שאלון הטארוט

taroboy

New member
שאלון הטארוט

מתי התחיל הכל ואיך? : האם זה התחיל כתחביב? כמה חפסיסות טארוט יש לכם ואיז ה סוגים: לאיזה חפיסה אתם הכי מתחברים? האם יש חפיסות קליפים שאתם לא משתשמים לקריאה אלא לאוסף הפרטי? הקלף החביב עליכם? הסידרה החביבה עליכם? הסידרה שלא כל כך אהובה עליכם? האם תרצו להעביר את העולם הנפלא של הטארוט לילדכם? הקלף שאתם נרתעים ממנו ? האם אתם קמים בבוקר וחושבים על הטארוט זה עושה אותכם שמחים? מה החלום שלכם בקשר לטארוט? כמה זמן ומחשבה אתם מקדישים לקלפים? אם היו לוקחים לכם את הטארוט הייתם יכולים לתפקד? האם את/ה קור/ת בקלפים לצורך פרסנה או לצורך תחביב,או גם וגם? האם אתם יכולים לסבול זילזול מאנשים בקשר לקלפים? ולקינוח:,אם תרצו תוסיפו תמונה של הקלפים שלכם. ^^

../images/Emo150.gif

מתי התחיל הכל ואיך? לא זוכר בדיוק, אני חושב 1999 האם זה התחיל כתחביב? זה התחיל מסקפטיות. לא האמנתי שקלפים יכולים לנבא עתידות
התעסקתי באסטרולוגיה עוד לפני זה כמה חפסיסות טארוט יש לכם ואיזה סוגים? שלוש: רידר ווייט, CROWLEY THOTH, הנסון טארוט (חמודים!) לאיזה חפיסה אתם הכי מתחברים? רק ריידר ווייט האם יש חפיסות קליפים שאתם לא משתשמים לקריאה אלא לאוסף הפרטי? לא תכננתי לאוסף. את השתיים האחרים ניסיתי ללא הצלחה רבה. הקלף החביב עליכם? הטיפש. הלוואי שהייתי כמוהו! ללא כל דאגה בעולם... הסידרה החביבה עליכם? המטבעות, הרי כל הכוכבים האסטרולוגיים שלי במזלות אדמה.... הסידרה שלא כל כך אהובה עליכם? חרבות
האם תרצו להעביר את העולם הנפלא של הטארוט לילדכם? בהחלט הקלף שאתם נרתעים ממנו ? השטן, כי אז אני יודע שדברים לא ילכו איך שאני רוצה
גם המגדל הבוער לא כיף האם אתם קמים בבוקר וחושבים על הטארוט זה עושה אותכם שמחים? גורם לי להרגיש בטוח מה החלום שלכם בקשר לטארוט? להיות קורא סופר מקצועי! כמה זמן ומחשבה אתם מקדישים לקלפים? כל פעם שצריך לעשות החלטה אם היו לוקחים לכם את הטארוט הייתם יכולים לתפקד? הייתי פקעת עצבים... האם את/ה קורא/ת בקלפים לצורך פרנסה או לצורך תחביב,או גם וגם? הייתי רוצה לעשות מזה גם פרנסה, אבל לא אקח צעד בכיוון הזה עד שארגיש שאני טוב מספיק! האם אתם יכולים לסבול זילזול מאנשים בקשר לקלפים? לא, קשה לי לסבול זילזול ולקינוח: אם תרצו תוסיפו תמונה של הקלפים שלכם. כל קלף מחבילת הנסון - http://www.tarot.com/about-tarot/decks/browsedecks.php?newdeck=24

pageofwands

New member
גם אני משתתפת...

