שאלון היכרות

White Dragon

New member
שאלון היכרות

כן, כן, אני יודעת שאנחנו כבר לא בני 15, אבל בואו נכיר אחד את השני קצת יותר טוב
בכללי: שם? גיל? מקום מגורים? צמחוני\טבעוני? כמה זמן^? בעד/נגד: סמים? סיגריות? אורגיה? הומואים? תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? התנשקת עם בן המין ההפוך? שכבת עם בן מינך שכבת עם בן המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת? מה עדיף: ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? סמיילי =] או סמיילי =)? דברים אהובים: מספר? צבע? שתייה? שפה? מקצוע? אתר באינטרנט? תחביב? סרט? שיר? שחקן/ית? זמר/ת? להקה? אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- ים- השלמות: אני הוא...- אני אוהב...- אני שונא.. - הלוואי ש...- חבל ש...- אני צריך...- מי/מה האחרון: סרט שראית? מישהו/י שנישקת? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? דיסק שמתנגן? הופעה שהיית בה? לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- מסר לאנשים חשובים- ציפייה לפני השינה- תודה שהרסת לי את היום- תודה שעשית לי את היום- מקווה שאני לא אחלום- משפט סיום-

White Dragon

New member
ואני אתחיל!

כן, אני משועממת
ושכחתי לציין ש"גנבתי" את השאלון מפורום צמחונים וטבעונים בתפוז (די מדהים כמה צמחונים וטבעונים הם חד מיניים!) בכללי: שם? יש גיל? 25 מקום מגורים? מלבורן כמה זמן? שנתיים + צמחוני\טבעוני? טבעונית כמה זמן^? לא זוכרת, אבל פחות משנה בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? נגד בשביל עצמי הומואים? איכס, זה מגעיל אותי. בייחוד לסביות. למה הם לא יכולים להיות נורמאליים?
תוכנית ההתנתקות? אההה.... מה? ישראל? אם מישהו היה שואל אותי הייתי מנתקת הרבה יותר ממה שהם רוצים לנתק. סקס בגיל צעיר? לא תודה, Been there, done that, shame I didn’t wait a couple of years האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? כן, אבל אל תספרו לאף אחד התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? כן שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? כן
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אני בטוחה שזה בטח קרה מתישהו בחטיבת ביניים או בתיכון... בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? עדיין 25 בתים עברת? 12 פעמים נשבר לך הלב? פעמיים פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת פעמים התאהבת? 3 מה עדיף: ניו יורק או פריז? מלבורן. לא הייתי בניו-יורק אז אני לא יודעת
בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? שניהם, אם חייבים לבחור אז חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? לא יודעת ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חריף חנוכה או פורים? חנוכה, היה יותר חופש מב"ס אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? קיץ של מלבורן (ממוצע של 20 וקצת מעלות, גשם פעם בשבוע ו-35+ פעם בחודש) דברים אהובים: מספר? 17 צבע? כחול שחור ואדום שתייה? מיץ פירות טרי טרי שפה? אנגלית תחביב? לקרוא, סרטים, לבלות המון זמן עם החברה, לרכב על אופניים, קמפינג וטיולים סרט? יש הרבה... האחרונים הטובים שראיתי היו EARTH, FIRE, וסרט צרפתי שאני לא זוכרת את שמו. שיר? התשמע קולי אסוציאציות: ציצים-עגולים דתיים-אלוהים בית ספר-ממזמן ישראבלוג-מה זה? ערפאת-מת טלויזיה-מטומטמת אהבה-נהדרת מוות-חיים איידס-מחלה מתנחלים-עיוורים ורוד-טלאי חול-ים ים- כחול השלמות: אני היא...-אני אני אוהבת...-את החברה שלי אני שונאת.. -כלום הלוואי ש...-לא הייתי צריכה לעבוד חבל ש...-העולם נראה כמו שהוא נראה אני צריכה...-פיפי
מי/מה האחרון: סרט שראית? סרט צרפתי ב-SBS (ערוץ עם המון תוכניות וסרטים זרים – יש גם סרטים ישראלים מידי פעם
) מישהו/י שנישקת? החברה שיר ששמעת? עכשיו ברדיו משהו משנות ה-80 עם SET THEM FREE פעם שבכית? לא זוכרת, בטח לפני כמה שבועות פעם שצחקת? היום מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? החברה... דיסק שמתנגן? בבוקר לפני שיצאתי לעבודה הופעה שהיית בה? לפני כמה חודשים, ראפריות אבורג'יניות שעשו דראג קינג ובעיקר צחקו על הגבר הממוצא, על האישה הממוצעת ועל עצמן לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- אני עייפה מסר לאנשים חשובים- אין אנשים חשובים ציפייה לפני השינה- חלומות פז תודה שהרסת לי את היום- לאף אחד תודה שעשית לי את היום- לרובי מהעבודה שתקע חוט מתכת בכובע סנטה שלו כך שהכובע (באורך של בערך 50ס"מ עמד יציב על ראשו וככה הוא הסתובב כל היום במוזיאון וגרם לי לצחוק בלי הפסקה כי הוא נראה כמו גמד מרושע) מקווה שאני לא אחלום- שאני שוטפת כלים במשך כל הלילה משפט סיום- לילה טוב אוסטרליה, בוקר טוב לשאר העולם

