שאלון גנוב

moshit1

New member
שאלון גנוב../images/Emo26.gif

איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מפחדים מרעמים וברקים? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? קופצים לתוך שלוליות? אוהבים קרמבו? אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה? טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון?

moshit1

New member
עונה../images/Emo13.gif

חחח אני מרגישה פטאתית לאללה. אבל ניחא. איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים?
מאמינים באסטרולוגיה?
שיר אהוב: ''אני צריך אותך'' \אלג'יר
זמר/ זמרת/ להקה אהובה: פיווו. הרבהרבה. לומדים?
בבי"ס?
איזה כתה? י''א
באוניברסיטה? מתחילים במרץ
איזה מקצוע? פסיכולוגיה. במה עובדים? עוד לא עובדים.:-\ כמה אחים יש לכם? 3. בני כמה? 21,32,36 (איכשהו אני תמיד לא מדייקת,נו בערך) דבר שעשיתם ואתם גאים בו: חחח אנערף, יש הרבה
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: כנ''ל. ספורט מועדף: רכיבה על סוסים. משקה מועדף: >< טעם גלידה מועדף: וניל. מה את/ה עושה כשמשעם לך? ביד? עונה על שאלונים. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? תלוי. סביב 1-2... היית מעורב פעם בתאונה? נופ.
צבע אהוב: שחור,אדום,משו. היום המועדף בשבוע: שישי. האה מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? אני מניחה שהרגע שהראש שלי יצא מהכוס של אמא.:0 מה משמח אותך? טלפון של בנאדם אהוב,סאמס כייפי,חיבוק,הרבה נו
מה מעציב אותך? נו,לא בא. מה מכעיס אותך? אנשים,צביעו. מה מרגיע אותך? סמים? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? בעבר. מעשן/ת?
שותה משקאות חריפים?
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אממ זה לא זמן טוב לשאלה כזו. אוהב/ת את מדינת ישראל?
כמה פעמים היית בכותל? פעמיים נדמה לי. ובירושלים? אמממ 6-7-8-9 משהו כזה. חחח כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כל פעם שאני חולה. עישנת פעם סמים?
איזה סוג? יש רשיון?
על איזה טסט עברת? אני אעבור על ראשון. אוהבים לשחק?
איזה סוג משחקים? מקדימים
-מהזה השאלות האלה. שש בש או שחמט? שש בש. דמקה או שחמט? דמקה. עיר אהובה בעולם: תל אביב עיר אהובה בארץ: כנ''ל. ארץ שנואה בעולם: <> אוהבים את החורף?
מפחדים מרעמים וברקים?
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? אממ אףחד מה הכי כיף לעשות בגשם? להסתכל למעלה עם סיגריה. קופצים לתוך שלוליות? כשיש כוח. אוהבים קרמבו?
אוהבים את הסימפסונים?
בילית פעם בכלא? ''ביליתי'' חחח לא, עוד לא פשעת?
רצחת? נמלה. גנבת?
הרמת יד על מישהו/י?
אנסת? בטח חנית במקום שאסור? אין רישיון נו]; השתנת במקום ציבורי? שירותים? השחטת?
לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער?
לאיזה צבע? סגול, כחול, שחור ואדום.. יש פירסינג?
איפה? בטבור. והיה בלשון. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? בטחח!! אה? משעמם בחיים?
איזה סוג מים הכי טעים? האלה מהברז. וסוג קולה?
ותה? הרגיל של ויסוצקי. מתגעגע/ת לקיץ? לפעמים מה עובר לכם עכשיו בראש? ה... זה. אוהבים להתחכם?
המורים אוהבים אתכם?
מאמין/ה בה'?
למה? ככה. צמחוני/ת?
אוהבים מוסיקה?
אוהבים סרטים?
אוהבים טלויזיה?
מסנג'ר או איסיקיו? מסנ. טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? חלב [!!!] כריסטינה אגילרה או בריטני? בריטני שיאו 50 סנט או אמינם? אמינם.
לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1? 2 אבודים או נמלטים? נערף זוג או פרט? פרט. בליינד דייט או דאבל דייט? אם כבר- אז דבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? לא לבכות שונאים כרגע מישהו? כה למה? סיבות טובות. טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? מאווווד. [?!]

