שאלון.ארוך.מדיי. :]

Aline In Chains

New member
שאלון.ארוך.מדיי. :]

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? 2.ג`ינס או תרנינג? 3.רוק או מטאל? 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? אוהבת: 5.לישון? 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? 7.לצייר? 8.אלכוהול ? 9.סמים? 10.סיגריות? 11.אמינם ? 12.בצפר? 13.אהבה ממבט ראשון? שם: איפה את\ה גר\ה: בצפר: בת כמה את\ה: מין: יש חבר\ה? רוצה לעשות ניתוח פלסטי? מה היית משנה בך? הולכת לקוסמטיקאית? גולש\ת? מה התחביבים שלך? מה צבע השיער? מה הצבע עינים? סגנון לבוש: איך את\ה מתאפר\ת? מה יש לך בקלמר? פרצוף אהוב בפורום: הציון הכי נמוך שלך:0 הכי גבוה:100 את\ה יפה לדעתך? מרגיש שמישו אוהב אותך? דמי כיס את\ה מקבל\ת? השעו אותך פעם? רצו להעיף אותך מהבצפר? עשית פעם פן? בושם:מלא חורף או קיץ? מה אוהב\ת לאכול? מה אוהב\ת לשתות?מים- מעשנן\ת? מה את\ה לובש עכשיו? מה עשית אתמול? מה אתה עושה עכשיו? צבע תחתונים:אדום וורוד חזייה:יש מידת חזייה: מקצוע אהוב? חיה אהובה? שונא\ת את עצמך? עדה? מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? יש לך בלוג? אתה חושב שאתה טיפש? אתה חושב שאתה חכם? האם אתה שפוי בנפשך? כמה אחים יש לך? זהותך המינית? איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? יש לך פירסינג? יש לך קעקוע? מהו הגובה שלך? מה מידת הנעליים שלך? בן\ת כמה אתה נראה? יש לך עבר פלילי? איזה שפות את\ה מדבר? מספר מזל? יש לך חיות? אתה רגיש לדיגדוגים? מה המילה האהובה עליך? מה אתה הכי שונא? כן ולא עשית פן פעם: את\ה רוצה לגור במקום אחר : את חושבת להתאבד : את\ה רוצה פירסינג : אוהבת רכבות הרים : בכית על בת : בכית על בן : עישנת? שתית אלכוהול ? ניסית דיאטה ? פגשת סלבריטי ? התגעגעת למישהו ? שיקרת : נעצרת : אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : הופעת בציבור בפיג`מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת הולכת למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ולמה? נשבר לך הלב : שברת לבבות : נישקת בנות : נישקת בנים : התחרטת על דברים שעשית : נשארת ערה כל הלילה : התנשקת צרפתית: עשית או עשו לך איקי: ניתקת למישו טלפון בפרצוף: כה ניתקו לך: כה ברחת פעם מהבית: היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: היו איתך: תקפו אותך מינית פעם: גנבת פעם: אמרו לך שאת יפה פעם: רבת עם ההורים שלך: ביקרת אצל פסיכולוג: היית במועדונים: צרחת פעם מפחד: הלכת מכות: עשית דיאטה פעם: עישנת סמים פעם: שחית פעם בעירום: השתזפת פעם: עשית איפור מקצועי: עשית קעקוע חינה: הורדת שיערות ברגליים: הסתגרת בחדר: אוהב לחייך? אוהב לאכול? אוהב לישון? אתה מצחיק? התאשפזת פעם? ניסית להתאבד? קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?: הכנת שיעורים היום? אתה ביישן? ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? אתה מרגיש יפה: היית מאוהב פעם: זה או זה טלוויזיה או טלפון? טלפון או מחשב? מחשב או מיטה? מיטה או ספה? מיקרופון או מצלמה? מצלמה דיגיטאלית או רגילה? טלפון או פלאפון? אקסייט או פורום אחר? אייסיקיו או מסנג`ר? (לבנות>) חבר או ידיד? (לבנים>) חברה או ידידה? הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? שאלה או תשובה? מוזיקה או שקט? (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון? (מוזיקה>)עברית או אנגלית? בצפר או חופש? שרשרת או צמיד? צמיד או טבעת? יופי או אופי? אהבה או כסף? נשיקה או חיבוק? ג`ינס או טרנינג? להיות אורח או עם שם משתמש? תגובה מהירה או הוסף תגובה? לילה או יום? מסיבה או סתם יציאה? נישואין או גירושין? סרט או תכנית? מכנס או חצאית? חולצה או סווצ`ר? חורף או קיץ? שמש או גשם? ים או בריכה? חוף או הרים? תיכון או יסודי? כפכף או נעל? סתיו או אביב? בשר או חלב? לישון או לקום? תל אביב או חיפה? מה השעה עכשיו? כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: צבע תחתונים עכשיו: ממה אתם מפחדים ? אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? כמה ילדים אתם רוצים ? 2 מהי מכונית חלומותיכם ? אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: פלאפון מים כסף יש לך חדר יפה:כה תכונה טובה אצלי: תכונה רעה אצלי: יש לך חדר משלך? יש בו טלוויזיה? יש בו מחשב? יש בו טלפון? יש לך פלאפון? מה היה השיעור הראשון שלך היום? מה אתה עושה בשיעורים? באיזה שמפו אתה משתמש: באיזה מרכך אתה משתמש: איזה קפה אתה שותה: מה הדבר האחרון שקנית: איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: ב24 שעות האחרונות קנית משו: קנו לך משו: נישקת מישו: נישקו אותך: חיבקת מישו: היה לך משעמם: הלכת לקניון: בכית: הרגשת טיפשה: צחקת: הצחקת מישו: הצחיקו אותך: שמחת: היית עצובה: ראית טלוויזיה: דיברת בטלפון: היית במחשב: יצאת לאנשהו: נפגשת עם מישו: מי הכי הפריע לך: סקס לפני החתונה או אחרי: עשית סקס: עשית סקס יבש: היית במועדונים: היית במסיבות: השתכרת פעם: עשית אמבטיית קצף: הלכת לבריכה: רכבת על אופניים: הלכת לים: שנאת את עצמך: מאכלים אהובים: משקה אהוב: ספר שקראת לאחרונה: עיתון שקראת לאחרונה: עישנת סמים פעם: שחית פעם בעירום:

