שאלון הכירות!!!

חניניתה

New member
שאלון הכירות!!!

הכנתי שאלון הכירות.. ככה נכיר יותר טוב אחד את השני וגם נוכל לדעת מי בפורום וכמה ילדים אנחנו.. זה יהיה הרבה יותר מסודר.. שם: גיל: כיתה: מקום מגורים: האם יש לך אחים? אם כן כמה: האם יש לך בעל חיים בבית? איזה? שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות": שחקנית: זמר: זמרת: שחקן מועדף מנשיקות גנובות: שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות: מה את/ה עוד רואה בטלויזיה: האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום: מקווה שכולם יענו!!

חניניתה

New member
עונה ראשונההההה

שם:חן גיל:15 וחצי כיתה:י' מקום מגורים: חיפה האם יש לך אחים? אם כן כמה: אחות ואח האם יש לך בעל חיים בבית? איזה? כלב בן 4 חודשים.. הוא מזה חמודדד שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות": אלפונסו הררה(מיגל מרבלדה), בנחמין רוחאס (פבלו מהמורדים) שחקנית: קמילה בורדונבה (מריצה מהמורדים), דולסה מריה (רוברטה מרבלדה) זמר: הראל סקעת, שי גבסו זמרת: מירי מסיקה, שירי מימון שחקן מועדף מנשיקות גנובות: אלחנדרו שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות: פלומה, וסנדרה מה את/ה עוד רואה בטלויזיה: רבלדה, אהבה מעבר לפינה, קיץ נצחי, אני אניטה, תשוקת הניצים, מישהו שומר עלי..חחח הרבה.. האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום: חוץ מיום שלישי כן.. אבל כל יום אני מפספסת שלוש דקות ראשונות בערך.. זה מעצבן שזה כל כך מוקדם! זהוו.. מקווה להכיר את כולכם!!

אלה שלי

שם:נוגה גיל:17 כיתה:י"ב מקום מגורים:חדרה האם יש לך אחים? אם כן כמה:כן, 2. האם יש לך בעל חיים בבית? איזה?:לא שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות"):טובי מקווייר שחקנית:קריסטין דאנסט זמר:גיים בויז, נחשב?... זמרת:אין שחקן מועדף מנשיקות גנובות:ראול, כזה מתוק
שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות:סנדרה, כל-כך מתוקה מה את/ה עוד רואה בטלויזיה:בעיקר זהות בדוייה האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום:כן, ואם לא אני מקליטה

עונה..

שם: רותם גיל: עוד 9 ימים 12 כיתה: ז' מקום מגורים: תל אביב האם יש לך אחים? אם כן כמה: כן.. בן 9 האם יש לך בעל חיים בבית? איזה? אין שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות": אין שחקנית: אין זמר: הראל סקעת ושלומי סבן זמרת: הדר עוזרי שחקן מועדף מנשיקות גנובות: אלחנדרו שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות: פלומה מה את/ה עוד רואה בטלויזיה: הרבה סרטים:| האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום: כרגע לא, בגלל הביצפר..

nofnof12

New member
עונה../images/Emo70.gif ../images/Emo180.gif

שם: נופר כיתה: ו' מקום מגורים: ירושלים ישראל האם יש לך אחים? אם כן כמה: כן... 2 האם יש לך בעל חיים בבית? איזה? לא:( שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות": אין שחקנית: רוני דואני סטפני אגם רודברג פלורנסיה ברטוטי והילארי דאף זמר: הראל סקעת זמרת: רוני דואני פלורנסיה ברטוטי והילארי דאף שחקן מועדף מנשיקות גנובות: אין אני לא אוהבת אף אחד משם... שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות: סטפני (פלומה) וזו שמשחקת את סנדרה... מה את/ה עוד רואה בטלויזיה: פלוריסיינטה, בצפר, השמיניה, טלנובלה בע"מ ליזי מקגוייר ואם יש סרטים העניינים אני רואה... האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום: כן...

moran129

New member
../images/Emo109.gifעונהההה../images/Emo109.gif

שם:מורן גיל:עוד 6 ימים 13 כיתה:ח מקום מגורים:נתניה האם יש לך אחים? אם כן כמה:כולל אני-2 בנים ו2 בנות ואני 1 לפני האחרון האם יש לך בעל חיים בבית? איזה?לא אין לי היה לי דגים...
לא כזה חיית מחמד...אבל... שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות":עופר שכטר שחקנית:מורן גרוס זמר:יהודה סעדו,שי גבסו זמרת:שירי מימון,איימי לי(מאונסנס) שחקן מועדף מנשיקות גנובות:המורה שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות:פלןמה מה את/ה עוד רואה בטלויזיה:אהבה מעבר לפינה,פלורנסיטה,וכל התוכניות שיש בערב בערוץ 2 האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום:אמ..בערך... אני לפעמים מפסידה בגלל הביתל ספר...בעע!

lidorvit

New member
עונה

שם:לידור גיל:12 כיתה:ז' האם יש לך אחים? אם כן כמה: אחות אחת האם יש לך בעל חיים בבית? איזה?אין שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות":ג'ייסון קוק (מימי חיינו) שחקנית:קירסטן סטורמס זמר:הראל מויאל המלךךךך זמרת:קיילי קלקסון שחקן מועדף מנשיקות גנובות:אח של המורה..לא זוכרת איך קוראים לו שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות:פלומה מה את/ה עוד רואה בטלויזיה:ימי חיינו,מכל הבמות בעולם האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום: לא תמיד, רוב הימים אני לא מספיקה כי אני מסיימת ת'ביצפר מאוחר אבל בשאר הימים שאני מגיעה הביתה מוקדם אני רואה...

