שאלון ארוך

I am IRiTooSH

New member
זה אותם השאלות כל הזמן ;;../images/Emo40.gif

את חושבת שאת יפה?לכמה שניות, פעם ב.. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית?מאוד. את חושבת שאת קרצייה?כשאני רוצה. את חושבת שאת עקשנית? מאוד. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:זקנוני, משפחה. חסר לך:זקנוני, משפחה. עושה לך טוב להיות איתו:זקנוני, ג"ג, בל. הכי מצחיק:אין אחד. הכי דפוק: כ"כ הרבה. אי אפשר לבחורXD הכי מוזר: כנ"ל. הכי כיף לדבר איתו: זקנוני? הבנאדם-היום: בל. שרצית להרוג? כרגיל, אותם. שצחקת עליו? הרבהXD שאיכזב אותך? לא יודעת.. שחיבק אותך? דיי הרבה. ששימח אותך? בל/שיאה. שראית איתו סרט? הומ. שדיברת איתו בטלפון? מזמן. לא זוכרת. שראית? האחרונה שראיתי הייתה אמאשלי. איפה היית רוצה לגור בארץ? פ"ח. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הרבה. אני אוהבת סדרות נוסטלגיות.
יש לך פלאפון?כן. למי את מתקשרת הכי הרבה? אממ. זקנוניXD איזה צלצול יש לך? לאס קטשופ._. הקול הכי יפה ששמעת? לא זוכרת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קינה333333> [בנדוד מדרגה שניה.P:] ושומר מסך? תמונות שצילמתי במצלמתי ז"ל. את רוצה להיות זמרת?לא. את רוצה להיות שחקנית?לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזו. אבל כעקרון לא.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לרוב. איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? לא רוצה יותר. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?שומרתD: מה החלום שלך?חו"לP: איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?יסודי? מה יכתבו על מצבתך?לא יודעת. בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:איטקלי,דברים שקשורים לשוקולד, מנגו. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול,אדום ושחור. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אין 3.XD מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: זקנוני,בל, מוג. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:אין שלושה. זה לא מספיר. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:לא אכפת לי איזו חברה... מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:עקשנית, לא צבועה, יודעת להיות רצינית כשצריך. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לוקחת דבירם ללב ולא נותנת להם לצאת משם, שותקת בחברת הרבה אנשים, מתבודדת. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: מוזיקה לועזית^^, ניקולודיאון, ערוץ 2. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: חו"ל, פ"ח, יעד. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:אין. מהם 3 השירים האהובים עלייך:אין שלושה... מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:זה לא לפי תוכניות... מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לעשן וכל דבר שקשור לזה. וגם אני לא אקח שמים. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אין שלושה. נראלי הארי פוטר, לא סגורה על עצמי. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:לא יודעת. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:מתמטיקה, אומנות, ספורט
מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלבים,נחשים,אריות. מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: שוקולד פרדו, וניל פרדו, פיצפומים פרדוP: מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: דניאל, אמא, אבא. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: פנים מול פנים? זקנוני, מוג, בל. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מסנג'ר, אינטנרט, מוזיקה. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: יש יותר מידי. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:עוד אדישות, בטחון עצמי גדול יותר, חבר? מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פוקחת עיניים, מתכסה, שרה. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מנסה לישון, לא מצליחה, נרדמת.