"ילד מזדקן, ילד מתקלקל

לומד את הפרנציפ רק אחרי שהוא נופל.." [כוורת
] אהה, כן. לשאלון. איזה מזל אתם? סרטן
P: קוראים הורוסקופים? מידי פעם. מאמינים באסטרולוגיה? לא חושבת
שיר אהוב: "יש אי שם" - גידי גוב.
. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: פששש. יש המון. סובב סביב "כוורת".
. [למרות שעכשיו כבר פחות. אבל, נו. כוורת.
] לומדים? כמסתבר. בבי"ס? לא. בבית. טוב, בבי"ס. איזה כתה? ח'. [קטנה אני, הא?D:] באוניברסיטה? כן, ברור. אני גאונה אני! NOT
איזה מקצוע? טיפשות. במה עובדים? חממיקה. בקיבוץ, נו. כמה אחים יש לכם? אחת רגילהD: [
]. 6 מאומצים. 3 למחצה. תגדירו אחים. בני כמה? 13 וחצי. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אה, אה, אה. אני לא יודעת. נהייתי צמחונית [?]
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: וואו. יש יותר מידי ><". ספורט מועדף: זפזופ בין ערוצים? סתם, שחייה/טניס. משקה מועדף: מים. [!!!11
] טעם גלידה מועדף: שוקולד/לימון.
מה את/ה עושה כשמשעם לך? במחשב/טלוויזיה. אבל נמאס לי די מהר. אז מציירת/כותבת [אם יש מוזה], מנגנת [כינור, אם אתם שואלים. מהגן, אם אתם שואלים שובP: תחשבו כמה שנים לבד><"], הולכת לטיול/ריצה/ים
. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? אחת עשרה וחצי. היית מעורב פעם בתאונה? למזלי - לא. צבע אהוב: לא יודעת. תכלת? היום המועדף בשבוע: שני.
מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? החיים שלי לא מפתיעים. מה משמח אותך? חיבוק. מה מעציב אותך? אדישות. מה מכעיס אותך? אדישות, שעושים לי דווקא. מה מרגיע אותך? ים, מוזיקה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מתחילה ביום חמישי [כנראה. מקווה מאוד מאוד] להתנדב ב"אתגרים" - בחוג לילדים בני 3-5 עם נכויות מוטוריות בחלק התחתון של הגוף, בנסיעה על אופניים שמונעים ע"י הידיים. מעשן/ת? חס וחלילה. שותה משקאות חריפים? לא. [ילדה טובה אני] איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אחותי. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן, אני מניחה. כמה פעמים היית בכותל? לא יודעת. לא הרבה, דווקא. ובירושלים? הרבה. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? בתדירות גבוהה, אני תמיד חולה בערך><". עישנת פעם סמים? אני תמיד על סמים. [לא, לא] איזה סוג? תירוש.
יש רשיון? ניי. על איזה טסט עברת? עברתי שטסט שלא היה. אוהבים לשחק? תיאטרון? אכן. מאוד. סתם לשחק? גםD: איזה סוג משחקים?מונפוווללללל.
שש בש או שחמט? שש בש. דמקה או שחמט? דמקה. [לא אוהבת שחמט] עיר אהובה בעולם: סידני
. עיר אהובה בארץ: הרצליהP: ארץ שנואה בעולם: אה, לא יודעת. אוהבים את החורף? כן. מאוד
. מפחדים מרעמים וברקים? קצת.
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם, ברור! מה הכי כיף לעשות בגשם? לטייל, לקפצץ בשלוליות, להרגיש מפגרת. [וכל זה בלי מטריה. מטריה זה רשע!] קופצים לתוך שלוליות? לעיתים קרובות, אפילו. אוהבים קרמבו? מאוווווד. אוהבים את הסימפסונים? אני מניחה. בילית פעם בכלא? במונפול נחשב?P: פשעת? אה-הא. פשעים חמורים. רצחתי את האיש התלוי!!!11 רצחת? כמו שמצויין למעלה, כן :] גנבת? בוודאי. גנבתי מעצמי את כל הכסף שיש לי!
הרמת יד על מישהו/י? אני מניחה. אנסת? כן, בטח. ><" חנית במקום שאסור? את המכונית הדימיונית שלי, כן. השתנת במקום ציבורי? בילדותי, אני מניחה. השחטת? אה, לא. כבר אמרתי שנאי ילדה טובה? לא שילמת דו"ח? לא שילמתי על הדו"ח הדימיוני למכונית הדימיונית שלי מאת השוטר הדימיוני. נסעת מהר מידי? כןןןן. 20 קמ"ש!!!11
צבעת פעם את השיער? הרבה פעמיםP: לאיזה צבע? כחול כהה, ג'ינג'י, שחור. יש פירסינג? לא ולא. איפה? אוזן נחשב? ><" מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא נוהגת לקטלג את עצמי. משעמם בחיים? לא. איזה סוג מים הכי טעים? קרים. וסוג קולה? רגיל. ותה? ויסוצקי - רגיל. מתגעגע/ת לקיץ? קצת. מה עובר לכם עכשיו בראש? "קר לי."/"עברי אני אוהבת אותך". אוהבים להתחכם? מידי פעם. המורים אוהבים אתכם? אני חושבת. מאמין/ה בה'? לא. למה? כי ככה. צמחוני/ת? כן. אוהבים מוסיקה? מאוד. אוהבים סרטים? כן. אוהבים טלויזיה? ככה-ככה. מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר
טלפון או פלאפון? טלפון. פלאפון זה השטן. מחשב או טלויזיה? מחשב. שירים או סרטים? שירים. שוקולד מריר או לבן? מרירררר
כריסטינה אגילרה או בריטני? אף אחת. 50 סנט או אמינם? אף אחד. לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק, נראה לי. 0 או 1? 0. אבודים או נמלטים? שום דבר. זוג או פרט? זוגP: בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות. שונאים כרגע מישהו? לא נראה לי. למה? לא יודעת, כי אני לא אוהבת לשנוא אנשים. כנראה. טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? נחמד. :]

