שאלון<גנוב
>

שאלון<גנוב../images/Emo3.gif>

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: האם אתם אוהבים אותי?

MikeY fReAk

New member
ניניני../images/Emo79.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': צביה משו הזיכרון הראשון שלך: מירוצים מסביב לשולחן האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: נראה לי שכמו בת:p האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא נראה לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: חח תושבע? המקצוע האחרון שנכשלת בו: מ"מ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חרא השיר האחרון ששרת: שיר שלי:) הדבר האחרון שצחקת בגללו: מממממ יהלי הצחיקה אותי עם בדיחה על בלונדיניות:p הפעם האחרונה שבכית: באיזה סרט שראיתי..ממש בכיתי מלאמלא דמעות, זה היה כ"כ מרגש ועצוב;[
האדם האחרון שראית: אמא? הדבר האחרון שאמרת: יומן הדבר האחרון שאכלת: חתיכת חמץ..ררר הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: שלוק כזה..בקפיטריה השיר האחרון ששמעת: אממממ pain הדיסק האחרון שקנית: בלאקפילד הפעם האחרונה שעזרת לאמא: העליתי את הקפואים ללמעלה:p הדבר הכי מטורף שעשית: אמרתי כן הווה: שיער נוכחי: מממ קרה כזה? בגדים נוכחיים: טרנינג חולצה קצרה וסווטישרט תכשיטים נוכחיים: 2 צמידים סוף הדרך [
] משירני, קוקיה שחורה מימיט, חוט כזה בורדו מגניב ממאיה:] עצבנות נוכחית: המקרר התגעגעות נוכחית: הוא
. תמונת דסקטופ נוכחית: קני הכוסון חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא
. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? רעב? כן וכן:( את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חח זה לא ברור?:( ממה הכי נמאס לך?: מגזענות את מי היית רוצה להרוג? לא הורגים הכי פחות מהנה?: ? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לאדעת איפה אתה הולך לגור?: בירוחם! כמה ילדים אתה רוצה?: לאדעת, 1 מספיק, לא? באיזה סוג של מכונית תנהג?: אני אקנה חיפושית אדומה ואיכשהו אני אעשה עליה נקודות..^^ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאוהבת *Awwww* מאושרת
ומתפרנסת ממה שעושה לי הכי טוב, כתיבה.. חושב הרבה על העתיד?: לא, אני לא מאמינה בעתידP: מפחד ממנו?: כן, מאוד. וקצת בכללי: להקה אהובה: משינה, היהודים, בייב[ההרכב החדש של אורי], כנסיית השכל, מוניקה סקס, בלאקפילד.. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו/המשחק של אנדר סופר(ים) אהוב(ים): עמי גדליה צבע אהוב: כתום, שחור וירוק מרקר פריט לבוש אהוב: מכנס ציפי איבר שהכי מושך אותך: שיער/ידיים/עיניים אתה שמח כש: אני מגלה שאנשים אוהבים/צריכים אותי:) אתה מרגיש בודד כש: אני לובשת חצאית:| האם אתה חושב יותר מדי: כן:p אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: נגב אדם מפורסם שפגשת: יובל בנאי?:p האם יש לך אילושהם חרטות: כן, אבל אני מנסה להיפטר מהם:| קפה אהוב: לא שותה קפה ריח אהוב: לאדעת מה מכעיס אותך: כשחושבים שאני לא מבינה או ממעיטים בערכי, כשיורדים עלי סתם ככה, כשמדברים על אנשים מאחורי הגב שלהם, דעות גזעניות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כתיבה האדם שעושה לך הכי טוב: אין אחד. פורומיסטים תמיד-תמיד יעלו לי חיוך. סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: נעעע מקום אהוב בעולם: ארץ ישראל
מקצוע שנוא: כל הקודש ומ"מ מורה אהוב: לאנגלית אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן[?] אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: לא:p אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: בהחלט קונה צרובים\\צורב?: ממש אבל ממש לא!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי מה בא חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: אהמ! עד לפרטיות!:O זה לא עניינכם
נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן, אבל לא עליP: גופיות?: :( אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שניהם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: גלי חום של גיל המעבר..
ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא האם אתם אוהבים אותי?

