שאלון בשבילכם...

dolse

New member
שאלון בשבילכם...

גיימבויז : הבויז האהוב עלי בין החמישיה : הבויז שלי הוא- מה עושה אותו כל כך מיוחד? מה יפה בו{לא לרשום הכול! לרשום דברים,בבקשה}? איך הוא מתלבש?{יפה,נחמד,מוזר,מכוער} האם הוא נחמד למעריצים? האם יש בו משו סקסי? מהו? פגשת אותו פעם? יש תמונה?{עם כן תעלו} ולמה דווקא הוא? בחרו 1 מהבויז-{וזה לא בהכרח חייב להיות מי שאתם אוהבים} שר הכי יפה- מתלבש הכי יפה- עם השיער הכי יפה- רוקד הכי יפה- הכי חמוד באופי- עם הגובה הכי יפה- גיימבויז כללי- אושרי-עם עגיל או בלי?{למה?} שרון-עם קוצים או ארוך?{ולמה?} אביחי-רזה או מלא? אדם?נמוך או גבוה? כללי: הבנים: הדבר היפה ביותר בבן- הדבר הסקסי ביותר בבן- סטיילסטים או ערסים? מזה סטייליסט בשבילך? מזה ערס בשבילך? מה את רוצה שיהיה בבן זוג שלך? בנים,שער או או קצר?{תסבירו!} טלויזיה ועולם הבידור: השיר שלנו או טלובלה בע''מ? דיימונדז או חמסה? המורדים או רבלדה? רבלדה או רולאבוגן? המורדים או רולאבוגן? קטנטנות או פינת אור? יס או הוט? רוני או ברטיני ספירס? ברטיני או כריסטינה? דנה או ניקה? תפוח או אפרסק? בננה או מלפפון? תות או מנגו? אבטיח או מלון? נינט או יהודה סעדו? שירי או הראל מויאל? סקעת או שי גבסו? עדי כהן או שיר ביטון?

יששששש עונהה ../images/Emo192.gif חחחח

גיימבויז : הבויז האהוב עלי בין החמישיה : ביחו'שששששש הבויז שלי הוא-ביחו'שש מה עושה אותו כל כך מיוחד? שהוא מתת על חומוססס חחחחח מה יפה בו{לא לרשום הכול! לרשום דברים,בבקשה}?האופי,היופי,הקול,החיוך,המבט איך הוא מתלבש?{יפה,נחמד,מוזר,מכוער} מהממממממםם! האם הוא נחמד למעריצים?בטחחחחחחחחחחחחח האם יש בו משו סקסי? בארורררר! מהו? התחת חחחחחח וגם הגוף! פגשת אותו פעם?לאא =[=[=[ יש תמונה?{עם כן תעלו} --- ולמה דווקא הוא? כי הוא מיוחד! בחרו 1 מהבויז-{וזה לא בהכרח חייב להיות מי שאתם אוהבים} שר הכי יפה-אין דבר כזה הכי!כולם שרים יפה באותה המידה! מתלבש הכי יפה-שרון עם השיער הכי יפה-ערן רוקד הכי יפה-אביחי הכי חמוד באופי-כולםםםםםםם! עם הגובה הכי יפה-אביחי ואושרי גיימבויז כללי- אושרי-עם עגיל או בלי?{למה?}עיםםם!כי הוא מתוק ככה!!! שרון-עם קוצים או ארוך?{ולמה?}קוצים כי זה מתאים לוו! אביחי-רזה או מלא?כמוו שהואא!!!!!!! אדם?נמוך או גבוה?כמוו שהואאאאאא!! כללי: הבנים: הדבר היפה ביותר בבן-החיוך הדבר הסקסי ביותר בבן- ה=ת=ח=ת!חחחחח סטיילסטים או ערסים?סטייליסטים מזה סטייליסט בשבילך?יודע להתלבש מתלבש בסטייל כאילו מותגים וכאלה! מזה ערס בשבילך?האלה עים הגורמטים והסכינים מה את רוצה שיהיה בבן זוג שלך?אופיי טוב!חיוךך יפה!יופי!נאמנות! בנים,שער או או קצר?{תסבירו!}קוציםם לא ארוכים מידי כמו ערן! טלויזיה ועולם הבידור: השיר שלנו או טלובלה בע''מ?השיררר שלנוו רווללזז
דיימונדז או חמסה?חמסהה המורדים או רבלדה?המורדיםםםםם אין כמו המקורר! רבלדה או רולאבוגן?רולאבוגןןןןןןןןןןןןן!!!
המורדים או רולאבוגן?רולאבוגןןןןןןןןןןןןן!!!
קטנטנות או פינת אור?פינת אורר יס או הוט?יסס למרות שאני בהוטטטט! רוני או ברטיני ספירס?בריטנייייייי ה=מ=ל=כ=ה!!!!! ברטיני או כריסטינה?בריטניייייי דנה או ניקה?ניקהההה תפוח או אפרסק?תפוחח! בננה או מלפפון?בננהה תות או מנגו?איןן עלל מנגוו רק מנגוו חחחח אבטיח או מלון?בטיחחחח!! נינט או יהודה סעדו?יהודהה סעדוו!בעע על נינטט שירי או הראל מויאל?שניהםםםם! סקעת או שי גבסו?סקעתתתתתתת עדי כהן או שיר ביטון?שיררררררררר ביטוןןןן