Aline In Chains

New member
אני עונה!!,אגב תקצרו את זה קצת,ארוך

שם:
אלין. איפה את\ה גר\ה:
בארשבע. בצפר:
מעפן. בת כמה את\ה:
עוד מעט16. מין:
נקבה.. יש חבר\ה?
יאפ.. רוצה לעשות ניתוח פלסטי?
כן חחח... מה היית משנה בך?
מש'ו.. הולכת לקוסמטיקאית?
בטח כל יום חחחחחחחחח גולש\ת?
באינטרנט? מה התחביבים שלך?
לנגן,לישון,לחפור,מחשב. מה צבע השיער?
שטני.. מה הצבע עינים?
אפור ירוק.. סגנון לבוש:
רגיל,פשוט.. איך את\ה מתאפר\ת?
לא מתאפרת,אני לא אוהבת איפור. מה יש לך בקלמר?
עטים? פרצוף אהוב בפורום:
הציון הכי נמוך שלך:
20. הכי גבוה:100
את\ה יפה לדעתך?
יש דברים שאני לא אוהבת. מרגיש שמישו אוהב אותך?
כן
דמי כיס את\ה מקבל\ת?
כן. השעו אותך פעם?
לא.. רצו להעיף אותך מהבצפר?
חס.. עשית פעם פן?
כן. בושם:
לא משתמשת כ"כ, זה עושה בלי בחילה. חורף או קיץ?
חורףחורףחורף:] מה אוהב\ת לאכול?
הכללל. מה אוהב\ת לשתות?מים-
מים!! מעשנן\ת?
איכס. מה את\ה לובש עכשיו?
מכנס,וחולצה של קורט חח..קצרה..קר..בררר.. מה עשית אתמול?
נפגשתי עם גור
מה אתה עושה עכשיו?
מדברת עם גור,ועונה על השאלון. צבע תחתונים:
שחור. חזייה:
לבנה. מידת חזייה:
חחחחחחחח כן בטח
מקצוע אהוב?
היסטוריה. חיה אהובה?
כלב,חתול,צב,דולפין,ברווז,ועוד ועודד.. שונא\ת את עצמך?
לפעמים. עדה?
שוודית חחחחחחחח,ממש.. מוזיקה שאת\ה אוהב\ת?
גראנג'.. יש לך בלוג?
2 אתה חושב שאתה טיפש?
תמיד. אתה חושב שאתה חכם?
אולי. האם אתה שפוי בנפשך?
ממש לא
כמה אחים יש לך?
0 זהותך המינית?
סטרייטית. איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו?
שטני,חלק,לפעמים,פרוע,מפחיד,לאדעת. יש לך פירסינג?
הליקס. יש לך קעקוע?
לא. אני ממש רוצה של תו או מש'ו;[ מהו הגובה שלך?
1.69 בערך.. מה מידת הנעליים שלך?
39 בן\ת כמה אתה נראה?
10. יש לך עבר פלילי?
לא איזה שפות את\ה מדבר?
שוודית!!!!!! מספר מזל?
3,5.7 יש לך חיות?
לא. אתה רגיש לדיגדוגים?
בבטן:] מה המילה האהובה עליך?
שוש..חחח מה אתה הכי שונא?
צביעות...שקרים..וכו'.. כן ולא עשית פן פעם:
ככככככן.,וזה הורס תשיער עש. את\ה רוצה לגור במקום אחר :
מאד. את חושבת להתאבד :
לא.. את\ה רוצה פירסינג :
בגבה. אוהבת רכבות הרים :
לא ממש. בכית על בת :
כן. בכית על בן :
כן. עישנת?
גועל נפש. שתית אלכוהול ?
לא. ניסית דיאטה ?
לא. פגשת סלבריטי ?
כן. התגעגעת למישהו ?
תמיד. שיקרת :
כן. נעצרת :
לא. אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת :
ברור:]] הופעת בציבור בפיג`מה ?
במסיבת פיג'מות? בכית בסרט ?
כל הזמן חחחח היית על במה ?
כן. חשבת שאת הולכת למות ?
חחח כן. נכשלת במקצוע ?
מלא. הורידו אותך כיתה ?
לא. הקפיצו אותך כיתה ?
לא. מה אני נראת לכם חכמה?!?1 רצית להיות המין השני ולמה?
לא רציתי. נשבר לך הלב :
כן שברת לבבות :
כן;[ נישקת בנות :
לא. נישקת בנים :
כן. התחרטת על דברים שעשית :
כן. נשארת ערה כל הלילה :
כן. התנשקת צרפתית:
כן. עשית או עשו לך איקי:
כן. ניתקת למישו טלפון בפרצוף:
כן. ניתקו לך:
כן. ברחת פעם מהבית:
לשתיי דקות חח.. היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד:
סטוץ יעני?, כן.. היו איתך:
כן. תקפו אותך מינית פעם:
לא
גנבת פעם:
מסטיק כשהייתי קטנה.. אמרו לך שאת יפה פעם:
כן.. רבת עם ההורים שלך:
כל הזמן ביקרת אצל פסיכולוג:
אמאשלי אחת כזאת! היית במועדונים:
כן. צרחת פעם מפחד:
כן. הלכת מכות:
כיתה ד'. עשית דיאטה פעם:
לא. עישנת סמים פעם:
לא.. שחית פעם בעירום:
כשהייתי קטנה. השתזפת פעם:
ניסיתי חחחחחחחחחחחחחח,מה לעשות,קיר נשאר תמיד קיר. עש

l i o r a n g e

New member
בּוּ.

