שאלון הישרדות..

adi121

New member
שאלון הישרדות..

אני עושה עבודה באנגלית על הישרדות ואני צריכה שתמלאו את זה עדיפות לאנשים מעל גיל 20 מי שמעדיף אפשר לשלוח לאימייל [email protected] גיל: מין: האם אתה רואה הישרדות באופן קבוע? -כן -לא אם אתה מפספס פרק אתה דואג להשלים אותו? -כן -לא האם אתה מגדיר את עצמך כצופה נאמן של הסדרה? -כן -לא איזה עונות של הסדרה ראית? -1 -2 -3 -4 -5 -6 -7 -8 -9 -10 -11 האם אתה מוריד פרקים של הסדרה מהאינטרנט? -כן -לא האם תרצה עונות נוספות לסדרה? -כן -לא האם תהיה מוכן להשתתף בסדרה? -כן -לא יודע -לא מה אתה הכי אוהב לראות בסדרה? -את האתגרים -את מה שמתרחש במחנה -את הוידויים -את מועצת הדין האם אתה חושב שמיליון דולר זה פרס הוגן יחסית למה שהמתמודדים צריכים לעבור? -לא זה הרבה מדי -כן זה פרס מתאים -לא זה מעט מדי

אני אתחיל ...

33 זכר רואה באופן קבוע כן האם דואג להשלים כן צופה נאמן כן איזה עונות ראית את כולם אינטרנט כן עונות נוספות כן להשתתף כן מה הכי אוהב מועצת הדין ( ואת האתגרים ) האם הפרס הוגן כן מקווה שעניתי על הכל

Mr Bing

New member
עונה

גיל: 15 מין: זכר האם אתה רואה הישרדות באופן קבוע? -כן אם אתה מפספס פרק אתה דואג להשלים אותו? -כן האם אתה מגדיר את עצמך כצופה נאמן של הסדרה? -כן איזה עונות של הסדרה ראית? -10 -11 האם אתה מוריד פרקים של הסדרה מהאינטרנט? -כן האם תרצה עונות נוספות לסדרה? -כן האם תהיה מוכן להשתתף בסדרה? -כן מה אתה הכי אוהב לראות בסדרה? -את האתגרים האם אתה חושב שמיליון דולר זה פרס הוגן יחסית למה שהמתמודדים צריכים לעבור? -כן זה פרס מתאים

עונה

גיל:15 מין: זכר האם אתה רואה הישרדות באופן קבוע? -כן אם אתה מפספס פרק אתה דואג להשלים אותו? -כן האם אתה מגדיר את עצמך כצופה נאמן של הסדרה? -כן - איזה עונות של הסדרה ראית? -5 -6 -7 -8 -9 -10 -11 האם אתה מוריד פרקים של הסדרה מהאינטרנט? -כן האם תרצה עונות נוספות לסדרה? -כן האם תהיה מוכן להשתתף בסדרה? -לא יודע מה אתה הכי אוהב לראות בסדרה? -את הוידויים האם אתה חושב שמיליון דולר זה פרס הוגן יחסית למה שהמתמודדים צריכים לעבור? -כן זה פרס מתאים

maya567

New member
עונה ../images/Emo13.gif

גיל: 25 מין: נקבה האם אתה רואה הישרדות באופן קבוע? -כן אם אתה מפספס פרק אתה דואג להשלים אותו? -כן האם אתה מגדיר את עצמך כצופה נאמן של הסדרה? -כן איזה עונות של הסדרה ראית? -1 -2 -4 -5 -6 -7 -8 -9 -10 -11 האם אתה מוריד פרקים של הסדרה מהאינטרנט? -כן האם תרצה עונות נוספות לסדרה? -כן האם תהיה מוכן להשתתף בסדרה? -לא מה אתה הכי אוהב לראות בסדרה? -את הוידויים האם אתה חושב שמיליון דולר זה פרס הוגן יחסית למה שהמתמודדים צריכים לעבור? -כן זה פרס מתאים

