שאלון דצמבר 04

• פותח הנושא oh-da
  • פורסם בתאריך

Lost Lullaby

New member
יהו

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"?
2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? אולי
3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? אמ.. בטעות?
4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? המ. אבל אני בת
5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? קרה לי, אבל לא עם רדיו אלא עם דיסקמן

--------------->

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"?חחחח לא 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה?אע לא ממש שמנה אבל קרה קצת שהנעליים שפשפפו תאצבעות
3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות?אני בת
4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת?חחחח לא 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה?חחחח לא אבל קרה עם מזגן

l l l I

New member
בלה בלה

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? - חחחחחחח כןןןןןן מלא פעמים.. 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? -כן
חחח 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? זה לא היה בטעות זה היה בכוונה- אני בת 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? -לא 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? כן

backstreet n1

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא../images/Emo3.gif

. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? חחחחח ככןןן!!
2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? גאד כןןן
3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? אני בת
,ולבנים נכנסתי פעם בטעות
4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? לא
5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? כןןן

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאנייייייי

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? אמממ... לא 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? כן... בטירונות זה קרה לי 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? אני בחורה, אתם יודעים... אבל יצא לי להיכנס לשירותי בנים 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? נגיד שנתקעתי בשירותי בנים, ולא, זה לא קרה לי אף פעם 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? כן, וזה הדבר הכי מרגיז שיכול לקרות לפני נסיעה

למעלה