שאלון ארוך

אספיר85

New member
שאלון ארוך../images/Emo54.gif

וממוחזר, שלא אני כתבתי>< תהנו><" שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת? שותה?: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:

shaharrr53

New member
עונה.

שעת ההתחלה: 23:07 שם: שחר תאריך לידה:23/12/1993 מזל: גדי מין: זכר גובה: 1.68 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 44 מיקום: י-ם איפה נולדת:י-ם נכשלת במקצוע:מדעים ביצפר: לא אומר
מאוהב: אכן
חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו:חולצה ומכנסיים
תעשי סקס לפני החתונה: לא נראה לי התאהבת פעם במורה?: לא
מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: כחול חיות אהובות: כלב P: מי החברים הכי טובים שלך?:איציק,יוחאי,איתן,נתי,איתי,אור,יעקב הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:חברים מישהו נתן לך סטירה?: אכן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן
מתקלח?: כן שונא ביצפר?:כמו כולם יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:תלוי P: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אולי פעם אחד או פעמיים:-$ יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: הלוואי אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?: כן
בגלל איזה ילד אחד מהכיתה שהכחיש ואמר שאני אחד מהילדים שקשר אותו לעץ
היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא
שתייה מועדפת? קולה,נסטי שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט
יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?:חולצות פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?:לא אתה שזופה?: קצת,יצאתי אשכנזי מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?: כן יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: יש תחתונים?: יש מסתדר עם אמאבא?:בערך מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: מתרגז ברחת פעם מהבית? לא
חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?:את כל הדברים של רד הוט[דיסקים,פוסטרים וכו'] מה הפרחים המועדפים עליך?: אין איך נראית האקס/ית שלך?: מכוערת
אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף
אתה נהנה להתלכך?: חחחח זה כיף כזה D: איך הפופיק שלך?: רגיל מה מספר המזל שלך?: 23 איך השיער שלך נראה עכשיו?:מסורק ובסדר תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: אני גבוה,שיער שחור,עיניים חומות תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אולי היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא מחכה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:אממ...אין לי כרגע איבר שלא רצוי בגוף באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:הלו P: רומנטי? לפעמים
מתי הפעם האחרונה שהקאת?:ממזמן
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?: אה? החבר הכי טוב שלך בתול?:לא מה הצבע תחתונים שלך?: אין לי כוח לבדוק
איזה מראה יש לחדר שלך?: שיק פולני כזה D: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:ממזמן עם מה אתה ישן?: עם כרית ושמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?:לא נראה לי במה אתה נוהג?:בשום דבר אתה ילדה של אבא או אמא?:של שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אף פעם
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אולי P: מה עשית היום? קיבלתי מלא דיסקים ודיוידי של רד הוט
עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?קם מהמיטה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? נכנס למיטה את מי היית לוקח לאי בודד? חברים,משפחה אם היית חייה איזה חייה היית? ציפור או יונה חחח איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית קצת בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך?לא קרה עדיין מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא אומר
מה הדבר הכי חשוב לך? הכל על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?שאני רוצה ללכת לישון ממה אתה הכי פוחד? יש הרבה דברים המקום האהוב לחופשה? אנגליה טעם גלידה אהוב?שוקולד צ'יפס ממתק אהוב? גומי P: מכונית?לא טיפוס של מכוניות,אז מאזדה חג? ל"ג בעומר,יום העצמאות תוכנית אהובה בטלויזיה? הפיג'מות,הדבר הגדול הבא,הבורר מילה אהובה? היי דיסק אהוב? וואטס היטס,קליפורניקיישן הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל?בגוגל אירט עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף?גן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים?חס וחלילה
רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך? שהייתי קטן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה:23:25

שיעמם לי כול כך שאמרתי נכנס לכאן ונענה על

דברים ... אז............ ממוחזר, שלא אני כתבתי>< תהנו><" שעת ההתחלה: 00.24 שם: לוקה מור מזל: מאזניים מין: שניה נבדוק אה כן נקבה גובה: 1.71 צבע עיניים: חומות מידת נעליים: 41 מיקום: נגב איפה נולדת: באר שבע נכשלת במקצוע: מי לא? ביצפר: נאחס מאוהב: ברור חבר/חברה: לא אם כן, שם: ^ כמה זמן אתם ביחד: ^ מה את לובשת עכשיו: אתה מנסה להתחיל איתי? תעשי סקס לפני החתונה: יש מצב התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? כשבא לי שותה?: כן מפלרטט: מי לא? צבע אהוב: אדום חיות אהובות: כלבים נמרים הכית מישהו?: כן XD עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברים טובים מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: לא ביישן?: כבר לא מתקלח?: לא אני מתקלחת פעם בשנה שהשמש והירח מתאחדים שונא ביצפר?: ברור יש לך חיים?: כן אני לא חושבת שרוחות יכולות לרשום עד כמה אתה בוטח באנשים?: זה תלוי באיש עצמו ומה הוא עשה כדי שאני אוכל לבטוח בו שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: הלוואי אוהב לרקוד?: ברוררררררררררררררררררררררררררררררר היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: מי לא? אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: ^ באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט טוטאל החדשה מומלץ על ידי מיטב הרופאים יש לך פלאפון?: מה נראה לך ? אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: גינסים פירסינגים?: אף , טבור, גבה , אוזניים ,זרת ,אגודל קעקועים?: 5 אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: כן הייתי הולכת לכיוון השרופה מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: כן יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: רוקדת ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: שלום עולמי ? מה הפרחים המועדפים עליך?: קאלה איך נראית האקס/ית שלך?: איזה מהם ? אתה חצוף?: שצריך ברור קיץ או חורף?: קיץץץ אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: פופיקי במיוחד מה מספר המזל שלך?: ת'אמת עוד לא נתקלתי באחד כזה איך השיער שלך נראה עכשיו?: פזור תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: מממממ יש לי 2 עיינים 2 ידים 2 רגלים אף פה ואוזניים מספיק?! תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא יודעת שחית פעם בעירום?: לא מתי?: ^ למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שילוב בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: חס וחסה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מה קורה רומנטי? שצריך מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא יודעת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטיות אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: חולצות לא לובשים כדי שלא נלך ערומים?! מחשוף?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מהם ? איזה מראה יש לחדר שלך?: בקרוב הוא יהיה צבוע בשחור ובקיר אחר יצוייר רקדנית וגיטרה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודש עם מה אתה ישן?: פיגמה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא נראה לי ואם כן היא לא הגיעה אליי חח במה אתה נוהג?: ברכב אתה ילדה של אבא או אמא?: אני חושבת שהם הביאו אותי ביחד חחח מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בבגרות במתמטיקבע בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? קניתי בגדים חח עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישוןןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקחת עייניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצמת עיינים את מי היית לוקח לאי בודד? עצמי וMP ..אי בודד אתם יודעים רק אני עם זה יהיה עם עוד מישהו הוא לא יהיה בודד אם היית חייה איזה חייה היית? נמר איזה שפות אתה מדבר? 6 שפות אין לי כוח לפרט בן-אדם של לילה או יום? יום ...לילה נועד לשינה אבל תלוי מתי XD רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא נציין כאן מה היום הכי טוב בחיים שלך? מלאא מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על איזה צד ללכת לישון חחח ממה אתה הכי פוחד? מישהו קרוב ימות המקום האהוב לחופשה? איזה טרק כייפי טעם גלידה אהוב? מסטיק בננה ווניל פיצפוצים ממתק אהוב? שוקולד מכונית? מאפה לי חג? ראש השנה תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים דיסק אהוב? המון הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : הו כן מישהי/ו בגדה בך? הוו כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? זה באמת תשובה שעונים עליה באינטרנט ? שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? ברוך השם לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? אני משערת שהייתי קטנה זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? מלחמת אוכל נחשב? פגשת סלבריטי? אין כזה דבר סלבריטי אבל פגשתי אנשים מפורסמים עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 00.36

