שאלון בצפר!!

ALFI G

New member
שאלון בצפר!! ../images/Emo8.gif

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר: 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר: 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? 10. איזה הקבצות אתם? -משהו להוסיף?

ALFI G

New member
שלי...

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? אני זוכר שבכיתה א' פעם אחת לא חזרתי מההפסקה ונשארתי שיעור אחד בחוץ לשחק בשלוליות... חחחחח 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? ז' 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? מופרעעעע 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? ח' 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: אממממממ... לא זוכר יש מלא.... אה בכיתה ה' היה לנו שיעור מדעים במעבדה ויש שם בפינה מקלחת אז לקחתי תצינור והרטבתי את כל הכיתה.... 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר: אממממ... לא זוכר... 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר: השעיה חחחח 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ספורט... אפשר להבריז.... 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? 20 בערך 10. איזה הקבצות אתם? מתמטיקה, אנגלית, כימיה בילוגיה הכל א' (כן יש מופרעים חכמים חעחעחע) -משהו להוסיף? אחלה שאלון מי שכתב אותו גבר

ady18

Well-known member
תשובות שלי

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)?בחטיבה 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם?אמממ לא זוכרת 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים?הייתי ממצועת 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם?2 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר:זרקתי את היומן של המורה מהחלון וחמדתי דברים מהקלמר של מישהו כי אבדו לי דברים ובסוף זה הסתבר כגניבה דברים קטנים עפרון מחק לא כסף כמובן!! 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר:לא זכור לי תודה לאל 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר:לא היה לי כי לא עשיתי דברים גדולים 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?הכי אהבתי גאוגרפיה 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? 10. איזה הקבצות אתם? -משהו להוסיף?

ל א ק י

New member
X:

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? ד' קצת.. ה' הרבה
2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? ב' X: אבל אמ זאת לא ממש הייתה הברזה.. סתם נשארתי עם חברה שלי בבית, ההורים שלנו ידעו והכל[?] הברזה הברזה מיום שלם היתה בכיתה ה' X: 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? אמ "יש לך יכולת טובה מאוד, אבל את לא משקיעה. וחבל." [ציטוט של די הרבה אנשים
] 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? לא סיימתי היום
אבל אמ אני ביא'[?] 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: כלום מה
6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר: לאיודעת X: 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר: ח מה עונשיםo_O 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? מחשבים רולז. [וגם פיזיקה זה אחלה
] 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? ספרים הכל כי מקבלים מהביצפר.. רק איזה 2 שלא קיבלתי אמ אז לא טרחתי ללכת לקחת.. מחברות בעקרון כל מקצוע.. למרות שעכשיו הכל מתחיל לגמר אז ריכזתי הכל למחברת אחת
10. איזה הקבצות אתם? 5 יחידות בהכל X:

Billy4

New member
../images/Emo67.gif

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)?ה' 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם?ה' 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים?ממוצעת 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם?ח' 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר:לא הייתה...נראה לי 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר:חח אני ילדה טובה 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?גאוגרפיה 9. כמה מחברות וספרים יש לכם?12 מחברות, 32245448654564 ספרים 10. איזה הקבצות אתם? אנגלית-דוברי מתמטיקה-א'1

Swid666

New member
אני ../images/Emo3.gif

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? ו' 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? ז' 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? גרועה מאוד
4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? ט' 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: הרבה ^____________________^ 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר: המממ... היו כמה
7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר: מע, לא זוכרת 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ערבית, כי זה הדבר היחיד שאני טובה בו 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? אין לי כוח לספור 10. איזה הקבצות אתם? אין לי הקבצות כרגע

sisty

New member
../images/Emo94.gif

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? מממ...א'?..חחח לא, סתם, ה'
2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? להיות חולה כשאני בריאה => זה נחשב
אם כן באמת מכיתה א'...חחח..!! 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? משקיעים במקצועות שאוהבים ועל מה שלא שמים ___...
4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? ט'!!!!... 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: הפגנה, הבעיה שלבד
6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר: מממ לא זוכרתת היו הרבהה חחחח 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר: ריתוק
8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ספרותת..חחח...כהה!!1.. 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? יש קלסר
10. איזה הקבצות אתם? מתמטיקה - 4 יח' אנגלית - 4יח'

