שאלון בנושא זכויות בע"ח

Mr Squirrel

New member
שאלון בנושא זכויות בע"ח

שלום לכם, אני סנאי. אשמח אם תענו על שאלון קצרצר, יועיל לי מאד. תודה [= גיל: מין: 1.באיזו תדירות אתה נתקל בפרסום ופעילות של ארגונים הפועלים למען זכויות בע"ח? 2.מה אתה חושב על הפרת זכויות בע"ח בארץ? האם אתה מוטרד מהעניין? 3.האם לדעתך קיימת מודעות לפגיעה בזכויות בע"ח בארץ? 4.האם אתה שותף בארגון הפועל למען זכויות בע"ח? -מתי הצטרפת לארגון זה? -מה מניע אותך לפעול בארגון זה? -האם אתה חושב שעניין זכויות בע"ח בארץ הוא זניח, וצריך לפנות לו יורת מקום בסדר היום? (השאלון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות, אך מכוון לשני המינים) ושוב, תודה רבה.

שבשבת007

New member
../images/Emo13.gif פירטתי קצת יותר מדיי

שלום לכם, אני סנאי. אשמח אם תענו על שאלון קצרצר, יועיל לי מאד. תודה [= גיל:18 מין: נקבה 1.באיזו תדירות אתה נתקל בפרסום ופעילות של ארגונים הפועלים למען זכויות בע"ח? לפעמיים 2.מה אתה חושב על הפרת זכויות בע"ח בארץ? האם אתה מוטרד מהעניין? נורא ואיום ואני נורא מוטרדת מהעיניין.. חבל שאין מה לעשות חוץ מהפגנות 3.האם לדעתך קיימת מודעות לפגיעה בזכויות בע"ח בארץ? ממש לא. אבל אני גם חושבת שלפעמיים אנשים פשוט לא רוצים לשמוע על דברים כאלה אז בעיקרון רק תנועות הנוער והצמחונים והטבעוניים מודעים לפגיעה
4.האם אתה שותף בארגון הפועל למען זכויות בע"ח? לא -מתי הצטרפת לארגון זה? -מה מניע אותך לפעול בארגון זה? -האם אתה חושב שעניין זכויות בע"ח בארץ הוא זניח, וצריך לפנות לו יורת מקום בסדר היום?

למעלה