ססילייה

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

איזה מזל אתם? טלה. קוראים הורוסקופים? לרוב. מאמינים באסטרולוגיה? לרוב. שיר אהוב:יונתן רוזן-אוטומוביל. זמר/ זמרת/ להקה אהובה:יש יותר מידי :) לומדים? משלימה. בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים?השקיית עציצים במשתלה בקריות! כמה אחים יש לכם?2. בני כמה?23 ו13. דבר שעשיתם ואתם גאים בו:התגברתי על פחד במה :) דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: עזבו |: ספורט מועדף: שינה. משקה מועדף: אלכוהול?אבסולוט..DHO!
טעם גלידה מועדף: שוקולד P: מה את/ה עושה כשמשעם לך? ישנה. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? סביבות אחת בלילה. היית מעורב פעם בתאונה? כן. צבע אהוב: סגול. היום המועדף בשבוע: חמישי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?הקיץ האחרון. מה משמח אותך? חיבוקים. מה מעציב אותך? לא יודעת. מה מכעיס אותך? חוסר הבנה. מה מרגיע אותך? מים.ומוזיקה. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא. מעשן/ת? כן. שותה משקאות חריפים? ברור!! איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את אביטל שלי. אוהב/ת את מדינת ישראל? סוג של. כמה פעמים היית בכותל? פעמיים. ובירושלים?שלוש פעמים. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? תלוי איזה רופא >< עישנת פעם סמים? כן. איזה סוג? יותר מידי. יש רשיון? בקרוב, בקרוב..
על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?
איזה סוג משחקים? כל מיני XD שש בש או שחמט? שחמט. דמקה או שחמט? שחמט.זה לחכמים -__-. עיר אהובה בעולם: לונדון. עיר אהובה בארץ: תל אביב. ארץ שנואה בעולם: לא יודעת... :| אוהבים את החורף?כן!!! מפחדים מרעמים וברקים? כמו כל ילד קטן. :) מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם
מה הכי כיף לעשות בגשם? להזדווג.סתם לא, לישון. קופצים לתוך שלוליות? תמיד!!!!!!!!!!!!!!111111111111111 אוהבים קרמבו? כן! אוהבים את הסימפסונים?
ברור. בילית פעם בכלא?לא O_ס פשעת?לא. רצחת? רק נמלים. גנבת?רק סיכות לשיער מ'מונסטון'. הרמת יד על מישהו/י? בצחוק. אנסת? בכאילו. חנית במקום שאסור? לא. השתנת במקום ציבורי?חחחחחחחח כן!XD השחטת? תלוי איך אתם מגדירים השחטת..]-] לא שילמת דו"ח? לא קיבלתי דו"ח. נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? חחח המון פעמים. לאיזה צבע?סגול, אדום, שחור, בלונד ועוד ועוד. יש פירסינג? אחד. איפה?הליקס. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?פחח.לא. משעמם בחיים?לא. איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן! וסוג קולה? לא שותה קולה. ותה?ארל-גריי. מתגעגע/ת לקיץ? לא ממש. מה עובר לכם עכשיו בראש? ''כמה אני רוצה לישון....אבל חייבים ללמוד את המחזה הזה#%@'' אוהבים להתחכם? חח תמיד. המורים אוהבים אתכם?מתים לי על הישבן! מאמין/ה בה'? תלוי. למה? לא יודעת.. צמחוני/ת?מזמן מזמן לא. אוהבים מוסיקה?לא חיה בלעדיה. אוהבים סרטים?לא חיה בלעדיהם. אוהבים טלויזיה?כן. מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר.
טלפון או פלאפון?מה שיותר נוח P: מחשב או טלויזיה? מחשב. שירים או סרטים? התקלתם
שוקולד מריר או לבן? לבן
כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה-ברור!
50 סנט או אמינם? לא זה ולא זה.. לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל! 0 או 1?1 אבודים או נמלטים?נמלטיייייייייייייים
:] זוג או פרט? זוג. בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שניהם :] שונאים כרגע מישהו?קצת קצת..:X למה?ככה בא לי. טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? מוזר, תודה וערב טוב :]

B a m b o o k

New member
אני משתגעת!!!!!תעזרו לי

איזה מזל אתם? דגים קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: כרגע, בן המלך-רמי דוידוף זמר/ זמרת/ להקה אהובה: קשה לומדים? יאפ בבי"ס? אולפנת אמי"ת.. בעעע איזה כתה? י'2 באוניברסיטה?
איזה מקצוע?X| במה עובדים?
כמה אחים יש לכם? 4 בני כמה? 21, 19, 13,10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: נתתי חיבוק לאחותי דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: שיקרתי לאמאבא ספורט מועדף: כדורסל משקה מועדף: תפוזים טעם גלידה מועדף: בננה מה את/ה עושה כשמשעם לך? שומעת מוזיקה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 10 וחצי 11 היית מעורב פעם בתאונה? חלילה צבע אהוב: אדום היום המועדף בשבוע: שני מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לאדעת מה משמח אותך? מוזיקה מה מעציב אותך? געגוע
מה מכעיס אותך? מורה למתמטיקה מה מרגיע אותך? שקט מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? ליצנוער מתנדב
מעשן/ת?
שותה משקאות חריפים?
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אממ שמאמין בעצמו אוהב/ת את מדינת ישראל? ברור
כמה פעמים היית בכותל? הרבה ובירושלים? המון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשצריך עישנת פעם סמים? חלילה איזה סוג? הכל יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? 22 אוהבים לשחק? תלוי איזה סוג משחקים? קופסא שש בש או שחמט? שחמט! לחכמים
דמקה או שחמט?שחמט! עיר אהובה בעולם: ירושלים
עיר אהובה בארץ: ירושלים
ארץ שנואה בעולם: אממ בעיה. אפעם לא הייתי בחו"ל.. אז.......... אוהבים את החורף? כןכןכןכןכןכןכןן
מפחדים מרעמים וברקים? מה פתאום! אחד הדברים היפים (מצלמים אותנו
) מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? לקפוץ בשלוליות כאילו?! קופצים לתוך שלוליות? מה פתאום?! השתגעתם?! אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? הומר לשלטון! בילית פעם בכלא?
פשעת? חלילה רצחת? בטח גנבת? תמיד הרמת יד על מישהו/י? כל הזמן אנסת? מה פתאום! אסור! חנית במקום שאסור? את מה בדיוק?! את הקורקינט? השתנת במקום ציבורי?כן השחטת? כן לא שילמת דו"ח? איזה דו"ח?! די כבר נסעת מהר מידי? כל הזמן על 200 קמ"ש צבעת פעם את השיער? לא לאיזה צבע? ורוד זוהר יש פירסינג? לובים רגילים איפה? באוזניים מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא
משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? של ב"ש וסוג קולה? קוקה קולה. אבל אני נגמלת
ותה? נענע מתגעגע/ת לקיץ? לא! מה עובר לכם עכשיו בראש? שאני משתגעת אוהבים להתחכם?
הכי כיף! המורים אוהבים אתכם?
מאמין/ה בה'?
למה? כי ככה צמחוני/ת?
אוהבים מוסיקה?
אוהבים סרטים?
אוהבים טלויזיה?ככה ככה מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר! טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? בעעעע 50 סנט או אמינם? בעעע לינקין פארק או סימפל פלאן? שו? 0 או 1? 9487563987 אבודים או נמלטים? אה? זוג או פרט? פרד? בליינד דייט או דאבל דייט? טרי דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? בלי סיבה שונאים כרגע מישהו? חס וחלילה! למה? כי אסור לשנוא טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? מדהים ביופיו