הווווווווווווווווווווווווווו יההההההההההההההה

שעת ההתחלה:12:28 שם:איתמר תאריך לידה:3.2.94
מזל:דלי מין:זכר גובה:1.73 צבע עיניים:כחול מידת נעליים:43
מיקום:חדר מחשב איפה נולדת:ביתחולים נכשלת במקצוע:אין ביצפר:יתר"ג מאוהב:לירון חברה:אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו:פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה:
התאהבת פעם במורה?:
מעשנת?
שותה?מיים מפלרטט:
צבע אהוב:שחור חיות אהובות:כולן מי החברים הכי טובים שלך?שקד, יוסף אחיה, שגיא ואביתר הכית מישהו?:
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אני בקושי מדבר בטלפון מישהו נתן לך סטירה?
באינטרנט הרבה?די ביישן?לפעמים מתקלח?תמיד שונא ביצפר?לא יש לך חיים?בעכרך עד כמה אתה בוטח באנשים?לא יותר מדי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?כן תעשה צניחה חופשית?כן אוהב לרקוד?ככה היית בחו"ל?כן סילקו אותך מביצפר?לא השעו אותך?לא היית רוצה לגור במקום אחר?כן אתה מפונק?אולי שתייה מועדפת?מים שותה מים?כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?שניה אני בודק יש לך פלאפון?
אתה מודל לחיקוי?כן מה אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס פירסינגים?--- קעקועים?--- אוהב להצטלם?בארועים וכאלה-לא, עם חברים-כן אתה שזוף?שרוף מתעצבן בקלות?לפעמים התחלת שמועה על מישהו?לא יש לך קו טלפון משלך?לא יש לך בריכה פרטית?לא אחים ואחיות?3 אחיות תחתונים?יש מסתדר עם אמאבא?כן מסתדר עם האחים?כן איך אתה מוציא כעס?כותב
ברחת פעם מהבית?לא חולם בהקיץ?כן מה היית רוצה??? מה הפרחים המועדפים עליך?כולם איך נראית האקסית שלך?--- אתה חצוף?כן קיץ או חורף?חורף אתה נהנה להתלכך?תלוי במה איך הפופיק שלך?שקע מה מספר המזל שלך?--- איך השיער שלך נראה עכשיו?רע תוכל להיות צמחוני?כן איך את נראית?רע תצא עם מישהי צעירה יותר?אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?לא היו לך הפרעות אכילה?לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?כמה שפחות שחית פעם בעירום?
מתי?--- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?לסבא בוכה הרבה?לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?זרת-ברגל באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?אני עסוק כרגע רומנטי?
מתי הפעם האחרונה שהקאת?לפני חצי שנה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?לא מחשוף?
החבר הכי טוב שלך בתול?כן מה הצבע תחתונים שלך?שחור איזה מראה יש לחדר שלך?טוב איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?אין איך אתה מרגיש עכשיו?כאב באצבעות מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?3 שבועות עם מה אתה ישן?שמיכה וכרית האם הפיצו עלייך שמועה?אולי במה אתה נוהג?--- אתה ילד של אבא או אמא?אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?לא זוכר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?אני
מה עשית היום?כלום עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?--- קור או חום?קור לישון או לקום?לקום חוף או הרים?הרים קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מפהק מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?קורא את מי היית לוקח לאי בודד? לירון אם היית חייה איזה חייה היית?דרקון איזה שפות אתה מדבר?עברית וצ'רקסית בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?
מה היום הכי גרוע בחיים שלך?שדרכתי במשואלת מוהליבר מה היום הכי טוב בחיים שלך?לא יודע מה הדבר הכי חשוב לך?יש הרבה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?לא יודע ממה אתה הכי פוחד?הפחד המקום האהוב לחופשה?קורשבל טעם גלידה אהוב?שוקולד-תות ממתק אהוב?שוקולד מכונית?
חג?ל"ג בעומר תוכנית אהובה בטלויזיה?סאותפרק מילה אהובה?ארטילעי דיסק אהוב?"זמנים מוזרים" הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?--- גרמת למישהו לצחוק?
הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן וכן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי?לא מישהי בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?לא היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?כן נרדמת בשיעור?כן מה השעה:12:52 הודגש באמצעות מדגישומטיק

ShimiChan

New member
אין לי חייים T__T

וממוחזר, שלא אני כתבתי>< תהנו><" שעת ההתחלה: 00.59 שם: שימי תאריך לידה:10.9.1990 מזל: בתולה מין: יש לי זין, מה זה אומר?._. גובה: מטר וגמל צבע עיניים: כחול\ירוק מידת נעליים: 44 מיקום: ליד הכור איפה נולדת: ב"ש נכשלת במקצוע: ישמצב ביצפר: איפשהו ליד הכור. מאוהב: חושב שכן חבר/חברה:כן אם כן, שם: למה? כמה זמן אתם ביחד:אין לי שמץ של מושג מה את לובשת עכשיו: מה אתה רוצה שאני אלבש?<: תעשי סקס לפני החתונה: -.- ברור התאהבת פעם במורה?: לא :| מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא יודע... צבע אהוב: כחול חיות אהובות: חתולים מי החברים הכי טובים שלך?: יש 3 שאני מחשיב לאחים ואחות :] שמות לא יפורטו. הכית מישהו?: לא, אבל הכו אותי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברים מישהו נתן לך סטירה?: כן -.- באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: Too much מתקלח?:רק בלילות שהירח מלא. שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: בספק עד כמה אתה בוטח באנשים?:יותר מדי,אני יכול לבטוח במישהו שהכי רע תוך שניה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: רק כשאני שתוי מספיק. היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: כן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?:נסטי שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:לא יודע, אני רדום מספיק כדי לא להשים לב למה שרשום...נראה לי קולגייט. יש לך פלאפון?: לא, אני משתמש ביונות דואר או במדורות זמינות... אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: פיג'מה פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: לא, אני לא שזופה... מתעצבן בקלות?: לא ממש התחלת שמועה על מישהו?: כן T_T יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: לא מסתדר עם האחים?: בערך איך אתה מוציא כעס?: מרכז את הכל בדבר אחד. ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: יותרמדי מה היית רוצה?: להיות סגור לגמרי ולבד לגמרי לגמרי לאיזה שבוע... מה הפרחים המועדפים עליך?: צבעוני איך נראית האקס/ית שלך?:איןלי. אתה חצוף?: כשצריך קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?:תלוי על הסיטואציה[גרררר] איך הפופיק שלך?: מלא באבק. מה מספר המזל שלך?: לא יודע איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב. תוכל להיות צמחוני?: צמחונות זה רצח! איך את נראית?: תשאלו את המראות השבורות. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא יודע. שחית פעם בעירום?: לא מתי?:^ למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:לשכן... בוכה הרבה?: אפשרלהגיד אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:הציפורניים של האגודלים. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:אז מנשמע? רומנטי? כשצריך מתי הפעם האחרונה שהקאת?:כשהייתי בן 5 ככה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית[כיף לצחוק עליהן D:] אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא :S מחשוף?: ממש לא!:| החבר הכי טוב שלך בתול?: אני באמת צריך לענות על זה? מה הצבע תחתונים שלך?: ר-ק שקוף איזה מראה יש לחדר שלך?: כחול עם פסים בצבעים ירוק\כחולחזק\חוםכזה על הקיר. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: חביב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לא נראה לי הייתי באחת עם מה אתה ישן?: עם מזגן ויום יבוא וזה יהיה עם דובי. האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בבימבה אתה ילדה של אבא או אמא?:של השכן. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכר. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: נראה לי. מה עשית היום? ישנתי ואכלתי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישוןן חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?בדיוק מה שאני עושה בהמשך היום רק יותר איטי. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושב על הכל את מי היית לוקח לאי בודד? חוטב עצים, מומחה לבנית רפסודות וMP3. אם היית חייה איזה חייה היית? יש מצב חתול... איזה שפות אתה מדבר? אנגלית\עברית\יפנית[קצת]\רוסית[קצת] ויש עוד כמה... בן-אדם של לילה או יום? לילה! רגיש לדיגדוגים? Too much מה היום הכי גרוע בחיים שלך? כשאני רב עם אנשים שממש קרובים לי. מה היום הכי טוב בחיים שלך? כשאני צוחק מהכל, וכשאני נהנה מזה. מה הדבר הכי חשוב לך? החברים שלי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? הכל! ממה אתה הכי פוחד? מוות של אדם קרוב וג'וקים. המקום האהוב לחופשה? איפשהו עם שלג או משהו. טעם גלידה אהוב? קפה ממתק אהוב? מסטיק מכונית? יפה. חג? פסח[אם אני לא מנקה] אם אני מנקה אז זה יהיה כנראה...סוכות תוכנית אהובה בטלויזיה? Kyle XY\Heroes\Family Guy מילה אהובה? אנפילאה. דיסק אהוב? coldplay-x&y הייתה לך שיחה רצינית? יותר מדי כאלה. חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? יותרמדי פעמים פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן, ברור, בקצפת ובשוקולד. פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן מה השעה:1.17

