שאלון<גנוב
>

../images/Emo187.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': רחל הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא נראה לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: ג"ג..חח הזוי הא? המקצוע האחרון שנכשלת בו: ג"ג..חחח אותו אחד:p האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): וואו בשנה האחרונה עברתי איזה 4 דירות..ולפני זה עברנו אחת שהייתי בגן.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: פנאן[?] השיר האחרון ששרת: שלום ועוד יום של שבע הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו בבצפר..שכחתי כבר הפעם האחרונה שבכית: היום היתה רוח ממש חזקה אז זה עשה לי דמעות..בטח אני אבכה מחר בטקס.. האדם האחרון שראית: סבתא הדבר האחרון שאמרת: ביי לסבתא ולאמא הדבר האחרון שאכלת: בורקסים הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מטבע מזל השיר האחרון ששמעת: שיר 10 באלבום האוסף של איפה הילד הדיסק האחרון שקנית: מוקי- עוקף מלמעלה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן הדבר הכי מטורף שעשית: צריכה להזכר הווה: שיער נוכחי: חום ארוך גלי ואסוף בקוקו[?????] בגדים נוכחיים: מכנס מזעזע וחולצת פולין תכשיטים נוכחיים: כל המליון צמידים שנמצאים תמידים על הידים שלי עצבנות נוכחית: אני רגועה התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: אני על המחשב של אח שלי...במחשב שלי יש תמונה של מלך האריות חבר\\ה?: חברות מלא:p אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישו שפגשי בפסטיבל אדמה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..ללמוד לכימיה=\ האם אתה עייף? רעב? רעבה לא..עייפה- כמובן! כמו תמיד=\ את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את כל מי שרוצה חיבוק ממה הכי נמאס לך?: בצפר ולימודים את מי היית רוצה להרוג? שאלה ממש טיפשה אני חייבת לציין... הכי פחות מהנה?: ללמוד? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: רועת צאן=] איפה אתה הולך לגור?: בגליל כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משו פשוט ונחמד איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בגליל חושב הרבה על העתיד?: לא ממש..צריך לחיות את ההווה!! מפחד ממנו?: רק מהזקנה וכאלה וקצת בכללי: להקה אהובה: טוב..רשימה: שבק, שוטים, בוטן בקרקס, הדג נחש, היהודים, איפה הילד, שבע..מקווה שלא שכחתי משו ספר אהוב: האלכימאי סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: טוב אני אכתוב תצבעים שעלו לי בראש לפי הסדר שהם עלו: חום, שחור, כחול, סגול ולבן..חחח תמיד עולה לי חום והוא מזעזע פריט לבוש אהוב: מכנסיי דייגים איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: לא ממש:p אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ג'מייקה אדם מפורסם שפגשת: מוקי, מוש, חמי ומירו)אם זה אומר לכם משו), כל חברי שוטי הנבואה, תומר יוסף, את גולן מהחברה הטובים, השמן מאסקימו לימון..שכחתי תשם שלו, וכל חברי הדג נחש..והסולן של בוטן
וזהו נראה לי:) האם יש לך אילושהם חרטות: כמו לכולם קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לצייר...אני חושבת האדם שעושה לך הכי טוב: טל סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי..ולא מזרחית חדר אהוב בבית: החדר שלי כמובן מקום אהוב בעולם: ישראל.. מקצוע שנוא: אינגליש מורה אהוב: אילן הכפרע אוהב את בצפר?: חביב...רק בגלל החברים והצחוקים נרדם בשיעורים?: לא ממש..רק אם אני ממש עייפה מעשן?: מדי פעם נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים נותן מעצמך?: כמה שאני יכולה אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןן לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: לא:p אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: דה אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: ללא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא.. ישן הרבה?: כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: נחמד גופיות?: תלוי אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר בחורף וחם בקיץ ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: מדי פעם האם אתם אוהבים אותי? כמובן!!

Moranus

New member
תשובות

עבר: שם המורה בכיתה א': יפה הזיכרון הראשון שלך:כיתה א' האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן...אכלתי סיד של קירות המקצוע הראשון שנכשלת בו: ספורט המקצוע האחרון שנכשלת בו:ספורט האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן,אמ...מעיר מוכרת במרכז לעיר אחרת מוכרת במרכז מהמרכז לחור נידח צפוני מחור נידח צפוני לחור עוד יותר נידח וצפוני..סה"כ 3 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: בובי בימבה ופונפון??? הדבר האחרון שצחקת בגללו: בדיחה שסיפרו לי הפעם האחרונה שבכית: אתמול שעיצבנו אותי האדם האחרון שראית: אח שלי הקטן יצא הרגע מהחדר הדבר האחרון שאמרת:תן לי את המחשב זה בשביל לימודים הדבר האחרון שאכלת:קציצות ופסטה הדבר האחרון ששתית:תה הדבר האחרון שקנית:קפה השיר האחרון ששמעת:משהו ברדיו.. הדיסק האחרון שקנית:לא קונה דיסקים הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול הדבר הכי מטורף שעשית:לא עשיתי??? הווה: שיער נוכחי: חום עם גוונים לא ברורים של בלונד חום ג'ינג'י בגדים נוכחיים: טרנינג וחולצת בית תכשיטים נוכחיים:אתמול קנו לי שרשרת של מגן דוד עצבנות נוכחית:אח שלי הגדול התגעגעות נוכחית:החבר תמונת דסקטופ נוכחית: משהו עם לב כזה חבר\\ה?:חבר אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:החבר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן...לסדר גבות האם אתה עייף? לא רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את החבר ממה הכי נמאס לך?: שגרה את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: להיות חולים שאין ביצפר כבר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו טוב שאני יאהב איפה אתה הולך לגור?: באיזשהו יישוב עם בית נחמד כלב חתול כמה ילדים אתה רוצה?:4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת העיקר שיהיה רכב איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה עם בעל חמוד ילדים חמודים חמות חמודה חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: צבע אהוב:אדום פריט לבוש אהוב:ג'ינס איבר שהכי מושך אותך:עיניים האם אתה חושב יותר מדי:כן האם יש לך אילושהם חרטות:לא קפה אהוב:נס קפה צ'סטר צ'ויס ריח אהוב: רושאס מה מכעיס אותך:אנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:ציור האדם שעושה לך הכי טוב: חברים שלי סגנון מוזיקה אהוב: הכל מהכל בהכל חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם:ים מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:כן נותן מעצמך?:כן אוהב לפוצץ נייר בועות?כן לועס דברים?כן אוהב להתקלח?:כן קונה צרובים\\צורב?:כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?:כן ישן הרבה?:כן בתול?:לא נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:לא גופיות?:כן אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?: שמש ילדותי?:כן חולם בהקיץ?:כן

