שרוטה במוח
New member
../images/Emo187.gif
עבר: שם המורה בכיתה א': רחל הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא נראה לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: ג"ג..חח הזוי הא? המקצוע האחרון שנכשלת בו: ג"ג..חחח אותו אחד
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): וואו בשנה האחרונה עברתי איזה 4 דירות..ולפני זה עברנו אחת שהייתי בגן.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: פנאן[?] השיר האחרון ששרת: שלום ועוד יום של שבע הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו בבצפר..שכחתי כבר הפעם האחרונה שבכית: היום היתה רוח ממש חזקה אז זה עשה לי דמעות..בטח אני אבכה מחר בטקס.. האדם האחרון שראית: סבתא הדבר האחרון שאמרת: ביי לסבתא ולאמא הדבר האחרון שאכלת: בורקסים הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מטבע מזל השיר האחרון ששמעת: שיר 10 באלבום האוסף של איפה הילד הדיסק האחרון שקנית: מוקי- עוקף מלמעלה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: מזמן הדבר הכי מטורף שעשית: צריכה להזכר הווה: שיער נוכחי: חום ארוך גלי ואסוף בקוקו[?????] בגדים נוכחיים: מכנס מזעזע וחולצת פולין תכשיטים נוכחיים: כל המליון צמידים שנמצאים תמידים על הידים שלי עצבנות נוכחית: אני רגועה התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: אני על המחשב של אח שלי...במחשב שלי יש תמונה של מלך האריות חבר\\ה?: חברות מלא
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישו שפגשי בפסטיבל אדמה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..ללמוד לכימיה=\ האם אתה עייף? רעב? רעבה לא..עייפה- כמובן! כמו תמיד=\ את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את כל מי שרוצה חיבוק ממה הכי נמאס לך?: בצפר ולימודים את מי היית רוצה להרוג? שאלה ממש טיפשה אני חייבת לציין... הכי פחות מהנה?: ללמוד? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: רועת צאן=] איפה אתה הולך לגור?: בגליל כמה ילדים אתה רוצה?: 2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משו פשוט ונחמד איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בגליל חושב הרבה על העתיד?: לא ממש..צריך לחיות את ההווה!! מפחד ממנו?: רק מהזקנה וכאלה וקצת בכללי: להקה אהובה: טוב..רשימה: שבק, שוטים, בוטן בקרקס, הדג נחש, היהודים, איפה הילד, שבע..מקווה שלא שכחתי משו ספר אהוב: האלכימאי סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: טוב אני אכתוב תצבעים שעלו לי בראש לפי הסדר שהם עלו: חום, שחור, כחול, סגול ולבן..חחח תמיד עולה לי חום והוא מזעזע פריט לבוש אהוב: מכנסיי דייגים איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: לא ממש
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ג'מייקה אדם מפורסם שפגשת: מוקי, מוש, חמי ומירו)אם זה אומר לכם משו), כל חברי שוטי הנבואה, תומר יוסף, את גולן מהחברה הטובים, השמן מאסקימו לימון..שכחתי תשם שלו, וכל חברי הדג נחש..והסולן של בוטן
וזהו נראה לי
האם יש לך אילושהם חרטות: כמו לכולם קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לצייר...אני חושבת האדם שעושה לך הכי טוב: טל סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי..ולא מזרחית חדר אהוב בבית: החדר שלי כמובן מקום אהוב בעולם: ישראל.. מקצוע שנוא: אינגליש מורה אהוב: אילן הכפרע אוהב את בצפר?: חביב...רק בגלל החברים והצחוקים נרדם בשיעורים?: לא ממש..רק אם אני ממש עייפה מעשן?: מדי פעם נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים נותן מעצמך?: כמה שאני יכולה אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןן לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: לא
אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: דה אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: ללא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא.. ישן הרבה?: כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: נחמד גופיות?: תלוי אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר בחורף וחם בקיץ ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: מדי פעם האם אתם אוהבים אותי? כמובן!!
עבר: שם המורה בכיתה א': רחל הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא נראה לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: ג"ג..חח הזוי הא? המקצוע האחרון שנכשלת בו: ג"ג..חחח אותו אחד