שאלון גדול!

חצילע

New member
הוא חתך.../images/Emo12.gif

15. בזבזן או חסכן? בזבזנית ל - פנים.
16. קור או חום? קור.
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? כיף.
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?
19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? בוב D:
בהמ. פה.
20. למי אתה מתגעגע? בוב.
21. את מי היית לוקח לאי בודד? בוב.
דברים אהובים עלייך:
1.צבע: תכלת, סגול.
2.בעל חיים: המ. סוס? כלב?
3.ספר: שומרת אחותי.
וואי, הפסקתי. אין לי כוח יותר. מזה.

dusa1

New member
פאק, כמה יש לנו במשוטף O:

שוקולד
קול של פחית נפתחת
(ות'אמת לישראל יש קול יפה O: ) בזבוזים
שומרת אחותי
נועם

talchmani

New member
עניתי!!

1.שם: טל 2.גיל: 15 3.מין: יש לי זין!!! 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: לא זוכר XD 8.פירסינגים: הלוואי!!! 9.קעקועים: גם.... 10.משקפיים\עדשות: לא בזמן הקרוב 11.אייסיקיו או מסנג`ר: מסנג'ר?! 1.שפות שאתה מדבר/לומד: צרפתית, עברית, אנגלית..... 13.תכונות טובות שלך: לא נראה לי שיש.....חח... 1.תכונות רעות שלך: אני מניאק 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: מושיק עפיה!!!!.......חחחחח וקצת יותר מדויק: בראד פיט? 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתקשר למשהו לשאול ת'מערכת.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שומע מוזיקה!! 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? למי להתקשר?!?!?!?!? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? לא זוכר.. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? קפיצות עם האופניים!!! 6.מה מפחיד אותך?ליפול 7.מה מרתק אותך? דברים חדשים! 8.מה מעציב אותך? שקורה משהו לאופניים שלי 9.מה משמח אותך? חופש!!! שתייה/אכילה:שתיה! 1.מה המזון האהוב עליך?
2.מה הארוחה החלומית שלך? ציצים וקצפת!!!עם שוקולד.. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, נסטי, והרבה קולה !! קולה לשילטון!!!! 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? ייגר 5.קפה או תה: קפה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר?!? איזה מין שאלה!! 7.מלח או פלפל: צלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל...נראה לי 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: סמי בהחלט!!! 11.אחמד או סלים: יש עוד שמות בערבית? 12.מועדון או בית קפה: מודון. 13.פאב או דאנס בר: פאב! 14.תאטרון או קולנוע: קולנוע... 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: WTF!!! 1.מה המוטו שלך בחיים? אל תתיחס לחיים ברצינות כי תצא מהם בקלות!!!... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מרביץ לאחותי.....חחחח.... 3.מעשה נועז שעשית? קפצתי עם האופניים 2 וחצי מטר! 4.מעשה טפשי שעשית? קפצתי עם האופניים 2 וחצי מטר! 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לנצל תמימים!!!!? 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא זוכר אבל הייתי!... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אפנגניסטן...חחחחח... 8.מה יש לך מתחת למיטה?עוד מיטה!! 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ציצים!ציצים!ציצים! 10. מה סקסי בעיניך? סטריפטיז 11. מה רומנטי בעיניך? סרנדה!! 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?לא רוצה לחזור!!! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? את חבר שלי(היה) 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא יודע!?! 15. צמחוני\ת?לא 16. יש אובססיות? אם כן איזה? אין..לפחות אני לא יודע אם יש!? 17. בתול\ה?נראה לכם!!! 18. חבר\ה יש? בטח! אוהב\שונא 1.מה היא המילה האהובה עליך? שתוק!! 2.מה היא המילה השנואה עליך? נאצי... 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אופניים.. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה) אותך? מישהי מכוערת!!! 5.מה היא הקללה האהובה עליך? זונה!!! חח.. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? שאלות מוזרות!! 7.איזה קול/רעש אתה שונא?.. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? יש לי מספיק זמן לחשוב על זה!!! 9.גלידה – בכוס או בוופל? על כוס של אישה! 10. שוקו או וניל? שקו. 11. חוף או הרים? חוף? 12. לישון או לקום? לישון לישון ולישון!! 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? יום! 15. בזבזן או חסכן? פרסי תגדירו אתם...חחח... 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה!! 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? חברה שלי בבית שלי 20. למי אתה מתגעגע?לא יודע 21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא נראה לי שיצא לי להיות באי בודד!! אין לי כוח לכל השאלון הזה!!!!!

