שאלון- בכמה חלקים.

שאלון- בכמה חלקים.

קודם כל- קרדיט לבלוג של נועה: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=386660 דרך אגב, בדף השני יש תמונות מהמפגש D:::: 1. שם פרטי? גבריאלה 2. כינוי והסבר? גבי- קיצור של גבריאלה. גוליצין- אחותי מעוותת 3. גיל? 13! D: (וחודשיים!) 4. עיר? טוב... אם אני כותבת בפורום של מעלה אדומים, זה אומר שאני ממעלה אדומים, לא? O: 5. יש אחים? יאפ. 4- לא כולל אני. אחת נשואה- 23, אחת מחפשת חתן- 21 (כל המעוניין/ת מוזמן/ת! XD) אחת בפנימייה- 17, ועוד אח בישיבה- 15. אה, ואני ^^" 6. ההורים נשואים? אהא! ובל' בתשרי- שזה עוד מעט, הם חוגגים 25 שנות נישואים (חתונת כסף) 7. מה אתם לובשים? חולצה ירוקהזית קצרה, מכנסים ירוקות צבא מגניבות... P: 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט? McFly - Dont Stop Me Now 9. יש לך אייסיקיו? לא -.-" 10. יש לך מסנג'ר? כנ"ל 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגת קרמבו 12. יש לכם חיית מחמד? אני אל ממש יודעת אם זה חיית מחמד, אבל כן. יש לנו חתול רצחני בבית. 13. הייתם בחו"ל? איפה? לצערי הרב לא, אבל אני אהיה! O: כשאני אהיה בכיתה יב' יהיה לי נסיעה לפולין... XP (עד כיתה יב'... עוד שנים של סבל) 14. מידת הנעליים שלך? 39-40 (מפלצתי O.O) 15. מאמין באהבה? בערך... 16. מאמין באהבה וירטואלית? כנ"ל 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? מאמינה בהדלקות ממבט ראשון, בשביל להתאהב צריך להכיר... 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? בני אדם רגילים, שחיים את החיים שלהם כמו כל בנאדם אחר. 19. מאמין בגורל? לא. 20. מאמין בה'? כן 21. חוף או הרים? שניהם ^^" 22. לישון או לקום? לישון!!!!!! XDDD 23. קרמבו וניל או שוקו? שוקו *___* 24. איזה שפות אתה מדבר\לומד?. עברית, אנגלית, יפנית... 25. בן אדם של יום או לילה? שניהם. בעיקר לילה. 26. רגיש לדגדוגים? כן XD 27. יש חבר/ה? לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? אמממ... נראה לי שהרבה ^^" אני נערה רגישה -.-" 29. התחביב האהוב עליך הוא? להיות עם החבר'ה, להנות, לצייר, לכתוב... 30. עברת על החוק? כן... כל אחד עובר את החוקים, אבל יכול להיות שיש אנשים שלא מודעים לזה. 31. נרדמת בשיעור? אוי לי, כן XD בשיעור מתמטיקה- ועוד נחרתי XD 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אממ... אין לי את הפאדיחה הכי גדולה שלי, כל הזמן רק קורים לי פאדיחות. אבל נראה לי שהפאדיחה הבערך הכי גדולה שלי היא שנישקתי למישו את הנעל... 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? ביום שלישי! D::::: (כ"כ חיכיתי לשאלה הזאת!) 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בערב 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? צפורה T.T כל יום זה מכות רציניות איתה T.T 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? במסע סוכות 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? כל יום (אהמ, הדר. אהמ...) 38. שם אהוב לבן? אדם, ליאונרדו, אלכס 39. שם אהוב לבת? אנסטסיה, יולי, אלכסנדרה 40. שם אהוב לכלב? טישו 41. בגדת אי פעם? כן... 42. בגדו בך? הרבה פעמים...- מסקנה: אין דבר כזה חבר/ה הכי טוב/ה >.> 43. מה דעתך על בגידות? שזה דבר רערערע! >< 44. מה הפחד הכי גדול שלך? לגלות שכל מי שאי פעם אהבתי מת. 45. מה החלום הכי גדול שלך? שכל האנשים שחיים כעת בגן עדן- יקומו לתחיה 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? במחשבה שני לא חשבתי על זה, אבל כן O.O 47. זרקו אותך? כן -.-" (אני לא רוצה לדבר על זה) 48. אתה זרקת? אף פעם 49. מה התכונה הכי בולטת בך? רגישה ^^" 50. מה היית משנה בך? שנאה, קנאה, נתינה... (לפעמים אני פשוט חייבת להפסיק עם זה) 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? החברים/חברות שלי, רעות, בתאל. 52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? החברים/החברות שלי, רעות, בתאל. 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? אממ... זה כמה ^^" רעות, בתאל... וכל שאר החברים שלי שאיבדתי איתם קשר ושכחו ממני -.-" אה, והמדריכות שלי- גלית ונטלי... ולכל שאר המדריכים שלי- גוב"י, ול"א ש"ם... 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? החברים/החברות שלי, רעות בתאל XDDDDD 55. הבן אדם הכי מצחיק? החברים שלי... אנשים מצחיקים ונפלאים, רעות, בתאל XDDD 56. הבן אדם הכי לא מצחיק? אבא שלי T.T 57. הבן אדם הכי מוזר? אני! XD 58. הבן אדם הכי יפה? תומר!!!!!!!!!!! *________________* ג'ינג'י עיניים יקורות ונמשים... מה עוד? X3 59. הבן אדם הכי קרוב? בתאל, רעות, צפורה, מיכה, אורה... 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? סמכתי פעם על מישהי, אבל כבר אמרתי את דעתי על בגידות... אבל אני סומכת על החברים שלי (אם יש דבר כזה בכלל) 61. הבן אדם שסומך עליך? אין לי שמץ של מושג 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? שבט מעפילים, בתאל, רעות. 63. הבן אדם הכי כשרוני? כולנו כשרונים בכל מיני דברים, וכל אחד קיבל כישרון שרק הוא הכי טוב בו. 64. הבן אדם הכי חברמן? צפורה, מיכה, גלית... 65. הבן אדם הכי מניאק? בר T.T 66. הבן אדם הכי אמיתי? מיכה 67. הבן אדם הכי מצליח? גיידמק XD 68. הבן אדם הכי ספאמר? תמר XD 69. הבן אדם הכי צפוי? אני? D: 70. הבן אדם הכי לא צפוי? אם החיים היו בנאדם, אז כן. החיים יכולים להיות כ"כ לא צפויים (אה! מצאתי 100 שקל! D:) 71. הבן אדם הכי חכם? נו... איך קוראים לו... הזה עם השיער... נו!!! >< איך קוראים לו, הגאון היהודי הזה... אה! שיט, שכחתי -.- 72. הבן אדם הכי מטומטם: אני XD 73. הבן אדם הכי מסטול? יונתן, אני XD 74. הבן אדם הכי חרמן: O.O 75. הבן אדם הכי רומנטי? שי 76. הבן אדם הכי חופר? אני! XO

