שאלון היכרות

Dug E

New member
שאלון היכרות../images/Emo124.gif

לקוח מקומונת רמי 1)שם: 2)כינוי בפורום: 3)בן/בת כמה? 4)מאיפה בארץ? (לא חייב לענות) 5)ממתי את/ה אוה/ת את ריטה? 6)איזה אלבומים יש לך של ריטה? 7)בכמה הופעות היית אם היית? ומתי האחרונה? 8)אלבום אהוב? 9)שיר אהוב במיוחד? 10)איזה עוד אומנים את/ה אוהבים? 11)מה מעדיפ/ה מוזיקה ישראלית או לועזית? 12)מאכל אהוב? 13)מה עושה בחייך? 14)שריטה שיש לך ומוכן לשתף אותנו? 15)מה הדבר הכי מוזר/מטורף שעשית/ראית? 16)קיץ או חורף? 17)למה דווקא ריטה? 18)האם יש לך כינוי (שלא באינטנט)? ואם כן, מהו? 19)האם יש לך חיית מחמד? 20)בכמה מילים על עצמך...:

Dug E

New member
אני../images/Emo19.gif

1)שם:צחר 2)כינוי בפורום:Dug E 3)בן/בת כמה?16 4)מאיפה בארץ? פ"ת 5)ממתי את/ה אוה/ת את ריטה? מגיל 5..שנת 95 ככה 6)איזה אלבומים יש לך של ריטה? כולם + 2 גרסאות מתפתח חלון,תחנות בזמן,time for peace,המשותף. ותקליטים-הבכורה,ימי התום וbreaking those walls 7)בכמה הופעות היית אם היית? ומתי האחרונה? ב15.9 בפארק הירקון..אבל הופעה מלאה בפ"ת-26.3 8)אלבום אהוב? ימי התום 9)שיר אהוב במיוחד? נוצה ברוח,לפני שהלילה נגמר ולבכות (גרסת אהבה גדולה:)) 10)איזה עוד אומנים את/ה אוהבים? היהודים,רמי,guns n roses,pantera,muse 11)מה מעדיפ/ה מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם 12)מאכל אהוב? צ'יפס 13)מה עושה בחייך? לומד ועובד:) 14)שריטה שיש לך ומוכן לשתף אותנו? יש המון-חייב להריח דפים/ספרים/חוברות,לא יכול לסבול שדופקים לי בכל מקום בגוף עם האצבע..אני לא אחראי למעשים שלי ברגע שעושים לי את זה,צילים שחוזרים על עצמם כמו דפיקות חוזרות על השולחן-זה דבר שמחרפן אותי ברמות 15)מה הדבר הכי מוזר/מטורף שעשית/ראית? יש המון,לא זוכר כבר 16)קיץ או חורף? קיץ 17)למה דווקא רמי? הקול,ההופעות..בעיקר ההופעות שבילעדיהם לא הייתי נאמן לה 11 שנים 18)האם יש לך כינוי (שלא באינטנט)? ואם כן, מהו? דגי שזה בעצם הכינוי שפה רק באנגלית 19)האם יש לך חיית מחמד? פיבי,כלבה 20)בכמה מילים על עצמך...: להזהר ממני כי אני אומר תאמת בפרצוף גם עם זה יעליב,סנוב טיפה,אבל סהכ בנאדם נחמד נראה לי:)