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifלמה לעזאזל חשבתי שזמר כתבה את

השאלון הזה?
1.שם: סער 2.גיל: 15 ו9 חודשים 3.מין: זכר 4.צבע עיניים: חום מעורב עם ירוק זית, אני קורא לזה חום זית 5.צבע שיער: חום כהה 6.גובה: פעם אחרונה שבדקתי זה היה 1.69 8.פירסינגים: עגיל באוזן נחשב?
9.קעקועים: הלוואי
10.משקפיים\עדשות: יש, אבל בקושי משתמש בהן... 11.אייסיקיו או מסנג`ר: יש את שניהם ומעדיף מסנג'ר מי שרוצה שישלח מסר{כי אין לי כוח לכתוב עכשיו><} 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית ואנגלית, לומד רוסית וגרמנית... 13.תכונות טובות שלך: יש לי בכלל? >< 14.תכונות רעות שלך: יותר מדי >< 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: איזה אחד בשם טל, אתמול... ואממממ אמרו לי שאני דומה לאחד בשם שגב מאחורה... וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מפהק מתמתח ומשפשף עיניים.... 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? רואה טלויזיה... 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "אוו! יש לסתיו יום הולדת היום! צריך להגיד לה מזל טוב!"
4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אימא... 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? יום שישי לצאת עם כולם לשתות ואממ יום שבת לישון עד 2-3 בצהריים ולנגן... 6.מה מפחיד אותך? פחד... 7.מה מרתק אותך? הרבה דברים... 8.מה מעציב אותך? כשמישהו/י שאכפת לי ממנו/ה נפגע/ת 9.מה משמח אותך? המון דברים.... שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אוכל של סבתא... 2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחה רומנטית רק שלי ושל מי שאני אוהב עם נרות אדומים עם ספגטי ואיזשהו בשר גורמה ובתור קינוח גלידת שוקולד חמה עם קצפת... ואחרי זה סקס D: 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, קולה, ספרייט.... 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? בנתיים ניסיתי רק וודקה ובירה אז אני אגיד וודקה.... 5.קפה או תה: תה יותר טעים... 6.סוכר או סוכרזית: סוכר.... 7.מלח או פלפל: פלפל, אני אוהב חריף.... 8.פלאפל או שווארמה: תלוי המצברוח 9.פיתה או לאפה: לאפה! 10.סמי או סוסו: סוסו! כי הוא סוס אחושרמוטה XD בדוגרי אני לא יודע מי אלה בכלל >< 11.אחמד או סלים: סלים מחבל אז אחמד...{נו "סלים טועמה מחבל, אני שונא את הפועל!" לא מכירים?! ><} 12.מועדון או בית קפה: בלילה מועדון בצהריים בית קפה... 13.פאב או דאנס בר: למצוא סטוץ אז דאנס בר ואם לצאת עם חברים אז פאב... 14.תאטרון או קולנוע: קולנוע לא אוהב הצגות זה משעמם אותי.... 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: שטו טה חוצ'צ'?! אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? תחייה את השנייה/תעשה את הדבר שלך ותעשה אותו מעבר למידה.... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מתלהב מזה שזכיתי במיליון דולר.... ואז הייתי מבקש מאבא שלי שיעשה שנקבל על המיליון דולר האלה ריבית כל שנה.... 3.מעשה נועז שעשית? זרקתי בקבוק בירה על נייידת משטרה XD ואז ברחתי מהםXD וחטפתי 2 סטירות אח"כ בגלל זה משוטר... 4.מעשה טפשי שעשית? כנ"ל 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן, ארה"ב, טורקיה{אם זה נקרא חו"ל}, ורודוס.... 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב.... 8.מה יש לך מתחת למיטה? כל נראה לי איזה כמה תיקים... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: ציצי של אישה? 10. מה סקסי בעיניך? אישה עושה סטרפטיז? 11. מה רומנטי בעיניך? ארוחה רומנטית רק שלי ושל מי שאני אוהב עם נרות אדומים עם ספגטי ואיזשהו בשר גורמה ובתור קינוח גלידת שוקולד חמה עם קצפת... ואחרי זה סקס D: 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזר לעבר... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? ג'ים מוריסון... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? גמישות.... 15. צמחוני\ת? לא... 16. יש אובססיות? אם כן איזה? לעכבישים ולראמשטיין... 17. בתול\ה? נייט 18. חבר\ה יש? אולי תהיה עוד מעט ^_^ אוהב\שונא 1.מה היא המילה האהובה עליך? לא אוהב מילים 2.מה היא המילה השנואה עליך? לא שונא מילים 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? רגשית = להיות עם מי שאני אוהב... רוחנית = לפגוש את סבתא/סבא/סבא ז"ל בחלום... יצירתית = דברים מעוררי השראה כמו ציורים עצובים, חיי יום יום ועוד... 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה) אותך? כשמתוכנן משהו מראש ואז ברגע האחרון מחליטים לבטל... 5.מה היא הקללה האהובה עליך? פשול נחוי!{לך תזדיין} וססי חוי ניפסי חוי!{לך תמצוץ זין ותשתגע, בעברית זה נשמע מוזר XD} או פשוט שטירב!{תמות} 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? גיטרה ותופים 7.איזה קול/רעש אתה שונא? אגזוז של אופנוע!
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא מאמין באלוהים ובגן עדן.... 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל! בארור!
10. שוקו או וניל? שוקו... 11. חוף או הרים? חוף ומרחוק הרים D: 12. לישון או לקום? לישון.... 13. שקיעה או זריחה? זריחה, קשה יותר לתפוס זריחה משקיעה.... 14. לילה או יום? לילה.... 15. בזבזן או חסכן? לפעמים ככה לפעמים ככה... 16. קור או חום? קור, כי יותר קל להתחמם מאשר להתקרר.... 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? לא מזיזות לי, פשוט יפות... 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה לגמרי... 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? סתיו בארוחה רומנטית רק שלי ושלה עם נרות אדומים עם ספגטי ואיזשהו בשר גורמה ובתור קינוח גלידת שוקולד חמה עם קצפת... 20. למי אתה מתגעגע? להרבה אנשים... 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את סתיו, שאבו, ריצ'ארד {קרוספ, מראמשטיין} ומאט {האפי, מטריויום}

