שאלון היכרות....

sweet fairy

New member
שאלון היכרות....

הפורום נפתח לא מזמן.. אז יאללה בואו נכיר אחד את השני
שם: גיל: תאריך לידה: מה עושה בחיים (לומד/ בצבא/ עובד/ כלום): איך גילית על הסידרה: איזה שחקן את/ה הכי אוהב/ת בסידרה: איזה שחקן הכי מעצבן בסידרה: איזה זוג הכי מענין בסידרה: איזה זוג את/ה הכי משעמם: זהו בינתיים....

sweet fairy

New member
אני אתחיל...

שם: נעמה גיל: 18 תאריך לידה: 05/10/88 מה עושה בחיים (לומד/ בצבא/ עובד/ כלום): עובדת איך גילית על הסידרה: מהפורום מהגניב שראיתי בטלויזיה
איזה שחקן את/ה הכי אוהב/ת בסידרה: אורי פפר.. שחקן מעולה...
איזה שחקן הכי מעצבן בסידרה: קרן ברגר ניראה לי קוראים לה... זאת בת ה- 22 איזה זוג הכי מענין בסידרה: נוגה ומייק כמובן
איזה זוג את/ה הכי משעמם: עד עכשיו כל הדייטים שהיו לאקי אבני.. .

Redemption Song

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: ליאת. גיל: 16.9 תאריך לידה: 16.4.90 מה עושה בחיים (לומד/ בצבא/ עובד/ כלום): לומדת. איך גילית על הסידרה: דרך ורד.. איזה שחקן את/ה הכי אוהב/ת בסידרה: ורד פלדמן ויובל סמו. איזה שחקן הכי מעצבן בסידרה: מייק. איזה זוג הכי מענין בסידרה: אין בדיוק זוגות, אבל ורד והבחורים שלה. איזה זוג את/ה הכי משעמם: מייק והבחורות שלו.

אוקי דוקי../images/Emo103.gif

שם: מיכל מאור גיל: 22 תאריך לידה: 26/5/84 מה עושה בחיים (לומד/ בצבא/ עובד/ כלום): עובדת איך גילית על הסידרה: פשוט ראיתי :) איזה שחקן את/ה הכי אוהב/ת בסידרה: ורד ואורי איזה שחקן הכי מעצבן בסידרה: מיכל ינאי איזה זוג הכי מענין בסידרה: ורד ואורי איזה זוג את/ה הכי משעמם: אין שם שעמום לטעמי

clyps

New member
חדשה../images/Emo13.gif

שם:שיר גיל:16 תאריך לידה:22.2.1991 מה עושה בחיים (לומד/ בצבא/ עובד/ כלום):לומדת
איך גילית על הסידרה: פרסומת בYes איזה שחקן את/ה הכי אוהב/ת בסידרה:מיכל ינאי
איזה שחקן הכי מעצבן בסידרה:אורי פפר. איזה זוג הכי מענין בסידרה:אממ..... אני לא בטוחה.. איזה זוג את/ה הכי משעמם:אני חושבת שרוני וערן..

SANNSDD

New member
שאלון הכרות

שם: עוז סננס גיל: 23 תאריך לידה: 21.4.84 מה עושה בחיים (לומד/ בצבא/ עובד/ כלום): תחום המלונאות כרגע וסטודנט איך גילית על הסידרה: במקרה ראיתי את הפרק הראשון צחקתי נהניתי ומיד התאהבתי מאז לא מפספס אפילו שניה מפרק איזה שחקן את/ה הכי אוהב/ת בסידרה: אורי פפר שחקן טוב השאלה האם הוא כך במציאות אם כן הייתי מוכן ללמוד ממך טריק או שניים וכמובן אין על ורד פלדמן תגידי את פנויה ? איזה שחקן הכי מעצבן בסידרה: נתי קלוגר בחורה יפייפיה אבל בסדרה הדמות שלה פשוט מעצבנת לא נורא בסוף תמצא בעל עשיר ...

s h a r u s

New member
אני מגיבה לראשונה חח

שם:שרון גיל:16 תאריך לידה:29.7 מה עושה בחיים (לומד/ בצבא/ עובד/ כלום):לומדת בעיקרון איך גילית על הסידרה: פירסומות אבל לא כ"כ התעניינתי אמרתי טוב אני אראה רק פרק אחד חחח, ביום שישי נכנסתי לתפוז ואז ראיתי ת'אתר משום מה אז אמרתי שאני אראה חחח... איזה שחקן את/ה הכי אוהב/ת בסידרה: אורי פפר שחקן מעולה, אני אוהבת ת'צחוק של אקי אבני חחח וורד מעולה! איזה שחקן הכי מעצבן בסידרה: היא שחקנית טובה אבל הדמות שלה מעצבנת זה של מיכל ינאי היא יותר מידי מוזרה חחח איזה זוג הכי מענין בסידרה: די ברור שנגה ומייק מעניין איך זה יתפתח חחח איזה זוג את/ה הכי משעמם: ערן ורוני אני חושבת..

למעלה