שאלון בדס"מ

amy3373

New member
שאלון בדס"מ

מזמן מזמן אחור אחור קיבלתי במייל מדום שאלון להיכרות עצמית עבור אנשים חדשים בעולם הבדס"מ. זהו שאלון שהוא עצמו חיבר, והוא מעודד את הפצתו. השאלון המקורי הוא באורך הגלות. אני מביאה כאן את החלקים העיקריים שלו. לדעתי הוא טוב לא רק למתחילים, אלא גם לאנשים שכבר נמצאים בתחום ומעוניינים להבהיר דברים מסויימים עבור עצמם. השאלון מתורגם מאנגלית, ומטעמי נוחות (אוי, איך אני שונאת לכתוב את זה! ) מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים כאחד. תיהנו!

שאלון להיכרות עצמית עבור שולטים/ות ונשלטים/ות

1. מהי רמת הניסיון שלך?

-מנוסה מאוד
-מנוסה
-ניסיון מוגבל
-מתחיל

2. כמה זמן אתה כבר יודע על התעניינותך בנושא?
- מאז שאני זוכר את עצמי
- חמש שנים ומעלה
- בין שנה לארבע שנים
- פחות משנה

3. מהן העדפותיך המיניות?
- הטרוסקסואלי בלבד
- בי סקסואל
- הומוסקסואל
- בי סקסואל (סקרן)

4. איזה סוג מערכת יחסים אתה מעדיף?

- לטווח ארוך, עם מגורים
- פגישות תכופות
- פגישות מדי פעם
- און ליין בלבד
-עדיין לא בטוח

5. תחומי עניין עיקריים:
-חושני ופיזי
- פסיכולוגי ומנטאלי
- שניהם במידה שווה

6. האם אתה... (דרג כל קטגוריה מ-1- הנמוך ביותר, ל-10- הגבוה ביותר)

-סדיסט
-מזוכיסט
-דומיננטי
- כנוע

7. רמת ההתעניינות שלך בקשירות:
- חוסר אונים מוחלט
- קשירות קלות
-לא הדבר המועדף עלי
-מחוץ לגבולות שלי
- מעולם לא ניסיתי

8. כאב (מה אתה, או מה שאתה מחפש)
- זונת כאב (pain slut)
- הצלפות, קיין, מחבטים
- חבטות קלות, הצלפות חושניות, ללא סימנים
- עונש, רק כשיש צורך
- מתעניין, אך מעולם לא ניסיתי
- לגמרי מחוץ לגבולות שלי

9. מה אתה מאמין שמטרת הכאב בסשן?
- כאב הוא פרס
- כאב הוא עונש
- לצורך חינוך ותיקון בלבד
- כל מה שמרצה את הפרטנר שלי
- לא בטוח

10. מין בסשן הוא עבורי...
- חובה
- מצופה, אלא אם כן יש עונש
- תוספת
- לא חיוני או מצופה
- לא בא בחשבון

11. באיזה מסגרת אתה מרגיש נוח לקחת חלק באקטים בדסמ"יים?
-פומבית
-פליי פארטי
-קבוצות אינטימיות של 1 עד 3 זוגות אחרים
-שלישיה
- אחד על אחד

10. מי יכול לדעת על הפעילויות שלך?
- אף אחד
-מספר מצומצם של חברים נאמנים
- אנשים מהתחום
- לא משנה לי מי יודע

11. משחקי תפקידים: ציין מספר דוגמאות למשחקי תפקידים שמעניינים אותך- אלו שאתה היית רוצה להיות בהם, או לראות את הפרטנר שלך בהם. לדוגמה: זונה, בוס, ילד, אבא, רופא, חוקר, קורבן לחטיפה, חיית מחמד, שוטר...

12. ציין פטישים ספציפיים שיש לך (למשל: הערצת רגליים, מגפיים וכו').

13. ציין בעיות רפואיות, פיזיות או רגשיות, אם קיימות.

14. ציין את הגבולות שלך

15. ציין את החששות שלך לגבי העומק והבלעדיות של מערכת היחסים.

16. ציין את השיטה המועדפת עליך למניעת הריון ומחלות מין.

A לוןA

New member
התחלתי לענות

ואז התברר לי שלמעט השאלות המוחלטות (כמו ניסיון, מי יודע וכו') המון דברים משתנים- גם שלי עם עצמי, וגם שלי בדינמיקה עם מי שמולי- ונורא קשה לי לענות.

היה ניסוי מעניין, אין ספק...