LOVEtheMcMAHONS

New member
>>>

גיל:27 מין: ז האם אתה רואה הישרדות באופן קבוע? -כן אם אתה מפספס פרק אתה דואג להשלים אותו? -כן האם אתה מגדיר את עצמך כצופה נאמן של הסדרה? -כן איזה עונות של הסדרה ראית? -כולן האם אתה מוריד פרקים של הסדרה מהאינטרנט? -כן האם תרצה עונות נוספות לסדרה? -כן האם תהיה מוכן להשתתף בסדרה? -כן מה אתה הכי אוהב לראות בסדרה? -את מה שמתרחש במחנה -את הוידויים האם אתה חושב שמיליון דולר זה פרס הוגן יחסית למה שהמתמודדים צריכים לעבור? -כן זה פרס מתאים - בשביל פרס יותר "נורמלי" אנשים לא היו מרחיקים לכת ומתאמצים באותה צורה מה שהיה מוביל כתוצאה מכך לתכנית פחות מרשימה ומעניינת.

n l m

New member
עונה

גיל: 18.5 מין: זכר רואה באופן קבוע: בוודאיי מפספס פרק, משלים אותו: כן צופה נאמן של הסדרה: הסדרה האהובה עליי מגיל 13 עד עכשיו, אני מניח שזה אומר כן איזה עונות ראיתי: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 מוריד פרקים: כן, מאמצע עונה 8 רוצה עונות נוספות: אף פעם לא אשתעמם מהסדרה, אז כן מוכן להשתתף בסדרה: אוליי אני אשמע כמו פאקאצה מטומתמת אם אני אומר את זה אבל "זה החלום שלי", ואני רציני מה אני הכי אוהב בסדרה: את הווידויים, לשאר מה יקרה בהמשך על פי מה שאני רואה בסדרה ועל פי ספוילרים שטחיים באינטרנט. מיליון דולר זה פרס מתאים: כן, ועוד איך מתאים גם פרס יותר גדול היה מספק בהתחשב בזה שכיום אנשים נשארים יום בשעשועון אחד וזוכים במיליון אבל הפרס האמיתי לפי דעתי זה הניצחון והתואר, לא המיליון.

willo

New member
תשובות

גיל 35 מין זכר. רואה באופן קבוע. משלים אם פיספסתי. אני בהחלט צופה נאמן. ראיתי את כל העונות. אני מוריד פרקים מהאינטרנט (הדרך היחידה לראות בלי להחשף ליותר מדי ספוילרים). רוצה עוד עונות אשמח להשתתף (אם כי זה לא חלום חי). אוהב בעיקר את הוידויים מול מה שמתרחש במחנה. הפרס הוגן.

Little Savage

New member
תשובות

האם אתה רואה הישרדות באופן קבוע? -כן
אם אתה מפספס פרק אתה דואג להשלים אותו? -כן
האם אתה מגדיר את עצמך כצופה נאמן של הסדרה? -כן
איזה עונות של הסדרה ראית? את כולן, חוץ מעונה 5 שכ"כ שיעממה אותי עד שהפסקתי לראות אותה באמצע (אבל בקרוב אני אשלים את החסר).
האם אתה מוריד פרקים של הסדרה מהאינטרנט? -כן
האם תרצה עונות נוספות לסדרה? -כן
האם תהיה מוכן להשתתף בסדרה? -כן
מה אתה הכי אוהב לראות בסדרה? -את האתגרים
האם אתה חושב שמיליון דולר זה פרס הוגן יחסית למה שהמתמודדים צריכים לעבור? -כן זה פרס מתאים