ester6

New member
../images/Emo9.gif

מהו שמך? אסתר תאריך לידה: 17/03 מקום מגורים:ירושלים כמה אחים/אחיות? 7 צבע עיניים? ירוקות צבע שיער? שטני מאכל אהוב: צ'יפס צבע אהוב: כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: טרזן את שונאת מישהו? כן סרט אהוב: כרגע? שודדי הקאריביים 1 ספר אהוב: יומנה של בריג'ט ג'ונס כיתה: ט' הפיצה המושלמת שלך: פיצה עם בצל או זיתים שחורים. אכלתי גם פיצה ממש מגניבה עם זיתים שחורים וברוקולי! זה היה בניו יורק.. אוכלים שם פיצות ממש הזויות, היו אנשים שאכלו פיצות עם חצילים וקישואים וכאלה.. זה היה ממש מצחיק
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? הייתי מנגנת על אורגן אבל הפסקתי. אתה אוהב לרקוד?
יש לך קעקועים?
אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג?
אם כן,כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים?
איזה?
ניסית להתאבד פעם?
אתה מעשן?
באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? אני בט' אני מתחילה מגמות שנה הבאה.. מה המבחן האחרון שעשית? מבחן בתנ"ך מה הסרט האחרון שראית ועם מי? ריאתי את שודדי הקאריביים 3 בקולנוע עם אחותי. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? If Everyone Cared עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם עצמי.. נחשב? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? emule, itunes, vudeora, מה הספקת כבר לעשות היום? לא הרבה.. הייתי אמורה ללמוד לבגרות בכימייה שיש לי ביום חמישי ואני לא מבינה בזה כלום, אבל לא למדתי.. בכלל. ישנת טוב אתמול? לא, לא ישנתי כמעט בכלל, ואז גם קמתי שעה אחרי הזמן.. תישן טוב הלילה? לא יודע, אולי. התקלחת?
אכלת?
שתית?
ראית טלויזיה?
התכתבת אונליין?
ביקרת בבית ספר?
אבל רק למבחן שהיה לי ואז הברזתי הביתה ראית סרט?
ישנת?
חיבקת מישהו?
רבת עם מישהו?
פגשת אדם מפורסם?
כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? מיטת קומותיים.. אני בלמעלה עונה אהובה של השנה: חורף
צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בצהריים אכלת? לפני מלא זמן.. לא אכלתי כבר אולי 6 שעות.. מוזר.. צחקת? היום בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?
השתכרת?
לבשת חצאית? אני לובשת עכשיו חצאית הקדישו לך שיר? לא נראה לי שהקדישו לי שיר.. אי פעם שיפרו לך את המצברוח? היום התקלחת: היום נרדמת בשיעור: לא הספקתי.. הגעתי באיחור של כמעט שעה כי לא קמתי, ואז התחיל מבחן של שעתיים, ואז הלכתי הביתה היית חולה: שלשום נחתכת: היום החזקת תינוק: לא יודעת נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: שלשום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? אחותי.. היא חולה
היום: באיזו שעה התעוררת? מאוחר.. התעוררתי בשמונה וחצי במקום לקום בשבע.. מה/מי העיר אותך? אחותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה?? מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומי!!~ בצרחות.. אני לא קמה אם לא.. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? טוסט בבית ספר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כל מיני.. מיקום כרגע: בבית שלי בחדר של המחשב.. חג מעודף: חנוכה
ערוץ מועדף: yes stars מילה אהובה: אין לי מילה מועדפת.. איזה כיתה את: ט' את חושבת שאת יפה? לא במיוחד את חושבת שאת צבועה? אני מקווה שלא.. אני שונאת אנשים צבועים את חושבת שאת קנאית? לפעמים כן את חושבת שאת קרצייה? אני יכולה להיות קרצייה
את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? ככה.. תלוי מתי בזבזנית או חסכנית? בזבזנית איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חברים יש לך פלאפון? כן למי את מתקשרת הכי הרבה? לאחותי ושומר מסך? של סטיץ' מלילו וסטיץ' את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? אני לא מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: yes stars 1 yes stars 2 yes stars 3
וערוצי הסרטים לפעמים מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מהם 3 השירים האהובים עלייך: מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: grey's anatomy one tree hill heroes prison braek יצא 4.. מהם 3 החיות האהובות עלייך: פינגווינים כלבי ים וכלבים מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: -אמא שלי- היא בניו יורק וכמעט לרא יוצא לי לדבר איתה, וגם כשאני מדברת איתה זה רק לכמה דקות.. -אחותי- היא בשירות לאומי, וחוזרת רק בשבתות ועכשיו הפלאפון שלה נהרס לגמרי, מת, ואין לי איך לדבר איתה.. -אחותי הקטנה, אבל היא יושנת.. היא חולה
מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: -לשמוע מוזיקה -להוריד סדרות ולראות בקצב של אמריקה בלי לחכות מלא זמן
-להיות בפורומים מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: בודקת מה השעה, מצחצחת שיניים, שמה עדשות מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מורידה עדשות, מצחצחת שיניים, שומעת מוזיקה

