שאלון ארוך

Hosh17

New member
שאלון ארוך

מה השעה? מה קורה? משעמם לך? מה עושה? מה אתה אוהב לעשות? מה התחביבים שלך? מה אתה שונא לעשות? מה אתה אוהב לעשות? מה אתה שונא בכללי? מה אתה אוהב בכללי? את מי אתה שונא? את מי אתה אוהב? מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? אתה אוהב לחשוב? אתה מרבה לחשוב? האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אתה עובד? אתה אוהב את הפלאפון שלך? אתה מסתפק בו? האם היית מחליף אותו? מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מה המקצוע האהוב עליך? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? איזה בן אדם תהיה? מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל השנוא עליך? האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? האם אתה נמצא הרבה במחשב? מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית? בחדר? איזה ערוצים אתה אוהב? איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? האם אתה אוהב לקרוא? איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) האם אתה קורא מהר? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? האם אתה מאומץ? האם יש לך חוש הומור? האם אתה מבין בדיחות? האם אתה בדרן? האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? אנא ספר בדיחה: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מבין את היופי בעולם? אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? האם אתה מרבה ללכלך? האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? האם אתה מסודר? היית רוצה להיות פוליטיקאי? למה? האם אתה אוהב סרטים? איזה סוגים? האם אתה אוהב אומנות? האם אתה אוהב מוזיקה? האם אתה אוהב בעלי חיים? מה הבעל החיים האהוב עליך? והשנוא? האם אתה אוהב עצים וצמחייה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? של איזה חברות אתה מתלבש? נעליים? האם אתה שומר על גיזרה? האם היית קורא לעצמך שמן? רזה? בינוני? מה צבע עניך? אתה אוהב את הצבע? מה הצבע המועדף עליך? השנוא? האם אתה רווק? יש לך בת זוג? אתה מעשן? האם אתה מבין את הסיכון שבזה? יש לך חיית מחמד? מי המורה השנואה עליך? מי המורה האהובה עליך? האם אתה אוהב סמיילים? איזה במיוחד? האם אתה אוהב פרחים? האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? ההפך? ואתם עליהם כועסים? וההפך? איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו?

הו וול..

מה השעה? 17:55 מה קורה? הכל בסדר.. משעמם לך? אכן. מה עושה? עונה על השאלון הזה ומדברת עם דניאלה
מה אתה אוהב לעשות? לדבר עם דניאלה
מה התחביבים שלך? מחשב, חברים, מוזיקה, כאלה.. מה אתה שונא לעשות? ללמוד. מה אתה אוהב לעשות? לישון:) מה אתה שונא בכללי? את עגנון!@^%$!#$!%$^%& מה אתה אוהב בכללי? כל מה שהוא לא עגנון:) (סתם, לא כל, אבל הרבה..). את מי אתה שונא? את עגנון. ואת חמורבי. ועוד כמה אנשים. את מי אתה אוהב? את חברי השמנמנים, משפחה האנורקסית וחברי השמןביותר
מה הרגש האנושי המועדף עליך? שמחה
מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? עצב;[ מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק לסוגיו. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית, פופ, כל הפאנק-פופ שחושבים שהם רוק מגניב
איזה אמנים אתה שונא? את עידן יניב
איזה אמנים אתה אוהב? מוניקה, לד זפלין, איפה הילד, ירמי קפלן, טראוויס, קולדפליי, אואזיס.. כל מיני:X אתה אוהב לחשוב? לפעמים. אתה מרבה לחשוב? אכן. האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? בד"כ. האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? דווקא לא. האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אכן. אתה עובד? כרגע לא;[ (מישהו צריך אותי?? אני מרוששת
). אתה אוהב את הפלאפון שלך? כן, עזרא שווה
אתה מסתפק בו? בטח:) האם היית מחליף אותו? לא בשנה-שנתיים הקרובות. אולי אח"כ ימאס לי. מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? תנ"ך. מה המקצוע האהוב עליך? מתמטיקה? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? ביואינפורמטית
איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אין לי מושג:X איזה בן אדם תהיה? קקי. מה המאכל האהוב עליך? אני לא אוהבת לדרג את האוכל שליP: מה המאכל השנוא עליך? כוסמת. האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? לא כ"כ. האם אתה נמצא הרבה במחשב? בתוכו? לא כ"כ.. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אני לא חושבת שאני נמצאת בתוכו בכלל. אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? תלוי בזמן שיש לי. האם יש לך טלוויזיה בבית? כן.. בחדר? כן.. איזה ערוצים אתה אוהב? ביפ ואקסטרא הוט. איזה ערוצים את שונא? ספורט למיניהם. איזה תוכניות אתה אוהב? כל מיניP: איזה תוכניות אתה שונא? טלנובלות. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כל לילה, כדי להרדם. האם אתה אוהב לקרוא? קשה לי להגדיר את זה כ"אהבה". אין לי זמן בכלל:X איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מה שיוצא. האם אתה קורא מהר? נופ. איזה ספר אתה קורא עכשיו? האיש שאכל את ה-747, כבר 5 חודשים בערךD: מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים. האם אתה מאומץ? לא שידוע לי
האם יש לך חוש הומור? לא כ"כ.. האם אתה מבין בדיחות? אני אצחק בכל מקרה, זה לא משנהD: האם אתה בדרן? בד"כ לא. האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לא
אנא ספר בדיחה: לא בא לי. האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? לא עד כדי כך. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אין משהו ספציפי. מה אתה שונא באנשים? מסויימים. מה אתה אוהב באנשים? משתנה מאדם לאדם. האם אתה מבין את היופי בעולם? האמת שלא.. אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא. האם אתה מרבה ללכלך? לא. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן, בהחלט.. האם אתה מסודר? תלוי במה ואיפה. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא:S למה? כי קקי:X האם אתה אוהב סרטים? כן.. איזה סוגים? קומדיה, מעט מדע בדיוני ודרמה מאוד חזקה. האם אתה אוהב אומנות? סוגים מסויימים. האם אתה אוהב מוזיקה? כמובן:) האם אתה אוהב בעלי חיים? חלקםP: מה הבעל החיים האהוב עליך? כבשה ופרה
והשנוא? כלב
האם אתה אוהב עצים וצמחייה? לפעמים. יש לך אמפי? אכן. איזה? קטן וכחול. של סוני, מכיל 1GB. יש לך אייפוד? לא. של איזה חברות אתה מתלבש? תמנון וציפיD: נעליים? סקצ'רס מוגבהות. האם אתה שומר על גיזרה? מנסה
האם היית קורא לעצמך שמן? לפעמים. רזה? לא. בינוני? לפעמים. מה צבע עניך? חום-קקי. אתה אוהב את הצבע? לא. מה הצבע המועדף עליך? סגול-בורדו כזה:X השנוא? ורוד. האם אתה רווק? לאP: יש לך בת זוג? בן זוג. אתה מעשן? לא. האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן. יש לך חיית מחמד? יש לי אח קטן.. מי המורה השנואה עליך? סימה!@$^$@%&%#^*&^ מי המורה האהובה עליך? יעל:) האם אתה אוהב סמיילים? כמובן:) איזה במיוחד? זה-:X האם אתה אוהב פרחים? לא באופן מיוחד. האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לא.
איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אני סטרייטית פור גאד סייק! האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? תלוי באיזו תקופה. ההפך? כנ"ל. ואתם עליהם כועסים? כנ"ל? וההפך? כנ"ל.. איזה מזל אתם? תאומים. קוראים הורוסקופים? לעיתים רחוקות. מאמינים באסטרולוגיה? לא כ"כ.. שיר אהוב: סטיירוויי טו הוון
(למי יש כוח להפוך לאנגלית:X) זמר/ זמרת/ להקה אהובה:מוניקה סקס/לד זפלין/איפה הילד?:) לומדים? אכן. בבי"ס? אכן. איזה כתה? י"א. באוניברסיטה? לא. איזה מקצוע?- במה עובדים? בייביסיטינג כשיוצאD: כמה אחים יש לכם? 3. בני כמה? בנות כמעט 21 ו-19 וחצי ובן כמעט 15. דבר שעשיתם ואתם גאים בו: אני לא זוכרת כזה.. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אני אוותר:) ספורט מועדף: לישוןD: משקה מועדף: דיאטקוקהקולה:) טעם גלידה מועדף: משתנה. מה את/ה עושה כשמשעם לך? שואלת ידידים שלי למה הם שונאים אותיD: באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 וחצי-12. היית מעורב פעם בתאונה? נופ. צבע אהוב: כבר שאלתם-_- היום המועדף בשבוע: שישי:) מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא יודעת.. מה משמח אותך? כל מיני דברים:) מה מעציב אותך? כנ"ל): מה מכעיס אותך? כנ"ל. מה מרגיע אותך? כנ"ל. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא. מעשן/ת? כבר שאלתם.. שותה משקאות חריפים? לא. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? לא בטוחה. אוהב/ת את מדינת ישראל? לא. כמה פעמים היית בכותל? 0. ובירושלים? 2, נראה לי. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? משתדלת כמה שפחות. עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג?- יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת?- אוהבים לשחק? תלוי מה. איזה סוג משחקים? מקדימיםP: שש בש או שחמט? אףאחד. דמקה או שחמט? אףאחד. עיר אהובה בעולם: משהו בשבדיהD: עיר אהובה בארץ: ת"א. ארץ שנואה בעולם: ב"ב.
אוהבים את החורף? כן
יש פירסינג? לא. איפה?- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא. משעמם בחיים? לפעמים. איזה סוג מים הכי טעים? תפוחD: וסוג קולה? דניאט קוקה קולה. ותה? חמוציותD: באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 17:55 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? מחר>-> האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא. מה המחשבות שלך? לא יודעת:O על מה את\ה חושב\ת עכשיו? אני אוותר גם על השאלה הזו:)

