שאלון בשמים מקיף

אoיה

New member
שאלון בשמים מקיף

בעקבות בוקר רחרוחים מאסיבי וסוג של עגמת נפש.

מה הבושם האהוב עליך
נאמנה לאחד או לא
בושם שאהבת וכבר לא, למה
מה האחרון שרכשת
באיזה את משתמשת כיום
הבושם הראשון שהיה לך
מה סוג הריחות שאת אוהבת - תווים דומיננטיים, תבלינים, פרחים, מה עושה לך את זה
איפה את רוכשת בשמים ובאיזה תדירות
המלצה מיוחדת?

מעיןבר

New member
מנסה לענות

מה הבושם האהוב עליך
לא יודעת אם יש כזאת חיה, יש לי סנטימנט לפרפום ד'אטה של קנזו כי קיבלתי כזה מהאיש כשהתחלנו לצאת.
נאמנה לאחד או לא
בהחלט די נאמנה, אבל אני לא משתמשת בבשמים ביומיום אז עד שנגמר אצלי בקבוק זה עניין של שנים

בושם שאהבת וכבר לא, למה
לא זכור לי
מה האחרון שרכשת
Aqua Di Gio בקבוק עגלולי של הגרסה החדשה, מחבבת אותו מאוד.
באיזה את משתמשת כיום
ההוא שרכשתי אחרון

הבושם הראשון שהיה לך
אנאיס אנאיס של קשארל כמובן, הייתי נאמנה לו במשך המון שנים.
ריחות קלילים, קיציים, לימוניים.
בדיוטי או איפה שבמבצע, זה קורה מעט מאוד.
המלצה מיוחדת?
לא, חלשה בזה מאוד, מה שכן, גיליתי שאם אני מריחה על עצמי את הבושם זה עושה לי רע וכנראה מעיד על חוסר התאמה...

tovim

New member
לא יכולה לסבול בשמים

אם זה עלי זה עושה לי כאב ראש. אם אני מריחה מאחרים זה סימן שהם שמו יותר מדי ואז כנ"ל. את הריח של בעלי אני כן אוהבת אבל מריחה בד"כ בסוף היום כשהניחוח כבר עדין.

גם לי היה פעם אנאיס אנאיס כמו לכולן אבל די מהר אמא שלי נהנתה ממנו. היחיד שיש לי בבית הוא בקבוק עתיק (סביב 20 שנה) של אובססיין של ראלף לורן. אחי הביא לי אותו מחו"ל כשחזר משליחות והוא כבד ומתוק אבל עושה לי נוסטלגיה לדברים טובים.
אצלי במגירה וייתכן שכבר נחשב מקולקל אבל לי הוא עוד עושה את זה. כשממש בא לי להרגיש נחשקת אני שמה טיפה. זה עוזר:p.

Aניס

New member
עונה

מה הבושם האהוב עליך-כרגע ויקטור אנד רולף flowerbomb

נאמנה לאחד או לא-לא, אבל אין לי כ״כ הרבה

בושם שאהבת וכבר לא, למה-פעם אהבתי בשמים של טיירי מוגלר, היום הם נורא כבדים בעיניי

מה האחרון שרכשת-הראשון מלמעלה

באיזה את משתמשת כיום-היום בכמה: ויקטור האמור לעיל, סי ביי קלואה, נרסיסו רודריגז (הוורוד) והנצחי קוקו מדמוזאל שאנל

הבושם הראשון שהיה לך- אניס אניס, קשראל

מה סוג הריחות שאת אוהבת - תווים דומיננטיים, תבלינים, פרחים, מה עושה לך את זה-פרחוניים, קלילים אבל לא כאלה שמתפוגגים.

איפה את רוכשת בשמים ובאיזה תדירות-אולי פעם בשנה, בדיוטי פרי.

בשמים

מה הבושם האהוב עליך: ספארי של ראלף לורן.

