שאלון היכרות מס# 5

spider kisser

New member
שאלון היכרות מס# 5

בגלל שיש הרבה אנשים חדשים שאנחנו, חברי הפורום הנחמדים, רוצים להכיר טוב יותר, הנה שרשור היכרות קצר: שם: גיל: זמן בפורום(שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...): כיתה: בלוג: החבר/ה הכי טוב: אהבה(יש/אין): איך אתם חוגגים את הסילבסטר? מקום אהוב: ספר אהוב: סרט אהוב: אוכל אהוב: אייקון אהוב: מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר? זמר אהוב: להקה אהובה: תכנית אהובה בטלוויזיה: סדרות מצויירות כן או לא: ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)? משפט סיכום: אמממ.... וזהו

SofyTofy

New member
אווו רעיון מצויין../images/Emo103.gif

שם: ירדן גיל: כמעט 14 זמן בפורום (שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...): מההתחלה, מנהלת שבוע אחרייך
כיתה: ח' בלוג: http://blog.tapuz.co.il/SofyTofy החבר/ה הכי טוב: נעה אהבה (יש/אין):
איך אתם חוגגים את הסילבסטר? עדיין לא קבענו על מקום מקום אהוב: תל אביב, ארה"ב, חיפה ספר אהוב: אהבת איתמר, העד האחרון סרט אהוב: יש יותר מדי
אוכל אהוב:
אייקון אהוב: יש יותר מדי מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם
זמר אהוב: קרייג דיוויד
להקה אהובה: יש כמה
תכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, אקזיט, לחיי האהבה, כל הקומדיות האמריקאיות סדרות מצויירות כן או לא: למה לא? ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)? שניהם
משפט סיכום: ברוכים הבאים לפורום אקזיט
אל תשכחו שידין חורב מתארח בצ'אט שלנו מחר!!!

keren103

New member
אניייי

שם: קרן-צופי גיל:12 זמן בפורום(שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...): בערך שבועיים כיתה:ז בלוג:אין החבר/ה הכי טוב: גל אהבה(יש/אין):יש איך אתם חוגגים את הסילבסטר?בבית מתחת לשמיכה בשינה מקום אהוב:פריז ספר אהוב:אין סרט אהוב: הצלצול אוכל אהוב:
אייקון אהוב:
מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנגר זמר אהוב:אנריקה להקה אהובה: אין תכנית אהובה בטלוויזיה: אקזיט- וכל הסדרות של ערוץ שלוש! סדרות מצויירות כן או לא: לא ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)? ערוץ 2 משפט סיכום: "עפר הכוסון"

elalush

New member
אנוכיהההההה../images/Emo9.gif../images/Emo153.gif

שם:אלה גיל:13 זמן בפורום(שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...): כמה ימים אחרי שהוא נפתח... כיתה:ח' בלוג:אין החבר/ה הכי טוב:תומר אהבה(יש/אין):אין איך אתם חוגגים את הסילבסטר?אני בדדניקית... ו... אין לי שמץ
מקום אהוב:לא יודעת ספר אהוב:נווו סרט אהוב:בלה בלה בלה אוכל אהוב:אוכל של סבתא...
וסלט אייקון אהוב:
מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר?איסיקיו..... רק חבל שהוא החליט היום לשבות
זמר אהוב: להקה אהובה: תכנית אהובה בטלוויזיה:אקזיט.... דהההה סדרות מצויירות כן או לא:לא ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)?בערוץ 10 אני רואה רק אקזיט... ובערוץ 2 אין משו שאני רואה קבוע.... אבל אני אוהבת שם את התוכניות בערב... אז... נראה לי 2 משפט סיכום:איסיקקי תתחבר כברררררר

love amor

New member
שלי../images/Emo26.gif

שם: עדי גיל: 17 זמן בפורום(שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...): אין לי מושג
כיתה: י"א בלוג: אין החבר/ה הכי טוב: מישהי..שם יעזור?
אהבה(יש/אין): אין איך אתם חוגגים את הסילבסטר? לא יודעת עדיין.. מקום אהוב: הרבה מקומות ספר אהוב: דולר אדום סרט אהוב: כל סרט(כמעט) של ג'וליה רוברטס אוכל אהוב: אורז אייקון אהוב:
מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי זמר אהוב: אנריקה אגלסיאס
להקה אהובה: אני לא ממש אוהבת להקות
תכנית אהובה בטלוויזיה: ארץ נהדרת/חברים סדרות מצויירות כן או לא: כן ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)? 2 משפט סיכום: אה?

love amor

New member
את בטוחה...?

