שאלון גנוב

שאלון גנוב

[באמת נראה לכם שאני אמציא אחד כזה?]
חלק א-שאלון משפחתי
כמה אתם במשפחה? האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? האם אתה אוהב את המשפחה שלך?
חלק ב'- שאלון כללי אם היית חיה איזו חיה היית? אם היית מאכל איזה מאכל היית? אם היית קינוח איזה קינוח היית? אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? אתה מאמין באמונות טפלות? אם כן, אילו? היית רוצה כוחות על טבעיים? אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? איזה גלידה הכי טעימה? מה הכי כיף בחורף? מתי לאחרונה ראית קשת בענן? מתי לאחרונה ירד גשם? מתי לאחרונה אכלת? מה זה היה? היה טעים? האם אתה יודע לבשל? אם כן, מה? מהו הספורט האהוב עלייך? איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?

אני עונה :)

חלק א-שאלון משפחתי
כמה אתם במשפחה? אמא ועוד שתי אחיות. ביחד 4.
האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר? אממ.. עם אמא על סידור החדר, ועם האחיות? אין לי יותר מדי מה לריב איתן.
למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא? במראה? אומרים שאני שילוב מושלם של שניהם. בהתנהגות אני בטוח לא דומה לו אלא לאמא.
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם? ארוחות שישבת, אין אפאחד שמפסיד אותן. אנחנו גם כל שבוע מנסות לארגן לפחות ארוחת ערב אחת באמצע שבוע שכולם נמצאות..
האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה? רק פעם אחת?
מה שאני עברתי עם המשפחה שלי...
מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית? חתונה של בת דודה שלי לפני שבועיים. נהנתי עד שדוד שלי החליט שזה יהיה נחמד לראותותי שיכורה ושיכר אותי
האם אתה אוהב את המשפחה שלך? משפחה זה דבר שאפשר לבחור [לשמחתי]. מי שבחרתי שיהיה חלק ממשפחתי, אני אוהבת מאד. :)
חלק ב'- שאלון כללי
אם היית חיה איזו חיה היית? חתול. אני פשוט מאוהבת בהם.
אם היית מאכל איזה מאכל היית? גלידה. פיצה. שוקולד.
אם היית קינוח איזה קינוח היית? עוגת שכבות
[כרגע בדיוק הלכה הדיאטה
]
אם היית עונה בשנה איזו עונה היית? קיץ. אין ספק.
אתה מאמין באמונות טפלות? לא.
אם כן, אילו? אמרתי שלא.
היית רוצה כוחות על טבעיים? לצערי הרב, כנראה יש לי
אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה? להרוג את יריב
מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה? האמת שאני שמחה כבר עכשו, אבל הכי יגרום לי לאושר זה שחרור בע"ח
איזה גלידה הכי טעימה? שוקווניל, או וניל עם עוגיות.
מה הכי כיף בחורף? להתכרבל בפוך כשיורד גשם מטורף בחוץ.
מתי לאחרונה ראית קשת בענן? לפני כמה ימים
מתי לאחרונה ירד גשם? בדיוק עכשו, יש גשמים וברקים ורעמים..
מתי לאחרונה אכלת? לפני שעתיים.
מה זה היה? מרק עדשים עם תפו"א
היה טעים? מאד... האוכל של סבתא תמיד טעים
האם אתה יודע לבשל? כן :)
אם כן, מה? כל מה שאני אוהבת לאכול אני יודעת לבשל. בכלל, אני מאד אוהבת לבשל ומכינה ארוחות גורמה טבעוניות [ויעידו על כך חבריי בבסיס שאוכלים בשר ותמיד מעדיפים לאכול את מה שאני מכינה]
מהו הספורט האהוב עלייך? כלום. פשוט כלום. אני שונאת ספורט. שחייה זה הדבר שהכי מתקרב אליי...
איזה שיא גינס היית רוצה לשבור?
לא יודעת, אולי פשוט היכולת שלי לזכור שירים בע"פ.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

