שאלון ארוך

שאלון ארוך

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

grace kelly

מהו שמך המלא? נופר תאריך לידה: 22.6.90 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? 3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים צבע עיניים? חום צבע שיער? כנל משקל: 53-54 גובה: 171 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן, 11 בכל הגוף אוקי התנסת בעבר בסמים? איזה? כן באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 ניסית להתאבד פעם? כן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן העדפה מינית: בי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן
איזה מגמה היית בביה"ס? ספרות ומדעי החברה מה מתנגן עכשיו? ג'קט - עברי לידר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4. טל, ליאור, אופיר ואלון מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי או זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגוצנטריות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הצלחה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? היום בבוקר התנשקת? יום שני חיבקת מישהו/י? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? ל"ג בעומר השתכרת? כנל שכבת עם מישהו/י? מה היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? לאזוכרת קנית בגד? לאזוכרת הקדישו לך שיר? אתמול, כמה שורות ממנו אוקי שיפרו לך את המצברוח? תמיד מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? מיטל חשבת עליו? מג התקשרת אליו? דבורה התקשר אלייך? אוהד פגע בך? לאיודעת היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי בערך מה/מי העיר אותך? אבא מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: רדיוהד איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: אוי זו שאלה מעצבנת! אני לא אובייקטיבית אבל אוקי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לאיודעת, סביר להניח שהרבה כי אני לא טובה בלסתום ת'פה את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? קצת בזבזנית או חסכנית? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאיודעת איזה צלצול יש לך? spiecal needs - placebo. אבל זה לפי קבוצות.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושומר מסך? אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: רדיוהד מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): רדיוהד, דאת' קאב מזכיר לך את הילדות: אדון שוקו גורם לך לבכות: ליודעת, הרבה גורם לך לצחוק: אדון שוקו גורם לך לרצות לרקוד: אלקטרוני, היפ הופ מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: רוק ישראלי שהיית רוצה לכתוב אותו: וואי, יש הרבה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ליודעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: עברי לידר - השיר ששרת לה שמסכם את שנות הנעורים שלך: Travis - Pipe Dreams ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Mae - breakdown שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Lifehouse - Fairy Tales שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: מגי - שילה פרבר שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: טרוויס שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: הפסקול של שמש נצחית האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? רציתי, כן אם כן, כמה זמן? קרוב לחצי שנה ניסיתם להתחיל איתו? בערך הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין, כל סיבה כמעט היא הגיונית אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חבל האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן
אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? ככה היא טוענת כמה זמן אתם יחד? רשמית? שבועיים וחצי כמעט איך הכרתם? אינטרנט מה אתם הכי אוהבים בו? ככ הרבה אתם רבים? וויכוחים קטנים האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? כן אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

../images/Emo178.gif

מהו שמך המלא? תמר. תאריך לידה:8.9 מקום מגורים: ירושלים. כמה אחים/אחיות? אח. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. צבע עיניים? ירוק-כחול. צבע שיער? חום בהיר. משקל:
גובה: 1.63 אאל"ט. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה! אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק אוזניים. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? חח לא יודעת. ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עזבו אותי:( אני אומללה נורא. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? עוד לא הייתי במגמה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל מיני.. מה מתנגן עכשיו? המחשבות שלי
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף לא איש אחד:/. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אמ המדייה פלייר רק שזה לא מנגן כלום חח. ישנת טוב אתמול? לא. תישן טוב הלילה? הלוואי.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות.. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אישי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ניו זילנד! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ממ לא זוכרת. אכלת? בצהריים. התנשקת? :( התאהבת? עא לא התאהבתי מעולם. יש לב מאבן!
נשבר לך הלב? צחקת? אמ.. לא זוכרת. בכית? לא זוכרת! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ממ אולי אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל. חיבקת מישהו/י? לא יודעת! עישנת? מעולם לא. שתית משקה אלכוהולי? לפני המון זמן. השתכרת? מעולם לא. שכבת עם מישהו/י? חח כל יום. היית במועדון? אני לא סובלת מועדונים. לבשת חצאית? אה.. אולי לפני שנתיים או משהו. קנית בגד? מזמן.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. הקדישו לך שיר? לא נראה לי שהקדישו לי אי פעם שיר... שיפרו לך את המצברוח? אה.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו? התקשרת אליו? נועה. התקשר אלייך? נועה. פגע בך? אמ... שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 7 נדמה לי. מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני עייפה. (נדמה לי) מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכרת... מה היה השיר הראשון ששמעת? את זה אני באמת לא זוכרת. מה אכלת? סנדוויץ' עם חביתה בבית ספר, ובבית פסטה עם ירקות. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אישי בהחלטD: מיקום כרגע: בית. להקה אהובה: לא יודעת. איזה כיתה את: ח'. הבנאדם הכי יפה שראית: יש כמה מדהימים
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני לא אומרת דברים מטורפים. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? מאד! את חושבת שאת קרצייה? אכן. את חושבת שאת עקשנית? אכן כן. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? חסכנית נראה לי. איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? מירב ונועה.. איזה צלצול יש לך? ניסים הקול הכי יפה ששמעת? של אביב אולי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם מעפן. ושומר מסך? אין לי. מה השיר ש...מדלגת על זה. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אכן. אם כן, כמה זמן? לא יודעת. ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אולי. O: מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? וואי זה מעצבן השאלות האלה! מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אין לי מושג.. זה בטח היה ממש נורא. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא. כלומר תלוי אם אני אוהבת אותו גם... זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