OoנויoO

New member
עונהה...משעמם מידי חחחח

גיימבויז : הבויז האהוב עלי בין החמישיה :ביחו'ששששש הבויז שלי הוא-ביחו'שששש מה עושה אותו כל כך מיוחד?קודם כל אין כמוהו!!ובגלל שהוא כזה מוכשר וכזה יפה וכזה מרגש והכללללל מה יפה בו{לא לרשום הכול! לרשום דברים,בבקשה}?העיניים הריסים הגבות חחח סתם הפנים שלו וגם הגוףף ושלא נדבר על החיוךך!! איך הוא מתלבש?{יפה,נחמד,מוזר,מכוער}לדעתי?!פצצההההההה הוא נחמד למעריצים?כן מאודדדדד דיברתי איתו בפלאפון פעם אחת והוא הכי חמוד שישש!! האם יש בו משו סקסי?יאפפ מהו?התחת שלו חחחחחח פגשת אותו פעם?כן לא בערך...כי הייתי בשיר נולד והוא היה שתי מטר ליידי..אבל חוץ מזה כלום =[ יש תמונה?{עם כן תעלו} ולמה דווקא הוא?כי הוא יחיד במינו ואין כמוהו והוא מיוחדדדדד והוא הכלל בחרו 1 מהבויז-{וזה לא בהכרח חייב להיות מי שאתם אוהבים} שר הכי יפה-כל אחד סגנון אחר...ואי אפשר להגיד אחד כי כולם שרים מהמם!! מתלבש הכי יפה-נממ...שרון עם השיער הכי יפה-ערן רוקד הכי יפה-ערן הכי חמוד באופי-כולם ביחדדד! עם הגובה הכי יפה-אביחי גימבויז כללי- אושרי-עם עגיל או בלי?{למה?}נממ...יפה לו עם אני פחות אוהבת...אבל מזה משנה מה אנחנו חושבים?! זה הוא עצמו... שרון-עם קוצים או ארוך?{ולמה?}קוצים.. אביחי-רזה או מלא?כמו שהוא נראה שישאר! אדם?נמוך או גבוה?אותו דבר עם אדם כללי: הבנים: הדבר היפה ביותר בבן-עינים וחיוך הדבר הסקסי ביותר בבן-תחת חחח סטיילסטים או ערסים?לא זה ולא זה מזה סטייליסט בשבילך?מישהו שיודע להתלבש...[ולפעמים מוגזם מידי] מזה ערס בשבילך?מישהו שמסתובב עם אולרים מה את רוצה שיהיה בבן זוג שלך?שיהיה נאמן עם אופי טוב ולא מכוער [זה הכי פחות חשוב לי אבל זה גם חשוב
] בנים,שער או או קצר?{תסבירו!}קצר...אבל לכל אחד מתאים משהו אחד ותלוי עד איזה אורך... טלויזיה ועולם הבידור: השיר שלנו או טלובלה בע''מ?השיר שלנוווווווו דיימונדז או חמסה?חמסה כי הכרתי משם מישהי חחח שהיא חמודה!! המורדים או רבלדה?רבלדה רבלדה או רולאבוגן?רולאבוגן המורדים או רולאבוגן?רולאבוגן קטנטנות או פינת אור?קטנטנות יס או הוט?יסס בהוט יש רק את הוי או די הזה... רוני או ברטיני ספירס?בריטני רוני סתם מפגרתתתת ברטיני או כריסטינה?כריסטינה דנה או ניקה? תפוח או אפרסק?אפרסק בננה או מלפפון?מלפפון תות או מנגו?מנגו אבטיח או מלון?אבטיח נינט או יהודה סעדו?נינט שירי או הראל מויאל?שתיהם.... סקעת או שי גבסו?איכסס שונאת את סקעת ואת גבסו אין לי קשר אליו..=/ עדי כהן או שיר ביטון?שיר ביטון היא שרה מהמםםםםם היא בכלל מהממת חבל שלא זכתה...