חלק שני

77. הבן אדם הכי משוגע? אני! XO 78. הבן אדם הכי רגיש? אני -.-" 79. הבן אדם הכי וותרן? אני T.T 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: רעות ובתאל!#@!@%! >< 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר עוד 10 שנים? שבט מעפילים, רעות, בתאל... 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? מוזיקה זה בנאדם? O: 84. הבן אדם הכי פופלארי? נינט? O.O 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? אין לי מושג... 86. הבן אדם שאתה הכי מבין אותו? אף אחד ^^" 87. הבן אדם הכי עשיר: גיידמק. אה! ודורה 88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם? צפורה... 89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? מיצי *___* 90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? מיכה 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? מיצי 92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? כולם כולל כולם! D::::: 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? בתאל ורעות. אף פעם לחא ישתנתי אצלכן T.T 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? עם כל החברים שלי! מה זאת אומרת? O::::: 95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? כסף *____* (כן! גם לו יש נשמה!) 96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? תומר *___________* 97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? אבא T.T 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? גיא של זואי [: לא יודעת.. מתאים לו כזה ^^ 99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? דורה, ברני, יובל המבולבל, מאיה בוסקילה, גיידמק T.T 100. הבן אדם שהכי עוזר לך? פסיכולוג כן או לא 101. נהנה בינתיים מהשאלון? אהא! D: 102. יושב על כסא? יאפ 103. להמשיך? אם אני אגיד לא זה יעזור? 104. אכלת משהו שגרם למישהו להקיא? בואו לא נדבר על זה ^^" 105. התחלת עם מישהו: תומר!!!!!! X3333333 106. התחילו איתך? אממ... נראה לי... כן... O.O 107. נשארת ער כל הלילה? הרבה פעמים... כן XD 108. דיברת יותר מ3 שעות בטלפון? כן ^^" 109. הרגת חיה בטעות? נמלה אני חושבת 110. הרגת חיה בכוונה? ג'וק 112. פגעת בעצמך פיזית? כן -.-" (אבל לא ניסיתי להתנקש בחיי! המסע... אוח, מסכנים שכמותם XD) 113. מעשנת סיגריות? יאק! >< 114. מעשנת נרגילות? כנ"ל 115. שמת לב שאין שאלה 111? עכשיו כשאמרתם... כן XD 116 שותה אלכוהול? לא, ואני גם לא רוצה לנסות. זה דוחה, זה מסריח- וזה לא מגניב. 117. היית עם 2 אנשים בו זמנית? כן! וגם הייתי בשתי מקומות בו זמנית! 118. צללת עם דולפינים? לא... סניפ סניפ -.-" 119. היית ערום בציבור? O.O ושוב: O.O 120. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? רעות!!!!!!! X333333 121. רצית להיות מישהו אחר? כן 122. התקלחת היום? לא... 123. הורדת שיערות מהרגליים? כן! D::::::::: (יופי. עכשיו נטשה ודנה יפסיקו לקרצץ לי) 124. התעלפת? כן -.-" 125. קיבלת נכשל בתעודה? בואו לא נדבר על זה >.