"הסטוריה זה קקי" -"זה כבר מעבר לקקי

זה שלשול"D: איזה מזל אתם? תאומים. קוראים הורוסקופים? לפעמים. מאמינים באסטרולוגיה? בערך.. שיר אהוב: Stairway to Heaven/Led Zeppelin זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מוניקה/לד זפלין/איפה הילד? לומדים? אכן;[ בבי"ס? אכן. איזה כתה? י"א.
באוניברסיטה? נופ. איזה מקצוע? יותר מדי;[ במה עובדים? בייביסיטינגD: כמה אחים יש לכם?3. בני כמה? 14.5, 19 ו-20.5. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אין הרבה כאלה, לא זכור לי אחד כרגע. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: יש הרבה כאלה, לא בא לי לפרט
ספורט מועדף: XDDD משקה מועדף: :X טעם גלידה מועדף: לא סגורה על זה:) מה את/ה עושה כשמשעם לך? שואלת ידידים שלי למה הם שונאים אותיD: באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? סביבות 12. היית מעורב פעם בתאונה? לא
צבע אהוב: שחור/סגול/בורדו. היום המועדף בשבוע: שישי
מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? >< מה משמח אותך? כל מיני דברים:) מה מעציב אותך? כנ"ל): מה מכעיס אותך? הכלD: מה מרגיע אותך? ללטף לסיון את השיער ולעשות מסז'ים:X ורסקיו
מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? נופ:X מעשן/ת? פאסיבית כבדהP: שותה משקאות חריפים? נופ. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? את הרצל:) אוהב/ת את מדינת ישראל? לא. כמה פעמים היית בכותל? 0. ובירושלים? 2, נראה לי. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פעמיים בשנה בערך. עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג?- יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת?- אוהבים לשחק? תלוי מה. איזה סוג משחקים? מחבואיםD: שש בש או שחמט? אףאחד. דמקה או שחמט? כנ"ל. עיר אהובה בעולם: לא יודעת:X עיר אהובה בארץ: ת"א
ארץ שנואה בעולם: ישראלD: אוהבים את החורף? כן
מפחדים מרעמים וברקים? נופ. מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? אףאחד. מה הכי כיף לעשות בגשם? לישוןP: קופצים לתוך שלוליות? לא. פולניזם:X אוהבים קרמבו? כן. אוהבים את הסימפסונים? כן. בילית פעם בכלא? לא:X פשעת? אולי. רצחת? לא:ס גנבת? לא:X הרמת יד על מישהו/י? כןD: אנסת? כןXDD חנית במקום שאסור? לאחונה. השתנת במקום ציבורי? תגדירו "מקום ציבורי".. השחטת? יאפ. לא שילמת דו"ח? - נסעת מהר מידי? - צבעת פעם את השיער? לא. לאיזה צבע?- יש פירסינג?לא. איפה? - מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? :S משעמם בחיים? מאוד. איזה סוג מים הכי טעים? יש כאלה?:X וסוג קולה? דיאט קוקהקולה:) ותה? חמוציותP: מתגעגע/ת לקיץ? לא. מה עובר לכם עכשיו בראש? גרמניה הנאצית זה קקי
אוהבים להתחכם? לפעמים:X המורים אוהבים אתכם? חלקם:O מאמין/ה בה'? לא. למה? ככה. צמחוני/ת? כן. אוהבים מוסיקה? כן.. אוהבים סרטים? אכן. אוהבים טלויזיה? לא כ"כ. מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר. טלפון או פלאפון? פלאפון. מחשב או טלויזיה? מחשב. שירים או סרטים? שירים. שוקולד מריר או לבן?מריר. כריסטינה אגילרה או בריטני? אףאחת. 50 סנט או אמינם?אףאחד. לינקין פארק או סימפל פלאן? אףאחד. 0 או 1? 0. אבודים או נמלטים? אבודים. זוג או פרט? זוג. בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? לא לבכות. שונאים כרגע מישהו? יאפ. למה? ככה. טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? כל מה שמסיט אותי עכשיו מהסטוריה, מבורך