עונה...:)

גיימבויז : הבויז האהוב עלי בין החמישיה :שרונוש :) הבויז שלי הוא-שרונוש מה עושה אותו כל כך מיוחד?אמממ...את האמת אין לי מושג אבל הוא כבש את ליבי :) מה יפה בו{לא לרשום הכול! לרשום דברים,בבקשה}?הפנים שלו הגוף המדהים שלו ואבל הכי הכי העיניים והחיוך איך הוא מתלבש?{יפה,נחמד,מוזר,מכוער}לדעתי?!פצצההההההה הוא נחמד למעריצים?כן מאודדדדד האם יש בו משו סקסי?ברור (בכולם אני חושבת אבל בו הכי) מהו?הפנים השלו פגשת אותו פעם?כן...כי הייתי בשיר נולד והוא היה שתי מטר ליידי..אבל חוץ מזה כלום =[..וגם בהופעה שהייתה אמורה להיות בקריון :( יש תמונה?{עם כן תעלו} ולמה דווקא הוא?כי הוא הצליח להפוך אותי למשוגעת חחחח...סתם
כי הוא הצליח לכבוש את ליבי ולאהוב אותו הכי בעולם :) בחרו 1 מהבויז-{וזה לא בהכרח חייב להיות מי שאתם אוהבים} שר הכי יפה-כל אחד סגנון אחר...ואי אפשר להגיד אחד כי כולם שרים מהמם!! מתלבש הכי יפה-שרוןןןן עם השיער הכי יפה-שרון וערן רוקד הכי יפה-אושרי וערן הכי חמוד באופי-כולם ביחדדד! עם הגובה הכי יפה-אביחי גימבויז כללי- אושרי-עם עגיל או בלי?{למה?}עם העגיל הוא נראה מושלם גם אם העגיל וגם בלי שרון-עם קוצים או ארוך?{ולמה?}קוצים....כי הוא נראה אלילי חחח.... אביחי-רזה או מלא?כמו שהוא נראה שישאר! אדם?נמוך או גבוה?איך הוא...נמוך אבל חתיך :) כללי: הבנים: הדבר היפה ביותר בבן-עינים וחיוך הדבר הסקסי ביותר בבן-הגוף חחח.. סטיילסטים או ערסים?לא זה ולא זה מזה סטייליסט בשבילך?מישהו שיודע להתלבש...[ולפעמים מוגזם מידי] מזה ערס בשבילך?מישהו שמסתובב עם אולרים מה את רוצה שיהיה בבן זוג שלך?שיהיה נאמן עם אופי טוב בנים,שער או או קצר?{תסבירו!}קצר... טלויזיה ועולם הבידור: השיר שלנו או טלובלה בע''מ?השיר שלנוווווווו דיימונדז או חמסה?דיימונדז (עדיף על חמסה חחח
המורדים או רבלדה?רבלדה רבלדה או רולאבוגן?רולאבוגן המורדים או רולאבוגן?רולאבוגן קטנטנות או פינת אור?קטנטנות יס או הוט?יסס רוני או ברטיני ספירס?בריטני ברטיני או כריסטינה?כריסטינה דנה או ניקה?דנה תפוח או אפרסק?תפוח בננה או מלפפון?מלפפון תות או מנגו?תות אבטיח או מלון?אבטיח נינט או יהודה סעדו?אף אחד מהם שירי או הראל מויאל?שירי סקעת או שי גבסו?אף אחד מהם עדי כהן או שיר ביטון?אף אחד מהם