eig

New member
אין גרסה מקוצרת לאנשים עם הפרעת קשב

יש לי פתק מהמורה ...אני רוצה הקלות...משהו פשוט חמש שאלות.:)

ro99

New member
טוב, אין ברירה - הנה אני ../images/Emo53.gif

בכללי: שם? רונית גיל? פחות ממדונה ויותר ממידת הנעליים שלי מקום מגורים? הולנד צמחוני\טבעוני? לא כמה זמן^? כל חיי בעד/נגד: סמים? חלק לא, חלק כן - אבל זה הרבה יותר מורכב מסתם בעד ונגד סיגריות? כבר לא מעשנת, אבל מי שכן שיבושם לו אורגיה? לא קורץ לי, אבל whatever turns you on הומואים? איחס!
תוכנית ההתנתקות? too little, too late סקס בגיל צעיר? מה זה גיל צעיר? תלוי אם זה טוב או רע (הסקס) - מורכב האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? השתגעת? טוב, כן... התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך - כן שכבת עם בן המין ההפוך? - כן הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? כן ולא (תפסו אותי וחברה מעשנות ג'וינט מתחת לבניין בת"א מאחורי גיי באר של פעם, אבל ניידת שלמה עם פנסים ענקים לא הצליחו למצוא את העדות - חזרנו אחרי שעה ומצאנו בלי בעיות...) התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אחות של חבר טוב נחשב? בגדת באמון של מישהו? לא זכור לי (denial?) בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? קצת אבל עם מעצורים עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? בטח - בגילי לא יתכן אחרת... כמה...: שנים את/ה חי/ה? אני היחידה פה עם הרגשה של deja vu, או שזה trick question לתפוס את אלו שלא רצו להגיד את הגיל? בתים עברת? המון, באמת המון פעמים נשבר לך הלב? פחות ממספר הבתים שעברתי פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת פעמים התאהבת? לא הרבה, אבל יש גם דרגות של התאהבות מה עדיף: ניו יורק או פריז? לונדון בנים או בנות? המין שבו אני מאוהבת באותו הרגע נשיקה או חיבוק? תלוי עם מי - שניהם ביחד זה מאוד נחמד! הארי פוטר או שר הטבעות? מצידי שניהם יכולים להעלם מהעולם לתמיד - שונאת ספרים וגם סרטים כאלו ערסים או חנונים? המושג השני לא מוכר לי חמוץ או מתוק? תלוי מתי חנוכה או פורים? אוהבת אזני המן אש או מים? לכל אחד מהם יש מקום בעולמנו ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? אביב סמיילי =] או סמיילי =)? אני נראית כמו אחת שזה מזיז לה?... דברים אהובים: מספר? אני לא אוטיסטית... צבע? סגול שתייה? תה אנגלי אמיתי חזק עם מעט חלב ובלי סוכר שפה? אנגלית מקצוע? פסיכולוגית אתר באינטרנט? זה משתנה תחביב? תחביב נשמע לי כמו לאסוף בולים. יש דברים שאני אוהבת לעשות, אז הם חלק מהחיים שלי. סרט? המון! במאים כמו אלמודובר, האחים Coen, רוברט אלטמן, דיויד לינץ', למשל. Jesus of Montreal ועוד מיליון שבטח אזכר בהם אח"כ. לעיתים רחוקות אוהבת משהו מהוליווד שיר? המון! זה משתנה בהתאם למצב רוח - יש דברים שתמיד נשארים וכל הזמן מתווספים חדשים. אבל למשל כשהייתי בהופעה שבחיים לא האמנתי שאזכה לראות - Velvet Underground - אז התחלתי לגמרי לרעוד כששמעתי את הפתיחה של Venus in Furs. אבל אני לא תקועה דוקא בתקופה הזאת, יותר ב-frame of mind כזה. שחקן/ית? ויקטוריה אבריל, ג'ינה גרשון (רק בגלל שבא לי עליה ב"קשורות"... I'm not that deep...), ועוד אחת שגם שחקנית מעולה וגם מוצאת חן בעיני: Cate Blanchett. וסליחה לכל מי ששכחתי, כי יש הרבה שרק בסרט אחד למשל (נעמי ווטס ב-Mulholland Drive) זמר/ת? נבחר ב-David Bowie כי לו היתה השפעה הכי גדולה על חיי להקה? די כבר! תסיקו מסקנות לבד אסוציאציות: ציצים- yum דתיים- איחס בית ספר- ? ישראבלוג- מה זה? ערפאת- מת טלויזיה- דלוקה בחדר השני אהבה- נחמד, לא? מוות- עוד לא איידס- לא עושה אסוסיאציות על זה מתנחלים- איחס איחס איחס ורוד- במקומו חול- חם ים- תמיד השלמות: אני הוא...- די! די! די! זה מזכיר לי את החארטות שקוראים להם מבחנים פסיכולוגיים (ולי קוראים אזמרלדה) שאני כל כך שונאת - לא משחקת! אני אוהב...- אני שונא.. - הלוואי ש...- חבל ש...- אני צריך...- מי/מה האחרון: נשברתי - נמחץ לי המוח ואני צריכה לעשות דברים אחרים (אולי פעם אחרת אשלים) סרט שראית? מישהו/י שנישקת? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? דיסק שמתנגן? הופעה שהיית בה? לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- מסר לאנשים חשובים- ציפייה לפני השינה- תודה שהרסת לי את היום- תודה שעשית לי את היום- מקווה שאני לא אחלום- משפט סיום- What have I done to deserve this?