Retama

New member
נו שיהיה

מהו שמך? רותם תאריך לידה: 15/2 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? 2 אחיות מוצא:אכשנזיה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום גובה: לא יותר מדי מאכל אהוב: כל מיני צבע אהוב: היום נראה לי צהוב דמות אהובה מסרטי ילדים: בל את שונאת מישהו? קטורת. סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: ט' הפיצה המושלמת שלך: קאאאאסה! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פחח על הכל בערך, כמה תוים על כל כלי אתה אוהב לרקוד? כן יש לך קעקועים? רק מדבקות אם כן, כמה ושל מה? עכשיו יש לי שפרירית על הרגל
יש לך פירסינג? רק באוזניים אם כן,כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? חס ושלום איזה? ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? לא באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? אין מגמות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה המבחן האחרון שעשית? .... מה הסרט האחרון שראית ועם מי? עם אחותי, הארי פוטר וגביע האש.... נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? The Doors עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? נגן, מסנג'ר, אייסיקיו, העץ של פריגת... מה הספקת כבר לעשות היום? לרקום, להיות בבי"ס, לעשות בייביסיטר ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? טפו טפו טפו התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ביקרת בבית ספר? כן ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו? נראה לי שלא :| רבת עם מישהו? לא :) פגשת אדם מפורסם? לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב וקיץ צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: סנוביות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כאן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני... כמה שעות אכלת? לפני חצי שעה-שעה התנשקת? מזמן עם מי? אממ התאהבת? לא הייתי קוראת לזה התאהבות..
במי? נשבר לך הלב? צחקת? לפני כמה דק' בכית? אוי מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני איזה שעה לנוגייי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חח נגה חיבקת מישהו/י? לא זוכרת.. עישנת? נוור שתית משקה אלכוהולי? כנל השתכרת? כנל לבשת חצאית? אתמול, או שלשום.. קנית בגד? לפני שבוע בערך הקדישו לך שיר? שיר בברכת יום הולדת נחשב? שיפרו לך את המצברוח? היום התקלחת: לפני 3-4 שעות נרדמת בשיעור: לא זכור לי מקרה שכזה עשית קניות: מזמן היית חולה: כל הימים האחרונים בערך נחתכת: אני כל הזמן נחתכת החזקת תינוק: לפני שבועיים את הבנדוד החמודייי שלי נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: די נו לא ישנת כל הלילה: לא זוכרת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ליטל חשבת עליו? אסף התקשרת אליו? אמא? התקשר אלייך? בטח אמא :p פגע בך? שימח אותך? נגה היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא, נו... מה היה הדבר הראשון ששמעת? את זוכרת שיש לך בדיקות? מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו של קווין מה אכלת? כלום, הייתי בצום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אם יכאב בבדיקות מיקום כרגע: סלון חג מעודף: שבועות ערוץ מועדף: ביפ ו-3 מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את:ט בדיחה שגרמה לך לצחוק: "זה חמש, טוב?" הבנאדם הכי יפה שראית: נגה
הפאדיחה הכי גדולה שלך: "כן, יש לי עץ בקלאווה בחצר!" הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "בואי נסגור את זה!!!" את חושבת שאת יפה? יש רגעים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? ממש לא את אוהבת את עצמך? בדר"כ לא הכי בזבזנית או חסכנית? בזבזנית מאד בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אסף.. חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: נגה הכי מצחיק: דור הכי דפוק: דור.. הכי מוזר: יותם........ הכי כיף לדבר איתו: נגה הבנאדם-היום: שרצית להרוג? בטח קטורת שצחקת עליו? לא זוכרת שאיכזב אותך? נגה שלא הייתה איתי מספיק :( שחיבק אותך? ששימח אותך? חחח האחיות של נגה :] שראית איתו סרט? ראיתי עם נועה ויעל בילבי :) שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? ליטל איפה היית רוצה לגור בארץ? קיבוץ איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? כן למי את מתקשרת הכי הרבה? בטח אמא איזה צלצול יש לך? mr. jones הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גבעה ושמיים ושומר מסך? ווינדוס את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? לא יודעת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איזה ספר היית לוקח לאי בודד? שתהיי לי הסכין לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? מה יכתבו על מצבתך? בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אננס אננס ואננס מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לבן, ירוק וכחול מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נגה, יותם וסתיו
מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: X&Y, אביתר בנאי, יזהר אשדות מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: העין השלישית, פוקס מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ, 3, 24 מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האוס, חברים, סיינפלד מהם 3 הספרים האהובים עלייך: נו קשה לבחור מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: ריבת חלב, וניל ושוקולד מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: ליטל, אמא ואבא מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לדבר, פורומים ומוזיקה מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חוזרת לישון, לפחות 3 פעמים איזה חפירה....