עונה ../images/Emo3.gif

הבויז האהוב עלי בין החמישיה :אושרי הבויז שלי הוא-אושרי היאפפהה שילייייייי מה עושה אותו כל כך מיוחד?החיוךך כפרעליוווו מה יפה בו{לא לרשום הכול! לרשום דברים,בבקשה}?נמממממ החיוך נווו איך הוא מתלבש?{יפה,נחמד,מוזר,מכוער}יפהה!! האם הוא נחמד למעריצים?ברור האם יש בו משו סקסי?בארוווור מהו?השפתיים כפרעליהםםם פגשת אותו פעם?לא יש תמונה?{עם כן תעלו} ולמה דווקא הוא?כי ככה
בחרו 1 מהבויז-{וזה לא בהכרח חייב להיות מי שאתם אוהבים} שר הכי יפה-וואיי זה קשה מתלבש הכי יפה-נולייייי עם השיער הכי יפה-נולייי רוקד הכי יפה-ערןן הכי חמוד באופי-אושיייייייי עם הגובה הכי יפה-חח גובה הכי יפה?! גיימבויז כללי- אושרי-עם עגיל או בלי?{למה?}בארור כי זה שאקסי שרון-עם קוצים או ארוך?{ולמה?}לאמשנה הכל יפה לו אביחי-רזה או מלא?רזה אדם?נמוך או גבוה?נמוךך כללי: הבנים: הדבר היפה ביותר בבן-שפתיים הדבר הסקסי ביותר בבן-שפתיםם סטיילסטים או ערסים?סטייליסטים מזה סטייליסט בשבילך?משו מזה ערס בשבילך?מישו מעצבןן בצורות אני שונאתת ערסיםם מה את רוצה שיהיה בבן זוג שלך?לא משנה לי העיקר שלא יהיה ערס בנים,שער או או קצר?{תסבירו!}ארוך
כי זה יפה לפי דעתי טלויזיה ועולם הבידור: השיר שלנו או טלובלה בע''מ?ה.ש דיימונדז או חמסה?דיימונדז המורדים או רבלדה?מורדים רבלדה או רולאבוגן?אפחד המורדים או רולאבוגן?המורדים קטנטנות או פינת אור?קטנטנות יס או הוט?יס רוני או ברטיני ספירס?בריטני (לפחות היא יודעת לשירר) ברטיני או כריסטינה?כריסטינה דנה או ניקה?נמממ תפוח או אפרסק?תפוח בננה או מלפפון?מלפפון תות או מנגו?תות אבטיח או מלון?אבטיח נינט או יהודה סעדו?נינט שירי או הראל מויאל?הראל סקעת או שי גבסו?שי עדי כהן או שיר ביטון?שיר

PashaSh

New member
../images/Emo207.gif חצי חיה..! כנסו הכי דחוףף!!!

טוב אז זה סיפור שלי, תגיבו אם באלכם!אהמ חצי חיה זה סיפור שהתחלתי לכתוב אני רק רוצה שתגידו איך הוא.. ו.. אם אתם רוצות המשך אני כותבת עוד מעט.. בקומונת סיפורים שלי.. www.Sipurim.foo.co.il ------------------------------------------------------- שלום! אני אורטל, בת 14. אם אני צריכה לספר על עצמי במשפט או מילה, אני אגיד שאני הילדה הכי דחויה ולא רצויה שיכולה להיות. תמיד מפלים אותי לרעה, משלים אותי, מקללים אותי פוגעים בי ומכים אותי. כל כך נמאס לי מהחיים האלה. בא לי פשוט למות לכמה ימים. בבית כל הזמן צועקים עלי בגלל שאני לא מספיק טובה, ההוירם שלי רוצים שאני אהיה כמו אחותי ואני לא רוצה, והם פשוט מכריחים אותי ומאיימים עלי. זה אפילו הגיע למכות כמה פעמים. בבית ספר, כל הזמן ילדים מרביצים לי. אני לא מוצאת איזשהי בעיה אצלי. אני יודעת שאני לא משקרת, שאני עושה דברים נכון. מה? זה בגלל איך שאני נראת? לא נראה לי. אנעי ילדה רגילה, 1.62 שוקלת 43 בכיתה ח' עיניים בצבע דבש ושער שטני. אתמול, אבא שלי נכנס אלי לחדר עם דמעות בעיניים, אף פעם לא ראיתי את אבא שלי בוכה או עומד לבכות תמיד הוא נתן הרגשה שהוא מישהו שאף פעם לא בכה ולא בוכה. הבנתי שמשהו לא טוב קרה. "אורטל סואי עכשיו לסלון , אספה משפחתית" פעם ראשונה שאבא אמר לי לבוא לסלון בלי צעקות.. הקטע של האספות משפחתיות זה בשבתות וחגים, ומתי שיש להורים או לאחד הילדים להגיד משהו למשפחה. הלכתי לסלון, גיל ומאיה האחים שלי כבר היום שם. אבא שלי הסתכל עלי במבט מוזר, דואג כזה. "אבא איפה אמא?" זה היה גיל. אבא שתק, לא אמר מילה ורק התסכל עלינו ובחן אותנו. ואז, אבא שלי אמר.. "ילדים, אני צריך להגיד לכם משהו חשוב.." ---------------------