ro99

New member
תומר דורש...

השלמות: אני הוא...- היא! אני אוהב...- את יאן אני שונא.. - לא עולה לי משהו מיוחד לראש כרגע הלוואי ש...- תתגשם לפחות משאלה אחת שלי חבל ש...- לא היה לי את האומץ והידע שיש לי היום כשהייתי בת 20 אני צריך...- תיכף להכנס לאמבטיה
(מבסוט, תומר?) מי/מה האחרון: סרט שראית? לא זוכרת, ממש לא מישהו/י שנישקת? גיסתי (זה לא קינקי כמו שזה נשמע, נשיקת "שלום") שיר ששמעת? אריק קלפטון See you in heaven פעם שבכית? (כמעט) הבוקר כשראיתי את החדשות על רעידת האדמה באסיה ונזכרתי שבת מאוד אהובה של חברים באסיה (הולנדים נוהגים להגיד דברים מופשטים כמו "הבת שלי באסיה" בלי לקלוט שזה מקום די גדול...) פעם שצחקת? כשדברתי עם אמא שלה והיא ספרה שהיא זה עתה התקשרה והיא בסדר מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? יאן דיסק שמתנגן? לא - הטלוויזיה דלוקה הופעה שהיית בה? לא זוכרת - מזמן לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- He is not a messiah, he's just a very naughty boy מסר לאנשים חשובים- Get serious ציפייה לפני השינה- חלומות מתוקים והשראה תודה שהרסת לי את היום- You should be so lucky, it's not that easy תודה שעשית לי את היום- ביני, שהתקשרת הביתה מקווה שאני לא אחלום- על שימי תבורי משפט סיום- What have I done to deserve this? אמרתי את זה קודם, ואני אומרת את זה שוב...