hagzi

New member
אווווויייהה../images/Emo29.gif

איזה מזל אתם? בתולה ממש כמו פיטר קוראים הורוסקופים? מדי פעם מאמינים באסטרולוגיה? כשהתחזית טובה שיר אהוב: זה רק הלב שכואב לך (ואני לא גרופית), נו וכל השירים של מוניקה בערך, ו-imagine של ג'ון לנון, וגם כמה של הביטלס, ונו... יש הרבה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מוניקה, אביב גפן, יוני בלוך, כנסיית השכל, דנה ברגר, אפרת גוש, מיקה קרני... אוף גם מזה יש יותר מדי לומדים? אכן בבי"ס? עירוני י"ד איזה כתה? י'א באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? יותר מדי במה עובדים? בצופים כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 13, 9 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: איףףף לא יודעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: יש כמה, לא לפה ספורט מועדף: שינה משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: שוקולד מה את/ה עושה כשמשעם לך? קוראת, שומעת מוזיקה, ישנה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? אחת עשרה- שתים עשרה היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: אפור\כחול\שחור היום המועדף בשבוע: נראה לי יום שני מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא עולה לי בראש מה משמח אותך? אנשים טובים מה מעציב אותך? אנשים לא טובים מה מכעיס אותך? אנשים טיפשים מה מרגיע אותך? שינה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? צוות קהילה, מספיק טוב בשבילכם?! מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יש כמה... שמות לא יאמרו כלום אוהב/ת את מדינת ישראל? לפעמים כמה פעמים היית בכותל? פעם אחת ובירושלים? כל יום שבת כמעט כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?לא הרבה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? הלוואי על איזה טסט עברת? לא עברתי אוהבים לשחק? לפעמים איזה סוג משחקים? משחקי טקטיקה והיגיון שש בש או שחמט? שחמט (לא יודעת את שניהם) דמקה או שחמט? דמקה (היחיד שאני יודעת) עיר אהובה בעולם: רומא עיר אהובה בארץ: תל אביב
ארץ שנואה בעולם: לא יודעת אוהבים את החורף? כןןן
מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הברק מה הכי כיף לעשות בגשם? ללכת בלי מיטריה קופצים לתוך שלוליות? רק עם נעליים מתאימות אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? חחחח כן בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן אנסת? לא חנית במקום שאסור? די עם המכוניות... זה עושה לי איכסה! למה ספטמבר מכל החודשים?! למה??
השתנת במקום ציבורי? שירותים ציבוריים נחשב? השחטת? כן לא שילמת דו"ח? מסרבת לענות (ראה סיבה למעלה)
נסעת מהר מידי?
צבעת פעם את השיער? כן לאיזה צבע? חימצנתי יש פירסינג? לא איפה? בשומקום מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? אני לא, החברה כן משעמם בחיים? אחושרמוטה איזה סוג מים הכי טעים? אקווה נובה וסוג קולה? איכס ותה? איכס מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? כואבות לי האצבעות אוהבים להתחכם? כן המורים אוהבים אתכם? כן מאמין/ה בה'? לא למה? כי הוא לא קיים צמחוני/ת? כן אוהבים מוסיקה? כן
אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? לפעמים מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? לא משנה מחשב או טלויזיה? מוסיקה שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה (פעם בריטני, אבל החכמתי עם הזמן) 50 סנט או אמינם? איכס לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפאל פלאן 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? פרט בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? גם וגם שונאים כרגע מישהו? כן למה? כי הם לא נחמדים טוב, זהו,: אוקיי אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? בנזונה

טולולוללולו ../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

איזה מזל אתם? אריייה *שאיגה* XD קוראים הורוסקופים? בטח ! יש לי הורסקופ יומי למייל כל יום P: מאמינים באסטרולוגיה? יאפ שיר אהוב: לוידעת כרגע זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מוניקה שייגעצ הראל וסימפל פלאן לומדים? כן
בבי"ס? רשיש איזה כתה? ח' באוניברסיטה? - איזה מקצוע? - במה עובדים? - כמה אחים יש לכם? 1 בני כמה? תאום דבר שעשיתם ואתם גאים בו: וואלה לוידעת! דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: פגעתי בחברה ספורט מועדף: ריקוד משקה מועדף: לטה מקופלת טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך? ישנה או במחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11-1 היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: ורוד , בננה , אדום היום המועדף בשבוע: חמישייי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שגיליתי שחברה של אמא שלי חולה בסרטן. מה משמח אותך? גלידה מה מעציב אותך? גשם מה מכעיס אותך? ביטולים מה מרגיע אותך? שוקו מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כן , עמותת 'לתת' מעשן/ת? מפיתאוםם שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? בדודה שלי אוהב/ת את מדינת ישראל? כןןן כמה פעמים היית בכותל? 4 בערך . רק בטיולים שנתיים
ובירושלים? אותו דבר כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? נקסט עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? - יש רשיון? - על איזה טסט עברת? - אוהבים לשחק? לא חחח איזה סוג משחקים? - שש בש או שחמט? שחמט דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ניו-יורק עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: רוסיה[אני לא גיזענית,קר שם !!!!] אוהבים את החורף? לאאאא מפחדים מרעמים וברקים? חח לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם ברור מה הכי כיף לעשות בגשם? להתחבק במטריה P: קופצים לתוך שלוליות? לא חחחחחח אוהבים קרמבו? בטח אוהבים את הסימפסונים? לא ממש בילית פעם בכלא? ברור זה התחביב שלי פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? כן,חח אנסת? לא חנית במקום שאסור? לוידעת לחנות P: השתנת במקום ציבורי? איכ לא השחטת? אולי , תשולחן של ביצפר לא שילמת דו"ח? - נסעת מהר מידי? - צבעת פעם את השיער? - לאיזה צבע? - יש פירסינג? כן איפה? באוזניים .. נחשב ? P: מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? נופ משעמם בחיים? לפעמים. איזה סוג מים הכי טעים? מי עדן P: וסוג קולה? דיאט ותה? איכ מתגעגע/ת לקיץ? מאוד מה עובר לכם עכשיו בראש? 'השאלון הזה חופר' אוהבים להתחכם? מאוד המורים אוהבים אתכם? חלקם מאמין/ה בה'? כן למה? ככה חונכתי צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? כןן אוהבים סרטים? כןן אוהבים טלויזיה? כןן מסנג'ר או איסיקיו? מסןן טלפון או פלאפון? פלאפוןן [הלכתי על ה'ןן' הכפולים XD] מחשב או טלויזיה? טיוי שירים או סרטים? סרטים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? כריס 50 סנט או אמינם? - לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן ! 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? - זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט?- לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות שונאים כרגע מישהו? מאוד למה? היא מלמדת אותי אנגלית
טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? חופר ! P:

יאללה../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

איזה מזל אתם?
קשת
קוראים הורוסקופים?
לפעמים מאמינים באסטרולוגיה?
לא הכי
שיר אהוב:
שאלה קשה מידי זמר/ זמרת/ להקה אהובה:
כנ"ל לומדים?
כשבא לי P: בבי"ס?
תיכון איזה כתה?
יב' באוניברסיטה?
חחח לא איזה מקצוע?
חוי במה עובדים?
הו. בייביסיטר, חלוקת פליירים [
] אבל עכשיו לא
, ובמשחקייה בקנאנטרי אצלנו כמה אחים יש לכם?
שנים בני כמה? אחד בן 19 ואחד בן 10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:
הוהו וואלה לא זוכרת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:
יש יותר מידי ספורט מועדף:
הליכה עם הIPOD
משקה מועדף:
דיאט נסטי או כל דבר דיאט טעם גלידה מועדף:
וואוו גלידה
שוקולד קרם עוגיות וקפוצ'ינו מה את/ה עושה כשמשעם לך?
הוהוהוהו
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?
לא לפני 12 בלילה היית מעורב פעם בתאונה?
לא צבע אהוב:
אדום היום המועדף בשבוע:
חמישי! D: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?
לא נראה לי שהיה מה משמח אותך?
חברות מה מעציב אותך?
הרבה דברים מה מכעיס אותך?
ילדים מהכיתה |: מה מרגיע אותך?
מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?
חח לא מעשן/ת?
אכן שותה משקאות חריפים?
כמובן! איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?
שאלה קשה אוהב/ת את מדינת ישראל?
כן כמה פעמים היית בכותל?
לא נראה לי שזה קרה
ובירושלים?
פעם אחת!
וזה קרה בחופש הגדול XD כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?
פעם בשנה עישנת פעם סמים?
איזה סוג?
חוי יש רשיון?
עוד מעט על איזה טסט עברת?
חוי אוהבים לשחק?
לפעמים איזה סוג משחקים?
סוטים שש בש או שחמט?
אף אחד דמקה או שחמט?
דמקה עיר אהובה בעולם:
ת"א עיר אהובה בארץ:
ת"א ארץ שנואה בעולם:
לא יודעת אם זה קיים אוהבים את החורף?
הכי הכי
מפחדים מרעמים וברקים?
לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?
רעם מה הכי כיף לעשות בגשם?
לרוץ קופצים לתוך שלוליות?
לא אוהבים קרמבו?
לא אוהבים את הסימפסונים?
כןכןכן!
בילית פעם בכלא?
לא פשעת?
לא ידועת רצחת?
לא גנבת?
כן הרמת יד על מישהו/י?
כן אנסת?
ואם כן למה שאני אכתוב את זה פה! חנית במקום שאסור?
לא השתנת במקום ציבורי?
כן
השחטת?
כע לא שילמת דו"ח?
לא נסעת מהר מידי?
לא צבעת פעם את השיער?
לא לאיזה צבע?
חוי יש פירסינג?
חס וחלילה איפה?
חוי מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?
לפני 3

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה חור בהשכלה הציונית! אני ציוני והיא צינית..יכול להיות שהגורל דילקט? חחחח

hagzi

New member
יפה שעשית לך דאחקה משלך../images/Emo29.gif

קבל ח"ח על זה... אבל אתה לא יודע אפילו על מה דיברתי, הדאחקה הזאת היא בכיוון שונה לחלוטין!