רייצל87

New member
רק בגלל שממש משעמם לי

עבר: שם המורה בכיתה א': אילנה חסון הזיכרון הראשון שלך: מהגן שהיית לי איזה חולצה שממש האבתי והייתי לובשת אותה כמעט כל יום לגן האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: אמממ כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא הייתי דיי בררנית גבי האוכל.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: בתעודה? אלקטרוניקה (מגמה) המקצוע האחרון שנכשלת בו: אלקטרוניקה (אותו ציון נכשלתי רק פעם אחת בתעודה) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עד גיל שנה וחצי הייתי גרה בתל אביב ואחר כך עברנו לבית שמש ובתוך בית שמש עברנו דירה פעם אחת.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שמחה השיר האחרון ששרת: דניאל סלומון - רבות הדרכים הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד.. הפעם האחרונה שבכית: מזמן... שרבתי עם המורה שלי האדם האחרון שראית: חניכה שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי (בטלפון) הדבר האחרון שאכלת: פלאפל הדבר האחרון ששתית: ספרייט הדבר האחרון שקנית: פלאפל השיר האחרון ששמעת: דניאל סלומון - רבות הדרכים הדיסק האחרון שקנית: פיייי זמן לא קניתי.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול קיפלתי כביסה.. הדבר הכי מטורף שעשית: שבוע שעבר נהגתי כמו מטרפת.. הווה: שיער נוכחי: חום ארוך בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: שרשרת מסבתא וסתם צמידים עצבנות נוכחית: על השכב"ג המזד**ן שלי, וההורים התגעגעות נוכחית: לחברה שעוד כמה דקות מגיעה עלי.. תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה מה???? חבר\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה.. בדרך.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ברור האם אתה עייף? רעב? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ידיד שתמיד מבין אותי.. ממה הכי נמאס לך?: מהכוללללל את מי היית רוצה להרוג? כמה בנות מהשכב"ג שלי הכי פחות מהנה?: שיחות שכב"ג עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה ספר אהוב: בורות סופר(ים) אהוב(ים): יש כמה.. לא זוכרת שמות טוב.. צבע אהוב: אדום שחור וכתום פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עניים אתה שמח כש: אנשים שמחים וכשדברים שנאי רוצה מתבצעים אתה מרגיש בודד כש: אני לחבד ועצובה האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: רחוק מכאן אדם מפורסם שפגשת: לא מחפשת אותם האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: קפה מיוחד שחברה מכינה ריח אהוב: שוקולד וריח של דשא מה מכעיס אותך: אנשים שלא חושבים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: עמידות האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי.. סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: מקום שאני מטייל תבו באזור בית שמש מקצוע שנוא: אנגלית והיסטוריה מורה אהוב: מורה לתנ"ך אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: יותר מידי אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מי לא? אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: קצת חולם בהקיץ?: כן האם אתם אוהבים אותי?אממ כן

Me[:

עבר: שם המורה בכיתה א':טובה וויספיש
הזיכרון הראשון שלך:אני על הרצפה במטבח, בת קצת פחות משנה, מגלגלת כדור, ולא מבינה למה הוא לא חוזר אליי.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:היית תקופה שאהבתי ג'ודו
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חח לא
המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו:כימיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:מדהימה
השיר האחרון ששרת:Geine In A Bottle של כריסטינה אגילרה
הדבר האחרון שצחקת בגללו:הממ..משו שידיד שלי אמר לי
הפעם האחרונה שבכית:מוצ"ש האדם האחרון שראית:אח שלי
הדבר האחרון שאמרת:"שיואו..אממ,אתה רוצה את הפלאפון שלו?" הדבר האחרון שאכלת:במבה הדבר האחרון ששתית:ספרייט
הדבר האחרון שקנית:מרקרים השיר האחרון ששמעת:Broken-איימי לי וסית'ר הדיסק האחרון שקנית:ממ..לא זוכרת \: הפעם האחרונה שעזרת לאמא:בנקיונות לפסח
הדבר הכי מטורף שעשית:עשיתי הרבה דברים מטורפים :XX הווה: שיער נוכחי:אסוף בחצי קוקו, עם קצוות מפוזרים
בגדים נוכחיים:חולצה של פוקס, חצאית ג'ינס רחבה שהייתה לי בארון, כפכפי סקצ'רס תכשיטים נוכחיים:טבעת
עצבנות נוכחית:אין.. התגעגעות נוכחית:מהזהמשנה]]; תמונת דסקטופ נוכחית:בריטני
חבר\ה?:אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:מהכפתלכם]; האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כה.ללמוד למגן.. האם אתה עייף? רעב?עייפה :< את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את חברה שלי
ממה הכי נמאס לך?:מתנ"ך. את מי היית רוצה להרוג?הממ..מישי מהכיתה שלי :< הכי פחות מהנה?:לקום בשבע ורבע |: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:אני ממש מקווה שפסיכולוגית
איפה אתה הולך לגור?:לתקופה קצרה תלאביב, ואחרי זה ניו-יורק
כמה ילדים אתה רוצה?:שלושה-ארבעה באיזה סוג של מכונית תנהג?:מאזדה 6 כסופה ומדהימה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בעלת קליניקה פרטית :< חושב הרבה על העתיד?:כה. מפחד ממנו?: לא
וקצת בכללי: להקה אהובה:אוונסנס מיי לאב,בלק אייד פיז,באסטד
ספר אהוב:הארי פוטר,מטילדה,האלכימאי,אני כריסטיאנה פ. סופר(ים) אהוב(ים):אפריים קישון ז"ל,רואלד דאל,ג'יי.קי..רולינג צבע אהוב:וורוד
פריט לבוש אהוב:הממ..חוצה וורודה מTNT עם מחשוף סירה:] איבר שהכי מושך אותך:כלכךךךך שפתיים
אתה שמח כש:טוב לי[
] אתה מרגיש בודד כש:אני לבד[
] האם אתה חושב יותר מדי:חח ממש לאאא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ניו יורקקק
אדם מפורסם שפגשת:חחח מלא
האם יש לך אילושהם חרטות:כה קפה אהוב:לא אוהבת קפה
ריח אהוב:קיוריוס,של בריטני
מה מכעיס אותך:דברים מכעיסים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:הממ אני רוקדת מדהים :<< האדם שעושה לך הכי טוב:זה משתנה.. סגנון מוזיקה אהוב:פופ חדר אהוב בבית:שלי
מקום אהוב בעולם:אצל אחותי בבית מקצוע שנוא:פיזיקה,כלכךךךךךךך מורה אהוב:לידיה,המורה לאנגליתתת
אוהב את בצפר?:המממ...בערך.. נרדם בשיעורים?:קורה לפעמים
מעשן?:איכככככ
נפגע (רגשית) בקלות?:כה.. נותן מעצמך?:המון
אוהב לפוצץ נייר בועות?ממ כה לועס דברים?מסטיקים
אוהב להתקלח?:
אוהב להתעטש?:נייטרלי
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כההה אוהב לצחצח שיניים?:כה אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?:כבר לא
אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע,לנסוע
חוסך כסף למשהו מיוחד?:כרגע לא..אבל כשצריך כן
ישן הרבה?:בעקרון כה..רק שלאחרונה זה לא מתממש]]; בתול?::X נקשר לחפצים?:לא.. אוהב חולצות גזורות?:כהה..רחבות ומגניבווותת
גופיות?:
אוהב לטייל?:קצת :<< אוהב כפכפים?:יאפ לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?:שמשששששששש
רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר P: ילדותי?:הווו,כןןןןן
חולם בהקיץ?:כה
האם אתם אוהבים אותי?תלוי מי זה אתה o_O

