה חח אסתי משהו חח וברפאלי הזבבבל =/ הכי מוזר\מוזרה: המילה 'פריק' הכי מקצוע: סרסור :] הכי רהיט: מיטה [ נשמע גרוע שזה אחד אחריי השני חח ] הכי פריט טכנולוגי בבית: מחשב וחבריו הכי אתר: הפורום של הראל הכי מייל: שו ? הכי משחק קופסא: מונופול חתחתול וטאקי D: הכי משחק מחשב: תרנגולות חח הכי עצוב: שאין צדק =/ הכי שמח: אנשים מאושרים [ : הכי מצחיק: שחר חסון חח ועוד כמה סטנדאפיסטים הכי יודע לשמח: לראות בנאדם שסבל הרבה מאושר פתאום :) הכי טישו: מוות :[ הכי מעצבן: שיש משהו שאתה כ"כ רוצה לעשות , ואתה לא יכול .. הכי רשעי\אכזרי: לפגוע בילדים קטנים =/ הכי משעמם:אנשים חסרי טעם ^^ הכי תכונה: מצחיק P: הכי שעה: 22:00 הכי יום: שני[נה] XD הכי בילוי: כול דבר שגרום לך להיות מאושר ולהנות עם האנשים היקירים שלך . הכי כיף: להיות מוערך הכי הכי: לחיייייך .

צפירטו

New member
משעמם אז עונים.. חחח

הכי ערוץ: ביפ, אקסטרה הוט הכי סדרה: קרוב לבית, הכיתה הכי ממתק: פררו רושה הכי חטיף: צ'יטוס גבינה (לא כל האיכסות עם הכאפה.. ג'ונגל אנא עארף..) הכי סטייל בבנות\בנים: כל אחד מה בראש שלו.. הכי שמפו\מרכך: קרמה הכי אוכל של בית: הקוסקוס של אמא של מילי הכי ג'אנק פוד: פיצה דומינו'ס הכי ספר: משוואה עם נעלם הכי סרט: ג'יי ובוב השקט מכים שנית הכי יודע להקשיב: אחותי הכי תוכנת התכתבות: מסנג'ר הכי חבר: אופירי הכי חברה: מיליה\דור הכי סטיקר: קרבי זה הכי אחי הכי להקה: פנטרה הכי זמר\זמרת: קשה.. הכי טראומה מילדות: לא רציתי להכנס הביתה כי היה עכביש על הדלת... הכי חוויה מילדות: היום שבו אחותי גלתה לי איפה אמא מחביאה את הממתקים הכי שיר: נו די כבר! אין! אבל היום נדבק לי nickelback- this is how you remind me הכי עונה: חורפ הכי חודש: יולי הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]: קורט קוביין הוא פשוט סמל היופי.. (היה) ואמממ לא יודעת.. היום הכל איפור.. הכי מוזר\מוזרה: אנוכי =] הכי מקצוע: בלימודים כאילו?.. אמממ אנגלית. חח הכי קל הכי רהיט: מיטה הכי פריט טכנולוגי בבית: אממ לא ממש טכנולוגי.. אבל עובד על חשמל. מקרר! הכי אתר: חח myspace.com הכי מייל: walla הכי משחק קופסא: מונפול הכי משחק מחשב: סימס1+2 הכי עצוב: אופיר ואריאל.. =[ הכי שמח: דור! הכי מצחיק: דובי גל הכי יודע לשמח: אמממ שקדע הכי טישו: דורין הכי מעצבן: כשמתעטשים עליך... הכי רשעי\אכזרי: כת השטן... + שזה כל כך גיי! הכי משעמם: שרה שטריינמץ.. לא מאחלת לאף אחד... הכי תכונה: מצחיק הכי שעה: 3 בלילה הכי יום: שישי הכי בילוי: הופעה הכי כיף: להיות עם עדי=] הכי הכי:

just gaya

New member
הכי הכי:)

הכי ערוץ:ביפ הכי סדרה:סאות פארק הכי ממתק:כל הממתקים של קינדר הכי חטיף:צ'יטוס הכי סטייל בבנות\בנים:אימוXDD הכי שמפו\מרכך:פנטן הכי אוכל של בית:שניצליםXD הכי ג'אנק פוד:מקדונלס הכי ספר:מבחן האש>.> הכי סרט:משפחת סימפסון הסרט הכי יודע להקשיב:עדי/אביטל/ועוד הרבה הכי תוכנת התכתבות:מסנג'ר הכי חבר:יונתן קסלר!!!!!!אעאעא אני ידידה של סלבXDD הכי חברה:אמממ עלמה כנראהDD: הכי סטיקר:הסטיקרים של VANS הכי להקה:ביט//נופקס/שייגעצ הכי זמר\זמרת:יוני בלוך הכי טראומה מילדות:------- הכי חוויה מילדות:כל הטיסות לחו"ל שהינו טסים פעם הכי שיר:kiss me-NFG הכי עונה:אביב הכי חודש:יוני הכי יפה[זכר]\יפה[נקבה]:לורל אמיר(אאעאעאעאע)אלונה טל הכי מוזר\מוזרה:אנשים משקד מעלימה מיסיםXDD הכי מקצוע:חברה הכי רהיט:מיטה הכי פריט טכנולוגי בבית:מחשב הכי אתר:ישראבלוג הכי מייל:וואלה הכי משחק קופסא:מונופול(עם כרטיס אשראי) הכי משחק מחשב:באבלס הכי עצוב:שמישהו מת הכי שמח:שיש משהו משמח הכי מצחיק:אני ועלמה הכי יודע לשמח:חברות וחברים הכי טישו:לילי הכי מעצבן:רעשים שעושים צמרמורת הכי רשעי\אכזרי:השטן הכי משעמם:שיעורי תנ"ך הכי תכונה:X: הכי שעה:00:00 הכי יום:שישי הכי בילוי:הופעות הכי כיף:נוער עובד,מפגשי ישראבלוג הכי הכי:חברות חברים נוער עובד הופעות דיזינגוף סנטר

למעלה