במבליק1

New member
אני עונה

שעת ההתחלה: 01:13 שם: --- תאריך לידה: שנת 80 מזל: מאזניים מין: נקבה גובה: 163 צבע עיניים: חומות מידת נעליים: 39 מיקום: ירושלים איפה נולדת: ירושלים נכשלת במקצוע: לא נכשלתי בביה"ס, אולי פעם בספרות ביצפר: מזמן........... מאוהב: אני בדרך חבר/חברה: כן אם כן, שם: אמממ......... כמה זמן אתם ביחד: כמעט 3 שבועות... מה את לובשת עכשיו: ג'ינס וגופיה תעשי סקס לפני החתונה: ברור התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? בהחלט שותה?: בקטנה מפלרטט: ברור צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: הכלבונת שלי, קואלות, פילים, חלזונות, תנינים מי החברים הכי טובים שלך?: מירב הכית מישהו?: את אחי כשהייתי קטנה, את האקס שלי מהצבא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: סבתא שלי... מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: בטח ביישן?: ממש לא מתקלח?: אמאל'ה... מי לא מתקלח? שונא ביצפר?: אני לא בביצפר יש לך חיים?: ברור עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי, באופן כללי אנשים זה לא דבר לבטוח בו שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: פעם אחת לפני המון המון שנים, 10 שנים יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יש מצב תעשה צניחה חופשית?: ממש לא, יש לי פחד גבהים אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: מאד שתייה מועדפת?: קפה, קולה שותה מים?: משתדלת באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אלמקס ירוק יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיות. חם לי פירסינגים?: היה לי פעם עגיל בגבה קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: תלוי מתי אתה שזופה?: כן יחסית לעצמי... מתעצבן בקלות?: די... התחלת שמועה על מישהו?: ממש לא יש לך קו טלפון משלך?: כן יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח תחתונים?: מה תחתונים מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: ככה איך אתה מוציא כעס?: מדברת ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: ברור מה היית רוצה?: אורגן, רכב מה הפרחים המועדפים עליך?: נרקיסים, רקפות, גרברות איך נראית האקס/ית שלך?: פחות טוב מפעם אתה חצוף?: די קיץ או חורף?: חורררררררררררררף אתה נהנה להתלכך?: ממש לא איך הפופיק שלך?: חמוד מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: פסים בלונדיניים תוכל להיות צמחוני?: אני כבר צמחונית 6 שנים איך את נראית?: יפה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אני יוצאת עם מישהו צעיר ממני בשנתיים תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ברור היו לך הפרעות אכילה?: ממש לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מתי שאני מגיעה אליו שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: ממש דומה לאבא בוכה הרבה?: יחסית כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: איזה פחד. אף חלק באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: במילה מאמי/ מותק וכדו' רומנטי? לא כל כך מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בערב שבועות היה לי וירוס במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית שולטטת אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: קשה להיות בתול בגיל 27 מה הצבע תחתונים שלך?: חאקי איזה מראה יש לחדר שלך?: לא מושקע איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אף תכשיט איך אתה מרגיש עכשיו?: טוב מאד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת... עם מה אתה ישן?: גופיה ומכנסיים קצרים האם הפיצו עלייך שמועה?: לא נראה לי במה אתה נוהג?: אני לא נוהגת אין לי אוטו אתה ילדה של אבא או אמא?: של אף אחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לפני תשע עשר שנים כנראה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? אכלתי סלט עם חברה, הייתי בעבודה עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לפעמים קור או חום? קור לישון או לקום? ברור שלישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבבבבבבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי ומצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מחבקת את החבר או את הכלבה את מי היית לוקח לאי בודד? את הגבר שאני אוהבת אם היית חייה איזה חייה היית? חתול איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? ממש לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? כשהייתי בפיגוע לפני עשר שנים מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מה שעברתי היום או על מישהו שאני אוהבת ממה אתה הכי פוחד? גבהים המקום האהוב לחופשה? לונדון טעם גלידה אהוב? מנטה ושוקולד ביחד ממתק אהוב? מלא....... בעיקר סוכריות מקנדילנד מכונית? כל דבר שנוסע ישמח אותי... חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? כוכב נולד, האלופה מילה אהובה? מתוק, חמוד דיסק אהוב? מלאאאאאא הייתה לך שיחה רצינית? מה השאלה פה? חיבקת מישהו? מה השאלה פה? גרמת למישהו לצחוק? מה השאלה פה? הרגשת טיפש? מה השאלה פ? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כנ"ל התגעגעת למישהו? כנ"ל האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן בהחלט היית מאוהב? הרבה פעמים ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? כן שיחקת מונופול? ברור נישקת מישהי? מישהי לא, מישהו כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? אני בכל מקרה לא מצליחה... הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? חס וחלילה מסכן הפיל!! נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? ממש לא שיקרת? לא משקרת השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? בהחלט מה השעה: 01:31

עונהההה../images/Emo9.gif

שעת ההתחלה: 1:14 שם: אור תאריך לידה: 29.8 מזל: בתולה מין: נקבה גובה: לע דעת צבע עיניים: חום מידת נעליים: X: מיקום: רמת גן איפה נולדת: ת"א נראה לי נכשלת במקצוע: כע ביצפר: בעע מאוהב: כעעע
חבר/חברה: יש
אם כן, שם: ע' כמה זמן אתם ביחד: יום ראשון יהיה 5 חודשים
מה את לובשת עכשיו: ג'ינס וגופיה לבנה תעשי סקס לפני החתונה: כע התאהבת פעם במורה?: לע מעשנת? לע שותה?: לעיתים רחוקות מפלרטט: לפעמים
צבע אהוב: שחור חיות אהובות: דולפין, פינגווין, כלב מי החברים הכי טובים שלך?: א', ע', ע', ע', ד', ש' הכית מישהו?: לפעמים אח שלי אבל הכול בצחוק
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברות וחבר מישהו נתן לך סטירה?: לע באינטרנט הרבה?: כעע ביישן?: כע מתקלח?: מן הסתםXB שונא ביצפר?: כע יש לך חיים?: לא אני מתה
עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי .. בדרך כלל אני בוטחת מהר מידי וזה לא טוב שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא זוכרת לא נראה לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כע תעשה צניחה חופשית?: אולי אוהב לרקוד?: לע היית בחו"ל?: לע סילקו אותך מביצפר?: לע השעו אותך?: לע היית רוצה לגור במקום אחר?: לע אתה מפונק?: לפעמים שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: כע באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגיט נראה לי יש לך פלאפון?: כע אתה מודל לחיקוי?: לע מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: בעע קעקועים?: ^ אוהב להצטלם?: לפעמים אתה שזופה?: לע .. רק בידיים .. משום מה העור שלי לא תופס שמש
מתעצבן בקלות?: תלוי על מה התחלת שמועה על מישהו?: לע יש לך קו טלפון משלך?: כע יש לך בריכה פרטית?: לע אחים ואחיות?: אח 1 תחתונים?: שקסים מסתדר עם אמאבא?: כע מסתדר עם האחים?: כע איך אתה מוציא כעס?: שומעת שירים, בוכה, יושבת שעות מול המראה .. ברחת פעם מהבית? כע חולמ בהקיץ?: מלא מה היית רוצה?: להצליח בחיים מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים נראה לי איך נראית האקס/ית שלך?: נחמד אתה חצוף?: לע קיץ או חורף?: כשיש קיץ אני צה חורף ושכשיש חורף אני צה קיץ אתה נהנה להתלכך?: לע איך הפופיק שלך?: שקסי מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: אממ לע משו תוכל להיות צמחוני?: כע איך את נראית?: אני חושבת שכבר מבינים מכל השאלות
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כע תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כע היו לך הפרעות אכילה?: כע כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא סופרת שחית פעם בעירום?: בבטן של אמא ובמקלחת מתי?: ^^ למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לע אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אפחד באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? רומנטי? לע מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני כמה זמן שלא הרגשתי טוב במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא משנה לי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לע .. אני אוהבת חולצות קצת צמודות אבל לא כדי שיראו ת'בטןXB ויש בטן
מחשוף?: אני לא יכולה ללכת עם חולצות סגורות .. זה מפריע לי לנשום החבר הכי טוב שלך בתול?: כע מה הצבע תחתונים שלך?: צהוב איזה מראה יש לחדר שלך?: צפוף איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון איך אתה מרגיש עכשיו?: חם לי מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני כמה שבועות עם מה אתה ישן?: שמיכה, כרית, מיתה .. האם הפיצו עלייך שמועה?: כע במה אתה נוהג?: עוד מעט בעזרת השם באוטו
אתה ילדה של אבא או אמא?: של שניהם מן הסתם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מזמןןן בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לע מה עשית היום? הוממ עבדתי מ 12 בבוקר עד 5 וחצי בצהרים .. ואז .. אעעע סבתא שלי לימדה אותי היום לשרוגגגגגגגגגגג
זה כזה שקסיי חח אני יוכל עכשיו כמו הסבתות לסרוג כל מיני דברים
עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כע קור או חום? תמיד קר לי אז חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שמע ישראל את מי היית לוקח לאי בודד? אח שלי אם היית חייה איזה חייה היית? האמת חשבתי על זה לפני כמה זמן .. והגעתי למסכנה ש .. או ציפור .. או צב .. כי אני עצלנית אבל לפעמים אוהבת לברוח מדברים ולהיות חופשיה .. איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית .. כל השאר אני יודעת מילה פה ושם בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? מאודדדד ומלא אנשים מנצלים את זה
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היום שעברתי דירה מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? הומ משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על היום שהיה לי ועל היום שיהיה מחר ממה אתה הכי פוחד? אלוהים ומוות המקום האהוב לחופשה? הומ אילת? .. אני מתה ללכת לחו"ל טעם גלידה אהוב? בננה, וניל עם עוגיות שוקולד .. ממתק אהוב? ציטוס גבינה, במבה מכונית? לע מבינה בזה חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? מלא מילה אהובה? אהבה, כפרעליך דיסק אהוב? הוממ לע דעת הייתה לך שיחה רצינית? כע חיבקת מישהו? כע גרמת למישהו לצחוק? כע הרגשת טיפש? כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כע התגעגעת למישהו? כע האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כע מישהי/ו בגדה בך? לע דעת נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כע היית מאוהב? כע ראית את מגדל אייפל? בתמונות עישנת מריחואנה? לע שיחקת מונופול? כע נישקת מישהי? מישהו אולי עשית אמבטיית קצף? כע ניסית דיאטה? כע הייתה לך תאונת דרכים? אממ בערך רכבת על פיל? לע נישארת ער כל הלילה? כע פחדת מהחושך? כע זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כע יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לע שיקרת? כע השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כע פגשת סלבריטי? כע עברת על החוק וניתפסת? לע נרדמת בשיעור? נמנמתי מה השעה: 1:34