ronnl

New member
זה ארוךךךךךך

בכללי: שם?רון גיל? בגיל שאפשר להתחיל מקום מגורים?הולנד צמחוני\טבעוני?לא זה ולא זה כמה זמן? כמה זמן מה? בעד/נגד: סמים?אני לא מעשן אבל מי שרוצה בבקשה כל עוד שאחרים לא סובלים מזה סיגריות?לא מעשן אורגיה?תלוי עם מי תלוי מתי ותלוי מאוד היכן הומואים? מה יש לך גם את מהומואים ???
תוכנית ההתנתקות? לא מגובש בנושא סקס בגיל צעיר?אם יש בגרות ובשלות אז לא חושב שזו בעייה האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך?כן ברור התנשקת עם בן המין ההפוך?מה השאלות האלה ?
שכבת עם בן מינך כן שכבת עם בן המין ההפוך?לא איכסססס הגשת מבחן ריק?יכול להיות לא זוכר נתפסת בגין עבירה פלילית?לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לא חושב בגדת באמון של מישהו?לא חושב בגדו באמון שלך?כן לא מעט רצית/ניסית להתאבד?החיים לא קלים אבל להתאבד?לא יודע איך לענות על זה עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו?לא יודע אולי כמה...: שנים את/ה חי/ה?מאז שנולדתי בתים עברת?עברתי המון בארץ וגם כאן פעמים נשבר לך הלב?כמה פעמים כן פעמים שברת לאחרים את הלב?לא יודע פעמים התאהבת?כמה פעמים מה עדיף: ניו יורק או פריז?לא הייתי בשתיהן עוד אז לא יודע בנים או בנות?בנים כמובן אלא מה נשיקה או חיבוק?שניהם! הארי פוטר או שר הטבעות?לא זה ולא זה למרות שיש לי DVD אחד משר הטבעות ערסים או חנונים?לא זה ולא זה איכסס חמוץ או מתוק?תלוי עם מה חמוץ ועם מה מתוק חנוכה או פורים?פעם אהבתי את שניהם היום לא זה ולא זה אש או מים? תלוי ישראל או חו"ל?חו"ל ברור!! ישראל מתאימה לחופשה חורף או קיץ?אני אוהב גם את החורף וגם את הקיץ סמיילי =] או סמיילי =)?בשבילי זה אותו הדבר דברים אהובים: מספר?8 (מסתבר שזה מספר שמלווה אותי הרבה בחיים) צבע?יש הרבה שתייה?תה צמחים ופירות שפה?הולנדית ואנגלית הם האהובות עליי מקצוע?מה זה? עושה הכל מהכל אתר באינטרנט?רוצים את כל המועדפים שלי? תחביב?חופשות, המחשב שלי והרבה מוזיקה סרט?סיפור אהבה בשלושה חלקים סרט מדהים שיר?יש הרבה שחקן/ית?כל השחקנים מהסרט סיפור אהבה בשלושה חלקים זמר/ת?אוףף יש לא מעט שאני אוהב להקה?גם לא מעט אסוציאציות: ציצים-מה זה?
דתיים-נו ברור פינגווינים בית ספר-חשוב אך לא מספק את הסחורה המבוקשת ישראבלוג-? ערפאת-הוא כבר מת לא מזיז לי טלויזיה-בהולנד טלביזייה מצויינת(נו טוב בערך) אהבה-אויר לנשימה מוות-עצוב וקשה איידס- אין אסוציאצייה מתנחלים-אין אסוציאצייה ורוד-קהילה? הומואים צבע מדהים? חול-ים ים-חול השלמות: אני הוא...-אני ולא אחר אני אוהב...-את כולם/ן (או לפחות את הרוב) אני שונא.. -מתח ולחץ הלוואי ש...-שאקבל כבר את האישור המחודש לשנה החדשה ונצא אני והחצי לחופשה חבל ש...-לא הייתי השנה במצעד התעלות באמסטרדם אני צריך...תיקון רוצה:בריאות והרבה ממנה לנוח וגם קצת כיף מי/מה האחרון: סרט שראית?שוב סיפור אהבה בשלושה חלקים מישהו/י שנישקת? משאיר את זה לעצמי לבינתיים שיר ששמעת?הולך על המים מרקו בורסטו וסיטה שיר מקסים פעם שבכית?היו כמה פעמים כאלה בחיים פעם שצחקת? אני משתדל לצחוק כל הזמן מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"?לחצי שלי כמובן דיסק שמתנגן?בזמן האחרון מתנגנים אצלי דיסקים שערכתי ועשיתי בעצמי למשל דיסק משולב ישראלי הולנדי יצא פשוט מדהים הופעה שהיית בה?השנה הייתי במופע של מדונה לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום-אין סוסים שמדברים עברית (לפחות לבינתיים
) ו תחשבו על זה מסר לאנשים חשובים-אין כזה כי במילא לא מקשיבים לאזרחים הקטנים בדרך כלל ציפייה לפני השינה- תודה שהרסת לי את היום-בבקשה תודה שעשית לי את היום-בכיף
מקווה שאני לא אחלום-כל חלום הוא סוג של סיפור אז לא חושב שתהייה לי בעייה לחלום כל חלום משפט סיום-תודה ולילה טוב אירופה

