שאלון גרוע

swirrrly

New member
שאלון גרוע ../images/Emo11.gif

1) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה? 2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני? 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים? 4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות? 5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה? 6) האם יש לכם הצדקה קיומית? 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? 8) על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא? 9) כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי? 10) אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית? 11) האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח? 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'? 13) איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי? 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה? 15) האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות? 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם?

swirrrly

New member
../images/Emo98.gif

1) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה? שועל
2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני? מיכל ינאי 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים? צמחים
4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות? ענווה 5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה? מתמטיקה 6) האם יש לכם הצדקה קיומית? כן 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? "*** חסר כל הצדקה קיומית"
8) על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא? עוגת שוקולד חמה 9) כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי? אני לא נוסעת אחורה בזמן
10) אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית? בדיחותא 11) האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח? כן 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'? תכונה נלוזה שהינה הרבה יותר עבדות מאשר חירות 13) איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי? בני נוער 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה? גם וגם
... נאצה 15) האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות? חילופי עונות =/ 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם? כן, אני די מעריצה אותו

דנטל

New member
לא גרוע

1) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה? חתול 2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני? דני דה ויטו 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים? חיות 4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות? סבלנות 5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה? מתמטיקה 6) האם יש לכם הצדקה קיומית? לפעמים 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? המ"פ היתה בלתי נסבלת, ירדנו עליה שהיא גבר, היא מהלסביות הגבריות 8) על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא? עוגת שוקולד חמה עם *קצפת* 9) כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי? ברור 10) אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית? צוותא, אני מתל אביב 11) האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח? אני מסוגלת לבד 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'? זה מרגיז שאנשים חיים בבועה 13) איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי? בני נוער 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה? תמונות עירום, נאצה לא מסתירים ממני 15) האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות? חילופי עונות 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם? לעתים

חחחח

1) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה?כלב 2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני?לא יודעת 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים?צמחים.אני צמחונית חח 4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות?אממ 5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה?פסיכולוגיה 6) האם יש לכם הצדקה קיומית?לא 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? 8) על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא?עוגת שוקולד חמה 9) כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי?חח כן 10) אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית?חח מה? 11) האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח?כן 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'?באסה 13) איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי? 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה? אתר נאצה 15) האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות? מחזור חודשי .זה נשמע יותר סביר 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם?כן

sukrazit

New member
../images/Emo3.gif

1) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה? חתול 2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני? צביקה פיק חח 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים? חיות 4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות? כבוד לזולת 5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה? מתמטיקה 6) האם יש לכם הצדקה קיומית? לא נראה לי 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? אם הייתי בטירונות היו מעיפים אותי כבר... 8) על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא? חחחחחחחחחחחח אוו נורא קשה.. 9) כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי? כן זה תמיד קורה לי... 10) אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית? להתבדח בצוותא (?) 11) האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח? לא ואתה? 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'? אממ 13) איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי? הא? 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה? אתר נאצה 15) האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות? קבלת המחזור 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם? מי זה?

1Shir

New member
../images/Emo124.gif

1) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה? אי אפשר כמו בנאדם? 2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני? כמו כל אחד מהם 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים? חיות 4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות? יותר ביטחון עצמי 5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה? פסיכולוגיה 6) האם יש לכם הצדקה קיומית? לא ממש 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? לא קיללתי 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'? היא בסדר אבל כשהיא לא מוגזמת 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה? נאצה כי לא הצטלמתי בעירום 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם? קצת

SabrinaMarshell

New member
../images/Emo192.gif בכלל לא גרוע. ../images/Emo210.gif

כמו איזו חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם יראה? חתול.
כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להראות במראכם החיצוני? כריסטינה אגילרה.
מה חשוב יותר: חיות או צמחים?
חיות.
איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות? אנושיות.
איזה מקצוע פחות משגע את השכל; פסיכולוגיה או מתמטיקה? מתמטיקה. [פשוט כי פסיכולוגיה תמיד חופר שוב ושוב ושוב במילים אחרות על אותו נושא. ומתמטיקה.. זה תמיד נוסחה אחת וכל מיני מספרים.]
האם יש לכם הצדקה קיומית?
כן.
כיצב אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? ממ. כשאני אגיע לשם, מבטיחה לספר.
על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא? תלוי את מי אתה רוצה להאכיל.
כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפני? המ.
אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית?
האם אי פעם נאלצתפ להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח?
בטיול השנתי! כן!
מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה תמימות? זו בכלל לא תכונת אישיות. זה משהו שנולדים איתו ומאבדים עם הזמן, כמו חבל הטבור. מי שלא מאבד את זה בזמן המתאים, פשוט הופכים להיות לתכונה הזאת שמות ממש מציקים כמו.. טמטום, פיגור, נאיביות.. תמימות זו מילה חמודה.
איזה פלח באוכלוסיה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי? מי זה עמוס גיתאי?
מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה? המ, תמונות עירום.
האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות? עדיף בחילופי העונות, כך שזה קורה פעם בשלושה-ארבעה חודשים.. ולא פעם בחודש.
ג'רי סיינפלד משעשע אתכם? לא.

mad eye rejy

New member
גמני

) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה?-אין לי שמץ. 2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני?-אולמרט נחשב? 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים?-חיות כמובן(מה נעשה ללא סטייקים) 4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות?-היכולת להשלים עם עצמם 5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה?-מתמטיקה... 6) האם יש לכם הצדקה קיומית?-כמובן!!אני הסיבה להיעלמות פרות(סטייקים) 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות?-אמ,אני בתיכון 8) על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא?-שוקולד :> 9) כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי?-במיוחד לפני הסוף 10) אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית?-בצוותא... 11) האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח?-כבר השלישי שלי השבוע 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'?-חמודה...חברה שלי תמימה 13) איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי?-ע"ג 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה?-חחחחחחחח 15) האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות?-בעקבות מחזור...אפפעם אין לי בחילופי עונות 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם?-הכמובן...

