שאלון דיסקים..

pc girl

New member
שאלון דיסקים..

ניסיון לעורר
ריטה אלבום הבכורה: -יש לך את הדיסק ? -אוהב אותו? -מה השיר האהוב עלייך ? -שיר פחות אהוב ? Breaking those walls: -יש לך את הדיסק? -אוהב אותו? -שיר אהוב? -שיר פחות אהוב? ימי התום: -יש לך את הדיסק? -אוהב אותו? -שיר אהוב? -שיר פחות אהוב? אהבה גדולה: -יש לך את הדיסק? -אוהב אותו? -שיר אהוב? -שיר פחות אהוב? תחנות בזמן: -יש לך את הדיסק? -אוהב אותו? -שיר אהוב? -שיר פחות אהוב? תפתח חלון: -יש לך את הדיסק? -אוהב אותו? -שיר אהוב? -שיר פחות אהוב? Time for peace: -יש לך את הדיסק? -אוהב אותו? -שיר אהוב? -שיר פחות אהוב? חמצן: -יש לך את הדיסק? -אוהב אותו? -שיר אהוב? -שיר פחות אהוב? ולסיכום: הדיסק הכי אהוב? השיר הכי אהוב? השיר הכי פחות אהוב?

pc girl

New member
../images/Emo220.gif

ריטה אלבום הבכורה: -יש לך את הדיסק ?כן -אוהב אותו?כן -מה השיר האהוב עלייך ? יש כמה.. לבכות, לך, לקבל ולתת,בגידה,הכניסיני,עבד של הזמן ועוד איש בודד -שיר פחות אהוב ? משחק מכור Breaking those walls: -יש לך את הדיסק? עוד לא -אוהב אותו? -- -שיר אהוב? -- -שיר פחות אהוב? -- ימי התום: -יש לך את הדיסק? כן -אוהב אותו? מאוד -שיר אהוב? כמעט כולם חברה,חיה לי, נוצה ברוח, כמו בתמונה, הנסיכה והרוח, שיר הקשת,העלמות אסורה,ימי התום... -שיר פחות אהוב? -- אהבה גדולה: -יש לך את הדיסק? כן -אוהב אותו? כן -שיר אהוב? ציפור זרה, טווס, בביתי הנעול, השפלה קטנה -שיר פחות אהוב? מאוחר מידי תחנות בזמן: -יש לך את הדיסק? כן -אוהב אותו? יאפ -שיר אהוב? מחול מטורף, חיזיון מקומי ארץ מולדת -שיר פחות אהוב? -- תפתח חלון: -יש לך את הדיסק? כן -אוהב אותו? כן -שיר אהוב? כתר שמש, קונצרטינה, או שכן או שלא, רק אתה -שיר פחות אהוב? מהוואל למרות שזה לא ממש שיר
Time for peace: -יש לך את הדיסק? כן -אוהב אותו? כן -שיר אהוב? little boy blue ו show me -שיר פחות אהוב? מהוואל שלא נחשב :p חמצן: -יש לך את הדיסק? כן -אוהב אותו? נחמד -שיר אהוב? יום חדש, עלית לי בזיכרון, בוא ונרקוד עכשיו, חמצן -שיר פחות אהוב? לא טוב לך תלך :S ולסיכום: הדיסק הכי אהוב? ימי התום השיר הכי אהוב? נוצה ברוח השיר הכי פחות אהוב? לא טוב לך תלך

mikko1

New member
התשובות שלי

חמצן
יש לי את הדיסק
כן אוהב אותו: ככה ככה שיר אהוב: "לא טוב לך, תלך" שיר פחות אהוב: יש הרבה, אני אבחר ב"חמצן"
אהבה גדולה
יש לי את הדיסק
כן אוהב אותו
מאוד שיר אהוב: "אהבה גדולה", "בביתי הנעול" ו"כנפיים לבנות" שיר פחות אהוב: "דלם מיחאד" ו"אם אתכסה בפנים"
תחנות בזמן
יש לי את הדיסק
כן אוהב אותו
מאוד שיר אהוב: "ארץ מולדת" שיר פחות אהוב: "תחת ירח ערבי"
תפתח חלון
יש לי את הדיסק
כן אוהב אותו
מאוד שיר אהוב: "קונצרטינה פלסטינה", "המכתב הראשון", "או שכן או שלא", "רק אתה" ו"עצום את עיניך אחי". שיר פחות אהוב:בבת עיני
ימי התום
יש לי את הדיסק
כן אוהב אותו
ככה ככה שיר אהוב: ימי התום שיר פחות אהוב: תחת ירח ערבי לסיכום: הדיסק הכי אהוב: תחנות בזמן, למרות שתפתח חלון ואהבה גדולה גם מאוד טובים השירים הכי אהובים: קונצרטינה פלסטינה וארץ מולדת. השירים הכי פחות אהובים: תחת ירח ערבי והשירים בפרסית