OoנויoO

New member
יאו אתן מותחות אותי עם הסיפורים האל

ההההההההההההההההההההההההההה

יאאאאא המשך סיפור מהממם!

מזה כל הסיפורים האלה שאתם משאירים אותי במתח?!אנ'לא יכולה ככה!חחחחחחח

PashaSh

New member
חעחעחע... כנסי רגע

לפה- www.sipurim.foo.co.il אין לי כוח להעתיק לפה רשמתי שם ת'פרק השני

אני עונהההה......

גיימבויז : הבויז האהוב עלי בין החמישיה :שרוןןן נולי החיימשלי.! הבויז שלי הוא-נולייי,(שרון) מה עושה אותו כל כך מיוחד?היופי שלו,איך שהוא רוקד,הקול ההורס שלוו! מה יפה בו{לא לרשום הכול! לרשום דברים,בבקשה}?השפתיים
,הגוף,השיער,צבע עור,עיניים! איך הוא מתלבש?{יפה,נחמד,מוזר,מכוער}יפהההה מאודדדדדדדדד! האם הוא נחמד למעריצים?אני אל יודעת עוד לא פגשתי אותו אישי היום אני הולכת ליפגוש אותו! האם יש בו משו סקסי?כןןןןן! מהו?הגוף שלו והשפתיםם! פגשת אותו פעם?לאאא היום אני פוגשת אותווו! יש תמונה?{עם כן תעלו} ולמה דווקא הוא?הוא הכוכב שליי אין הסבר! בחרו 1 מהבויז-{וזה לא בהכרח חייב להיות מי שאתם אוהבים} שר הכי יפה-אדם ושרון! מתלבש הכי יפה-שרון! עם השיער הכי יפה-שרון! רוקד הכי יפה-שרון וערן! הכי חמוד באופי-לא יודעתת! עם הגובה הכי יפה-שרון! גיימבויז כללי- אושרי-עם עגיל או בלי?{למה?}אם עגיל כי יפה לווו@ שרון-עם קוצים או ארוך?{ולמה?}ארוך+קוציםם! אביחי-רזה או מלא?מלא.! אדם?נמוך או גבוה?בינוני! כללי: הבנים: הדבר היפה ביותר בבן-העיניים! הדבר הסקסי ביותר בבן-גוף ושפתיים!
סטיילסטים או ערסים?בטח סטיילסטים!!! מזה סטייליסט בשבילך?מממ...איך שהוא מיתלבש וצורת הדיבור שלו! מזה ערס בשבילך?כ"נל! מה את רוצה שיהיה בבן זוג שלך?שהיה בו יופי ואופי טוב! בנים,שער או או קצר?{תסבירו!}לא הבנתי! טלויזיה ועולם הבידור: השיר שלנו או טלובלה בע''מ?השיער שלנו! דיימונדז או חמסה?חמסה אני שונאת את הדיימונדז!!!! המורדים או רבלדה?המורדיםם הייתי מעריצה שלהם! רבלדה או רולאבוגן?רבלדה! המורדים או רולאבוגן?המורדיםםם! קטנטנות או פינת אור?קטנטנות יותר יפה חח! יס או הוט?הוט יותר טוב! רוני או ברטיני ספירס?בריטני ספירס רוני סתםםם! ברטיני או כריסטינה?כריסטינה! דנה או ניקה?מי אלה דנה וניקה? תפוח או אפרסק?אפרסק אני לא אוהבת תפוחים! בננה או מלפפון?מלפפון! תות או מנגו?תות! אבטיח או מלון?אבטיחח! נינט או יהודה סעדו?נינט מה יהודה עכשיו? שירי או הראל מויאל?הראלוש המתוק הזה! סקעת או שי גבסו?סקעת אין עליו חוץ מנולי! עדי כהן או שיר ביטון?עדידווש!