יש לי פטיש לחיתולים

יש לי פטיש שמישהי שולטת תשים לי טיטול רך ונעים והרגשה של חוסר אונים ושליטה וכבר ניסיתי את זה והיה לי ספייס וכיף גדול וכמובן השליטה המנטלית ביחד עם הרוך והמגע עם קצת קשיחות , יש פה מישהי שמוכנה לנסות את זה איתי?0

אז כמו שאפשר לראות

ביומיים האחרונים היה לי הרבה זמן פנוי ולכן אני מציפה לכם את הפורום בהודעות - אבל אל דאגה - מחר חוזרים לעבודה ותוכלו לשכוח ממני בנו טיים :)
ועכשיו אתם זוכים להחשף לעוד אחת מהסטיות שלי - מענה אובססיבי לשאלונים. טוב, לא כזה אובססיבי, אבל אני כן אוהבת לענות על שאלות אינטימיות. יאללה מתחילים!
- - -

1. מהי רמת הניסיון שלך? ניסיון מוגבל

2. כמה זמן אתה כבר יודע על התעניינותך בנושא? חמש שנים ומעלה

3. מהן העדפותיך המיניות? הטרוסקסואלי

4. איזה סוג מערכת יחסים אתה מעדיף? מונוגמית - פגישות תכופות

5. תחומי עניין עיקריים: חושני, פיזי, פסיכולוגי ומנטאלי במידה שווה

6. האם אתה... (דרג כל קטגוריה מ-1- הנמוך ביותר, ל-10- הגבוה ביותר)
כנועה אקטיבית - יש דבר כזה? אוהבת כאב מסויים אבל לא מגדירה את עצמי מזוכיסטית. בעל סף כאב גבוה. שפחה דומיננטית ויוזמת שנהנת לנשוך ולזיין את המאסטר שלה.

7. רמת ההתעניינות שלך בקשירות: זה נחמד, אבל לא הדבר המועדף עלי.

8. כאב (מה אתה, או מה שאתה מחפש)
- זונת כאב (pain slut)
כן
- הצלפות, קיין, מחבטים לגמרי
- חבטות קלות, הצלפות חושניות, ללא סימנים משעמם
- עונש, רק כשיש צורך תמיד יש צורך - אני ילדה רעה ;)

9. מה אתה מאמין שמטרת הכאב בסשן? עונג הדדי, אינטימיות.

10.מין בסשן הוא עבורי... סשן עבורי הוא אקט מיני בהכרח. אני נהנת מהמתח המיני, מהמשחק והטיזינג, מהשליטה המנטאלית. חדירה אינה הכרחית ולא מחוייבת המציאות.

11. באיזה מסגרת אתה מרגיש נוח לקחת חלק באקטים בדסמ"יים? תלוי באקט, במקום, בזמן, בפרטנר ובמצב הרוח. משחק פומבי לא חייב להיות בוטה או גלוי ואני לא חולקת את הפרטנר שלי עם זוגות אחרים. החוויות העוצמתיות ביותר מתרחשות לדעתי בפרטיות, אחד על אחד.

10. מי יכול לדעת על הפעילויות שלך? שידעו ויקנאו :) אם אמי לא הייתה חוששת כל כך לשלומי הייתי בכיף משתפת אותה בחוויות ועם אחי אני חולקת צעצועים. בדסמ ושליטה לא מנוגדים לחיי מין מלאים ובריאים.

11. משחקי תפקידים: ציין מספר דוגמאות למשחקי תפקידים שמעניינים אותך- אלו שאתה היית רוצה להיות בהם, או לראות את הפרטנר שלך בהם. לדוגמה: זונה, בוס, ילד, אבא, רופא, חוקר, קורבן לחטיפה, חיית מחמד, שוטר... משחקי תפקידים לא עושים לי את זה. אין לי צורך בהעמדות פנים.

12. ציין פטישים ספציפיים שיש לך (למשל: הערצת רגליים, מגפיים וכו'). קצת קשה לי לענות כי אני לא בהכרח מגדירה פעולות מסויימות כפטיש. בכלל, אני משתדלת שלא להתעסק יותר מדי בהגדרות. זו רשימה חלקית של דברים שאני נהנת מהם במין: שליטה מנטאלית, כאב (בעיקר בפטמות - חזק וממושך), הצלפות, מקלחות זהב, חוקן, ליקוק רגליים ומציצת בהונות, רימינג, יריקות והפרשות, חניקות, חיבוקים, נשיקות, כפיות (נחשב פטיש?) ועוד.

13. ציין בעיות רפואיות, פיזיות או רגשיות, אם קיימות. לא שידוע

14. ציין את הגבולות שלך הכל חייב להיות בהסכמה. בלי ילדים (למרות שיצא לי לאונן לפדופיליה).

15. ציין את החששות שלך לגבי העומק והבלעדיות של מערכת היחסים. אין כל חשש. משתוקקת לאינטימיות אינטנסיבית.

16. ציין את השיטה המועדפת עליך למניעת הריון ומחלות מין. אם יש פרטנר קבוע אז אנאלי הוא אחלה פיתרון לשתי הבעיות האלו. אם אין, אז בלית ברירה קונדום.

karend1

New member
באמת שובבה...

ומדליקה.

ותפסיקי לאיים. תישארי.
את עושה שמייח..

A לוןA

New member
הכל אני מוכן לקבל

אבל כפיות???
סוטה!!!

(וחלוקת צעצועים עם אחיך?)