rupio007

New member
גם אני רוצה.............../images/Emo105.gif

שם? ירין גיל? 25 ומתקדם לעוד אחת קדימה מקום מגורים? הונגריה צמחוני\טבעוני? צימחוני כמה זמן^? כל החיים, לא רצוני בעד/נגד: סמים? איכס .... מטורפים .... אבל יש סמים טובים כמו לדוגמא פרוזק... סיגריות? אידיוט מי שמנסה אורגיה? למה לא הומואים? כן כן כן תוכנית ההתנתקות? למה לא, בסופו של דבר כולנו עושים את זה לא סקס בגיל צעיר?כנ"ל האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך?איכס אתם מטורפים.....כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך? ואוו כן שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? עם מילה אחת זה נחשב? נתפסת בגין עבירה פלילית? לא, אני ילד "טוב" התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לצערי כן בגדת באמון של מישהו? אני לא חושב בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד?רצוי לא לשאול עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו?ראו ערך עליון כמה...: שנים את/ה חי/ה? שוב.....25 בתים עברת? יותר מידי פעמים נשבר לך הלב? כן פעמים שברת לאחרים את הלב?לא יודע אבל אני חושב שכן פעמים התאהבת? אני לא יודע עדין מחכה לפעם האמיתית מה עדיף: ניו יורק או פריז? ברור ש .....לונדון בנים או בנות? תלוי מתי ...היום בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שניהם ...אין הרבה שאני אוהב אבל.... ערסים או חנונים? אף אחד חמוץ או מתוק? חריף חנוכה או פורים? פורים כי חנוכה מזכיר לי שאני צריך ללמוד למבחנים אש או מים? אש.... להסתכל ולהתחיל לחלום ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? אביב...יום הולדת יום הולדת סמיילי =] או סמיילי =)? לא זה ולא זה דברים אהובים: מספר? 69 צבע? אדום יין שתייה? קפה קפה קפה שפה? איטלקית למרות שאני לא דובר מקצוע? פסיכיאטר לעתיד ... הכל תלוי במבחנים אתר באינטרנט? אין תחביב? ללמוד סרט? רוח רפאים שיר? יש הרבה וכולם יותר מידי קיצ'יים לכתוב שחקן/ית? לא זכור לי זמר/ת? אני מעדיף לא להגיד להקה? savage garden אסוציאציות: ציצים-גדולים דתיים- התרחקו ממני בית ספר- מבחנים ישראבלוג- מה?????? ערפאת- מת טלויזיה- דולקת אהבה- יש מוות- יש עוד זמן איידס- לא עושה כאן אסוציאציות מתנחלים- ..... ורוד- בנות חול- ים ים- שמש השלמות: אני הוא...-יותר מידי ארוך לכתוב כאן....(קצת אגואיסט) אני אוהב...- את טומי אני שונא.. - הונגרית הלוואי ש...- אני אצליח חבל ש...- החלב נשפך אני צריך...- ללמוד מי/מה האחרון: סרט שראית? קוד דג חרב מישהו/י שנישקת? טומי שיר ששמעת? "I love big buts" פעם שבכית? היום פעם שצחקת? היום מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? טומי דיסק שמתנגן? אין הופעה שהיית בה? מי זוכר מה זה.......דנה אינטרנשיונל לפני כמה שנים לפני השינה: סקס הציטוט הנבחר להיום-אוף אני צריך ללמוד מסר לאנשים חשובים- לכו ללמוד זה חשוב ואני אוהב אתכם/ן ציפייה לפני השינה- לחלוות שלי תודה שהרסת לי את היום- מה????? תודה שעשית לי את היום- מה???? מקווה שאני לא אחלום- על סקס משפט סיום- סקס ללמוד ולחיות אני לא מבין מה .....