../images/Emo6.gif

1)שם:
דניאל 2)כינוי בפורום:
נחשו...
3)בן/בת כמה?
20 4)מאיפה בארץ? (לא חייב לענות) מרכז 5)ממתי את/ה אוה/ת את ריטה?
מאז שאני זוכרת את עצמי בערך.. 6)איזה אלבומים יש לך של ריטה?
כווווולם
כווולם פוקהונטס, הערב מחזמר וכו'... 7)בכמה הופעות היית אם היית? ומתי האחרונה?
הרבה... האחרונה נראה לי עם סימפונט רעננה בקיסריה 8)אלבום אהוב?
האמת שקשה לבחור.. ימי בתום ותפתח חלון 9)שיר אהוב במיוחד?
חברה, יום חדש, ציפור זרה ועוד ועוד ועוד.... 10)איזה עוד אומנים את/ה אוהבים?
רמי, היהודים, ריקי גל, מטרופולין, שלמה ארצי.. ויש עוד המוווון... 11)מה מעדיפ/ה מוזיקה ישראלית או לועזית?
ישראלית!!!! 12)מאכל אהוב?
שוקולד!!!!!!!! 13)מה עושה בחייך?
עובדת ולומדת לפסיכומטרי 14)שריטה שיש לך ומוכן לשתף אותנו?
אמממ... קשה לבחור.. 15)מה הדבר הכי מוזר/מטורף שעשית/ראית?
לודעת.. 16)קיץ או חורף?
חורף.. 17)למה דווקא ריטה?
אתם באמת צריכים לשאול?? 18)האם יש לך כינוי (שלא באינטנט)? ואם כן, מהו?
דנדוש...
19)האם יש לך חיית מחמד?
לא צחר... לא יפה להעתיק שאלונים...
שתהיה שבת שלום לכולנו

mikko1

New member
התשובות שלי

1. שם: ירון 2. כינוי: mikko1 3. גיל: 23 4. מאיפה בארץ: חולון 5. ממתי אני אוהב את ריטה: מגיל 14 בערך. לפני זה ממש לא אהבתי אותה. 6. איזה אלבומים יש לי: יש לי את כולם, חוץ מאחד (אני גרוע בלזכור שמות). 7. בכמה הופעות הייתי ומתי הייתה האחרונה? הייתי בהופעה אחת, והיא הייתה ה- 13.5.2000 בהיכל התרבות בת"א. 8. אלבום אהוב: כולם. 9. שיר אהוב במיוחד: ארץ מולדת וקונצרטינה פלסטינה. 10. איזה עוד אמנים אני אוהב: מהארץ אחינועם ניני, מחו"ל יש הרבה (הם לא מוכרים בארץ) 11. מה מעדיף מוזיקה ישראלית או לועזית: שאלה קשה מאוד. 12. מאכל אהוב: לחם. 13. מה עושה בחיים: סטודנט לרנטגנאות (יש דבר כזה) 14. שריטה שיש לי ומוכן לשתף: אני חובב אירוויזיון מושבע (כל אחד והשריטות שלו). ובגלל זה היה לי קשה לענות אם אני אוהב מוזיקה ישראלית או לועזית. 15. דבר מטורף שעשיתי: לא עולה לי משהו מיוחד. 16. קיץ או חורף: קיץ 17. למה דווקא ריטה: בגלל הקול ובגלל ההופעות שלה (היא פרפורמרית אדירה). 18. האם יש לי כינוי שלא באינטרנט: מיקו זה הכינוי שלי 19. חיית מחמד: לא
אחד החלומות שלי זה לגדל כלב. 20. קצת על עצמי: כמו שכבר כתבתי, אני סטודנט (שנה ראשונה) לרנטגנאות (זה אלה שלוחצים על הכפתור בזמן צילומי רנטגן + אלה שבורחים מהחדר). כרגע אני לא עובד (בגלל הלימודים). התחביבים שלי הם מוזיקה וספורט (לעשות, לא לראות). אני גם חובב שפות. בעברי למדתי ספרדית והיום אני לומד שוודית. וזהו פחות או יותר.