אסל

New member
תשובות

במקרים מסויימים הרחבתי קצת, אבל תמיד כתבתי בהתחלה את התשובה הפשוטה, כך שאם זה מה שצריך לא תהיה בעייה להתעלם מהשאר. גיל:26 מין: זכר האם אתה רואה הישרדות באופן קבוע? כן אם אתה מפספס פרק אתה דואג להשלים אותו? כן, לפחות משתדל. האם אתה מגדיר את עצמך כצופה נאמן של הסדרה? כן, אלא-אם-כן רק המורידים הם צופים נאמנים:) איזה עונות של הסדרה ראית? -1 כן -2 כן -3 מאוד בחלקיות -4 לא -5 רק את החצי השני -6 כן -7 כן -8 כן -9 כן -10 כן -11 רואה עכשיו, בקצב הישראלי האם אתה מוריד פרקים של הסדרה מהאינטרנט? לא האם תרצה עונות נוספות לסדרה? כן האם תהיה מוכן להשתתף בסדרה? כן, אבל אם להיות כן אני לא חושב שזה רלוונטי עבורי. מה אתה הכי אוהב לראות בסדרה? -את האתגרים -את מה שמתרחש במחנה -את הוידויים -את מועצת הדין רק אחד? אז את מועצת הדין, כי שם הקליימקס מגיע לשיא, אבל זו לא ממש שאלה הוגנת בשביל מחקר רציני. הייתי אומר שהוידויים במקום השני. האם אתה חושב שמיליון דולר זה פרס הוגן יחסית למה שהמתמודדים צריכים לעבור? כן זה פרס מתאים

עונה...

גיל: 17 מין: נקבה האם אתה רואה הישרדות באופן קבוע? -כן אם אתה מפספס פרק אתה דואג להשלים אותו? -כן האם אתה מגדיר את עצמך כצופה נאמן של הסדרה? -כן איזה עונות של הסדרה ראית? כולן חוץ מ3 ו4 (את 3 חלקית) האם אתה מוריד פרקים של הסדרה מהאינטרנט? -כן (בתהליך של הורדת עונות 3 ו4) האם תרצה עונות נוספות לסדרה? -כן -לא האם תהיה מוכן להשתתף בסדרה? -כן מה אתה הכי אוהב לראות בסדרה? -את מה שמתרחש במחנה -את הוידויים האם אתה חושב שמיליון דולר זה פרס הוגן יחסית למה שהמתמודדים צריכים לעבור? -כן זה פרס מתאים

Kobi Style

New member
היי לכם! גם אני עונה...

קודם כל, אני קובי...בן 19 מחיפה מכור להישרדות לדורותיה (ובקרוב מתכוון להעלות כאן משחק הימורים משעשע לגבי העונה הנוכחית...צפו פגיעה!) תשובותיי לשאלון: א.כן ב.כן ג.כן ד.1,2,7,8,9,10,11 ה.לא ו.כן ז.כן ח.מועצת השבט ט.כן זה פרס מתאים

R y a n O

New member
עונה...

19 זכר רואה באופן קבוע כן האם דואג להשלים לא, ראיתי את כל העונות ועכשיו אני צופה בהשרדות 11 ביס וויקנד. צופה נאמן כן איזה עונות ראית את כולם אינטרנט לא עונות נוספות כן להשתתף לא יודע מה הכי אוהב מועצת הדין וגם האתגרים האם הפרס הוגן כן

rotemt1

New member
אני

גיל: 29 מין: זכר האם אתה רואה הישרדות באופן קבוע? -כן אם אתה מפספס פרק אתה דואג להשלים אותו? -כן האם אתה מגדיר את עצמך כצופה נאמן של הסדרה? -כן איזה עונות של הסדרה ראית? -1 -2 -3 -4 -6 -7 -8 -9 -10 -11 האם אתה מוריד פרקים של הסדרה מהאינטרנט? -כן האם תרצה עונות נוספות לסדרה? -כן האם תהיה מוכן להשתתף בסדרה? -לא מה אתה הכי אוהב לראות בסדרה? -את האתגרים האם אתה חושב שמיליון דולר זה פרס הוגן יחסית למה שהמתמודדים צריכים לעבור? -כן זה פרס מתאים

למעלה