עונההה

הבויז האהוב עלי בין החמישיה : הבויז שלי הוא-אושי כפרה אליו מה עושה אותו כל כך מיוחד?שהוא זמר מקסים וחתיך ורקדן מעולה מה יפה בו{לא לרשום הכול! לרשום דברים,בבקשה}?העיניים האף הפה האוזניים הגוף שלו וכולו איך הוא מתלבש?{יפה,נחמד,מוזר,מכוער}יפה רצח האם הוא נחמד למעריצים?ברור האם יש בו משו סקסי?כן מהו?הגוף שלו פגשת אותו פעם?כןןן יש תמונה?{עם כן תעלו}שלי שלו לא ולמה דווקא הוא?כי נידלקתי אליו על הפעם הראישונה שראיתי אותו בחרו 1 מהבויז-{וזה לא בהכרח חייב להיות מי שאתם אוהבים} שר הכי יפה-אני אתן 2 אושרי ואדם מתלבש הכי יפה-שרון עם השיער הכי יפה-אושרי רוקד הכי יפה-ערן הכי חמוד באופי-אושרי עם הגובה הכי יפה-חמישתם גיימבויז כללי- אושרי-עם עגיל או בלי?{למה?}עם ובלי כי הוא חתיך גם עם עגיל וגם בלי שרון-עם קוצים או ארוך?{ולמה?}עם קוצים זה יותר יפה לו... אביחי-רזה או מלא?שהוא מלא אבל כמו שהוא לא יותר אדם?נמוך או גבוה?נמוך הוא מתוקי ככה כללי: הבנים: הדבר היפה ביותר בבן-לדעתי העיינים והידים הדבר הסקסי ביותר בבן-הגוף סטיילסטים או ערסים? מזה סטייליסט בשבילך? מזה ערס בשבילך? מה את רוצה שיהיה בבן זוג שלך?שיוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו... בנים,שער או או קצר?{תסבירו!}קצר כי זה הכי מתאים לבנים טלויזיה ועולם הבידור: השיר שלנו או טלובלה בע''מ?טלנובלה בע"מ דיימונדז או חמסה?דיימונדס המורדים או רבלדה?שתיהם אותו דבר רבלדה או רולאבוגן?רולנבוגן המורדים או רולאבוגן?רולנבוגן קטנטנות או פינת אור?קטנטנות יס או הוט?הוט רוני או ברטיני ספירס?בריטני בפירס ברטיני או כריסטינה?בריטני דנה או ניקה?ניקה תפוח או אפרסק?אפרסק בננה או מלפפון?מלפפון תות או מנגו?שתיהם אבטיח או מלון?אבטיח נינט או יהודה סעדו?יהודה סעדו שירי או הראל מויאל?שירי סקעת או שי גבסו?סקעת עדי כהן או שיר ביטון?שיר

