שאלון הגמדים!

שאלון הגמדים!../images/Emo77.gif

כל מי שמשתתף במשחק "הגמדים והענקים" עליו למלא את השאלון הבא: שמי: גילי: 2 זמרים אהובים עליי: 2 זמרות אהובות עליי: 2 סרטים אהובים עליי: המאכל האהוב עליי: השתייה האהובה עליי: המשחק האהוב עליי: החיה האהובה עליי: האקון שהכי מצחיק אותי: התכנית האהובה עליי: השחקן האהוב עליי: השחקנית האהובה עליי: היום בשבוע המועדף עליי: הדמות המצוירת האהובה עליי: העונה האהובה עליי: השיר האהוב עליי: הלהקה האהובה עליי: הסטנדאפיסט האהוב עליי: ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: מתי בפעם האחרונה... הסתפרת? כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? עשית מבחן? שברת כוס? אכלת סופגניה? הכינוי שלי(ככה קוראים לי חברים,משפחה): בקשה אישית.. את מי היית רוצה לגמד: -לא מבטיחה לקיים אבל אפשר להתחשב- תמונה שלי------------------------>>>>> בהצלחה..!! לינוי.

מקפיצההההההההההההההההההההה

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אם אתן לא רשומות למשחק ורוצות אז...

אתן יכולות להירשם בשירשור של המשחק בעמוד למטה.... אני כבר מתחילה לבחור מי תהיה הגמדה של מי מחר ב7 וחצי בערב נסגרת ההרשמה ועם נצטרך אז אפשר לדחות את התאריך...בינתיים הילדות שמשתתפות במשחק הן: קרן הפ66ה לאו14 - ???אם את משתתפת תגידי לי כי לא הבנתי את התגובה שלך! ס פ י ר ו ש ש ש skaatushonet יאללה תשתתפו גם "זה לא קשה זה אפשרי" אז קדימה תעשו צעד קטן אל השירשור של הגמדים והענקים זה משחק נורא כייפי ושווה להשתתף! ואפילו אני יכולה לנסות לשבץ אתכם עם מי שתרצו עם תכתבו בשאלון את מי אתם רוצים לגמד 80 אחוז שתצאו עם מי שבחרתם...

עונננננננננננההההה

שמי:קרן גילי:עוד 5 חודשים 15 2 זמרים אהובים עליי:סקעת
סעדו ויוסי אזולאי. 2 זמרות אהובות עליי:מירי מסיקה, שירי מימון... ועוד .... 2 סרטים אהובים עליי: פיתאום 30. סיפור אהבה בילתי נישכח. המאכל האהוב עליי:פירה, צ'יפס ... השתייה האהובה עליי:תפוזים
המשחק האהוב עליי:טאקי
החיה האהובה עליי:סטייק
סתם ... אני לא אוהבת חיות... אולי פרה
האיקון שהכי מצחיק אותי:
-הוא מאמי
התכנית האהובה עליי:אהבה מעבר לפינה ז"ל. השחקן האהוב עליי:יהודה לוי
השחקנית האהובה עליי:אגם ... היום בשבוע המועדף עליי:לא יודעת... חמישי?! הדמות המצוירת האהובה עליי:סנופי
העונה האהובה עליי:קיץ
השיר האהוב עליי:"בייביי" הלהקה האהובה עליי:גיימבויז
הסטנדאפיסט האהוב עליי:המוווווווון. מה קשור, שלום אסייג, נדב אבוקסיס... ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:חברה,חברה,אימא,אבא,אחים. מתי בפעם האחרונה... הסתפרת
כן
כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך
לא ארוך ממש. עשית מבחן
כן שברת כוס
אתמול... זה היה יאפה
אכלת סופגניה
ספינ'ג נחשב?! הכינוי שלי(ככה קוראים לי חברים,משפחה):קרנית,קרינה,קורנת,דרדסית,נימוסית. בקשה אישית..:סקעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת את מי היית רוצה לגמד:חחח...כולם
-לא מבטיחה לקיים אבל אפשר להתחשב- תמונה שלי------------------------>>>>>

skaatushonet

New member
עונהההההההההה

שמי:אודליה גילי:15 וחצי 2 זמרים אהובים עליי: הראל סקעת ושלומי סבן חיחיחי 2 זמרות אהובות עליי:שירי מיימון ונינט טייב חיחי 2 סרטים אהובים עליי:סיפור סינדרלה וזורו 2 המאכל האהוב עליי:שוקולדדדדדד השתייה האהובה עליי:אמממ ברד פסיפלורה חיחי המשחק האהוב עליי:אממ? טאבו???חיחיחי החיה האהובה עליי:וואו יש הרבה...דולפין,כלב, חתול... האקון שהכי מצחיק אותי:
התכנית האהובה עליי:חברים...ונולד ורקוד! השחקן האהוב עליי:טום קרוזזזזז
השחקנית האהובה עליי:ג'ניפר אניסטון... היום בשבוע המועדף עליי:אמממ לא בטוחה שיש כזה=/ הדמות המצוירת האהובה עליי:פיטר פןןןןן העונה האהובה עליי:קיץ השיר האהוב עליי:וואו לא יכולה...יש פווווול... אממ כרגע "לקולך" של שירי הלהקה האהובה עליי:גיים בויז?! הסטנדאפיסט האהוב עליי:מה קשוררררר ועדי אשכנזייייי ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:טוב... תום{יאי!} דוד שלי, אמא, אח שלי, וחברה =] מתי בפעם האחרונה... הסתפרת?לפני חודשיים בערך כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?אממ לא מזמן...להראלון
עשית מבחן?אמממ לפני חופש חנוכה =[ שברת כוס?ממזמןןן אכלת סופגניה?אממ ביום ראשון הכינוי שלי(ככה קוראים לי חברים,משפחה):בונבון סקעת....באמת! בקשה אישית..את הראל....סקעת.... את מי היית רוצה לגמד:אורטלי? אור? מיכל?? שמחית?? חיחי יש הרבההה