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif כי תפוז שונא אותי...

דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור, אדום, סגול כהה וכחול.... 2.בעל חיים: נץ, בז ופנתר שחור 3.ספר: הבושם... 4.סרט: יותר מדי... 5.שחקן: סטיב מארטין, כי הוא פשוט קורע! 6.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי, כי היא כוסית D: 7.דיסק: Rammstein - Mutter 8.שיר: Rammstein - Der Meister 9.מקום בילוי: הגאלה... 10. פורום אהוב: איזה עוד פורום כבר אני נמצא?! {אני כבר לא נכנס לנירוונה...} 11. עונה: חורף, יש מלא סיבות.... 12. מקום להעביר בו חופשה: שוויץ? 13. רכב: מזדה 3 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: לא חושב שקיים אחד שלא אמרתי לו.... 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: Stewie: Louis, Louis, Louis, Louis, Mom, Mom, Mom, Mom, Mommy, Mommy, Mommy, Mommy, Mama, Mama, Mama, Mama, Ma, Ma, Ma, Ma, Mom, Mom, Mom, Louis, Louis, Louis Louis: What?!!@#@!!@#^@#^@#&&*&(^($ Stewie: Hey, Hihihahahaha 16. עיתון: מעריב לנוער... 17. סדרה: FAMILY GUY/AMERICAN DAD/SOUTH PARK מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? היום 2.זכית לחיוך? היום >< 3.הענקת מחמאה? היום >< 4.קיבלת מחמאה? היום!!!>< >< >< 5.עשית משהו טפשי? XDXDXDXD היום!!!XD 6.פינקת מישהו? שיט הרסתם לי! לא זוכר>< 7.פינקת את עצמך? לא זוכר!>< 8.צחקת? היום!!! D: 9.גרמת למישהו לצחוק? היום XD 10.התחרטת על משהו שאמרת? היום!!!XDXDXDXD דייייייXD 11.בכית? לא זוכר האמת.... 12.הסתפרת? :| יותר משנה וחצי נראה לי שלא נגעו לי בשיער >< האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? נופ 2.פחדת מהחושך? כשהייתי קטן ._. 3.עשית משהו מסוכן? אם כן מה? לא חושב ._. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו זמנית? נייט 5.בכית בסרט? נאיין 6.אמרת "אני אוהבת אותך"? יאפ 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? דה 8.הופעת בעירום בציבור? נייט 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? נאיין לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אימא שלי... 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: יאניק... 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: יאניק D: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהבת אותך"? חסויה... 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אחותי... ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? להכין שיעורים... 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר... 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אף אחד מהם :| 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא ממש... 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? נייט 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? יכול להיות XD 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? איזה מבוא?
איך הייתם רוצים שיקראו לכם? סית' Sith בני כמה אתם רוצים להיות שתמותו? 82 אם הייתה לכם אפשרות להיות בני אלמוות-לוקחים או מוותרים? מוותר, זה אחד הסיוטים לחיות לנצח... מהו השיר האהוב עליכם? Rammstein - Der Meister להקה אהובה? Rammstein מה אתם מעדיפים שוקו קר או חם? חם... טלויזיה או מחשב? מחשב, אפשר לראות בו טלויזיה... האם אתם נשארים מחוברים לאינטרנט יותר ממה שתכננתם מראש? לא מתכנן מראש.... מה הדבר הכי נועז שעשית? לא יודע XD פאדיחה אחרונה- מה הפחד הכי גדול שלך? לא מפחד מכלום חוץ מהפחד עצמו, או מחדד XD מה אתה מעדיף בריכה או ים ולמה? לא אוהב את שניהם האמת ._. בייגלה או במבה? במבה... מכירים את בובספוג? מי לא?!>< פאק זה שאלון מפגר....

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifעידכון של השאלון

בקשר לשאלה חבר/ה יש? אז התשובה כבר לא "עוד מעט תהיה" היא כבר יש עכשיו! ^_^ וקוראים לה סתיו....

למעלה