pilpilonet5

New member
אני לא בביצפר, אז מה...../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': הרצליה הזיכרון הראשון שלך: שהכריחו אותי להצטלם והתחלתי לבכות,
הייתי בת 3 האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: יאפ, השתנתי בעמידה
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כןןן המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 3 פעמים בתוך העיר
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מהנה השיר האחרון ששרת: Leann Rimes - The Safest Place הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפיצול אישיות של עומר הפעם האחרונה שבכית: יום חמישי
האדם האחרון שראית: אימא שלי הדבר האחרון שאמרת: משעמם לי
הדבר האחרון שאכלת: שסק הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ארוחה במקדונלדס
השיר האחרון ששמעת: From The Bottom Of My Broken Heart - Toronto, BOMT Tour כרגע
הדיסק האחרון שקנית: היהודים - מציאות נפרדת
ואנוק האקוסטי באותו יום
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: בניקיונות פסח הדבר הכי מטורף שעשית: הקעקוע שלשום
הווה: שיער נוכחי: מדורג, מתולתל, אסוף בקוקו ומעצבן!! בגדים נוכחיים: טרנינג ורוד של פוקס תכשיטים נוכחיים: נופ עצבנות נוכחית: יש משיעמום התגעגעות נוכחית: יש למישהו מסויים
תמונת דסקטופ נוכחית: בריטני
חבר\\ה?: אין לצערי
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אותו אחד שאני מתגעגעת אליו
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לסדר את החדר
האם אתה עייף? רעב? רעבה מאווד את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אותו אחד שאני מתגעגעת אליו ורוצה שיהיה כאן איתי עכשיו
ממה הכי נמאס לך?: משיעמום ומזה שדברים לא הולכים לי כמו שאני רוצה
את מי היית רוצה להרוג? את הקצינים בבסיס שלי
הכי פחות מהנה?: לקום בבוקר בבסיס כשקר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: זה סוד אבל תהיו בטוחים שזה יהיה קשור במוסיקה
איפה אתה הולך לגור?: ניו יורק ליד הים כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: ג'יפ כחול או ירוק עם מושבים מעור בצבע בז' איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם בעלי בניו יורק בבית מול הים, עם בן בכור ותאומות, בהריון עם עוד בת בדרך ועם קריירה משגשגת.
חושב הרבה על העתיד?:המוון מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: גו גו דולס שולטים, הנסון, אוונסנס, אטומיק קיטן ובלו ספר אהוב: סיפור אהבה בלתי השכח (באנגלית) סופר(ים) אהוב(ים): ניקולס ספארקס שכתב את הספר הנ"ל צבע אהוב: ירוק
פריט לבוש אהוב: חצאיות מיני
איבר שהכי מושך אותך: שפתיים עבות
אתה שמח כש: אני עם אנשים שאני אוהבת אתה מרגיש בודד כש: אני לבד יותר מדי זמן האם אתה חושב יותר מדי:כןןןן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק
אדם מפורסם שפגשת: הייתי בהופעות שלהם ולא היו מאבטחים, זה נחשב? האם יש לך אילושהם חרטות: המון קפה אהוב: נמס של עלית ריח אהוב: ג'אדור מה מכעיס אותך: אנשים אומים, צביעות, גזענות, אפליות ושלא מבינים אותי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הכל במוסיקה האדם שעושה לך הכי טוב: נטי אחותי בנשמה סגנון מוזיקה אהוב: פופ רוק חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: ים
מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: איריס המורה לאנגלית
אוהב את בצפר?: כןןן אני מתגעגעת נרדם בשיעורים?: נופ, זה לא מנומס מעשן?: לא בעעעע נפגע (רגשית) בקלות?: כןן לצערי
נותן מעצמך?: משתדלת
אוהב לפוצץ נייר בועות? מה? לועס דברים? רק מסטיקים אוהב להתקלח?: מאוד אוהב להתעטש?: נו קומנט שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. מאווד אני תמיד משתדלת לזרוק דברים לפח ולא סתם ברחוב קונה צרובים\\צורב?: לעולם לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן חוסך כסף למשהו מיוחד?: אין עבודה אין כסף ישן הרבה?: לא בתול?:
נקשר לחפצים?: כמה מסויימים אוהב חולצות גזורות?: בטח זה מגניב גופיות?: מאוד אוהב לטייל?: כן בעיקר בחוף ים אוהב כפכפים?: כן זה ה-נעל לובש בוקסר?: בבית
שמש או גשם?: גם וגם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי
ילדותי?: כןןן חולם בהקיץ?:כןן
האם אתם אוהבים אותי? אותך מיכלי? מאו מאוד הכי בעולם In Love

omerdo

New member
../images/Emo77.gifלמורה שלך קראו הרצליה../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