../images/Emo9.gif

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)?כיתה ט' נדמה לי.. 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? י"א
3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? ברור 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? כיתה י"א לצערי
5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: אני? הילדה הכי טובה 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר:נפלתי מול הקיוסק ליד כולם 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר: הא? מזה?
8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? מתמטיקה,תנ"ך ותאטרון 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? וואי הרבה 10. איזה הקבצות אתם? אין לנו הקבצים....

victoria777

New member
עונה

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)?י' וזאת הייתה הפעם היחידה 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם?אף פעם 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים?בסדר גמור 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם?סיימתי י' 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר:לא זכרת 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר:קרו לי כל מיני פדיחות בשיעור ספורט 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר:לא זוכרת 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?פסיכולוגיה 9. כמה מחברות וספרים יש לכם?לא ספרתי 10. איזה הקבצות אתם?

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif *שונאת בצפר../images/Emo46.gif*

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? תקשורת
כתה ו' 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? ט'
3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? חרא
4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? היום ט' 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: הבאתי קונדום לבצפר והתחלתי למשש ולשחק איתו בשיעורים בכתה ד'
, חשפתי את התחת שלי בהסעה בכתה א', ועשיתי זין למורה וקיללתי אותה בכתה ו'
6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר: הצעתי לאחד לצאת והוא סירב והפיץ את זה בכל החטיבה
7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר: ללכת למנהלת..
אה ושהזמינו את ההורים שלי לשיחה 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? ערבית
כי אני עושה שטויות עד שמעיפים אותי
9. כמה מחברות וספרים יש לכם? לא יודעת
10. איזה הקבצות אתם? אין לנו הקבצות

../images/Emo3.gif

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)?ז' 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם?ו' 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים?תלמידה מצוינת אחרי קריעת תחת תלמידה פסדר בלי קריעת תחת 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם?ט' 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר:עצומה נגד המורה לספורט?
6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר:אממ אני פאדיחה?בביצפר?מה פתאום?
7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר:אמ...הייתי די חביבת המורות אז רק לרשום 1000 פעם אני לא אדבר בשיעור ספורט 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?מתמטיקה
9. כמה מחברות וספרים יש לכם?לא יודעת
10. איזה הקבצות אתם?א' א' וא' טפו טפו טפו(מתמטיקה/אנגלית/פיזיקה) -משהו להוסיף?כן....אני אוהבת גם לשון ותנ"ך וגם ספרות וקצת מדעים

--->

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? א' 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? לא זוכרת, אבל בדר"כ כשאין לי כוח ללכת אז אני נישארת בבית... 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? פעם הייתי אומרת טובה מאוד , היום ..גרועה! 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? מה?? לא הבנתי! 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר:ממ...לא זוכרת.. 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר: וואיי אני לא שמה על אפחד ככה שאין אצלי קטע של פדיחות.. אני עושה מלא שטויות..אולי אנשים אחרים רואים את זה בתור פדיחות.. 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר: השעייה 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? מתמ' - זה קל! 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? אין לי מושג 10. איזה הקבצות אתם? א/א2 -משהו להוסיף? SCHOOL SUCKS !!!

תשווווובות יפיםם שלייי..: ../images/Emo182.gif

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? ו' או ז'. 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? ממ..ד נראלי. 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? די טובים.יענו בסדר אנערף. לא חרשנית אבל ציונים טובים.אפילו מעולים (
) 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? אני באמצע ז' עכשיו. 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר:הרבה הרבה הרבה הרבההה אני עושה מלאאאאא דברים כתוצאה מחירפון. 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר:הרבה הרבה הרבה. אני ילדה מחורפנת,מטורפת...... 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר:מממ..מכתב והשעיה?@ נראלי.. 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?מממממ ספרות?! אנערף..ערבית,היסטוריה. 9. כמה מחברות וספרים יש לכם?הרבההההההה לא נכנס לי בחיים לארון/תיק!!!! 10. איזה הקבצות אתם?עדיין לא חילקו אותנו.אבל אני אהיה ב-א'/ב'.