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? חצאית 2.ג`ינס או תרנינג? ג'ינס 3.רוק או מטאל? רוק 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? מה? אוהבת: 5.לישון? כה 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? 6 בערב 7.לצייר? כן 8.אלכוהול ? לפעמים 9.סמים? לא ניסיתי 10.סיגריות? " " 11.אמינם ? לא 12.בצפר? לא 13.אהבה ממבט ראשון? יש מצב שם: ליאור-תום איפה את\ה גר\ה: מצפה רמון בצפר: השלום בת כמה את\ה: 13 שנים ו-5 חודשים מין:נקבה :p יש חבר\ה? לא רוצה לעשות ניתוח פלסטי? לא מה היית משנה בך? כלום הולכת לקוסמטיקאית? מידי פעם גולש\ת? באינטרנט מה התחביבים שלך? להגיד בו. מה צבע השיער?שחור מה הצבע עינים?ירוק סגנון לבוש: מה שיפה ונוח איך את\ה מתאפר\ת?אני לא מה יש לך בקלמר?עטים פרצוף אהוב בפורום:
הציון הכי נמוך שלך: 48 הכי גבוה:100 את\ה יפה לדעתך? לא מרגיש שמישו אוהב אותך? לא דמי כיס את\ה מקבל\ת? אני מקבלת כסף כשאני צריכה השעו אותך פעם?לא רצו להעיף אותך מהבצפר? לא עשית פעם פן?כן בושם: כן חורף או קיץ? קיץ מה אוהב\ת לאכול? סושי מה אוהב\ת לשתות?קולה מעשנן\ת? לא מה את\ה לובש עכשיו? סוודר ובוקסר מה עשית אתמול? הייתי בצופים מה אתה עושה עכשיו?נחשו.. צבע תחתונים: כחול חזייה: יש :p מידת חזייה: C משהו.. מקצוע אהוב?היסטוריה חיה אהובה?חמוס שונא\ת את עצמך?לא עדה? ? מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? מה איתה? יש לך בלוג? כן אתה חושב שאתה טיפש? כן אתה חושב שאתה חכם? לא האם אתה שפוי בנפשך?ישמצב כמה אחים יש לך?2 זהותך המינית?סטרייטית איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? הוא נראה פיכסה והצבע שלו שחור יש לך פירסינג? לובים נחשבים? יש לך קעקוע?לא מהו הגובה שלך? 1.66 מה מידת הנעליים שלך?39 בן\ת כמה אתה נראה?16 יש לך עבר פלילי?לא איזה שפות את\ה מדבר?עברית מספר מזל?4 יש לך חיות?כה אתה רגיש לדיגדוגים? לפעמים מה המילה האהובה עליך?מממ.. לא יודעת.. מה אתה הכי שונא?אותך כן ולא עשית פן פעם:כן את\ה רוצה לגור במקום אחר :כן את חושבת להתאבד :לא את\ה רוצה פירסינג : כן אוהבת רכבות הרים : לא בכית על בת :כן בכית על בן :כן עישנת?לא שתית אלכוהול ? כן ניסית דיאטה ?כן פגשת סלבריטי ?כן התגעגעת למישהו ?כן שיקרת : כן נעצרת : לא אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת :כןה הופעת בציבור בפיג`מה ?לא בכית בסרט ?כן היית על במה ?כן חשבת שאת הולכת למות ?כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לאן הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ולמה?כן ככה נשבר לך הלב :ישמצב שברת לבבות :יכול להיות נישקת בנות :כן ><" נישקת בנים :כן התחרטת על דברים שעשית :כן נשארת ערה כל הלילה :כן התנשקת צרפתית: כן עשית או עשו לך איקי:לא ניתקת למישו טלפון בפרצוף: כה ניתקו לך: כה ברחת פעם מהבית: לא היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד:לא