אפרת P

New member
יא איזה גונב../images/Emo112.gif

איזה מזל אתם? דגים קוראים הורוסקופים?
מאמינים באסטרולוגיה? כן, אבל רק בתכונות אופי לא בהופרסקופים. שיר אהוב: עזבו זמר/ זמרת/ להקה אהובה: כנ"ל לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? ט'7 באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? במה עובדים? בייביסיטר כמה אחים יש לכם? אח ושתי אחיות בני כמה? 13, 17, 10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא הלכתי היום לטיפול המשפחתי דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: נשמור את זה לעצמי ספורט מועדף: כדורעף P: משקה מועדף: תה נענע טעם גלידה מועדף: אלדו מה את/ה עושה כשמשעם לך? ישנה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? מאוחרת היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: ירוק סגול היום המועדף בשבוע: שלישי שישי שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כששחררו את אחותי מה משמח אותך? כמעט הכל מה מעציב אותך? כמעט כלום מה מכעיס אותך? כלום מה מרגיע אותך? יוגה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כרגע לא מעשן/ת? נרגילה שותה משקאות חריפים? בירה ומשתדלת להמנע מיותר קשים.
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? הרבה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? המון ובירושלים? כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? רופא שיניים כל חודש |גשר|, רופא רגיל כשחולים עישנת פעם סמים? אולי איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? זה שאני בובה לא אומר שאפשר לשחק בי |פרחה| איזה סוג משחקים? מקדימים שש בש או שחמט? ששבש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: אנערף עיר אהובה בארץ: אנערף ארץ שנואה בעולם: אנערף אוהבים את החורף? את הקיץ יותר מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הקור מה הכי כיף לעשות בגשם? להזדיין קופצים לתוך שלוליות? לפעמים אוהבים קרמבו? לא אוהבים את הסימפסונים? כן בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? הרמץי רגל
אנסת? כן חנית במקום שאסור? כם חניתי את השומנים שלי על המדרכה השתנת במקום ציבורי? כן השחטת? לא לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? עם אבא צבעת פעם את השיער? בקצוות לאיזה צבע? אדום אבל הוא ירד אז נשאר בלונדג'ינג'י יש פירסינג? כן איפה? בלשון בגבה בחניכיים מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? שקופים כאלה.. מזה סוגי מים!? וסוג קולה? הכל חוץ מפפפסי ותה? נענע!
מתגעגע/ת לקיץ? אחושרמוטה מה עובר לכם עכשיו בראש? הרעשים של המחשב אוהבים להתחכם? לא המורים אוהבים אתכם? חלקם מאמין/ה בה'? לא למה? ככה צמחוני/ת? כן אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? לא כזה אוהבים טלויזיה? לא מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? הכל כריסטינה אגילרה או בריטני? אפאחת 50 סנט או אמינם? 50 סנט זה שני שקלים וחצי לינקין פארק או סימפל פלאן?מה זה זה 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? אני? אממ מצאתי את עצמי דווקא זוג או פרט? מה שיש בליינד דייט או דאבל דייט? לא דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? לא לבכות שונאים כרגע מישהו? לא למה? כי הוא חמוד השאלון היה סבבה כן כן

ברור שאת לא פריקית../images/Emo194.gif

את היפית! אמא שלי צחקה עלייך ועל גלעד
היא אמרה שאתם נראים כמו אנשים מהסיקסטיז

חצילע

New member
מממ.

איזה מזל אתם? קשת. D: קוראים הורוסקופים? דההה. מאמינים באסטרולוגיה? לא.
שיר אהוב: איןאחד. מה.
זמר/ זמרת/ להקה אהובה: HIM,The Used. לומדים?מסתבר.]; בבי"ס?לא. נו. באמת. איזה כתה? י'.
באוניברסיטה?לא.]; איזה מקצוע? X במה עובדים? מטיילת לעיתים עם כלבים, נחשב? D:::::::: כמה אחים יש לכם? 1. בני כמה? שכחתי. נראלי 10. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אה?
דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לאדעת.]; ספורט מועדף: כדורעף. משקה מועדף: אייס פסיפלורה.
טעם גלידה מועדף: שוקולד. מה את/ה עושה כשמשעם לך? מחשב, חברים, מה אני יודעת. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 12-11
היית מעורב פעם בתאונה? לא שזכור לי. X: צבע אהוב: ורוד. היום המועדף בשבוע: שלישי נראלי. ושבת. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מממ. איזה שאלות מוזרות, נו.
מה משמח אותך? הרבה דברים. מה מעציב אותך? הרבה דברים. מה מכעיס אותך? " " מה מרגיע אותך? " " מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כן. מעשן/ת? לא. X: שותה משקאות חריפים? לעיתים.
איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? מממממ. אינלי שמץ. אוהב/ת את מדינת ישראל? לא חחחחחחחחח. כמה פעמים היית בכותל? הרבה יחסית. ובירושלים? כנ"ל. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא דעת. עישנת פעם סמים? לא.
איזה סוג? X: יש רשיון? לא.
על איזה טסט עברת? X: אוהבים לשחק? ממממ. איזה סוג משחקים? מה? שש בש או שחמט? כלום. >< דמקה או שחמט? דמקה. D:::::::: עיר אהובה בעולם: לונדון, ויאטנאם, איזה הבדלים, אבל כן. עיר אהובה בארץ: ת"א. דהה.
ארץ שנואה בעולם: מממ. אוהבים את החורף? מאוד.
מפחדים מרעמים וברקים? קצת.
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם. הברק. שניהם נוX: מה הכי כיף לעשות בגשם? ללכת עם שיער פזור.
קופצים לתוך שלוליות? גם.
אוהבים קרמבו? קצת. אוהבים את הסימפסונים? לא. ]; בילית פעם בכלא? לא.]; פשעת? מממ. רצחת? לא.
גנבת? ישמצב.
הרמת יד על מישהו/י? אני חושבת שכן. D: אנסת? לא.
חנית במקום שאסור? אינליאוטו^$#&^$#@^$@&^@$ השתנת במקום ציבורי? ברור.
השחטת? חחחחח בטוח מתישהו.
לא שילמת דו"ח? %#@%@#^#^ נסעת מהר מידי? TEWTEYEWYREY^%$#%^&^%$# צבעת פעם את השיער? מלא. לפחות 20, באמשלי. לאיזה צבע? מלא נו. יש פירסינג? כן. איפה? 7 לובים. נזם. הליקס. טראגוס. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא, אבל אחרים כן.
משעמם בחיים? אכן. איזה סוג מים הכי טעים? לאדעת. וסוג קולה? לאדעת. ותה? לאדעת. מתגעגע/ת לקיץ? לא.
מה עובר לכם עכשיו בראש? השאלון הזה מעצבן ואני צריכה ללכת להוציא ת'כלבה שלי. אוהבים להתחכם? קצת. P: המורים אוהבים אתכם? לא. מאמין/ה בה'? לא. למה? ככה. צמחוני/ת? כן.
אוהבים מוסיקה? מאודדדדדדדדדדדד. אוהבים סרטים? כןכןכן. אוהבים טלויזיה? כן. :] מסנג'ר או איסיקיו? מסנ. דהההההההה. טלפון או פלאפון? פלא. ;] מחשב או טלויזיה? מחשב. תכלס.
שירים או סרטים? שירים. X: שוקולד מריר או לבן? לבן. D:::::::::::::::::::: כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה.
50 סנט או אמינם? אפחד. לינקין פארק או סימפל פלאן?סימפל. 0 או 1? 0. אבודים או נמלטים? אבודים. זוג או פרט? פרט.
זה לא פרד? בליינד דייט או דאבל דייט? בליינד. לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? התרגשות. שונאים כרגע מישהו? מאוד. למה? ככה. טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? ><