מתי התחיל הכל ואיך? בגיל 12 מצאתי חפיסת קלפים שאמא שלי קיבלה מתנה והתחלתי לקרוא בהם. יותר מאוחר עזבתי את זה וחזרתי לזה שוב לפני חצי שנה כשאני עוברת את התהליך עם מורה רוחנית - מיכל מילגרום המדהימה שמלווה אותי בתהליך. האם זה התחיל כתחביב? כן. אבל יותר מתוך סקרנות. ראיתי את האופרה "כרמן" של ביזה, ונורא התלהבתי מזה שהיא קראה בקלפים וגילתה את מותה. ומאז זה נורא סיקרן אותי...עד שאימי קיבלה את הקלפים ואז באמת נגעתי בזה. כמה חפסיסות טארוט יש לכם ואיז ה סוגים: יש לי 5 חפיסות: ריידר וואיט, יוניברסל טארוט, סנט פטרסבורג, ניו אייג' טארוט וקלאסיק טארוט. לאיזה חפיסה אתם הכי מתחברים? אני עובדת עם היוניברסל. הציורים שם מאוד מעודנים, כמעט ילדותיים, כך שהנחיתות יותר רכות ושלוות. האם יש חפיסות קליפים שאתם לא משתשמים לקריאה אלא לאוסף הפרטי? כן - כבר עניתי על כך. הקלף החביב עליכם? אס הגביעים. הסידרה החביבה עליכם? הגביעים. הסידרה שלא כל כך אהובה עליכם? מטבעות - חומרנית מידי. האם תרצו להעביר את העולם הנפלא של הטארוט לילדכם? כן. בהחלט. הקלף שאתם נרתעים ממנו ? לא אוהבת את 10 המטות. מעמסה... האם אתם קמים בבוקר וחושבים על הטארוט זה עושה אותכם שמחים? אני שמחה שיש בידי את היכולת להשתמש בכלי זה. מה החלום שלכם בקשר לטארוט? אין. הכל פה ואני שמחה על כך. כמה זמן ומחשבה אתם מקדישים לקלפים? זה חלק ממני וזה הולך איתי לכל מקום, כל הזמן. אם היו לוקחים לכם את הטארוט הייתם יכולים לתפקד? היה לי מאוד קשה. אני רואה בזה כצינור המשמש לתיקשור. אצטרך לפתח את זה בדרך אחרת וזה יהיה לא קל. האם את/ה קור/ת בקלפים לצורך פרסנה או לצורך תחביב,או גם וגם? גם וגם. האם אתם יכולים לסבול זילזול מאנשים בקשר לקלפים? אני לא מייחסת חשיבות לאנשים המזלזלים בכך. אני רואה בזלזול בכל עיניין כסוג של בורות. לא חייבים להסכים ולקבל כל דבר אבל לזלזל, זה פשוט סימפטום של אדם סגור שאינו מוכן להפתח וללמוד דברים חדשים ומעדיף להשאר בקופסה שלו. חבל... ולקינוח:,אם תרצו תוסיפו תמונה של הקלפים שלכם להלן הקישור לתמונות של היוניברסל: http://www.aeclectic.net/tarot/cards/universal-waite/

התשובות שלי

מתי התחיל הכל ואיך? בשנת 1995 - בביקור אצל חברים נתקלתי בספר של ז'ולייט שרמן בורק. עיינתי בו ואותו חבר העניק לי את הספר במתנה. בדרך הביתה רכשתי את הקלפים - ריידר ומאז ועד היום... האם זה התחיל כתחביב? אני חושבת שכן... זה התחיל מתוך ענין. בספר של ז'ולייט שרמן בורק יש הקבלה לסיפורי המיתולוגיה וזה מאוד משך אותי. כמובן שבהמשך מאוד משך אותי הרעיון לקרוא בקלפים. כמה חפסיסות טארוט יש לכם ואיז ה סוגים: 10 חפיסות. ריידר, קראולי, מרסיי, צועני, the motherpeace פנימאלים, קלפי מודעות ועוד חפיסות יפות - דרקונים, מכשפות, המסע אל המזרח ועוד... בדרך אלי - הילד הפנימי, טבעת הפיה ועוד שתיים - אינדיאניות, והחפיסה שהציגו כאן לאחרונה. יש לי בן דוד בארה"ב והוא שולח לי אותן. לאיזה חפיסה אתם הכי מתחברים? לכל חפיסה בזמן שלה. אני קוראת ללקוחות רק בריידר. שולפת לעצמי קלפים מדי פעם כמסר מהפנימאלים ומהצוענים האם יש חפיסות קליפים שאתם לא משתשמים לקריאה אלא לאוסף הפרטי? רוב החפיסות משמשות אותי בעבודה שלי. הקלף החביב עליכם? הקיסרית. הסידרה החביבה עליכם? הכי יפה בעיניי - המסע אל המזרח. הקלפים מדהימים ביופים ! הסידרה שלא כל כך אהובה עליכם? the motherpeace. מאוד רציתי את החפיסה הזו אבל לא מתחברת אליה. הקריאה בה מאוד מסורבלת ולא זורמת. האם תרצו להעביר את העולם הנפלא של הטארוט לילדכם? בהחלט כן ולמען האמת זה כבר עובר. מעין שלי בת שבע וחצי ורואה את אמא עובדת/לומדת ותמיד מבקשת לשלוף קלף ולראות מה יש בקלף - הראיה שלה מדהימה ! הקלף שאתם נרתעים ממנו ? אין קלף כזה. האם אתם קמים בבוקר וחושבים על הטארוט זה עושה אותכם שמחים? לא... אני לא חושבת שאני קמה בבוקר וחושבת על הטארות. מה החלום שלכם בקשר לטארוט? להמשיך לקרוא בקלפים גם בגיל שבו לא אוכל להנחות ערבי מיסטיקה ו/או הרצאות. כמה זמן ומחשבה אתם מקדישים לקלפים? מעל ומעבר... אם היו לוקחים לכם את הטארוט הייתם יכולים לתפקד? לתפקד כן אבל הם בהחלט היו חסרים לי עד מאוד. האם את/ה קור/ת בקלפים לצורך פרסנה או לצורך תחביב,או גם וגם? כן וכן וכן. האם אתם יכולים לסבול זילזול מאנשים בקשר לקלפים? אני יכולה לסבול אבל בהחלט לא אוהבת את זה... זה מעורר בי גיחוך לשמוע אנשים שאינם יודעים מה הם הקלפים ומזלזלים בהם ממקום של חוסר ידיעה. בעבודתי אני נתקלת בלא מעט אנשים ויש מהם שמזלזלים ותמיד מחייך לי איך דווקא הם שואלים הכי הרבה, מתעניינים, מגלים ואז עומדים ראשונים בתור לקריאה אישית.

