שאלון.הזוי.תענו

האחמית

New member
שאלון.הזוי.תענו

איך הייתם מעדיפים ללכת, ערומים, לבושים, או אם כמה אביזרים, ולמה? איך אתם הולכים בבית? מה הייתה ההופעה הפרובוקטיבית שלכם אי-פעם? כמה זוגות נעליים יש לכם? מהי החשיבות שאתם מייחסים להופעה אסתטית? מה אתם הכי אוהבים ללבוש? חבל שאי אפשר ללכת ערומים?

האחמית

New member
עונה לעצמי

איך הייתם מעדיפים ללכת, ערומים, לבושים, או אם כמה אביזרים, ולמה? אממ לבושים, עם הצמידים שילי
והכובע ליצן! איך אתם הולכים בבית? אותו דבר כמו בחוץ
אבל מבחינת הלבוש- סתם חולצה ושורט או משו מה הייתה ההופעה הפרובוקטיבית שלכם אי-פעם? בת שנתיים.ערומה.תמונות.אע כמה זוגות נעליים יש לכם? לודעת:O מהי החשיבות שאתם מייחסים להופעה אסתטית? אמממ אין לה חשיבות כמעט בכלל.... מה אתם הכי אוהבים ללבוש? חולצה ומכנס:O עדיף שחור או משו, שונאת ורוד\כתום\ירוק\צהוב *צומי* אהה ושונאת חצאיות..זה ככ לא נוח:O חבל שאי אפשר ללכת ערומים? *שומרת על זכות השתיקה*

KitiKiti

New member
../images/Emo42.gifתשובות:

לבושה...
יש לי כמה בגדי בית-מכנס קצר וחולצה,ומכנס מממש קצר שדומה לתחתון חח עם גופיה...
כשהייתי תינוקת...
6
טוב בואו נאמר שזה חשוב לי...
ג'ינס עם גופיה/חולצת בטן
לא חבל

יאללה..Me..|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

איך הייתם מעדיפים ללכת, ערומים, לבושים, או אם כמה אביזרים, ולמה? חח בחיים לא חשבתי על זה..אני אוהבת ללכת כמו שאני הולכת עכשיו.. איך אתם הולכים בבית? עם גופיה[כתום רולז
]ומכנס מפליז[כן כן פליז!!חח אני מכורה לזה..]
מה הייתה ההופעה הפרובוקטיבית שלכם אי-פעם? פרובו מה
כמה זוגות נעליים יש לכם? הממ..יש יל 2 אולסטאר אחד שחור אחד אדום..ונעלי ספורט יפות שלי מהי החשיבות שאתם מייחסים להופעה אסתטית? תלוי איפה.. מה אתם הכי אוהבים ללבוש? חולצות שחורות-גזורות בד"כ-וג'ינס..או פליז
חבל שאי אפשר ללכת ערומים? ברור
להתחבאא לכם נגזר עליי להתחשב באחרים חבל שאי אפשר ללכת ערומים:)

flowers girl

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך הייתם מעדיפים ללכת, ערומים, לבושים, או אם כמה אביזרים, ולמה? לבושה
איך אתם הולכים בבית? לבושה
או עם חזיית ספורט ובוקסר לבנות מה הייתה ההופעה הפרובוקטיבית שלכם אי-פעם? ממ.. כשהתחפשתי לכריסטינה אגילרה..
הייתי עם חולצת בטן מחשופית במיוחד וחצאית קצרצרצרה כמה זוגות נעליים יש לכם? ונראה לכם שיש לי כוח ללכת לספור כי...
מהי החשיבות שאתם מייחסים להופעה אסתטית? 100% חשיבות מה אתם הכי אוהבים ללבוש? חולצה עם מחשוף
חבל שאי אפשר ללכת ערומים? איכס, HELL NO

MikeY fReAk

New member
האמ../images/Emo79.gif

איך הייתם מעדיפים ללכת, ערומים, לבושים, או אם כמה אביזרים, ולמה? לבושים כי אהמ מה לעשות יש אנשים [כמוני, למשל?:|] שצריכים ללכת לבושים
איך אתם הולכים בבית? טרנינג וחולצה.. לפעמים גרביים כי זה שולט מה הייתה ההופעה הפרובוקטיבית שלכם אי-פעם? מכנסי שלושתרבעי וחלק עליון של בגד ים?:| כמה זוגות נעליים יש לכם? 1 שאין להם צורה ממזמן מהי החשיבות שאתם מייחסים להופעה אסתטית? זה די חשוב.. אבל לא כ-ז-ה:| מה אתם הכי אוהבים ללבוש? גרביים
, צעיפים, מכנסי שלושתרבעי ורגליים יחפות בחוף ניצנים [
], חולצות של משינה, ג'ינסים ארוכים מתרחבים מתרחבים ענקיים.. וזהו בערך:| חבל שאי אפשר ללכת ערומים? לא..! בעצם, תלוי

shiroosh999

New member
אני! אני! אני!