hagzi

New member
פיייייי באמת ארוך../images/Emo29.gif

מה השעה? 20:34 מה קורה? כלום משעמם לך? אפשר לומר מה עושה? שאלון מה אתה אוהב לעשות? הרבה דברים מה התחביבים שלך? לישון מה אתה שונא לעשות? להיות ערה מה אתה אוהב לעשות? לישון מה אתה שונא בכללי? בית ספר מה אתה אוהב בכללי? את המיטה שלי את מי אתה שונא? לא יודעת את מי אתה אוהב? הרבה אנשים טובים מה הרגש האנושי המועדף עליך? שלום ואהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? קנאה וקמצנות מה סוג המוזיקה שאתה שומע? מיני מוזיקות שונות ומגניבות איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? קשה לומר אני שומעת מוזיקה טובה, תגדירו מוזיקה רעה ואני אענה איזה אמנים אתה שונא? לא שונאת אמנים, שירבו ויפרו... אני לא אוהבת לא אמנים, דוגמת: נינט טייב איזה אמנים אתה אוהב? רבים ושונים אתה אוהב לחשוב? אני עושה את זה בלי לשים לב אז כנראה שכן אתה מרבה לחשוב? אכן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? אכן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? משו בנזונה האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לצערי אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? כן מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מתמטיקה, אבל השנה אני גומרת עם זה לחיים! מה המקצוע האהוב עליך? נראה לי שכרגע תנ"ך מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? לא יודעת... להיות בנאדם טוב איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? חחחח... מוסיקאית כושלת וזרוקה ברחוב מקבצת נדבות
איזה בן אדם תהיה? בנאדם טוב מה המאכל האהוב עליך? מה לא?! מה המאכל השנוא עליך? בשר ודגים, וגם ירקות האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? רק דיסקים... וקצת מחשב האם אתה נמצא הרבה במחשב? כבר לא כל כך מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? נו לא יודעת אני לא סופרת אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? לא יודעת האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? 3 איזה ערוצים את שונא? לא יודעת איזה תוכניות אתה אוהב? נו כל מיני איזה תוכניות אתה שונא? נו כל מיני האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) לא יודעת... ספרים טובים האם אתה קורא מהר? לא איזה ספר אתה קורא עכשיו? על היופי\ זיידי סמית' מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות, אבל האוזניים שלי מתחננות לרמקולים האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? לא האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לא אנא ספר בדיחה: לא רוצה ספרו אתם בדיחה האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כבר לא כל כך באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? נו לא יודעת מה אתה שונא באנשים? לא יודעת... לא שונאת אנשים מה אתה אוהב באנשים? שהם אנשים... כמוני (ואני לא פריקית
) האם אתה מבין את היופי בעולם? נראה לי שכן אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא! בחיים לא! "הצופה שומר על סביבתו נקייה" האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא!!! למה? ככה האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? סרטים טובים האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן
האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? כאלה נחמדים... אין ספיציפי והשנוא? ראה שאלה קודמת האם אתה אוהב עצים וצמחייה? לא יודעת יש לך אמפי? מה? כמו אמפיתיאטרון? או MP? איזה? אהההה! עכשיו הבנתי! לא אין לי... לא הסתדרתי עם זה יש לך אייפוד? גם לא של איזה חברות אתה מתלבש? מה? אני היחידה שלא הבינה את השאלה? נעליים? אולסטאר האם אתה שומר על גיזרה? חחחח לא האם היית קורא לעצמך שמן? כן רזה? לא בינוני? לכיוון השמנה מה צבע עניך? לא ידוע... אם תפענחו תודיעו לי אתה אוהב את הצבע? נראה לי שכן מה הצבע המועדף עליך? צבעים יפים השנוא? ורוד האם אתה רווק? לא אני רווקה יש לך בת זוג? למה שתי השאלות האלה? אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן... בגלל זה אני לא מעשנת יש לך חיית מחמד? לא מי המורה השנואה עליך? עודד בינר
מי המורה האהובה עליך? נו לא יודעת האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד? הירח האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? זה משתנה מבנאדם לבנאדם איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? למה השאלון בלשון זכר?! האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כן ההפך? לא ואתם עליהם כועסים? כן וההפך? לא איזה מזל אתם?בתולה כמו פיטר! קוראים הורוסקופים? כשהם נחמדים מאמינים באסטרולוגיה? כשההורוסקופ טוב שיר אהוב: שיר טוב אני אוהבת זמר/ זמרת/ להקה אהובה: כאלה טובים לומדים? כן... (לא הייתה כבר את השאלה הזאת?) בבי"ס? כן איזה כתה? י"א (למה לשאול הכל בחלקים ופעמיים?!) באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? הרבה במה עובדים? גם את זה כבר שאלו... מעכשיו אני לא עונה פעמיים!
כמה אחים יש לכם? 2 בני כמה? 13, 8.5 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא יודעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא יודעת ספורט מועדף: לישון משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: שוקו מה את/ה עושה כשמשעם לך? ישנה באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? כשאני עייפה... היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב:
היום המועדף בשבוע: שני מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא יודעת מה משמח אותך? אנשים טובים מה מעציב אותך? אנשים לא טובים מה מכעיס אותך? אנשים רעים מה מרגיע אותך? לדעת שאני בחברת אנשים טובים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? כן מעשן/ת?
שותה משקאות חריפים? כן איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? כל מיני אוהב/ת את מדינת ישראל? לפעמים כמה פעמים היית בכותל? פעם אחת ובירושלים? הרבה פעמים כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? פתאום שמתי לב שזה שילוב של כל מיני שאלונים שרצו בתפוז לאחרונה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? לא עישנתי! יש רשיון? לא
על איזה טסט עברת? טוב נו די אוהבים לשחק? ?? איזה סוג משחקים? לא יודעת שש בש או שחמט? עוד פעם? אח"כ גם כתוב שחמט או דמקה... דמקה או שחמט? רואים?! עיר אהובה בעולם: רומא עיר אהובה בארץ: תל אביב ארץ שנואה בעולם: לא יודעת אוהבים את החורף? כן יש פירסינג? לא איפה? אין מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? כן איזה סוג מים הכי טעים? אקווה נובה וסוג קולה? איכסע ותה? איכסע באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא זוכרת סתכלו למעלה... מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? לא יודעת האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? האמת שכן מה המחשבות שלך? כל מיני על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על זה שכואבות לי האצבעות

mmmbam

New member
נראה אתכם קוראים את זה...