נאמנה לאחד או לא: נאמנה.

בושם שאהבת וכבר לא, למה: בעבר אהבתי ריחות חמצמצים יותר ויותר קלילים. היום מתאים לי ריח קצת ״כבד״ יותר אבל לא מאוד.

מה האחרון שרכשת: ספארי כאמור. רעשתי מלאי גדול כי נאמר שלי שמפסיקים לייצר אותו. אני בבקבוק האחרון...

באיזה את משתמשת כיום: ספארי.

הבושם הראשון שהיה לך: anais anais

מה סוג הריחות שאת אוהבת - תווים דומיננטיים, תבלינים, פרחים, מה עושה לך את זה: קשה לי להגדיר. פרחוני ומתובלן באופן נעים. לא חמצמץ כבעבר.

איפה את רוכשת בשמים ובאיזה תדירות: דיוטי פרי. תדירות מאוד נמוכה כי אני לא משתמשת באופן קבוע אלא מידי פעם כשמתחשק.

המלצה מיוחדת: אם זה לא היה עוד ברור: ״ספארי״ של ראלף לורן!!!

אoיה

New member
צ'מעי סיפור

אחרי הצבא זה היה הבושם שהכי אהבתי בעולם. יש לו ריח יקר ועשיר והוא מקסים ברמות אחרות ממש.
השתמשתי בו המון-המון זמן, אחרכך עברתי לקלילים יותר, אחרכך השתנה לי ריח הגוף וההעדפות שלי השתנו.
בחורף האחרון הפסיקו לייצר את שני הבשמים שהשתמשתי בהם בעשור האחרון ואני נזכרתי בספארי המופלא והחלטתי לנסות אותו. בקיצור, הוא לא שרד יפה את השנים, זאת אומרת, הוא עדיין מדהים להפליא, אבל לצערי לא עלי. השתמשתי בו אולי פעמיים והבנתי שזה כבר לא זה. אבל אני לגמרי מזדהה עם הקסם שלו (ואם את רוצה את הבקבוק המלא שאצלי, רק אמרי, חבל שהוא יתעייף אצלי במגרה כשהוא יכול להריח עלייך כמו אמריקה
)

יריח עלי אמריקה

אשמח לקבל אותו בביקורי בישראל בקיץ, ואם זה תירוץ לפגוש אותך אז בכלל...
(אגב, מסכימה איתך שעם השנים ריח הגוף משתנה. אני גיליתי את הספארי רק לפני כ-6 שנים ומאז זו אהבה
)

whimsical me

New member
לא סובלת בשמים

לא עלי ולא על אחרים. תנו לי ריח של גוף מקולח.

greys

New member
גם אני לא סובלת בשמים

זה יכול ממש לעשות לי בחילה... או כאב ראש.

פלגיה

New member
חייבת להודות שאני לא מתחברת לקונספט

בעיני בושם הוא שריד דינוזאורי לתקופה שבה היה נהוג להתרחץ במים וסבון פעם בחודש או פחות. מעטות הנשים שאני מריחה עליהן בושם ונהנית מהריח. בדרך כלל אני נחנקת ממנו. יש לי איזה בושם שכוח בארון, שהבנות שלי קנו לי, אבל אני משתמשת בו לעיתים נדירות בלבד.

גמני ככה.

בד"כ כשעוברת אישה מבושמת זה ממש מעלה בי גל של בחילה. מעטים הריחות שנעימים לי, והם בד"כ או לימוניים או כאלה של נקיון.

לגמרי. ובישום מוגזם הוא מפגע של ממש

לטעמו של אפי, ראשי וגופי (יכול לההרס לי כל היום עם מיגרנה ובחילות בגלל שהות עם מי ששפכה על עצמה חצי בקבוק בושם ובמקרה עליתי עימה במעלית, למשל).

