עונה..../images/Emo9.gif *הלך לי חרא..../images/Emo3.gif*
1. באיזה צבע המקלחת של קאדי? מי זוכר?
אולי כחול או ירוק..או שלבן? 2. באיזה שעה סטייסי באה להציק להאוס בקליניק? האע? בשעה שהוא סיים, 4? 3. את מי קאדי רצתה לשלוח לטפל בקלרנס? להאוס..? 4. למי יש גישה למיינפריים של הבית חולים? האע? מה זה מיינפרים? 5. מה האסיר ב2X01 שתה, מה היה בזה שהיה רעיל, ואיך האוס טיפל בזה? (אני יכולה להסביר לכם את זה במונחים כימיים, מה שמטריד לכשעצמי) הוא שתה נוזל כזה לחיטוי ואני באמת צריכה להסביר מה רעיל בנוזל חיטוי? האוס טיפל בזה בכך שהוא נתן לו אלכוהול [בדבר הזה שהוא לקח היה הרבה אלכוהול]וככה זה יוציא לו את כל האלכוהול בשתן בלי בעיה. 6. האוס ו____(השלם את השם שהאוס אמר) כבר לא בוטחים בקאדי שתחליט מה חשוב ומה לא? לא זוכרת..
7. איזה צבע של נורה נשרפת פעם בשבועיים ומה היא מסמלת? האע? 8. ציינו שלושה שקרים שנאמרו בין האבא לבן בdaddy's boy? אהה.. אני לא ממש אהבתי תא הפרק אבל הבן שיקר והלך לספרינג ברייק עם חבר שלו ללא רשותו, ואני לא זוכרת יותר....ואוו אני ממש גרועה בזה!!! 9. למה סבסטיאן היה הרבה יותר קרוב מהאוס? מה? חחחח אולי עדיף שאני בכלל לא אענה? 10. איזה משמעות הייתה למילה acceptance בפרק הזה? (בתכלס, למה היא הייתה כתובה על הלוח XRAY של האוס) היה כתוב את זה בגלל שלקמרון הייתה חולה גוססת והיא לא הסכימה לקבל את זה והיא רצתה סיעור מוחין עם האוס. ואז הוא כתב את חמשת שלבי האבל [שהאחרון הוא קבלה] ואאאאאאאאאווו הלך לי ממש רע!!! חעחע