CF15

New member
אין לי קלפים..=\=\

ניסיתי להשיג ולא השגתי..=\ הייתה לי תקופה שמאוד התעניינתי ביררתי קראתי ספרים על זה.. היום פחות..אבל בכל זאת זה נורא מסקרן אותי..הייתי רוצה לדעת לקרוא... ובכלל שיהיה לי קלפים.. ניחוש העתיד זה דבר מעניין מאוד..יהיה נחמד אם תרחיבו על זה בפורום.. =]

ע ו פ ר ה

New member
איזה פורום נחמד ../images/Emo23.gif

בסוף שנת 1997 עבדתי בחנות מיסטיקה ובעל החנות עשה לי פתיחה. הייתי מוקסמת מהחפיסה בה בחר ורכשתי את הקלפים של קראולי וגם ספר מתאים. שלוש שנים לא נגעתי בהם כי לא ידעתי מה עושים איתם. אהבתי מאוד את הציורים שלהם. יום אחד פגשתי שכנה חדשה והתחלנו לדבר והיא לימדה אותי איך קוראים. איך עושים את החיבור בין הקלפים השונים. היום יש לי שלוש חפיסות: קראולי, קלפי הזן של אושו ו flowers speak שאני לא יודעת לקרוא אותם אבל הציורים מקסימים. אני חושבת שאני אוהבת את מלכת המטבעות של קראולי, כי אני שואפת להגיע למצב הזה. אני לא אוהבת את תשע חרבות. אני לא חושבת הרבה על הקלפים. פעם הם היו איתי בכל מקום שהייתי ונעזרתי בהם כל כך הרבה שקיבלתי "הוראה" להרחיק אותם מהבית וחצי שנה הם היו מאופסנים. עכשיו הם בבית ואני לא נעזרת בהם הרבה. אני חושבת עליהם מדי פעם ולא כל פעם שאני חושבת עליהם אני עושה פתיחה או נעזרת בהם. ברגע שהרחקתי את הקלפים לכמה חודשים למדתי להקשיב ולחזק את האינטואיציה שלי. הקלפים לא משמשים אותי לפרנסה. אם אדם מזלזל אני חושבת שאולי הקלפים מפחידים אותו ומותר לו לפחד. רוב האנשים שעשיתי להם פתיחה, אפילו אם לא האמינו, הראו התעניינות. אדם באמונתו יחיה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך ו - NLP, פרחי באך וביורוגונומי