מה השעה? 15:39 מה קורה? די טוב. משעמם לך? לא מה עושה? כותבת את זה ושומעת מוזיקה (בלי טאלנט
) מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה, לכתוב, לקרוא, לשחק כדורעף, לצלם, לצחוק, להיות עם אנשים טובים. מה התחביבים שלך? כתיבה, קריאה, כדורעף. מה אתה שונא לעשות? להיות עם אנשים שאני לא אוהבת, להתכונן למבחנים (שיט, אופס). מה אתה אוהב לעשות? עניתי כבר. מה אתה שונא בכללי? בשר מה אתה אוהב בכללי? אוכל מחוני את מי אתה שונא? אין הרבה אנשים שאני באמת באמת שונאת (אחרי הכל, אני בוגרת מיכא"ל), אבל יש אנשים שאני מאוד מאוד מאוד מאוד לא אוהבת. את מי אתה אוהב? הרבה אנשים מה הרגש האנושי המועדף עליך? נינוחות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אי-נוחות מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק ומאטל איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחי איזה אמנים אתה שונא? מזרחי איזה אמנים אתה אוהב? מוניקה, בילי טאלנט, אנרווד, דה זומביז, רד הוט צ'ילי פפרז... אתה אוהב לחשוב? כן אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? כן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? לא מרוויחה מזה כסף, אבל אני כותבת הרבה. אתה אוהב את הפלאפון שלך? כן אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? לא כרגע, הוא מספק את כל צרכיי הבסיסיים, כל מה שאני צריכה מפלאפון (שישמור מספרים, שישלח ויקבל שיחות ושילשח ויקבל אסמסים). מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מתמטיקה מה המקצוע האהוב עליך? ספרות מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? סופרת ועיתונאית איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? כמו עכשיו רק מבוגרת ב-10 שנים איזה בן אדם תהיה? אישה שקל לה להתחבר עם אנשים וכותבת הרבה מה המאכל האהוב עליך? פסטה מה המאכל השנוא עליך? בשר האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? בזמן האחרון אני בעיקר עושה במחשב עבודות וכותבת, לא הרבה באינטרנט... מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? מקסימום שעה באינטרנט להנאתי, בערך שעה וחצי בתקופה הזו של השנה לעבודות. אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? לא יודעת, אבל אני לא יושבת כל יום מול המחשב. האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? יס סטארס איזה ערוצים את שונא? ערוץ הקניות איזה תוכניות אתה אוהב? נמלטים, השרדות, האנטומייה של גריי, עקרות בית נואשות, היחידה, פשע מהעבר, אי צדק. אני די מכורה ליס סטארס... איזה תוכניות אתה שונא? כוכב נולד ונולד לרקוד. והכי מעצבן, שאמא שלי ואחותי מכורות האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן, נראה לי האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מתח, המון מתח. רציחות, חטיפות, תעלומות בלתי פתורות... פאק, אני אוהבת את זה. וקלאסיקות אני גם אוהבת מאוד. האם אתה קורא מהר? חומר לימודי ולא מעניין אני קוראת מהר (הודות למיכא"ל), אבל ספרי קריאה ויצירות ספרותיות אני קוראת לאט ומתעמקת. איזה ספר אתה קורא עכשיו? "הבטיחי לי" של הרלן קובן (מלך הספרות של דורנו רבותיי, לא פחות) מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? נראה לי שכן האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? כן אנא ספר בדיחה: אני לא אוהבת לספר בדיחות כאלה של כולם, אני אוהבת בדיחות אישיות שלא כולם יבינו, או בדיחות שמתאימות לקבוצה מסוימת שאני נמצאת בה, או בדיחות שמתאימות לאווירה... האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? נראה לי... באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז, האי מייל שלי (וואלה), ויקיפדיה... מה אתה שונא באנשים? שהם חושבים שהם יותר טובים מאנשים מה אתה אוהב באנשים? חוש הומור האם אתה מבין את היופי בעולם? בהחלט אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? תלוי במה. בלוח זמנים שלי - כן; בחדר - הוא מבולגן, אבל אני יודעת איפה כל דבר; בלוקר - ממש לא; בארון - בערך; בתיק - כן. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? כי זו עבודה משעממת. אבל אולי להיות כותבת נאומים יעניין אותי יותר... האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? מתח, קומדיה, קלאסיקה האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? כלבים והשנוא? נחשים האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן, בעיקר כי נולדתי איפה שנולדתי, בלב יערות ישראל... יש לך אמפי? לא איזה? יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? לא יודעת, אני לא כל כך שמה לב מה אני לוקחת מהמחסן בגדים של הקיבוץ או מה מעבירים לי אנשים... נעליים? מה שנוח, זה תלוי מה אני צריכה. שיט, אני צריכה נעליים. האם אתה שומר על גיזרה? לא במיוחד האם היית קורא לעצמך שמן? לא רזה? לא בינוני? כן מה צבע עניך? ירוק חום אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? אדום השנוא? ורוד האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא. זו בערך אותה שאלה... אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? כן - כלבה, עוד כלבה, חתולה, הגור החמוד של החתולה ועוד משהו שטוען להיות כלב אבל בעצם הוא עב"מ פגום שנשלח לכדור הארץ כי במאדים התייאשו ממנו. מי המורה השנואה עליך? המורה לתנ"ך מי המורה האהובה עליך? יפעת, המורה לספרות (בעבר) וכישורי למידה (בהווה) האם אתה אוהב סמיילים? לא איזה במיוחד? האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? הייתי מסוגלת, בהחלט הייתי מסוגלת. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? הייתי רוצה שהיא לא תהיה בת זוגתי, אלא בן זוגי... האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? לא, אנחנו סוגשל באמצע ואתם עליהם כועסים? כן וההפך? כן טוב, אני צריכה ללכת איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו?

mmmbam

New member
המשך, כי בייביסיטר זה משעמם

איזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? לא שיר אהוב: יותר מדי זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לא כבר עברנו על זה? לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה ח'? באוניברסיטה? בעתיד איזה מקצוע? ספרות עברית ועיתונאות במה עובדים? כמה אחים יש לכם? 4 בני כמה? 7, 5, 5, 3 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: מיכא"ל דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: דברים לא נחמדים ספורט מועדף: כדורעף משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: ריבת חלב מה את/ה עושה כשמשעם לך? קורא באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? בין 11 ל12 היית מעורב פעם בתאונה? לא, אבל סבתא שלי הייתה פעמיים וחברה שלי שברה את היד איזה אלף פעמים, את הרגל מליארד פעמים ונתקעה בעמוד/עץ/קיר מיליוני מילארד פעמים צבע אהוב: אדום. כבר אמרתי, לא? היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא יודעת מה משמח אותך? אנשים טובים, סוף טוב בספר, כשאני מצליחה לכתוב משהו שאני מרוצה ממנו, ניצחון עם הקבוצה במשחק מה מעציב אותך? דברים הפוכים מאלה מה מכעיס אותך? אותם דברים שמעציבים אותי, ואנשים מעצבנים ושיחות מעצבנות מה מרגיע אותך? שקט מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? עצוב, אבל לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לעיתים רחוקות איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? שאלה קשה. אני מניחה שאת אמא שלי. אוהב/ת את מדינת ישראל? כן, מאוד כמה פעמים היית בכותל? לא יודעת, הרבה ובירושלים? עוד יותר כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? אני יודעת, מעט עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? כדורעף שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לא עיר. הקיבוץ שלי. עיר אהובה בארץ: כנ"ל ארץ שנואה בעולם: איראן אוהבים את החורף? כן יש פירסינג? לא. עדין איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מים שהם מים וסוג קולה? שום קולה ותה? תה סודי שאמא נותנת לי כשאני לא מרגישה טוב, ואין לי מושג מהו באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא יודעת, אבל לא היום בכלל מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? בעוד שנים רבות האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא מה המחשבות שלך? עמוקות מאוד על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על זה שאני עונה לשאלון

B a m b o o k

New member
חפירות...