והשגיאות שלי מצחיקות

omerdo

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז זה מפחיד

SomeTwo

New member
בא לי../images/Emo12.gif |משעמם|

עבר: שם המורה בכיתה א': חיה הזיכרון הראשון שלך: אני מחביאה את המפתחות של המכונית לאמא ואבא מתחת למקרר האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני? אפשר לקרוא לזה ככה... נמנמ... טומבוי נו.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כה. חצילים ואבוקדו וגבינה
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא נכשלתי עדיין בכלום
המקצוע האחרון שנכשלת בו: ^^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?) כן. פעמיים... בתוך חיפה. עוד חודש שוב. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? לא'דע השיר האחרון ששרת: Here Without You.. לעצמי
הדבר האחרון שצחקת בגללו: ההודעה של עומר. "גם אני רוצה לשרוף את הבצפר 157 פעמים בשנה, אבל אני מפחד"
הפעם האחרונה שבכית: לילה האדם האחרון שראית: אמא, בבוקר הדבר האחרון שאמרת: I'm Such A PIGGGGGGG. צרחתי את זה לעצמי לפני 10 דקות
הדבר האחרון שאכלת: עוגה הדבר האחרון ששתית: אמממ פטל? הדבר האחרון שקנית: אמממ.. דיסק השיר האחרון ששמעת: Here Without You הדיסק האחרון שקנית: ההופעה של אוונסנס הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: יש הרבה מדיי הווה: שיער נוכחי: חום מגעיל וארוך בגדים נוכחיים: מכנס כחול וחולצה לבנה תכשיטים נוכחיים: שרשרת פנטגרם, ו6 עגילים
עצבנות נוכחית: אמאבא התגעגעות נוכחית: עדן, מיטל, איריס תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה מהסרט הצלצול חבר/ה? יש ויש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מיטל/איריס/עדן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ממש האם אתה עייף? רעב? עייפה? כה. רעבה? לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק? עדן/מיטל/איריס/מאי/ליז ממה הכי נמאס לך? ממני את מי היית רוצה להרוג? אותי הכי פחות מהנה? לקום בבוקר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת איפה אתה הולך לגור? לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה? 3? באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? על במה בתפקיד ראשי. חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: Lacuna Coil Sum 41 Good Charlotte Evanscence SlipKnoT Twelve Stones Three Doors Down Seether System Of a Down Placebo H.I.M Hoobastank Nightwish Trail Of Tears Cradle Of Filth Children Of Bodom Shinedown Limp Bizkit Oasis Pink Floyd Silverchair ספר אהוב: צופן דה וינצ'י סופר(ים) אהוב(ים): לא'דע. צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: אנשים שאני אוהבת שמחים אתה מרגיש בודד כש: אין לי גישה אליהם האם אתה חושב יותר מדי: יכול להיות אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לא יודעת אדם מפורסם שפגשת: ויי יש הרבה
אממ.. נתחיל. דב נבון [נו ההוא מארץ נהדרת], יפתח קליין, רות דר, אביגיל משו [שכחתי:S נו.. ההיא שהייתה בערוץ הילדים], דודי בלסר, אמיר פיי גוטמן, אפרת מה-שמה הקרציה, שבי זרעיה, נירית קופל, ובעצם כל מי שהיה בספיד וגלגלי הקסם, ו.. אממ.. מעצבי תלבושות למיניהם, ושחקנים. האם יש לך אילושהם חרטות: אהא קפה אהוב: נס קפה ריח אהוב: על האש מה מכעיס אותך: הומופוביה וצביעות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא'דעת... משחק אולי? האדם שעושה לך הכי טוב: הרבה סגנון מוזיקה אהוב: רוק לכל סוגיו ומיניו חדר אהוב בבית: שלי? מקום אהוב בעולם: לא יודעת מקצוע שנוא: ג"ג, מתמטיקה, מדע מורה אהוב: המחנכת אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? קרה פעמיים
מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? לפעמים. תלוי ממי. נותן מעצמך? כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מכורה לזה!! לועס דברים? אהא אוהב להתקלח? לא אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אהא אוהב לצחצח שיניים? כה אכפת לך מאיכות הסביבה? בערך קונה צרובים\\צורב? לא קונה צרובים. צורבת.. ואחר כך משיגה את הדיסק המקורי. אמא שונאת את זה. אוהב לנסוע או הולך ברגל? אוהבת לנסוע אבל אני הולכת ברגל כשצריך חוסך כסף למשהו מיוחד? דיסקים! ישן הרבה? לא בתול? כן נקשר לחפצים? חח כה אוהב חולצות גזורות? אהא.. לא עליי.. אבל זה ממש נחמד לראות אנשות עם חולצות גזורות
גופיות? לא אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם!!!!!!!
רוב הזמן - קר לך או חם לך? חם לי ילדותי? נהנה בננה!! אני לא ילדותית ואת/ה כן! חיוחה. סתם. כשמותר אז אני כן. חולם בהקיץ? כה האם אתם אוהבים אותי? אהא

