שאלון בקטנה...

Miss Death

New member
שאלון בקטנה...

יום כיפור כבר עבר אבל מה את\ה עשית בו? איך הוא עבר עליכם? מה הדבר האחרון שעשיתם לפני הצום? מה הדבר הראשון שעשיתם כשיצא הצום? השיר שהכי התגעגעתם אליו בזמן הצום? וזהו שיהיה לכם שבת שלום...

Hadas 87

New member
עונה

יום כיפור כבר עבר אבל מה את\ה עשית בו? בערב הייתי עם חברות וביום עצמו שכבתי במיטה כל הזמן, ישנתי וגם קראתי קצת איך הוא עבר עליכם? היה סביר בסוף קצת קשה.. מה הדבר האחרון שעשיתם לפני הצום? התקלחתי מה הדבר הראשון שעשיתם כשיצא הצום? צחצחתי שיניים השיר שהכי התגעגעתם אליו בזמן הצום? וואו.. הרבה! חח התגעגעתי בכללי למוזיקה... נורא. וזהו שיהיה לכם שבת שלום...

Hadas 87

New member
עונה

יום כיפור כבר עבר אבל מה את\ה עשית בו? בערב הייתי עם חברות וביום עצמו שכבתי במיטה כל הזמן, ישנתי וגם קראתי קצת איך הוא עבר עליכם? היה סביר בסוף קצת קשה.. מה הדבר האחרון שעשיתם לפני הצום? התקלחתי מה הדבר הראשון שעשיתם כשיצא הצום? צחצחתי שיניים השיר שהכי התגעגעתם אליו בזמן הצום? וואו.. הרבה! חח התגעגעתי בכללי למוזיקה... נורא. וזהו שיהיה לכם שבת שלום...

ooOMoRoShOoo

New member
עונה

1.טיילתי עם חברות ויומולדת בערב איך הוא עבר עליכם? בסדר מה הדבר האחרון שעשיתם לפני הצום?שתיתי מה הדבר הראשון שעשיתם כשיצא הצום?שתיתי ואכלתי השיר שהכי התגעגעתם אליו בזמן הצום?מרבלדה? סלוואמה וזהו שיהיה לכם שבת שלום...

kendygirl

New member
עונה

צמתי וישנתי מלא היה קל שתיתי קולה כי אני מכורה לה והכי קשה היה לי בלעדייה אחלתי את העוגיות של סבתא שלי שהם הכי טעימות בעולם השיר סוליקו חחחחחחחחחח קורה שנדבקים לשיר

עונה../images/Emo13.gif

יום כיפור כבר עבר אבל מה את\ה עשית בו? בערב יצאתי עם חברות (תריד תריד ת'שמלה... חח עזבו רק אני ושתי חברות שלי מבינות) איך הוא עבר עליכם?קללללללללללללללללללללללללללל מה הדבר האחרון שעשיתם לפני הצום?לשתותתתתתתתתתתתתתתתתתת ושירותים בצורה נורמליית מה הדבר הראשון שעשיתם כשיצא הצום?מיץ תות בננה ומיץ תפוזים וגזר ובגלה ושירותים בצורה נורמליית השיר שהכי התגעגעתם אליו בזמן הצום?סקאזי

למעלה