אoיה

New member
עונה לי

מה הבושם האהוב עליך
היה הנפלא ההוא, היסמיני של בולגרי שהפסיקו לייצר והשאירו אותו בגרסה המעט כבדה ונשית יותר לצערי. אויה! היה גם ,פרז'יל, של גוטייה, שאהבתי בכל לבי וגם אותו הפסיקו לייצר. כרגע מחפשת.
נאמנה לאחד או לא
בעשור האחרון היו לי השניים מלמעלה, גוטייה בחורף ובולגרי בקיץ. כרגע אין, אבל כשיש אני לרוב מאוהבת באותו אחד שנים עם פלירטים קלילים בקיץ (כל מיני אינדיה היקס מתנדפים).
בושם שאהבת וכבר לא, למה
בצבא ואחרי אהבתי בשמים כבדים ומתוקים מדי שלגמרי לא תאמו את הצעירות שלי. מאד אהבתי את 'איסטיס' של ג'יבנשי, הריח הכי יוקרתי בעולם בעיני עד היום, אבל כבד כמו אנ'לא יודעת מה. גם הספארי שהוזכר כאן למטה. במהלך השנים הגוף משנה את ריחו והסבילות לריחות שונים משתנה גם, הריחות שלי כיום שונים מאד מאשר אלה של פעם לכיוון נקי יותר.
מה האחרון שרכשת
עדיין מחפשת
באיזה את משתמשת כיום
כרגע בכלום, בתקווה לצוד אחד מלהיב בקיץ
הבושם הראשון שהיה לך
ג'יבנשי כמובן, מבוגר מדי לתיכוניסטית אבל הרגשתי כלכך מתוחכמת ובוגרת. אויה!
אוהבת ריחות של יסמין, ברגמוט, תה ועץ. מתוקים אבל מאווררים' למרות שמתוקים-מתוקים מריחים עלי מצוין.
אם סוף סוף אני מוצאת משהו שאני ממש אוהבת, אני קונה איפשלא יהיה.
המלצה מיוחדת?
תמליצו לי כדי שאמצא את הבושם האהוב החדש.

עונה

מה הבושם האהוב עליך? בושם של סיסלי SOIR DE LUNE
נאמנה לאחד או לא - כן, לוקח לי שנים לסיים בקבוק.
בושם שאהבת וכבר לא, למה - אהבתי כל מיני, עד שהחלטתי שהם ואני כבר לא

מה האחרון שרכשת - בושם אחר של סיסלי, פחות מוצלח.
באיזה את משתמשת כיום - באותו אחד מהשורה הקודמת.
הבושם הראשון שהיה לך - נדמה לי שאנג'ל, אבל אני כבר לא בטוחה.
מה סוג הריחות שאת אוהבת - תווים דומיננטיים, תבלינים, פרחים, מה עושה לך את זה - ריח מתקתק עדין ופרחוני.
איפה את רוכשת בשמים ובאיזה תדירות - מזמינה ברשת, אחת לכמה שנים טובות.
המלצה מיוחדת? לכל אחת מתאים משהו אחר, לא?

פוליlcנה

New member
עונה אחרי הליכה

Halloween

מה הבושם האהוב עליך- Halloween
נאמנה לאחד או לא- נאמנה אליו כבר תקופה ארוכה יחסית
בושם שאהבת וכבר לא, למה- פעם אהבתי את סלבדטור דאלי (בקבוק ירוק) והיה עוד אחד שממש אהבתי - בקבוק בצורת עלה גדול (לא קנזו). לו זוכרת את השם ועכשיו זה משגע אותי

מה האחרון שרכשת- ראי סעיף ראשון
באיזה את משתמשת כיום- כנ"ל
הבושם הראשון שהיה לך- לא זוכרת...היה לי פעם אוסף ממש גדול של בקבוקי בושם.
מה סוג הריחות שאת אוהבת - תווים דומיננטיים, תבלינים, פרחים, מה עושה לך את זה- עדינים, פרחים. לא אוהבת מאד דומיננטיים.
איפה את רוכשת בשמים ובאיזה תדירות- לרוב בסופרפארם, כל פעם שעומד להיגמר (משתמשת על בסיס כמעט יומיומי).
המלצה מיוחדת? אין, אבל אשמח לקרוא מאחרות.

