שאלון ארוך

אספיר85

New member
שאלון ארוך../images/Emo54.gif

לקום מפורום משחקים ושאלונים (php, לא בתפוז) מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? מוצא: צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מאכל אהוב: צבע אהוב: דמות אהובה מסרטי ילדים: את שונאת מישהו? סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: הפיצה המושלמת שלך: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אתה אוהב לרקוד? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן,כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? התקלחת? אכלת? שתית? ראית טלויזיה? התכתבת אונליין? ביקרת בבית ספר? ראית סרט? ישנת? חיבקת מישהו? רבת עם מישהו? פגשת אדם מפורסם? כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? עם מי? התאהבת? במי? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? לבשת חצאית? קנית בגד? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? התקלחת: נרדמת בשיעור: עשית קניות: היית חולה: נחתכת: החזקת תינוק: נסעת באוטובוס: חיבקת מישהו: לא ישנת כל הלילה: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: הבנאדם-היום: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שאיכזב אותך? שחיבק אותך? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי את מתקשרת הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? מה יכתבו על מצבתך? בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מהם 3 השירים האהובים עלייך: מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מהם 3 החיות האהובות עלייך: מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifארוך D::

מהו שמך?אריאל תאריך לידה:9.6 מקום מגורים:הרצליה כמה אחים/אחיות?1 מוצא:חצי מרוקאית חצי צברית D:: צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:57 ירדתי שני קלו ^__^ גובה:1.66 מאכל אהוב:בולונז,מקדונלדס,סלט צבע אהוב:שחור ותכלת דמות אהובה מסרטי ילדים:סימבה
את שונאת מישהו?כן סרט אהוב:ארמגדון, אבא באלגן ספר אהוב:הארי פוטרים, ג'ורג'יה ניקולסון כיתה:ח' הפיצה המושלמת שלך:עם תירס 3> אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כן. גיטרה ותופים אתה אוהב לרקוד?יאס יש לך קעקועים? לא ;[ אם כן, כמה ושל מה?-- יש לך פירסינג? לא ;[ אם כן,כמה ואיפה?-- התנסת בעבר בסמים? לא איזה?-- ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? לא באיזו מגמה את לומדת בביה"ס?ספורט קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?פסיכולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה מה המבחן האחרון שעשית?היסטוריה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?אבא באלגן. עם עצמי XD נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?McFLY-Bubble Wrap עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?ALSong מה הספקת כבר לעשות היום?להיות במשחק, ובבדיקות ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?מקווה התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?לא OOOOOOO: התכתבת אונליין?כן ביקרת בבית ספר?לא ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?כן רבת עם מישהו?לא פגשת אדם מפורסם?לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים?יחיד עונה אהובה של השנה:חורף צבע אהוב:שחור ותכלת תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לאיודעת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ניו יורקקקקקקקקקק מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?אני אוכלת עכשיו P:. התנשקת?תחילת ח' עם מי?לא משנה. :X התאהבת?תחילת ח' במי?לא משנה :X נשבר לך הלב?חתילת ח' צחקת?הרגע XD בכית?לפני שבוע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת?אפעם. שתית משקה אלכוהולי?לפני שנה השתכרת?אפעם לבשת חצאית?בבת מצווה שלי XD קנית בגד?לפני יומיים הקדישו לך שיר?לאזוכרת שיפרו לך את המצברוח?היום התקלחת:לפני רבע שעה נרדמת בשיעור:יום שישי XD עשית קניות:לאזוכרת היית חולה:לפני שלושה חודשים נחתכת:לפני שבועיים ככה החזקת תינוק:לפני שבועיים נסעת באוטובוס:היום חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה:אתמול XD מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?עמית התקשרת אליו?אבא התקשר אלייך?אמא פגע בך?אפחד שימח אותך?נועה היום: באיזו שעה התעוררת?11 מה/מי העיר אותך?טלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הקול של חברה שלי בטלפון מה היה השיר הראשון ששמעת?Walk In The Sun-McFLY מה אכלת?סלט ושתי לחמניות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אם הן ינצחו במשחק מיקום כרגע:בחדר חג מעודף:חנוכה ופסח ערוץ מועדף: ביפ, אמטיוי היטס, VOD מילה אהובה:קורע להקה אהובה:מקפליי 3>,באסטד, סימפל פלאן איזה כיתה את:ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד שם ת'רגל על הקיר, התלהב, שם ת'שניה ונפל XDDDDDDDDDDDDD הבנאדם הכי יפה שראית:דאגי פוינטר הפאדיחה הכי גדולה שלך:לאוזכרת הדבר הכי מטורף שעשית:לאיודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אמרתי למורה שלי-"זובי י'חרא לכי את." את חושבת שאת יפה?לא ממש את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?קצת. את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:שריל חסר לך:דוד שלי ז"ל ;[ עושה לך טוב להיות איתו:נועה, מאיה הכי מצחיק:נועה הכי דפוק:נועה הכי מוזר:שירה. הכי כיף לדבר איתו:מאיה הבנאדם-היום: שרצית להרוג?אור שצחקת עליו?איש אחד במשחק XDD שאיכזב אותך? אפחד שחיבק אותך?הדר ששימח אותך? עמית שראית איתו סרט? אני
שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית?אמא איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?רחוב סומסום DDDDDDDD: יש לך פלאפון?כן למי את מתקשרת הכי הרבה?אמאבא איזה צלצול יש לךIf Everyone Cared של ניקלבק הקול הכי יפה ששמעת?קשה. נקסט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של מקפליי D: ושומר מסך?של XP את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?בטח איפה את רוצה פירסינג אם בכלל?בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?הרבההההה מה החלום שלך?להיות בניו יורק, לפגוש את מקפליי איזה ספר היית לוקח לאי בודד?הארי פוטר לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?לרגע שבו הודיעו לי שדוד שלי נפטר מה יכתבו על מצבתך?לאיודעת ולא רוצה לחשוב על זה בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:בולונז,מקדונלדס,סלט מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:שחור,תכלת,ירוק מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:מקפליי,באסטד,סימפל פלאן מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:נועה,מאיה,מאיה מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:Room On The Third Floor,Wonderland,Motion In The Ocean מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:לא לובשת מותגים בד"כ. אבל אם כבר זה פולו, זארה, TNT מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:נאמנה, אוהבת לעזור, שומרת סוד מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:קנאית,עצבנית. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:ביפ,אמטיוי הטיס, VOD מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:עם שריל, עם דוד שלי, במגרש מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:ארמגדון, אבא באלגן, סאות'פארק מהם 3 השירים האהובים עלייך:Room On The Third Floor-McFLY The Balled Of Paul K-McFLY Whos David-Busted מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:חברים
,הפיג'מות,ארתור מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:להיות זונה, לעזוב את המשפחה והחברים שלי, לעזוב את הכדורסל מהם 3 הספרים האהובים עלייך:הארי פוטר, ג'ורג'יה ניקולסון, הספרים של ליאת רוטנר מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:פסיכולוגית,שחקנית כדורסל,מתופפת באיזה להקה מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:כלום,כלום וכלום מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב,דולפין,צבים D: מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת:וניל, ריבת חלב, תות מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמא,אבא,מאיה מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:שריל, דוד שלי, נועה מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:אינטרנט,מוזיקה,מסנ מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:לאיודעת מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:מראה חיצוני, לימודים,אהבה מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:פותחת עיניים,בודקת מה השעה, קמה מהמיטה מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מכבה ת'טלוויזיה,מעטינה ת'פלאפון, מטעינה ת'אייפוד

just Kaya

New member
שאלון חופר.

מהו שמך?קיה תאריך לידה: 28.11 מקום מגורים:ארצלעולמלא. כמה אחים/אחיות?0 מוצא: ארץ לעולם לאי. XD צבע עיניים?חום ירוק צבע שיער?חום משקל:אהמ. גובה:1.70 מאכל אהוב:אוכל צבע אהוב:כחול דמות אהובה מסרטי ילדים:מיקי מאוס? את שונאת מישהו?לא; בערך. סרט אהוב:שודדי הקאריבים 3 ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו כיתה:ח' הפיצה המושלמת שלך: דקה; אקסטרה גבינה; ללא תוספות. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה אתה אוהב לרקוד?בערך יש לך קעקועים? בקרוב!!1 אם כן, כמה ושל מה?- יש לך פירסינג? ז"ל. אם כן,כמה ואיפה?- התנסת בעבר בסמים?לא איזה?- ניסית להתאבד פעם?כן אתה מעשן? בארור. XD באיזו מגמה את לומדת בביה"ס?אומנות [פיכס] קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה? מה המבחן האחרון שעשית?לשון; היום. מה הסרט האחרון שראית ועם מי?לאלף את אבא; משהו כזה. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?מיי פרינדס אובר יו; ניו פאונד גלורי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מוזיקה; שיחה עם שחר; מסן עצמו. מה הספקת כבר לעשות היום?הרבה. ישנת טוב אתמול?בערך תישן טוב הלילה?מקווה התקלחת?כע אכלת?כע שתית?כע ראית טלויזיה?כע התכתבת אונליין?כע ביקרת בבית ספר?כע ראית סרט?כע ישנת?כע חיבקת מישהו?כע רבת עם מישהו?כע פגשת אדם מפורסם?כע כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים?וחצי עונה אהובה של השנה:חורף צבע אהוב:היה את זה כבר. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות; התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לפגוש כלמיני אנשים; לגור באנגליה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אנגליה;לונדון מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?היום התנשקת?היום עם מי?חברה; [על הלחי]. XD התאהבת?עכשיו במי?אהמ. נשבר לך הלב?חודשיים? צחקת?היום בכית?חודש? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת?אפעם. שתית משקה אלכוהולי?שבועות השתכרת?פסח לבשת חצאית?מזמן. \: קנית בגד?שבועיים? הקדישו לך שיר?אפעם שיפרו לך את המצברוח?היום התקלחת:אר היה כבר! היום!!1 נרדמת בשיעור:יומיים אגו; עשית קניות: O_O היית חולה:אלונג טיים אגו; נחתכת:יומיים אגו; החזקת תינוק:טודיי. נסעת באוטובוס:אלונג טיימ אגו; חיבקת מישהו:היום. [בפעם השלישית!!!!!!!1] לא ישנת כל הלילה:מזמן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?שיר חשבת עליו?דאגי התקשרת אליו?שיר התקשר אלייך?אמא פגע בך?מאי שימח אותך?דאגי היום: באיזו שעה התעוררת?5 בבוקר מה/מי העיר אותך?שעון מעורר; מה היה הדבר הראשון שאמרת?עאעעאא. מה היה הדבר הראשון ששמעתשעון מעורר. [רינג רינג.] מה היה השיר הראשון ששמעת?מיי פרינדס אובר יו; נפג. מה אכלת?לחם. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? דאגי מיקום כרגע:חדר חג מעודף:קריסמס ערוץ מועדף: MTV HITS מילה אהובה:פאקינג; פאק; באמ; באממר; באסטרד; באסטד; לוזר; אס. להקה אהובה:מקפליי איזה כיתה את:ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק:חעחעחע הבנאדם הכי יפה שראית:דאגי הפאדיחה הכי גדולה שלך:היו הרבה הדבר הכי מטורף שעשית:לא זוכרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:עאעעאעא "דאגי דאגי דאגי דאגי" [וכך הלאה;] את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?מאוד את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?חסכנית בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:דאגי; אבא; אמא; סבתא; טליה; קלי; בקי. חסר לך:הוא. עושה לך טוב להיות איתו: דאגי. הכי מצחיק:דאגי הכי דפוק:דאגי הכי מוזר:דאגי הכי כיף לדבר איתו:דאגי הבנאדם-היום:?? שרצית להרוג?מאי שצחקת עליו?שיר שאיכזב אותך? מאי שחיבק אותך?שיר ששימח אותך? דאגי שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? סיון שראית?שיר איפה היית רוצה לגור בארץ? לא הייתי רוצה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? .__. יש לך פלאפון?כע למי את מתקשרת הכי הרבה?חברות איזה צלצול יש לך?מוזר הקול הכי יפה ששמעת?של דאגי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?מתחלף ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?אולי את רוצה להיות שחקנית?כע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כע איפה את רוצה פירסינג אם בכלל?וואמפייר; הליקס; ספטום; עוד לובים! D: אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?המון מה החלום שלך?להיות איתו איזה ספר היית לוקח לאי בודד?על דאגי לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?האכזבה; הבכי; המרמור; הכעס; העצבות; הדיכאונות. מה יכתבו על מצבתך?"קיה; הייתה שמנה; ונפטרה ממחסור בברזל. [או מיתר שומנים; לא ברור עדיין.
]" בהשפעת ספיר:האאאא? מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:אוכל מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:כחול; שחור; צבעוני? XD מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:מקפליי; באסטד; טוקיו מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:קלי; שיר; טליה מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:וונדרלנד; ראד3פ; מיטו. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:בילאבונג; אטיקוס; פול אנג בר מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אין. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצלנות; שטלתניות; אנוכיות. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:MTV; MTV HITS; NICK מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:אנגליה; איתו; צרפת. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:NATM; קליק; ג'ון טאקר חייב למות. מהם 3 השירים האהובים עלייך:יש יותר; מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: קליפים; חברים; סאותפארק. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:זנות; לקפוץ מהגג; להרוג חבר. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:מישהו לרוץ איתו; מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: משחק; להקים להקה; דוגמנות [?] מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אנגלית; ספורט; מהם 3 החיות האהובות עלייך:חתול; כלב; חיות. מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת:שוקולד; וניל; תות מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:שיר; אמא; הדר מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:דאגי; דני; אמה מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:מייספיס; פורומים; מסן מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:אנגליה; דאגי; גיל 19. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: גוף; אופי; יופי. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:קמה; קמה; קמה מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:ישנה; ישנה; ישנה. גמרתי; היה ארוך וחופר.