זה מהיידפארק
אני יודעת שאת גם שם חחח אבל זה תמונה די חדשה..ונראה לי שניקול צילמה,לא?

flowers girl

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gif

קורים לי נעה
בת 14 עוד שבועיים
אני בפורום מה31/10, כלומר שלושה חודשים כבר.
אני בכתה ח'.
יש לי בלוג
כנסו
יש לי 2 חברות הכי טובות. אחת לילך ואחת רוני.
אין לי אהבה..
אני לא חוגגת את הסילבסטר..
תראו למה גם אתם לא צריכים
אין לי מקום אהוב...ממש אין
אין לי גם ספר אהוב
אני אוהבת את "שישי הפוך"- Freaky Friday
אוכל אהוב.. ג'אנק פוד, נו מה
אייקון אהוב- אממ יש הרבה.. הנה הם
אני מעדיפה מסנג'ר
זמר אהוב זה גם זמרת
אז כריסטינה
להקה אהובה..אין
אין לי תוכנית אהובה בטלוויזיה חח
כןןן סדרות מצויירות כןןן
בינבה
, פיטרפן
, שאלתיאל קוואק
, ועוד ועוד ועוד רולזזזזזזזזזזזזזים
ערוץץץ.. 2
שאקזיט יעברו לשם
משפט סיכום- אני מושלמת

../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif[../images/Emo3.gifאוו.. אי לייק איט../images/Emo70.gif]

שם: נעה.
כיתה: ח'.
בלוג : היה - כבר אין, לא ממש רוצה לחשוף תסודות שלי
החבר\ה הכי טובה: נו, לא יודעת.. זה משתנה כל הזמן
אהבה :
סלבסטיר: בינתיים אין תיכנונים- אבל בטוח יהיה משו ברגע האחרון
מקום אהוב: אני אוהבת להיות בבריכה, בים..
ויערות קסומים
ספר אהוב: קשה לי ללמוד
והוא מומלץ
סרט אהוב: הכוכבים של שלומי|מאוהב
אוכל אהוב: סושייי
אייקון אהוב:
ו-
ו-
אייסיקיו או מסנג'ר: יש לי את שניהם, אבל אייסי עדיף
זמר אהוב: שירי מימון כאילו דהההההה
להקה אהובה: נו, אלו ששרו את shut up ו- where is the love
תוכנית אהובה: אקזיט, משחק החיים, כוכב נולד, רבלה, רינקון, אדיר מילר, יצאת צדיק
סדרות מצויירות כן או לא: כן
ערוץ 10 או 2
שתיהם
משפט סיום: שירי מימון שולטת
ואני אוהבת אותכם

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifוואאאאא נכון../images/Emo70.gif

הכוכבים של שלומי באמת רולזי
ו- חח קוראים ל"אלו ששרו את shut up ו- where is the love" BLACK EYED PEAS הספר "קשה לי ללמוד"
.. על מה הוא

../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

קודם כל - נכון זה אחלה סרט
V|.. והספר "קשה לי ללמוד
".. הוא על ילד שעולה לחטיבה שפתאום מגלה שיש לו לקויי למידה קשה, יש את כל העיניינים החברתיים
בעיות במשפחה, אהבות בגיל ההתבגרות ועוד.. זה באמת נורא מומלץ.

תשובות שלי../images/Emo108.gif

למרות שאני לא כותבת פה הרבה [אני קוראת פה כל הזמן] שם: שרון גיל: 15 [ו20 ימים
] זמן בפורום: לא יודעת.. תמיד קראתי פה.. פשוט אין לי ממש מה לכתוב.. כיתה: י' בלוג: היה לי, כבר אין לי חברה הכי טובה: אין לי.. יש לי כמה.. אהבה: יש אהבה, אין חבר. איך אני חוגגת סילבסטר: לא חוגגת
מקום אהוב: החדר שלי אני מניחה ספר אהוב: ממתי אני יודעת לקרוא?.. סרט אהוב: שודדי הקאריביים
אוכל אהוב: כל דבר שאין בו בשר [צימחונית
] אייקון אהוב:
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר אם אני רוצה לדבר עם 2 חברות שלי... אייסיקיו אם אני רוצה לדבר עם השאר.. אז אני מעדיפה ערבוב.. זמר אהוב: אין ממש... טוב נו שי גבסו
להקה אהובה: לא יודעת תכנית אהובה בטלוויזיה: אני מניחה שאקזיט סדרות מצויירות: כן, למרות שאני בת 15.. ערוץ 10 או 2? 10 משפט סיכום: אין לי...

