שאלון האוס!!
cause i'm feeling

randomguy

New member
נראה לך שמישהו שפוי זוכר את הצבע

של המקלחת של קאדי? כל הכבוד לאופיר שהצליחה לגלות את רוב התשובות. אני ראיתי את הפרקים של עונה 2 רק פעם אחת ולכן אני לא זוכר אותם טוב (פחות מהפרקים של עונה 1 שראיתי פעמיים). אולי תגלי את התשובות?

Hieros Gamos

New member
אני לא ביקשתי ממך להיות שפוי../images/Emo3.gif

זאת בחירתך בלבד, אל תאשים אותי על דברים שאינם בשליטתי
1. הצבע מקלחת שלה הוא סגול 2. 15:15. בדיוק הייתה הפסקה

randomguy

New member
זה היה בצחוק (השני) מצב רוח היתולי

יש לי היום. ברור שזכרתי.

randomguy

New member
הפסקה?

הפסקה בשידור של ג'נרל הוספיטל? איזו הפסקה? חוץ מזה היא נכנסה פעמיים אז לא יכול להיות שעה אחת מדוייקת, תשובה נכונה יכולה להיות רק משהו כמו (15:15, 15:16)

Hieros Gamos

New member
פרק 2X03 היא דופקת על הדלת, האוס

צועק אני עם חולה, היא נכנסת ואומרת- לא לפי הלוג, הוא עונה לה- three fifteen...

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo9.gif *הלך לי חרא..../images/Emo3.gif*

1. באיזה צבע המקלחת של קאדי? מי זוכר?
אולי כחול או ירוק..או שלבן? 2. באיזה שעה סטייסי באה להציק להאוס בקליניק? האע? בשעה שהוא סיים, 4? 3. את מי קאדי רצתה לשלוח לטפל בקלרנס? להאוס..? 4. למי יש גישה למיינפריים של הבית חולים? האע? מה זה מיינפרים? 5. מה האסיר ב2X01 שתה, מה היה בזה שהיה רעיל, ואיך האוס טיפל בזה? (אני יכולה להסביר לכם את זה במונחים כימיים, מה שמטריד לכשעצמי) הוא שתה נוזל כזה לחיטוי ואני באמת צריכה להסביר מה רעיל בנוזל חיטוי? האוס טיפל בזה בכך שהוא נתן לו אלכוהול [בדבר הזה שהוא לקח היה הרבה אלכוהול]וככה זה יוציא לו את כל האלכוהול בשתן בלי בעיה. 6. האוס ו____(השלם את השם שהאוס אמר) כבר לא בוטחים בקאדי שתחליט מה חשוב ומה לא? לא זוכרת..
7. איזה צבע של נורה נשרפת פעם בשבועיים ומה היא מסמלת? האע? 8. ציינו שלושה שקרים שנאמרו בין האבא לבן בdaddy's boy? אהה.. אני לא ממש אהבתי תא הפרק אבל הבן שיקר והלך לספרינג ברייק עם חבר שלו ללא רשותו, ואני לא זוכרת יותר....ואוו אני ממש גרועה בזה!!! 9. למה סבסטיאן היה הרבה יותר קרוב מהאוס? מה? חחחח אולי עדיף שאני בכלל לא אענה? 10. איזה משמעות הייתה למילה acceptance בפרק הזה? (בתכלס, למה היא הייתה כתובה על הלוח XRAY של האוס) היה כתוב את זה בגלל שלקמרון הייתה חולה גוססת והיא לא הסכימה לקבל את זה והיא רצתה סיעור מוחין עם האוס. ואז הוא כתב את חמשת שלבי האבל [שהאחרון הוא קבלה] ואאאאאאאאאווו הלך לי ממש רע!!! חעחע

Hieros Gamos

New member
הם מגניבים כי הם מראים לכם שיש

אנשים שבמצב הרבה יותר גרוע?
ותודה. ולא נורא

למעלה