not normal one

New member
בשעה כזאת למי יש? :|

שעת ההתחלה: 1:35 שם: יובל תאריך לידה: 2.6.91 מזל: תאומים מין: נקבה גובה: מטר שישים ומשהו, קרוב למטר שבעים, אולי אפילו מטר שבעים
צבע עיניים: כחול מידת נעליים: 39 מיקום: אזור השרון איפה נולדת: כפר סבא נכשלת במקצוע: לא ביצפר: מה? מאוהב: לא
חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: חולצה ירוקה של הפי טרי פרינדס ומכנסיים שחורים תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לפעמים מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: אנשים? הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: קצת מתקלח?: ודאי שונא ביצפר?: לא שונאת, אבל גם לא ממש אוהבת יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יכול ליהיות יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יכול ליהיות תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: נסטי אפרסק שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקווה פרש יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי? מאיזו בחינה? מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים? פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: תלוי אתה שזופה?: לא ממש
מתעצבן בקלות?: תלוי התחלת שמועה על מישהו?: לא זוכרת יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: חלקם איך אתה מוציא כעס?: לא יודעת ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: לא יודעת מה הפרחים המועדפים עליך?: כל מיני איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: לא ממש קיץ או חורף?: חורףףףף אתה נהנה להתלכך?: תלוי איך איך הפופיק שלך?: מדהים מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא בזמן הקרוב תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: בדר"כ שניים אבל לפעמים גם אחד שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: שלום רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שנה בדיוק אם אני לא טועה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: הא? מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שני עם מה אתה ישן?: פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: אופניים
אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? שחיתי :) עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קוררררר לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת את התריס מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את האור את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת אם היית חייה איזה חייה היית? דולפין איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? גם וגם רגיש לדיגדוגים? כן :X מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן :\ דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן :( האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? רק בתמונות
עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כןןןןןןןןןןןןן נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? בקטנה רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כמו? פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 1:50

Scarli

New member
אי אפשר להרדם

שעת ההתחלה: שם: 2:42 תאריך לידה: 2.6 מזל: תאומים מין: נקבה גובה: 163 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 38 מיקום: ר"ג איפה נולדת: בלינסון, פתח תקווה נכשלת במקצוע: לא ביצפר: אין יותר. מאוהב: דלוקה/מחבבת. חבר/חברה: אין. אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: איכס,לא מעשנת? לא שותה?: לעתים מפלרטט: מסתבר שכן. צבע אהוב: אדום חיות אהובות: שימפנזות מי החברים הכי טובים שלך?: אתם לא מכירים הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ואי לא יודעת מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: אכן ביישן?: כן מתקלח?: בטח שונא ביצפר?: כן, אבל סיימתי כבר אז לא אכפת לי יש לך חיים?: לפעמים עד כמה אתה בוטח באנשים?: בדר"כ אני לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: אולי אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא ממש שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיות וג'ינסים פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא:p אחים ואחיות?: יש תחתונים?: רגילים מסתדר עם אמאבא?: לפעמים מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: בצרחות ובכי ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: חיבוק מה הפרחים המועדפים עליך?: אין לי איך נראית האקס/ית שלך?: עם שיער ארוך ומשקפיים. אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: חמוד מה מספר המזל שלך?: 5 ו15 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מדורג ונעים למגע תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: רזה, לבנה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא משו קבוע שחית פעם בעירום?: כן מתי?: בגיל צעיר למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לאחרונה לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אוי ואבוי באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אז מה יש לך לספר? רומנטי? לפעמים מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני חודש ומשו במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: המממ החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: יפה:) איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: נהדררר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני יומיים עם מה אתה ישן?: גופיה ומכנסון האם הפיצו עלייך שמועה?: לא יודעת במה אתה נוהג?: בסוברו:p אתה ילדה של אבא או אמא?: לא ולא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ביום שני בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? מתמטיקה עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לשירותים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?רואה טלויזיה,שומעת מוזיקה את מי היית לוקח לאי בודד? חברים אם היית חייה איזה חייה היית? שימפנזה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? נראלי טקס סיום יסודי. מה היום הכי טוב בחיים שלך? יש כמה מה הדבר הכי חשוב לך? האושר שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מישו. ממה אתה הכי פוחד? להיות לגמרי לבד המקום האהוב לחופשה? מקום קריר עם נוף יפה טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? - מכונית? - חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים מילה אהובה? וואלה דיסק אהוב? - הייתה לך שיחה רצינית? לא ממש חיבקת מישהו? שלשום גרמת למישהו לצחוק? שלשום הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? שלשום התגעגעת למישהו? היום.. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? מישהו. עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? אפשר לומר. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כו פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה:2:56

I R i T 94

New member
הפעם בלי מדגישומטיקP: ../images/Emo217.gif

שעת ההתחלה: 02:51 שם: עירית תאריך לידה:2.1.94 מזל: גדי מין: נקבה גובה: 1.54 וחצי. צבע עיניים: כחול-ירוק-חום. מידת נעליים: 36-42. XD מיקום: צפון איפה נולדת: רוטשילד שבחיפהP: נכשלת במקצוע: תנ"ך. 33^^ ביצפר: משגב? מאוהב: משהו בסגנון>< חבר/חברה: לא אם כן, שם: .. כמה זמן אתם ביחד: סעמק. דיי להעציב אותי
מה את לובשת עכשיו: שורט וחולצת טריקו. תעשי סקס לפני החתונה: לא יודעת התאהבת פעם במורה?: לא
מעשנת? לא שותה?: מים?D: מפלרטט: בעיניים? צבע אהוב: צהוב חיות אהובות: כלבים, נחשים. מי החברים הכי טובים שלך?: יסמין,שירה,ענבל,מיכל, אתםD: הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ענבל? מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן>< ביישן?: כן\: מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לפעמים לא O: יש לך חיים?: לא. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: פעם אחת. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. תעשה צניחה חופשית?: אולי. אוהב לרקוד?: בסתרP: היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: מנגו שותה מים?: כןD::: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אלמקס לילדיםXDDD יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא. למרות שיש אנשים שמחקים אותי וזה מעצבן. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים וטישרטים. פירסינגים?: חור 1 בכל אוזן. קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: בערך מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: יש. תחתונים?: יש.XD מסתדר עם אמאבא?:אהא^^ מסתדר עם האחים?: אח, אפשר לומר. איך אתה מוציא כעס?: בכיXD ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן. הרבה. מה היית רוצה?: הרבה. מה הפרחים המועדפים עליך?: עיריתXD איך נראית האקס/ית שלך?: דיי לדבר על דברים שלא קרו. }: אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: חורף~ אתה נהנה להתלכך?: כןD: איך הפופיק שלך?: פופיקXD מה מספר המזל שלך?: 2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אוסף בגולגול תוכל להיות צמחוני?: לאXD אלא אם בשר זה יהיה דבר לא טעיםP: איך את נראית?: ילדה עם פוני, שיער חום, גובה טיפה יותר נמוך מהממוצע. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי בבנאדם. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי בבנאדם. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 1. שחית פעם בעירום?: כשהייתי בת שנתיים נחשב? מתי?: .. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שילוב של כל המשפחה ביחד. בוכה הרבה?: כן>< אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: רגליים>< באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: טוב אז.. רומנטי? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במרץ. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא. מחשוף?: לא אוהבת. החבר הכי טוב שלך בתול?: כן. מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים, צמידים, שרשראות חברות.. איך אתה מרגיש עכשיו?: כאב? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני 4 חודשים O-O עם מה אתה ישן?: בגדים האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: אופניים אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהייתי שם בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא. מה עשית היום? הלכתי למדורה. ולבל, הכנו עוגה. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לפעמים קור או חום? קורD: לישון או לקום? שומדבר. חוף או הרים? שניהםD: קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת עיניים? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סוגרת עיניים? את מי היית לוקח לאי בודד? סבתא. אם היית חייה איזה חייה היית? כלבה. איזה שפות אתה מדבר? ספרדית, עברית ואפשר לומר אנגלית. בן-אדם של לילה או יום? לילה. רגיש לדיגדוגים? כן>< מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה כאלו. מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם היו הרבה כאלוD: מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על דברים מטרידים או משמחים. ממה אתה הכי פוחד? להשאר לבד. המקום האהוב לחופשה? המממ. מקום עם אנשים טוביםD: טעם גלידה אהוב? שוקולד. לייק דה~XDD ממתק אהוב? שוקולד^^ מכונית? אחת נקייה גדולה שעובדת חג? חנוכה~ תוכנית אהובה בטלויזיה? מצעד הרוק בMTV2, דרייק וג'וש, החיים זה לא הכל, חברים. מילה אהובה? אין אחת...XD דיסק אהוב? אין אחד.. הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? משהו בסגנון. ראית את מגדל אייפל? לא פנים מול פניםX: עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?אופסיק..><' פגשת סלבריטי? בחנות בגדיםXDDDD עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 03:17

