שאלון היכרות מס# 5

FeliGirl

New member
../images/Emo66.gifאוקיי סבבה רעיון חמוד../images/Emo66.gif

שם:שירה קסלר שונאת את השם שלי חההההה גיל:15 וחצי זמן בפורום(שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...):אמ מההתחלה כימעט כיתה:ט בלוג:מזה לעזאזל<?.. החבר/ה הכי טוב:סיוש שכרגע באמריקה (תהני כפרה)* אהבה(יש/אין):אין כרגע :( איך אתם חוגגים את הסילבסטר?שנה חדשה אני מבקשת..... אממ היית במסיבה סוף הדרך! מקום אהוב:הבית לשי (ראש פינה) ספר אהוב:אם סודות נעורים סרט אהוב:אממ אין ממש אוכל אהוב:על האש אייקון אהוב:
מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר?איסקקה זמר אהוב:אמ אין במיוחדדדדד להקה אהובה:איררואי תכנית אהובה בטלוויזיה:עם מורדים אקזיט כאילו דה ואהבה מעבר לפינה ופינת אור סדרות מצויירות כן או לא:כן פעם בבהה ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)?ערוץ 2 לא שיש לי משהו נגד ערוץ 10 משפט סיכום:היי לכלום דברו איתי אם בא לכם באיסי..... 241411068 :)

Littel Cat

New member
אנייי ../images/Emo18.gif

שם: קרן גיל:12 זמן בפורום(שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...):בערך שבועיים
כיתה: ז
בלוג:
החבר/ה הכי טוב: גל
אהבה(יש/אין): אין
איך אתם חוגגים את הסילבסטר?לא חגגתי
מקום אהוב:פריז
ספר אהוב:אל עצמי
סרט אהוב: "הצלצול"
אוכל אהוב:
אייקון אהוב:
מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו ומסנגר זמר אהוב: אנריקה
להקה אהובה:אין
תכנית אהובה בטלוויזיה:אקזיט- וכל הסדרות של ערוץ שלוש! סדרות מצויירות כן או לא: לא
ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)? ערוץ 2 משפט סיכום: "עפר הכוסון!!"-- על שלושה דברים עומד העולם: 1.עפר שכטר 2.ידין חורב 3.קרן ישראלי!! ~~מוסיפה: החלפתי ניק מ:kerewn103
~~

The Love Girl

New member
שלי ../images/Emo140.gif

שם: מירי גיל: 15.5 זמן בפורום(שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...):אמממממ אני לא ממש כותבת פה אבל עוקבת אחריכם כיתה:י-3 מגמת מחשבים בלוג:מה זה בלוג ?! החבר/ה הכי טוב:עומרית,לירז,זארין אהבה(יש/אין):עפר שכטר (אשליות) איך אתם חוגגים את הסילבסטר?:עם חברות מקום אהוב:החדר שלי ספר אהוב:היומן נחשב ספר? סרט אהוב:איזה מן שוטרת אוכל אהוב:פיצה וספגטי מוקרם אייקון אהוב:זה
מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר?:מסנג'ר....אייסיקיו מלא וירוסים זמר אהוב:ג'סטין להקה אהובה:בלק איי פיז והמשולש תכנית אהובה בטלוויזיה:אקזיטטטטטטטטטטטטטטטטטט סדרות מצויירות כן או לא:כן...תלוי איזה ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)?:ערוץ אחד...סתםםםםםםםם ערוץ 10@@@@ משפט סיכום:עפר,אתה הסיבה שבגללה אני מרחפת בזמן השיעורים :)

למעלה