מה השעה? 19:28 מה קורה? נחמד
משעמם לך? אפשר לומר מה עושה? עונה על שאלון מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה, לקרוא, להיות עם חברים מה התחביבים שלך? כנ"ל מה אתה שונא לעשות? להיות בבית, להיות בבצפר מה אתה אוהב לעשות? דה-ז'ה-וו מה אתה שונא בכללי? מה אתה אוהב בכללי? את מי אתה שונא? את המורים בבצפר את מי אתה אוהב? חברים שלי
מה הרגש האנושי המועדף עליך? שמחה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק ישראלי איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? דכיאון, מזרחית איזה אמנים אתה שונא? דכאונים ומזרחיים וכל מיני MTV למיניהם איזה אמנים אתה אוהב? חמודים אתה אוהב לחשוב? תלוי על מה אתה מרבה לחשוב?
האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? איזה חפירות
האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? מאוד האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לצערי
אתה עובד?
אתה אוהב את הפלאפון שלך?
אתה מסתפק בו? אין לי כלכך ברירה
האם היית מחליף אותו?
מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מתמטיקה מה המקצוע האהוב עליך? הפקה מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? לאדעת איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? צליל גדולה איזה בן אדם תהיה? טוב מה המאכל האהוב עליך? פיצה מה המאכל השנוא עליך? כל מה שקשור לעגבניות האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? בוודאי
האם אתה נמצא הרבה במחשב? אממ אפשר להגיד מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעתיים-שלוש אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? די נו! האם יש לך טלוויזיה בבית?
בחדר?
איזה ערוצים אתה אוהב? לא משו מיוחד.. בקושי צופה איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? מועדון לילה
איזה תוכניות אתה שונא? המון האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? אממ כן האם אתה אוהב לקרוא?
מאוד איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) הכל האם אתה קורא מהר? אממ נראלי שכן איזה ספר אתה קורא עכשיו? "שתי שלגיות" של עירית לינור נראלי מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות!! האם אתה מאומץ?
האם יש לך חוש הומור?
האם אתה מבין בדיחות?
האם אתה בדרן? אממ לפעמים יש לי יציאות האם אתה אחד המצחיקים שבחברה?
אנא ספר בדיחה: לא רוצה האם אתה מרבה לגלוש בתפוז?
באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז, וואלה, היידפארק ועוד כל מיני מה אתה שונא באנשים? צביעות ואדישות וקרירות מה אתה אוהב באנשים? נחמדות, שמחת חיים האם אתה מבין את היופי בעולם? משתדלת אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? חלילה.שמה בתיק ומחפשת פח האם אתה מרבה ללכלך?
האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם?
האם אתה מסודר? בערך היית רוצה להיות פוליטיקאי? איכ לא למה? כי זה בעע האם אתה אוהב סרטים?
איזה סוגים? מעניינים האם אתה אוהב אומנות?
האם אתה אוהב מוזיקה?
האם אתה אוהב בעלי חיים?
מה הבעל החיים האהוב עליך? נמלים והשנוא? לאדעת האם אתה אוהב עצים וצמחייה?
יש לך אמפי?
איזה? יש לך אייפוד?
של איזה חברות אתה מתלבש? שוק הבדואים נעליים? אולסטאר האם אתה שומר על גיזרה? משתדלת האם היית קורא לעצמך שמן? בערך רזה? לא בינוני? בערך מה צבע עניך? כחול אתה אוהב את הצבע? יאפ מה הצבע המועדף עליך? אדום השנוא? ורוד האם אתה רווק? אכן יש לך בת זוג?
אתה מעשן?
האם אתה מבין את הסיכון שבזה? בטח יש לך חיית מחמד?
מי המורה השנואה עליך? צביה הכלבה מי המורה האהובה עליך? ציפי האם אתה אוהב סמיילים?
איזה במיוחד?
האם אתה אוהב פרחים? אמ כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לאדעת איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? לאדעת האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? ככה ככה ההפך? ואתם עליהם כועסים? אממ כן וההפך? איזה מזל אתם?דגים קוראים הורוסקופים?
מאמינים באסטרולוגיה?
שיר אהוב:מתקילים זמר/ זמרת/ להקה אהובה: המון לומדים?
בבי"ס?אולפנת אמי"ת
איזה כתה? י' באוניברסיטה?
איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? 4 בני כמה? 21,19,13,10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לאדעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לאדעת ספורט מועדף: כדורסל משקה מועדף: תפוזים טעם גלידה מועדף: בננה ושוקולד פיצפוצים מה את/ה עושה כשמשעם לך? השאלות חוזרות על עצמן! באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11 בערך היית מעורב פעם בתאונה?
צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: שלישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? היו כמה מה משמח אותך? חברים מה מעציב אותך? רחוק מה מכעיס אותך? קרציות יתר מה מרגיע אותך? מוזיקה, לבד מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? ליצנוער מתנדב
מעשן/ת?
שותה משקאות חריפים? אממ קצת איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? לאדעת אוהב/ת את מדינת ישראל?
כמה פעמים היית בכותל?לא סופרת ובירושלים? כנ"ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשצריך עישנת פעם סמים?
איזה סוג? יש רשיון?
על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?
איזה סוג משחקים? כל מיני שש בש או שחמט? שחמט דמקה או שחמט? שחמט עיר אהובה בעולם: ירושלים עיר אהובה בארץ: ירושלים ארץ שנואה בעולם: לאדעת אוהבים את החורף?
יש פירסינג? לובים רגילים איפה? באוזניים מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?
משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? של ב"ש וסוג קולה? קוקה קולה ותה? נענע באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? לא זוכרת.. תסתכלו למעלה מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? שאלה טובה האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות?קצת מה המחשבות שלך? שנמאס לי מהשאלון הזה על מה את\ה חושב\ת עכשיו? שאני רוצה לישון

moshit1

New member
בא לי.

