שאלון בנושא נהיגה =)

sapchuri

New member
שאלון בנושא נהיגה =)

אהלן ! אני עושה עבודה בפסיכולוגיה על הקשר בין תפיסת מסוגלות עצמית למעבר "טסט" לבין הצלחה ב"טסט" בפועל וביטחון בנהיגה בהווה. במסגרת העבודה אני עורכת שאלון. השאלון מיועד לאנשים שכבר סיימו את תקופת המלווה, בגילאי 17-20. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי !!! תודה מראש ספיר סמן עד כמה כל היגד שיקף את מצבך בתקופת לימודי הנהיגה שלך. לא משקף כלל-1 משקף במידה מועטה-2 משקף במידה רבה-3 משקף לחלוטין-4 1. נהניתי מאוד משיעורי הנהיגה שלי. 1 2 3 4 2. למדתי מספר שיעורי נהיגה גדול יחסית לחבריי. 1 2 3 4 3. הרגשתי שהמורה שלי מאמין ביכולת שלי להצליח בטסט. 1 2 3 4 4. פחדתי מאוד מהטסט ( גם אם היה יותר מאחד, באופן כללי הגישה שלי לטסטים ). 1 2 3 4 5. הייתי מאוד לחוץ ודרוך בשיעורי הנהיגה שלי. 1 2 3 4 6. היה לי ברור שאם לכולם יש רשיון נהיגה גם לי יהיה בלי בעיות מיוחדות. 1 2 3 4 7. האמנתי שאם אני אכשל בטסט ראשון זה לא נורא, רבים נכשלים בטסט ראשון. 1 2 3 4 בסופו של דבר, איזה טסט עברת ? ________ לפניך מספר היגדים המתייחסים לאופן בו אתה נוהג כיום. סמן עד כמה כל היגד משקף את מצבך. לא משקף כלל-1 משקף במידה מועטה-2 משקף במידה רבה-3 משקף לחלוטין-4 1. יורד גשם מבול,אני מעדיף שלא לנהוג. 1 2 3 4 2. מתפרץ לי כלב לכביש,אני מגלה תושייה ומציל את המצב. 1 2 3 4 3. אני מחשיב את עצמי כנהג טוב. 1 2 3 4 .4. מלחיץ אותי כשיש איתי אנשים באוטו. 1 2 3 4 5. אין לי בעיה לנהוג גם דרך משובשת\דרך עפר\ כביש מלא בורות. 1 2 3 4 6. אני לא אוהב לנהוג בדרכים שאני לא מכיר. 1 2 3 4 7. "כשחותכים" אותי אני מאוד נלחץ. 1 2 3 4 8. אנשים מרגישים בטוחים כשהם נוסעים איתי. 1 2 3 4 9. אני נלחץ בקלות מגורמים "מאיימים" בכביש: משאית/ משטרה/אמבולנס/ נהגים שצופרים לי. 1 2 3 4 10. מפחיד אותי לנהוג בכבישים מהירים. 1 2 3 4

zebra25

New member
עונה...

לא משקף כלל-1 משקף במידה מועטה-2 משקף במידה רבה-3 משקף לחלוטין-4 1. נהניתי מאוד משיעורי הנהיגה שלי. 4 2. למדתי מספר שיעורי נהיגה גדול יחסית לחבריי. 3 3. הרגשתי שהמורה שלי מאמין ביכולת שלי להצליח בטסט. 1 4. פחדתי מאוד מהטסט ( גם אם היה יותר מאחד, באופן כללי הגישה שלי לטסטים ). 1 5. הייתי מאוד לחוץ ודרוך בשיעורי הנהיגה שלי. 2 6. היה לי ברור שאם לכולם יש רשיון נהיגה גם לי יהיה בלי בעיות מיוחדות. 3 7. האמנתי שאם אני אכשל בטסט ראשון זה לא נורא, רבים נכשלים בטסט ראשון. 4 בסופו של דבר, איזה טסט עברת ? בפעם 5 לא משקף כלל-1 משקף במידה מועטה-2 משקף במידה רבה-3 משקף לחלוטין-4 1. יורד גשם מבול,אני מעדיף שלא לנהוג. 2 2. מתפרץ לי כלב לכביש,אני מגלה תושייה ומציל את המצב. 3 3. אני מחשיב את עצמי כנהג טוב. 3 .4. מלחיץ אותי כשיש איתי אנשים באוטו. 1 5. אין לי בעיה לנהוג גם דרך משובשת\דרך עפר\ כביש מלא בורות. 3 6. אני לא אוהב לנהוג בדרכים שאני לא מכיר. 4 7. "כשחותכים" אותי אני מאוד נלחץ. 3 8. אנשים מרגישים בטוחים כשהם נוסעים איתי. 3 9. אני נלחץ בקלות מגורמים "מאיימים" בכביש: משאית/ משטרה/אמבולנס/ נהגים שצופרים לי. 2 10. מפחיד אותי לנהוג בכבישים מהירים. 2

sapchuri

New member
חחחח

זברה תודה. כל מי שמתאים לקריטריונים, אני צריכה אתכם בבקשה תעזרו לי :) ולא נורא דנטל. מתישהו תגיעי גם את למעמד הזה =)

למעלה