A d i D

New member
אני עונה

מהו שמך המלא?עדי ברנע תאריך לידה:25.10.1991 מקום מגוריםקיבוץ הית העמק: כמה אחים/אחיות?שני אחים ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים צבע עיניים?חום צבע שיער?כנ"ל משקל:? גובה:160 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?תופחים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?יש הרבה, מיק ג'אגר יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?לא ממש הפסקתי ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא העדפה מינית:בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?לא קיימתי האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?בערך איזה מגמה היית בביה"ס?אני אהיה בביולוגיה כימיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?ביו-כימאית ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?כימאית/קרימינולוגית איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?כל דבר מול קהל מה מתנגן עכשיו?בוב מארלי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?איתונס WORD מסנג'ר מיספייס ומי ספייס אינסטנ מסג'ינג ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?כן מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אהבה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אנגליה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני חצי שעה אכלת?לפני שעתיים התנשקת?לפני חודשים בפה לפני כמה שעות בלחי התאהבת? שלושה שבועות נשבר לך הלב?- צחקת?לפני 10 דקות בכית?לפני חודש וחצי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני חצי שעה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לפני שעה חיבקת מישהו/י?לפני דקה עישנת?- שתית משקה אלכוהולי?- השתכרת?- שכבת עם מישהו/י?- היית במועדון?- לבשת חצאית?- קנית בגד?לא זוכרת כבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?חצי שעה הקדישו לך שיר?שבועיים שיפרו לך את המצברוח?דקה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אוחתי חשבת עליו?ג'ו התקשרת אליו?אוחתי התקשר אלייך?ליאורי פגע בך?שניני שימח אותך?אוחתי היום: באיזו שעה התעוררת?שש וחצי מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת?סגור ת'דלת מה היה הדבר הראשון ששמעת?קומי מה היה השיר הראשון ששמעת?משהו של בוב מה אכלת?תפוח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אם ג'ו יתחבר היום מיקום כרגע:ביקום בגלקסית שביל החלב במערכת השמש שלנו בכדור הארץ ביבשת אסיה בארץ ישראל בצפון הארץ בגליל המערבי במואצה אזואית מטה אשר בקיבוץ בית העמק בבית שלי בחדר מחשב להקה אהובה:רולינג סטונס איזה כיתה את:ט הבנאדם הכי יפה שראית:איצי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא יודעת את חושבת שאת יפה?בערך את חושבת שאת צבועה?לא חס וחלילה את חושבת שאת קנאית?קצט את חושבת שאת קרצייה?לפעמים את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ?בבית העמק יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אוחתי אמאבא עדני וליאורי איזה צלצול יש לך?קרובים קורובים ללא מיוחדים שמיניה לאמא פלפלת לעדני מוכרת לי מיפעם לאוחתי והאנגרי לייק דה וולף לאבא הקול הכי יפה ששמעת?לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של ג'ו ושומר מסך?התמונות שלי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:- מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):בלונים של מ"מ מזכיר לך את הילדות:פלפלת גורם לך לבכות:אין גורם לך לצחוק:אין גורם לך לרצות לרקוד:שירים של בוב מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:Hey There Delilah שהיית רוצה לכתוב אותו:- שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:Hey There Delilah שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:אין שמסכם את שנות הנעורים שלך:- ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:- שאתה אוהב להתעורר לצליליו:Hey There Delilah שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:Hey There Delilah שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:- שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:- האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן?שבועיים ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?פרדה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?הוא רחוק אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?לא ממש היה מזיז לי האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?בערך אם כן, אתם אוהבים אותו?כן והוא, אוהב אתכם?כן כמה זמן אתם יחד?חודש איך הכרתם?אינטרנט (לא נפגשנו הוא הארה"ב) מה אתם הכי אוהבים בו?הכל מה גרם לכם לבחור דווקא בו?הוא התחיל לדבר איתי והוא עשה לי טוב אתם רבים?לא האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?לא אתם פוחדים לאבד אותו?כן אקסים: כמה אקסים יש לכם?6 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן יש לי שלושה כאלו האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא כי אין האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא

עונה :) אוהבת שאלונים ארוכים 3>

מהו שמך המלא? יוליה :) תאריך לידה: 26.4 מקום מגורים: בצפון XD כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עים ההורים =\ צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: המשקל שלי בסדר XP גובה: 1.56 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה..בערך =\ על מה היית רוצה לנגן? גיטרהה!! אין לי בבית :(:(:( אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קרן פלס! יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? שנה שעברה! בגיל 13.. ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת! העדפה מינית: בנים 3> כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה! עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מולטימדיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? זמרת! זה לא קיצוני XD ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? פסיכולוגית.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה!...בחיים לא!!! מה מתנגן עכשיו? Meneater של נלי פורטאדו עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מוזיקה:) ישנת טוב אתמול? בערך.. תישן טוב הלילה? כן מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קומותיים תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים , צבועים , ודו פרצופתיים! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר! איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? הוליווד מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים.. אכלת? לפני שעה.. התנשקת? ----- התאהבת? עכשיו ברגע זה..אני מאוהבת 3> נשבר לך הלב? בגיל 11 וחצי צחקת? לפני שעה וחצי בכית? לא זוכרת.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אממ..לפני שעה וחצי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שעה וחצי חיבקת מישהו/י? לפני שעה וחצי עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? באיזה ארוע לא זוכרת.. השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? מיזמןןןןןן לבשת חצאית? לפני חודש קנית בגד? לפני מספר ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? בגיל 11 וחצי הקדישו לך שיר? ----- שיפרו לך את המצברוח?--------- - מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי הקטנה חשבת עליו? **** התקשרת אליו? ----- התקשר אלייך?-- פגע בך? חברה שלי שימח אותך? ***** היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי בבוקר.. מה/מי העיר אותך? אחותי הגדולה מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא וכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? הטלוויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? ---- מה אכלת? קורנפלקס... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ----- מיקום כרגע: בחדר להקה אהובה: אוונסנס איזה כיתה את: ח' הבנאדם הכי יפה שראית: סקרלט ג'והנסון..מדהימה!!! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ---- את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת... את חושבת שאת קרצייה? ליפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן..מאוד! את אוהבת את עצמך? כןן בזבזנית או חסכנית? גם וגם! איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גרה עכשיו יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? להורים שלי..כי אין לי שיחות =\ איזה צלצול יש לך? שיר של ביונסה נואלס :) הקול הכי יפה ששמעת? ביונסה..=] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של בובספוג חח:) ושומר מסך? שחור כזה.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לא זוכרת ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? קצת... התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ---- מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ביגלל שהיה איכפת לי מחברה שלי..?! XD =\ אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? רע מאוד!! האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן:) זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? ---- והוא, אוהב אתכם?--- כמה זמן אתם יחד?-- איך הכרתם?--- מה אתם הכי אוהבים בו?-- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?-- אתם רבים?-- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?--- אתם פוחדים לאבד אותו?--- אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן

עונהההה

מהו שמך המלא? אור תאריך לידה: 29.8 מקום מגורים: רמת גן כמה אחים/אחיות? אח 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים וסבא וסבתא צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: לע זוכרת גובה: כנ"ל מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פעם ניגנתי על אורגן .. על מה היית רוצה לנגן? גיטרההה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? מלא .. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? חס וחסה יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? חס וחסה התנסת בעבר בסמים? איזה? חס וחסוס באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אמממממממ בין 13 ל 15 ניסית להתאבד פעם? לע בדיוק אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חס וחסה העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חחח אני גם יענה על זההD: האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כע
איזה מגמה היית בביה"ס? חשבונאות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לע דעת .. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? פשוט להצליח איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אמממ לא דעת מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי ומסן ישנת טוב אתמול? בערך תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח בהכול איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום לבצפר אכלת? לפני כמה דקות התנשקת? לפני כמה ימים התאהבת? עכשיו
נשבר לך הלב? לפני מלא זמן צחקת? לפני כמה שעות בכית? כנ"ל .. לא בדיוק בכיתי .. ירדו לי דמעות כי אחי מעצבן ואני לא יודעת כבר אם לצחוק או לבכות כי הוא מציקק
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמממ
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני כמה זמן
חיבקת מישהו/י? לפני כמה שעות עישנת? חס וחלול שתית משקה אלכוהולי? לפני שנה בערך השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? אתם לא חושבים שזה יותר מידי חדירה לפרטיות?
היית במועדון? אמממ לפני כמה חודשים לבשת חצאית? אממ כנ"ל קנית בגד? לפני כמה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר? תחילת שנה נראה לי שיפרו לך את המצברוח? תמיד כשאני עצובה יש מישו אחד שמשמח אותי ומצחיק אותי
ולפני כמה ימים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח חשבת עליו? מישו התקשרת אליו? אמממ *בודקת בשיחות יוצאות* חברה שלי התקשר אלייך? אממ רק שניה ... אעע חברה אחרת שלי
פגע בך? אממ לע דעת שימח אותך? ידיד היום: באיזו שעה התעוררת? 7 לצערי מה/מי העיר אותך? בשעון מעורר בפלא מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעמק צריך לכת לבצפר .. *יותר נכון חשבתי את זה* מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? של השעון מעורר XB מה אכלת? אממ שניצל ופסטה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אמממ לא משו מיוחד מיקום כרגע: סלון להקה אהובה: מלא איזה כיתה את: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: ראיתי הרבה יפים
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: חח אני תמיד אומרת דברים מטורפים/מוזרים את חושבת שאת יפה? לע ממש את חושבת שאת צבועה? לע את חושבת שאת קנאית? כע את חושבת שאת קרצייה? לע את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? בערך בזבזנית או חסכנית? מנסה לחסוך איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א או אילת .. או בכלל מקום שקט אבל עם חיים
יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה שלי איזה צלצול יש לך? אממממממ משו מהפלא הקול הכי יפה ששמעת? אני שומעת הרבה קולות יפים
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושל אחי שהיינו קטנים
ושומר מסך? אממ כתוביות שזזות .. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: וואו מלא שירים מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): כנ"ל מזכיר לך את הילדות: אממ לע דעת
גורם לך לבכות: שירים של סימפל פלאן גורם לך לצחוק: "כל הילדים קופצים רוקדים" גורם לך לרצות לרקוד: של שיר כמעט
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שירים של אוונסנס שהיית רוצה לכתוב אותו: אני לא טובה בלכתוב שירים שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: פוו שאני יתחיל?
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: איץ' נוט אוובר
שמסכם את שנות הנעורים שלך: אממממ אינלי מושג ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אממ שירים שקטים בעיקר שאתה אוהב להתעורר לצליליו: חח הלוואי שהייתי מתעוררת לצלילי שירים .. אממ כל השירים המרגיעים .. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: וואווו אמממ כמעט כל השירים שלי??
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אממ איזה שיר של רוני .. שכחתי ת'שם שלו .. בקליפ רואים איזה ילדה שרוקדת על שטיח ריקוד או משו שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שירים שאני אוהבת? כל מה שאני שומעת .. וזה מלא .. ומתוך סרט .. דמט שכחתי ת'שם של השיר .. אממ נגיד "הלנה" של MCR הפעם הראשונה שהכרתי ושמעתי אותו הייתה כשנגמר הסרט "בית השעווה" .. ויש עוד מלא אני פשוט לא זוכרת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן .. אם כן, כמה זמן? שנה בערך או יותר .. ניסיתם להתחיל איתו? כע .. ת'אמת גם הוא ניסה להתחיל איתי .. זה היה משו כזה לא ברור .. ובסוף לא יצא כלום לצערי
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לע בדיוק התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא .. אני אוהבת כל מי שאוהב אותי
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אמממממממ שמבטיחים דברים ולא מקיימים .. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אממ התביישתי?
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה קרה לי
אבל אח"כ נדלקתי עליו עוד פעם חח ואז נהיינו חברים האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כעעע
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כע
אם כן, אתם אוהבים אותו? כן
והוא, אוהב אתכם? כעעע
כמה זמן אתם יחד? 3 חודשים ומשו .. איך הכרתם? דרך תפוזD: מה אתם הכי אוהבים בו? הכול
מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הוא מצחיק אותי .. וכיף לי איתו .. וקשה לי להיפרד ממנו
אתם רבים? לפעמים .. אבל על דברים קטנים .. ובסוף תמיד משלימים
האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כמעט .. טפו טפו טפו אתם פוחדים לאבד אותו? כע .. גם אמרתי לו את זה אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? יש ויש .. יש אקס שלי שמאז שנפרדנו אנחנו לא מדברים .. ויש אקס שאני פשוט מתה עליוו תמיד כשאני עצובה הוא מעודד אותי ומצחיק אותי .. וכל הזמן צורב לי דיסקים
וכיף לי כשאני איתו
ידיד מאוד טוב האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? הכול סגור
האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? אממ לא ניסתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לע האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כע

Shampoo28

New member
=]

מהו שמך המלא?שלי תאריך לידה:28.1.93 מקום מגורים:דרום כמה אחים/אחיות?3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?כחול צבע שיער?חום מעפן משקל:51-53..אולי השמנתי מי יודע.. גובה:1.62 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?כלום אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?לא יודעת יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?8, 7 לובים והליקס..[לא ממש נחשב אבל.] התנסת בעבר בסמים? איזה?לא.. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?מי אמר שהפסקתי?^_^ ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא העדפה מינית:סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0..XD האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?לא הגעתי לשלב מגמות... מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא יודעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?כנל איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?NEVER SAY NEVER מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?8..אבל רק אם 1 אשכרה עונה איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?מקווה.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית =] תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרנים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אושר..כמו כל אחד איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת"א, ניו יורק. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?10 דק' אכלת?צהריים התנשקת?בלחי..ב2 שנגמר בצפר.. התאהבת?זה היה בסביבות החודש ה9 של שנת 2006..XD נשבר לך הלב?לא יודעת.. צחקת?הרגע..שיחות סקס זה פשוט מצחיק.. בכית?שבועיים.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום לחברה שלי.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום חברה שלי.. חיבקת מישהו/י?לא יודעת.. עישנת?אפעם.. שתית משקה אלכוהולי?בפסח.. השתכרת?אפעם שכבת עם מישהו/י?אפעם היית במועדון?מזמן לבשת חצאית?מזמן קנית בגד?לא זכורת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום הקדישו לך שיר?ניגנו לי..עבר חודש..ידיד שלי כפרעליו שיפרו לך את המצברוח?עכשיו.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?יקיר התקשרת אליו?עינב התקשר אלייך?יקיר פגע בך?** שימח אותך?יקיר היום: באיזו שעה התעוררת?7.. מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת?אמא מה היה השיר הראשון ששמעת?יור אין ארמי נאו.. מה אכלת?סלט וקוסקוס..וסנוויץ...ומסטיקים.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?** מיקום כרגע:בבית.. להקה אהובה:SIMPLE PLAN איזה כיתה את:ח הבנאדם הכי יפה שראית:מיי אקס בויפרינד...סתם היה מת..ניק לאשי וג'ייק מלא מדהימה.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכרת את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לפעמים את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?תלוי לפעמים את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא איזה צלצול יש לך?משהו מטומטם כזה הקול הכי יפה ששמעת?פיירר מסימפל פלאןןןןןןןן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אנערף ושומר מסך?אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:השיר שלנו-אביב גפן מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):לא זוכרת מזכיר לך את הילדות:עוף גוזל..שאחי התגייס תמיד היינו שומעים את זה..[הייתי בת 5..] גורם לך לבכות:סימפל פלאן כמה..תלוי במצברוח גורם לך לצחוק:יש המון..הוא אוהב אותה והיא אותו וזה נחמד זה נחמד זה נחמד [החברים של נטאשה] גורם לך לרצות לרקוד:יש המווון מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:לא יודעת שהיית רוצה לכתוב אותו:pERFECT WORLD שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:כל שירי סימפל פלאן =][אבל לא נראה לי] שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:לא יודעת שמסכם את שנות הנעורים שלך:CRAZY ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:יש המון..NUMB של לינקין.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו:גלגלצ.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:אם כבר \ היהודים שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:השיר שלנו-אביב גפן.. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:יש המווווןןןן...שואו אפ דה מוני יו גאט יו שייקינג אט... האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?בהתחלה.. אם כן, כמה זמן?כמה ימים.. ניסיתם להתחיל איתו?כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?התעלמות.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?מרחק.. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?תלוי בסיטואיישן.. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?לא.. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם?1 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא, חשבתי על זה ,א בל לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?גם על זה חשבתי, ואולי. אבל לא נראה לי. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לשנות, מאוד.