מה השעה? 22:27 מה קורה? אחלה ואת? משעמם לך? לא כ''כ מה עושה? מוזיקה, מדברת עם אנשים ועושה על השאלון. מה אתה אוהב לעשות? לחרבן, לשמוע מוזיקה, להגיע לשיחות טובות עם אנשים טובים, לעשן, לישון מה התחביבים שלך? זה לא אותו דבר? מה אתה שונא לעשות? להיכנס לשיעורים, לעשות שיעורים\עבודות\מבחנים, להשתין, הרבה.. מה אתה שונא בכללי? צביעות, בני אדם לא כנים, שקרים מה אתה אוהב בכללי? בנים(; את מי אתה שונא? מממ יש מספיק את מי אתה אוהב? כנל מה הרגש האנושי המועדף עליך? הערכה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? קנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכל (חוץ ממזרחית) איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית איזה אמנים אתה שונא? לא שונאים אומנים איזה אמנים אתה אוהב? הרבה, נו^^ אתה אוהב לחשוב? תלוי מתי אתה מרבה לחשוב? אכן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? כן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? נופ :\ אתה אוהב את הפלאפון שלך? מסתדרת+ אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? רוצים להחליף לי ואין לי בעיה מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? אנגלית\מתמטיקה\אזרחות מה המקצוע האהוב עליך? ספרות מורחב מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? לא רוצה להיות גדולה איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? בטח יותר טוב:) איזה בן אדם תהיה? כמו עכשיו עם עוד 10 שנים. מה המאכל האהוב עליך? איזה פאנקייק. מה המאכל השנוא עליך? כל דבר ירוק חוץ ממלפפון וחסה. האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? אכן האם אתה נמצא הרבה במחשב? אכן מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? תלוי באיזה יום... אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? חחח לעשות לך חישוב גם.!? האם יש לך טלוויזיה בבית? אכן בחדר? אכן איזה ערוצים אתה אוהב? 24 איזה ערוצים את שונא? לא רואה ערוצים שאני שונאת :0 איזה תוכניות אתה אוהב? זה רק רוק איזה תוכניות אתה שונא? >< האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) אני אוהבת את הספרים הפסיכולוגיים מתפלספים האלה האם אתה קורא מהר? פחות או יותר איזה ספר אתה קורא עכשיו? קופסא שחורה\עמוס עוז מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות האם אתה מאומץ? לא שידוע לי. האם יש לך חוש הומור? כן:) האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? למי שמבין ת'הומור שלי האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? כנל אנא ספר בדיחה: איש אחד הולך ורואה ילדה ממש יפה ברחוב, והוא בא אליה ושואל אותה - ''ילדה, איך קוראים לך?'' והילדה עונה בחיוך ''קוראים לי ורד.'' האיש תוהה ושואל אותה ''תגידי, למה קוראים לך ורד?'' הילדה משיבה ''קוראים לי ורד כי כשאמא שלי הייתה בהריון נפל עליה ורד.'' אוקיי,הם מזדיינים והוא ממשיך ללכת. הוא רואה ילדה ממש יפה ברחוב, והוא בא אליה ושואל אותה - ''ילדה, איך קוראים לך?'' והילדה עונה בחיוך ''קוראים לי כלנית.'' האיש תוהה ושואל אותה ''תגידי, למה קוראים לך כלנית?'' הילדה משיבה ''קוראים לי כלנית כי כשאמא שלי הייתה בהריון נפל עליה כלנית.'' אוקיי,הם מזדיינים והוא ממשיך ללכת. האיש רואה ילדה ממש מכוערת וממש עקומה ברחוב והוא בא אליה ושואל אותה ''תגידי, איך קוראים לך?'' והיא עונה ''קוראים לי (ואת זה צריך להגיד בעקימות ובצעקה כזו-) פ-ס-נ-ת-ר'' P: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כבר כ''כ פחות. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ישראבלוג-גוגל-וואלה-ויקופדיה. מה אתה שונא באנשים? את האנושיות שבהם בדר''כ. מה אתה אוהב באנשים? חיבוקים האם אתה מבין את היופי בעולם? מבינה:) אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? הייתי מחזיקה אותו עד שאני אראה פח או עד שאני אתייאש ואזרוק אותו על הריצפה. האם אתה מרבה ללכלך? מניחה שאפילו בלי לשים לב. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? לא כ''כ היית רוצה להיות פוליטיקאי? רוצה להיות ראש-ממשלה למה? כי הארץ שלנו תיראה טוב יותר. האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? קומדיה או אימה האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? סוס והשנוא? לא יודעת האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? כן איזה? 3 יש לך אייפוד? נופ של איזה חברות אתה מתלבש? הרבה>< נעליים? הרבה>< האם אתה שומר על גיזרה? כשיש כוח האם היית קורא לעצמך שמן? מממ רזה? בינוני? מה צבע עניך? כחול אתה אוהב את הצבע? מסתדרת מה הצבע המועדף עליך? שחור-אדום השנוא? ירוק האם אתה רווק? ומאושרת:) יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? כן מי המורה השנואה עליך? בתיה. מי המורה האהובה עליך? אליאב:) האם אתה אוהב סמיילים? כה... איזה במיוחד? אנערף האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? להתאהב זה לא קשור ביופי, ובתוך קשר חייבים משיכה- ויש קשר בין משיכה ליופי (למרות שלא תמיד). אבל בכללי- היופי חשוב לי מאוד. איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? כשאני אמצא את התשובה בטח יהיה לי קל יותר. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? כן ואתם עליהם כועסים? לא וההפך? מממ תלוי איזה מזל אתם? קשת קוראים הורוסקופים? כן מאמינים באסטרולוגיה? כן שיר אהוב: ''אני צריך אותך''. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: הרבה>< לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י''א באוניברסיטה? בקרוב איזה מקצוע? פסיכולוגיה. במה עובדים? לא עובדים. כמה אחים יש לכם? 2 וחצי. בני כמה? 20,34,46 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: רכיבה על סוסים משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך? ביד? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? מאוחר היית מעורב פעם בתאונה? לא צבע אהוב: שאלת כבר. היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא זוכרת>< מה משמח אותך? חיבוקים או סאמסים טובים מה מעציב אותך? התעלמות מה מכעיס אותך? שקרים מה מרגיע אותך? חיבוק מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? שנה שעברה מעשן/ת? שאלת כבר שותה משקאות חריפים? כשיוצא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? קשה לי לומר כרגע אוהב/ת את מדינת ישראל? אכן כמה פעמים היית בכותל? אמממ 4? ובירושלים? לא זוכרת כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? משתדלת שלא עישנת פעם סמים? נופ איזה סוג? יש רשיון? נופ על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? .. שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ת''א עיר אהובה בארץ: ת''א ארץ שנואה בעולם: >< אוהבים את החורף? כן יש פירסינג? כן איפה? בטבור מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? בטח משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? מהברז וסוג קולה? קוקה-קולה ותה? חם באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? כתוב למעלה מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד מעט כי אני צריכה להתקשר לחברה. האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? נופ מה המחשבות שלך? לא עיניינך על מה את\ה חושב\ת עכשיו? כנל