לאו14

New member
אני משתתפת!!עונה!!../images/Emo141.gif

שמי:ליאורוש! גילי:בת 13 וחצי! 2 זמרים אהובים עליי:הראלושש ואמ..אויי..אלון דה לוקו! 2 זמרות אהובות עליי:שירייי ואנסטסיה..(נגידד
) 2 סרטים אהובים עליי:טיטאניק..ואז הגיע פולי! המאכל האהוב עליי:ג'חנון ופיצה! השתייה האהובה עליי:קולה!! המשחק האהוב עליי:אמ..מונולפולל?!?!
החיה האהובה עליי:כלביםם
האקון שהכי מצחיק אותי:
הואאא חמודד!! התכנית האהובה עליי:השמינייה,פיק אפ ופעם טלנובלה בע"מ! השחקן האהוב עליי:אביב אלוש ומעיין הרוש!! השחקנית האהובה עליי:טליי שרוןן ויעל שרוני!! היום בשבוע המועדף עליי:ראשוןן!! הדמות המצוירת האהובה עליי:סימבההה!!! העונה האהובה עליי:אביב וקיץ!! השיר האהוב עליי:"אור"!! הלהקה האהובה עליי:אין!! הסטנדאפיסט האהוב עליי:"מה קשור"!!!!!
ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אחותי,אמאבא,והחברות!! מתי בפעם האחרונה... הסתפרת?לפני חצי שנה ככה..!! כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?לפני חודשיים בערך..!! עשית מבחן?לפני שבוע..!!
שברת כוס?חח לפני יומיים חח סתם..לפני חודש בערך!! אכלת סופגניה?אתמולל!! הכינוי שלי(ככה קוראים לי חברים,משפחה):לאווו!! בקשה אישית.. את מי היית רוצה לגמד:אמ..חחח לא יודעת..כולםם!! -לא מבטיחה לקיים אבל אפשר להתחשב- תמונה שלי------------------------>>>>>

skaatit 1

New member
עונה......./images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שמי: אורטל
גילי: עוד חודש 14
2 זמרים אהובים עליי: הראל סקעת ו...רן דנקר??
2 זמרות אהובות עליי: שירי מימון
ונינט טייב...
2 סרטים אהובים עליי: ליזי מגוויר ממריאה לרומא, צ'ארלי בממלכת השוקולד
המאכל האהוב עליי: פיצה,צי'פס...
השתייה האהובה עליי: מים וקולה..
המשחק האהוב עליי: אממ...אני לא משחקת הרבה...אבל סימס..
החיה האהובה עליי: כלב...(אבל שיהיה קטן...
) האקון שהכי מצחיק אותי:
התכנית האהובה עליי: נולד לרקוד,רוקדים עם כוכבים,כוכב נולד
השחקן האהוב עליי: רן דנקר!!!!!!!!!!!
השחקנית האהובה עליי: אפרת בוימוולד,נינט טייב...
היום בשבוע המועדף עליי: שלישי...
הדמות המצוירת האהובה עליי: בובספוגגגגגגגגגגגג
העונה האהובה עליי:קיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השיר האהוב עליי: וואו...יש המון...אבל הכי הרבה...אממ באב אל וואד, עודני ילד,אהבה קטנה,בתוך,לאן שלא תלכי,האור בחיי, לקולך,להשתטות לפעמים....וכו'
הלהקה האהובה עליי: לא ממש אוהבת להקות....אולי הגיים בויז... הסטנדאפיסט האהוב עליי: שלישיית מה קשור...(ג'אבר!!!) ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אודליה,מורג (החברה הכי טובה שלי),קרן (בת דודה שלי),שי-לי (בת דודה שלי),אמא שלי!!!
מתי בפעם האחרונה... הסתפרת?לפני שנה וחצי אולי... כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לפני שבועיים...להראלי!!!
עשית מבחן? ביום שני שעבר...באנגלית!!!
שברת כוס? אממ...מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אכלת סופגניה? ביום רביעי הכינוי שלי(ככה קוראים לי חברים,משפחה): אורטלי...סקעתית...
בקשה אישית...אני רוצה את הראל סקעת!!!
את מי היית רוצה לגמד: אודליה!!!
שמחית,אור,ליאור... -לא מבטיחה לקיים אבל אפשר להתחשב- תמונה שלי------------------------>>>>>