דרומית50

New member
הטארוט ואני

הכל התחיל לפני כשנתיים. בן דודי שנים לפני כן אמר לי שאני מתאימה.לפני כשנתיים מסר לי קלפים ושני ספרי לימוד והרומן התחיל והפך לאהבה גדולה.תחביב ,פרנסה והתפתחות רוחנית.הכי מתחברת לרידר אבל יש לי אושו ועוד קלפים כתחביב.הסידרה החביבה עלי היא הארקנה הגדולה.ילדי כבר מגלים עניין -לא כולם אבל רובם וכך אני שומעת את כל מה שעובר עליהם ומייעצת להם.קלף השטן לא נחמד...הטארוט הם חלק ממני ולא תמיד אני מקדישה זמן לאצבע שלי.זה חלק ממני.להעביר את הטארוט למירב האנשים זה החלום שלי.הקלפים מלווים אותי כל היום ואנשים רבים שואלים אותי וחלק במחשב ונענים לרוב במיידי.לא הייתי מוכנה שיגדעו לי יד כך שגם את הטארוט לא הייתי מוכנה שיגדעו ממני.קוראת קלפים לכל הצרכים ולכל הנצרך.אני מרחמת על המזלזלים ומבקשת עבורם הארה.

taroboy

New member
תשובותי.

מתי התחיל הכל ואיך? : לא לפני הרבה זמן,כשנה וחצי בערך התחלתי ללמוד מסקרנות,ווומש רציתי להיות חלק מזה האם זה התחיל כתחביב? אממ,אני חושב שכן. כמה חפסיסות טארוט יש לכם ואיז ה סוגים: ריידר טארוט,אושו,מצרים העתיקה. לאיזה חפיסה אתם הכי מתחברים? ריידר טארוט,אך כל חפיסה מיוחדת במידה שלה. האם יש חפיסות קליפים שאתם לא משתשמים לקריאה אלא לאוסף הפרטי? אי משתשמש לרוב בריידר לפעמיים אני פותח בחפיסות האחרות. הקלף החביב עליכם? השוטה הסידרה החביבה עליכם?גביעים הסידרה שלא כל כך אהובה עליכם?חרבות האם תרצו להעביר את העולם הנפלא של הטארוט לילדכם? בהחלט הקלף שאתם נרתעים ממנו ? אין כזה האם אתם קמים בבוקר וחושבים על הטארוט זה עושה אותכם שמחים? אממ,אני שמח שיש לי את היכולת הזו להשתמש בטארוט מה החלום שלכם בקשר לטארוט? להיות מקצועי ממש כמה זמן ומחשבה אתם מקדישים לקלפים? מעל ומעבר אם היו לוקחים לכם את הטארוט הייתם יכולים לתפקד? לתפקד כן,אבל זה יהיה מאוד חסר לי,שהטארוט כבר חלק ממני. האם את/ה קור/ת בקלפים לצורך פרסנה או לצורך תחביב,או גם וגם? גם וגם האם אתם יכולים לסבול זילזול מאנשים בקשר לקלפים? אני לא ממש מתייחס לזה,אנשים שמזלזלים במשהו שהם בכלל לא מבינים אותו,זה מעלה לי גיחוך.