LIly845

Well-known member
לללל

מהו שמך?נופר תאריך לידה:25.12.1992 מקום מגורים:נתניה כמה אחים/אחיות?3 מוצא:צברית צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:55 גובה:168 מאכל אהוב:פיצה צבע אהוב:צהוב
דמות אהובה מסרטי ילדים:מיקי-מאוס,בובספוג,באגס באני את שונאת מישהו?כן,הרבה! סרט אהוב:ימים מכורים,מישהו לרוץ איתו,שיקאגו ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו,הלקוח כיתה:ח הפיצה המושלמת שלך:עם פטריות
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה,אורגנית אתה אוהב לרקוד?לא!!! יש לך קעקועים?לא אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג?לא אם כן,כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים?לא איזה? ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן?לא באיזו מגמה את לומדת בביה"ס?אני בסה"כ בכיתה ח!! קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?נממ לא נראה לי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?שו?! מה המבחן האחרון שעשית?מיצ"ב בהבעה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?נממ איזשהו סרט בהולמרק..לבד נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?p!atd-bgtwt עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?לא מדברת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מוזיקה מה הספקת כבר לעשות היום?ללכת למרז קניות בשפיים ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?לא התקלחת?כן
אכלת?כן
שתית?כן
ראית טלויזיה?כן
התכתבת אונליין?לא ביקרת בבית ספר?כן ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?לא רבת עם מישהו?בערך פגשת אדם מפורסם?לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים?וחצי עונה אהובה של השנה:חורף
צבע אהוב:צהוב {שאלת כבר
) תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לא'דעת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בריטניה
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?היום התנשקת?לא זוכרת עם מי?לא זוכרת התאהבת?כן במי?מה זה משנה
נשבר לך הלב?כן
צחקת?היום בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא זוכרת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זוכרת חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי?פסח השתכרת?לא השתכרתי לבשת חצאית?לפני שבוע קנית בגד?לפני שבוע הקדישו לך שיר?לא הקדישו שיפרו לך את המצברוח?היום התקלחת:היום נרדמת בשיעור:אף פעם עשית קניות:היום היית חולה:לפני שנתיים
נחתכת:היום החזקת תינוק:לא זוכרת נסעת באוטובוס:אולי לפני 4 שנים חיבקת מישהו:אתמול לא ישנת כל הלילה:חופש גדול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי חשבת עליו?אמא שלי התקשרת אליו?מורין התקשר אלייך?ספיר פגע בך?לא זוכרת שימח אותך?אמא שלי היום: באיזו שעה התעוררת?8:30 מה/מי העיר אותך?אמא,והמורה שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת?אני לא רוצה ללכת לגיחה מה היה הדבר הראשון ששמעת?טלפון מה היה השיר הראשון ששמעת?איזשהו שיר של suede מה אכלת?חביתה ומקדונלדס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מזל שבסוף לא הלכתי לגיחה מיקום כרגע:בחדר של אח שלי חג מעודף:פסח\חנוכה ערוץ מועדף:m|2,אקסטרה הוט,ערוץ 3 מילה אהובה:אין כזאת להקה אהובה:the kooks איזה כיתה את:ח (שאלת את זה כבר
) בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית:היום בשפיים הפאדיחה הכי גדולה שלך:הקאתי יום אחד באוטובוס
הדבר הכי מטורף שעשית:לא זוכרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכרת את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?אולי את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?איכשהו בזבזנית או חסכנית?חצי חצי בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:אח שלי חסר לך:אח שלי עושה לך טוב להיות איתו:אח שלי הכי מצחיק:מורין הכי דפוק:אליזבט הכי מוזר:דודי הכי כיף לדבר איתו:דודי הבנאדם-היום:שו? שרצית להרוג?יש הרבה!! שצחקת עליו?מורין שאיכזב אותך?המורה שלי שחיבק אותך?אח שלי ששימח אותך?אמא שלי שראית איתו סרט?אמא שלי שדיברת איתו בטלפון?ספיר שראית?ספיר איפה היית רוצה לגור בארץ?לא רוצה לגור בארץ איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?מומנים\דרדסים יש לך פלאפון?כן למי את מתקשרת הכי הרבה?אליזבט איזה צלצול יש לך?של להקת הקוקס הקול הכי יפה ששמעת?לא'דעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שמיים עם דשא ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לפעמים איפה את רוצה פירסינג אם בכלל?לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?חוסכת מה החלום שלך?יש הרבה איזה ספר היית לוקח לאי בודד?הלקוח-ג'ון גרישם לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?יסודי מה יכתבו על מצבתך?לא'דעת בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:פיצה,פיצה,פיצה מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:שחור,ורוד,לבן מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:the kooks,suede,arctic monkeys מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:אליזבט,מורין,דודי מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:יש כמה מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:זה לא ממש משנה לי מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:לא'דעת מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:יש יותר מ-3 מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:m|2 אקסטרה הוט וערוץ 3 מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:בחדר שלי מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:ימים מכורים,מישהו לרוץ איתו,ולחיות לנצח מהם 3 השירים האהובים עלייך:יש כמה מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:יש כמה מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:יש הרבה מהם 3 הספרים האהובים עלייך:יש כמה מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:לחיות בבריטניה ולהיות רופאה מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אנגלית,ספרות,הסטוריה מהם 3 החיות האהובות עלייך:ארנב,חתול,תוכי מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת:לימון,ריבת חלב,ותות מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אמא אבא ואח שלי מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:לא אוהבת לדבר מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:פורמים,מוזיקה,ומשחקים מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שהשאלון יסתים כבר,שה14 ליוני כבר יגיע וזהו מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:לאיודעת מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מצחצחת שיניים,שוטפת פנים ומסתרקת מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מצחצחת שיניים,טלביזיה ומוזיקה

summer son

מהו שמך? הדס תאריך לידה: 14.8 מקום מגורים: י-ם כמה אחים/אחיות? 3 מוצא: 1/4 צ'כית, 1/4 ליטאית, 1/4 ייקית, 1/4 הולנדית צבע עיניים? ירוק צבע שיער? שטני משקל: לא יודעת גובה: 1.70 מאכל אהוב: שסטייק! בא לי ;[ צבע אהוב: ורוד. >< דמות אהובה מסרטי ילדים: מולאן, הרקולס. את שונאת מישהו? כה סרט אהוב: נעארף. הרבה. נגיד קיל ביל. ספר אהוב:חיי קסם כיתה: י'. [אומג. עוד 17 יום!! O:] הפיצה המושלמת שלך: ביתית, עם אננס. מעדיפה פוקצ'ה. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? סכיני פלסטיק אתה אוהב לרקוד? בטח D: יש לך קעקועים? נופ אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? נופ אם כן,כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? נופ [...] איזה? ניסית להתאבד פעם? נופ [!] אתה מעשן? נופ!!! באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? כימיה ואומנות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הייתי מתה לקחת מגמת מוסיקה [חוץ], אבל שנה הבאה יש לי מליון מגמות אחרות |: איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? תפקיד הלסבית בסרט פורנו. >< מה המבחן האחרון שעשית? היום. בגרות. תנ"ך. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? שודדי הקאריביים- יום חמישי לפני שבוע וחצי, עם אחותי. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? you can leave your hat on עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אם היא לא עונה, נחשב? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פלייר של ווינדוס, עמוד של קומונה, ושיחה במסנ מה הספקת כבר לעשות היום? בגרות, 3 ורבע שעות טחינת המוח באומנות, סרט מעאפן שחברה שלי הביאה לבצפר... ישנת טוב אתמול? כן! תישן טוב הלילה? מקווה. מחר יש לי מתכונת באומנות, ואחרי כל הנכשלים שלי בשאר המקצועות, אינמצב שאני לא מוציאה בזה מאה. התקלחת? כן. לפני חצי שעה אכלת? הרגע שתית? XD לא. ראית טלויזיה? כה התכתבת אונליין? כן1! ביקרת בבית ספר? כן...........[בהחלט מפתיע, בהתחשב בשבועיים האחרונים.] ראית סרט?כן ישנת?כן......... חיבקת מישהו?כן! רבת עם מישהו?התנצחתי D: פגשת אדם מפורסם? לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: קיץ צבע אהוב: ירוק תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אכזריות וקטנוניות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר! איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בחדר שלו. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני........ארבע שעות בערך.. אכלת? לפני 10 דקות התנשקת? ... עם מי? התאהבת? המון זמן. שלושה חודשים בערך במי? אחד. מהנט. נשבר לך הלב? נוור צחקת? עכשיו D: בכית? /: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? חמישי. אפילו שלא התכוונתי |: מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חמישי. והוא התכוון... חיבקת מישהו/י? היום עישנת? ל"ג בעומר שתית משקה אלכוהולי? סופ"ש השתכרת? יומעצמאות לבשת חצאית? היום. קנית בגד? שבוע שעבר? הקדישו לך שיר? לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה דקות D: התקלחת: אעע. פעם שלישית! נרדמת בשיעור: ראשון לפני שבועיים. אשכרה התחלתי לחלום שם O_O עשית קניות: שבוע שעבר היית חולה: הממ. סופ"ש נחתכת: לא זוכרת.. החזקת תינוק: אתמול[[[: נסעת באוטובוס: חמישי חיבקת מישהו: היום! פעם האלף|: לא ישנת כל הלילה:חמישי. הלכתי לישון בחמש. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? הוא התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? חברה אחרת [: פגע בך? הוא... שימח אותך? איילת!! היום: באיזו שעה התעוררת? ממ. עשרים לשמונה. מה/מי העיר אותך? שיחת טלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי XD מה היה הדבר הראשון ששמעת: היי XDD מה היה השיר הראשון ששמעת? last night i dreamt מה אכלת? הרבה O_O בעיקר בשר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? האם נכון לי לעזוב אותו |: מיקום כרגע: ליד המחשב. חדר. על הספה. חג מעודף: פסח? ערוץ מועדף: 10........ מילה אהובה: חומצה להקה אהובה: הסמיטס איזה כיתה את: ', פור גאד סייק. מישהו פה סנילי. בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית:אחותי הגדולה גדולה ^__________^ הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? כן! את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אני לא חושבת. אני פשוט לא את חושבת שאת קרצייה? כשאני רוצה. את חושבת שאת עקשנית? כן. על דברים מאוד מסויימים את אוהבת את עצמך? כן D: בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אף אחד כרגע חסר לך: .. עושה לך טוב להיות איתו: אלוהים הכי מצחיק: חברה שלי ^____^ הכי דפוק: הוא הכי מוזר: ג'ון לנון. הכי כיף לדבר איתו: הבנאדם-היום: שרצית להרוג? הוא, היא שצחקת עליו? היא, הוא שאיכזב אותך? ... שחיבק אותך? בערך חצי מהשכבה שלי ששימח אותך? הרבה שראית איתו סרט? חברות שדיברת איתו בטלפון? הרבה שראית? אמא,אחות איפה היית רוצה לגור בארץ? אובססיבי, הא? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? פרפר נכחד >< יש לך פלאפון?כה למי את מתקשרת הכי הרבה? אליו >< אחותי איזה צלצול יש לך? cherry blossom girl הקול הכי יפה ששמעת? אנוק איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? קלוז אפ של עין של זברה ושומר מסך? סמל של ווינדוס שקופץ כל כמה זמן את רוצה להיות זמרת? כן ולא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לעולם לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כמעט לצערי כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי. בד"כ כן. אלא אם כן לא נעים לי. איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? <אולי> נזם, או הפירס פרות הזה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? בית מה החלום שלך? לנצח איזה ספר היית לוקח לאי בודד? הביוגרפיה של דה- וינצ'י לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? חמישי בלילה מה יכתבו על מצבתך? הייתה מיוחדת. תחסר לנו בעיקר בגלל הפאנקייקס היחודיים שהכינה כל יום ראשון. בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פאנקייקס, אנטרקוט, פוקצ'ה מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, אדום, ירוק. אבל בעיקר דוגמאות מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: הקיור, הסמיטס, דפש מוד מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:........ מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: עומד על נייר, boys dont cry, שחור מתוק מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: קסטרו. קסטרו. קסטרו מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:חוסר סבלנות מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 212 מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: החדר שלו

