א-נו ../images/Emo13.gif
בכללי: שם? עודד גיל? 35 and counting. מקום מגורים? כמו שהחתימה אומרת - סן פרנסיסקו צמחוני\טבעוני? לא. הרעיון מוצא חן בעיני, אבל אני יותר מדי אוהב בשר. כמה זמן? בעד/נגד: סמים? נגד. פורום, מיט קונטרול פריק. קונטרול פריק, מיט פורום. סיגריות? נגד. מסריח, סרטן, כסף נשרף. אורגיה? מי שאוהב, שיהנה. הומואים? זו שאלה רטורית, אני מקווה. תוכנית ההתנתקות? בהחלט ובהחלט, ויפה שעה אחת קודם, והתנתקות נוספת אח"כ. סקס בגיל צעיר? זה מורכב. נענה בשאלה, כמו יהודי טוב. מה זה צעיר? 9? 17? האם אי פעם..: התנשקת עם בן מינך? נו. התנשקת עם בן המין ההפוך? נשיקות פולניות נחשבות? שכבת עם בן מינך נו מה? שכבת עם בן המין ההפוך? זהו שלא. לא מעניין. הגשת מבחן ריק? לא. נתפסת בגין עבירה פלילית? בהחלט לא. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא. בגדת באמון של מישהו? מקווה שלא. לפחות לא ידוע לי. בגדו באמון שלך? כן, לצערי. רצית/ניסית להתאבד? לא. עשית משהו שאת עדיין מצטערת עליו? מן הסתם... כמה...: שנים את/ה חי/ה? כמו מה שעניתי קודם, ועוד שלוש דקות. בתים עברת? לא ספרתי. מספר הגיוני. פעמים נשבר לך הלב? פעמיים כנראה. פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודע. זה קצת "אנטונלה", השאלות האלה. פעמים התאהבת? לא יודע. כמה פעמים חשבתי שהייתי מאוהב, אח"כ חשבתי שלא. מסובך. מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא מת על שתיהן. כמו שכבר אמרו פה - לונדון. בנים או בנות? כן. נשיקה או חיבוק? שניהם. הארי פוטר או שר הטבעות? שניהם. שר הטבעות קצת פחות, כי אלייג'ה ווד מעצבן. ערסים או חנונים? בתור מה? שותפים למיטה? לעבודה? לדירה? בתור מנקים? נו! חמוץ או מתוק? מלוח. חנוכה או פורים? לא אוהב חגים, זו רק הזדמנות לקחת חופש ולטייל. אש או מים? מה??? ישראל או חו"ל? ישראל שהיתה. עם ישראל של היום יש לי בעיות. חורף או קיץ? חורף. אבל במידה, לא כמו של טורונטו. סמיילי =] או סמיילי =)? זה משנה? דברים אהובים: מספר? אין לי. צבע? כנ"ל. אבל לא אוהב לבן. שתייה? דיאט קולה. שקוף. שפה? איטלקית. מקצוע? רופא שיניים. טוב, סתם. אופה. אתר באינטרנט? גוגל הוא מותק, לא? תחביב? גאדג'טים סרט? זה קשה. לבירינת של דייויד בואי. עגבניות ירוקות מטוגנות. פיות נבערות. שיר? לא ממש, אבל אוהב את bohemian raphsody. שחקן/ית? קייט בלנשט, ג'ודי דנץ'. אלאן ריקמאן, בן אפלק (לא ממש שחקן, אבל שווה!) זמר/ת? דייויד בואי. להקה? קווין. אסוציאציות: ציצים- פטמות דתיים- שחור בית ספר- בזבוז זמן ישראבלוג- למה זה ראוי לשאלה משלו? ערפאת- זיפים. פוי. טלויזיה- yes please. אהבה- חום מוות- קור איידס- בדידות מתנחלים- נזק ורוד- לא תודה חול- מגרד ים- חול השלמות: אני הוא...- אני אוהב...- אני שונא.. - שאלונים כאלה אבל בשביל הדרקון הלבן שרדתי עד פה. הלוואי ש...- חבל ש...- אני צריך...- מי/מה האחרון: סרט שראית? closer. לא רע. מישהו/י שנישקת? בן זוגי. שיר ששמעת? soul sloshing של venus hum. מומלצים. פעם שבכית? לא ממש זוכר. זה טוב, אני חושב. פעם שצחקת? כשקראתי בדיחה הערב. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב אותך"? בן זוגי. לא ממש מפתיע. דיסק שמתנגן? ננסי סינטרה. הופעה שהיית בה? אלאניס מוריסט וה-barenaked ladies לפני השינה: הציטוט הנבחר להיום- די לשאלונים! מסר לאנשים חשובים- יקבלו אותו באופן אישי. ציפייה לפני השינה- שיהיה כבר איזה לילה בו אוכל לישון יותר משש שעות במקום לענות על שאלונים. תודה שהרסת לי את היום- תודה שעשית לי את היום- מקווה שאני לא אחלום- משפט סיום-