דנטל

New member
אענה רק על חלק

מידת נעליים: 40 איפה נולדת: ת"א מה את לובשת עכשיו: ג'ינס וטי שירט תעשי סקס לפני החתונה: כבר עשיתי התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה? כן הכית מישהו? כן באינטרנט הרבה? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא תעשה צניחה חופשית? לא אוהב לרקוד? כן היית בחו"ל? כן היית רוצה לגור במקום אחר? לא באיזו משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט יש לך פלאפון? כן מה אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס פירסינגים? 2 קעקועים? 6 אתה שזופה? לא מתעצבן בקלות? כן התחלת שמועה על מישהו? לא יש לך קו טלפון משלך? ברור יש לך בריכה פרטית? לא אחים ואחיות? 1 מה הפרחים המועדפים עליך? אנטוריון איך נראית האקס/ית שלך? שחום, בגובה שלי, שיער שחור - כמו שאני אוהבת אתה חצוף? כן איך הפופיק שלך? מגעיל תוכל להיות צמחוני? לא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר? כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר? סבירות נמוכה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? לא מחכה בכלל למי אתה דומה יותר- אבא או אמא? אבא בוכה הרבה? לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? בטן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית? ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן (או גוף)? לא מחשוף? כן החבר הכי טוב שלך בתול? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? יום שני בן-אדם של לילה או יום? לילה מכונית? פורשה ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן רכבת על פיל? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן פגשת סלבריטי? כן

מ

שעת ההתחלה: 11:51 שם: יער תאריך לידה: 5.12.93 מזל: קשת מין: נ גובה: 1.60 בערך.. צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39 מיקום: תל אביב איפה נולדת: תל אביב נכשלת במקצוע: כן ביצפר: עירוני א' מאוהב: כן חבר/חברה: לא אם כן, שם: ללא שם צייר כמה זמן אתם ביחד: הממ מה את לובשת עכשיו: דגמח וחולצה תעשי סקס לפני החתונה: אולי התאהבת פעם במורה?: חס וחליל צד מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: ירוקי חיות אהובות: חתולימים מי החברים הכי טובים שלך?: אנשים נחמדים הכית מישהו?: לא ממש עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ממממממממ מאי אולי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: ככה מתקלח?: לאאא! שונא ביצפר?: לפעמים יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: לא יודעתוש שותה מים?: כן, הרגע לקחתי שלוק באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אצל אבא מרידול כי הוא אוהב למרות שזה עושה שיניים צהובות, בבית משתנה.. כרגע אקווהפרש יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצת תנועה פירסינגים?: - קעקועים?: - אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: בשום אופן מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: על אנשים ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: הרבה מה הפרחים המועדפים עליך?: חמניות איך נראית האקס/ית שלך?: שקופים כמו אוויר אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: גורם לאנשים להזיל ריר בגללו P: מה מספר המזל שלך?: 8 איך השיער שלך נראה עכשיו?: טיפה לח [אוי אני בעצם כן מתקלחת] תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: כמו בנאדם תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי כמה.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי כמה.. היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שאני מגיעה אליו?.. שחית פעם בעירום?: לא מתי?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: לא, בזמן האחרון יותר מדי אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לב? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אוקיי רומנטי? בערך מתי הפעם האחרונה שהקאת?: א זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: יאק לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן>< מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: חדרי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידי בד רגילים כאלה איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמדי, חתולה מגרגרת על הרגליים שלי:] מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?: חתולות האם הפיצו עלייך שמועה?:לא במה אתה נוהג?: ברגליים אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כיתה ב' אולי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? חזרתי מאבא עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? שניהם קרמבו או שוקו? קרמבו, חלב עושה לי כאב בטן מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מחשב מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? כלמיני את מי היית לוקח לאי בודד? מאי וסקאי אם היית חייה איזה חייה היית? חתוליייי איזה שפות אתה מדבר? שפת היער, עברית, אנגלית.. בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? די מה היום הכי טוב בחיים שלך? די מה הדבר הכי חשוב לך? די על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? די ממה אתה הכי פוחד? די המקום האהוב לחופשה? לא יודעת טעם גלידה אהוב? שוקולד צ'יפס ממתק אהוב? ממממממממ מכונית? ממממ חג? חנוכ תוכנית אהובה בטלויזיה? כוכב הכביש מילה אהובה? אוקיי דיסק אהוב? האוסף הכפול של המכשפות הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא [אני לא מחשיבה חבר של כיתה ה'] מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן, הייתי בתוכו עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 12:04

מנעהב

שעת ההתחלה: 14:07 שם: תומר תאריך לידה: 3.11 מזל: עקרב מין: טוב, תודה. גובה: לא יודעת, נראה לי שמטר שבעים בערך. צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40 מיקום: כפ"ס איפה נולדת: אהה. ישראל. נכשלת במקצוע: יאפ ביצפר: לא יודעת. מאוהב: לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: חולצה כתומה ושורט כחול. תעשי סקס לפני החתונה: כן, אני לא מעוניינת להישאר בתולה עד סוף חיי. התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: כחול-אפור חיות אהובות: כבשה :) מי החברים הכי טובים שלך?: הומ הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה שלי מישהו נתן לך סטירה?: לא שזכור לי. באינטרנט הרבה?: כ"כ. ביישן?: לא מתקלח?: בטח שונא ביצפר?: בינתיים לא עד כדי כך. יש לך חיים?: מתחילים
עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאוד. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא בזמן האחרון. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא. תעשה צניחה חופשית?: עשיתי ^^. אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: כן, לא מזמן דווקא. סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: צ'אי\ברד וניל שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: רגילה יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיים וגופייה. פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: נופ אתה שזופה?: כן, הייתי בחו"ל לא מזמן. מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: הסלולרי, כן. יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: שניים תחתונים?: כתומים מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: לפעמים איך אתה מוציא כעס?: הו. ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: שייגמר מה הפרחים המועדפים עליך?: לא יודעת איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: חורף
אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: חור? מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: קלוע לצמה. תוכל להיות צמחוני?: לאאאא. איך את נראית?: גבוהה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כמה שלוקח לי להגיע אליו. שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הזרת ברגל ימין. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא כ"כ. רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: ל"ג בעומר [יותר מדי וודקה]. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא יודעת אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: כן. :) החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: כתום. שאלתם כבר. איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: לא משהו מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת עם מה אתה ישן?: מיטה? האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: אני לא. אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן. מה עשית היום? כלום ^^. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא יודעת קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון [באמאשלי]. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? כלום את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת אם היית חייה איזה חייה היית? כבשה איזה שפות אתה מדבר? עברית בן-אדם של לילה או יום? לא יודעת רגיש לדיגדוגים? כן P: מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? שאלתם ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? סיני טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? שוקולד מריר 80% מכונית? חג? פסח, יש חופש תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים מילה אהובה? מטורף דיסק אהוב? לא יודעת הייתה לך שיחה רצינית? אתמול בערב חיבקת מישהו? כנ"ל גרמת למישהו לצחוק? לא זוכרת הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אתמול בערב, עכשיו. התגעגעת למישהו? היום. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?: לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? לא במציאות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? לא עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 14:23

Tears Dont Fall

New member
$#%!

