שאלון גיבוש:p>

RaZiK4

New member
שאלון גיבוש:p>

לקוח מפורום "סקרים ושאלונים" שלקח מפורום "הפיג'מות"=] בחרו 10 חברי פורום [אפשר גם לא פעילים:D כי לא נראה לי שיש 10 חחחח]: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: האם פגשתם את 9? האם 1 ו-3 נפגשו? האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? באיזה פורומים גולש מספר 8? בן/בת כמה מספר 4? האם פגשת את מספר 6? מה אתם חושבים על מספר 10? האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? האם מספר 3 אוהב לאכול? האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? תנו מחמאה למספר 8: האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? האם 2 ו-6 נפגשו? האם מספר 7 כותב הרבה בפורום?

RaZiK4

New member
עונה=]

בחרו 10 חברי פורום [אפשר גם לא פעילים:D כי לא נראה לי שיש 10 חחחח]: 1. אביטל [בילבי על ספידים] 2. שרון 3. סמדר 4. אסטר 5. דנע 6. מיכל 7. דקלה 8. דניאל [חצילה] 9. נופר 10. גלעדוס:D עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: חמודה.. כייף לדבר איתה:p האם פגשתם את 9? כן =] האם 1 ו-3 נפגשו? לא נראה לי האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? לא באיזה פורומים גולש מספר 8? אממ בטח טב"ע או משהו כזה.. חחח לא יודע בן/בת כמה מספר 4? 14 נראה לי האם פגשת את מספר 6? כן=] מה אתם חושבים על מספר 10? חחח הזוי ביותר :X האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? אממ וואי לא כ"כ זכור לי:| אולי כן, אבל לא ברור... האם מספר 3 אוהב לאכול? אין לי מושג:D חחח האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? אמממ נראה לי שכן תנו מחמאה למספר 8: מושבניקית :p האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? חחח יש מצב ;] האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? הייתה, מחקתי את כולם :D האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? כן האם 2 ו-6 נפגשו? לא נראה לי האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? לא כ"כ... היה כייף =]

RaZiK4

New member
אה ואפשר שמי שמשעמם לו

יעשה אחד כזה עם שאלות אחרות :p חחח זה מצחיק..

אוקע ../images/Emo13.gif

1. דנע 2. מיכל 3. נופר 4. רז 5. הילה 6. סמדר 7. דניאל 8. דקלה 9. רותם 10. ירדן
עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: י'כוסית ! האם פגשתם את 9? נאפ. האם 1 ו-3 נפגשו? לע נראלי האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? לא באיזה פורומים גולש מספר 8? אממ לא יודעת
בן/בת כמה מספר 4? 15 נראלי
האם פגשת את מספר 6? אהא מה אתם חושבים על מספר 10? מתגעגעת
האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? כן האם מספר 3 אוהב לאכול? אולי האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? בארור תנו מחמאה למספר 8: תביאי קצת תלתלים באמאשלך
האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? אנערף?
האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? כע האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? לא זוכרת האם 2 ו-6 נפגשו? כן האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? לא מספיק ! :[

psycho360

New member
עונה

לקוח מפורום "סקרים ושאלונים" שלקח מפורום "הפיג'מות"=] בחרו 10 חברי פורום [אפשר גם לא פעילים:D כי לא נראה לי שיש 10 חחחח]: 1. דנע 2. אסטר 3. דקלה 4. סמדר 5. רז 6. נורית 7. מיכל 8. נופי 9. דניאל הערסית 10. שרון? עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: יפה לך כחול? האם פגשתם את 9? חחחחח כן ליום צילומים מאוד קצר האם 1 ו-3 נפגשו? לא שידוע לי לא האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? חחחחחח כן באיזה פורומים גולש מספר 8? נון. נראהלי. בן/בת כמה מספר 4? אממ 14 האם פגשת את מספר 6? לא מה אתם חושבים על מספר 10? שהיא נכנעת בקלות האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? כן :} האם מספר 3 אוהב לאכול? לא שידוע לי|: האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? חחח בדיוק מדברת איתה תנו מחמאה למספר 8: את חמודה בטירוף, נופ ! האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? לא שידוע לי האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? רשימת החברים זה מסנג'ר? אז כן האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? חח האמת הזוי עד כמה שזה נשמע אבל כן האם 2 ו-6 נפגשו? לא שידוע לי.. האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? פחות או יותר, כן , יחסית די הרבה

ח0חו0ית1

New member
וואי מגניב

1. אסטר 2. נורית 3. שרון 4. מיכל 5. רז 6. נופר 7. סמדר 8. רותם 9. דניאל (חצילה) 10. דניאל(שלכת) עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: מאגניבה! האם פגשתם את 9? לא האם 1 ו-3 נפגשו? נראה לי האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? לא באיזה פורומים גולש מספר 8? אני מניחה שט"ב וטלי שרון.. לא? בן/בת כמה מספר 4? 16 האם פגשת את מספר 6? לא מה אתם חושבים על מספר 10? שהיא צריכה לחזור לפורום ומהר האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? כן:) האם מספר 3 אוהב לאכול? דם האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? כמובן תנו מחמאה למספר 8: כיף שאת פה:) האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? חח באמת שאני לא יודעת האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? אני לא יודעת אם יש לי רשימת חברים בכלל
האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? יש מצב האם 2 ו-6 נפגשו? אולי האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? יחסית

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

1. נופר 2. מיכל 3. אסטר 4. דני חצילע 5. רז 6. דנע 7. שרון 8. דקלה 9. נורית 10. הילה עכשיו ענו על השאלות: תנו למספר 7 מחמאה: מושלמת
האם פגשתם את 9? ברור! פעמיים
פעם עם אפרת ופעם עם יעל
האם 1 ו-3 נפגשו? כן האם 5 מוכר לך מפורומים אחרים? האמת שלא
באיזה פורומים גולש מספר 8? אין לי שמץ בן/בת כמה מספר 4? אני לא מאמינה שאני לא יודעת
בטח משהו כמו 16-17
האם פגשת את מספר 6? עוד לא
מה אתם חושבים על מספר 10? שהיא מדהימה!
האם ראיתם פעם את מספר 2 [כולל תמונות]? גם תמונות וגם לייב
האם מספר 3 אוהב לאכול? אולי[?] האם יש לכם במסנג'ר את מספר 1? לא, רק באייסיקיו. תנו מחמאה למספר 8: התלתלים
יפייפיה ומתוקה
האם מספר 4 נמצא ברשימת החברים של מספר 9? לא יודעת האם מספר 5 נמצא ברשימת החברים שלך? אין לי רשימת חבריםXD [בהנחה שאני יודעת מה זה
] האם מספר 10 שלח לך פעם מסר? יכול להיות האם 2 ו-6 נפגשו? אני חושבת שכן, וזה לא פייר. האם מספר 7 כותב הרבה בפורום? יחסית כן

RaZiK4

New member
חח:X רשימת חברים זה

הרשימה הזאת שיש במסרים שאתם שמים מי שבא לכם:p

למעלה