>" 126. שחית בעירום? באמבטיה זה נחשב? 127. עשית קרב גרעפסים? כן! וגם ניצחתי!!! XOOOO 128. התנצלת על משהו שעשית? ברור! O: 129. היית כל הלילה על המחשב? לא. אבא שלי גירש אותי XD 130. היית כל הלילה מול הטלוויזיה: כן.. וראיתי ערוץ הקניות 131. העברת פתקים בשיעור: כל יום... 133. היית אצל פסיכולוג? הרבה ^^" 134. פתחת את הפה באמצע מבול כדי לטעום טיפות? בארור!!! O::::ף 135. בכית בסרט? כן.. במלך האריות ובמומינים... עצוב! :< 136. ניתקת למישהו בפרצוף? הו כן >.> 137. טרקת למישהו ת'דלת בפרצוף? כנ"ל >.> 138. נשארת כיתה: לא 139. קפצת כיתה? לא 140. השומר לא הכניס אותך לבי"ס כי בא לו? כן XD 141. היה לך גבס? לא!!!!!!!!!!! O::::::::::::: 142. קנית קונדומים? מה זה? O.O 143. שיחקת הוקי? תלוי... איזה? 144. מישהו השפיל אותך? הרבה פעמים -.-" 145. התביישת בעצמך? כנ"ל -.-" 146. התביישת בהורים שלך? הרבה XD 147. התביישת בחברים שלך? אני לא קשורה אליהם! O: 148. עברת ישור שיניים? לא, אבל אני רוצה קוביות. 149. חשבת לעצמך אם בריטני ספירס באמת בתולה? היא בתולה? O:::: מגניב *____* 150. יעזור לך אם אני אגיד עכשיו שהיא לא? לא T.T אסוציאציות: 151. אהבה? שי 152. שלום? להתראות 153. מתנחלים? מיטה XD 154. יהודים? נאצים 155. מוות? דם 156. חיים? אלוקים 157. כבוד? ריספקט D: 158. מים? אוכל 159. ערפאת? קקי 160. בצפר? כרטיס החלפה 161. חופש? ים 162. חו"ל? טוקיו 163. עבודה? כסף 164. הצלחה? מבחן 165. השראה? סיפור 166. שדים? דורה 167. מלאכים? אברהם 168. תנ"ך? הארי פוטר 169. סוכר? שיניים 170. נשיקה? חיבוק מה עדיף: 171. לונדון או פריז? פריז 172. סאבלימינל או הצל? סאבלימינל 173. אש או מים? אש 174. הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות 175. חנוכה או פורים? חנוכה- חופש יותר ארוך XD 176. משפחה או חברים? חברים (אמא, אבא... לא אישי) 177. לילה או בוקר? לילה 178. מחשב או טלוויזיה? מחשב.. 179. חושפני או צנוע? אמ.. תלוי עד כמה חושפני, ותלוי עד כמה צנוע ^^" 181. מוזיקה או סרטים? בסרטים יש מוזיקה לא? O: השלימו את החסר: 181. השם "דניאל" מזכיר לי? פרחה 182. מה שאני הכי רוצה עכשיו זה? לברוח מהבית המיטונף הזה!!@$@ >< 183. הכי אוהבת? חברים/חברות, אוכל, שוקולד *___________* 184. הכי שונאת? שנאה 185. טוב ש...? יש חברים שדואגים לך ותומכים בך (מה שלי אין כרגע) 186. חבל ש...? דורה קיימת T.T 187. הלוואי והיה לי? שכל XD 188. אין דבר העומד? אני יודעת את זה! אממ... בפני הרצון! D:::: 189. אם תרצו? אין זו אגדה 190. מי ששונא אותי מצידי ש...? יתקע לו קוץ בתחת 191. אחרי השאלון אני? אברח לברזיל 192. לא הייתי צריך? ללמוד באמי"ת. קקי של בצפר. 193. אני חייבת לומר תודה ל? אלוקים שנותן לי לחיות 194. אני חייבת לומר סליחה ל? כל מי שפגעתי בו. אפילו עם זה קשה. 195. למה אני אף פעם לא? מקשיבה לאבא שלי, עד אחרי שהוא צורח עליי? 196. אבגדהוזחטיכלמנסעפצקר? חסר לכם שת O: 197. יומולדת זו סיבה ל? מתנות!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDD 198. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לכם? תפסיקו לתת עצות 199. הערבים הם? בני אדם, חלק לא.. 200: שלוש מילים שאתה יכול לומר על עצמך? קוראים, לי, גבריאלה O: שעת סיום- 12:59 (או מיי שפלוכנס O.O)