ואווOO

מה השעה? 17:14 מה קורה? יהיה טוב:] משעמם לך? לא, למען האמת. מה עושה? שומעת מוזיקה, מדברת עם אנשים, מתכננת להתקשר לחברהD: מה אתה אוהב לעשות? לצייר, לנגן, לשיר, לשחק [תיאטרון*-*] מה התחביבים שלך? מה שנאמר קודם :] מה אתה שונא לעשות? אמ, לא יודעת. לנקות?D: מה אתה אוהב לעשות? לא משהו שונה ממה שכתבתי קודם :] מה אתה שונא בכללי? טונה. טונה. טונה. מה אתה אוהב בכללי? דיסני. דיסני. דיסני. [ודיסקים. ולחייך.] את מי אתה שונא? ג' יפיתD: את מי אתה אוהב? אנשים חביבים. מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? כעס. מה סוג המוזיקה שאתה שומע? כל דבר שמגיע לאוזן:] איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית. איזה אמנים אתה שונא? נו, אני לא מקשיבה לכאלה שאני שונאת אז לא עולה לי><". איזה אמנים אתה אוהב? כאלה ואחרים :] אתה אוהב לחשוב? מידי פעם. רק כשזה נחוץ. אתה מרבה לחשוב? לא
האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? זה חשוב לחשוב אם אתה חושב על דברים שאתה חושב שהם חשובים.
האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? לא, היא הייתה חביבה:] האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אכן. אתה עובד? בקיבוץP: אתה אוהב את הפלאפון שלך? בטחOO [שלא] אתה מסתפק בו? כן, הוא נהדר :] האם היית מחליף אותו? לא. מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? ספורט? היסטוריה? מה המקצוע האהוב עליך? אממ. יוגה? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? בחממה בקיבוץ, נו. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? יפה מתמיד. איזה בן אדם תהיה? רע. מה המאכל האהוב עליך? פשטידת תרד
|ריר| מה המאכל השנוא עליך? טונה. האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן. האם אתה נמצא הרבה במחשב? לצערי:/ מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? תלוי איזה יום. אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? לא יודעת, ואין לי כוח לחשב. האם יש לך טלוויזיה בבית? אכן. בחדר? לא. איזה ערוצים אתה אוהב? 24. איזה ערוצים את שונא? לא יודעת, נו. איזה תוכניות אתה אוהב? מה שיש. איזה תוכניות אתה שונא? מה שאין. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא. האם אתה אוהב לקרוא? לא. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) דימיוניים :) האם אתה קורא מהר? בערך. איזה ספר אתה קורא עכשיו? "number the stars" מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים. האם אתה מאומץ? יש מצב. האם יש לך חוש הומור? מידי פעם. האם אתה מבין בדיחות? בדר"כ. האם אתה בדרן? מידי פעם. האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? לאOO אנא ספר בדיחה: ילד הלך בוכה בוכה בוכה, בא אליו שוטר ושואל אותו: "ילד, למה אתה בוכה?" אז הילד עונה לו: "אני לא ילד, אני תות!" [טוב, זה מצחיק כשמספרים את זה פנים מול פניםD:] האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? לא ממש. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? לא גולשת כמעט. מה אתה שונא באנשים? אדישות!!!111~~ מה אתה אוהב באנשים? יושר :] האם אתה מבין את היופי בעולם? בהחלט:] אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא. האם אתה מרבה ללכלך? לא. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן. האם אתה מסודר? לא. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא, תודה. למה? כובע. האם אתה אוהב סרטים? כן. איזה סוגים? מה שיש :] האם אתה אוהב אומנות? אני מניחה. האם אתה אוהב מוזיקה? כן. האם אתה אוהב בעלי חיים? מאוד. מה הבעל החיים האהוב עליך? דולפין. והשנוא? נחש. האם אתה אוהב עצים וצמחייה? אכן. יש לך אמפי? MP3? אצל אחותי :] איזה? לא יודעת, נו. יש לך אייפוד? לא. של איזה חברות אתה מתלבש? מה שיש, מה שיפה. נעליים? אולסטאר, אני מניחה. האם אתה שומר על גיזרה? לא. האם היית קורא לעצמך שמן? לא. רזה? לא. בינוני? כן. מה צבע עניך? חום. וזה יפה, שוש.
אתה אוהב את הצבע? כןן. מה הצבע המועדף עליך? מממ. תכלת. השנוא? צהוב. האם אתה רווק? בהחלט:] יש לך בת זוג? לא. גם לא בן זוג:] אתה מעשן? חס וחלילה! האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן. יש לך חיית מחמד? כן. מי המורה השנואה עליך? צילה. מי המורה האהובה עליך? ליאורה:] האם אתה אוהב סמיילים? במידה הרצוייה. איזה במיוחד? ":]". האם אתה אוהב פרחים? למה לא? האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? אממ, כבר התאהבתיD: איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? מאגניבה. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא כ"כ. ההפך? הפוך על הפוך. [WTF?] ואתם עליהם כועסים? לא כ"כ. וההפך? מה שנאמר קודםOO איזה מזל אתם? סרטן. קוראים הורוסקופים? מידי פעם. מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש. שיר אהוב: "יש אי שם" של גידי גוב. זמר/ זמרת/ להקה אהובה: כוורת. לומדים? כן. בבי"ס? כן. איזה כתה? ח'. באוניברסיטה? כן. [כי אני בכתה ח' ולומדת באוניברסיטה. נו, אני לא גאון] איזה מקצוע? טיפשות. במה עובדים? הייתה כבר שאלה כזו. כמה אחים יש לכם? 1 רגילה, 3 למחצה, 6 מאומצים. בני כמה? נווו, מה יש לי כוח לפרט על כולם?! דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לא יודעת. דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא יודעת. ספורט מועדף: שחייה. משקה מועדף: מים. טעם גלידה מועדף: שוקולד/לימון. מה את/ה עושה כשמשעם לך? מציירת. באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? בין 11 ל-12 [ל-1><"] היית מעורב פעם בתאונה? לא. חס וחלילה! צבע אהוב: תכלת. וכבר שאלת. היום המועדף בשבוע: שני/חמישי. מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? כשנולדתי :] מה משמח אותך? חיבוקים. מה מעציב אותך? ריבים. מה מכעיס אותך? אנשים. מה מרגיע אותך? מוזיקה, גשם. מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? "אתגרים". מעשן/ת? לא,נו. שותה משקאות חריפים? לא. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אחותי. אוהב/ת את מדינת ישראל? בהחלט. כמה פעמים היית בכותל? מעט. ובירושלים? הרבה. כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? בתדירות גבוהה. עישנת פעם סמים? לא. איזה סוג? קולה. יש רשיון? לא. על איזה טסט עברת? 20,964 אוהבים לשחק? אני מניחה. איזה סוג משחקים? נחמדים. שש בש או שחמט? שש בש. דמקה או שחמט? דמקה. עיר אהובה בעולם: סידני. עיר אהובה בארץ: ת"א. ארץ שנואה בעולם: אין. אוהבים את החורף? כן. יש פירסינג? לא. איפה? באוזן. מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא נוהגת להגדיר את עצמי. משעמם בחיים? לא. איזה סוג מים הכי טעים? קרים, כלשהם. וסוג קולה? קוקה קולה. ותה? צמחים. באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 17:12 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? 17:42 האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? סוג שלD: מה המחשבות שלך? מטופשות. על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על התיאטרון;; [השעה עכשיו 17:40. כמעט חצי שעה בזבזתי על זה!OO]

6gaia9

New member
ארוך ומייגע

מה השעה? 23:28 מה קורה? חביב משעמם לך? לא ממש מה עושה? עונה על השאלון מה אתה אוהב לעשות? כולמיני מה התחביבים שלך? לצייר לפגוש חברים מה אתה שונא לעשות? לא הרבה.... בעיקר שיעורי ספורט למרות שהם מתחילים להיות סבירים מה אתה אוהב לעשות? לראות חברים מה אתה שונא בכללי? ארטישוק ירושלמי :| מה אתה אוהב בכללי? את המשפחה והחברים שלי את מי אתה שונא? אפאחד. אבל לא אוהבת הרבה אנשים. את מי אתה אוהב? משפחה וחברים מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אהבה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכל חוץ ממזרחי איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחי איזה אמנים אתה שונא? אייל גולן למינהם איזה אמנים אתה אוהב? מוניקה, אביתר בנאי, אפרת גוש ועוד הרבה אתה אוהב לחשוב? כן אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? כן האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? כן אתה אוהב את הפלאפון שלך? מאוד אתה מסתפק בו? בהחלט האם היית מחליף אותו? בחיים לא :p מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? ספורט מה המקצוע האהוב עליך? כל מקצועות האמנות וכמובן שיעורי ספרות עם המורה ההומו שהוא המחנך של ינאי :) מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? חברה שעושה אירועים לילדים סטייל קעקועי נצנצים איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? לא רוצה לחשוב על זה איזה בן אדם תהיה? מקווה שבנאדם טוב מה המאכל האהוב עליך? סוכריות שוודיות מאיקאה מה המאכל השנוא עליך? ארטישוק ירושלמי האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? לא כ"כ הרבה מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעה אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? 5 שעות בערך האם יש לך טלוויזיה בבית? כה בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? 3,5,30,8 איזה ערוצים את שונא? מצו. איזה תוכניות אתה אוהב? אני לא כזאת בררנית ואני רואה את מה שיש איזה תוכניות אתה שונא? כל דבר במצו בערך האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? תלוי האם אתה אוהב לקרוא? כה איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) הכל מהכל האם אתה קורא מהר? די איזה ספר אתה קורא עכשיו? אני אתחיל הערב את "אשכבה" של חנוך לוין מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? לא ממש האם אתה מבין בדיחות? כה האם אתה בדרן? לא האם אתה אחד המצחיקים שבחברה?לא אנא ספר בדיחה: - האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? מידי פעם באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? וואלה, ישראבלוג, תפוז, האתר של ב"ס עם כמה שזה עצוב... מה אתה שונא באנשים? שהם לא נחמדים מה אתה אוהב באנשים? שהם אוהבים וכיפים האם אתה מבין את היופי בעולם? כה אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? ב99% מהמקרים לא האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כה האם אתה מסודר? כה היית רוצה להיות פוליטיקאי? חס וחלילה לא למה? כי כולם צבועים האם אתה אוהב סרטים? כה איזה סוגים? הכל האם אתה אוהב אומנות? כן. ולא כותבים את זה אומנות אל אמנות.... זה שני דברים שונים. האם אתה אוהב מוזיקה? כה האם אתה אוהב בעלי חיים? כה מה הבעל החיים האהוב עליך? חתול והשנוא? חרקים האם אתה אוהב עצים וצמחייה? זה סבבה יש לך אמפי? לא איזה? - יש לך אייפוד? כן :) של איזה חברות אתה מתלבש? קומבמלה, קסטרו, פוקס.... נעליים? אולסטאר האם אתה שומר על גיזרה? שבא האם היית קורא לעצמך שמן? למה לא רזה? נופ בינוני? משו כזה מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? כה מה הצבע המועדף עליך? בורדו השנוא? אין האם אתה רווק? בערך יש לך בת זוג? בת זוג אף פעם לא הייתה וגם לא תהיה.... בן זוג זו האופציה :) אתה מעשן? לא ממש האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן ובגלל זה אני לא מעשנת אחרת בכיף הייתי מעשנת יש לך חיית מחמד? 2 חתולים וכלב מי המורה השנואה עליך? מירי אהרוני מורה ללשון ורותי גינזבורג מורה לשיעמום טוטאלי. מי המורה האהובה עליך? חגית קהן, סמדר לוי, בועז ארד [מורי מגמה] ואיתי חרל"פ ההומו האהוב על כל ב"ס. האם אתה אוהב סמיילים? מאוד :):):):):):):):):):):):):):):):):):):) איזה במיוחד? :* האם אתה אוהב פרחים? כה האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? חשוב אבל אהבה זה יותר חשוב איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? יש לי תמונה בראש..... בחור טיפה יותר גבוהה עיניים יפות, טיפה שרירי, עדיף שמשרת בקרבי... (למען האמת אפילו מצאתי את האדם הזה...) וזה בן זוגי! תפסיקו אני לא לסבית! האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? אמא לפעמים ההפך? כה ואתם עליהם כועסים?כה וההפך? כהה איזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים?לא מאמינים באסטרולוגיה?לא יודעת שיר אהוב:פרפר של מוניקה זמר/ זמרת/ להקה אהובה:לאיודעת לומדים?כה בבי"ס? כה איזה כתה? י"א באוניברסיטה?- איזה מקצוע?- במה עובדים?חברה שמפיקה אירועים לילדים כמה אחים יש לכם? 3 חצי אחים בני כמה? 12, 8 ו5 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: התקבלתי לתלמה דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: הרבה יותר מדי דברים ספורט מועדף: חדר כושר :) משקה מועדף: אין טעם גלידה מועדף: וניל מה את/ה עושה כשמשעם לך? סקס באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בדר"כ?1 בלילה היית מעורב פעם בתאונה?לא ממש צבע אהוב: בורדו היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא לפה מה משמח אותך? סקס מה מעציב אותך?הרבה דברים מה מכעיס אותך? אנשים רעים מה מרגיע אותך? ים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? עלם מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? הרבה אוהב/ת את מדינת ישראל? מאוד. גידלו אותי להיות ציונית קטנה כמה פעמים היית בכותל?הרבה ובירושלים?הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? חודש חודשיים? עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?- יש רשיון?- על איזה טס-ט עברת?- אוהבים לשחק?- איזה סוג משחקים?- שש בש או שחמט?- דמקה או שחמט?- עיר אהובה בעולם:בריסטול באנגליה ולונדון. עיר אהובה בארץ: ירושליים ות"א ארץ שנואה בעולם:אין אוהבים את החורף? מאוד יש פירסינג?לא איפה?- מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?- משעמם בחיים?- איזה סוג מים הכי טעים?- וסוג קולה?- ותה?- באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 23:28 מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר?מקווה שבקרוב האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? משו כזה מה המחשבות שלך?- על מה את\ה חושב\ת עכשיו? על בנאדם אהוב שנמצא רחוק מכאן!