צ ש ט ש

New member
חופר ומעסיק. מיי קאפ אוף טי D:

מהו שמך המלא? מאיה תאריך לידה: 31.5 מקום מגורים: כפ"סיטי כמה אחים/אחיות? אח בן 24 אחות בת 21 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אמאבא ואחים באים בסופשים צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום משקל: יותר מדי גובה: 1.58 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אורגנית. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה/באס אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ימי פייג' (נו ההוא מלד זפלין. לא בטוחה אם זה באמת השם שלו|: ) יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא >< יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. אני רוצה לוב וסיידליפ התנסת בעבר בסמים? איזה? דבק מגע נחשב סמים?? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אממ... שנה שעברה/השנה ניסית להתאבד פעם? כן >< אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? בחיים לא העדפה מינית: סטרייטית כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בתולה גאה! (לא גאה במובן הלסבי..) האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? עד לפני שבועיים היה. איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין אין מגמות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? רולר קוסטר ויזיטר (אחד שעולה על רכבות הרים ואומר אם הן כיפיות. אשכרה משלמים לך על זה ><) ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? כנראה משהו במתמטיקה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מוכרת סמים? מה מתנגן עכשיו? the space between - valencia עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם ידיד אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר ולאסטFM ישנת טוב אתמול? לא ממש. תישן טוב הלילה? לא נראה לי. נקווה שכן מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד. כשהייתי קטנה הייתה לי כמו קומותיים אבל שיש רק את הקומה למעלה, ולמטה היו הברביות שלי XD תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: גזענות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא אהבה ולהתחתן איתו. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? קנדה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? הייתי בחוג היום, אז ארבע עד חמש וחצי. אכלת? ארוחת ערב, לפני חצי שעה התנשקת? לפני 3 שבועות התאהבת? תחילת השנה. נשבר לך הלב? לפני שבועיים. צחקת? היום בבצפר. לא זוכרת על מה זה היה בכית? לפני חמש דקות אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לחברה שלי לפני חצי שעה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני חצי שעה חיבקת מישהו/י? היום בבצפר עישנת? בגלגול הקודם שתית משקה אלכוהולי? אצל יאנה לפני חודש (ליקר שוקולדD: ) השתכרת? גלגול קודם שכבת עם מישהו/י? גלגול קודם היית במועדון? בת מצוות בשנה שעברה לבשת חצאית? היום לבשתי שמלה קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני לא אומרת את זה סתם >< הקדישו לך שיר? שנה שעברה אולי שיפרו לך את המצברוח?ניצנוש כפרה עליה לפני שעה וחצי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמאבא חשבת עליו? אלדר התקשרת אליו? אח שלי, אבל הוא לא ענה. התקשר אלייך? סבתא, לאחל לי יומולדת שמח פגע בך? הילה וזיו שימח אותך? ניצן היום: באיזו שעה התעוררת? שבע וחמישה מה/מי העיר אותך? לא יודעת מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? רדיו מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של קרן פלס מה אכלת? פיתה עם חומוס בבצפר, ועוף לצהריים. אה כן, שקשוקה בערב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אמן שהיום אלדר ואני נחזור מיקום כרגע: החדר שלי להקה אהובה: פאניק! אט דה דיסקו איזה כיתה את: ז' (עוד שבועיים ח'!!!!!) הבנאדם הכי יפה שראית: בכל החיים? כנראה ריאן רוס. היום? רון צ' הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: (במשחק זה או זה כשהייתי תחת השפעת דבק מגע) מה עדיף, שמש או ריבה? את חושבת שאת יפה? לפעמים. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? חסכנית. איפה היית רוצה לגור בארץ? אני סבבה במקום שאני כרגע יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא או יאנה איזה צלצול יש לך? דרדסים הקול הכי יפה ששמעת? ברנדון יורי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושומר מסך?אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: כל שיר אהבה עצוב מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): כל שיר אהבה עצוב מזכיר לך את הילדות: הילדה הכי יפה בגן גורם לך לבכות: כשאני עצובה, כל שיר (היום בכיתי משיר של הגיימבויז ><) גורם לך לצחוק: משהו של 9 אינץ' ניילס לא זוכרת איך קוראים לו גורם לך לרצות לרקוד: כל שיר קצבי מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:כל שיר אהבה עצוב שהיית רוצה לכתוב אותו: אין שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא יודעת... שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדיין שם ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: IWSNT של PATD. שנאתי אותם באמצע שנה שעברה XD שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שיר שקט.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל השירים שאני אוהבת כרגע שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:כל שיר אהבה עצוב שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: א הול ניו וורלד מאלאדין, וסטריט ראט גם מאלאדין האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אני אוהבת אותו והוא כבר לא אם כן, כמה זמן? אני עדיין אוהבת ניסיתם להתחיל איתו? היינו חברים והוא נפרד ממני >< הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? נ"ל התנשקתם איתו? נ"ל האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא נפרד ממני מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אהבתי את אחד החברים הכי טובים שלו. אה, היה גם אחד שהוא הגיע לי לברך וזה היה מגוחך XD אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי בשוק כנראה האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם אני אוהבת אותו, כן זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? אני אוהבת אותו אבל הוא לא אותי והוא, אוהב אתכם?לא כמה זמן אתם יחד? היינו 3 חודשים איך הכרתם? בצפר מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא היה אמיתי ומבין ומתחשב. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? גיליתי שהוא אוהב אותי ואז התאהבתי בו D: אתם רבים?לא רבנו האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? נפרדנו. אתם פוחדים לאבד אותו? פחדתי. אקסים: כמה אקסים יש לכם? אממ... 4 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא ממש. בעצם, תלוי כמה זמן עבר. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? אני רוצה, הוא לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האחרון האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן -_-