pc girl

New member
עונה

1)שם: ברקת 2)כינוי בפורום: pc girl 3)בן/בת כמה? 15 4)מאיפה בארץ? (לא חייב לענות) מושב ליד רחובות 5)ממתי את/ה אוה/ת את ריטה? בערך מהזמן של המופע המשותף 6)איזה אלבומים יש לך של ריטה? כולם חוץ מbreaking those walls שאני אמורה לקבל אותו עוד מעט 7)בכמה הופעות היית אם היית? ומתי האחרונה? הופעה אחת באולם נגה ב15.6 8)אלבום אהוב? ימי התום ותחנות בזמן 9)שיר אהוב במיוחד? נוצה ברוח וחיזיון מקומי 10)איזה עוד אומנים את/ה אוהבים? ריטה, שלמה ארצי, גלי עטרי, חוה אלברשטיין, קווין, החיפושיות, אירוסמית, גאנס N רוסס החלונות הגבוהים.. 11)מה מעדיפ/ה מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 12)מאכל אהוב? פיצה שוקולד וספגטי 13)מה עושה בחייך? תלמידה 14)שריטה שיש לך ומוכן לשתף אותנו? מכורה לקרובים קרובים
15)מה הדבר הכי מוזר/מטורף שעשית/ראית? כבר לא זוכרת 16)קיץ או חורף? קיץ 17)למה דווקא ריטה? בגלל הכל
18)האם יש לך כינוי (שלא באינטנט)? ואם כן, מהו? בבי
19)האם יש לך חיית מחמד? כן כלבה - לולה וחתולה - שולה
20)בכמה מילים על עצמך...:

שרון653

New member
אני על עצמי

1)שם: שרון 2)כינוי בפורום: שרון 653 3)בן/בת כמה? 20 4)מאיפה בארץ? דרום 5)ממתי את/ה אוה/ת את ריטה? בערך משנת 2000 6)איזה אלבומים יש לך של ריטה? כולם יש לי 7)בכמה הופעות היית אם היית? לא היתי בחיים
8)אלבום אהוב? אין אחד כזה זה שיר מכול דיסק 9)שיר אהוב במיוחד? לא בת 16 10)איזה עוד אומנים את/ה אוהבים? דנה אינטרנשיונל, עופרה חזה, מירי מסיקה, אדרת, ניקה ועוד ועוד ועוד 11)מה מעדיפ/ה מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית- כבוד!!!! 12)מאכל אהוב?כול דבר שאמא בישלה (כפרה עליה).. 13)מה עושה בחייך? חייל 14)שריטה שיש לך ומוכן לשתף אותנו? יש הרבה!רוצים להכיר אותם תכתבו לי אישית אני יספר! 15)מה הדבר הכי מוזר/מטורף שעשית/ראית? כול החיים שלי מטורפים ומוזרים! 16)קיץ או חורף? חורף (כי כולם אוהבים קיץ) 17)למה דווקא ריטה? אחד הקולות הכי חזקים ויפים ששמעתי!נוגע ללב, לנשמה! 18)האם יש לך כינוי (שלא באינטנט)? ואם כן, מהו? יש כמה. שרון אינטרנשיונל, פטה מורגנה, ירדנה (ירדנה רק לקרובים). 19)האם יש לך חיית מחמד? לא 20)בכמה מילים על עצמך... אני בפורום חדש וזאת דרך חמודה להכיר אנשים בלכתוב על עצמך. אני מוזר לפעמים אבל מתחשב...קיצר מי שרוצה לדבר, להכיר, לשוחח על ריטה ולא רק מוזמן לכתוב...עונה לכולם...

והגיע תורי!!!!

1.סיון 2.תמיד בשמחה bat 3. 20 וקצת 4. אזור עפולה-מוזמנים לקומונה שלי בחתימה 5.משו כמו שנה ומשו 6.אהבה גדולה ,ימי התום, המופע המשותף ,תפתח חלון ,ותחנות בזמן. 7. 3 הופעות ואחרונה הייתה של ישראכרט 8.אלבום אהוב =2 אלבומים תחנות בזמן והמופע המשותף 9.שיר אהוב חיה לי מיום ליום 10.עוד אומנים-דיויד ברוזה ,עמיר בניון, זוהר ארגוב ועוד כמה חסידיים שבטח לא תכירו... 11.מוזיקה ישראלית שולטת חחח 12.מאכל-ש ו ו א ר מ ה 13.עובדת כרגע במפעל לחסוך כסף ללימודים בעזרת ה בעתיד 14.שריטה-ואו יש פווול שריטות 15. משו מטורף-צניחה חופשית 16.חורף
17.בגלל הקול הא-ד-י-ר והאישיות והחום שמוקרנים ממנה 18.כינוי-עזבו לא משנה.. 19.כלבים 20 כמה מילים על עצמי:אוהבת לצחוק תמיד משתדלת להיות אופטימית כמה שאפשר לקחת הכל בקלות ולהנות מהחיים על הצד הטוב ביותר תהנו לכם. צחר קבל ח"ח
חחח