אה ו... יש עוד אחד! O:

ושוב: עוד פעם קרדיט לבלוג של נועה (תיכנסו!) http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=386660 החבר האידיאלי של גבריאלה: מראה: גבוה/נמוך: גבוה. (מזכיר לי... "יומני הנסיכה" XD) צבע עיניים: ירוק או כחול עור בהיר/כהה: אשכנזי (בהיר) שיער ארוך/קצר: קצר- אבל לא גלח! O: צבע שיער: ג'ינג'י!!!!!!!!! *_______________* תלתלים/חלק: תלתלים שרירי: לא יותר מידי, אבל שיוכל לפחות להרים אותי (גוש שומן מידלדל שכמותי) שמן: אמממ... לא עד כדי כך ^^" שעיר/חלק: ג'ינגים הם די חלקים, לא? O: מנומש: כן!!!!!!!!!!!!!!!!! X333333333 מתלבש בסטייל: בסטייל הזרוק. אני כ"כ אוהבת את זה *___* אופי: מצחיק: כן! D: נחמד: בטח! D: עצבני: ברור! שלא T.T משוגע: כן XDDDD מדוכא: אממ... ברור שמותר לו להית מדוכא... אבל אם הוא יהיה מדוכא אני אהיה לצידו ^^ סטלן: כ"כ כן *___* אוהב: יס! יס! יס!!!!! שתקן: לא. אבל לא חופר חנפן: לא עד כדי כך. אני שונאת שקוראים לי מאמי או מותק T.T רגשן: כן... במידה מסויימת מסביב: מאוהב בך קשות: לא O.O כותב לך שירים: כן! *___* שולח לך מכתבי אהבה: ~נאנחת~ נשקן גרוע: פ'סדר. אפשר לחשוב... לומדים... מכיר מלא חבר'ה: כן!!!! X3333 (שזה אומר שהוא חבר'המני, שזה טוב. לא? O:) מנגן: גיטרה *____* מצייר: נתנאל *___* (שזה אומר: כן) ספורטאי: כדורסל בגיל שלך: יאפ מתחיל עם בחורות: לא. אני אתן לו מכות T.T (או שפשוט אשלח אליו את צפורה ^^") פירסינג/קעקועים: עם עגיל בגבה אין לי בעיה. אבל לא יותר מידי T.T שיעשה לך מסז'ים: שמאלה... שמאלה... ימינה... אההההה. יופי, כן. שם. שיתקשר אליך הרבה: אבל לא כל חמש דקות. שיהיו לו תחביבים שונים משלך: כן! O:

נו יאללה!

לפחות שפראיירית או פראייר אחד'ת יענו על זה! או שרק אני יצאתי פראיירית? O:

למעלה