מיפמיפ

מהו שמך המלא? יער לנדאו תאריך לידה: 5.12.93 מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? 1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אמא צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 42 גובה: לא יודעת בדיוק מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא ממש על מה היית רוצה לנגן? גיטרה וגיטרה בס אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? דיויד בואי, קורט קוביין יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? -- :< יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? -- :< התנסת בעבר בסמים? איזה? -- באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 0?>< ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? -- העדפה מינית: מממ סטרייטית.. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? וטפ? נגיד יציבה.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? -- האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? -- איזה מגמה היית בביה"ס? אני עכשיו בפלסטית [יש לנו מגמות אומנות מכיתה ז'] מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא יודעת להלהלה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה?>< מה מתנגן עכשיו? מלקולם באמצע מהטלוויזיה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, אימייל של אמא ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? אולי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לי יש אחד וחצי.. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: לא יודעת.. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין כזו ממש איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? באותו מיקום, דירה אחרת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? קודם.. התנשקת? -- התאהבת? זה רק מתחלף לי, לא מפסיק. כרגע אני מאוהבת.. נשבר לך הלב? תחילת כיתה ז' צחקת? לא יודעת בכית? גם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו או מישהי? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מישהו או מישהי? חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? -- שתית משקה אלכוהולי? מזמן.. השתכרת? -- שכבת עם מישהו/י? -- היית במועדון? -- לבשת חצאית? שנה שעברה :> קנית בגד? מזמן XO אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? פמפמפמ מישהו או מישהי להלהלה הקדישו לך שיר? -- שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? נחשו התקשרת אליו? אמממ לא זוכרת התקשר אלייך? מאי פגע בך? לא יודעת שימח אותך? נחשו היום: באיזו שעה התעוררת? שבע, כדי ללכת לבי"ס, אבל לא הלכתי בסוף מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא יודעת מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא יודעת מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת מה אכלת? עכשיו מרק איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? נחשו בובובובו מיקום כרגע: כיסא? להקה אהובה: אני לא יודעת דאמטטטטטטט איזה כיתה את: ח'4 הבנאדם הכי יפה שראית: נחשוווווו הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? כבר לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבז איפה היית רוצה לגור בארץ? פה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני בעיקר שולחת אסמסים.. איזה צלצול יש לך? סתם משהו שהגיע עם הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של דת' נוט ושומר מסך? אין לי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: -- מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא יודעת מזכיר לך את הילדות: כל מיני שירי היפ הופ גורם לך לבכות: -- גורם לך לצחוק: -- גורם לך לרצות לרקוד: -- מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא יודעת שהיית רוצה לכתוב אותו: רוב מה שאני אוהבת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא רוצה להתחתן שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא יודעת שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודעתתתת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? עוד לא יודעת.. אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא יודעת עוד מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ששיקרתי אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה מה שכנראה קורה עכשיו האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1, אבל זה לא משהו רציני, של כיתה ה' כזה האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? תלוי, בד"כ לא האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן, לא הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא יודעת..

mafakit

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

מהו שמך המלא?דרור קרפפן תאריך לידה:17.01.93 מקום מגורים:מושב תקוע.. כמה אחים/אחיות?אחות בכורה אח סנדוויץ' ואני המפונקת
גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:לא יודעת גובה:1.65 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה ואני מתחילה פסנתר על מה היית רוצה לנגן?תופים,גיטרה באס ולהתחיל כבר עם הפסנתר!! אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?הלהקות והזמרים שאני אוהבת.. אבריל לאבין,SP [שני העיקריים] ועוד המון.. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין..וחבל שאין
אני מתה לקעקוע.. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כנ"ל
התנסת בעבר בסמים? איזה?לא..ואני גם לא ינסה.. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?מאז שנולדתי..
המ..בערך בכיתה-ה או -ו.. נראה לי ו'.. ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא מעשנת העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?לא קיימתי יחסי מין
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין בבצפר אבל עוד לא במגמות.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להצליח מאוד בכל העולם ולהתעשר ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?בסדר.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מזתומרת? מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד.. כל אחד בחדרו שלו.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?משחק בוואלה והמסן והאייסי ישנת טוב אתמול?כן...כי ידעתי שהיום אני לא הולכת לבצפר.. תישן טוב הלילה?לא..כי מחר יש בצפר מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:אנוכיות,צביעות,וכאלה שלא מוכנים להקשיב..כאלה שהם דבוקים בדעתם שהיא לא נכונה ופוגעת [נגיד דעה גזענית..שובניסטית וכאלו..] התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שהמשפחה שלי תהיה בריאה[במיוחד אמא] איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?נחמד לי כאן.. אבל הייתי מעדיפה גם בית בקליפורניה או משו.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום.. הלכתי לחברה שלי אכלת?היום.. טוסט
התנשקת?-- התאהבת?
השנה.. נשבר לך הלב?לא.. צחקת?היום בכית?מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום..לאמא מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אמא.. חיבקת מישהו/י?את אמא [נו.. מה אני יעשה?!היא מכריחה אותי לפני שהיא הולכת לעבודה..] עישנת?אח שלי הכריח אותי לקחת שחטה מסיגריה כשהייתי בכיתה ד'..וזו הייתה הפעם האחרונה.. שתית משקה אלכוהולי?ביומולדת של אמא שלי..עשיתי עסק עם בת דודה שלי.. אני שותה בקבוק בירה שלם ומקבלת 100ש"ח אבל בסוף וויתרתי לה והסכמתי לקבל רק 50.. השתכרת?אף-פעם שכבת עם מישהו/י?עדיין לא.. היית במועדון?לא לבשת חצאית?איככס!!! קנית בגד?לפני כמה זמן.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לאמא שלי הקדישו לך שיר?לא שזכור לי..אבל התקשרתי לתוכנית רדיו וביקשתי שיר
שיפרו לך את המצברוח?ביום שני.. סיפור ארוך.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו?עמית.. התקשרת אליו?נועם התקשר אלייך?נועם פגע בך?עמית שימח אותך?עמית היום: באיזו שעה התעוררת?מאוחר..בסביבות הצהריים מה/מי העיר אותך?החום מה היה הדבר הראשון שאמרת?איזה כיף להישאר בבית.. מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הטלויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת?בטלויזיה..לא זוכרת.. נראה לי של ביונסה ושאקירה.. מה אכלת?כל מיני.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה יהיה התירוץ על זה שלא יצאתי לטיול היום..ומה אני יגיד למורה לאנגלית על זה שלא נשארתי בעונש.. מיקום כרגע:ליד המחשב.. להקה אהובה:סימפל פלאן איזה כיתה את:ח' הבנאדם הכי יפה שראית:המ..שראיתי בעיניים או בטלויזיה וכאלה..?לא יודעת.. יש כל מיני..[הוא..
] הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:שתי סטירות ולמיטה[
חח.. גם זה סיפור ארוך..] את חושבת שאת יפה?נחמד.. את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?קצת.. את חושבת שאת קרצייה?לפעמים
את חושבת שאת עקשנית?דיי את אוהבת את עצמך?לא עד כדי אנוכיות ואגו.. בזבזנית או חסכנית?בזבזניתתתת איפה היית רוצה לגור בארץ?בדרום.. וגם איפה שאני עכשיו יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?עמית ונועם איזה צלצול יש לך?של סימפל פלאן הקול הכי יפה ששמעת?של אבריל
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אבריל ושומר מסך?אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:-- מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):המ.. לא יודעת.. שירים עצובים.. מזכיר לך את הילדות:טיף וטף..(?) גורם לך לבכות:לא בוכה משירים.! גורם לך לצחוק:שירים מצחיקים.. EBBY של אבריל מהדיסק החדש.. וגם IDHTT שלה מהדיסק החדש.. גורם לך לרצות לרקוד:לא אוהבת לרקוד מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:שירים של הGOO GOO DOLLS שהיית רוצה לכתוב אותו:אה? שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא חשבתי על זה.. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:כנ"ל שמסכם את שנות הנעורים שלך:עוד לא סיימתי את שנות הנעורים שלי
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:המ..לא יודעת.. אני לא אוהבת אותו אבל BTHE של קלי קלארקסון.. פשוט אף פעם לא אהבתי אותה וזה שיר דווקא חמוד שלה..אבל אני לא ממש מתה עליה.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו:אבריל על הבוקר..
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:את כל השירים של הGOO GOO DOLLS שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:GOO GOO DOLLS-IRIS או BLACK BALOON שלהם.. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:KEEP HOLDING ON של אבריל מהסרט אראגון.. והשירים בסרט-מחזמר הזה "מולאן רוז'" האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן..
אם כן, כמה זמן?מתחילת השנה.. ניסיתם להתחיל איתו?לא ממש.. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?המ.. היה סיפור ארוך שגרם לי להבין שהוא לא אוהב אותי.. וזה ביאס אותי.. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?הוא גדול ממני בשנתייםXDויש לו חברה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?אם הפסקתי לאהוב אותו.. אז אני יכולה לתת לזה צ'אנס.. אבל אם אני כבר אוהבת מישו אחר.. אז.. לא יודעת.. תלוי מי זה יהיה.. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?כן!!
אבל תלוי מי זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?-- והוא, אוהב אתכם?-- כמה זמן אתם יחד?--- איך הכרתם?----------------- מה אתם הכי אוהבים בו?----------- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?-------- אתם רבים?---------- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?---------- אתם פוחדים לאבד אותו?----------- אקסים: כמה אקסים יש לכם?1 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן..כמו שלי..
האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא.. נמאס ממנו.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא

I am IRiTooSH

New member
שאלון ארוך../images/Emo9.gif../images/Emo40.gif

מהו שמך המלא? עירית מרק. תאריך לידה: 2.1.94. מקום מגורים: עצמון. כמה אחים/אחיות?1 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים ואח. צבע עיניים? כחול-ירוק-חום. צבע שיער?חום כהה. משקל: 50 בערך. גובה: לא יודעת. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה ותופים
אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?הוומ. כלכך הרבה. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?זה לא ממש נקרא פירסינג, חור רגיל בכל אוזן. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?השנה. ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא. העדפה מינית:O-O כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?באמצע. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא. איזה מגמה היית בביה"ס?עוד לא. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? פסיכולוגית Oo. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מהנדסת חשמלXD איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה? מה מתנגן עכשיו?MAMA - MCR.
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?*עונה. 2. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מדיה פלייר, וורד, מסנג'ר. ישנת טוב אתמול?לא. תישן טוב הלילה?מקווה. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? ישלי מיטת קומתיים שהופרדה, אבל מעדיפה זוגית~ תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התלהבות יתר. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיאהבו אותי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא יודעת. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לטניס, בסביבות 4. אכלת?לפני שעה. התנשקת?.. התאהבת?לפני כמה חודשים. נשבר לך הלב?.. צחקת?עכשיוXD בכית?היום בבוקר;; אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום
. חיבקת מישהו/י?היום. עישנת?. שתית משקה אלכוהולי?. השתכרת?ממים נחשב?XD שכבת עם מישהו/י?. היית במועדון?אתמול, במועדון נוער של הישובXD בפעולה*-* לבשת חצאית?לפני חודשיים, מדדתי אחת. קנית בגד?יום שישי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. הקדישו לך שיר?היום. שיפרו לך את המצברוח? היוםP: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא. חשבת עליו?זקנוני/ג"ג. התקשרת אליו?זקנוניXD התקשר אלייך?אמא. פגע בך?הרבה. שימח אותך?זקנוני. היום: באיזו שעה התעוררת? 6:35. מה/מי העיר אותך?סיוט. מה היה הדבר הראשון שאמרת? פיו, זה היה חלום. מה היה הדבר הראשון ששמעת? מוזיקהD: מה היה השיר הראשון ששמעת?רומאנס. מה אכלת?לחםD: איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הומ.

I am IRiTooSH

New member
חלק 2. ../images/Emo40.gif

מיקום כרגע:חדר מחשב. להקה אהובה:אין אחת.. איזה כיתה את: סוף ז'. הבנאדם הכי יפה שראית: כלכך הרבה ><' הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:נממ. אמרתי הרבה דברים מטורפיםXD את חושבת שאת יפה?לא. את חושבת שאת צבועה?לא. את חושבת שאת קנאית?כן. את חושבת שאת קרצייה?כשבאלי. את חושבת שאת עקשנית?מאוד. את אוהבת את עצמך?לא ממש. בזבזנית או חסכנית?תלוי מתי. ברגעים אלו אני במשבר עם כסףX: איפה היית רוצה לגור בארץ? הוממ. יעד.XD יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? זקנוני. איזה צלצול יש לך? לאס קטשופ. ולא להרוג אותי._. הקול הכי יפה ששמעת?אין אחדXD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קינה
{בנדוד מדרגה שניה^^} ושומר מסך?תמונות מהמחשב, ממה שצילמתי במצלמה שלי, ז"ל. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא היה לי בן זוג. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): how I wish you were here |עצוב| מזכיר לך את הילדות: שירי להקת אקוהXD גורם לך לבכות: I Dont Love You. גורם לך לצחוק: שירים זה לא דבר מצחיקXD גורם לך לרצות לרקוד: רומאנס*-* ואל תשאלו למהXD מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: I Dont Love You. שהיית רוצה לכתוב אותו:Thnx 4 th mmrs. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: MAMA :D שמסכם את שנות הנעורים שלך: הם עוד לא נגרמו, לא יודעת. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:נממ. אפשר להפך?XD שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שירי רוק, כמובן. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: 3 דורס דאון, 30 סקונדס טו מארס, מקפליי. [הו כן, אני שומעת אותם טיפהXD] שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: I Dont Love You [רואים שזה שיר חרוש אצלי, אבל הוא פשוט עם מלא משמעויות><'] שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שכחתי איך קוראים לשירX: זה שיש בשרקXD האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן;;;; אם כן, כמה זמן? הומ. 3 שנים? ניסיתם להתחיל איתו? קצת. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו?לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אהא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא לא אוהב אותי?><' מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?פחד? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חרא. אבל זה עבר, וזהו;;;;; האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן, אבל לא אוהבים אותי;;; זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?.. והוא, אוהב אתכם?.. כמה זמן אתם יחד?.. איך הכרתם?.. מה אתם הכי אוהבים בו?.. מה גרם לכם לבחור דווקא בו?.. אתם רבים?.. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?.. אתם פוחדים לאבד אותו?.. אקסים:אין כמה אקסים יש לכם?אין האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?.. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?.. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?.. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?..