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo12.gifמשעמם;[

עבר: שם המורה בכיתה א': ציפי הזיכרון הראשון שלך: שטבעתי בנחשונית
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו:היסטוריה (
) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): ארמ,כן,שהייתי בת שנתיים עברנו לפתח תקווה (מרמת גן) ,ואז שוב בגיל 11 לפתח תקווה
. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אחלה
השיר האחרון ששרת: Kelly Clarckson-Breakaway הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו שקראתי בפורום מסוים
הפעם האחרונה שבכית: ביום שבת האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: היי הדבר האחרון שאכלת: לחמניה עם שוקולד
הדבר האחרון ששתית: מיץ לימון
הדבר האחרון שקנית: דיסק
השיר האחרון ששמעת: Ryde Or Die של ג'ניפר לופז הדיסק האחרון שקנית: The Killers-Hot Fuss
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת
הדבר הכי מטורף שעשית: גנבתי ספר מהספרייה
הווה: שיער נוכחי: חום שחור, גלי
בגדים נוכחיים: ארמ,חולצה ארוכה סגולה של פוקס,מכנס של קסטרו,שחור כזה תכשיטים נוכחיים:נזם
,וצמידים על הידיים
. עצבנות נוכחית: על זה שקר
התגעגעות נוכחית: לסבא ז"ל תמונת דסקטופ נוכחית: של מארון
חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבא וסבתא האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא
האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא יודעת ממה הכי נמאס לך?: מזה שיש לי עוד בגרויות לעשות
את מי היית רוצה להרוג? את זאתי שיש לה כינוי כמו שלי
הכי פחות מהנה?: מגנים ובגרויות
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו בקולנוע או מוזיקה:$ איפה אתה הולך לגור?: לא בפתח תקווה
כמה ילדים אתה רוצה?: 3 מספיק באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא משנה לי,רק שתסע טוב
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם עבודה ובעל וילדים וכלב
חושב הרבה על העתיד?: לפעמים מפחד ממנו?: כע
וקצת בכללי: להקה אהובה: מארון 5
ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג/ג'יי די סלינג'ר צבע אהוב: ורוד (בהיר
)/כחול פריט לבוש אהוב: חצאית לבנה
איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: הכל הולך לי אתה מרגיש בודד כש: אני לבד בבית?
האם אתה חושב יותר מדי:לא (
) אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו זילנד אדם מפורסם שפגשת: רודריגו גונזלס
האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: איכ ריח אהוב: אולטרה ויולט מה מכעיס אותך: שאנשים משקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:יצירתית? האדם שעושה לך הכי טוב:ארמ..אמא שלי סגנון מוזיקה אהוב: הכל חוץ ממזרחית ורוק כבד חדר אהוב בבית: חדר של אח שלי
מקום אהוב בעולם: ארמ ניו זילנד מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: עמית אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: לא.. מעשן?: איכ נפגע (רגשית) בקלות?: לפעמים נותן מעצמך?: כע אוהב לפוצץ נייר בועות? כעעעעע
לועס דברים? את העפרון שלי
אוהב להתקלח?: כע אוהב להתעטש?: לא
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כע..זה כ"כ מעיק! אוהב לצחצח שיניים?: לא
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת, וקונה מקוריים
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: אני מנסה לחסוך כסף למתנה לחברה שלי..לא הולך
ישן הרבה?: כעעעעעעעע
בתול?: כע נקשר לחפצים?: כע אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כע אוהב לטייל?: כע אוהב כפכפים?: כע לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשםםםםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: קצת
חולם בהקיץ?: קצת האם אתם אוהבים אותי?זה לא ברור מאליו שכן ?

עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': אוסנת רוטמן הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:אממ כע האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לעמליה עברתי פעמיים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת:מראיה its like that ועדין שרה הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול אני וצליל ישנו מאוחר אז כל הזמן צחרנו היינו במצב כפית הפעם האחרונה שבכית:אתמול אחרי שיהודה המניאק דפק לי תראש שלו בראש שלי ועשה לי חור בפה האדם האחרון שראית:תמחשב הדבר האחרון שאמרת:ביי לרז הדבר האחרון שאכלת:קרונפלקס הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית:לא זוכרת השיר האחרון ששמעת:של מריה מלמעלה הדיסק האחרון שקנית:שרית חדד הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עכשיו הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי למכונית של מישהו שאני לא מכירה הווה: שיער נוכחי:שחור בגדים נוכחיים: של בית ספר תכשיטים נוכחיים: שתי שרשראות של ערסים
עצבנות נוכחית:אמא התגעגעות נוכחית:אחים שלי תמונת דסקטופ נוכחית:דודי בלסר
חבר\\ה?:אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:דודי בלסר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות:כן האם אתה עייף? רעב?: עייפה מתה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את דודי ממה הכי נמאס לך?:מהלימודים את מי היית רוצה להרוג?: את האויבים שלנו הכי פחות מהנה?: ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: רפואה בע"ה איפה אתה הולך לגור?: אזור נתניה כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מאזדה 3 איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בבית חולים מנתחת מישהו חושב הרבה על העתיד?:אממ כן מפחד ממנו?:לא כל כך וקצת בכללי: אממ כן להקה אהובה:שוגר בייבס ספר אהוב:אין סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב:שחור פריט לבוש אהוב:חולצה איבר שהכי מושך אותך:אממ שפתיים אתה שמח כש:הדברים שרציתי מתגשמים אתה מרגיש בודד כש: אני לבד בבית האם אתה חושב יותר מדי: אממ לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: מרוקו אדם מפורסם שפגשת:דודי בלסר
האם יש לך אילושהם חרטות:אממ יש קפה אהוב: נס ריח אהוב:של הבושם של D&G light blue מה מכעיס אותך:שלא מקשיבים לי או שאני מדברת ולא מסתכלים עליי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: מצחיקה חברמנית האדם שעושה לך הכי טוב: אמא וחברות ואחים שלי סגנון מוזיקה אהוב: הכל במיוחד ראפ חדר אהוב בבית: חרו של אחי מקום אהוב בעולם: מרוקו מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב:לידיה לאנגלית כפרעליה
אוהב את בצפר?: אממ קצת נרדם בשיעורים?:כן מעשן?: עדין לא נפגע (רגשית) בקלות?:כן מאוד נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? ????? לועס דברים?כן אוהב להתקלח?: ברור אוהב להתעטש?:לפעמים שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן זה הכי מעצבן אוהב לצחצח שיניים?: אממ כע אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לאילת
ישן הרבה?: הרבה מאוד בתול?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?:בסדר אוהב לטייל?: אממ כן אוהב כפכפים?:כן לובש בוקסר?:לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: באמצע ילדותי?: אממ לפעמים חולם בהקיץ?: חח כן האם אתם אוהבים אותי? אותך לא

shiroosh999

New member
אני אני אני...