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif #$%^#@

מהו שמך? מג. תאריך לידה: 28.10 מקום מגורים: מרכז. כמה אחים/אחיות? אח ואחות מוצא: יווניה ותימנייה צבע עיניים? שחור צבע שיער? שחור משקל: מספיק. גובה: מטר ופיסטוק. מאכל אהוב: אורז. צבע אהוב: כחול, חום, ירוק, אפור, אדום דהוי, ורוד, שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: סימבה ממלך האריות. גם טימון ופמבה :]] את שונאת מישהו? לא. סרט אהוב: מלך האריות, בלו קראש ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ. כיתה: מסיימת י"א הפיצה המושלמת שלך: רגילה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קופסא של שוקולית. אתה אוהב לרקוד? רק במצבים מסויימים. יש לך קעקועים? לצערי לא ;[ אם כן, כמה ושל מה? ^^ יש לך פירסינג? כן
אם כן,כמה ואיפה? 8, אינלי כוח לפרט התנסת בעבר בסמים? כן, אבל זה היה סתם. איזה? המ לא זוכרת. ניסית להתאבד פעם? לא, זה נראלי מעשה שטותי וטיפשי. אתה מעשן? כן באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? תקשורת, קולנוע. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אין כזה. מה המבחן האחרון שעשית? בגרות במת'. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? גיבור של כולם, עם חברות. נחייה את הרגע: [ברור] מה מתנגן עכשיו? קצרים, בטלויזיה D: עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד, אין לי כוח לאנשים. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כלום. ווינמאפ לא בשימוש. מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לבצפר, לעשן, לשתות, ללכת לסבתא, לישון, לאכול קצת אוכל של סבתא, לשמוע מוזיקה ישנת טוב אתמול? בכלל לא. תישן טוב הלילה? בתקווה שכן. התקלחת? עוד לא, אני צכה עוד לעשות אימון. אכלת? קצת כן. שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ביקרת בבית ספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן רבת עם מישהו? אמא מאתמול, נחשב? פגשת אדם מפורסם? לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? יחיד :/ עונה אהובה של השנה: סתיו. צבע אהוב: כתבתי למעלה. אינלי כוח שוב תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר רגישות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח ולהיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פ"ת. או ת"א בדירה משלנו מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום לפני כמה שעות אכלת? עכשיו חטיף אנרג'י. התנשקת? וואו. מזמן ;[ עם מי? עם הקוף שלי. התאהבת? מלפני שבועיים פלוס מינוס. במי? בקוף שלי. נשבר לך הלב? מלפני שנה. צחקת? היום. בכית? מזמן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? מזמן. 5 חודשים ככה השתכרת? ^^ לבשת חצאית? וואיי! מזמן קנית בגד? לא זוכרת. הקדישו לך שיר? אתמול בלילה. שיפרו לך את המצברוח? יומשישי. התקלחת: עודמעט נרדמת בשיעור: היום. עשית קניות: מזמן היית חולה: מזמן נחתכת: מזמן החזקת תינוק: מזמן נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום [פעם שלישית גלידה?!] לא ישנת כל הלילה: אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? סבתא חשבת עליו? קוף התקשרת אליו? אפחד התקשר אלייך? קוף פגע בך? לא מדברים עלזה. שימח אותך? שיר היום: באיזו שעה התעוררת? לא התעוררתי. לא ממש ישנתי מה/מי העיר אותך? |: אדון שוקו מה היה הדבר הראשון שאמרת? כסועומו איזה יום קקה מה היה הדבר הראשון ששמעת? חברה. מה היה השיר הראשון ששמעת? צלצול בצפר חח מה אכלת? כלום. בטח איזה חטיף של בוקר. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שהזמן יעבור מיקום כרגע: חדרשלי. חג מעודף: פורים ושבועות ערוץ מועדף: VOD מילה אהובה: אפיזודה להקה אהובה: יש כמה. כעיקרון לייפהאוס וטייק דאת'. איזה כיתה את: מסיימת י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: רבקה
הבנאדם הכי יפה שראית: אנלא אובייקטיבית לגמריי. הפאדיחה הכי גדולה שלך: וואי משו בבומבמלה. הדבר הכי מטורף שעשית: יש מלא. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: 'באלי עלייך' את חושבת שאת יפה? לפעמים שיוצא את חושבת שאת צבועה? לחלוטין לא את חושבת שאת קנאית? שצריך כן. לפעמים זה טו מאץ' את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? מאד. את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: קוף, אבא חסר לך: קוף, אבא, טל עושה לך טוב להיות איתו: טל, קוף הכי מצחיק: שחף הכי דפוק: אני הכי מוזר: דניאלצ' הכי כיף לדבר איתו: שקד, טל, חן ומור הבנאדם-היום: מה שרצית להרוג? לא חשוב שצחקת עליו? מישו באוטובוס שאיכזב אותך? לא מדברים עלזה. שחיבק אותך? סבתוש. ששימח אותך? סבתוש שראית איתו סרט? החבורה! שדיברת איתו בטלפון? קוף שראית? אחותי איפה היית רוצה לגור בארץ? פ"ת. או כל מקום שלנו איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חברים! חח יש לך פלאפון? כן למי את מתקשרת הכי הרבה? לא מתקשרת איזה צלצול יש לך? מלך האריות הקול הכי יפה ששמעת? חחח לאדעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי. ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא ממש. את רוצה להיות שחקנית? ישמצב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן, מה אני ילדת כאפות!? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? בטח משו באוזן ימין. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה. מה החלום שלך? להצליח להשיג ת'מטרות שלי. [נשמע פלצני נכון!?] איזה ספר היית לוקח לאי בודד? כלום. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? 10.6.03 מה יכתבו על מצבתך? 'עשתה חיים' בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אורז, שוקולד ושניצל תירס מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום, שחור ואדום מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: יש מלא. דיי נו מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: |: מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: |: מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: בלו בירד, בלו בירד...וואנס :]] מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: ציניות, חוש הומור ועקשנות מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אדישות, חוסר אמון וקצת קנאות. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: בידור ישראלי, VOD וערוצי הסרטים. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: פ"ת, תל אביב וים. כל מקום שהקוף שלי נמצא בו מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: בלו קראש, הניצוץ וסלאח שבתי. מהם 3 השירים האהובים עלייך: גאולה, גאולה ומכה אפורה. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים, האלופה והבורר מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לאכול חומוס. טוב אולי כן מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אני כריסטיאנה פ. זהו מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: לאדעת נו. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: קולנוע. זהו!!!!!!11 מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, לביאה ואוגרים מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: שוקולד, מסטיק וזהו מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: סבתוש, אחותי ומלא חברות מהבצפר מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: טל, קוף ואדוה מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשמוע מוזיקה, לדבר עם חברים ולענות על שאלונים. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני איעלם. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: שיער. חח מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתמתחת, מעיפה ת'כלבה שלי מהרגליים שלי, וחושבת עליה מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים, אסמס לילה טוב ושומעת קצת מוזיקה/רואה טלויזיה.

דנטל

New member
סיוט (ויש פה שאלות שחוזרות על עצמן ../images/Emo4.gif)

