שאלון האוס!!
cause i'm feeling

Hieros Gamos

New member
שאלון האוס!! ../images/Emo3.gif cause i'm feeling

sinister
אין קשר. סתם בל וסבסטיאן
חוצמזה שיש הרבה חדשים בפורום, בואו נבחן את ידיעותיהם. 1. באיזה צבע המקלחת של קאדי
2. באיזה שעה סטייסי באה להציק להאוס בקליניק? 3. את מי קאדי רצתה לשלוח לטפל בקלרנס? 4. למי יש גישה למיינפריים של הבית חולים? 5. מה האסיר ב2X01 שתה, מה היה בזה שהיה רעיל, ואיך האוס טיפל בזה? (אני יכולה להסביר לכם את זה במונחים כימיים, מה שמטריד לכשעצמי) 6. האוס ו____(השלם את השם שהאוס אמר) כבר לא בוטחים בקאדי שתחליט מה חשוב ומה לא? 7. איזה צבע של נורה נשרפת פעם בשבועיים ומה היא מסמלת? 8. ציינו שלושה שקרים שנאמרו בין האבא לבן בdaddy's boy 9. למה סבסטיאן היה הרבה יותר קרוב מהאוס? 10. איזה משמעות הייתה למילה acceptance בפרק הזה? (בתכלס, למה היא הייתה כתובה על הלוח XRAY של האוס) זה הכל לרגע זה. זה בעיקר 1-5 ושאלה 1 מ6 כי..נו, זה הפרקים שראיתי אתמול במרתון

אוף זה קשה ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

1. באיזה צבע המקלחת של קאדי? לא זוכרת. כחול? ירוק? 2. באיזה שעה סטייסי באה להציק להאוס בקליניק? המ, כשיש ג'נרל הוספטיל. שלוש וחצי אולי? 3. את מי קאדי רצתה לשלוח לטפל בקלרנס? את... המ, ד"ר נולן? 4. למי יש גישה למיינפריים של הבית חולים? partypatns 5. מה האסיר ב2X01 שתה, מה היה בזה שהיה רעיל, ואיך האוס טיפל בזה? הוא שתה נוזל צילום. האוס נתן לו אלכוהול (ויסקי נדמה לי), ויש באלכוהול משהו שמתחבר למשהו הרעיל בנוזל צילום וביחד הם הופכים למשהו לא רעיל שיוצא בשתן ^^ 6. האוס ו____(השלם את השם שהאוס אמר) כבר לא בוטחים בקאדי שתחליט מה חשוב ומה לא? ריקו 7. איזה צבע של נורה נשרפת פעם בשבועיים ומה היא מסמלת? אדום, מחשבות לא טהורות. 8. ציינו שלושה שקרים שנאמרו בין האבא לבן בdaddy's boy המ, הבן שיקר שהוא לא ישתה, האבא שיקר שהאמא מתצה בתאונה עם נהג שיכור והבן שיקר שהוא צריך להשאר בביצפר ולעשות עבודות כשבעצם הוא טס לג'מייקה. 9. למה סבסטיאן היה הרבה יותר קרוב מהאוס? סקס עם קמרון?
סתם, פרס נובל. 10. איזה משמעות הייתה למילה acceptance בפרק הזה? זה השלב האחרון בהתמודדות עם המוות. נראה לי שהלך לי לא רע ^^

Hieros Gamos

New member
זו בערך המטרה

1.
2.
3. זה נולו
4.
5.
הנוזל צילום מכיל מתאנול שזה רעיל. אלכוהול מכיל אתאנול. כששניהם נוגעים אחד בשני מתרחשת תגובת המסה וכו'
בכל אופן. ידעתי ששיעורי כימיה ישתלמו מתישהו
6.
7.
8.
9.
10.