Dug E

New member
../images/Emo19.gifאחלה שאלון:)

ריטה אלבום הבכורה: -יש לך את הדיסק ?
(תקליט+דיסק) -אוהב אותו?
-מה השיר האהוב עלייך? לך -שיר פחות אהוב ? עוד איש בודד Breaking those walls: -יש לך את הדיסק?
(תקליט) -אוהב אותו?
-שיר אהוב? making life -שיר פחות אהוב? the rain (לא אוהב תתרגום,ואת העיבוד הטיפה שונה שעשו לשיר..לבכות בעברית ,גרסת אהבה גדולה הכי טוב :)) ימי התום: -יש לך את הדיסק?
(תקליט+דיסק) -אוהב אותו?
-שיר אהוב? נוצה ברוח כמובן:) -שיר פחות אהוב? אין,פשוט אין..אבל הכי פחות? וואי קשה..חיה לי (לפחות בגרסה הזאת) אהבה גדולה: -יש לך את הדיסק?
-אוהב אותו?
-שיר אהוב? ציפור זרה,א אתכסה בפנים,טווס -שיר פחות אהוב?האם אתה מאושר תחנות בזמן: -יש לך את הדיסק?
(2 גרסאות) -אוהב אותו?
-שיר אהוב? אגדת השמש והירח,אל תפחד -שיר פחות אהוב? תני לי להחליט תפתח חלון: -יש לך את הדיסק?
(2 גרסאות) -אוהב אותו?
-שיר אהוב? איש עם צ'ילו,סודך -שיר פחות אהוב? לא יודעת מה עובר לך בראש Time for peace: -יש לך את הדיסק?
(2 גרסאות,גרסת חו"ל מתנה מריטה וחתום) -אוהב אותו?
-שיר אהוב? time por marcy,simplest thing -שיר פחות אהוב? וואלה לא יודע..אולי when the house is empty חמצן: -יש לך את הדיסק?
(חתום) -אוהב אותו?
-שיר אהוב? לפני שהלילה נגמר,רק אתה -שיר פחות אהוב? תצא מזה ולסיכום: הדיסק הכי אהוב? ימי התום השיר הכי אהוב? נוצה ברוח השיר הכי פחות אהוב? לא יודעת מה עובר לך בראש

../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif

ריטה אלבום הבכורה:
-יש לך את הדיסק ?
-אוהב אותו?
-מה השיר האהוב עלייך ? לבכות -שיר פחות אהוב ? משחק מכור
Breaking those walls:
-יש לך את הדיסק?
בתקליט -אוהב אותו?
-שיר אהוב? -שיר פחות אהוב?
ימי התום:
-יש לך את הדיסק?
-אוהב אותו?
-שיר אהוב? חברה -שיר פחות אהוב? כמו בתמונה
אהבה גדולה:
-יש לך את הדיסק?
-אוהב אותו?
-שיר אהוב ?ציפור זרה -שיר פחות אהוב? עולם חדש
תחנות בזמן:
-יש לך את הדיסק?
-אוהב אותו?
-שיר אהוב? הולכת אליך -שיר פחות אהוב? אגדת השמש והירח
תפתח חלון:
-יש לך את הדיסק?
-אוהב אותו?
-שיר אהוב? כתר שמש, בערב יום העצמאות (כל האלבום הזה מדהים) -שיר פחות אהוב? לא יודעת מה עובר לך בראש
Time for peace:
-יש לך את הדיסק?
-אוהב אותו?
-שיר אהוב? -שיר פחות אהוב?
חמצן:
-יש לך את הדיסק?
-אוהב אותו?
-שיר אהוב? יום חדש -שיר פחות אהוב? כשהכל יתבהר ולסיכום: הדיסק הכי אהוב? תפתח חלון השיר הכי אהוב? חברה השיר הכי פחות אהוב? משחק מכור