עבר: שם המורה בכיתה א': זהבה הזיכרון הראשון שלך: בגיל 3 כדורים פ]ורחים במשטח ענק של דשא, זה היה באמת, יש תמונות.
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: המממ כה. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כה. פפריקה. הייתי אוכלת הרבה פפריקה. המקצוע הראשון שנכשלת בו: פיסיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא, אף פעם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חלום. השיר האחרון ששרת: יש פרחים. הדבר האחרון שצחקת בגללו: יולה. הפעם האחרונה שבכית: אתמול. האדם האחרון שראית: אח שלי והחברים שלו. הדבר האחרון שאמרת: בסדר גמור אז יומשני. להתראות. הדבר האחרון שאכלת: ספגטי. הדבר האחרון ששתית: ספרייט. הדבר האחרון שקנית: סוכייה ומסטיק היום בבוקר. השיר האחרון ששמעת: דרך- מוש בנארי. הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי.
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עשיתי כלים לפני עשרים דק'. הדבר הכי מטורף שעשית: הממ אין. הווה: שיער נוכחי: שטני, מדורג טיפה אחרי הכתפיים. בגדים נוכחיים: חולצת בצפר אדומה וג'ינס. תכשיטים נוכחיים: צמיד של שירן. עצבנות נוכחית: משפט תנועה. =/ התגעגעות נוכחית: הממ.. תמונת דסקטופ נוכחית: הר ועננים.
חבר\\ה?: כה. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש הרבה. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה. האם אתה עייף? רעב? עייפה מאוד. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: הממ.. ממה הכי נמאס לך?: עבודה. את מי היית רוצה להרוג? הילדה שאני אמורה ללמד עכשיו. =/ הכי פחות מהנה?: שיעור מתמטיקה. שלוש שעות ביום. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משו בכיוון טיולים, או עריכת דין, או לאיודעת, חינוך אולי. איפה אתה הולך לגור?: כנראה בבית שמש. או במקום שקט וקרוב למרכז. כמה ילדים אתה רוצה?: בין 3 ל-4. באיזה סוג של מכונית תנהג?: תחבורה ציבורית הכי זול. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עובדת, אולי לא נשואה, אבל חהי חיים נורמלים, עם הרבה בעיות ובלאגנים, כדי שלא יהי משעמם. חושב הרבה על העתיד?: לע רק על הבגרות. מפחד ממנו?: כה. וקצת בכללי: להקה אהובה: שייגעצ. ספר אהוב: ספר ההיפנוטים של מולי מון.
סופר(ים) אהוב(ים): הממ.. צבע אהוב: סגול. פריט לבוש אהוב: מכנסיים נוחים שכאלה אדומים. איבר שהכי מושך אותך: לחיים. :) אתה שמח כש: הכול מושלאם! אתה מרגיש בודד כש: אפאחד לא לידי. האם אתה חושב יותר מדי: כע אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בישראל. אדם מפורסם שפגשת: סמי הורי.
האם יש לך אילושהם חרטות: כה. קפה אהוב: אייס קפה. ריח אהוב: פריחה של רותם. :) מה מכעיס אותך: חובר תאום. רכלנות עליי. כל סוג של דיברו עלי מאורחי הגב, לחץ, כשאנשים קובעים דברים שאני לא יודעת עליהם. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הממ.. שתלטנות? האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: פופ רוק. חדר אהוב בבית: המרתף. מקום אהוב בעולם: וושינגטון. מקצוע שנוא: טמטומטיקה. מורה אהוב: ? אוהב את בצפר?: כה בין השאר יש בו גם דברים טובים. נרדם בשיעורים?: לא, כשמשעמם לי יורדות לי דמעות.
מעשן?: לע נפגע (רגשית) בקלות?: ככה ככה. נותן מעצמך?: כע, כשאפשר. אוהב לפוצץ נייר בועות? כהה! לועס דברים? כע אוהב להתקלח?: כע אוהב להתעטש?: כע שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כע אוהב לצחצח שיניים?: לע אבל אין ברירה. אחרת זה נתקע בין הברזלים. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: כה אוהב לנסוע או הולך ברגל?: רגל. חוסך כסף למשהו מיוחד?: אין כסף. ישן הרבה?: לע. בתול?: כע נקשר לחפצים?: כע אוהב חולצות גזורות?: כע גופיות?: כע אוהב לטייל?: כע אוהב כפכפים?: כע לובש בוקסר?: כע שמש או גשם?: שמש. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי. ילדותי?: כע חולם בהקיץ?: כע האם אתם אוהבים אותי? אני עובדת על זה.

L i r a n 5

New member
כשמשעמם בשיעורים יורדות לך דמעות?

אני עדיין זוכר את הפיהוקים כשהיית יושבת מאחורי
כמעט עפתי 800 מטר

shiroosh999

New member
חחחחחח זה התחיל בכיתה ח',

באמצע שיעור פיסיקה ירדו לי דמעות. יולה והמורה הסתכלו עליי כאילו נפלתי מהשמיים. מאז כל פעם שמורה מסתכל עליי ורואה שאני דומעת, הוא מבין עד כמה גרוע השיעור שלו. יולה ברון צוחקת כשמשעמם לה. תסתכל על זה ככה, אני לפחות שותקת.

למעלה