מהו שמך? דנה תאריך לידה: 9/4 מקום מגורים: ת"א כמה אחים/אחיות? 1 מוצא: רומניה צבע עיניים? תכלת צבע שיער? חום משקל: 108 גובה: 1.72 מ' מאכל אהוב: סטייק לבן צבע אהוב: אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: פלוטו את שונאת מישהו? ברור סרט אהוב: הסיוט שלפני חג המולד ספר אהוב: המאהב - א.ב. יהושע כיתה: כ"ח הפיצה המושלמת שלך: פפרוני אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קלידים אתה אוהב לרקוד? כן יש לך קעקועים? כן אם כן, כמה ושל מה? 6 - שדון, שטן קטן, חתול סומר, תולעת שרה, צמיד, אות סינית יש לך פירסינג? כן אם כן, כמה ואיפה? 2 - איבר מין, לברט מתחת לשפה התנסת בעבר בסמים? לא איזה? - ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? לא באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? למדתי במגמת ספרות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מלצרות מה המבחן האחרון שעשית? להפעיל זיקוקין מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכרת נחיה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מייל, תיבת המסרים, ספרית מוסיקה, ווינאמפ מה הספקת כבר לעשות היום? לעבוד ישנת טוב אתמול? יחסית תישן טוב הלילה? לא יודעת התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? לא ביקרת בבית ספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן רבת עם מישהו? לא ממש פגשת אדם מפורסם? לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: אדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טפשות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בצהרים אכלת? בצהרים התנשקת? בין שישי לשבת עם מי? לא זוכרת עכשיו איך קוראים לו התאהבת? לפני כמה שנים במי? יגאל נשבר לך הלב? לפני כמה שנים צחקת? היום בכית? לפני כמה שנים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה שנים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני כמה שנים חיבקת מישהו/י? לפנות בוקר עישנת? לפני המון שנים שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? לפני כמה שבועות לבשת חצאית? לפני כמה שנים קנית בגד? לפני כמה שבועות הקדישו לך שיר? מעולם לא, למיטב זכרוני שיפרו לך את המצברוח? היום התקלחת: היום נרדמת בשיעור: מעולם לא עשית קניות: היום היית חולה: לפני כמה חודשים נחתכת: שריטות נחשב? כי היום ואתמול החזקת תינוק: איככככככככככככככככ, נראה לי שמעולם לא נסעת באוטובוס: בחמש וחצי בבוקר חיבקת מישהו: לפנות בוקר לא ישנת כל הלילה: בלילה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחי חשבת עליו? עידן התקשרת אליו? איזה מישהו מטעם העבודה התקשר אלייך? הבוס שלי פגע בך? חני שימח אותך? יוסי היום: באיזו שעה התעוררת? 14:00 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? סלט ולחמניה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני צריכה לישון אצל אמא שלי מיקום כרגע: ת"א חג מועדף: זה עם הכי הרבה חופש ערוץ מועדף: MTVBase מילה אהובה: פאק להקה אהובה: פנתרה איזה כיתה את: כ"ח בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וני דפ הפאדיחה הכי גדולה שלך: להחליק ברחוב הדבר הכי מטורף שעשית: מצנזרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: שהיא זונה את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרציה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אבא שלי חסר לך: יגאל עושה לך טוב להיות איתו: ערן הכי מצחיק: אחי הכי דפוק: אסף הכי מוזר: מרב הכי כיף לדבר איתו: ערן הבנאדם-היום: שרצית להרוג? אפי שצחקת עליו? נתי שאיכזב אותך? עמית שחיבק אותך? מיקי ששימח אותך? ברק שראית איתו סרט? אף אחד שדיברת איתו בטלפון? דוד שראית? דוד איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? נשואים פלוס יש לך פלאפון? כן למי את מתקשרת הכי הרבה? חני איזה צלצול יש לך? סאות'פארק הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני וסאבלימינל ושומר מסך? האור והצל את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? אפשרי עוד אחד באיבר המין אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? סיימת את המשכנתא, למשל מה החלום שלך? להמשיך להיות מאושרת איזה ספר היית לוקח לאי בודד? המאהב - א.ב. יהושע לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? שאבא שלי מת ושגיליתי ליגאל שאני מתאהבת בו מה יכתבו על מצבתך? שהייתי מאושרת בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סטייק לבן, קלמארי, צלופח מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: שחור, לבן, כחול מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: סאבלימינל, לודאקריס, פנתרה מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ערן, חני, יוסי מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: האור מציון, האור והצל, בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא סובלת מותגים מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: כנות, ישירות, אסרטיביות מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: ביישנות, עצבנות, עצלנות מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: MTVBase, נשיונל ג'אוגרפיק, 10 מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מסיבה, מיטה, מסעדה מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: הסיוט שלפני חג המולד, סאות'פארק, אדוארד ידי מספריים מהם 3 השירים האהובים עלייך: האדריכלים, זה הגיע עד לכאן, בית הספר הישן מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: שניות מאסון, פימפ מיי רייד, אסונות תעופה מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות, בעד שום מחיר שבעולם: לאכול ג'וק, לעשות ילדים, להרוג מהם 3 הספרים האהובים עלייך: המאהב, שעשועי מין, להפרד מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מאושרת, מאושרת, מאושרת מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: לשון, מתמטיקה, הנדסה מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתולים, דובים, ארנבים מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: קמפרי אשכוליות, אשכוליות אדומות, רום צימוקים מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחי, הבוס שלי, השומר של הסופר מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: ערן, יוסי, חני מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לגלוש בפורומים, לבדוק מיילים, לשמוע מוסיקה מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: תגיע השעה חצות, יהיה פה אוכל, השאלון יסתיים מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: פחות מסיבות, יותר כאבי רגליים, יותר כסף מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מנסה לחזור לישון, מנסה להוציא את עצמי מהמיטה, נכנסת להתרחץ מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: סוגרת את מסך המחשב, נכנסת למיטה, מקוה להרדם

hilonet14

New member
עונההההההההההההההההה

מהו שמך? הילה תאריך לידה: 23.8.92 מקום מגורים: באר שבע כמה אחים/אחיות? 2 אחיות מוצא: עירקית צבע עיניים? חום צבע שיער?חום משקל:50 גובה:מטר חמישים ומשהו כמעט 60 מאכל אהוב: אוכ של אמא צבע אהוב: כל הצבעים דמות אהובה מסרטי ילדים: מיקי מאוס את שונאת מישהו? לא סרט אהוב: טיטאניק ספר אהוב: אין כיתה: ט' הפיצה המושלמת שלך: עם טונה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא אתה אוהב לרקוד?כן יש לך קעקועים? לא אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? לא אם כן,כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים?לא איזה?לא ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? לא באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? שנה הבאה במד"ח קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? סקסולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? חשפנית מה המבחן האחרון שעשית? לשון מה הסרט האחרון שראית ועם מי?"הקמע" וראיתי לבד נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר וחלון של אייסי מה הספקת כבר לעשות היום? להיות אצל אחותי ישנת טוב אתמול? בערך תישן טוב הלילה? נראה לי התקלחת? כן אכלת? לא! גרררררררר שתית? לא ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ביקרת בבית ספר?בבוקר ראית סרט? כן ישנת?כן חיבקת מישהו? כן רבת עם מישהו? כן! פגשת אדם מפורסם? לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים?זוגית עונה אהובה של השנה:קיץ צבע אהוב:כל הצבעים תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: נצלנות, חמדנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח בכל מה שצריך איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בחו"ל כמובן, לא משנה איפה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני כמה שעות אכלת? כנ"ל התנשקת? עדיין לא עם מי? התאהבת? לפני חודשיים במי?בחיים נשבר לך הלב? בערך צחקת? לפני חצי שעה או שעה בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לשחר XD מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? גם היא אמרה לי חיבקת מישהו/י? את שחר עישנת? לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים השתכרת? לא השתכרתי עדיין לבשת חצאית? לא זוכרת ממזמן קנית בגד? אולי לפני שבועיים ככה הקדישו לך שיר? אתמול
שיפרו לך את המצברוח? היום התקלחת? הרגע יצאתי ממקלחת נרדמת בשיעור: לא נרדמת בשיעורים עשית קניות: לפני שבועיים, של בגדים היית חולה: לא זוכרת נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: היום נסעת באוטובוס: לא זוכרת ממזמן חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: לפני כמה ימים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אור חשבת עליו? אור התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? נגה פגע בך? קרן שימח אותך? חיים היום: באיזו שעה התעוררת? 07:45 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה היה השיר הראשון ששמעת? לךא זורת מה אכלת? מלפפון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ממי אני לוקחת את החומר למבחן בביולוגיה מיקום כרגע: אני בחדר שלי חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: ערוצי סרטים מילה אהובה: מניינים להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרס איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: אמממ לא יודעת הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא יודעת הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? בערך את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?לא את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?גם וגם בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:סבתא חסר לך: סבתא עושה לך טוב להיות איתו: חיים הכי מצחיק: עדי הכי דפוק: יעקוב הכי מוזר: שמעון הכי כיף לדבר איתו: אור הבנאדם-היום: שרצית להרוג? אמא ... אבל אני עדיין מתה עליה שצחקת עליו? שחר XD שאיכזב אותך? חיים וקרן שחיבק אותך? שחר אמא קרן ששימח אותך? חיים שראית איתו סרט? לבד ראיתי היום שדיברת איתו בטלפון? נגה שראית? אור קרן שחר אמא דני איפה היית רוצה לגור בארץ? אילת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אבא חורג אמא חורגת יש לך פלאפון? יאפ למי את מתקשרת הכי הרבה? אני בקושי מתקשרת, נותנת לאחרים להתקשר אליי איזה צלצול יש לך? לא יודעת הקול הכי יפה ששמעת? של רובי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של רובי כמובן ושומר מסך? אין לי שומר מסך את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה נושא הסידרה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יאפ כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? לא אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת... וגם משתמשת מה החלום שלך? אין לי חלום איזה ספר היית לוקח לאי בודד? ספר רומנטי לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?לרגע שהמצב התחיל להידרדר מה יכתבו על מצבתך? לא רוצה לחשוב על זה בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: לא יודעת מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: הכל מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: רובי וויליאמס, רד הוט ואוונסנס מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אור בר ועדי מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: של רובי, הכל מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: נו ניים, פוקס, TNT מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא יודעת מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: בלגניסטית, מתעצבנת מהר מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: סרטים, אמטיוי, ריאלטי טיוי מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: חול מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ?......... אין לי כוח לענות על שאלות כאל סורי :) מהם 3 השירים האהובים עלייך: של רובי מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: לוחשת לרוחות מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להיות זונה מהם 3 הספרים האהובים עלייך: לא יודעת מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: לא יודעת מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית חשבון ופיזיקה מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול כלב וסוס מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: וני עם שקולד מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אור אמא אבא קרן שחר מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לישון מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורומים מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: להירדם מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מראה חיצוני... מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חוזרת לישון מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים

../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo178.gif

מהו שמך? לימור תאריך לידה: 28.5.88 מקום מגורים: פ"ת כמה אחים/אחיות? 3 אחים גדולים מוצא: חצי פרסיה. רבע מרוקאית ורבע טורקיה צבע עיניים? חום כהה צבע שיער? חום כהה משקל: 53 אולי יותר אולי פחות גובה: 1.60 מאכל אהוב: סושי
צבע אהוב: סגול דמות אהובה מסרטי ילדים: ממ ארתור את שונאת מישהו? כן סרט אהוב: גאולה. אבל לא הכי אהוב ספר אהוב: נו הארי פוטר. היחידים שקראתי כיתה: י'ב הפיצה המושלמת שלך: עם בצל ותירס אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא אתה אוהב לרקוד? לא יש לך קעקועים? לא אם כן, כמה ושל מה? ^ יש לך פירסינג? לא אם כן,כמה ואיפה?^ התנסת בעבר בסמים? לא איזה? ^ ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? לא באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? מזכירות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אממ גרפיקה ממוחשבת. זה נשמע מעניין איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה מה המבחן האחרון שעשית? ממ אנגלית מה הסרט האחרון שראית ועם מי? טוקסידו עם ג'אקי צ'אן וג'ניפר לאב יואיט נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? סתם מנגינה מהטלויזיה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אה. לפני רגע זה היה שתיים. אבל הן פיתאום כבר לא שולות שום דבר \: איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ואייסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? אני מקווה התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ביקרת בבית ספר? לא ראית סרט? כן ישנת? קצת חיבקת מישהו? לא רבת עם מישהו? לא פגשת אדם מפורסם? לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: השאלה הזאת כבר היתה - סגול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: גאוותנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת ולהצליח בחיים ובכל דבר שאני אפנה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ירושלים \: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? יום חמישי :S אכלת? לפני איזה שעה התנשקת? 3 שבועות עם מי? ממ איתה התאהבת? היום בבוקר מחדש במי? בה כמובן נשבר לך הלב? אממ לפני שבוע צחקת? לפני שעה בכית? שבוע שעבר ביום הולדת שלי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום בבוקר. יותר נכון זה היה SMS והיה רשום בו "אוהב" מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מקודם. אבל יותר נכון זה היה הודעה במסן והיה רשום בה "אוהבת" חיבקת מישהו/י? יום שישי עישנת? לא עישנתי שתית משקה אלכוהולי? יום חמישי השתכרת? אף פעם לבשת חצאית? לפני חודש קנית בגד? יום שישי. חולצה עם הציור של סנופקין בתחנה המרכזית ירושלים הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר התקלחת: לפני כמה שעות נרדמת בשיעור: אממ לפני 3 שבועות עשית קניות: יום שישי. החולצה שקניתי היית חולה: מזמן נחתכת: שבוע שעבר החזקת תינוק: אממ לפני חודש נראה לי נסעת באוטובוס: יום שישי חיבקת מישהו: יום שישי (וואי זה חוזר על עצמו) לא ישנת כל הלילה: אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא חשבת עליו? עליה התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? תמר פגע בך? לא משנה =\ שימח אותך? היא היום: באיזו שעה התעוררת? עשרים ל 12 מה/מי העיר אותך? היא מה היה הדבר הראשון שאמרת? וואי לא זוכרת \: אבל אני זוכרת מה כתבתי לה ב SMS מה היה הדבר הראשון ששמעת את הצילצול של הפלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? קציצה עם תפוח אדמה ואורז איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה יהיה איתנו. מיקום כרגע: סלון חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: ביפ מילה אהובה: מאמי להקה אהובה: סטיינד. אוונסנס איזה כיתה את: שוב השאלה הזאת?! י'ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: וואי אני לא זוכרת איך לספר אותה אבל היא היתה מצחיקה הבנאדם הכי יפה שראית: שרליז ת'רון הפאדיחה הכי גדולה שלך: ממ אני לא אומר
הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא עושה דברים מטורפים הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: גם לא את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? כולם צבועים את חושבת שאת קנאית? מאוד את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אליה
חסר לך: היא. למרות שאני מדברת איתה כל יום \: עושה לך טוב להיות איתו: החברות המדהימות שלי. ואיתה כמובן הכי מצחיק: היא ורעות הכי דפוק: רעות הכי מוזר: רעות הכי כיף לדבר איתו: אסתר ועדי הבנאדם-היום: שרצית להרוג? אף אחד שצחקת עליו? אף אחד שאיכזב אותך? אף אחד שחיבק אותך? אף אחד ששימח אותך? היא שראית איתו סרט? אבא חח שדיברת איתו בטלפון? אף אחד שראית? את כל בני הבית. חוץ מאחי שגר בחו"ל ): איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א וגם ירושלים כדי להיות קרובה אליה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים יש לך פלאפון? כן למי את מתקשרת הכי הרבה? אמא אני חושבת איזה צלצול יש לך? וניל - סיון שביט הקול הכי יפה ששמעת? נורה ג'ונס אולי. ממ לא יודעת יש הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של עץ עם עלים וורודים ורקע של שמים ודשא לבן ושומר מסך? משו של המחשב את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? ממ אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אוי.. היו כמה פעמים שלא התכוונתי. אבל כשאמרתי היום שאני אוהבת ממש לא שיקרתי איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ממ עוברה לגור לבד וקונה לי המון בגדים ונעליים שאני ממש צריכה ורוצה
מה החלום שלך? להיות שפית מצליחה ולבשל למפורסמים בחו"ל ולחיות עם אהבת חיי ושהיה לנו חתול או כלב ונחיה באושר ועושר איזה ספר היית לוקח לאי בודד? שום ספר. אולי את הספר האחרון של הארי פוטר כי עדיין לא קראתי אותו לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לנשיקה הראשונה
מה יכתבו על מצבתך? את מה שכותבים על כל מצבה.