היו איתך:מזאתאומרת? תקפו אותך מינית פעם:לא גנבת פעם: לא אמרו לך שאת יפה פעם:כן רבת עם ההורים שלך: כן ביקרת אצל פסיכולוג:לא היית במועדונים:כן צרחת פעם מפחד:כן הלכת מכות: כן עשית דיאטה פעם:כן עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום: לא השתזפת פעם: כן עשית איפור מקצועי:כן עשית קעקוע חינה: כן הורדת שיערות ברגליים:כן הסתגרת בחדר:כן אוהב לחייך?כן אוהב לאכול?כן אוהב לישון?כן אתה מצחיק?לא התאשפזת פעם?לא ניסית להתאבד?לא קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?:כן הכנת שיעורים היום?לא אתה ביישן?לא ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? אתה מרגיש יפה:לא היית מאוהב פעם:כן זה או זה טלוויזיה או טלפון?TV טלפון או מחשב?מחשב מחשב או מיטה?מחשב מיטה או ספה?מחשב מיקרופון או מצלמה?מצלמה מצלמה דיגיטאלית או רגילה?דיגיטאלית, דהה טלפון או פלאפון?פלא אקסייט או פורום אחר?WTF אייסיקיו או מסנג`ר?מסנ (לבנות>) חבר או ידיד?חבר (לבנים>) חברה או ידידה? הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? חבר אחד אמיתי הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב?אחד הכי טוב שאלה או תשובה?בעע מוזיקה או שקט?מוזיקה (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון?שניהם בעע (מוזיקה>)עברית או אנגלית?אנגלית בצפר או חופש?נחשו שרשרת או צמיד?שרשרת צמיד או טבעת?טבעת יופי או אופי?אופי אהבה או כסף?אהבה נשיקה או חיבוק?נשיקה וחיבוק ג`ינס או טרנינג? להיות אורח או עם שם משתמש?שם משתמש תגובה מהירה או הוסף תגובה? לילה או יום?לילה מסיבה או סתם יציאה?יציאה נישואין או גירושין? סרט או תכנית? סרט מכנס או חצאית? חולצה או סווצ`ר?חולצה חורף או קיץ? שמש או גשם?שמש ים או בריכה? חוף או הרים?חוף תיכון או יסודי?תיכון כפכף או נעל?נעל סתיו או אביב?אביב בשר או חלב?בשר לישון או לקום?לישון תל אביב או חיפה?ת"א מה השעה עכשיו?11:31 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: 1,000,000 צבע תחתונים עכשיו: אותם תחתונים ממקודם.. ממה אתם מפחדים ? אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? כן כמה ילדים אתם רוצים ? 1 מהי מכונית חלומותיכם ? האמר שחורה אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? כן איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? שחמט מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? בגדים דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: פלאפון יש לך חדר יפה:כה תכונה טובה אצלי:בו תכונה רעה אצלי:נולדתי יש לך חדר משלך?כה יש בו טלוויזיה?כה יש בו מחשב?עכשיו כן יש בו טלפון?לא יש לך פלאפון?כה מה היה השיעור הראשון שלך היום?ספרות מה אתה עושה בשיעורים? באיזה שמפו אתה משתמש:האד אנד שולדרס באיזה מרכך אתה משתמש:האד אנד שולדרס איזה קפה אתה שותה: מה הדבר האחרון שקנית: איזה יום היה היום הכי מאושר שלך:היומולדת שלי ב24 שעות האחרונות קנית משו: לא שאני זוכרת קנו לך משו: שוקו נישקת מישו: לא נישקו אותך: לא חיבקת מישו: כן היה לך משעמם:כן הלכת לקניון: לא בכית: לא הרגשת טיפשה:כן צחקת:כן הצחקת מישו:כן הצחיקו אותך: כן שמחת: כן היית עצובה: כן ראית טלוויזיה:כן דיברת בטלפון:כן היית במחשב: כן יצאת לאנשהו:כן נפגשת עם מישו:כן מי הכי הפריע לך: סקס לפני החתונה או אחרי:מתישהו.. עשית סקס: לא עשית סקס יבש:לא \ היית במועדונים: לא היית במסיבות: לא השתכרת פעם: כמעט עשית אמבטיית קצף:כה הלכת לבריכה: כה רכבת על אופניים: כה הלכת לים: כה שנאת את עצמך:כה מאכלים אהובים:סושי ושרימפס משקה אהוב: קולה ספר שקראת לאחרונה:אבדות עיתון שקראת לאחרונה: ראש1 עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום: לא