swirrrly

New member
המפ... ../images/Emo118.gif

שם: שירלי גיל: 15.5 זמן בפורום(שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...): אממ.. כל הזמן אני מניחה, רק שלרוב הייתי סמויה.
כיתה: לא קיימת
בלוג:
החבר/ה הכי טוב:
אהבה(יש/אין): אדוארד נורטון (?)
איך אתם חוגגים את הסילבסטר? באירוח של ידין חורב כמובן
מקום אהוב: הדמיון שלי
ספר אהוב: הארי פוטר ואבן החכמים (סתם עלה לי לראש
) סרט אהוב: להיות ג'ון מלקוביץ' [?] (נגיד..) אוכל אהוב: פיצה (?)
שוקולד
אייקון אהוב: לא יודעת מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו כי אפשר לשלוח הודעות גם באוף ליין...
זמר אהוב:
להקה אהובה: ביטלס
תכנית אהובה בטלוויזיה: חדרים משתנים
סדרות מצויירות כן או לא: אממ.. רק אנימה
ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)? 1 כמובן.
משפט סיכום: קומקום

SofyTofy

New member
יפה אמרת ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

איך חוגגים את הסילבסטר? ידין חורב מסכם לנו שנה של טלוויזיה בצ'אט שלנו!!!!!!

TaKe Me DuDi

New member
אניייייי באיחור של יום......./images/Emo122.gif

שם:דנה גיל:15 זמן בפורום(שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...):תאמת .... אני לא ממש זוכרת ... אבל נראה לי שמהחופש הגדול .... כיתה:י' בלוג:אין החבר/ה הכי טוב:אין לי מושג ..... כרגע.... אהבה(יש/אין):
איך אתם חוגגים את הסילבסטר?יוצאת עם חברה לסרט....הייתי אמורה ללכת להופעה של הדורבנים אבל אי אפשר מקום אהוב:היםםםםםםםםםםם
ספר אהוב:ה"פ ה-3 ובאדולינה סרט אהוב:שודדי הקריביים אוכל אהוב:שניצלללללל אייקון אהוב:
... בנתיים.... אין אחד אהוב ממש מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם אבל איי סי יותר...
זמר אהוב:
קרייג דיויד
להקה אהובה:
הדורבנים
THE RASMUS
תכנית אהובה בטלוויזיה:אקזיטטטטטטט אה ויש עוד סדרות כמו רוזוול מכושפות שנות ה-70 דוסון מלאך שחור ... ועוד ... ועוד.... סדרות מצויירות כן או לא:למה לא
תלוי איזה ... זה נחמד לפעמים... ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)?10
משפט סיכום:אני אוהבת שאלוניםםםםםם ואני חולה על
דודי בלסר
הכוסוןןןן והחמודדדד והמוכשררררר לא יכולתם לשים דוגמן אהוב

FeliGirl

New member
../images/Emo66.gifאוקיי סבבה רעיון חמוד../images/Emo66.gif

שם:שירה קסלר שונאת את השם שלי חההההה גיל:15 וחצי זמן בפורום(שנפתח ב 24 באוגוסט, אחחחח הנוסטלגיה...):אמ מההתחלה כימעט כיתה:ט בלוג:מזה לעזאזל<?.. החבר/ה הכי טוב:סיוש שכרגע באמריקה (תהני כפרה)* אהבה(יש/אין):אין כרגע :( איך אתם חוגגים את הסילבסטר?שנה חדשה אני מבקשת..... אממ היית במסיבה סוף הדרך! מקום אהוב:הבית לשי (ראש פינה) ספר אהוב:אם סודות נעורים סרט אהוב:אממ אין ממש אוכל אהוב:על האש אייקון אהוב:
מה אתם מעדיפים אייסיקיו או מסנג'ר?איסקקה זמר אהוב:אמ אין במיוחדדדדד להקה אהובה:איררואי תכנית אהובה בטלוויזיה:עם מורדים אקזיט כאילו דה ואהבה מעבר לפינה ופינת אור סדרות מצויירות כן או לא:כן פעם בבהה ערוץ 10 או ערוץ 2 (או ערוץ 1)?ערוץ 2 לא שיש לי משהו נגד ערוץ 10 משפט סיכום:היי לכלום דברו איתי אם בא לכם באיסי..... 241411068 :)

למעלה