6gaia9

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo197.gif

איזה מזל אתם? עקרב. קוראים הורוסקופים? פה ושם שיוצא. מאמינים באסטרולוגיה? בערך. שיר אהוב: פרפר של מוניקה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: כעיקרון מוניקה. אבל יש הרבה מאוד טובים ואהובים לא פחות. לומדים? לצערי. עוד 12 וחצי חודשים ומסיימים. בבי"ס? יאפ. איזה כתה? י"א באוניברסיטה? - איזה מקצוע? - במה עובדים? כנרת הפקות. [חברה שמפיקה אירועים בכל הארץ...] כמה אחים יש לכם? 3 חצאי אחים. בני כמה? 6, 8 ו12 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: עברתי ב"ס. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: פגעתי בחבר טוב. ספורט מועדף: אין. אבל די אוהבת את היוגה למיניהן. משקה מועדף: ענבים. טעם גלידה מועדף: תות/מנגו מה את/ה עושה כשמשעמם לך? קוראת/ יוצאת עם חברים/ רואה טלוויזיה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? זה נע בין 9 בערב ל4 לפנות בוקר. תלוי אם זאת תקופת מבחנים או לא. היית מעורב פעם בתאונה? יש מצב שהייתי קטנה אבל משו מאוד קטן ולא משמעותי. צבע אהוב: בורדו ושחור. היום המועדף בשבוע: שבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שהתקבלתי לתלמה מה משמח אותך? המשפחה שלי [במיוחד האחיינית שלי], אמנות, החברים שלי, בר, והים. מה מעציב אותך? אנשים טיפשים. אנשים שעמוק בסמים/אלכוהול. החברים שלי שרע להם. לריב אם אנשים... מה מכעיס אותך? אנשים עם אגו ענקי, אנשים טיפשים. מה מרגיע אותך? הים, בר, יניבי, האמנות שלי. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כן. אני מתנדבת בעמותת "עלם" בהפוך על הפוך בכפ"ס. מעשן/ת? לא. שותה משקאות חריפים? לפעמיים. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יניבי. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? הרבה ובירושלים? כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מתי שצריך עישנת פעם סמים? חס וחלילה. זה אחד הדברים שהכי מלחיצים ומפחידים אותי. איזה סוג? - יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת? - אוהבים לשחק? כה איזה סוג משחקים? הכל פחות או יותר שש בש או שחמט? לא זה ולא זה דמקה או שחמט? כנ"ל עיר אהובה בעולם: בריסטול באנגליה. עיר אהובה בארץ: תל אביב ארץ שנואה בעולם: אין אוהבים את החורף? מאוד מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? לא זה ולא זה מה הכי כיף לעשות בגשם? לרוץ ולרקוד בגשם/ ללכת לים/ להיות בפנים עם חימום שכולם נרטבים קופצים לתוך שלוליות? כה :) אוהבים קרמבו? ברור אוהבים את הסימפסונים? לפעמיים בילית פעם בכלא? ממש לא פשעת? לא רצחת? ממש ממש ממש לא גנבת? יש מצב הרמת יד על מישהו/י? לא מעבר לבצחוק וגם אז זה לא שזה הכאיב למישו אנסת? ממש לא חנית במקום שאסור? אם היה לי אוטו... השתנת במקום ציבורי? כה השחטת? חוץ מלצייר על שולחנות ב"ס... לא שילמת דו"ח? לא נסעת מהר מידי? - צבעת פעם את השיער? לפני כמה ימים לאיזה צבע? סגול יש פירסינג?לא. רק עגילים באוזניים איפה?- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא ממש משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? לא ידעת וסוג קולה? דיאט ותה? עם חלב ואחד וחצי סוכר. שלמות. מתגעגע/ת לקיץ? לא. אני בנאדם של חורף. מה עובר לכם עכשיו בראש? אני רוצה לפגוש את יניב. אני צריכה לישון. אוהבים להתחכם? לא המורים אוהבים אתכם? כן חוץ מכמה מאמין/ה בה'? חלקית למה? - צמחוני/ת? כבר המון זמן אוהבים מוסיקה? כן אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? טלפון. כיזה חינמי מחשב או טלויזיה? שניהם שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? שניהם כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? לא זה ולא זה לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין פארק 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודים זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? בליינד דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?שניהם שונאים כרגע מישהו?לאממש למה?- אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? נחמד :)

למעלה