morg01

New member
עונהה

גיימבויז : הבויז האהוב עלי בין החמישיה : הבויז שלי הוא- אושרי חמי מה עושה אותו כל כך מיוחד? שיש לו אופי טוב וחיוך מקסיםם מה יפה בו{לא לרשום הכול! לרשום דברים,בבקשה}? הכל!!! איך הוא מתלבש?{יפה,נחמד,מוזר,מכוער} יפהה מאווד האם הוא נחמד למעריצים? כןן מאודדד האם יש בו משו סקסי? כןן!! מהו? חח הכללל פגשת אותו פעם? לא :( יש תמונה?{עם כן תעלו} ---- ולמה דווקא הוא? כיי..נו רשמתי חחח בחרו 1 מהבויז-{וזה לא בהכרח חייב להיות מי שאתם אוהבים} שר הכי יפה- אושרי ואביחי ואדם כולם שריפ יפההההה מתלבש הכי יפה- שרון חח עם השיער הכי יפה- אושרייי רוקד הכי יפה- כולםם אבל הכי אושריי הכי חמוד באופי- אושריי עם הגובה הכי יפה- אושריי ושרון חחח... גיימבויז כללי- אושרי-עם עגיל או בלי?{למה?} בלי לא דעת אני לא מתה על זה חחח.. שרון-עם קוצים או ארוך?{ולמה?} קוציםם אביחי-רזה או מלא? רזהה אדם?נמוך או גבוה? שישאר ככה הוא גם יפהה כללי: הבנים: הדבר היפה ביותר בבן- אופי :) הדבר הסקסי ביותר בבן- LIPS סטיילסטים או ערסים? סטיי מזה סטייליסט בשבילך? שהם נורמלים ולא חושבים רק על ****** מזה ערס בשבילך? שחושב רק על ****** וו..מעשן ואני לא אוהבת בנים מעשנים :) מה את רוצה שיהיה בבן זוג שלך? משיש באושי בנים,שער או או קצר?{תסבירו?!) קצר טלויזיה ועולם הבידור: השיר שלנו או טלובלה בע''מ? בע''מ דיימונדז או חמסה? דיימונ'ז המורדים או רבלדה? מוקדים רבלדה או רולאבוגן?? המורדים או רולאבוגן? ? קטנטנות או פינת אור? ? יס או הוט? יסס יסס יסס רוני או ברטיני ספירס? בריטני ספירסס ברטיני או כריסטינה? בריטניי דנה או ניקה? ? תפוח או אפרסק? תפוחחח בננה או מלפפון? בננה תות או מנגו? תות אבטיח או מלון? אבטיח נינט או יהודה סעדו? נינה שירי או הראל מויאל? שירי סקעת או שי גבסו? סקעתת עדי כהן או שיר ביטון?לא אוהבת שתיםם

נייייייייייייייי

גיימבויז : הבויז האהוב עלי בין החמישיה : אדוש הבויז שלי הוא-אדוש מה עושה אותו כל כך מיוחד? הכל מה יפה בו{לא לרשום הכול! לרשום דברים,בבקשה}?הפרצופ החמודי הזה הקול אוקצור הכל איך הוא מתלבש?{יפה,נחמד,מוזר,מכוער} יאפה + האם הוא נחמד למעריצים? ... האם יש בו משו סקסי? כה מהו? השיער הפרצופ של הילד התמים פגשת אותו פעם?לא יש תמונה?{עם כן תעלו} ולמה דווקא הוא?כי הוא מושלם שילי בחרו 1 מהבויז-{וזה לא בהכרח חייב להיות מי שאתם אוהבים} שר הכי יפה- אדוש מתלבש הכי יפה- נולי עם השיער הכי יפה-אדוש רוקד הכי יפה- ערן הכי חמוד באופי-ביחביח עם הגובה הכי יפה- אדוש גיימבויז כללי- אושרי-עם עגיל או בלי?{למה?} בלי שרון-עם קוצים או ארוך?{ולמה?}קוצים זה יותר יאפה אביחי-רזה או מלא? מלא אדם?נמוך או גבוה?נמוך כללי: הבנים: הדבר היפה ביותר בבן- שיער הדבר הסקסי ביותר בבן- גופ ופה סטיילסטים או ערסים? סטייליסט.. מזה סטייליסט בשבילך? אממ איך להסביר? מזה ערס בשבילך? צורת הליכה של "מלך".. מה את רוצה שיהיה בבן זוג שלך? יופי.. כמו של אדוש בנים,שער או או קצר?{תסבירו!} אה? טלויזיה ועולם הבידור: השיר שלנו או טלובלה בע''מ? ש"ש דיימונדז או חמסה? חמסה? 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 המורדים או רבלדה? ? רבלדה או רולאבוגן? ? המורדים או רולאבוגן? ? קטנטנות או פינת אור? קטנטנות יס או הוט? יס רוני או ברטיני ספירס? בריטני ברטיני או כריסטינה? בריטני דנה או ניקה? ? תפוח או אפרסק? אפרסק בננה או מלפפון? מלפפון תות או מנגו? מנגו אבטיח או מלון? אבטיח נינט או יהודה סעדו? נינט שירי או הראל מויאל? מויאלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל סקעת או שי גבסו? גבסו עדי כהן או שיר ביטון? שיר ביטון

למעלה