איך הייתם מעדיפים ללכת, ערומים, לבושים, או אם כמה אביזרים, ולמה? לבושים, כי ככה...
איך אתם הולכים בבית? חולצה ענקית של אבא שלי, וטיץ קצר קצר קצר... מה הייתה ההופעה הפרובוקטיבית שלכם אי-פעם? לא הייתה..
כמה זוגות נעליים יש לכם? 7-8 בערך.... מהי החשיבות שאתם מייחסים להופעה אסתטית? תלוי לפני מי... מה אתם הכי אוהבים ללבוש? ג'ינס וחולצת טריקו.. חבל שאי אפשר ללכת ערומים? לא....

רייצל87

New member
אניייייייי

איך הייתם מעדיפים ללכת, ערומים, לבושים, או אם כמה אביזרים, ולמה? אמממממ לא יודעת.. איך אתם הולכים בבית? מכנסים קצרים וטריקו גזור מה הייתה ההופעה הפרובוקטיבית שלכם אי-פעם? עדין לא הייתה כמה זוגות נעליים יש לכם? מליון בערך.. אבל אני נועלת רק אחת עד שהיא נהרסת.. מהי החשיבות שאתם מייחסים להופעה אסתטית? אממ חשובה אבל לא הכי מה אתם הכי אוהבים ללבוש? מכנס דיגים וטריקו גזור חבל שאי אפשר ללכת ערומים? אולי

מכנסי דייגים באמת הכי כיף ללבוש..

ואמא שלי כ"כ שונאת שאני הולכת איתם!!! חחחח..הייתי חייבת להוציא את זה..

...OK

איך הייתם מעדיפים ללכת, ערומים, לבושים, או אם כמה אביזרים, ולמה? לבושים...כי..ככה? איך אתם הולכים בבית? פיג'מות..טי שרט ובוקסר או מכנס דייגים..בחורף הרבה הרבה בגדים חמים=] מה הייתה ההופעה הפרובוקטיבית שלכם אי-פעם? מממ....שאלה מצויינת כמה זוגות נעליים יש לכם? הרבה..אבל לא כולם בשימוש.. מהי החשיבות שאתם מייחסים להופעה אסתטית? לא ממש מייחסת.. מה אתם הכי אוהבים ללבוש? הכל תלוי במצב רוח... חבל שאי אפשר ללכת ערומים? מממ..לההה

אנשים, אני מתגעגעת אליכם!

זה שאלון שהיה פעם בישראבלוג.
ערומים.
אל תשאלו למה.
בבית? כותונת לילה. פיג'מה.
הפרובוקטיבית ביותר?
עירום!
בגיל שלוש.
המ. לא ספרתי. אבל משהו כמו 11.
האדם עושה את הבגדים. לא הבגדים את האדם.
בוּ.
שחור.
לא ממש. ^^

תשובות - קצת באיחור ../images/Emo13.gif

הייתי מעדיף ערום כי כולנו אותו הדבר וכמו שאנחנו לא מסתירים את האף שלנו למה שנסתיר את החזה או את האגן ? בבית אני הולך עם מכנס קצר הכי פרובוקטיבי ? פעם באתי עם פיג'מה ונעלי בית חיות לבית ספר בדרך כלל יש לי זוג אחד של נעליים אבל הייתי צריך לקנות זוג אחד שאפשר להרוס אז קניתי עוד אחד ב50 שקל ... הופעה חיצונית זה שטויות ! כמעט ולא תתפסו אותי עם חולצה שהיא לא חולצת צופים ומכנסי חאקי... הכי אוהב ללבוש חולצת צופים ומכנסי חאקי באמת חבל !!

White TigeR

New member
עוגי, חזרת!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ברוך השב אלינו! התגעגענו אליך.
התשובות של מואה!!
אני אוהבת בגדים. אני לא אוהבת להיות ערומה בין אנשים למרות שאף פעם לא הייתי ערומה בין אנשים בגילי או מעליי אולי חוץ מכשהייתי תינוקת אבל זה שונה. בחורף אני לרב עם מכנסיים וחולצה ארוכה, ובקיץ אני לרב עם גופיות ומכנסיים קצרות. מה זה פרובוקטיבי? לי יש בערך 6 זוגות נעליים.
למה אתם מסתכלים עליי ככה? אני הכי אוהבת ללבוש צעיפים ומעילים חמים בחורף!!! זה כזה כיף! אני בכלליות אוהבת את החורף. גשם, שלג, רעמים וברקים! איזה כיף!!!!!!!! אבל באמת חבל שאנחנו לא יכולים להיות ערומים.

White TigeR

New member
ועל ההופעה האסטית

אני אוהבת שלא לובשים יותר מדי פתוח או שקוף, ואני שונאת שרואים לבנים את התחתונים כי המכנסיים ממש נמוכות. בעעעעעעעעע!!!!!!!!!!! איכס

אפשר גם?

למרות שאני לא בפורום... קוראים לי אביה, נעימאד! הייתי מעדיפה ללכת אמממ... עם גופיה ומכנס קצר. אני לא נודיסטית.
בבית אני הולכת עם גופיה ומכנס קצר. ההופעה הפרובוקטיבית שלי... לא היתה. אולי בקרוב. תלוי עד כמה ההורים באמת יימאסו עליי.(לונג סטורי) אני משתמשת ב4 זוגות ממה שיש לי... יש לי בערך...7. אממ... מסולם של 10-1, הייתי נותנת 8. אמממ... לא חושבת. חבל שאני לא יכולה ללכת עם גופיה ומכנס קצר.

למעלה