עונה../images/Emo199.gif

מהו שמך המלא? לימור תאריך לידה: 28.5 מקום מגורים: פ"ת כמה אחים/אחיות? 3 אחים גדולים גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? חום כהה משקל: 53. אבל נראה לי פחות גובה: 1.60 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אין כזה דבר הכי יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אממ אני עדיין ילדה טובה ירושלים
ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: בנות
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? מזכירות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות שפית מצליחה בחו"ל ולבשל למפורסמים
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ממ כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה :S מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינדוס מדיה פלייר למרות שהוא לא מנגן כלום ומסנג'ר ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: ממ גאוותנות. התלהבות יתר על המידה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת ולהצליח בכל מה שאני עושה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בערב אכלת? לפני כמה שעות התנשקת? 3 שבועות התאהבת? עכשיו אני מאוהבת נשבר לך הלב? שבוע שעבר צחקת? לפני שעה בכית? שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא ממש אמרתי. כתבתי. וזה היה אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול. וגם זה היה בכתב חיבקת מישהו/י? שבוע שעבר עישנת? לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? אף פעם לבשת חצאית? שבוע שעבר קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי חשבת עליו? עליה התקשרת אליו? עדי התקשר אלייך? אחי פגע בך? ממ
שימח אותך? אממ אתמול תמר
היום: באיזו שעה התעוררת? 5 אחר הצהריים מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? מנמנמ לא רוצה מה היה הדבר הראשון ששמעת? לימור קומי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? מתי? בבוקר? כלום. רק בערב אכלתי אוכל. צלי בשר עם אורז איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם היא תבוא ביום חמישי ואיך יהיה מיקום כרגע: סלון להקה אהובה: סטיינד ואוונסנס איזה כיתה את: י'ב הבנאדם הכי יפה שראית: ניקול קידמן. שרליז ת'רון הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כוס אמק למשהי שאין לה אמא.. זה היה בלי כוונה את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? כולם צבועים את חושבת שאת קנאית? מאוד את חושבת שאת קרצייה? יש מצב את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? וניל - סיון שביט הקול הכי יפה ששמעת? של נורה ג'ונס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של עד עם עלים וורודים ורקע של שמים משו יפה יפה ושומר מסך? סתם משו של המחשב מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: כל הציפורים של הראל סקעת מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: צ'יקי צ'יקי צ'אק. צ'יקי צ'יקי צ'אק. צ'יקי צ'יקי צ'אק על הפסים הינה באה הרכבת וכולם נוסעים.... גורם לך לבכות: 3Doors Down - Here Without You גורם לך לצחוק: my boobs are ok גורם לך לרצות לרקוד: שום שיר. אני לא רוקדת
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כל שירי אהבה למיניהם שהיית רוצה לכתוב אותו: על מה שאני מרגישה אליה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יועת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא משמיעים שירים בלוויה!!! שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ממ אין כזה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר של נורה ג'ונס שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Pj Harvey & Nick Cave - Henry Lee. ולא הייתי מכירה אם לא אחי שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: וניל - סיון שביט שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: זה מהסרט ספיידרמן 1 לא זוכרת את השם. אבל בחורה שרה אותו האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? כמה חודשים ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? פפ לא משנה =\ מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מופתעת. קצת אכזבה. האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? אם אני אוהבת אותה באותה צורה אז כן. למה לא
זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? ^^ והוא, אוהב אתכם? ^^ כמה זמן אתם יחד? ^^ איך הכרתם? ^^ מה אתם הכי אוהבים בו? ^^ מה גרם לכם לבחור דווקא בו? ^^ אתם רבים? ^^ האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? ^^ אתם פוחדים לאבד אותו? ^^ אקסים: כמה אקסים יש לכם? אחת.. אבל היא לא ממש נחשבת לאקסית \: האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן. בהחלט האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא בדיוק. וזה לא הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

fluppster

New member
היה כבר, אבל אני אענה שוב....