המשך...

בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סושי. בורגראנץ' ופיצה מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור. כחול ואדום מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אוונסנס. סטיינד. נורה ג'ונס מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אין כזה דבר אצלי הכי טובות \: מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: ממ את החדש של רונה קינן. את השני והשלישי של בריטני מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקס. פוקס ופוקס
מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אין כאלה \: מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: ביישנות. חוסר ביטחון ולפעמים ילדותיות מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ. 3 ו 22 מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: איתה שזה בירושלים ואז איתה במיטה במצב כפיות. ואז לראות את הפנים שלה בבוקר מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אבודות והוזות. מצ לצעוק 2 ומת לצעוק 3 מהם 3 השירים האהובים עלייך: אין כזה מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סאות'פארק. שי ודרור וסיינפלד מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לא עולה לי שום דבר לראש מהם 3 הספרים האהובים עלייך: הספרים היחידים שקראתי הם של הארי פוטר. אז 3 ספרים מהסידרה מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: להיתגייס. למצוא עבודה שתתאים לי ושאני יאהב אותה ושאני ארוויח בה טוב. ואולי גם להיתחתן מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית. אנגלגית ואנגלית מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול. כלב ואפרוח מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: מה זאתאומרת? איזה טעמים אני אוהבת? כי זה טעמים. אז פיסטוק. תות ובננה מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אבא.אחי ואחי השני מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: איתה. אסתר ותמר מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: להיתכתב במסן. לכתוב בבלוג שלי ולקרוא בפורום לסביות מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שהיא תעמוד מול פתח בייתי. שהיא תשלח לי SMS ולשמוע שזכינו בלוטו מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: יהיה לי ביטחון עצמי. אני כבר לא אהיה ילדותי. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מסתכלת על השעון שבפלאפון. אומרת את ברכת "מודה אני" (אני לא מצפה מאף אחד שיבין מה זה) ואז הולכת לעשות פיפי!! מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים. פיפי ואז שוטפת ידיים

עונה../images/Emo3.gif

מהו שמך? אור תאריך לידה: 29.8 מקום מגורים: רמת גן כמה אחים/אחיות? אח 1 מוצא: טורקיה / מיצריה צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: >< גובה: לע דעת מאכל אהוב: פסטהה צבע אהוב: שחור וורוד דמות אהובה מסרטי ילדים: קאספר XB את שונאת מישהו? לע אלא אם כן הוא עשה לי ממש רע סרט אהוב: מלא ספר אהוב: הארי פוטר כיתה: י"א הפיצה המושלמת שלך: זייתים שחורים אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פעם על אורגן .. אתה אוהב לרקוד? לע יש לך קעקועים? לע אם כן, כמה ושל מה? >< יש לך פירסינג? לע אם כן,כמה ואיפה? >< התנסת בעבר בסמים? לע איזה? >< ניסית להתאבד פעם? לע אתה מעשן? לע באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? חשבונאות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זנות מה המבחן האחרון שעשית? חשבונאות נראה לי מה הסרט האחרון שראית ועם מי? עם אח שלי .. איזה משו במחשב נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? וורד .. אייסי .. מסן .. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום XB ישנת טוב אתמול? כע תישן טוב הלילה? הלוואי התקלחת? כע אכלת? כע שתית? כע ראית טלויזיה? כע התכתבת אונליין? כע ביקרת בבית ספר? כע ראית סרט? לע ישנת? כע חיבקת מישהו? כע רבת עם מישהו? לע פגשת אדם מפורסם? לע כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? יחיד וחצי עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: שחור וורוד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים וחשים התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? לפני כמה ימים עם מי? חבר שלי
התאהבת? כע
במי? בחבר שלי XB נשבר לך הלב? לע צחקת? היום בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כע
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כע חיבקת מישהו/י? כע עישנת? לע שתית משקה אלכוהולי? לפני שנה בערך השתכרת? כנ"ל לבשת חצאית? לפני כמה חודשים קנית בגד? לפני כמה שבועות הקדישו לך שיר? אממ בערך לפני כמה שעות חח שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה דקות התקלחת: לפני כמה שעות נרדמת בשיעור: מזמן עשית קניות: היום היית חולה: עכשיו
נחתכת: מזמן החזקת תינוק: מזמן נסעת באוטובוס: לפני כמה ימים חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: לפני כמה שבועות מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא שלי חשבת עליו? ידיד שלי התקשרת אליו? חברה שלי התקשר אלייך? מישהי מעבודה שחיפשתי פגע בך? אממ אפחד שימח אותך? ידיד היום: באיזו שעה התעוררת? 5 .. 6 .. 7 מה/מי העיר אותך? אמא ושעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אמרתי לאח שלי תדליק ת'אור XB מה היה הדבר הראשון ששמעת? ת'שעון מעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? כנ"ל מה אכלת? אממממממממממממממ פסטה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שרציתי לקנות משו מיקום כרגע: סלון חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: 2 מילה אהובה: אהבה להקה אהובה: MCR איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לע זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: אממ
הפאדיחה הכי גדולה שלך: לע זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: בנג'י הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: מלא את חושבת שאת יפה? לע את חושבת שאת צבועה? לע את חושבת שאת קנאית? כע את חושבת שאת קרצייה? לע את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? בערך בזבזנית או חסכנית? מנסה לחסוך בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: חבר שלי חסר לך: חברה עושה לך טוב להיות איתו: ידיד וחבר הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: חבר שלי XBB הכי מוזר: ידיד הכי כיף לדבר איתו: ידיד הבנאדם-היום: שרצית להרוג? אח שלי שצחקת עליו? אפחד שאיכזב אותך? הוממ אפחד שחיבק אותך? אח ששימח אותך? ידיד וחבר שראית איתו סרט? אח שדיברת איתו בטלפון? חברה שראית? חברה איפה היית רוצה לגור בארץ? בבית שלי עכשיו איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים XB יש לך פלאפון? כע למי את מתקשרת הכי הרבה? חבר וחברה איזה צלצול יש לך? משו של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? הרבה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושל אחי כשהיינו קטנים ושומר מסך? כתוביות את רוצה להיות זמרת? לע דעת את רוצה להיות שחקנית? אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה הסידרה ומה אני מרוויחה בסוף אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? לע צה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חופשה? או קונה לעצמי משו מה החלום שלך? להצליח איזה ספר היית לוקח לאי בודד? הארי פוטר לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? להרבה רגעים משמחים מה יכתבו על מצבתך? המלאך שהלך
בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פסטה פסטה פסטה מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור וורוד וחום מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: MCR , גוד שארלוט , דה אול אמריקן רג'קטס מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אלינור, עידן, דינרה מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: דיסקים שאני צורבת ושצורבים לי
מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקס, אממ סטוצי זה חברה?
חח אממ ולע דעת מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: חברה טובה, יודעת להקשיב, אחראית מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אממ ביישנית, חסרת עמוד שידרה, ולע ממש מצחיקה מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 2 ו 1 <אין לי כבלים ..> מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מיטה .. מיטה .. ומיטה XB מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: הומממ לע דעת אני אוהבת הכול מהם 3 השירים האהובים עלייך: מלאאא מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אמממ כל התוכניות המצחיקות אני לע זוכרת עכשיו
מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אין דבר כזה .. אם יאיימו לפגוע במישו שממש קרוב אלי אני מוכנה לעשות הכול .. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אמממממממ הארי פוטר XB מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: לע יודעת העיקר שאני ירוויח טוב XB מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אממממ אנגלית .. היסטוריה .. וספרות מהם 3 החיות האהובות עלייך: דולפין, פינגווין, וכלב מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: וניל עם פצפוצי שוקולד, בננה, ולע דעת מה שיש מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חברה, ידיד, סתם אנשים בקניון נחשב? XB מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: ידיד, חבר, ו...... אפחד מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורומים, מוזיקה והתכתבויות מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: אני ירגיש טוב יותר, שאני ילך לישון, שאני יעשה ת'פיפי שאני מחכה לו כבר חצי שעה מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: יהיו לי ילדים , עבודה , בית לבד מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פותחת עיניים, מכבה ת'שעון מעורר , הולכת לצחצח שיניים מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מתקלחת, חושבת על היום שעבר עלי, אומרת תפילת שמע