odedee

New member
א-נו ../images/Emo13.gif

בכללי: שם? עודד גיל? 35 and counting. מקום מגורים? כמו שהחתימה אומרת - סן פרנסיסקו צמחוני\טבעוני? לא. הרעיון מוצא חן בעיני, אבל אני יותר מדי אוהב בשר. כמה זמן? בעד/נגד: סמים? נגד. פורום, מיט קונטרול פריק. קונטרול פריק, מיט פורום. סיגריות? נגד. מסריח, סרטן, כסף נשרף. אורגיה? מי שאוהב, שיהנה. הומואים? זו שאלה רטורית, אני מקווה. תוכנית ההתנתקות? בהחלט ובהחלט, ויפה שעה אחת קודם, והתנתקות נוספת אח"כ. סקס בגיל צעיר? זה מורכב. נענה בשאלה, כמו יהודי טוב. מה זה צעיר? 9? 17? האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? נו. התנשקת עם בן המין ההפוך? נשיקות פולניות נחשבות? שכבת עם בן מינך נו מה? שכבת עם בן המין ההפוך? זהו שלא. לא מעניין. הגשת מבחן ריק? לא. נתפסת בגין עבירה פלילית? בהחלט לא. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא. בגדת באמון של מישהו? מקווה שלא. לפחות לא ידוע לי. בגדו באמון שלך? כן, לצערי. רצית/ניסית להתאבד? לא. עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? מן הסתם... כמה...: שנים את/ה חי/ה? כמו מה שעניתי קודם, ועוד שלוש דקות. בתים עברת? לא ספרתי. מספר הגיוני. פעמים נשבר לך הלב? פעמיים כנראה. פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודע. זה קצת "אנטונלה", השאלות האלה. פעמים התאהבת? לא יודע. כמה פעמים חשבתי שהייתי מאוהב, אח"כ חשבתי שלא. מסובך. מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא מת על שתיהן. כמו שכבר אמרו פה - לונדון. בנים או בנות? כן. נשיקה או חיבוק? שניהם. הארי פוטר או שר הטבעות? שניהם. שר הטבעות קצת פחות, כי אלייג'ה ווד מעצבן. ערסים או חנונים? בתור מה? שותפים למיטה? לעבודה? לדירה? בתור מנקים? נו! חמוץ או מתוק? מלוח. חנוכה או פורים? לא אוהב חגים, זו רק הזדמנות לקחת חופש ולטייל. אש או מים? מה??? ישראל או חו"ל? ישראל שהיתה. עם ישראל של היום יש לי בעיות. חורף או קיץ? חורף. אבל במידה, לא כמו של טורונטו. סמיילי =] או סמיילי =)? זה משנה? דברים אהובים: מספר? אין לי. צבע? כנ"ל. אבל לא אוהב לבן. שתייה? דיאט קולה. שקוף. שפה? איטלקית. מקצוע? רופא שיניים. טוב, סתם. אופה. אתר באינטרנט? גוגל הוא מותק, לא? תחביב? גאדג'טים סרט? זה קשה. לבירינת של דייויד בואי. עגבניות ירוקות מטוגנות. פיות נבערות. שיר? לא ממש, אבל אוהב את bohemian raphsody. שחקן/ית? קייט בלנשט, ג'ודי דנץ'. אלאן ריקמאן, בן אפלק (לא ממש שחקן, אבל שווה!) זמר/ת? דייויד בואי. להקה? קווין. אסוציאציות: ציצים- פטמות דתיים- שחור בית ספר- בזבוז זמן ישראבלוג- למה זה ראוי לשאלה משלו? ערפאת- זיפים. פוי. טלויזיה- yes please. אהבה- חום מוות- קור איידס- בדידות מתנחלים- נזק ורוד- לא תודה חול- מגרד ים- חול השלמות: אני הוא...- אני אוהב...- אני שונא.. - שאלונים כאלה אבל בשביל הדרקון הלבן שרדתי עד פה. הלוואי ש...- חבל ש...- אני צריך...- מי/מה האחרון: סרט שראית? closer. לא רע. מישהו/י שנישקת? בן זוגי. שיר ששמעת? soul sloshing של venus hum. מומלצים. פעם שבכית? לא ממש זוכר. זה טוב, אני חושב. פעם שצחקת? כשקראתי בדיחה הערב. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? בן זוגי. לא ממש מפתיע. דיסק שמתנגן? ננסי סינטרה. הופעה שהיית בה? אלאניס מוריסט וה-barenaked ladies לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- די לשאלונים! מסר לאנשים חשובים- יקבלו אותו באופן אישי. ציפייה לפני השינה- שיהיה כבר איזה לילה בו אוכל לישון יותר משש שעות במקום לענות על שאלונים. תודה שהרסת לי את היום- תודה שעשית לי את היום- מקווה שאני לא אחלום- משפט סיום-