אורטל333

New member
גמאני עונה

שם: אתי
גיל: 15 כיתה: י' מקום מגורים: חולון האם יש לך אחים? אם כן כמה: כן יש לי אח אחד קטן האם יש לך בעל חיים בבית? איזה? לא שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות": אממ אין לי מושג שחקנית: ג'ניפר גארנר זמר: סעדו זמרת: אבריל שחקן מועדף מנשיקות גנובות: עדיין לא בקיעה בזה אבל את זה שפאלומה אוהבת שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות: פאלומהה מה את/ה עוד רואה בטלויזיה: זהות בדויה האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום: לא..אין זמן בעקבות הלימודים. אממ זהו!!

עונה../images/Emo70.gif

שם: אור גיל: 15 כיתה: י מקום מגורים: אשדוד האם יש לך אחים? אם כן כמה: כן.. בן 12 האם יש לך בעל חיים בבית? איזה? לא שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות"): יהודה לוי, רן בכור, סמי הורי, פליפה קולומבו, בנחה, בראד פיט, דייויד שווימר, מאט לה בלנק, ועוד מלאאא שחקנית: פלורנסיה ברטוטי, קמילה, מורן גרוס, ג'ניפר גראנר, ג'ניפר לופז, ג'ניפר אניסטון ועוד מלאאא זמר: הראל סקעת, הראל מויאל, לירון לב, גיים בויז ועוד מלאא זמרת: מירי מסיקה, רוני דואני, שירי מיימון, אבריל ועוד מלאאא שחקן מועדף מנשיקות גנובות: אלחנדרו שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות: פלומה מה את/ה עוד רואה בטלויזיה: אהבה מעבר לפינה, תשוקת הנצים, זהות בדויה, פלוריסיינטה, ורוב התוכניות בערוץ 2 .. האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום: כן חוץ מיום חמישי בגלל הבצפר ..

תווניתs

New member
עונהה...

שם:סתוונית גיל:15וחצי כיתה:י האם יש לך אחים? אם כן כמה:אח ואחות האם יש לך בעל חיים בבית? איזה?לאא אין ליי שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות":דניא לרדקליף שחקנית:מממ..פלורנסטיה זמר:הלהקה סימפל לפין זמרת:אוונס שחקן מועדף מנשיקות גנובות:אין לי מושגג שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות:פלומההה מה את/ה עוד רואה בטלויזיה:פלורסינטה..אלביס רוזנטל והאישה המסתורה the o.c להמשיך??חחח האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום:לאאא..כמעט כל יום..(תלוי אם אני לא שוכחת להקליט..)

משה 102

New member
אני עונה

שם: משה גיל: 15 וחצי כיתה: ט מקום מגורים: באר שבע האם יש לך אחים: אחות ואח האם יש לך בעל חיים בבית: 3 חתולים שחקן מועדף: שחקנית: זמר: אייל גולן זמרת: שרית חדד מה אתה עוד רואה בטלויזיה: אהבה מעבר לפינה האם יוצא לך לראות כל יום נשיקות גנובות: בכלל לא, כי אני לומד בשעות האלה.

קצת באיחור... חפיף!!!

שם: גיל: כיתה:ח' מקום מגורים: מודיעין- עיר העתיד האם יש לך אחים?כן עוד 3 אם כן כמה: אחת קרצייה כיתה ו' אחד עוד קרצייה כיתה ב' ואחד מלך חולה עליו בדם בן 10 חודשים (כפרה עליו) האם יש לך בעל חיים בבית? איזה? עכשיו לא אבל ילד מהכיתה שלי הולך להביא לי חתול בקרוב... שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות":אין ממש... שחקנית:אוהבת את כולם זמר: אצלי זה לפי שירים לא לפי זמרים שיר שולט '' אם תתני לי הזדמנות שנייה'' זמרת:קבלו את התשובה שכתבתי ל- זמר. שחקן מועדף מנשיקות גנובות: איך קוראים לו לחבר של סנדרה כזה מתוק וחמוד... שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות: פלומה בלקוצ'אה.. אלא מה? מה את/ה עוד רואה בטלויזיה: כל הדברים היפים בערוץ 2 וגם אהבה מעבר לפינה האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום:כן חוץ מיום שני אבל יש סיכוי שיורם (תאיר את בטח מבינה.. חחח) ישאיר אותי שעה.. ואז לא אוכל לראות את הסידרה..

אופס שכחתי שם וגיל..

שם: ליהי גיל: עוד 21 ימים 13 (חחח לא לשכוח תאיר אפשר להביא בלונים לביצ'פר חיחיחי)

כן ליהי אני מבינה אותך טוב מאד!!

אני ישתדל לזכור.... איזה שקרנית את לא מעיר העתיד... חחח...

גמאני באיחור כליל...:)

שם:תאיר גיל:13 כיתה:ח' (5) מקום מגורים:מודיעין האם יש לך אחים? אם כן כמה:כן, 2, בנים! האם יש לך בעל חיים בבית? איזה?לא וגם כנראה שלא יהיה שחקן מועדף (לא חייב להיות מ"נשיקות גנובות":יהודה לוי
שחקנית:אגם רוטברג זמר:אני משנה ללהקה: GREEN DAY זמרת:שירי מימון שחקן מועדף מנשיקות גנובות:גונסלו שחקנית מועדפת מנשיקות גנובות:פלומה מה את/ה עוד רואה בטלויזיה:אהבה מעבר לפינה,המוח, אלביס רוזנטל....ועוד ועוד, בדרך כלל כל מה שיש בערוץ 2 כי אין לי כבלים! האם יוצא לך לראות נשיקות גנובות כל יום:כן! אחלה סדרה

למעלה