שאלון בחירות

B o N u s

New member
שאלון בחירות

בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות 1. 2. 3. 4. 5. 6. ענו: 1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם? 2. מאיזה עונה שיר 6? 3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1? 4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4? 5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2? 6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם? 7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3? בחרו 8 חברי פורום: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. ענו: 1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום? 2. האם הכינוי של 8 באנגלית? 3. כמה אחים ל4? 4. האם ל7 מאומץ? 5. למה בחרת את 1 ראשון? 6. בן כמה 5? 7. איפה גר 3? 8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום? נ.ב. צרפו בבקשה מדגישומטיק בשבילי, תודה.

יוב101

New member
../images/Emo207.gifקומונה חדשה

קומונה חדשה לרן דנקר
בבקשה תיכנסו
דרך אגב הקומונה היא בלי קשר לפורום
http://173.tapuz.co.il/Communa/MsgesAdmin/Communa.asp?Communaid=24389

עונה

באתי לעשות
בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות 1. שיר מקורי 2. קצר במוח 3. נסיכת האגדות 4. מלון קליפורניה 5. שיר המכולת 6. אל תאכלו את החיות ענו: 1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם? שיר מקורי 2. מאיזה עונה שיר 6? 1 3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1? לא ניראלי... 4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4? 4 5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2? אני לא שונה אני מיוחד אני שר ורוקד כמו כל אחד 6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם? אל תאכלו את החיות?! 7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3? לא... בחרו 8 חברי פורום: 1. אורי 2. חמוטל 3. זהבית 4. שרון 5. תמי 6. אלון 7. דרור 8. מאי ענו: 1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום? לא 2. האם הכינוי של 8 באנגלית? כן 3. כמה אחים ל4? אני אמורה לדעת? 4. האם ל7 מאומץ? כן 5. למה בחרת את 1 ראשון? כי חשבתי עליו ראשון?! 6. בן כמה 5? עוד 3 חודשים 11
7. איפה גר 3? עקרון
8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום? לא

YUZY

New member
איזה אהבלה אני ../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif

שכחתי לשלוח ת'הודעה... מדגישומטיק: http://213.8.106.62/on/mo/ בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות 1. שיר קינה למת [שלא תדע עוד צער לא יגון ולא כאב...] 2. המבורגריה קטנה בטירוף 3. היומולדת של אילן [אז שכחנו ת'יומולדת שלך אז מה...] 4. מלון קליפורניה 5. סבלימאילן 6. השיר של אלונה [רק אותך אוהב, אתה שומע ואין לי אף אחד...] ענו: 1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם? המבורגריה קטנה בטירוף 2. מאיזה עונה שיר 6? עונה 3 3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1? כן..המילה "כל"
4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4? שיר 3 5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2? סיפורנו מתחיל במקום לא רחוק 6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם? השיר של אלונה 7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3? כן בחרו 8 חברי פורום: 1. יובל המתוקה 2. טל [BONUS] 3. יובל2 [קרלו איזה מ ל ך] 4. שיראענה 5. ג'ן 6. אורי [פסטיגליסט] 7. אלון 8. מאי [BECAUSE OF MAY] ענו: 1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום? כן 2. האם הכינוי של 8 באנגלית? כן 3. כמה אחים ל4? לאדעת... 4. האם ל7 מאומץ? בדיוק היום הוא אימץ! אז כן 5. למה בחרת את 1 ראשון? חחח כי ישלה שם יפה
6. בן כמה 5? 32 ו-7 חודשים 7. איפה גר 3? אינלי מושג.. 8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום? ניראה לי שכן.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Brombit