וואו,חופר ממש!../images/Emo219.gif

מהו שמך?לוטן תאריך לידה:26.4 מקום מגורים:יבנה כמה אחים/אחיות?2 מוצא:מפגר צבע עיניים?חום-ירוק צבע שיער?חום-ג'ינג'י משקל:של סומו גובה:של ג'ירפה מאכל אהוב:סלטD: צבע אהוב:שחור&אדום דמות אהובה מסרטי ילדים:לא אוהבת את שונאת מישהו?כן סרט אהוב:"רקוויאם לחלום" ספר אהוב:"שק של עצמות" כיתה:ו' הפיצה המושלמת שלך:עם תירסD: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה אתה אוהב לרקוד?ממש לא יש לך קעקועים?לא יש לך פירסינג?לא ;; התנסת בעבר בסמים?לא ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן?לא באיזו מגמה את לומדת בביה"ס?היום אמא שלי רושמת אותי למגמת אומנות D: *מאושרת* קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא יודעת מה המבחן האחרון שעשית?המ *חושבת*. המיפוי להקבצות של מתמט'. ראיתי את הציון,יצא נוראי. אבל שנה הבאה נהיה בהקבצות רק באנגלית D:. ויש לי 99 מה הסרט האחרון שראית ועם מי?"הצעקה" עם מירב נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?קיל אול יור פרינדס-מכ"ר עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?לא מדברת עם אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?פורום 1402,מסנג'ר,וורד [פאנפיק],איסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום?שונאת את השאלות האלו ישנת טוב אתמול?כנ"ל תישן טוב הלילה?נו התקלחת?אתמול אכלת?מקודם שתית?עכשיו D: ראית טלויזיה?אתמול התכתבת אונליין?אתמול ביקרת בבית ספר?לפני 26 דק' ראית סרט?לפני שבוע ישנת?אתמול חיבקת מישהו?היום רבת עם מישהו?היום פגשת אדם מפורסם?כןD:::. טלמוסריכפרותXD כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים?כזאתי שנפתחת לעוד אחת עונה אהובה של השנה:סתיו צבע אהוב:נשאל תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:יש כ"כ הרבה! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שמיוז יבואו כבר לארץ -__-"? אין לי ממש תקווה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?הבוקר אכלת?מקודם התנשקת?אף פעם התאהבת?שנה שעברה במי?לא עניינכםD: נשבר לך הלב?אף פעם צחקת?לא זוכרת,לא היום בכית?היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אף פעם מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנ"ל חיבקת מישהו/י?היום עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?שבוע שעבר השתכרת?אם להשתכר משוקו עם קולה נחשב-אז יום שישי לבשת חצאית?כיתה א' קנית בגד?לא זוכרת הקדישו לך שיר?נראה לי שאף פעם שיפרו לך את המצברוח?אתמול התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:היום עשית קניות:לא זוכרת היית חולה:ממזמן נחתכת:היום החזקת תינוק:אתמול נסעת באוטובוס:לא זוכרת חיבקת מישהו:היום,נו,זה נשאל מלא פעמים! ><" לא ישנת כל הלילה:שלשום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו?חברה שלי התקשרת אליו?לידור התקשר אלייך?לידורXD פגע בך?ילדה מהכיתה שלי שימח אותך?חברה טובה היום: באיזו שעה התעוררת?6:15 מה/מי העיר אותך?הפלא' ><" מה היה הדבר הראשון שאמרת?"לך להזדיין" P: מה היה הדבר הראשון ששמעת?את חברה שלי צורחת. זה השעון מעורר שלי |: מה היה השיר הראשון ששמעת?דה פיר בלהבלהבלה-ברינג מי מה אכלת?הרבה דברים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מתי נגמר בי"ס כבר לעזאזל מיקום כרגע:מצוין? |: חג מעודף:אין ערוץ מועדף:MTV,הוט 3 מילה אהובה:בובP: להקה אהובה:מכ"ר,מיוז,דה יוזד איזה כיתה את:שאלות מ מ ו ח ז ר ו ת ! ><" בדיחה שגרמה לך לצחוק:הרבה זמן בדיחות לא מצחיקות כבר הבנאדם הכי יפה שראית:לא ראיתי בנאדם יפה באמת הפאדיחה הכי גדולה שלך:ישיבה על מנגל הדבר הכי מטורף שעשית:ישיבה על מנגל? הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכרת את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לפעמים את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בד"כ בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו:עדי [לא המורה שלי] חסר לך:כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו:אף אחד,לא כרגע הכי מצחיק:אלמוג הכי דפוק:המ הכי מוזר:המ הכי כיף לדבר איתו:אלמוג,עדי הבנאדם-היום: שרצית להרוג?ילדה אחת שצחקת עליו?כנ"ל שאיכזב אותך?אף אחד שחיבק אותך?אלמוג ששימח אותך?אלמוג שראית איתו סרט?אף אחד שדיברת איתו בטלפון?לידור שראית?לידור,במחשבD:: איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?לא אוהבת יש לך פלאפון?כן למי את מתקשרת הכי הרבה?לידור,דנה,שי,מירב איזה צלצול יש לך?נובמבר ריין-גאנס&רוזס הקול הכי יפה ששמעת?יש המון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ג'רארד ואליזהD:: ושומר מסך?של מייקרוסופט את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?ממש לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?בד"כ לא איפה את רוצה פירסינג אם בכלל?לא יודעת. באף בטוח אני רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קודם כל מחייכת וצורחת מאושר מה החלום שלך?אין לי איזה ספר היית לוקח לאי בודד?לא יודעת לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?יש כ"כ הרבה מה יכתבו על מצבתך?"כאן מתה בכיף-לוטןD:" בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:סלט,שניצל,צ'יפס מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:כחול כהה,שחור,אדום מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:מיוז,דה יוזד,מכ"ר מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:מאי,אלמוג,דר מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:כרגע-אבסולושן,לייז טו דה ליירס,בוליטס מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:לא יודעת מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:שונאת שאלות כאלו מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:.. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:AXN,MTV,הוט 3 מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:ת"א,בחדר וזהו מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:"רקוויאם לחלום","נורביט" וזהו כרגע מהם 3 השירים האהובים עלייך:אין רק 3 מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:"הישרדות","ווילד בויז","שנות ה-70" מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לא יודעת,יש הרבה מהם 3 הספרים האהובים עלייך:-- מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:3 זה יותר מידי מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:לא"י וזהו מהם 3 החיות האהובות עלייך:חתולים וזהו מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת:יש יותר מידי מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אחותי,אלמוג,לידור מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:עדי,שחר וזהו מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:תפוז מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שאני אצליח להרדם מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:לא יודעת,מקווה שהרבה מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:שונאת את השאלות האלו מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:כנ"ל

t0mi

New member
עונה =]

מהו שמך? גל תאריך לידה: 21.9.90 מקום מגורים: כפר סבא כמה אחים/אחיות? אחת מוצא: צרפתיה, ארגנטינאית, סורית ופולניה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 55 גובה:1.70 מאכל אהוב: סיני
צבע אהוב: כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: פו הדב את שונאת מישהו? כן סרט אהוב: החיים יפים ספר אהוב: - כיתה: י"א הפיצה המושלמת שלך: הפיצה שליד סבתא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא אתה אוהב לרקוד? כן יש לך קעקועים? לא אם כן, כמה ושל מה? - יש לך פירסינג? אממ בערך אם כן,כמה ואיפה? באזניים ורוצה גם באף התנסת בעבר בסמים? לא איזה? - ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? לא באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? קולנוע וביולוגיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אממ אולי איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה :p מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אממ לא זוכרת :S נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? untitled-simple plan עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?יש לי טראומה מההצפה של אתמול אז אני לא מחוברת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, אימיול מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לתגבור באזרחות, ותיכף אני הולכת לקניון ישנת טוב אתמול? ככה ככה תישן טוב הלילה? אולי התקלחת? לא אכלת? כן שתית?לא ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? לא ביקרת בבית ספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן =] חיבקת מישהו? כן רבת עם מישהו? לא פגשת אדם מפורסם? כן כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? יחיד :( עונה אהובה של השנה: סתיוו צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לנסוע לאוסטרליה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר, ועכשיו עוד פעם אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? יום שישי עם מי? ידיד שלי התאהבת? עד עכשיו.... במי? בחבר של חברה שלי :( :( :( נשבר לך הלב? כרגע צחקת? לפני שעה בכית? יום שישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? עכשיו חיבקת מישהו/י? בבוקר עישנת? אממ...לפני שבועיים בערך שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? חחח לפני חודשיים בערך לבשת חצאית? לפני חודש... קנית בגד? בע לא זוכרת הקדישו לך שיר? :( שיפרו לך את המצברוח? לפני כמה רגעים התקלחת: אתמול בלילה נרדמת בשיעור: היום עשית קניות: איזה קניות? היית חולה: מזמןןן נחתכת:לא זוכרת החזקת תינוק:חחח ממש מזמן נסעת באוטובוס: לא יודעתתת חיבקת מישהו: היום בבוקר, אמרתי כבר לא ישנת כל הלילה: לא מזמן, אבל לא זוכרת בדיוק מתי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? השיפוצניק :p חשבת עליו? זה שאני רוצה התקשרת אליו? חברה שלי התקשר אלייך? חברה שלי פגע בך? האקס שלי שימח אותך? חברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 8 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? ממממממממ מה היה הדבר הראשון ששמעת: את השיפוצניקים עם המקדחות מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? המבורגר סויה בלחמנייה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "מתי השיפוצניקים ילכו" מיקום כרגע: מול המחשב בחדר שלי חג מעודף: חנוכהה ערוץ מועדף: 4-ביפ מילה אהובה: סבבה להקה אהובה: גרין דיייייייייייייי
איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי באמת כוח לזה הבנאדם הכי יפה שראית: ילד מהשכבה שלי הפאדיחה הכי גדולה שלך: היו הרבה הדבר הכי מטורף שעשית:חחחחחחח נכנסתי למכונית עם שני חיילים שהכרתי שעה לפני. אבל האמת אני לא עושה חשבון לאף אחד אז עשיתי הרבה דברים מטורפים מאד....גם יותר מזה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לוזוכרת.. את חושבת שאת יפה? לפםעמים את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת, לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כןכןכן את חושבת שאת עקשנית? לא מספיק את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בטירוף בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אליו...:( חסר לך: חברה שלי עושה לך טוב להיות איתו: חברה שלי והוא... הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: ידיד שלי הכי מוזר: ידיד שלי הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי הבנאדם-היום: שרצית להרוג? ילדה מהכתה שלי שצחקת עליו?לא זוכרת שאיכזב אותך? המורה שלי למתמטיקה שחיבק אותך? חברה שלי ששימח אותך? חברה שלי שראית איתו סרט? היום? אף אחד... שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי שראית? כל מיני איפה היית רוצה לגור בארץ? כפר סבא איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? צער גידול בנות יש לך פלאפון?כן למי את מתקשרת הכי הרבה? חברה איזה צלצול יש לך? welcome to the black parade הקול הכי יפה ששמעת? של חברה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?like being stupid ואיזה כלב חמוד ושומר מסך? של כל התמונות שלי את רוצה להיות זמרת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לאנשהו, חורשת על דיזינגוף סנטר ואולי תורמת מה החלום שלך? אין איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לויודעת לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? יש הרהב רגעים כאלה מה יכתבו על מצבתך? "סוף סוף" בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סיני, טבעול, סלט מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול, לבן ושחור מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: green day' simple plan שייגעצ מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: איילה, בר, ענבר מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: american idiot, משקאות חריפים let it be מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: בעע לויודעת מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: ספונטניות, עצמאות, אופטימיות מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רגישה, סוגרה, עצבנית מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ, ניקולאודון 3 מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו אוף גרמתם לי לאבד את החשק לחיות מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שיגעתם אותי לא יודעת מהם 3 השירים האהובים עלייך: dear angel, welcome to my life, untitled מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים, האלופה וסיינפלד מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: רכבת הרים מהם 3 הספרים האהובים עלייך: - מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:- מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: קולנוע ביולוגיה ותנ"ך מהם 3 החיות האהובות עלייך: נמר כלב וחתול מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: תות בננה ווניל עוגיות מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: יוווווווווווו שיגעתם אותיייייייי מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לא יודעת עזבו אותי מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: זה עדיין לא נגמר? מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שהשאלון הזה ייגמר!! שהשאלון הזה יגמר! ושהשאלון הזה פאקינג יגמר כבר! מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אלמד לא לענות לשאלונים מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מעיפה למישהו כאפה מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שמה טיפות עיניים, לובשת פיג'מה ומצחצחת שיניים נגמררר