אפרת P

New member
*שיעול*../images/Emo112.gif

מה השעה? 20:47 מה קורה? הכל טוב משעמם לך? לא מה עושה? עונה על השאלון ומדברת עם קורלין ואורי מה אתה אוהב לעשות? לחיות מה התחביבים שלך? להסתובב ולהנות מה אתה שונא לעשות? אין מה אתה אוהב לעשות? לחיות יא הומו מה אתה שונא בכללי? אני לא מה אתה אוהב בכללי? את אמא ואבא את מי אתה שונא? אני לא את מי אתה אוהב? את אליהו מה הרגש האנושי המועדף עליך? שמחה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? כעס מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רגאיי ורוק לסוגיו ועוד כלמיני איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? אני לא איזה אמנים אתה שונא? אני לא איזה אמנים אתה אוהב? הרבה אתה אוהב לחשוב? כן אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? כן האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? לא האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן אתה עובד? כן אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא אתה מסתפק בו? כן
האם היית מחליף אותו? כן מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? אין מה המקצוע האהוב עליך? לשון מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? אני עובדת בבייביסיטינג איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? ככה :) איזה בן אדם תהיה? בנאדם שמן מה המאכל האהוב עליך? לא יודעת מה המאכל השנוא עליך? אין האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? הרבה זו מילה יחסית מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? תלוי ביום אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? לא סופרת האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? אני לא איזה ערוצים את שונא? אני לא איזה תוכניות אתה אוהב? הזאתי עם מאור כהן איזה תוכניות אתה שונא? אני לא האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) ספרים יפים ומעניינים האם אתה קורא מהר? לא איזה ספר אתה קורא עכשיו? רץ של דוד גרוסמן מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקוליישן האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? כן האם אתה מבין בדיחות? לרוב האם אתה בדרן? מה זה האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? תלוי איפה אנא ספר בדיחה: לא רוצה האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז מה אתה שונא באנשים? אני לא מה אתה אוהב באנשים? אנושיות האם אתה מבין את היופי בעולם? אני מניחה שלא את כולו אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? לא היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? ככה האם אתה אוהב סרטים? לא כזה איזה סוגים? כאלה האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? כן מה הבעל החיים האהוב עליך? המון והשנוא? אין האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? תיאטרון? איזה? יווני עתיק יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? אנערף מה זה פה נעליים? לפעמים האם אתה שומר על גיזרה? מה?! האם היית קורא לעצמך שמן? כן!!! רזה? לא בינוני? לא מה צבע עניך? חום כהה אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? ירוק סגול השנוא? אין האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? הרבה אתה מעשן? נרגילה האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? כן מי המורה השנואה עליך? אין מי המורה האהובה עליך? אין האם אתה אוהב סמיילים? לפעמים איזה במיוחד? אלה האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לא חשוב, הייתי מסוגלת איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? חמודה וחייכנית האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? לא ואתם עליהם כועסים? לא וההפך? לא איזה מזל אתם? דגים קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה? קצת שיר אהוב: הרבה זמר/ זמרת/ להקה אהובה: הרבה לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? ט'7 באוניברסיטה? לא איזה מקצוע? לא במה עובדים? בייביסיטינג כמה אחים יש לכם? שלושה בני כמה? 17 13 10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: חייכתי דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: אין ספורט מועדף: כדורעף? משקה מועדף: מים בירה טעם גלידה מועדף: זה קשה כשיש לך אלדו בישוב מה את/ה עושה כשמשעמם לך? לא משעמם לי באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? אין דר"כ היית מעורב פעם בתאונה? איזו? צבע אהוב: ירוק סגול נו כמה פעמים היום המועדף בשבוע: שלישי שישבת מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? לא יודעת מה משמח אותך? אנשים מה מעציב אותך? אטימות רוע עצב מה מכעיס אותך? כלום מה מרגיע אותך? יוגה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת? נרגילה יו כמה פעמים שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? הוא יודע אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? הרבה ובירושלים? עוד יותר הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשאני חולה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? ירוק יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? שני אוהבים לשחק? כן איזה סוג משחקים? מקדימים שש בש או שחמט? דמקה דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: ירושלים תל אביב זכרון עיר אהובה בארץ: ^ ארץ שנואה בעולם: אין אוהבים את החורף? לא כזה יש פירסינג? כן איפה? לשון גבה מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא מה משעמם לי משעמם בחיים? לא איזה סוג מים הכי טעים? כאלה שקופים וסוג קולה? לא טעים ותה? נענע
באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? כתוב למעלה מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עכשיו האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? מה המחשבות שלך? על מה את\ה חושב\ת עכשיו?

animal bar

New member
עונה...P:

מה השעה? 16:29 בדיוק...:) מה קורה? בסדר...תודה ששאלתם...^^ משעמם לך? יס...:) מה עושה? את השאלון הזה...משום מה...O.ם מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה וזה...P: מה התחביבים שלך? לשמוע מוזיקה, לראות טלוויזיה, לתקשר עם אבי מרקוביץ'...^______^ מה אתה שונא לעשות? פיפי וקקי...B: אבל ברצינות...P: מה אתה אוהב לעשות? די כמה פעמים אפשר...ראו שתי שאלות מעל...P: מה אתה שונא בכללי? המון אנשים...{:< מה אתה אוהב בכללי? תראו שתי שאלות מעל... את מי אתה שונא? את שרי בורשטטין...איככ...)-( את מי אתה אוהב? אבי מרקביץ'!!... מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה וצחוק...^^ מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה וקנאה... מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק, Fאנק, Pאנק, רוק ישאלי... איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? פופ...:p איזה אמנים אתה שונא? סינרגיה...איזה אמנים אתה אוהב?רד הוט צ'ילי פפרז, ג'ון פרושיאנטה, שייגעצ, מוניקה סקס, אינפקציה וכאלה... אתה אוהב לחשוב? על אבי...^___^ אתה מרבה לחשוב? כנ''ל... האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? על אבי?!...כן... האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת?... האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לצערי... אתה עובד? בבית... אתה אוהב את הפלאפון שלך? יס... אתה מסתפק בו? ברור, למרות שהייתי מעדיפה עם MP3... האם היית מחליף אותו? רק אם זה לאותו דבר אבל עם MP3... מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? תנ''ך... מה המקצוע האהוב עליך? של''ח... מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? שחקנית...P: איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? קצת יותר גבוהה, זהו... איזה בן אדם תהיה? אותו דבר אבל יותר גבוהה... מה המאכל האהוב עליך? במבה!!... מה המאכל השנוא עליך? קטשופ... האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? יס... האם אתה נמצא הרבה במחשב? המון!!... מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 12 שעות, ככה... אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? O.ם האם יש לך טלוויזיה בבית? כן... בחדר? לא... איזה ערוצים אתה אוהב? ניקלודאון, 24 וMTVים למיניהם... איזה ערוצים את שונא? הופ לומדים... איזה תוכניות אתה אוהב? בובספוג, NEXT וכאלה... איזה תוכניות אתה שונא? מזרח תיכן חדש ופופ אפ... האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן... האם אתה אוהב לקרוא? לא... איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) אני לא... האם אתה קורא מהר? אני לא... איזה ספר אתה קורא עכשיו? אני לא... מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות... האם אתה מאומץ? לא... האם יש לך חוש הומור? יס... האם אתה מבין בדיחות? יס...:) האם אתה בדרן? יכול להיות...^^ האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? יס... אנא ספר בדיחה: לא... האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? משתדלת...P: באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מייספייס, הייד פארק, ישרא בלוג, וואלה... מה אתה שונא באנשים? כשהם מעתיקים ממני!!... מה אתה אוהב באנשים? כשהם מכבדים אותי וזה... האם אתה מבין את היופי בעולם? לא... אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? סביר להניח... האם אתה מרבה ללכלך? לא ממש...P: האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? לא... האם אתה מסודר? מלפני כמה זמן התחלתי... היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא... למה? כי זה איכסה... האם אתה אוהב סרטים?יס... איזה סוגים? קומדיה ואימה...:) האם אתה אוהב אומנות? כן... האם אתה אוהב מוזיקה? כן... האם אתה אוהב בעלי חיים? כן...(" מה הבעל החיים האהוב עליך? כלב וחמוס...^^ והשנוא? שרי, היא סוג של קוף מוזר כזה...P: האם אתה אוהב עצים וצמחייה? אני אוהבת לדרוך עליהן..אבל זה רק כשכתוב נא לא לדרוך על הדשא, הם מתגרים למה הם מצפים?!... יש לך אמפי? יס... איזה? 4...^___^ יש לך אייפוד? לא ממש שלי אבל כן... של איזה חברות אתה מתלבש? מאיפה לי?!... נעליים? אולסטאר... האם אתה שומר על גיזרה? לא... האם היית קורא לעצמך שמן? הייתי אבל זה לא היה נכון...P: רזה? V בינוני? אני במשקל טוב לגובה שלי... מה צבע עניך? חום וירוק...^^ אתה אוהב את הצבע? יס...:) מה הצבע המועדף עליך? אדום...:) השנוא? צהוב... האם אתה רווק? יס... יש לך בת זוג? לא...P: אתה מעשן? חס וחלילה!!... האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן... יש לך חיית מחמד? לאקי!!... מי המורה השנואה עליך? צילה...)-( מי המורה האהובה עליך? נאווה וערן...P: האם אתה אוהב סמיילים? יס!!...^____^ איזה במיוחד? P: האם אתה אוהב פרחים? כן!!...D: לא...|: האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? לא נראה לי שזה היה משנה לי כל כך... איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אבי אבל בגילי...^___^ האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא...^^ ההפך? משהו כזה..>< ואתם עליהם כועסים? כן!!... וההפך? גם...P: איזה מזל אתם? אריה...רואר!!... קוראים הורוסקופים? לא...בולשיט...P: מאמינים באסטרולוגיה? ראו שאלה קודמת...P: שיר אהוב: שאלה קשה...נראה לי צ'ארלי של רד הוט אבל אני לא בטוחה... זמר/ זמרת/ להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרז... לומדים? לצערי... בבי"ס? בחטיבה...אבל כן... איזה כתה? ח'... באוניברסיטה? לא, בחטיבה... איזה מקצוע? כל מה שנותנים לי... במה עובדים? בבית... כמה אחים יש לכם? אחד... בני כמה? 16 וחצי... דבר שעשיתם ואתם גאים בו: התקשרתי לאבי ביומולדת שלו!!...^^ דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: המון... ספורט מועדף: כדורגל... משקה מועדף: מים...>< טעם גלידה מועדף: אני לא אוהבת גלידה...אני מוזרה...P: מה את/ה עושה כשמשעם לך? אני הולכת למחשב או שאני מתקשרת לקרין...>< באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 1 ככה...P: היית מעורב פעם בתאונה? מה כאילו השתנתי במכנסיים??...כשהייתי קטנה...זה לא נחשב נכון?!...E: צבע אהוב: אדום... היום המועדף בשבוע: שישבת... מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? שהמנהלת של הבצפר פתחה לי את הדלת בשירותים והרצתה לי...$: מה משמח אותך? המון דברים...^^ מה מעציב אותך? שירים עצובים, שאנשים שאני והבת מתים וכאלה...P: מה מכעיס אותך? כשמעתיקים ממני!!...]=< מה מרגיע אותך? מוזקה... מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא...P: מעשן/ת? לא!!... שותה משקאות חריפים? אני שומעת משקאות חריפים...^^ איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אבי...^^ אוהב/ת את מדינת ישראל? לא ממש...P: כמה פעמים היית בכותל? פעמיים...>< ובירושלים? יותר...P: כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כאני חולה, מה... עישנת פעם סמים? איככ לא!!... איזה סוג? מה איזה סוג?!... אני לא!!... יש רשיון? לא... על איזה טסט עברת? ... אוהבים לשחק? אממ...כן?!... איזה סוג משחקים? שולה המוקשים... שש בש או שחמט? לא זה ולא זה...P: דמקה או שחמט? כנ''ל...P: עיר אהובה בעולם: אממ...הוליווד... עיר אהובה בארץ: ת''א...^^ ארץ שנואה בעולם: אינדונסיה. אוהבים את החורף? כן...P: יש פירסינג? באוזן אחת...>< איפה? באוזן אחת...P: מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? איככ בחיים לא...סטיגמת "פריק" זה דפווק!!... משעמם בחיים? יס... איזה סוג מים הכי טעים? מינרליים??...S: וסוג קולה? לא אוהבת קולה...בקשה אל תרביצו לי... ותה? צ'אי ורדים...><" באיזה שעה התחלת לעשות את השאלון? 16:29...O: מתי את\ה חושב\ת שהוא יגמר? עוד שאלה אחת או שניים...אני רואה לפי המרחק של הדבר הארוך הזה בצד...>< האם את\ה מצטער\ת על כך שבגלל פתחת את השרשור ואת ההודעה והתחלת לענות? לא... מה המחשבות שלך? סוטות לא לגילי... על מה את\ה חושב\ת עכשיו? אני אוהבת את החורף ואת הקיץ ואת הסתיו... אני יהרוג אתכם מחקתי איזה חצי שה מילים כדי שזה לא יהיה יותר מ-6500!!...

למעלה