שעת ההתחלה: 16:15 שם: מג תאריך לידה: 28.10 מזל: אין. סתם עקרב מין: כוס גובה: מטר ופיסטוק. צבע עיניים: שחור מידת נעליים: 37 מיקום: פה איפה נולדת: שם נכשלת במקצוע: ברור ביצפר: מה איתו? מאוהב: חס ושלום. חבר/חברה: יש כמה. אם כן, שם: וואו זה הרבה. כמה זמן אתם ביחד: כמה זמן. לא יותר מדי מה את לובשת עכשיו: כלום תעשי סקס לפני החתונה: כן למה לא התאהבת פעם במורה?: לא פיכ >: מעשנת? כן לפעמים שותה?: כן לפעמים מפלרטט: כן צבע אהוב: כחול נו חיות אהובות: כלב מי החברים הכי טובים שלך?: יש כמה נו הכית מישהו?: חחחח מה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: תלוי. ביישן?: לא מתקלח?: כן שונא ביצפר?: כן ולא יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: בכלל לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: תלוי איך מסתכלים על זה, כעיקרון לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יכול להיות. תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: לפעמים היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: לא בדיוק השעו אותך?: כן נראלי היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: מים ודיאט קולה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיות סבא פירסינגים?: יש קעקועים?: אין עדיין אוהב להצטלם?: חח לא תמיד אתה שזופה?: פיכ נראלי שכן מתעצבן בקלות?: נמ לא התחלת שמועה על מישהו?: כן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: מוזיקה ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: חחח מה מה היית רוצה?: הרבה מה הפרחים המועדפים עליך?: לא איך נראית האקס/ית שלך?: היא כלום. אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: תלוי במוזה חח איך הפופיק שלך?: נחמד מה מספר המזל שלך?: 8 איך השיער שלך נראה עכשיו?: פרוע תוכל להיות צמחוני?: אני צימחונית איך את נראית?: יפה אוקי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן יצאתי כבר תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן יצאתי כבר היו לך הפרעות אכילה?: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 3 שחית פעם בעירום?: כן מתי?: לפני המון זמן למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: נראלי שאבא, אבל יש גם מאמא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תחת באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: נראלך רומנטי? כן שצריך. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטיות אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)? חח כן מחשוף?: למה לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לבן עם ציור איזה מראה יש לחדר שלך?: מלוכלך ומבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: פירסים, צמידים ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: הנגאובר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא מזמן עם מה אתה ישן?: פוך והרבה בובות האם הפיצו עלייך שמועה?: נראלי שכן במה אתה נוהג?: עוד לא אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אפעם בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? ישנתי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא וכן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שניהם מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצמת עיניים את מי היית לוקח לאי בודד? חברות אם היית חייה איזה חייה היית? אריה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית בן-אדם של לילה או יום? תלוי רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא מה הדבר הכי חשוב לך? שש על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? שאלתם כבר אוקי ממה אתה הכי פוחד? לא יודעת המקום האהוב לחופשה? נמ. טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? טופי מכונית? מה איתן חג? פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים מילה אהובה? סקס דיסק אהוב? יש כמה הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? חח לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו? לא האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא יודעת ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? חחחחח לא בדיוק שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?מלחמת אוכל נחשב? פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 16:29 יו הצלחתי.

עדן גפן

New member
I will../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif|פיס|

שעת ההתחלה: 19:12 שם: עדן תאריך לידה: 26.9 מזל: מאזניים מין: נקבה גובה: 1.62 צבע עיניים:ירוק-חום מידת נעליים: 37 מיקום: בית :p חח איפה נולדת: אזרחית העולם נכשלת במקצוע: מלא ביצפר: מרחבים מאוהב: סוג של חח חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: גופיה של האיחוד החקלאי ומכנס שחור תעשי סקס לפני החתונה: ברור התאהבת פעם במורה?: כן מעשנת? לא שותה?: כן מפלרטט: כן צבע אהוב: אדום חיות אהובות: כלב מי החברים הכי טובים שלך?: שחף, דניאל, נוי.. הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: נוי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: בערך ביישן?: כבר לא מתקלח?: כן שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: המון שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא יודעת תעשה צניחה חופשית?: לא!:| אוהב לרקוד?: תלוי היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: סוג של שתייה מועדפת?: קוקה קולה דיאט לימון שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אורביט טוטל יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: אולי מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים חח פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: בד"כ לא.. עכשיו די כן מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: כן יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: סוג של.. [אבא מת] מסתדר עם האחים?: סוג של איך אתה מוציא כעס?: נושכת איזה כרית או צועקת ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: הרבה דברים מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים, שיהיו אדומים=] איך נראית האקס/ית שלך?: שקס פקס אתה חצוף?: לא יודעת קיץ או חורף?: חורף! אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: רגיל נראה לי חח מה מספר המזל שלך?: אין.. אולי 9 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף.. ופוני לצד.. תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: בסדר חח תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא! תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן! היו לך הפרעות אכילה?: כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה.. שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: רגליים באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "מאגניקול" רומנטי? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אתמול במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: תלוי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כו החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד ולבן איזה מראה יש לחדר שלך?: שקסי! איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 3 שרשראות, צמיד איך אתה מרגיש עכשיו?: מאגניקולית מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמול עם מה אתה ישן?: בגדים חח האם הפיצו עלייך שמועה?: אולי במה אתה נוהג?: ברגליים חח אתה ילדה של אבא או אמא?: כנראה אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ביום האחרון בטח. בע בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן! ברור!. גם בשביל 200 שקל חח מה עשית היום? ישנתי, ואכלתי ארוחת ערב עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לקום חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת עיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סוגרת עיניים את מי היית לוקח לאי בודד? חח איזה אחד אם היית חייה איזה חייה היית? כנרית איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית וצרפתית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא הרבה דווקא.. מה הדבר הכי חשוב לך? מוזיקה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? עליו=] ממה אתה הכי פוחד? לא יודעת המקום האהוב לחופשה? חו"ל[?] טעם גלידה אהוב? שוקולד, נוגט ממתק אהוב? קינדר בואנו=] מכונית? האמת שאין לי מושג=] חג? פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? "בטיפול" ז"ל:( מילה אהובה? מאגניקול דיסק אהוב? כרגע? לא יודעת.. סג'נט פפר בא לי בטוב בזמן האחרון הייתה לך שיחה רצינית? אתמול חיבקת מישהו? שלשום=]]] אחחחחחחח זה היה החיבוקקקקקקקקקקקקקקק גרמת למישהו לצחוק? אתמול אולי הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא יודעת התגעגעת למישהו? היום=\ האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא בטוחה ראית את מגדל אייפל? לא במציאות עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא יודעת זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה:21:08

צ ש ט ש

New member
יום שישי ה-13 ואין עם מי להיות ><

שעת ההתחלה: 22:05 שם: מאיה תאריך לידה: 31.5 מזל: תאומים מין: נקבה גובה: 1.58 צבע עיניים: במילה אחת - צהוב. מידת נעליים: 37 מיקום: כפ"סיטי איפה נולדת: מאיר נכשלת במקצוע: לא!!! ביצפר: מפגר מאוהב: בקראש, אבל זה יעבור חבר/חברה: יש קראש אם כן, שם: ירין מרמתיים D: כמה זמן אתם ביחד: ---- מה את לובשת עכשיו: ג'ינס, גופיה תכלת, חולצה שחורה פתוחה מעל, אולסטאר תכלת וכמובן... א ר ק ד י ן תעשי סקס לפני החתונה: אם יימצא הגבר הנכון התאהבת פעם במורה?: איכססס מעשנת? פסיבית, לצערי. שותה?: לפעמים מפלרטט: לא ממש צבע אהוב: שחור חיות אהובות: תלוי. כשהן בחיים - דג. כשהן על צלחת - תרנגולות/הודו/פרה/חזיר (לא כשר בלה בלה איש איש באמונתו יחיה) מי החברים הכי טובים שלך?: הפורום הזה. והילה. ויאנה. הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: הילה/יאנה/אמא מישהו נתן לך סטירה?: כן, הילה אתמול באינטרנט הרבה?: המון ביישן?: לפעמים מתקלח?: כל יום שונא ביצפר?: כמו כולם יש לך חיים?: סוג של עד כמה אתה בוטח באנשים?: דיי הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: המממ תעשה צניחה חופשית?: בכיף אוהב לרקוד?: מאוד היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לפעמים שתייה מועדפת?: אייסים למיניהם שותה מים?: ברור באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: ~הולכת לבדוק~ ~חוזרת~ אקווה פרש יש לך פלאפון?: אכן אתה מודל לחיקוי?: אולי מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים ואולסטאר פירסינגים?: הלוואי קעקועים?: אין אוהב להצטלם?:לפעמים אתה שזופה?: כן מתעצבן בקלות?: חח כן התחלת שמועה על מישהו?: כן יש לך קו טלפון משלך?: כן יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?: אחד בן 25 כמעט ואחת בת 21 תחתונים?: כרגע? ~בודקת~ לבן עם פרפרים בסגול D: מסתדר עם אמאבא?: לפעמים מסתדר עם האחים?: רוב הזמן איך אתה מוציא כעס?: כל מיני |: ברחת פעם מהבית? חחחחחחחחח כן חולמ בהקיץ?: לפעמים
מה היית רוצה?: שלום עולמי? חברות נורמליות מהשכבה? את ירין? לא חסר דברים מה הפרחים המועדפים עליך?: ממש לא אכפת לי איך נראית האקס/ית שלך?: אממ... עיניים חומות ושיער חום ואממ רזה כזה ולא יודעת אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף דפנטלי אתה נהנה להתלכך?: לפעמים איך הפופיק שלך?: בפנים מה מספר המזל שלך?: 315 איך השיער שלך נראה עכשיו?: בסדר כי בבוקר שמתי קרם ואז עשיתי קוקו והוא סביר תוכל להיות צמחוני?: אני יכולה אני לא רוצה איך את נראית?: עיניים צהוב-ירוק, שיער חום, אממ.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי בכמה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: ^ היו לך הפרעות אכילה?: לצערי כן, והרבה. אני שונאת שמפריעים לי לאכול ><" כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כשאני מגיעה אליו שחית פעם בעירום?: באמבטיה אולי מתי?: כשהייתי בת 8? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שילוב בוכה הרבה?: המון אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אצבע ברגל באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? רומנטי? לפעמים מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אני ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: זה ניסוח מפגר קצת.. אממ כשאני לובשת חולצה רואים לי את הידיים זה נחשב? מחשוף?: אין מה לחשוף בינתיים ><" החבר הכי טוב שלך בתול?: נראה לי מה הצבע תחתונים שלך?: לבן עם פרפרים בסגול וכחול, כבר שאלתם איזה מראה יש לחדר שלך?: עם מסגרת כחולה והדבקתי עליה מדבקות של באג לייף D: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת עוגן ושעון איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ... לפני קצת יותר משבוע עם מה אתה ישן?: בוקסר וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא נראה לי במה אתה נוהג?: אופניים? אתה ילדה של אבא או אמא?: של עצמי מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: 20.6 בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: בכיף מה עשית היום? הייתי בחיפה עם אמאבא, סבא סבתא, אח שלי וחברה שלו. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: אכן קור או חום? קורררר לישון או לקום? איכסה שניהם חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת על השעון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מסתכלת על השעון את מי היית לוקח לאי בודד? בחיר לבי D: אם היית חייה איזה חייה היית? אנא עארף איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית שותף, צרפתית של בצפר וקצת איטלקית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת, מעדיפה לשכוח מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת, אני טיפשה מה הדבר הכי חשוב לך? דובי כזה עם תיק עליו שיש בו מלא דברים קטנים וחמודים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על מחר ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משהו רע לאנשים שאני אוהבת המקום האהוב לחופשה? ממ... כל עוד יש אנשים טובים לא אכפת לי טעם גלידה אהוב? כל עוד זה איטלקי, הכל D:: ממתק אהוב? סוכריות גומי, סוכריות על מקל, מסטיקים מכונית? כל עוד היא נוסעת והמזגן עובד אין לי בעיה. אה ושאפשר לשמוע מוזיקה טוב חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? שנות ה-70, חברים, דה סימפסונס, סאות פארק מילה אהובה? כל פעם משהו אחר. כרגע - חושני, משובח, פאק, ו יא בייבי D:: דיסק אהוב? של פאניק! הייתה לך שיחה רצינית? ברור חיבקת מישהו? ברור גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? לא ממש דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? בלחי עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כמעט רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא נראה לי פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כמעט מה השעה: 22:35

