שאלון בחירות

shaharrr53

New member
טוב..../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות 1.אל תאכלו את החיות 2.שיר מקורי 3.ברוך הבא למלון קליפורניה 4.זה קשה להיות לבד 5.עכבר 6.שלא תדע עוד צער ענו: 1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם?אל תאכלו את החיות 2. מאיזה עונה שיר 6?רביעית 3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1?כן 4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4?4 5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2?לא יודע 6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם?אל תאכלו את החיות 7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3?לא בחרו 8 חברי פורום: 1.יובל(יובל המתוקה) 2.מאי 3.דרור 4.טל 5.אורי 6.זהבית 7.שרון 8.ג'ן ענו: 1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום?לא 2. האם הכינוי של 8 באנגלית?כן 3. כמה אחים ל4?שתיים 4. האם ל7 מאומץ?לא 5. למה בחרת את 1 ראשון?סתם 6. בן כמה 5?15 7. איפה גר 3?איתי בבית 8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום?כן

B o N u s

New member
עונה

בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות
1. המבורגריה קטנה בטירוף
2. עמוס עוז
3. נסיכת האגדות
4. עכבר
5. בת שישים
6. שיר הכאבים
ענו:
1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם? כולם
2. מאיזה עונה שיר 6? 4
3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1? אני מאמין שכן
4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4? קשה להחליט
5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2? "כשהייתי תינוק חמוד בלול עשיתי לבובה שלי זהבה טיפול"
6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם? עמוס עוז
7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3? לא חחחחח
בחרו 8 חברי פורום:
1. אורי
2. שרון
3. זהבית
4. אלון
5. שחר
6. דרור
7. ג'ן
8. חמוטל
ענו:
1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום? לא
2. האם הכינוי של 8 באנגלית? חצי
3. כמה אחים ל4? לא יודע
4. האם ל7 מאומץ? לא
5. למה בחרת את 1 ראשון? כי זה מי שחשבתי עליו ראשון[?]
6. בן כמה 5? נראה לי 12 $-:
7. איפה גר 3? לא יודע ^^
8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום? לא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה..

בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות 1. שיר הצעקה 2. שיר המכולת 3. שיר הכאב 4. שיר הפתיחה 5. שיר לשלום..
חח סתם.. קצר במוח 6. בת שישים ענו: 1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם? בת שישים 2. מאיזה עונה שיר 6? עונה שנייה 3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1? לא 4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4?4 5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2? אני הולך אחריה בדרכים.. 6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם? שיר הצעקה 7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3? לא ממש.. בחרו 8 חברי פורום: 1. יובל (המתוקה) 2. יובל (yuzy) 3. שחר (shaharrr53) 4. עופר (ofer976) 5. אורי (פסטיגליסט) 6. טל (B o N u s) 7. מאי (Because Of May) 8. אלון (alon2233) ענו: 1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום? לא 2. האם הכינוי של 8 באנגלית? כן 3. כמה אחים ל4? 2 4. האם ל7 מאומץ? כן 5. למה בחרת את 1 ראשון? כי יש לה שם יפה 6. בן כמה 5? 14 7. איפה גר 3? ירושלים 8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

Because Of May

New member
בלי...../images/Emo109.gif

בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות 1. שיר הפתיחה 2. שיר הכאב 3. שיר מקורי 4. קצר במוח 5. מלון קליפורניה 6. עולם מושלם [(?) ככה קוראים לזה? נו השיר הזה שהיה בפרק המצוייר
] ענו: 1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם? 4 2. מאיזה עונה שיר 6? שלישית 3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1? כן
"לא"- "כשאף אחד לא שומע", "אני לא שונה, אני מיוחד"
4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4? 4 5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2? "כמה זה כואב..." 6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם? נראלי קצר ! 7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3? חחח ממש לא
בחרו 8 חברי פורום: 1. יובל [המתוקה] 2. שרון 3. זהבית 4. שירן 5. אורי 6. חמוטל 7. שחר 8. דרור ענו: 1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום? לא נראלי
2. האם הכינוי של 8 באנגלית? כהה 3. כמה אחים ל4? 1 4. האם ל7 מאומץ? לא... 2 מאומצים 5. למה בחרת את 1 ראשון? כי ראיתי את הכינוי שלה ראשונה
6. בן כמה 5? 14 [עוד מעט 15] 7. איפה גר 3? קרית עקרון 8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום? אני חושבת שכן

Brombit

New member
הפעם אני עונה ../images/Emo115.gif

בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות 1. שיר מקורי 2. קצר במח 3. הפיג'מות חוזרים 4. שירו של קובי ("והבדידות והבדידים...") 5. שיר האירוויזיון 6. שיר הפתיחה (המלא- כולל "כל ערב הופעה...") ענו: 1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם? שירו של קובי / שיר האירוויזיון 2. מאיזה עונה שיר 6? כל העונות 3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1? אני לא כל כך זוכרת את שיר 1, אבל בשניהם מופיעה המילה "לא"... 4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4? 4 5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2? "אני לא שונה, אני מיוחד" 6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם? קצר במח (?) 7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3? בערך בחרו 8 חברי פורום: 1. מאי 2. יובל [המתוקה] 3. טל 4. אורי 5. יובל 2 (קרלו איזה מ ל ך) 6. אלון 7. שחר 8. פואד ענו: 1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום? נראה לי שלא 2. האם הכינוי של 8 באנגלית? לא 3. כמה אחים יש ל-4? אין מושג 4. האם ל-7 מאומץ? שני מאומצים 5. למה בחרת את 1 ראשון? כי במקרה היא קפצה לי לראש ראשונה 6. בן כמה 5? אין מושג 7. איפה גר 3? בישראל... 8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום? אולי בקודם, לא הייתי שם

dannavonet

New member
../images/Emo15.gifהרבה זמן לא עניתי...../images/Emo47.gif

דנה המלכה
בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות
דנה המלכה
דנה המלכה
1.
שיר מקורי
דנה המלכה
2.
התחלה חדשה
דנה המלכה
3.
אירוביזיון(איך קוראים לשיר
)
דנה המלכה
4.
יוסי בניון
דנה המלכה
5.
השיר של אלונה
("תוריד את המעיל מהקולב...")
דנה המלכה
6.
המחסן
דנה המלכה
דנה המלכה
ענו:
דנה המלכה
1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם?
1
דנה המלכה
2. מאיזה עונה שיר 6?
4
דנה המלכה
3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1?
אולי...
דנה המלכה
4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4?
3
דנה המלכה
5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2?
"פעם ראשונה שאני כאן"
דנה המלכה
6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם?
4
דנה המלכה
7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3?