ciccio

New member
../images/Emo127.gif

שם? Roì גיל? 28 מקום מגורים? Milano צמחוני\טבעוני? none כמה זמן^? בעד/נגד: סמים? con סיגריות? con אורגיה? pro הומואים? pro תוכנית ההתנתקות? better than nothing... so pro סקס בגיל צעיר? whats young age? depends האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? yes התנשקת עם בן המין ההפוך? yes שכבת עם בן מינך yes שכבת עם בן המין ההפוך? no הגשת מבחן ריק? dont remember, could be נתפסת בגין עבירה פלילית? no התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? no בגדת באמון של מישהו? dont think so בגדו באמון שלך? yes רצית/ניסית להתאבד? no עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? oh yes כמה...: שנים את/ה חי/ה? 28...duh בתים עברת? 7 that are of a long stay, other temp too much to remember פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? dont think i ever did פעמים התאהבת? 2 מה עדיף: ניו יורק או פריז? never been to NY, it lives me Paris בנים או בנות? both נשיקה או חיבוק? both הארי פוטר או שר הטבעות? none ערסים או חנונים? doesnt really matter חמוץ או מתוק? sour=hamutz ? חנוכה או פורים? t'aanit ester אש או מים? water ישראל או חו"ל? would like a better israel חורף או קיץ? summer סמיילי =] או סמיילי =)?
דברים אהובים: מספר? 17 צבע? yellow שתייה? Coka Light,Gyn Tonic,good Cappuccino שפה? all neo latin... maybe except rumenian מקצוע? synchronized swimmers אתר באינטרנט? תחביב? cooking סרט? uhm... lots, always have a worm place for annie hall שיר? cahnges about every week, right now i cant get Paris Latino out of my head שחקן/ית? mariangela melato זמר/ת? none in particular להקה? none in particular אסוציאציות: ציצים- Tnuva דתיים- black בית ספר- big bore ישראבלוג- yisrael katorza ערפאת- old man טלויזיה- HBO אהבה- stupid smiles מוות- stragne... i have no assoiacions with death איידס- red מתנחלים- anger ורוד- atik חול- yellow ים- warm השלמות: אני הוא...- i am your father luke אני אוהב...- i love travling אני שונא.. - i hate stupidity הלוואי ש...- i wish for world peace... aha חבל ש...- too bad it aint gonna happen אני צריך...- i need to go to take a shower מי/מה האחרון: סרט שראית? Comme Une Image by Agnes Jaoui מישהו/י שנישקת? Marco שיר ששמעת? Luna by Loredan bertè פעם שבכית? i think 2 years ago פעם שצחקת? yesterday מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? Marco דיסק שמתנגן? MP3 on PC הופעה שהיית בה? uhm...cant remember, maybe Madonna 4 years ago לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- the day just stardted... מסר לאנשים חשובים- RELAX! ציפייה לפני השינה- long day till then תודה שהרסת לי את היום- phone that woke me up תודה שעשית לי את היום- phone that woke me up מקווה שאני לא אחלום- diturbing scenes too close to rality משפט סיום- good week for every one

tommer28

New member
טירוף, אבל הנה...