Mooa-Numi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שעת ההתחלה: 2:22 שם: מיכל תאריך לידה: 2712 מזל: גדי מין:נקבה גובה: 170 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 41 מיקום: דרום איפה נולדת: מרכז נכשלת במקצוע: כן ביצפר: לא מאוהב: לא חבר/חברה: לא אם כן, שם: סתם שם? ברוך כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: גופיה צהובה ומכנס גזור תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: ממש לא צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:
שאלה מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: לא ביישן?: לא בדיוק אבל בערך מתקלח?: כן שונא ביצפר? לא לומדת: יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: ממשלא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: חא השעו אותך?: לא (איזה פספוס בעצם) היית רוצה לגור במקום אחר?: אני גרה במקום אחר אתה מפונק?: לא..קצת שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?:אולי? מה אתה לובש הכי הרבה?חת: פירסינגים?: אין קעקועים?: יוםאחד אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: בטעות מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?:כן.. יש לך קו טלפון משלך?: צלא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: יותר מ2 מסתדר עם אמאבא?: לא ממש חיה איתם מסתדר עם האחים?: כנל, אבל לא איך אתה מוציא כעס?: בעצבים פסיכופטיים ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: לא ממש מה היית רוצה?: לחלום בהקיץ? מה הפרחים המועדפים עליך?: חרציות איך נראית האקס/ית שלך?: כאילו מה לעזאזלעשיתי איתם אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך? כן ולא.. תלוי מתי איך הפופיק שלך?: בפנים מה מספר המזל שלך?: 27 איך השיער שלך נראה עכשיו?: חם תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:אני צעירה כבר ככה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני עונה די מהר שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שניהם בוכה הרבה?: השנה כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אף. שדיים. בנ"ג היו רוצים לכרות לי את הידיים
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? לא מהמקום הקיטשי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שמינר צבא,שהתייבשתי ביוםתדרוך ארצי של בבב במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: לא (שלושתם!) מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: מסודר, אבל אני לא חיה שם איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: חםלי נורא מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: בנשף
עם מה אתה ישן?: בוקסר האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: טויוטה קורולה
אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא.. בעיקר של עצמי מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהייתי בו? בטח לפני שנה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתקלחת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? בימים טובים כלום. קוראת הודעות את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו חתיך, שלא היה לו לאן לברוח אם היית חייה איזה חייה היית? ברווזן (מה אני קשורה?) איזה שפות אתה מדבר? עברית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא. רק בגב מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? שאלו ממה אתה הכי פוחד? יותר מידי דברים המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? גלידת בש ממתק אהוב? מכונית? מאזדה3 חג? פורים ("ברור שאת אוהבת אתפורים! החג הזה לא דורש ממך כלום!") תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? היום?כן.אפילו 2 חיבקת מישהו? לא גרמת למישהו לצחוק? קצת הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? לא האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : בערך מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה? כן שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? המממ נראה לישלא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי? לא נראה לי עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה:2:32 (10 דקות?! חנונית)

34444444432

שעת ההתחלה: 19:04 שם: נופר תאריך לידה: 22.6.90 מזל: סרטן מין: כוס גובה: 171 צבע עיניים: דבש מידת נעליים: 37 מיקום: פ"ת איפה נולדת: רומניה נכשלת במקצוע: כן ביצפר: תיכון מאוהב: לא חבר/חברה: בערך אם כן, שם: אבירן כמה זמן אתם ביחד: חודש ומשהו מה את לובשת עכשיו: בגדים תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? כן שותה?: כן מפלרטט: כן צבע אהוב: שחור ולבן חיות אהובות: כלב וחתול מי החברים הכי טובים שלך?: ספיר, מיטל ודבורה הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אממ אבירן, ספיר מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: לא ביישן?: קצת מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מספיק שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: קצת שתייה מועדפת?: לימונדה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: ישמצב מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים פירסינגים?: כן קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: כן מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: כן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: אפשר לומר אחים ואחיות?: כן תחתונים?: מה מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: בכי ברחת פעם מהבית? בקטנה כזה חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: אוטו מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים? איך נראית האקס/ית שלך?: בסדר אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: אביב אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: מעוטר בשני פירסינגים מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: טוב תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי אם אני עונה שחית פעם בעירום?: חצי מתי?: שנה שעברה למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: קצת אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי רומנטי? קצת מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמןןןן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן קצת איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 טבעות, 7 צמידים ו-3 שרשראות איך אתה מרגיש עכשיו?: אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבועיים עם מה אתה ישן?: עם עצמי האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: באוטו של המורה שלי לנהיגה אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כיתה ט' בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? הייתי בהרצליה עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מפהקת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? כנל את מי היית לוקח לאי בודד? ליודעת בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? הכל ממה אתה הכי פוחד? פרידות המקום האהוב לחופשה? חו"ל טעם גלידה אהוב? תות תוכנית אהובה בטלויזיה? הכל דבש מילה אהובה? כוסאמק דיסק אהוב? קיד א, של רדיוהד הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 19:23

talbebchuk

New member
אני.. :)