נצל"ש שאלה

לא ראיתי את העונה הראשונה ואת שני הפרקים הראשונים של השנייה. יש שידורים חוזרים איפשהו? יהיו שידורים חוזרים איפשהו? אני מעדיפה בינתיים להמנע מ*שיעול*. תודה

Hieros Gamos

New member
לא יודעת לגבי העונה הראשונה

ש"חים של השנייה בטח יהיו אחרי שיסיימו לשדר אותה. ולfuture reference, נראה לי עדיף לא לנצל"ש על שירשור פעיל שהוא לא אוף או משהו

כן אני יודעת../images/Emo122.gif טעיתי

וקלטתי את זה מאוחר מדי...
פעם הבאה אשתדל לשים לב.... ותודה

randomguy

New member
טוב נשארו רק שתי שאלות בלתי פתורות

1. לא זוכר אבל אולי ורוד? 2. היא באה פעמיים לצעוק עליו אז איך את רוצה שניתן לך שעה מדוייקת? שעה מדוייקת יש רק פעם אחת...אולי רק לפי תאוריית הקוונטים יש אפשרות אחרת...אף אחד פה לא בדיוק מדען טילים, אחרת היה לו דברים יותר טובים לעשות

Hieros Gamos

New member
היית אמור לענות בלי להסתכל אצל

אופיר ואז היו לך 10 שאלות לענות עליהן
ואממ..1 לא נכון ועל 2 לא ענית

randomguy

New member
אני אוסיף הערות

4. זה היה נורא קל...איך אפשר לשכוח את זה. 5. אם אני זוכר נכון (אני לא בטוח) אז בסוף הסתבר שהאסיר לא שתה את זה בכלל...אבל אם שאלת אז את כנראה זוכרת יותר ממני. 7. אני לא זוכר שום קטע עם נורה שנשרפת...תזכירי לי בבקשה?

Hieros Gamos

New member
הוא כן שתה את זה. ואני בטוח זוכרת

יותר טוב כי ראיתי את זה אתמול
ווילסון והאוס בקפיטריה בפרק spin- 2X06

randomguy

New member
נצל"ש יש לי עוד בעיה תפוזית ../images/Emo4.gif

הבעיה התפוזית היא שכשיש שרשור ארוך (בחלון משלו)...לא זה לא קשור לפרסומות הפעם
אז כל פעם שאני מכניס תגובה ושולח מחזירים אותי לחלון הראשי של הפורום ואני צריך לנדוד שוב פעם לחלון של השרשור שכתבתי בו...וזה לוקח זמן
יש לזה פתרון?

Hieros Gamos

New member
במקום שהשירשור הארוך יפתח בחלון

משלו, תגש לסרגל הכתום שמעל ההודעות, תלחץ על אופן צפייה ועל...מה שלא כתוב שם. זה יפתח לך את כל השירשורים בדף הראשי של הפורום ואז אתה לא צריך לפתוח דפים חדשים וכו'. אבל ברצינות, יש בשביל זה שירשורי אוף, חבל על שירשור עם מטרה

shanistern

New member
אתם רוצים לומר לי שאתם יודעים את

כל התשובות או אפילו חלקן לשאלות האלו? בעל פה????? אני בשוק,
אני מסירה את הכובע בפניכם, תותחים אחד אחד, מקווה שתנצלו את המוח הזה לדברים יעילים , חוץ מהיראוס גמאוס- אני מבינה שהיא כבר עושה משהו עם עצמה, כל הכבוד.

Hieros Gamos

New member
אני עושה משהו עם עצמי? ../images/Emo12.gif

אממ לא ממש חח הישיבה הייתה של הצופים, יש לנו מחנה קיץ עוד 3 שבועות.

shanistern

New member
לא התכוונתי לזה

התכוונתי לזה שקפצת כיתה או שתיים ושאת עושה בגרויות במלאן מלאן יחידות ולומדת המון - שזה חשוב ויעזור לך בהמשך חייך- וזו היתה מחמאה, אני קוראת לכולן ולכולם ללכת בדרכה של היראוס עד כאן פינת הסבתא להיום... אה- ומה פשר הניק שלך?

Hieros Gamos

New member
אה, זאת לא אני../images/Emo3.gif

לא קפצתי כיתות וזה שאני עושה בגרויות במלאן יחידות זה...נו מטומטם מצידי
ותודה אבל אני באמת לא ממליצה ללכת בדרכי
(אני עצלנית. וטיפשה.) אממ...אני לא חושבת שהמשמעות שלו הי לחלוטין מתאימה לכאן ברגע זה. זה מהספר צופן דה וינצ'י באופן כללי

למעלה