^^
יש לי בעיה עם הWORD, אז אענה כאן. בהצלחה. 1 אף פעם לא 2 לעיתים רחוקות מאוד 3 לעיתים רחוקות 4 לפעמים 5 לעיתים קרובות 6 לעיתים קרובות מאוד 7 תמיד האם לדעתך שינתך איכותית? 4 האם אתה חש במצב רוח טוב לאחר שינה איכותית? 5 האם לדעתך לאחר שינה איכותית תפקודך היומי טוב יותר? 7 האם אתה נוהג לישון שנת צהרים? 3 האם לדעתך לאחר שנת צהרים תפקודך היומי טוב יותר? 4 האם לאחר בילוי שבו שתית שנתך איכותית? אני לא שותה כלל כך שאני לא יכולה לענות על זה. האם אתה מוטרד ממחשבות? 5 האם לדעתך מחשבות מטרידות פוגעות באיכות השינה שלך? 6 באיזו מידה השינה חשובה לך? 6 האם לדעתך אתה ישן מספיק? 3 האם אתה נוטה לדחות מטלות ליום אחר לטובת שינה? 2 האם אתה מוצא את עצמך בסיטואציות שבהן היית יכול לתפקד יותר טוב אם היית ישן יותר שעות בלילה? 5 במידה ואתה צריך לקום מוקדם, האם תוותר על פעילות חברתית שתמשך עד לשעה מאוחרת? 4 האם אתה מוטרד בגלל חוסר שינה? 3 האם לדעתך אתה מפסיד שעות שינה לטובת צפייה בטלוויזיה או שימוש במחשב (שלא לצורכי עבודה)? 2 במידה ואתה עומד בפני אירוע חשוב האם תקפיד על שעות השינה בלילה הקודם? 6 כמה שעות אתה ישן בלילה בממוצע? לרוב 5-6 כמה כוסות אלכוהול את הנוהג לשתות במהלך בילוי ממוצע? 0.