New member
זה אמור להיות אחים של שירן ../images/Emo115.gif

היה כתוב "כמה אחים ל4?" ואתה היית מס' 3

שירנאעה

Well-known member
אהא.נכון.../images/Emo210.gif

ו.. יש לי עוד אח אחד .
ד"א נחמד שהחזרתם את זה, אהבתי ת'פינה.. תכף נענה
[ תראו מה אני עושה במקום להתכונן למבחן בהיסטוריה.. ]

pusher

New member
../images/Emo215.gif

בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות 1.מלון קליפורניה 2.הפיג'מות חוזרים 3.שיר המכולת 4.אל תאכלו את החיות 5.שקט 6.נסיכת האגדות ענו: 1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם?-נסיכת האגדות חח 2. מאיזה עונה שיר 6?-4 3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1?-לא זוכרת חחח 4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4?-4 5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2?-יש 6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם?-שקט 7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3?כן בחרו 8 חברי פורום: 1.שירנאעה 2.בונוס 3.שחר 4.פסטיגליסט 5.קרלו 6.יובל המתוקה 7.רד מוסקיטו 8.בלינדה ענו: 1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום?-כן 2. האם הכינוי של 8 באנגלית?בערך 3. כמה אחים ל4?-לא יודעת:| 4. האם ל7 מאומץ?לא 5. למה בחרת את 1 ראשון?-כי אני מדברת איתה עכשיו
6. בן כמה 5?לא יודעת
7. איפה גר 3? איתי בבית
8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום?-לא

YUZY

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

איפה גר 3? איתי בבית חחחחחחחחחחחחח
אינלי מושג מה מצחיק אבל אני פשוט צוחקת משטויות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עזבו. חחחח

YUZY

New member
חחחח אל תתיחסי אליי../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif

יש לי שריטה.

שירנאעה

Well-known member
../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

חחח חמודה
ו..הופהה.. מה רואות עיניי ! :] החתימה, דרור, החתימה . סחתיין אחותשלו ^^

shaharrr53

New member
חחח../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

גם אני שומע שירים שלהם,היא יותר

עונה..

בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות 1. שיר המכולת 2. הפיג'מות חוזרים 3. להיות לבד 4. שיר מקורי 5. נסיכת האגדות 6. אל תאכלו את החיות ענו: 1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם? שיר מקורי 2. מאיזה עונה שיר 6? ראשונה 3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1? לא נראה לי 4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4? 4 5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2? לא זוכרת.. 6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם? אל תאכלו את החיות 7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3? לא ממש בחרו 8 חברי פורום: 1. יובל המתוקה 2. יובל (YUZY) 3. יובל (קרלו איזה מלך) 4. שירן (שירנאעה) 5. חמוטל (בלינדה) 6. תמי (00תמי00) 7. טל (BoNoS) 8. ג'ן (Jen74) ענו: 1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום? לא 2. האם הכינוי של 8 באנגלית? כן 3. כמה אחים ל4? אין לי מושג!!! 4. האם ל7 מאומץ? לא 5. למה בחרת את 1 ראשון? סתם נכנס לי לראש 6. בן כמה 5? לא יודעת 7. איפה גר 3? נתניה 8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

go goldi

New member
עונה

בחרו 6 שירים מתוך סדרת הפיג'מות 1.נסיכת האגדות 2.קצר במוח 3.לבד 4.שיר המכולת 5.הבניין מחכה לאילן 6.הפיג'מות חוזרים ענו: 1. מהו השיר האהוב עלייך מבין כולם?קצר במוח 2. מאיזה עונה שיר 6?אני חושבת עונה שניה 3. האם בשיר 4 מופיעה מילה אחת שגם מופיעה בשיר 1?לא 4. מה שיר שיותר אהוב עלייך 3 או 4?3 5. מה השורה הראשונה בשיר מספר 2?"אני לא שונה אני מיוחד" 6. מהו השיר הקצר ביותר מבין כולם?2 ניראה לי 7. האם אתה זוכר את כל שיר מספר 3?לא ממש בחרו 8 חברי פורום: 1.שרון 2.עופר 3.חמוטל 4.שירן 5.אורי 6.יובל[המתוקה] 7.טל 8.אלון ענו: 1. האם 2 היה אדום אי פעם בפורום?לא חושבת 2. האם הכינוי של 8 באנגלית?כן 3. כמה אחים ל4?לא יודעת 4. האם ל7 מאומץ?לא 5. למה בחרת את 1 ראשון?החברה הכי טובה שלי כאילווו 6. בן כמה 5?עוד חודשים 15 7. איפה גר 3?לא יודעת
8. האם 6 היה אי פעם במפגש פורום?לא

למעלה