שאלון הישרדות

הנינגה

New member
שאלון הישרדות

1:איזה יבשת הישרדות עדין לא היתה בה? 2:מי אמרה "אילו התיתי גבר היתנה יוצת גדולה אבל ביגלל שאני אישה יצתי זונה" 3:איזה עונה היתחיל ג'ף להנחות את תוחנית האיכוד 4:איזה עונה לא היה מיזוג 5: מה הטוויסט הראשון שהיה בהישרדות ובאיזה עונה זו היתה 6:ציין את כול המכומות שהיו בהשרדות 7:כמה בלבוות נתנו לכול שבט בעונה ה7 8:איזה עונה היה מים אבל ולא נתנו להם לשחות? 9:מי זייף את מוות ספתא שלו? 10: מה ג'ולי מעונה 9 קשורה לג'ף? 11:איזה טווישט סבלו גם קרבי משפחה של המיתמודים? 12:מי האיש הכי מבוגר שהיסתתף בהישרדות? 13:מי עף פעמיים באותה עונה? 14:איימי וסכאת היו מה שהיתתפו בהשרדות? 15:מי התפשתו בתמורה לאוכל? 16:מי לא שלחו לו מיכתב בהישרדות? 17:מי עזבה בישביל אימא? 18:מה זה "בלוט"

ofer2052

New member
בשאלה 16 אתה מתכוון לקלטת

אני יודע הכל פשוט אין לי כח לענות. לא הבנתי מה כתבת בשאלה 7. ולגבי שאלה 4, בכל העונות היה מיזוג.

Oukami Kun

New member
מיאו. את הרוב אני יודע...

1:איזה יבשת הישרדות עדין לא היתה בה? אנטארטיקה, אירופה ואמריקה הצפונית. 2:מי אמרה "אילו התיתי גבר היתנה יוצת גדולה אבל ביגלל שאני אישה יצתי זונה" לא יודע, בטח מישהי מ6. 3:איזה עונה היתחיל ג'ף להנחות את תוחנית האיחוד?- 5 אאל"ט, או 6. 4:איזה עונה לא היה מיזוג? 10 5: מה הטוויסט הראשון שהיה בהישרדות ובאיזה עונה זו היתה? בשלוש, החלפת השבטים בפרק 5 6:ציין את כול המקומות שהיו בהשרדות: בורניאו, אוסטרליה, אפריקה [קניה יהיה יותר משויק], נוקה-היבה [בזה השם של האי ב4], תאילנד, אמזון [בצפון ברזיל], פנמה, שוב פנמה ~_~, ונואטו פלאו וגווטמאלה. 7:כמה בלבוות נתנו לכול שבט בעונה ה7? 100 8:איזה עונה היה מים אבל ולא נתנו להם לשחות? 3? 2? 6? 9:מי זייף את מוות ספתא שלו? ג'וני פיירפליי 10: מה ג'ולי מעונה 9 קשורה לג'ף? היא אהובת ליבו. [*מקיא*] 11:איזה טווישט סבלו גם קרבי משפחה של המיתמודים? באיזה טוויסט עם בני המשפחה הם לא סובלים?
12:מי האיש הכי מבוגר שהיסתתף בהישרדות? רודי, 75 אאל"ט 13:מי עף פעמיים באותה עונה? ברטון. 14:איימי וסכאת היו מה שהיתתפו בהשרדות? אם היה לי מושג מה השאלה אולי הייתי עונה עליה @@; 15:מי התפשתו בתמורה לאוכל? ג'נה והיידי, הרגע השמח ביותר בעונה 6. 16:מי לא שלחו לו מיכתב בהישרדות? ג'נה ב1 הכוונה? אם לא אז אין לי מושג 17:מי עזבה בישביל אימא? ג'נה באולסטאר 18:מה זה "בלוט" האיכסה הזה שהיו צריכים לאכול באתגר האוכל בפלאו. מיאו.