עונה

מהו שמך? יער תאריך לידה: 5.12.93 מקום מגורים: תל אביב כמה אחים/אחיות? 1 מוצא: חצי אוקראינית, רבע פולניה, רבע מולדבית צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: 42 גובה: לא יודעת מאכל אהוב: שרימפס כרגע צבע אהוב: ירוק ושחור דמות אהובה מסרטי ילדים: אחת?:< את שונאת מישהו? כן סרט אהוב: אין ממש <>: ספר אהוב: כנל כיתה: ח'4 הפיצה המושלמת שלך: עם בצל, תירס, עגבניות, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, פטריות וירוקים ["עשבי תיבול"] אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא אתה אוהב לרקוד? לא יש לך קעקועים? לא :< אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? לא:< אם כן,כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? לא איזה? ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? לא באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? אומנות פלסטית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? קולנוע איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודעת מה המבחן האחרון שעשית? אתמול פיזיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? דידס ועם הקבוצה נחייה את הרגע: טוב מה מתנגן עכשיו? אין לי כוח לעבור לאנגלית אז- ת'רו אוואי יור טלויז'יון של רד הוט עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מעט, כי אני מורידה [מורידה משהו חוקי :>] אז זה תופס הרבה מקום.. מסנג'ר הפורום ואייטיונס מה הספקת כבר לעשות היום? בי"ס ישנת טוב אתמול? ככה תישן טוב הלילה? יש מצב התקלחת? היום? עוד לא אכלת? לא שתית? לא חושבת ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כן ביקרת בבית ספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן רבת עם מישהו? בערך פגשת אדם מפורסם? לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: היה כבר תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות אולי.. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אותו מיקום דירה אחרת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לבי"ס אכלת? אתמול התנשקת? - עם מי? - התאהבת? כרגע במי? - נשבר לך הלב? זה כנראה יהיה בקרוב.. צחקת? היום בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? - לבשת חצאית? שנה שעברה קנית בגד? מזמן הקדישו לך שיר? מזתומרת?>< שיפרו לך את המצברוח? לפני רבע שעה בערך התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: מזמן עשית קניות: מזמן היית חולה: לא מזמן נחתכת: ממ יום חמישי מהסכין גילוח החזקת תינוק: מזמןןןןןן נסעת באוטובוס: יום שישי חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: מזמן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? שירי חשבת עליו? - התקשרת אליו? מזמןןן התקשר אלייך? כנל.. אני בעיקר באסמסים פגע בך? לא יודעת שימח אותך? שירי היום: באיזו שעה התעוררת? שבע מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא מעירה אותי מה היה השיר הראשון ששמעת? ממ משהו של רד הוט מה אכלת? כלום. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? - מיקום כרגע: כיסא, בית, רחוב, עיר, ארץ, יבשת, כדה"א, מערכת השמש, יקום? חג מעודף: חנוכה בגלל החג, לג בגלל המדורה, יום העצ בגלל הכיכר, פסח בגלל החופש והסדר הגאוני שלנו XD ערוץ מועדף: ביפ מילה אהובה: אבולובולובלו להקה אהובה: כרגע רד הוט איזה כיתה את: ח'4.. היה כבר בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא יודעת הבנאדם הכי יפה שראית: - הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא בא לי הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא ממש את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? קצת את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבז בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: - חסר לך: - עושה לך טוב להיות איתו: - הכי מצחיק: - הכי דפוק: אודי >.< הכי מוזר: לא יודעת הכי כיף לדבר איתו: - הבנאדם-היום: שרצית להרוג? אני לא אכתוב את השם שלה פה שצחקת עליו? כנל שאיכזב אותך? ממממ לא יודעת שחיבק אותך? אמא ._. ומאי נראה לי ששימח אותך? מאי, שירי, סקאי.. הרבה שראית איתו סרט? - שדיברת איתו בטלפון? - שראית? שירי איפה היית רוצה לגור בארץ? פה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הרבה.. יש לך פלאפון? כן למי את מתקשרת הכי הרבה? שירי או מאי נראה לי איזה צלצול יש לך? סתם אחד הקול הכי יפה ששמעת? אין לי מושג איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של דת' נוט ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא יחידה.. קולות רקע את רוצה להיות שחקנית? לא יודעת, לא נראה לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יש מצב-----שלא~ איכס. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? גבה, הליקס, לובים, נזם, טראגוס,לשון..
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מנגות~! ואוכל, כי אין כלום בבית מה החלום שלך? יש הרבה איזה ספר היית לוקח לאי בודד? לא יודעת <>: מנגה^^ לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? כיתה ו'... מה יכתבו על מצבתך? "היי את נחמדה" XDDDDD [לא משנה :>] בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שרימפס, פסטה-טוסט ושניצל מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: לא יודעת מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: רד הוט צ'ילי פפרז, גרייטפול דד ואליין אנט פארם מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אין רק שלושה.. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: לא יודעת.. דה דארק סייד אוף דה מון ועוד כמה>< מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: - מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא יודעת מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רק 3? מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ, הוט אקשן, הוט פאן מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אין לי מושגגג מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: לא יודעת מהם 3 השירים האהובים עלייך: צ'ארלי של רד הוט, בוקס אוף ריין של גרייטפול ואת הקאבר לסמות' קרימינל שאליין עשו מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: תאותפארק, נשואים פלוס וסיינפלד מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לא יודעת מהם 3 הספרים האהובים עלייך: שהם לא מנגות?.. ממממ הארי פלונטר 6, המדריך לטרמפיסט בגלקסיה [קראתי רק את הראשון] והאריה המכשפה וארון הבגדים [גם קראתי רק את 1] מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: לא יודעת מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: לא יודעת
מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול, היפופוטם, חילזון מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: מארס, וניל צ'יפס, שוקולד צ'יפס מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: שירי מאי סקאי מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: - מאי ולא יודעת מי עוד
מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: בעיקר מסנג'ר.. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שתיפול אבן ענקיתקיתקית קיתקיתקיתקיתקית מהשמים על הראש שלי/ תפספס במילימטר מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: נחייה ונראה מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: יוצאת מהמיטה, מתלבשת, מצחצחת שיניים מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצחת שיניים, לובשת פיג'מה, מכבה את האור

I L O V E MCR

New member
הללויהה!P: ../images/Emo129.gif-> הבועת כבר לא חברה שלו

מהו שמך? נעה תאריך לידה: 12. מקום מגורים: בחורון קטנקטן כמה אחים/אחיות? 2 מוצא: מרוקאית:} צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: אני לא זוכרת>< גובה: 1.55 מאכל אהוב: גלידה:} צבע אהוב: אדום ושחור דמות אהובה מסרטי ילדים: דמבו
את שונאת מישהו? כן סרט אהוב: קינגקונג , הצעיף הצבעוני , היום שאחרי מחר ספר אהוב: - כיתה: ז' הפיצה המושלמת שלך: עם טונה:} אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? היגנתי 5שנים על פסנתר אתה אוהב לרקוד? כן יש לך קעקועים? לא=\ אם כן, כמה ושל מה?-- יש לך פירסינג? יש לי אם כן,כמה ואיפה?שני עגילים באוזניים התנסת בעבר בסמים? לא איזה?-- ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? לא באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? -- קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה>< מה המבחן האחרון שעשית? במטמתיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? שודדי הקאריבים 3 עם 2 חברות נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? סימנים- הראל מויאל עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? לא מה הספקת כבר לעשות היום? בצפר ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא יודעת התקלחת? כן היום בבוקר אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? לא ביקרת בבית ספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן רבת עם מישהו? כן פגשת אדם מפורסם? לא כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? מיטה וחצי עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: אדום ושחור -לא שאלו את זה כבר? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שטלתנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הומ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בטיזי רק לא פה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? היום התנשקת? איף עם מי? - התאהבת? מלא זמן במי? - נשבר לך הלב? לא קרה כזה צחקת? היום מלא! בכית? אתמול. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? הו הווו.... מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? שאלת כבר..היום עישנת? לא לא לא שתית משקה אלכוהולי? ל לאל אל א השתכרת? לא לבשת חצאית? אוהוו פורים קנית בגד? לפני שבועיים הקדישו לך שיר? לפני יומייםן שיפרו לך את המצברוח? אתמול והיום בגלל ההצצגה התקלחת: היום בבוקר נרדמת בשיעור: אתמול אבל שוש! עשית קניות: הוו הווווו היית חולה: ואוו מלא זמן לא נחתכת: שילשום החזקת תינוק: אני לא ממש אוהבת לעשות זאת. נסעת באוטובוס: היום בהסעה מהבצפר חיבקת מישהו: היום ושאלת כבר.. לא ישנת כל הלילה: לפני מלא זמן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חברה שלי חשבת עליו? ידיד התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? חברה פגע בך? מי לא?! שימח אותך? חברה-היום בהצגה:} היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? פיכסה מה היה הדבר הראשון ששמעת מיים מה היה השיר הראשון ששמעת? MAMA מה אכלת? סוכריה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני הולכת לא לשים עם אפחד היום מיקום כרגע: חדר מחשב חג מעודף: חנוכה ופורים ערוץ מועדף: MTV למינייהם מילה אהובה: קור להקה אהובה: מיי כימיקל רומנסססססס
איזה כיתה את: שאלת כבר..ז' בדיחה שגרמה לך לצחוק: >< הבנאדם הכי יפה שראית: לא אני זה מה שבטוח הפאדיחה הכי גדולה שלך: לאזוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לרקוד הרה מול 150 אנשים הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אני שונאת אותך אוקי!? אין דרך יותר פשוטה להגיד את זה" את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: מתגעגע/ת אליו: אין חסר לך:אין עושה לך טוב להיות איתו: חברה שלי נויי:} הכי מצחיק: ידיד הכי דפוק: ידיד הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: נוי:} הבנאדם-היום: לוטן! שרצית להרוג? אחד מעצבנת שצחקת עליו? ^^ שאיכזב אותך? כולם שחיבק אותך? מלא ששימח אותך? אפחד שראית איתו סרט? הממ חברה:} שדיברת איתו בטלפון? חברה שראית?חברה איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חברים יש לך פלאפון? כן למי את מתקשרת הכי הרבה? חברות איזה צלצול יש לך? טינייג'רס של מכר
הקול הכי יפה ששמעת? ג'ר
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם כזה הרים וירח ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? כןן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן זה היה מבדרP: אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? סיידליפ! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? סיידליפ! מה החלום שלך? סיידליפ! זמרת! איזה ספר היית לוקח לאי בודד? הווו לא יודעת לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? 1. ביוני 2006 מה יכתבו על מצבתך? היה טוב וטוב שהיה בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: גלידה באדי:} גומי מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור לבן כחול מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: |הגדש|מיי כימיקל רומנס!! פאניק! או דה דיסקו פול אווט בוי מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נוי עינבי וקוקיי:} מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: כל שלושת האלבומים של מכ"ר מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אני לא ממש יודעת הוניגמן בטוח מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא אוהבת את עצמי>< מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: הכל מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: הוט 3 MTV למינייהם ביפ מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: לא פה>< איי הקאריבים ניו ג'רזי מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: היום שאחרי מחר קינג קונג הצעיף הציבעוני מהם 3 השירים האהובים עלייך: מאמא-מכ"ר סליפ מכ"ר איי נאבר טולד יו וואט איי דו פור לאבינג - מכ"ר מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים:} המצעד:} ועוד.. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להיות זונה. לעשות משהו בניגוד לרצוני לחיות לפני דרך שהיא לא בבחירתי מהם 3 הספרים האהובים עלייך: - - - מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: זמרת שחקנית גיטריסטית מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אומנות חנ"ג ג"ג מהם 3 החיות האהובות עלייך: נחש חתול נמר מהם 3 הגלידות שאת הכי אוהבת: ווניל פליק ווניל עוגיות וניל צרפתי מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 3 חברים שלי מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אפחד מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: להיות פה:} לדבר באייסיקין/מסנ ולשמוע מוזיקה מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: לראות את ג'ר! שהוא יגיד לי שאני מגניבה שמכ"ר יעשו לי הופעה פרטית מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: הכיעור-אני מקווה הקול צורת חשיבה מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתקלחת מתלבשת מצחצחת מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מתחלחת מצחצחת שותה מים

כשניסו להגביל במשהו...