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif אנגינה.

מהו שמך? שרית. תאריך לידה: 21.11. מקום מגורים: נתניה. כמה אחים/אחיות? 2. מוצא: אשכנזיה. צבע עיניים? ירוק חום. צבע שיער? חום. משקל: שנייה, הלכתי לבדוק. ;] גובה: 1.70. מאכל אהוב: מקדונלס, כריך גבינת עיזים בקפולסקי.
סלט יווני. צבע אהוב: כתום. דמות אהובה מסרטי ילדים: בובספוג. [סמלסקס] D: את שונאת מישהו? לא, זה לא בריא P: סרט אהוב: כל מיני. ספר אהוב: מכשפה. מהסיבה שזה כמעט היחיד שקראתי. XD כיתה: ח'. [אומגש עוד 14 ימים!11] הפיצה המושלמת שלך: מעט קטשופ, הרבה גבינה.
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר. אתה אוהב לרקוד? כן. יש לך קעקועים? לא כרגע.
אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? כן. אם כן,כמה ואיפה? 9, 8 לובים, הליקס, ונזם. התנסת בעבר בסמים? לא. איזה? ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? לא. באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? אין עוד מגמות. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא חושבת. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? המ.. לא יודעת. מה המבחן האחרון שעשית? בלשון. אהאה המבחן האחרון השנה :} מה הסרט האחרון שראית ועם מי? חברה שלי [זה שם הסרט D:] וראיתי את זה בבית לבד. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? I want to break free - Queen. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אך אחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אימיול. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון. ישנת טוב אתמול? כן. תישן טוב הלילה? מקווה. התקלחת? היום? עוד לא. אכלת? לא. שתית? כן. ראית טלויזיה? כן. התכתבת אונליין? לא. ביקרת בבית ספר? לא. ראית סרט? לא. ישנת? כן. חיבקת מישהו? לא. רבת עם מישהו? לא. פגשת אדם מפורסם? לא. כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? יחיד. עונה אהובה של השנה: חורף. צבע אהוב: כתום. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח בחיים. שיהיה לי טוב. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? שלשום. אכלת? אתמול בערב. התנשקת? מזמן >< עם מי? ידיד. התאהבת? כבר עכשיו. במי? מישהו D: נשבר לך הלב? שנה שעברה. צחקת? אתמול. בכית? אתמול. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול. חיבקת מישהו/י? אתמול. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? יום חמישי. השתכרת? אף פעם. לבשת חצאית? כיתה ז' נראה לי. קנית בגד? יום שני, שבוע שעבר. הקדישו לך שיר? אני לא זוכרת ><" שיפרו לך את המצברוח? אתמול. התקלחת: אתמול בערב. נרדמת בשיעור: אף פעם. עשית קניות: יום שני שבוע שעבר. היית חולה: עכשיו. נחתכת: המ..
החזקת תינוק: שלשום. נסעת באוטובוס: יום שישי. חיבקת מישהו: אתמול. לא ישנת כל הלילה: לא זוכרת. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? המטפלת של אחי. חשבת עליו? עליו. ;; התקשרת אליו? אמא. התקשר אלייך? אופיר. פגע בך? מישהי. שימח אותך? מלא :) היום: באיזו שעה התעוררת? 10 וחצי. מה/מי העיר אותך? הטלפון. מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו. מה היה הדבר הראשון ששמעת? מישהו בטלפון. מה היה השיר הראשון ששמעת? הוואסס אוף וואלבס. אין לי כח אנגלית. }: מה אכלת? כלום בנתיים. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שומדבר מיוחד. מיקום כרגע: בחדר שלי. חג מעודף: פורים. ערוץ מועדף: כל מיני. מילה אהובה: סבבה. להקה אהובה: קווין, הביטלס, MCR, סימפל פלאן, גרין דיי, רד הוט, כל מיני. איזה כיתה את: ח'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדרך כלל בדיחות לא מצחיקות אותי XD. הבנאדם הכי יפה שראית: המ, האמת? ג'וני דפ. רמי הויברגר. [כן כן] פרדי מרקיורי. מה לעשות. D: הפאדיחה הכי גדולה שלך: כל מיני. הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי על הסוכריה בלונה פארק. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת. P: את חושבת שאת יפה? נגיד. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לא. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אליו. חסר לך: הוא. עושה לך טוב להיות איתו: חברים שלי. הכי מצחיק: אני D: הכי דפוק: אני XD הכי מוזר: טל. הכי כיף לדבר איתו: נועה, הדס.. חברים :) הבנאדם-היום: שרצית להרוג? אף אחד. שצחקת עליו? אף אחד. שאיכזב אותך? אף אחד. שחיבק אותך? ^ ששימח אותך? ^ שראית איתו סרט? ^ שדיברת איתו בטלפון? אחד שאני לא מכירה D: שראית? המטפלת של אחי. איפה היית רוצה לגור בארץ? פה. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? צער גידול בנות. יש לך פלאפון? כן. למי את מתקשרת הכי הרבה? אמא ונושי. איזה צלצול יש לך? סומבודי טו לאב. באנגלית. הקול הכי יפה ששמעת? של פרדי מרקיורי. חפרי איתו, מה? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? טלפון ורוד כזה. משהו חמוד D: ושומר מסך? הרגיל של XP את רוצה להיות זמרת? למה לא. את רוצה להיות שחקנית? כן. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור. איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? סיידליפ. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ווהו, הרבה. מה החלום שלך? פרטי. P: איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? אחד. מה יכתבו על מצבתך? כאן גרה בכיף שרית. בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מקדונלס, סלט יווני, בשר. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, תכלת, אדום. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: קווין
והביטלס.
זהו. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נועה, שיר, ברק, עינב, עדן, יש יותר. P: מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: כל הדיסקים של קווין, האוסף האדום של הביטלס, TBP של MCR. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: הוניגמן. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: כנה, רגישה, יודעת להקשיב. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: המ.. לפעמים מוותרת בקלות, טובה מידי לפעמים. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 5 [יס ישראלי], 22, ניקולאודיון. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בבית,בבית,בבית. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: נורביט, מיסטר בין, אפקט הפרפר. מהם 3 השירים האהובים עלייך: כל השירים של קווין. כל הביטלס. MAMA. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: לא יודעת כלמיני. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להרוג מישהו שאני אוהבת. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 3? יותר מידי P: מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: שחקנית. ולא יודעת. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: שירה, ספרות המוזיקה, תנ"ך. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים, דולפינים, ארנבים. מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: וניל וריבת חלב. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אח שלי, אמא שלי, המטפלת של אח שלי. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: איתו, עם שיר, עם נועה. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לענות על שאלונים, לראות סרטונים של קווין/פרדי, אייסי/מסנ. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: המ. אישי. P: מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: לא יודעת. אני אהיה בצבא וכאלה? D: מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתלבשת, מצחצחת שיניים, מסתרקת. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים, שמה פיג'מה, רואה טלויזיה.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif אוי בזמרים והלהקות הכי שולטים..

חשבתי שזה רק להקות. אז גם פרדי מרקיורי!!!1111
[למרות שהוא הסולן של קווין, הייתה לו גם קריירת סולו במגביל.]

למעלה