"איש עם צ'לו"

יש את כל הדיסקים כולל גרסאות שונות , כולל סינגלים, תקליטים וקלטות. כל האלבומים יפים וכל אחד מיוחד בדרכו שלו(כמו לשאול הורה איזה ילד אתה אוהב יותר) שיר הכי אהוב- "איש עם צ'לו". "חברה" שיר הכי פחות- מהאלבום "חמצן" שיר אחרון(השם לא זכור לי - משהו דכאוני) דיסק הכי פחות- אין דבר כזה בכל הקשור לשירים של ריטה(שאלה בהחלט מיותרת)

../images/Emo20.gifאני עונה../images/Emo20.gif

קודם כל נתחיל ב-אוף!! אין לי זמן לכלום בגלל הפסיכו הזה איזה מטומטמים המציאו אותו??????????????רודפי בצע!!!!יאלה נרגעתי עכשיו אני יענה: ריטה אלבום הבכורה:-יש לך את הדיסק ?לא -אוהב אותו?-מה השיר האהוב עלייך ?-שיר פחות אהוב ?Breaking those walls:-יש לך את הדיסק?-אוהב אותו?-שיר אהוב?-שיר פחות אהוב? ימי התום:-יש לך את הדיסק?לא,אבל אוהבת את השיר ימי התום -אוהב אותו?-שיר אהוב? אמממ קשה -שיר פחות אהוב? אם אתכסה בפנים אהבה גדולה:-יש לך את הדיסק?-כן אוהב אותו?-בהתחלה לא אהבתי אבל עכשיו כן שיר אהוב?-שיר פחות אהוב? תחנות בזמן:-יש לך את הדיסק?-כן אוהב אותו? בטחחח -שיר אהוב?חיה מיום ליום +מחול מטורף -שיר פחות אהוב?ארץ מולדת שתפתח חלון:-יש לך את הדיסק?יאפ -אוהב אותו? כן -שיר אהוב?-המכתב הראשון שיר פחות אהוב? תפתח חלון Time for peace:-יש לך את הדיסק?-לא אוהב אותו?-שיר אהוב?-שיר פחות אהוב? חמצן:-יש לך את הדיסק?-לא אוהב אותו?-שיר אהוב?-שיר פחות אהוב?ולסיכום:הדיסק הכי אהוב?השיר הכי אהוב?השיר הכי פחות אהוב זהו שבת שלום לכם

שאלון דיסקים

שאלון דיסקים..ו pc girl ו 20:26 | 31/01/06 ניסיון לעורר ריטה אלבום הבכורה: -יש לך את הדיסק ?כן יש לי -אוהב אותו?בטח -מה השיר האהוב עלייך ?"שביל הבריחה" -שיר פחות אהוב ?"משחק מכור" Breaking those walls: -יש לך את הדיסק?לא -אוהב אותו? -שיר אהוב? -שיר פחות אהוב? ימי התום: -יש לך את הדיסק?כן -אוהב אותו?כן -שיר אהוב?"אני חיה מיום ליום" -שיר פחות אהוב?תחת ירח ערבי אהבה גדולה: -יש לך את הדיסק?כן -אוהב אותו?כן -שיר אהוב?ימי התום -שיר פחות אהוב?לבכות תחנות בזמן: -יש לך את הדיסק?אין -אוהב אותו? -שיר אהוב? -שיר פחות אהוב? תפתח חלון: -יש לך את הדיסק?כן -אוהב אותו?כן -שיר אהוב?"תפתח חלון" -שיר פחות אהוב?יש כמה שירים Time for peace: -יש לך את הדיסק?לא -אוהב אותו? -שיר אהוב? -שיר פחות אהוב? חמצן: -יש לך את הדיסק?כן -אוהב אותו?ככה -שיר אהוב?לא הצלחתי להתחבר לדיסק הזה -שיר פחות אהוב? ולסיכום: הדיסק הכי אהוב?הבכורה השיר הכי אהוב?"שביל הבריחה" השיר הכי פחות אהוב?קשה לענות

למעלה