בכללי: שם? תומר גיל? אוטוטו 30 מקום מגורים? רוטרדם, הולנד צמחוני\טבעוני? לא, למה? כמה זמן^? מתמיד בעד/נגד: סמים?
למי שיודע לשלוט בעצמו סיגריות?
למי שיודע לשלוט בעצמו אורגיה?
למי שיודע לשלוט בעצמו הומואים?
תוכנית ההתנתקות?
סקס בגיל צעיר?
האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
שכבת עם בן מינך
שכבת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו?
בגדו באמון שלך?
רצית/ניסית להתאבד?
עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו?
כמה...: שנים את/ה חי/ה?
זה כמו שאלון 300?! עדיין 30... בתים עברת? 6 פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? 5?! פעמים התאהבת? 2 מה עדיף: ניו יורק או פריז? קשה... ניו יורק בנים או בנות? תלוי לאיזו מטרה נשיקה או חיבוק? חיזוק הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות (הספר) ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חול חורף או קיץ? חורף סמיילי =] או סמיילי =)?
דברים אהובים: מספר?
צבע?
שתייה? קפה שפה?
מקצוע? ארכיטקט אתר באינטרנט? www.gnt.speedlinq.nl תחביב? לא סרט? הלהקה שיר? הרבה שחקן/ית?
זמר/ת? נינה סימון להקה? אסוציאציות: ציצים- כן דתיים- לא בית ספר- מעניין ישראבלוג- יואב ערפאת- מילא טלויזיה- בנות גילמור אהבה- גיא מוות- קורה איידס- חבל מתנחלים- מילא ורוד- איכס חול- זכוכית ים- וואוו השלמות: אני הוא...- האיש אני אוהב...- את גיא אני שונא.. - את השמש, את אור הירח, חברת תאורה מסריחה הלוואי ש...- נהיה תמיד בריאים חבל ש...- לא הכל פתיר אני צריך...- אנרגיות חיוביות מי/מה האחרון: סרט שראית? ocean 12 (סתם סרט) מישהו/י שנישקת? בעלי שיר ששמעת? I love paris פעם שבכית? (כמעט) לפני שבוע בסוף ההגשה פעם שצחקת? היום מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? בעלי דיסק שמתנגן? לא הופעה שהיית בה? a few good men dancing לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- קניצ'ואה מסר לאנשים חשובים- peace man ציפייה לפני השינה- חלומות פז תודה שהרסת לי את היום-
תודה שעשית לי את היום- בעלי מקווה שאני לא אחלום- דווקא כן משפט סיום- לא האמנתי שאגיע לסוף השאלון הזה

romi67

New member
עונה גם../images/Emo13.gif

שם? כאילו רומי גיל? 32 מקום מגורים? מרכז הארץ (-ישראל) צמחוני\טבעוני? בעבר צמחוני כמה זמן^? 10 שנים בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? נגד הומואים? נגד תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? לא יצא האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? לצערי לא התנשקת עם בן המין ההפוך? כן שכבת עם בן מינך שוב, לצערי לא שכבת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? לא זוכרת רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? לא זכור לי כמה...: שנים את/ה חי/ה? 32 בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? הרבה...הרבה... פעמים שברת לאחרים את הלב? לא ידוע לי אם בכלל פעמים התאהבת? הרבה.. מה עדיף: ניו יורק או פריז? לונדון בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? שניהם הארי פוטר או שר הטבעות? אף אחד ערסים או חנונים? אף אחד חמוץ או מתוק? מתוק! חנוכה או פורים? שניהם אש או מים? אף אחד ישראל או חו"ל? נשמע טוב חו"ל חורף או קיץ? קיץ. מתי הוא ידיע כבר? סמיילי =] או סמיילי =)?
דברים אהובים: מספר? 2 צבע? כתום שתייה? קפה שפה? אנגלית מקצוע? מעצבת אתר באינטרנט? אממ..יש הרבה תחביב? כדורסל ולנסוע ברכב עם מוסיקה טובה (-זה נחשב?) סרט? נמר דרקון שיר? יש כ"כ הרבה שחקן/ית? קולין פירת' זמר/ת? עברי לידר להקה? פט שופ בויס ושוב, יש הרבה אסוציאציות: ציצים- דתיים- בית ספר- ישראבלוג- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- חול- ים- השלמות: אני הוא...- אני אוהב...- אני שונא.. - הלוואי ש...-יכולתי לעשות undo ולהתחיל הכל מהתחלה. חבל ש...- אני צריך...- מי/מה האחרון: סרט שראית? מישהו/י שנישקת? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? דיסק שמתנגן? הופעה שהיית בה? לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- מסר לאנשים חשובים- ציפייה לפני השינה- תודה שהרסת לי את היום- תודה שעשית לי את היום- מקווה שאני לא אחלום- משפט סיום-

למעלה