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo47.gif נעים מאוד, זאת אני ../images/Emo47.gif

1)שם: שני 2)כינוי בפורום: PRINCESS GINA 3)בן/בת כמה? 20 בתאריך 9/12/05 4)מאיפה בארץ? (לא חייב לענות) מרכז 5)ממתי את/ה אוה/ת את ריטה? גיל 3 6)איזה אלבומים יש לך של ריטה? כולם 7)בכמה הופעות היית אם היית? ומתי האחרונה? המון...לאחרונה ב...אשדוד 8)אלבום אהוב? אהבה גדולה 9)שיר אהוב במיוחד? 10)איזה עוד אומנים את/ה אוהבים? רמי קליינשטיין 11)מה מעדיפ/ה מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם 12)מאכל אהוב? גלידה 13)מה עושה בחייך? חיילת 14)שריטה שיש לך ומוכן לשתף אותנו? אמממ... 15)מה הדבר הכי מוזר/מטורף שעשית/ראית? הסיפורים של ריטה כל הופעה (?!) 16)קיץ או חורף? חורף 17)למה דווקא ריטה? כי ככה! 18)האם יש לך כינוי (שלא באינטנט)? ואם כן, מהו? אין 19)האם יש לך חיית מחמד? כן, דגים ואוגרים 20)בכמה מילים על עצמך...: אפופת מ-ס-ת-ו-ר-י-ן

שאלון הכרויות

)שם: 2)כינוי בפורום: אישה נפלאה 3)בן/בת כמה?33(אולי הכי מבוגרת פה?1) 4)מאיפה בארץ? (לא חייב לענות)מרכז 5)ממתי את/ה אוה/ת את ריטה?כשראיתי בפעם הראשונה שהיא הופיעה בקדם האורויזיון...ומאז אוהבת אותה... 6)איזה אלבומים יש לך של ריטה?כמעט הכל חוץ מימי התום וסינגלים שלה 7)בכמה הופעות היית אם היית? ומתי האחרונה?כל סיבוב פעמיים..האחרון כשהיא הופיעה 28.8.04(הופעתי איתה בתאריך הזה -ריטה סטאר)אח"כ עוד הופעה בפ"ת. 8)אלבום אהוב?הדיסק הראשון שלה... 9)שיר אהוב במיוחד?עבד של הזמן,שיר אהובת הספן.שביל הבריחה (שיר שאני מתזהה איתו) 10)איזה עוד אומנים את/ה אוהבים?יש הרבה...אבל בנוסטלגיה במיוחד 11)מה מעדיפ/ה מוזיקה ישראלית או לועזית?גם וגם 12)מאכל אהוב?שוקולד (חייבת להתנזר...איף) 13)מה עושה בחייך?פקידה 14)שריטה שיש לך ומוכן לשתף אותנו?הממ...לא יודעת 15)מה הדבר הכי מוזר/מטורף שעשית/ראית?טרם יצא לי 16)קיץ או חורף?באמצע בעיקר... 17)למה דווקא ריטה?כי יש לה עוצמה אדירה בקול...גוף חבל"ז והתנועות שלה. 18)האם יש לך כינוי (שלא באינטנט)? ואם כן, מהו?אין 19)האם יש לך חיית מחמד?כן כלב (בבית הוריי) 20)בכמה מילים על עצמך...:אני חמודה מאוד...

למעלה