pretty woman 1

New member
עונההה../images/Emo24.gif

שמי:לינור
גילי:15 2 זמרים אהובים עליי:הראל סקעת,רן דנקר 2 זמרות אהובות עליי:קלי קלארסון,היאלרי דאף 2 סרטים אהובים עליי:בקול גדול,סיפור סינדרלה המאכל האהוב עליי:פנקייק השתייה האהובה עליי:ספרייט המשחק האהוב עליי:סימס במחשב החיה האהובה עליי:כלב האקון שהכי מצחיק אותי:
התכנית האהובה עליי:כנגד כל הסיכויים השחקן האהוב עליי:צ'אד מייקל מורי השחקנית האהובה עליי:הילארי דאף היום בשבוע המועדף עליי:שלישי הדמות המצוירת האהובה עליי:באגס באני העונה האהובה עליי:אביב השיר האהוב עליי:"אשמור את ליבי" הלהקה האהובה עליי:גיים בויז הסטנדאפיסט האהוב עליי:
ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אבא,אמא,עדיאל,שירז,נופית מתי בפעם האחרונה... הסתפרת?לפני חצי שנה בערך כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?מאוד ארוךך עשית מבחן?לפני שיצאנו לחופש חנוכה שברת כוס?במזמן אכלת סופגניה?יום שישי הכינוי שלי(ככה קוראים לי חברים,משפחה):לינורי בקשה אישית.. לפגוש את כל המפורסמים שאני אוהבת את מי היית רוצה לגמד:לא אכפת לי כולם חמודיםםם

עונהה ../images/Emo9.gif

שמי:ספיר גילי:13.5 2 זמרים אהובים עליי:הראל סקעת 2 זמרות אהובות עליי:שירי מימון,נינט טייב,מירי מסיקה.. 2 סרטים אהובים עליי:"סיפור אהבה בלתי נשכח",טיטאניק המאכל האהוב עליי:צ'יפס השתייה האהובה עליי:פאנטה המשחק האהוב עליי:אנ..מונפול
החיה האהובה עליי:כלב ודולפין האקון שהכי מצחיק אותי:
התכנית האהובה עליי:נולד לרקוד,רוקדים עם כוכבים..ף השחקן האהוב עליי:בן אפלק,יהודה לוי השחקנית האהובה עליי:אגם רודברג היום בשבוע המועדף עליי:חמישי הדמות המצוירת האהובה עליי:פו הדווב העונה האהובה עליי:אביב השיר האהוב עליי:וואי יש מלאא אל בנתיים "ביקוז אוף יו-קלי קלארקסון"ואינקומפליט-של בקסטריט סויז הלהקה האהובה עליי:בקסטריט בויז(ככה רושמים?חח) הסטנדאפיסט האהוב עליי:שלישית מה קשור,שלישית פרוזק,אדיר מילר.. ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא,אבא,יובל,הדר,ו..חן
מתי בפעם האחרונה... הסתפרת?בחופש הגדול כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?לא זוכרת.. עשית מבחן?ביום חמישי שברת כוס?לא זוכרת אכלת סופגניה?בחנוכה הכינוי שלי(ככה קוראים לי חברים,משפחה):ספירי בקשה אישית.. את מי היית רוצה לגמד:מה שיוצא-אני מרוצה
-לא מבטיחה לקיים אבל אפשר להתחשב- תמונה שלי------------------------>>>>> בהצלחה..!! לינוי.

עונההההההההה

שמי: סתו אקרמן גילי: 12 2 זמרים אהובים עליי: סקעת ולהקת הגיים בויז 2 זמרות אהובות עליי: שירי מיימון ורוני =\ 2 סרטים אהובים עליי: גבר מי שמטפלת שחקי אותה מותק =\ המאכל האהוב עליי: פיצה השתייה האהובה עליי: קולהההה המשחק האהוב עליי: סימס 2 החיה האהובה עליי: כלב האקון שהכי מצחיק אותי:
התכנית האהובה עליי: אמממ... לא'דעת! השמיניה? השחקן האהוב עליי: אם זה סקעת אפשר?? השחקנית האהובה עליי: אמממ............ יב"ז היום בשבוע המועדף עליי: אמממ... שישי/שבת הדמות המצוירת האהובה עליי: בוב ספוג
העונה האהובה עליי: בתכלס קיץ אבל סתיו ( כי יש לי יומולדת ) השיר האהוב עליי: כל השירים של סקעת!!! הלהקה האהובה עליי: גיים בויז בדםםם!! הסטנדאפיסט האהוב עליי: אממ... שלישיית מקשור? ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: המשפחה שלי, ו... סקעת נחשב? מתי בפעם האחרונה... הסתפרת? לפני שנה =\ כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לפני שניםםםם עשית מבחן? שבוע שעבר
שברת כוס? לא לפתוח פה לשטן!! לפני חודשיים אכלת סופגניה? בחנוכה =\ הכינוי שלי(ככה קוראים לי חברים,משפחה): אממממ... סטיבי?

למעלה