I am IRiTooSH
New member
זה אותם השאלות כל הזמן ;;../images/Emo40.gif
את חושבת שאת יפה?לכמה שניות, פעם ב.. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית?מאוד. את חושבת שאת קרצייה?כשאני רוצה. את חושבת שאת עקשנית? מאוד. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:זקנוני, משפחה. חסר לך:זקנוני, משפחה. עושה לך טוב להיות איתו:זקנוני, ג"ג, בל. הכי מצחיק:אין אחד. הכי דפוק: כ"כ הרבה. אי אפשר לבחורXD הכי מוזר: כנ"ל. הכי כיף לדבר איתו: זקנוני? הבנאדם-היום: בל. שרצית להרוג? כרגיל, אותם. שצחקת עליו? הרבהXD שאיכזב אותך? לא יודעת.. שחיבק אותך? דיי הרבה. ששימח אותך? בל/שיאה. שראית איתו סרט? הומ. שדיברת איתו בטלפון? מזמן. לא זוכרת. שראית? האחרונה שראיתי הייתה אמאשלי. איפה היית רוצה לגור בארץ? פ"ח. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הרבה. אני אוהבת סדרות נוסטלגיות.
יש לך פלאפון?כן. למי את מתקשרת הכי הרבה? אממ. זקנוניXD איזה צלצול יש לך? לאס קטשופ._. הקול הכי יפה ששמעת? לא זוכרת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קינה333333> [בנדוד מדרגה שניה.P:] ושומר מסך? תמונות שצילמתי במצלמתי ז"ל. את רוצה להיות זמרת?לא. את רוצה להיות שחקנית?לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזו. אבל כעקרון לא.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לרוב. איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? לא רוצה יותר. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?שומרתD: מה החלום שלך?חו"לP: איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?יסודי? מה יכתבו על מצבתך?לא יודעת. בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:איטקלי,דברים שקשורים לשוקולד, מנגו. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול,אדום ושחור. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אין 3.XD מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: זקנוני,בל, מוג. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:אין שלושה. זה לא מספיר. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:לא אכפת לי איזו חברה... מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:עקשנית, לא צבועה, יודעת להיות רצינית כשצריך. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לוקחת דבירם ללב ולא נותנת להם לצאת משם, שותקת בחברת הרבה אנשים, מתבודדת. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: מוזיקה לועזית^^, ניקולודיאון, ערוץ 2. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: חו"ל, פ"ח, יעד. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:אין. מהם 3 השירים האהובים עלייך:אין שלושה... מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:זה לא לפי תוכניות... מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לעשן וכל דבר שקשור לזה. וגם אני לא אקח שמים. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אין שלושה. נראלי הארי פוטר, לא סגורה על עצמי. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:לא יודעת. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:מתמטיקה, אומנות, ספורט
מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלבים,נחשים,אריות. מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: שוקולד פרדו, וניל פרדו, פיצפומים פרדוP: מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: דניאל, אמא, אבא. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: פנים מול פנים? זקנוני, מוג, בל. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מסנג'ר, אינטנרט, מוזיקה. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: יש יותר מידי. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:עוד אדישות, בטחון עצמי גדול יותר, חבר? מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פוקחת עיניים, מתכסה, שרה. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מנסה לישון, לא מצליחה, נרדמת.
את חושבת שאת יפה?לכמה שניות, פעם ב.. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית?מאוד. את חושבת שאת קרצייה?כשאני רוצה. את חושבת שאת עקשנית? מאוד. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:זקנוני, משפחה. חסר לך:זקנוני, משפחה. עושה לך טוב להיות איתו:זקנוני, ג"ג, בל. הכי מצחיק:אין אחד. הכי דפוק: כ"כ הרבה. אי אפשר לבחורXD הכי מוזר: כנ"ל. הכי כיף לדבר איתו: זקנוני? הבנאדם-היום: בל. שרצית להרוג? כרגיל, אותם. שצחקת עליו? הרבהXD שאיכזב אותך? לא יודעת.. שחיבק אותך? דיי הרבה. ששימח אותך? בל/שיאה. שראית איתו סרט? הומ. שדיברת איתו בטלפון? מזמן. לא זוכרת. שראית? האחרונה שראיתי הייתה אמאשלי. איפה היית רוצה לגור בארץ? פ"ח. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הרבה. אני אוהבת סדרות נוסטלגיות.