Oukami Kun

New member
נצל"ש הישרדות- ../images/Emo58.gif קטן ל11

הצלחתי למצוא את האגם בגוגל ארת'. זה פשוט גאוני.

n l m

New member
אנסה לענות

1:איזה יבשת הישרדות עדין לא היתה בה? גיאוגרפיה לא התחום שלי 2:מי אמרה "אילו התיתי גבר היתנה יוצת גדולה אבל ביגלל שאני אישה יצתי זונה"? ג'רי מאנת'י 3:איזה עונה היתחיל ג'ף להנחות את תוחנית האיכוד? 5 4:איזה עונה לא היה מיזוג? 10 5: מה הטוויסט הראשון שהיה בהישרדות ובאיזה עונה זו היתה? SWITCH, עונה 3 6:ציין את כול המכומות שהיו בהשרדות? בוניאו-מאלאזיה,אוסטרליאן אאוטבק, קניה-אפריקה, מרקיסס אייסלנדס, טאיילנד קו טוראטו (או משהו דומה), אמזון, פרל אייסלנדס פאנאמה, ואנואטו, פאלאו, גואטאמאלה 7:כמה בלבוות נתנו לכול שבט בעונה ה7? לא הבנתי 8:איזה עונה היה מים אבל ולא נתנו להם לשחות? אמזון 9:מי זייף את מוות ספתא שלו? ג'וני "פיירפליי" דלטון 10: מה ג'ולי מעונה 9 קשורה לג'ף? חברה לחיים 11:איזה טווישט סבלו גם קרבי משפחה של המיתמודים? גרוס צ'אלאנג' עונה 5 ועונה 8? למרות שאני לא מכיר אותם אז אני לא יודע ממש מזה סבל 12:מי האיש הכי מבוגר שהיסתתף בהישרדות? רודי בוש (אול סטאר) 13:מי עף פעמיים באותה עונה? בורטון רוברט 14:איימי וסכאת היו מה שהיתתפו בהשרדות? לסביות? 15:מי התפשתו בתמורה לאוכל? ג'נה מורסקה והיידי סטרובל 16:מי לא שלחו לו מיכתב בהישרדות? כל מי שהשתתף בעונה שלא היה בה פרס של מכתבים מהבית+ כל השורדים מבורניאו מינוס ג'נה וקולין + כל מי שהשתתף באול סטאר ולא הגיע לפיינל 9+ כל מי שהיה בפאלאו ולא הגיע לפיינל 7+טום שוויתר (אם אני זוכר נכון) 17:מי עזבה בישביל אימא? ג'נה מורסקה 18:מה זה "בלוט" ? אובר של אפרוח שהמשתתפים בפאלאו נאלצו לאכול באתגר בפרק 8

RedDevil17

New member
אני לא מאמין שאני עונה על זה

1. אירופה 2. ג'רי? 3. 5 4. 10 5. החלפת שבטים, עונה 3 6. בורנאו, אוסטרליה, אפריקה, מרקזס, תאילנד, אמאזון, איי הפנינה, ונואטו, פאלאו, גווטאמלה 7. 600? 8. 6 9. ג'וני פיירפליי 10. חברקה שלו 11. אתגר אוכל מגעיל שבני המשפחה נאלצו לאכול בתאילנד ובאול-סטארס 12. רודי 13. ברטון 14. מה?! 15. ג'נה והיידי 16. ג'נה לואיס 17. ג'נה מורסקה 18. ביצה עם עובר של אפרוח בתוכה

n l m

New member
זה לא נחשב כמיזוג

זה נחשב שקורור ירשו את סטפאני השבט אותו שבט הצבע אותו צבע השם אותו שם לא מיזוג לפחות לא מיזוג רשמי

ofer2052

New member
אני מחשיב את זה כמיזוג

כמה שזה עצוב 2 שבטים הפכו לשבט אחד, לא היה ממש טעם לעשות מיזוג רשמי רק בשביל סטאפני. אבל באמת אין כאן על מה להתווכח

ofer2052

New member
המיזוג הוא ששני שבטים הופכים לשבט

אחד, אני מבין את הטענות שלכם, אבל לדעתי זה נחשב מיזוג. באמת אין טעם להתווכח על זה.

n l m

New member
בעונה הראשונה לא יכול להיות טוויסט

בגלל שזו פשוט עונה ראשונה היא קובעת את הבסיס אחר כך יש טוויסטים שסוטים מהכלל אם להיות ממש דייקנים הטוויסט הראשון היה בעונה שניה גמר בפיינל 3 במקום בפיינל 4 אבל אם מדברים על טוויסטים שהשפיעו וממש נחשבים כ"טוויסטים" אז זה הסוויטש בעונה 3

למעלה