עונה גם

מה הבושם האהוב עליך: MUSK של JOVAN. זה בושם לגברים, כמו כל הבשמים שלי.
נאמנה לאחד או לא: נאמנה בעיקר לבושם הזה. התוודעתי אליו דרך אבא שלי, שגם מאוד אוהב אותו.
בושם שאהבת וכבר לא, למה: מאוד מאוד אהבתי את הבושם ההוא של ז'אן פול גוטייה לגברים. אני עדייןמחייכת כל פעם שעובר מישהו שלובש אותו. אבל העובדה שהריח שלו כל כך מזוהה עם הזמן התחילה להפריע לי. פעם גם מאוד אהבתי את CK ONE, היום אני לא מתלהבת.
מה האחרון שרכשת: קצת פאדיחות, אבל בושם בשם GOLD שהוציא ג'יי זי. כשהרחתי אותו הוא מאוד הזכיר לי בושם שהייתי שמחה מאוד להשיג אבל כבר לא מייצרים יותר, HOMME של RYKEL.
באיזה את משתמשת כיום: בעיקר את המושק
הבושם הראשון שהיה לך: נדמה לי שלגונה של סלבדור דאלי.
מה סוג הריחות שאת אוהבת - תווים דומיננטיים, תבלינים, פרחים, מה עושה לך את זה: אז כאמור, אני בעיקר נמשכת לריחות של בשמים לגברים. אבל קשה לי להגדיר איזה בושם עושה לי את זה, אני לא ממש מצליחה להכנס לחנות בשמים ולצאת ממנה עם בושם שאני אוהבת. זה יותר שאני אריח משהו ואני אגיד - וואו, זה ממש טוב.
איפה את רוכשת בשמים ובאיזה תדירות: תדירות מאוד נמוכה, בעיקר באינטרנט, בעיקר את אותו בושם יחיד. אני מנסה כל פעם שאנחנו בדיוטי פרי לרחרח בשמים ולמצוא משהו מלהיב חדש, ופשוט לא מוצאת משהו בתוך כל המבחר.
המלצה מיוחדת?

כרמיון

New member
חוששני שתרומתי לשירשור לא תהיה גדולה...

שנים רבות אני לא משתמשת בבושם.
בימי התיכון / צבא הושפעתי מסביבתי עם האנס-אנס והדוגמיות והאלה מהדיוטי פרי. גם זה היה בעיקר כי "נגררתי"... בצבא קיבלתי במתנה בושם ממישהו, ושמתי אותו מדי פעם עד שנגמר. נדמה לי שקראו לו "קלנדסטין".

אני כן אוהבת לרחרח ריחות להנאתי, אבל לא של בשמים, אלא של סבונים, של תבלינים... יש היום סבונים ושמפואים וקרמים בריחות כאלה טובים, שבושם מרגיש לי מיותר עוד יותר. ומה גם שעם השנים נהייתי עוד יותר נוטה לנטוריזם אפילו ממה שהייתי, וכמו שאני מתלבשת עוד יותר פשוט ונוח ומתאפרת אפילו עוד פחות מפעם, כלומר שואפת לאפס בתחום, ואיפור מרגיש לי ממש מוזר, כאילו הפנים שלי לא נקיים ויש לי משהו מיותר על הפנים, ככה בושם מרגיש לי מוזר ומיותר עלי בצורה דומה.

ובכל זאת יש אצלי איזה בושם, שהזקנה שגרה כאן לפניי השאירה. משהו הכי עדין ולא מתוחכם ותמים שיש, בריח ורדים, עם רול און. פעם באיזה חודשיים אני שמה קצת ממנו.

למעלה