שעת ההתחלה: 20:12 שם: טל תאריך לידה: 12/5/92 מזל: שור מין: בת גובה: 1.56 צבע עיניים: דבש מידת נעליים: 38 מיקום: בת-ים!! איפה נולדת: וולפסון, חולון. :) נכשלת במקצוע: מתמטיקה ביצפר: מה איתו? נגמר! מאוהב: לא...וואי מוזר לי להגיד את זה.. הלב שלי ריק כרגע! חבר/חברה: לא אם כן, שם: לאא כמה זמן אתם ביחד: איןן.. תדרכו על הפצעים, יופי! מה את לובשת עכשיו: מכנס ברך שחור וחולצה אדומה קצרה.. תעשי סקס לפני החתונה: הגיוני.. התאהבת פעם במורה?: לא! מעשנת? ממש ממש לא! שותה?: לא בקביעות.. מפלרטט: חחח גם.. צבע אהוב: סגול חיות אהובות: כלבב מי החברים הכי טובים שלך?: מממ ליאת,דניאל, עדי..יש אנשים שהתאכזבתי מהם בזמן האחרון אז אני לא יודעת אם לקרוא להם חברים טובים שלי.. הכית מישהו?: מתישהו בחיים? כן! עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ליאתת מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: מספיק.. ביישן?: לפעמים XD מתקלח?: כן! שונא ביצפר?: לפעמים.. יש לך חיים?: הצופים! די השתלטו.. לא נורא - אבל כיף לי! עד כמה אתה בוטח באנשים?: פעם בטחתי באנשים בשניות, היום ממש קשה לקבל את האמון המלא שלי.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן.. :// יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: הגיוני.. תעשה צניחה חופשית?: אני רוצה, אבל מתה מפחד! אוהב לרקוד?: כן!!!!!!!! היית בחו"ל?: כן! הרבה פעמים! סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא נראה לי היית רוצה לגור במקום אחר?: לאאאא אתה מפונק?: כשבא לי... שתייה מועדפת?: קולה! שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקוופרש! יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת.. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס.. אבל בקיץ מכנסי ברך.. וטי שרט.. פירסינגים?: אוזניים?! קעקועים?: לאא אוהב להצטלם?: לפעמים כן ולפעמים ממש לא אתה שזופה?: לאאאאאאאאאא.. אני יותר קוטג'! מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: אממ לא זוכרת.. יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן - 2 גדולים! תחתונים?: מה איתם?! מסתדר עם אמאבא?: לפעמים כן ולפעמים לא.. מסתדר עם האחים?: לפעמים כן ולפעמים לא.. XD איך אתה מוציא כעס?: צרחות! או בכי.. אני בוכה בשניות.. ברחת פעם מהבית? כן.. חולמ בהקיץ?: חח כן. לפעמים.. מה היית רוצה?: אמממממ מה הפרחים המועדפים עליך?: ורד! איך נראית האקס/ית שלך?: :// אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: כןןןן.. אללה ג'יפה שליטה! איך הפופיק שלך?: רגיל :) מה מספר המזל שלך?: 8 איך השיער שלך נראה עכשיו?: לא מסתדר במיוחד כרגע.. תוכל להיות צמחוני?: לא.. איך את נראית?: אמממ אני? תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אממ לא יודעת. יש מצב.. אבל לא בטוח.. מעדיפה גדולים ממני.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן! היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מתי שנאי שומעת אני עונה.. שחית פעם בעירום?: לא מתי?: לאא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ממממ לא רוצה לחשוב על זה בכלל באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "בולשיט!" "מה אתה רציני עם עצמך?!" רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אמממ נראה לי בפברואר הקאתי ממששששש.. באמצע הצגה! במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אממ תלוי בזמן.. לא חולצות בטן אבל.. מחשוף?: כן. לפעמים.. החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד :Q איזה מראה יש לחדר שלך?: סגולה.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד של השבט ועגילים... איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפההה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמול! עם מה אתה ישן?: עם כתמי שלי :) האם הפיצו עלייך שמועה?: אמממ כן.. זונות! במה אתה נוהג?: בכלום.?! אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא ואבא.. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אממ לא זוכרת.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אממ לא יודעת.. לא חושבת.. כי יש לי את העקרונות והערכים שלי, אבל.. 2 מיליון דולר! מה עשית היום? הייתי בשבט, אח"כ הלכתי לקניון לכתוב מערך מחנה, ואז נסעתי עם אבא להביא את כתם לאפרת ל10 ימים, עד שאני אחזור.. ועכשיו אני בבית.. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? משתנה לישון או לקום? לישוןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? קמה מהמיטה.? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצמת עיניים.? אממ רואה טלוויזיה.. את מי היית לוקח לאי בודד? מממ אם היית חייה איזה חייה היית? היפופוטם! סתם, לא יודעת! איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית.. בן-אדם של לילה או יום? משתנה.. לפי תקופות.. רגיש לדיגדוגים? לא ממש מה היום הכי גרוע בחיים שלך? וואי... מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה.. מה הדבר הכי חשוב לך? החברים והמשפחה שלי.. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מה עבר עליי היום, מה יש לעשות מחר.. ממה אתה הכי פוחד? להישאר לבד.. המקום האהוב לחופשה? ניו-יורק... טעם גלידה אהוב? קוקיססס ממתק אהוב? שוקולד.. מכונית? אממ לא מבינה בזה.. חג? פסחח תוכנית אהובה בטלויזיה? אמממ מילה אהובה? בולשיט! או "טוב אחי". דיסק אהוב? עברי לידר/זה לא אותו דבר.. הייתה לך שיחה רצינית? היו הרבה! רגע, זה "מתי בפעם האחרונה?" אז אתמול.. חיבקת מישהו? היום... גרמת למישהו לצחוק? היום! חח עם אפק החמודה הזו! הרגשת טיפש? קורה לי המון... כן, גם היום.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום! התגעגעת למישהו? כן.. עכשיו.. לכתמי.. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן.. :Q נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ברורר היית מאוהב? כן.. ראית את מגדל אייפל? כן! עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? ברוררר נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן! הייתה לך תאונת דרכים? לא.. טפו טפו טפו.. רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כןן פחדת מהחושך? כן! זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן! יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא.. הייתי דלוקה על יותר מ1 בו זמנית.. לא יצאתי איתם.. שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כןןן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 20:31

One Click Hil

New member
סתם כי משעמם וכי זה פורום מגניב!

שעת ההתחלה: 20:48 שם: נועה תאריך לידה: 90\3\20 מזל: דגים מין: נקבה גובה: 1.60 צבע עיניים: חום ירוק מידת נעליים: 41 מיקום: ישראל איפה נולדת: פ"ת נכשלת במקצוע: ערבית וכימיה בכיתה י' ביצפר: חרא של דבר מאוהב: כן חבר/חברה: לא אם כן, שם: .... כמה זמן אתם ביחד: .... מה את לובשת עכשיו: חולצה ורודה וג'ינס תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לפעמים צבע אהוב: כחול, תכלת, אדום, שחור ולבן חיות אהובות: כלב דולפין ונמר מי החברים הכי טובים שלך?: רוני, נטלי, רינת הכית מישהו?: בקטנה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: רוני מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: חח כן ביישן?: קצת מתקלח?: 1000 פעמים ביום שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: לא חיחי עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי..יש אנשים שישר ויש שלוקח זמן שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: בהחלט תעשה צניחה חופשית?: לא! פחד גבהים חזק אוהב לרקוד?: כן, אבל לבד בחדר היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: קצת שתייה מועדפת?: פפסי מקס שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט טוטאל יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: בארור מה אתה לובש הכי הרבה?: טישירטס פירסינגים?: נופ קעקועים?: לא..אבל הייתי רוצה אוהב להצטלם?: לפעמים אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 3 אחים תחתונים?: אפורות מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: הולכת לחגר כושר ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: להיות כוכבת לכבוש את העולם מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים, חמניות איך נראית האקס/ית שלך?: אין לי אקס\ית אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא, שונאת איך הפופיק שלך?: מוזר מה מספר המזל שלך?: 2 נראלי איך השיער שלך נראה עכשיו?: בקוקו תוכל להיות צמחוני?: כן! שונאת בשר! איך את נראית?: כמו קוף תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: כן כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2?.. שחית פעם בעירום?: לא מתי?: ... למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שילוב של שניהם בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שיער באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "מה קורה? אז מה נשמע?" רומנטי? מאוד מתי הפעם האחרונה שהקאת?: פחח לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: גם וגם אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: למה לא? החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: אפור איזה מראה יש לחדר שלך?: פקאצי...ורוד עם סגול, מסודר להחריד אבל יש בו גיטרות תלויות על הקיר. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: לא משו...קצת חולה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא הייתי עם מה אתה ישן?: טישירט ומכנס קצר האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שידוע לי במה אתה נוהג?: כלום..אין רישיון עדיין אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: חח לא זוכרת, יש מצב שהשנה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: למה לא? מה עשית היום? למדתי לבגרות במתמטיקה עוד קצת עלי:"אני רק עוד נפש אבודה בתוך ים של נפשות" (משפט משיר שלי) אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון! חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו, שונאת קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתקלחת מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה תטלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? רוני, הכלבה שלי והמשפחה אם היית חייה איזה חייה היית? כלב או נמר איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? חושבת על היום שעבר ממה אתה הכי פוחד? להיות לבד המקום האהוב לחופשה? סאן פרנסיסקו, אמסטרדם, הוואי טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? שוקולד מכונית? מרצדס SL500 חג? ל"ג בעומר ושבועות ופסח ופורים וחנוכה LOL תוכנית אהובה בטלויזיה? כוכב נולד, מגרש ביתי, סמולוויל מילה אהובה? סבבה, מגניב, אוקיי דיסק אהוב? Lifehouse - LIFEHOUSE הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן, מתגעגעת עכשיו האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 21:03 יווווו התחיל כוכב נולד 5!!!!

למעלה