tuty fruty

New member
תשובות

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)?ח' 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם?בכיתה י' 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים?ככה ככה 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם?יב עדיין לא סיימתי 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר:לא עשיתי 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר:נפלתי מול הרבה אנשים 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר:לא קיבלתי 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?אזרחות 9. כמה מחברות וספרים יש לכם?מחברות אין הרבה זפרים יש המון 10. איזה הקבצות אתם?יחידות במתמטיקה 3 באנגלית 5 -משהו להוסיף?לא!

backstreet n1

New member
עונה

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? ח' 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? ט' 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? בינוניים 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? י' 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: מלחמת מים 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר: נפלתי 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר:השעיה 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? תקשורת 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? 10 מזה ומזה 10. איזה הקבצות אתם? אנגלית-5 יח"ל מ"מ-3 יח"ל -משהו להוסיף? נופ

A Lovato

New member
כמה זמן לא הייתי פה...

. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? השנה.... 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם?...כנל 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים?...יאפ 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם?...ח' 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר:....לאזוכרת 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר:....נפלתי מכיסא שילד הזיז מול כול הכיתה 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר:....לא היה 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?שום מקצוע! 9. כמה מחברות וספרים יש לכם?מאיפה לי? 10. איזה הקבצות אתם?א' אם ציוני נכשל...חחח

אני

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? ד' , אבל עד עכשיו זאת הייתה ההברזה הראשונה ובנתיים גם האחרונה.. 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם?נראה לי ג' 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? תלמידה טובה. 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? כיתה ט' 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: ממממ לא ידעת ,עשיתי הרבה דברים מטורפים.. 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר:בכיתי בכיתה 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר:להישאר שעה? 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?אזרחות 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? אווהו מלא.
10. איזה הקבצות אתם? ב1,א2,א2,א-זהו משהו להוסיף? ממממ נוט.

English Muffin

New member
עונהה

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)?בכיתה ו
2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם?ח 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים?סבבה 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם?יא 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר:אני והכיתה שלי ישנו בכיתה חח 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר:שנפלתי 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר:לעוף מהכיתה 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים?פסיכולוגיה ואנגלית 9. כמה מחברות וספרים יש לכם?אנערף לא ספרתי 10. איזה הקבצות אתם?באנגלית 5 ומתמטיקה 3 -משהו להוסיף?לאא

The Sims Girl

New member
עונה......!

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? ו' 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? ה' 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? לא חנונה משקיענית חרשנית, אבל טובה... 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? לא הבנתי...אבל אני בכיתה ח' 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: כל מיני, אבל בשיעורי מדעים קבוע, זה טירוף אחד גדול..מה שקורה עם מורה אהבלה! 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר: בשיעור מדעים, התפקעתי מצחוק בגלל משהו שהמורה האהבלה שלי אמרה, ואז ירדו לי מלא דמעות, והמנהלת נכנסה ואני לא שמתי לב, כולם השתתקו, ורק אני התפקעתי מצחוק..והיא התקרבה אליי..והביאה לי טישו לנגב את הדמעות, השתתקתי, והיא יצאה.. ואז כולם המשיכו לצחוק!..חחחח) 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר: לבוא ברבע לשמונה לבצפר..(אבל אני רגילה, כי אני במועצת תלמידים, אז כל שבוע אני בכל מקרה באה..) 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? של"ח 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? לא סופרת, אבל הרבה.. 10. איזה הקבצות אתם? אין לנו הקבצות..

מסטולית

New member
../images/Emo40.gif

1. באיזו כיתה הברזתם פעם ראשונה משיעור (אם בכלל)? ו נראה לי 2. באיזו כיתה פעם ראשונה הברזתם מיום שלם? י"א 3. איך הייתם מגדירים את עצמכם כתלמידים? גרוע ומטה 4. איזה כיתה היום\לפני כמה שנים סיימתם? י"ב 5. הדבר הכי מטורף שעשיתם בבצפר: לאדעת 6. הפדיחה הכי גדולה שקרתה לכם בבצפר: נפלתי 7. העונש הכי גדול שקיבלתם בבצפר: להישאר שעתיים אחרי ביצפר? חחח 8. איזה מקצוע אתם הכי אוהבים? אני לא 9. כמה מחברות וספרים יש לכם? 3 בערך 10. איזה הקבצות אתם? 3 מתמט, 4 אנגלית -משהו להוסיף? יומטוב

למעלה