(מישהו כאן יודע את ההמשך?
שיכתוב!). מהו שמך? נועה. תאריך לידה: 13.8.93 מקום מגורים: ירושלים. כמה אחים/אחיות? אחות אחת בת 17.5. מוצא: אשכנזיה. צבע עיניים? כחול ירוק חום, גוונים כזה. צבע שיער? חום בהיר יחסית. משקל: 25 קילו. גובה: 1.65. מאכל אהוב: סלטיק יפיפה שלי. וספגטי, כרובית. יש המון, אני מתה על אוכל. צבע אהוב: הכל. דמות אהובה מסרטי ילדים: דרדסים. חחח. אה זה לא סרט. ממ לא יודעת, דמבו? את שונאת מישהו? כן אבל משתדלת שלא. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו. ספר אהוב: מישהו, ימי שלישי עם מורי, שומרת אחותי ויש עוד המון. כיתה: ח'. הפיצה המושלמת שלך: בלי כלום דקה וישר מהתנור. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה. אתה אוהב לרקוד? מאד. יש לך קעקועים? לא. אם כן, כמה ושל מה? יהיו בעתיד, בטוח. יש לך פירסינג? כן. אם כן,כמה ואיפה? ארבע לובים, הליקס, נזם וטראגוס חדש. התנסת בעבר בסמים? לא. איזה? עדיין לא.... ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? מדי פעם. באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? אין לנו מגמות, אני בחטיבה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מורה בטח, ומקצועות שנוגדים את הדברים שאני מאמינה בהם. מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? ספיידי עם מירב. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? שינויי מזג האוויר של שלום חנוך. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף לא אחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? המוזיקה, המסנג'ר והסמיילים של תפוז. מה הספקת כבר לעשות היום? ללמוד, להיות אצל קוסמטיקאית, לאכול. ישנת טוב אתמול? לא רע. תישן טוב הלילה? אני מקווה. התקלחת? היום? (אני מתייחסת לכל הבאות בתור היום). לא. אכלת? כן. שתית? כן. ראית טלויזיה? לא. התכתבת אונליין? לא. ביקרת בבית ספר? כן. ראית סרט? לא. ישנת? לא. חיבקת מישהו? לא. רבת עם מישהו? לא. פגשת אדם מפורסם? לא. כמה שאלות כלליות: יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? זוגית. עונה אהובה של השנה: חורף. צבע אהוב: כבר היה את זה! תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות, טיפשות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: יש המון, זה הכי חשוב בעולם. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? במקום רחוק מאד, שיש בו חורף ואין בו אנשים שאני מכירה בכלל. מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? לפני שעתיים. אכלת? לפני רבע שעה. התנשקת? אף פעם. עם מי? - התאהבת? ממ לא יודעת. במי? - נשבר לך הלב? חח אין שלם מלב שבור. צחקת? בשתיים ככה. בכית? שלשום נראלי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא יודעת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני דקה. אבא החמודון הנשמה שלי.
חיבקת מישהו/י? אתמול. עישנת? מזמן, נראה לי ביום שישי. שתית משקה אלכוהולי? לא יודעת אבל בקטנה כזה. השתכרת? - לבשת חצאית? חחחח בגן בטח. קנית בגד? באילת, בפסח. הקדישו לך שיר? לא יודעת אם אי פעם... שיפרו לך את המצברוח? לא יודעת. התקלחת: חחחח אתמול של אתמול. :( מממה התקלחתי בערב של יום שבת ו, ו, עכשיו ב' וזה לא כזה הרבה. נרדמת בשיעור: - עשית קניות: שבועיים ככה, סקיני וחולצה. היית חולה: כל הזמן אני חולה. נחתכת: מזמן. החזקת תינוק: גם מזמן. נסעת באוטובוס: היום. חיבקת מישהו: אתמול. לא ישנת כל הלילה: חחח רוקעצ. מי הבן האדם האחרון ש... ראית? סיון. חשבת עליו? אבא. התקשרת אליו? אבא. התקשר אלייך? תמר. פגע בך? הרבה אנשים. שימח אותך? גם. היום: באיזו שעה התעוררת? שמונה. מה/מי העיר אותך? אבא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה? מה היה הדבר הראשון ששמעת? שמונה. חח. מה היה השיר הראשון ששמעת? סוף העולם של א' גפן. מה אכלת? ספגטי, מרק, תירס מגעיל שזרקתי, פיתה בבצפר. ואני עדיין לא שבעה. :( איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני רוצה שנדבר עם העייריה בקשר לבית ספר. מיקום כרגע: חדרי הקטנטן. חג מעודף: שונאת חגים, אבל פסח כמובן, חופש. ערוץ מועדף: שבע נראלי, או 22. מילה אהובה:אהבה? חחח לאדעת. להקה אהובה: כנסייה. איזה כיתה את: ח' בפעם המליון. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא אוהבת בדיחות. הבנאדם הכי יפה שראית: יואו לא יודעת אי אפשר להשוות בין יופי. הפאדיחה הכי גדולה שלך: חחח לא יודעת. הדבר הכי מטורף שעשית: פירסינג? סתם לא יודעת. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: :0 את חושבת שאת יפה? לפעמים, אבל לא מספיק. את חושבת שאת צבועה? בקטנה, אני בדרך כלל אומרת את דעתי על אנשים והם יודעים אותה. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? חח כן. את חושבת שאת עקשנית? מאד. את אוהבת את עצמך? משתדלת. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: דילגתי באמאשלכם!!!!! איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חחח טאורה! יש לך פלאפון? כן. למי את מתקשרת הכי הרבה? תמר. איזה צלצול יש לך? לא קל של היהודים. הקול הכי יפה ששמעת? מממ... לא יודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חח הרגיל. ושומר מסך? גם. את רוצה להיות זמרת? בכייף אבל אין לי קול יפה. את רוצה להיות שחקנית? לא, אני גרועה בזה וגם לא מתה על זה ממש. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? חח כן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? דה. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור, גם ככה אני בקושי אומרת אז עוד להגיד סתם? איפה את רוצה פירסינג אם בכלל? עשיתי עכשיו טראגוס שממש רציתי. חוץ מזה בכייף בלשון. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? יואו קונה מלא דברים.
ושומרת חלק גדול בצד. מה החלום שלך? שיהיה לי טוב... איזה ספר היית לוקח לאי בודד? מישהו, המדהים שלי. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? לא רוצה לחזור לעבר כמעט בשום מצב, חוץ מכמה רגעים. מה יכתבו על מצבתך? יש לי משהו אבל נוותר חח. בהשפעת ספיר: מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סלטי
, כרובית ברוטב, מנה חמה! מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, שחור וכל מני צבעים משתנים, כי שחור ועוד משהו... מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב כמובן, אלוהים קטנטן. עברי לידר. ברי. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: חחח מירב הנשמה תמר החיים ונוי כהן הקטנטנה. חחחח סתם נוי לא אבל נזכרתי כי היא כתבה "לנועה הנשמה ומירב החיים" בבלוג אז זה הזכיר לי. יואו היא קוראת לי "נועה סקס סמים ואביב גפן" בפלאפון וזה כזה דפוק!!!!! מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: זה כזה משתנה כל הזמן, אז נכון לשנייה זאת. המכתב, מחוץ לתחרות ומישהו. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: זארה, פולאנדבר, אולסטאר. חח. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: מעניינת, מיוחדת, אוהבת... מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: קנאית, סגורה נורא, קשה. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: שבע, 22, 24. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: במקום רחוק רחוק רחוק. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מישהו ואין עוד חחח. סתם יש אבל ממ הכומר ולא יודעת. מהם 3 השירים האהובים עלייך: טוב זה כבר מוגזם!!!!! מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה, המצעד, נקסט. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: דברים שנוגדים בעקרונות שלי. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: די נו זה חוזר על עצמו :/. אני מפסיקה פה.

I am IRiTooSH

New member
ארוך../images/Emo47.gif../images/Emo40.gif

מהו שמך? עירית. תאריך לידה: 2.1.94. מקום מגורים: משגב. כמה אחים/אחיות? 1. מוצא: חצי ספרדי וחצי אשכנזי.[זה הגיוני.XD] צבע עיניים? כחול-ירוק-חום. צבע שיער? חום כהה. משקל: בסביבות ה50. לא יודעת. גובה: לא יודעת. עד לפני חצי שנה 1.56 וחצי
אבל גבהתי מאז, נראלי. מאכל אהוב: איטלקי, שוקולד, מנגוווו. צבע אהוב: צהוב
דמות אהובה מסרטי ילדים: הוממ. יש כלכך הרבהXD את שונאת מישהו? ברור.
סרט אהוב: אין. ספר אהוב: הארי פוטר נראליXD כיתה: אין.
הפיצה המושלמת שלך: זיתים ירוקים+מעט עגבניות+ פסטרמה+אנשובי+תירס+מלאמלא גבינה+קצת רוטב+שיהיה או מאדו עבה או מאוד דק^-^ אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא. אתה אוהב לרקוד?לפעמים. יש לך קעקועים? לא. אם כן, כמה ושל מה?.. יש לך פירסינג? כן. אם כן,כמה ואיפה?2, חור רגיל בכל אוזן. התנסת בעבר בסמים? לא. איזה?.. ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? לא. באיזו מגמה את לומדת בביה"ס? עוד לא הגעתי לזהXD קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?הוממ. לא יודתע. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא יודעת. מה המבחן האחרון שעשית?כבר חודש לא היה לנו בגלל עיצומיםXD נראלי בערבית, ופשוט מחקו את זה ל"עבודה" במקום "מבחן". מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "הצד שלו הצד שלה" ביום הולדת של שובל. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? here without you - 3 dors down עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, מסנג'ר. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, להשתעמם בתחנת אוטובוס. ישנת טוב אתמול? לא. תישן טוב הלילה?מקווה. התקלחת?עוד לא. אכלת?ברורXD שתית?אהא^^ ראית טלויזיה?יאפ. התכתבת אונליין?אהא. ביקרת בבית ספר?כע. ראית סרט?יומשישי. ישנת?לפני שעה. חיבקת מישהו? בביצפר. רבת עם מישהו? לא רבה. פגשת אדם מפורסם? לא בזמן האחרון.XD כמה שאלות כלליות יש לך מיטת יחיד,וחצי,זוגית או קומותיים? קומותיים שהופרדה. P: עונה אהובה של השנה: חורףףףףף.
צבע אהוב: צהוב~!%^@!#^@#!%
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה לי חבר. [אני נשמעת רדודה._.] איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פ"ח? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני 4 שועת. אכלת? לפני רבע שעה?XD התנשקת?.. עם מי?.. התאהבת? לפני כמה חודשים. במי?ג"ג נשבר לך הלב?. צחקת?לפני 3 שעות. בכית? עכשיו. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?עכשיו. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?עכשיו. חיבקת מישהו/י? בביצפר. עישנת?לא. שתית משקה אלכוהולי?לא. השתכרת?לא. לבשת חצאית? בראש השנה O-O קנית בגד? אתמול. הקדישו לך שיר? לפני כמ הימים. לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? לא היה מישהו שהצליח ממש. התקלחת: הומ. יום שישיXD אל תספרו לאף אחד! נרדמת בשיעור: היום. עשית קניות: אתמול. היית חולה: שלשום.. נחתכת: היום. החזקת תינוק:מזמןןןןן. נסעת באוטובוס:לפני שעתיים. חיבקת מישהו: בביצפר. לא ישנת כל הלילה:לא זוכרת. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא. חשבת עליו?זקנוני, ג"ג. התקשרת אליו?לא התקשרתיD: התקשר אלייך?חבר של אחשלי. פגע בך?אלה. שימח אותך?זקנוני. היום: באיזו שעה התעוררת? 6:24. מה/מי העיר אותך? המערכת סטריאו. מה היה הדבר הראשון שאמרת? שרתי את טנקס פור דה ממוריס. מה היה הדבר הראשון ששמעת FOB. מה היה השיר הראשון ששמעת? Thriller. מה אכלת? קורנפלקס. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? עוד יום שכולם שונאים אותי בביצפר;; מיקום כרגע:חדר מחשב, מן הסתם. חג מעודף: חנוכה
ערוץ מועדף: ערוצי מוזיקה לועזית. מילה אהובה: אהא. להקה אהובה:אין אחת.~! איזה כיתה את:ז'5, ל16 ימים הקרוביםXD בדיחה שגרמה לך לצחוק: הומ. הבנאדם הכי יפה שראית: כלכך הרבה*-* הפאדיחה הכי גדולה שלך: כנ"ל. הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי כ"כ הרבה דבירם מטורפים.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "את יכולה להוריד עוד שכבה?!"XDDD

למעלה