מהו שמך המלא? חן --- תאריך לידה: 30.11.85 מקום מגורים: קיבוץ במרכז כמה אחים/אחיות? אח ואחות גדולים ועוד אח ואחות למחצה גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם החבר צבע עיניים? חום צבע שיער? שטני-אדמוני משקל: --- גובה: 170 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה ותופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? פרדי מרקורי ז"ל יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה?
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 17 בערך ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? מחוננים מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות זמרת או שחקנית מפורסמת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? משהו בתחום התקשורת, או אולי אפילו בתחום המשפטים. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל דבר שקשור בניקיון. מה מתנגן עכשיו? גלגל"צ עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד, מישהו שאני עובדת איתו איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? תוכנות של העבודה ישנת טוב אתמול? לא רע תישן טוב הלילה? מקווה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: פשוט להיות בריאה ומאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בקיבוץ שלי, בבית גדול יותר מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה וחצי אכלת? לפני שעה התנשקת? אתמול בלילה התאהבת? לפני 4 שנים (ועד היום) נשבר לך הלב? מזמן צחקת? לפני שעה וחצי בכית? שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שעה וחצי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני שעה וחצי חיבקת מישהו/י? לפני כשעתיים עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? לפני שבועיים השתכרת? לפני שבועיים שכבת עם מישהו/י? אתמול בלילה היית במועדון? לא זוכרת, מזמן יחסית... לפני כמה חודשים. לבשת חצאית? לפני שלושה ימים קנית בגד? בשבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שעה וחצי הקדישו לך שיר? מזמן, לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? שלשום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אנשים בעבודה חשבת עליו? החבר שלי התקשרת אליו? רופא השיניים שלי התקשר אלייך? רופא השיניים שלי
(התנתקה השיחה...) פגע בך? מישהו בעבודה שימח אותך? החבר שלי היום: באיזו שעה התעוררת? עשרים לשמונה מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? הממממ....... -D מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת, מה שהיה בגלגל"צ כשהיינו באוטו מה אכלת? סנדביץ' עם גבינה צפתית בעבודה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שום מחשבה, אני עדיין מנסה להתעורר....
מיקום כרגע: עבודה להקה אהובה: קווין איזה כיתה את: אני כבר לא בשום כיתה הבנאדם הכי יפה שראית: בטלוויזיה - קריסטין דיוויס (לאנה לאנג ב"סמולוויל") הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? תלוי במה את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? משהו באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ? בקיבוץ שלי, אבל גם נראה לי נחמד לגור באילת לתקופה מסוימת. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחבר שלי איזה צלצול יש לך? Wind It Up של גוון סטפני הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי מ"אוונסאנס" איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נוף משהו ושומר מסך? סתם שחור מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אין מזכיר לך את הילדות: הכל פתוח גורם לך לבכות: הדורבנים - לא בא לי לשמוע גורם לך לצחוק: Spice Girls - Wannabe. זה מזכיר לי נשכחות.... גורם לך לרצות לרקוד: ואו, יש הרבה.... אני אתן כמה נבחרים: Anouk - Nobody's Wife, Bionce - Naughty Girl, משינה - אין מקום אחר (הגירסא המחודשת, כמובן). מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: גם יש הרבה.... Amber - Yes, Evanescence - Bring Me To Life, אסף אמדורסקי - יקירתי. שהיית רוצה לכתוב אותו: לא יודעת, יש בטח מיליון כאלה! שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: James Blunt - You're Beautiful (מה לעשות, זה מה שעלה לי עכשיו לראש...), ואולי גם Queen - Fat Bottomed Girls.
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Queen - Another One Bytes The Dust שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא עולה לי שום שיר לראש ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שיר שהרגע משודר ברדיו - My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אני לא מתעוררת לצלילי מוזיקה בד"כ שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כמה שירים של הדג נחש, שעכשיו אני מכירה ואוהבת מאוד בזכות החבר שלי (שקנה לעצמו את הדיסק). שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין משהו מיוחד שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Elvis Costello - She מתוך "נוטינג היל", כל השירים ב"שיקגו", ב"מולן רוג'" וב"צלילי המוזיקה", ויש עוד המון. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? מקסימום כמה חודשים ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? חברות טובות שלי שאכזבו אותי בדרכים שונות. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה היה לי חבל, אבל הייתי ממשיכה בשמחה אל האהבה הבאה... האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? בעיקרון, כן. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד והוא, אוהב אתכם? מאוד כמה זמן אתם יחד? 4 שנים (לפני שבועיים) איך הכרתם? באתר הכרויות באינטרנט מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא חכם ויודע המון דברים מה גרם לכם לבחור דווקא בו? יש בו משהו מיוחד, אין ספק, לא משהו שרואים אצל הבחור הישראלי הממוצע. אתם רבים? לפעמים האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא. אולי כמעט כמעט נפרדנו, אבל לא כך כך התקרבנו לזה. אתם פוחדים לאבד אותו? כן אקסים: אין לי אקסים, אז אני אוותר על החלק הזה....

../images/Emo42.gifעונה :)

מהו שמך המלא? שי תאריך לידה: 9.12.91 מקום מגורים: אשדוד כמה אחים/אחיות? אחד גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 45
ושיהיה ברור - אני יורדת ל-40! גובה: 1.65 מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יאפ, על בס :) על מה היית רוצה לנגן? נממ תופים או חשמלית אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ימי הנדריקס יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רגילים באוזניים התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? חודשיים
ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא העדפה מינית: בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? זה שנה הבאה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא זוכרת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? סבבה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל דבר שאין בו כבוד מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, גיטרה פרו, אייסי, הבלוג שלי, ותמונות. ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא נראה לי מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות וחקיינות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: פשוט להיות מאושרת אבל באמת ולהרבה זמן :) איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית שלי ^^ מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? ברגע זה התנשקת? לפני חצי שעה
התאהבת? השנה נשבר לך הלב? לא זוכרת צחקת? לפני חצי שעה בכית? מזמן :) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני חצי שעה XD מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני חצי שעה D: חיבקת מישהו/י? לפני חצי שעה.. חח מה יהיה? עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? בפסח השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? אף פעם לבשת חצאית? אוו מזמן קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני חצי שעה הקדישו לך שיר? לפני כמה חודשים שיפרו לך את המצברוח? עכשיו מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חבר שלי חשבת עליו? שחר התקשרת אליו? אבא שלי התקשר אלייך? חבר שלי פגע בך? לא זוכרת שימח אותך? חבר שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 7:30 מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הנחירותשל אבא שלי XD מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? עכשיו טחנתי 5 צלחות קרונפלקס וכואבת לי הבטן :(( איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכרת, ךא משו מיוחד מיקום כרגע: מול המחשב להקה אהובה: עכשיו בעיקר דה יוזד איזה כיתה את: ט הבנאדם הכי יפה שראית: נממ לא יודעת יש כל מיני, לא עולה לי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כנ"ל XD את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? שצריך D: את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? אני נחמדה P: בזבזנית או חסכנית? בזבזנית, יותר מידי! איפה היית רוצה לגור בארץ? בחווה נחמדה יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? חבר שלי איזה צלצול יש לך? סתם של פלא הקול הכי יפה ששמעת? יש כל מיני איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אבריל ושומר מסך? כל מני תמונות מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אף שיר מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Keep Holding On כל פעמם ששמעתי אותו התחלתי לבכות, כי זה מזכיר לי את אמא שלי וזה \: מזכיר לך את הילדות: נממ לא עולה לי גורם לך לבכות: אוו יש הרבה גורם לך לצחוק: I Write Sins Not Tragedies לא יודעת למה XD גורם לך לרצות לרקוד: אף שיר :| מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: The Kill
שהיית רוצה לכתוב אותו: Noise and Kisses
זה פשוט שיר מושלם! שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: I Will Be מתאים כזה ו - all about loving you שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: I'm Alive
שמסכם את שנות הנעורים שלך: anything but ordinary
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ממ אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו: My Immortal שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: I'm So Sick שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: The Reason שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: נממ לא יודעת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? - ניסיתם להתחיל איתו? - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? - התנשקתם איתו? - האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כלום מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? קיימתי עם כל מי שרציתי
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה היה בטח ממש ממש קשה אבל מתגברים בסופו של דבר וממשיכים בחיים :) האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? כן ^__^ גם ככה הוא עושה את זה חחח סתם D: זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן ^__^ אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד והוא, אוהב אתכם? כנראה D: כמה זמן אתם יחד? עוד 5 ימים חודשים איך הכרתם? הוא בכיתה שלי מה אתם הכי אוהבים בו? איך שהוא מסתכל אלי, ואיך שהוא מדבר בצורה מיוחדת איתי, שהוא בעצמו כזה מיוחד, והוא בן אדם באמת טוב ומתחשב ותמיד עוזר :) בקיצור אני באמת אוהבת בו הכל ^^" מה גרם לכם לבחור דווקא בו? כל מה שרשמתי למעלה.. אתם רבים? הרבה D: האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? קצת אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן, אחד מהם ידיד שלי האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא \: יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא :| האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג O:

את בת 15 וחצי ושוקלת 45? הלוואי עליי יואאא

למעלה