roger4x4

New member
השיעמום באוויר

עבר: שם המורה בכיתה א': לריסה משהו.. לא זוכר. הזיכרון הראשון שלך: פרות מפלסטלינה
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אולי... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: גבינה צהובה עם קטצופ
המקצוע הראשון שנכשלת בו: הסטוריה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: עדיין הסטוריה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת, קרוב לבצפר. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שיעמום. השיר האחרון ששרת: לשיר זה לא הקטע שלי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: המורה שלי למטמטיקה (אתם לא רואים שאי אפשר לשמוע אותו?
הפעם האחרונה שבכית: כשראיתי את המורה שלי. האדם האחרון שראית: אח שלי. הדבר האחרון שאמרת: לך מפה! הדבר האחרון שאכלת: אני צם. הדבר האחרון ששתית: מיץ. הדבר האחרון שקנית: מנטוס, אהבת חיי. השיר האחרון ששמעת: שופבידופ,בפדדה, שופבידופ, פדדדה. הדיסק האחרון שקנית: All that jazz הפעם האחרונה שעזרת לאמא: נקיון פסח (שקורה כול יום). הדבר הכי מטורף שעשית: נתתי למורה פתק שבו קיללתי אותו. הווה: שיער נוכחי: שחור מכוער. בגדים נוכחיים: חולצת בצפר במכנסי ג'ינס. תכשיטים נוכחיים: תכשיטים? ממתי? עצבנות נוכחית: המכנך שלי. התגעגעות נוכחית: קנדה
תמונת דסקטופ נוכחית: יש תמונה. חבר\\ה?: יש מספיק. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ביל גיטס. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תלוי איזו. האם אתה עייף? רעב? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אותו -->
ממה הכי נמאס לך?: איזה פורום זה? (בצפר). את מי היית רוצה להרוג? את האחראי לטרור. הכי פחות מהנה?: מה?!?! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אנימטור מוצלח. איפה אתה הולך לגור?: קליפורניה. כמה ילדים אתה רוצה?: קודם נגיע לקליפורניה. באיזה סוג של מכונית תנהג?: מה שאני יוכל לקנות. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בקליפורניה בבית יפה עם מי שרציתי לחבק. חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: מהקרוב, כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: Jazz לנצח! ספר אהוב: ספר ההיפנוט המדהים של מולי מון. סופר(ים) אהוב(ים): J.K.ROLLING צבע אהוב: צהוב. פריט לבוש אהוב: חחחחחחח. איבר שהכי מושך אותך: טוב, יש גבול. אתה שמח כש: אין בצפר. אתה מרגיש בודד כש: אין לי עם מי לדבר. האם אתה חושב יותר מדי: כשאני מגיע לשאלות פילוסופיות. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מה אמרתי מקודם? אדם מפורסם שפגשת: החבר של אבי קושניר בסרה החיים זה לא הכול (איך קוראים לו?) האם יש לך אילו שהם חרטות: יש. קפה אהוב: קפה?
ריח אהוב: פיצה בתנור או אוויר צח. מה מכעיס אותך: כול מה שזז. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אולי מחשבים. האדם שעושה לך הכי טוב: החברים שלי. סגנון מוזיקה אהוב: Jazz לנצח! חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: עיירה בקנדהץ מקצוע שנוא: הסטוריה
מורה אהוב: עירית משהו, לא זוכר. אוהב את בצפר?: איזו שאלה? נרדם בשיעורים?: אז מה הייתי עושה בבצפר? מעשן?: איכס! זה רע! נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד. נותן מעצמך?: מה זה אומר? אוהב לפוצץ נייר בועות? מה זה? לועס דברים? אוכל. אוהב להתקלח?: כשיש מים חמים. אוהב להתעטש?: כשאתה אלרגי לאבק זה קשה לאהוב. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא, זו הרגשה מצחיקה. אוהב לצחצח שיניים?: חייבים. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: רק מקורי. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי איזו איכות יש בסביבה. חוסך כסף למשהו מיוחד?: תמיד. ישן הרבה?: ומחצלל באמצע (פורום 27
) בתול?: די לחדור לפרטיות. נקשר לחפצים?: מאוד. אוהב חולצות גזורות?: תלוי על מה. גופיות?: ראה תשובה למעלה. אוהב לטייל?: מאוויר הצח של קנדה. אוהב כפכפים?: בים ובברכה. לובש בוקסר?: כן. שמש או גשם?: גשם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם. ילדותי?: קצת. חולם בהקיץ?: והרבה (שוב, פורום 27
) האם אתם אוהבים אותי? כמנהלת, כן מאוד.

למעלה