Cat Woman 2005

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מתי התחיל הכל ואיך? זה הכל התחיל השנה, וסתם כי הרגשתי עניין רב בקלפים כבר מזמן אבל רק עכשיו החלטתי ללמוד לקרוא בקלפי טארוט. אז קניתי לעצמי ספר, חפיסת קלפים והתחלתי ללמוד
האם זה התחיל כתחביב? כן זה התחיל כתחביב, וזה גם ממשיך כתחביב. כמה חפסיסות טארוט יש לכם ואיזה סוגים: יש לי חפיסה אחת - טארוט ריידר לאיזה חפיסה אתם הכי מתחברים? לאחת והיחידה שיש לי
האם יש חפיסות קליפים שאתם לא משתשמים לקריאה אלא לאוסף הפרטי? לא הקלף החביב עליכם? אני חושבת ש...קלף אביר הגביעים, ה"אביר על הסוס הלבן" הסידרה החביבה עליכם? סדרת הגביעים הסידרה שלא כל כך אהובה עליכם? סדרת המלכים והמלכות האם תרצו להעביר את העולם הנפלא של הטארוט לילדכם? כשיהיו לי ילדים, אם הם יתעניינו בזה אני אשמח ללמד אותם, אבל בשום פנים ואופן אני לא אכריח אותם להתעסק עם הקלפים אם זה לא יבוא מהם. הקלף שאתם נרתעים ממנו? 10 חרבות
האם אתם קמים בבוקר וחושבים על הטארוט זה עושה אתכם שמחים? אם אני נמצאת בבעיה או בדילמה, אז המחשבה על הטארוט מעודדת אותי =] מה החלום שלכם בקשר לטארוט? החלום שלי הוא להבין את הקלפים טוב יותר, ללמוד לקרוא בקלפים היטב ולעזור לעצמי ולאנשים אחרים ע"י הקלפים. כמה זמן ומחשבה אתם מקדישים לקלפים? הייתי רוצה להקדיש הרבה יותר זמן לקלפים, אבל זה לא מתאפשר בגלל הלימודים. לא נורא, יש חופש בקרוב ;) אם היו לוקחים לכם את הטארוט הייתם יכולים לתפקד? אני חושבת שכן האם את/ה קור/ת בקלפים לצורך פרסנה או לצורך תחביב,או גם וגם? רק לצורך תחביב (בינתיים) האם אתם יכולים לסבול זילזול מאנשים בקשר לקלפים? ולקינוח:,אם תרצו תוסיפו תמונה של הקלפים שלכם.

Cat Woman 2005

New member
חחח שכחתי לענות על השאלה הכי חשובה

אני ממש לא סובלת כשאנשים מזלזלים בקלפים. במיוחד כשהם לא יודעים עליהם כלום וסתם במקום להקשיב גם למה שיש לי להגיד סגורים בדעות שלהם ורק צועקים שזה שטויות ונוגד את חוקי ה' והתורה.

Jahel

New member
אני גם אנסה... ../images/Emo204.gif

אני בד"כ על תקן צופה כאן בפורום אבל בכל זאת מתחשק לי לענות על השאלון... איך הכל התחיל? תמיד התעניינתי בטארוט אבל מעולם לא פתחו לי, אחותי שידעה על זה, קנתה לי את החבילה הראשונה שלי- הריידר עם ספר הסברים מעולה ומאז היסטוריה
האם זה התחיל כתחביב? תחביב, סקרנות, עניין כמה חפיסות טארוט? הריידר, vision quest tarot, the inner child. יש גם את קלפי הקוסם הפנימי ומרלין המסע. בדרך- fey tarot. כמה זה יוצא? לאיזו חפיסה אני הכי מתחברת? לחלוטין לריידר כי היא הראשונה, ממנה הכל התחיל, אבל גם הילד הפנימי יקרים לי אחרי שחיכיתי להם כ"כ והם מדהימים ביופיים! האם יש חפיסות קליפים שאתם לא משתשמים לקריאה אלא לאוסף הפרטי? אני משתמשת ברובן אבל יותר באופן אישי. הקלף החביב עליכם? העולם
הסידרה החביבה עליכם? הגביעים (ובמיוחד 9 הגביעים) הסידרה שלא כל כך אהובה עליכם? החרבות (כנראה בגלל הקלף 8 חרבות) האם תרצו להעביר את העולם הנפלא של הטארוט לילדכם? כמובן, כשיהיו. למה יש את קלפי הילד הפנימי? הקלף שאתם נרתעים ממנו ? השטן
האם אתם קמים בבוקר וחושבים על הטארוט זה עושה אותכם שמחים? אני קמה בבוקר וחושבת קפה אבל באופן כללי כשאני חושבת על הטארוט זה משמח אותי. מה החלום שלכם בקשר לטארוט? המממ... אולי להתקדם עם זה עוד כמה שלבים.
כמה זמן ומחשבה אתם מקדישים לקלפים? בהחלט מספיק אם היו לוקחים לכם את הטארוט הייתם יכולים לתפקד? לא, הם חלק בלתי נפרד ממני... האם את/ה קורא/ת בקלפים לצורך פרנסה או לצורך תחביב,או גם וגם? כרגע כתחביב בלבד האם אתם יכולים לסבול זילזול מאנשים בקשר לקלפים? זו מדינה חופשית ולכל אדם מותר להביע את דעתו ומי שלא מעוניין בקריאה אז אין צורך. אל תפריע לי ואני לא אפריע לך
תמונות של הקלפים? אני אצרף קישורים... וואו יצא לי ארוך... סורי

למעלה