דללה

New member
גרוע? ../images/Emo12.gif

) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה? שבלול
2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני? מממ... לא חשבתי על זה 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים? חיות 4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות? סבלנות וסובלנות.. אה.. וגם תרבות נהיגה
5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה? לא זה ולא זה 6) האם יש לכם הצדקה קיומית? לא 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? כשיהיה אחד כזה אקלל אותו בדרך יצירתית
8) על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא? שאלה קשה.. 9) כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי? כן.. זה הורס את כל ההנאה 10) אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית? לעסוק בבדיחותא קיבוצית.. מהנה יותר.. 11) האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח? כל יום כמעט 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'?
שונאת אנשים תמימים 13) איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי? עמוס גיתאי אני מניחה 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה? יש מצב שגם וגם
15) האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות? חילופי עונות 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם? לא ממש.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני ../images/Emo14.gif

כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה? לא יודעת, חיה יפה.
כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני? אורית פוקס!
.
מה יותר חשוב: חיות או צמחים?
.
איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות? אמ, נורמליות?
איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה? ספורט
.
האם יש לכם הצדקה קיומית? אולי.
כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? עדיין לא בטירונות.
על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא? שוקולד.
כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי?
.
אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית? חהחהחה.
האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח?
.
מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'? תכונה טובה לפעמים.
איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי?
.
מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה?
.
האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות? אמ, חילופי עונות.
ג'רי סיינפלד משעשע אתכם? לפעמים. הודגש באמצעות מדגישומטיק
שאלון קורע
.

מ א מ י2

New member
כן,גרוע,תתביישי ../images/Emo219.gif

1) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה?לא יודעת 2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני?הא? 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים?שניהם. מחיות יש לי אוכל בשרי ומצמחים יש לי סלט P: 4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות?אי-קמצנות 5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה?פסיכולוגיה. מתמטיקה זה זיון שכל :| 6) האם יש לכם הצדקה קיומית?אע. 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות?דברו איתי עוד 6 שנים
8) על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא?פחח,איזו שאלה רטורית,ברר שעל חרא. [טוב,עוגת שוקולד חמה
] 9) כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי?מהא? 10) אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית?-- 11) האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח?עוד לא 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'?אין לי דעה 13) איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי?עמוס גיחאי,כאילו דה. למרות שאין לי מושג מי זה. 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה?אתר נאצה. כי זה יכלול תמונות עירום. 15) האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות?אחלה שאלה. אני מדלגת. 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם?כן,רוב הפעמים

ornit4

New member
אני

1) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה? איימי לי זה חיה? P: 2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני? אורית פוקס 0.0 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים? גם וגם 4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות? מוח. 5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה? פסיכולוגיה. 6) האם יש לכם הצדקה קיומית? כן! אני מפיצה את תורת האיימי לי בקרב אנשים. 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? יש לי זמן עד הטירונות. 8) על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא? מעניין ממש. 9) כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי? וואי לגמרי 10) אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית? קבוצתי 11) האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח? לא אבל זה יקרה בקרוב מרוב מתמטיקה. 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'? אין דעה. 13) איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי? הא? 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה? לא זה ולא זה, כי אפחד לא מכיר אותי בכלל. 15) האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות? מחזור 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם? יאפ

coullette

New member
&&&&&&&

1) כמו איזה חיה הכי הייתם רוצים שהפרצוף שלכם ייראה? טווס 2) כמו איזה סלבריטי הייתם רוצים הכי פחות להידמות במראיכם החיצוני? דובי גל 3) מה יותר חשוב: חיות או צמחים? חיות 4) איזו תכונה קולקטיבית חסרה לאנושות? אנושיות 5) איזה מקצוע פחות משגע ת'שכל, פסיכולוגיה או מתמטיקה? מ"מ 6) האם יש לכם הצדקה קיומית? לא 7) כיצד אתם נוהגים לקלל את המפקד שלכם בטירונות? -- 8) על איזה מאכל יותר כיף לפנטז, עוגת שוקולד חמה או חרא? חרא 9) כשאתם נוסעים אחורה בזמן, האם אתם מצטערים ששכחתם להתפנות לפניי? ברור,תמיד 10) אתם מעדיפים להתבדח בצוותא או לעסוק בבדיחותא קיבוצית? בדיחותא קיבוצית 11) האם אי פעם נאלצתם להזמין שרברב כדי לתקן סתימה במוח? כן 12) מה דעתכם על תכונת האישיות המכונה 'תמימות'? לא קיימת 13) איזה פלח באוכלוסייה יותר יומרני: בני נוער או עמוס גיתאי? בני נוער 14) מה יותר סביר שרץ עליכם בסתר: אתר עם תמונות עירום שלכם או אתר נאצה? אתר שמלא בתמונות עירום שלי ומכוסות בכתבי נאצה 15) האם אתם מעדיפים להיות בסערת רגשות בעקבות קבלת המחזור החודשי או בעקבות חילופי עונות? חילופי עונות 16) ג'רי סיינפלד משעשע אתכם? לעיתים

למעלה