c o h e n 8

New member
תשובות

חלק א 1.אנחנו 6 במשפחה 2.אין כל כך ריבים כי האחים שלי לא גרים בבית 3.עדיין לא יודע 4.אמממ לא כל כך 5.האמת כבר הרבה זמן שלא 6.הייתי בברית של בן דוד והיה לי משעמם!!!!!!!!! 7.ברור חלק ב 1.אריה 2.סטייק 3.מוס שוקולד 4.סתיו 5.כן לצערי 6.חתול שחור אמממ עין הרע וכו 7.ברור!!!! 8. להיות בלתי פגיע ויכולת לעוף....הייתי משתמש יכולות שלי למטרות טובות 9.קודם כל שייגמר הלילה ויהיה בוקר, דבר שני להיות על שדה פתוח אי שם בסקוטלנד פשוט לשכב על הגב ולהביט בזריחה 10.גלידה בטעם קוקוס 11.הכי כיף לי בחורף זה הגשם ושיוצאים באמצע היום וקריר...כל כך מרגענן אחריי הקיץ הישראלי המתיש 12.קשת בענן? לא זוכר מתי ראיתי לאחרונה 13.עכשיו יורד גשם! 14.לפני 3 שעות.... 15.סנדוויץ' עם גבינה צהובה :( 16.כן היה טעים אבל לא משביע 17.כן... 18.פסטה ברוטב שמנת עם פטריות פורטבלו או אחרות...כרוביות מצופות....פטריות פורטבלו בגריל ממלאות בגבינה...מוקפצים כאלה ואחרים וכו וכו 19.כדורגל 20.אממממ לא יודע כל כך

זה המון שאלות ניראה אם אני אזכור

אוקיי אז ככה. *אנחנו עשרה במשפחה. רובם נשואים נשארנו כעת רק ארבעה *כן רבים הרבה פעמים עם האח למה?! כי הוא מרגיז מאוד אוהב להתווכח על כל דבר מה לעשות. *אני מאוד דומה לאימא שלי. *חוויות בבית היו הרבה ממש לא חסר.... *אין שום דבר שאנחנו עושים כולנו ביחד * אני מאוד אוהבת את כולם... בבית משפחה סבבה! *בחיים לא הייתי רוצה להיות מאכל של אף אחד! *וגם לא הייתי רוצה להיות בחיים קינוח/tapuzforum/images/emo12.gif

מותר לי

New member
כל הכבוד לך! ../images/Emo47.gif

גם לי היתה תקופה של גלישה מהסלולארי... סיוט כשזה מגיע לשאלונים

מותר לי

New member
יא גנובה ../images/Emo3.gif

חלק א-שאלון משפחתי
כמה אתם במשפחה
5 ביולוגים, 7 כימים (לא ביולוגים, למתקשים...
)
האם יש ריבים לפעמים? על מה בעיקר
ריבים איפה, אני לא גרה בבית!
למי אתה יותר דומה? לאבא או לאמא
לאבא
האם יש למשפחתך או לחלק ממנה איזה תחביב מיוחד או כל דבר אחר שמגבש אתכם
יום שישי פעם בשבועיים ארוחה אצל סבסבתא
האם קרה לכם פעם סיפור מצחיק או חוויה במשפחה
חוויות יש הרבה, סיפורים מצחיקים? עם אמא כזאת הכל מצחיק
מה היה האירוע המשפחתי האחרון שהיית בו? האם נהנית
חתונה לפני שנה וחצי, היתה מדהימה!
האם אתה אוהב את המשפחה שלך
כן
חלק ב'- שאלון כללי
אם היית חיה איזו חיה היית
החתולה שלי!
אם היית מאכל איזה מאכל היית
דבש
אם היית קינוח איזה קינוח היית
עוגת שוקולד (הטעימה של ליטל!)
אם היית עונה בשנה איזו עונה היית
חורף
אתה מאמין באמונות טפלות
לא
אם כן, אילו
פעם האמנתי שאסור לזרוק ציפורניים לריצפה, לא זוכרת מה עוד...
היית רוצה כוחות על טבעיים
לא
אם כן, אילו, למה ולאיזו מטרה
אם הייתי מקבלת כוחות הייתי רוצה לעשות טוב לאנשים, לרפא אותם, לשמח אותם...
מה היה הדבר שהכי היה משמח אותך ברגע זה
אם מישהו היה מכין לי עכשיו תה לימון עם דבש
איזה גלידה הכי טעימה
סורבה מנגו
מה הכי כיף בחורף
להתקע ברחוב בלי מטריה ובלי מעיל עם שבר ענן (אחת הסיבות שאני שונאת מטריה)
מתי לאחרונה ראית קשת בענן
שנה שעברה לקראת סוף החורף, קשת שלמה ויפה
מתי לאחרונה ירד גשם
היום בצהריים! (טיפטוף, אבל כאן זה נחשב לגשם)
מתי לאחרונה אכלת
לפני כמה שעות
מה זה היה
ספגטי עם חמאה
היה טעים
היה אכיל
האם אתה יודע לבשל
כן
אם כן, מה
ספגטי, מרקים, חמין, דייסות...
מהו הספורט האהוב עלייך
הליכה, אבל זה אני אוהבת גם בלי קשר לספורט (עד שאני כבר לא יכולה לעמוד על הרגליים...)
איזה שיא גינס היית רוצה לשבור
שאלה טובה...

למעלה