pluplup

New member
"I think melissa is still with us"

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? מכנס 2.ג`ינס או תרנינג? ג'ינס,בדרך כלל P: 3.רוק או מטאל? גם וגם. 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? מי?
אוהבת: 5.לישון? אהא. 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? נראה לי ש8 בערב. 7.לצייר? כן P: 8.אלכוהול ? נופ. 9.סמים? נופ. 10.סיגריות? נופ. 11.אמינם ? רק את השירים הישנים. 12.בצפר? לא! ><" 13.אהבה ממבט ראשון? לא קיים דבר כזה. שם: דור. איפה את\ה גר\ה: איזה חור במעמקי המרכז שנקרא טל-שחר. בצפר: התיכון לאומנויות בג'רוזלם סיטי. בת כמה את\ה: 14 וחצי. מין: זכר. יש חבר\ה? נופ. רוצה לעשות ניתוח פלסטי? לא. מה היית משנה בך? משו. הולכת לקוסמטיקאית? נופ. גולש\ת? באינטרנט P: מה התחביבים שלך? מוזיקה. מה צבע השיער? חום. מה הצבע עינים? גם חום. סגנון לבוש: מה שיפה בעיניי,אין סגנון קבוע. איך את\ה מתאפר\ת? בקסם,סתם,לא מתאפר. מה יש לך בקלמר? אין לי קלמר X_____X פרצוף אהוב בפורום: ?
הציון הכי נמוך שלך: 0 הכי גבוה: 100 את\ה יפה לדעתך? לא. מרגיש שמישו אוהב אותך? לא. דמי כיס את\ה מקבל\ת? לא,אני מקבל מההורים שלי כסף מתי שאני צריך P: השעו אותך פעם? נראה לי. רצו להעיף אותך מהבצפר? אמ,לא שזכור לי. עשית פעם פן? נופ ]: בושם: איכ. חורף או קיץ? קיץ!(שיבוא כבר ]: ) מה אוהב\ת לאכול? סושי! מה אוהב\ת לשתות? קולה P: מעשנן\ת? נופ. מה את\ה לובש עכשיו? חולצה של SOAD וטרנינג שחור. מה עשית אתמול? שום דבר מיוחד. מה אתה עושה עכשיו? שומע מוזיקה,מדבר עם ידידה שלי במסנג'ר,ועונה על השאלון. צבע תחתונים: *בודק*, אפור. חזייה: אין P: מידת חזייה: 0? מקצוע אהוב? מוזיקה וספרות. חיה אהובה? חתול :) שונא\ת את עצמך? נופ. עדה? חצי מרוקאי,רבע פולני,שמינית רוסי,ושמינית גרמני. מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? כל מה שאיכותי. יש לך בלוג? אהא. אתה חושב שאתה טיפש? לא. אתה חושב שאתה חכם? לא ממש. האם אתה שפוי בנפשך? לא. כמה אחים יש לך? 2. זהותך המינית? לא בטוח לגבי זה. איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? מבולגן כזה ;; ואסוף. וחום P: יש לך פירסינג? לא,אולי יהיה טראגוס בקרוב D: יש לך קעקוע? נופ. מהו הגובה שלך? 1.74,משו כזה. מה מידת הנעליים שלך? 46 אם אני לא טועה. בן\ת כמה אתה נראה? אמרו לי ש17 בערך. יש לך עבר פלילי? נופ. איזה שפות את\ה מדבר? עברית ואנגלית מהבצפר P: מספר מזל? 5. יש לך חיות? אהא. אתה רגיש לדיגדוגים? כן. מה המילה האהובה עליך? לא יודע. מה אתה הכי שונא? שלא מבינים אותי. כן ולא עשית פן פעם: נופ. את\ה רוצה לגור במקום אחר: אהא. את חושבת להתאבד: את\ה רוצה פירסינג: אהא. אוהבת רכבות הרים: לא. בכית על בת: אהא. בכית על בן: נופ. עישנת? נופ. שתית אלכוהול ? טיפה. ניסית דיאטה ? לא. פגשת סלבריטי ? לא ממש פגשתי,רק ראיתי אותו איפשהו בתל אביב P: התגעגעת למישהו? מן הסתם. שיקרת: כמו כל אחד. נעצרת: לא. אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת: לא שזכור לי. הופעת בציבור בפיג`מה? נופ. בכית בסרט? לא. היית על במה? אהא. חשבת שאת הולכת למות? אהא. נכשלת במקצוע? אהא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? אותי?! לא
רצית להיות המין השני ולמה? כן,ככה. נשבר לך הלב: אפשר לומר. שברת לבבות: לא שידוע לי. נישקת בנות: נופ. נישקת בנים: נופ. התחרטת על דברים שעשית: מן הסתם. נשארת ערה כל הלילה: אהא. התנשקת צרפתית: לא,עירקית! סתם,לא
עשית או עשו לך איקי: מה זה? ניתקת למישו טלפון בפרצוף: אמת. ניתקו לך: יש מצב. ברחת פעם מהבית: בעיקרון,לא. היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: לא. היו איתך: לא. תקפו אותך מינית פעם: לא. גנבת פעם: לא. אמרו לך שאת יפה פעם: אהא(הם צריכים משקפיים
) רבת עם ההורים שלך: אהא. ביקרת אצל פסיכולוג:אהא. היית במועדונים: נופ. צרחת פעם מפחד: יש מצב. הלכת מכות: אהא. עשית דיאטה פעם: נופ. עישנת סמים פעם: נופ. שחית פעם בעירום: נופ. השתזפת פעם: נופ P: עשית איפור מקצועי: נופ. עשית קעקוע חינה: אהא. הורדת שיערות ברגליים: לא. הסתגרת בחדר: אהא. אוהב לחייך? מן הסתם. אוהב לאכול? אהא P: אוהב לישון? אהא. אתה מצחיק? כן. התאשפזת פעם? נופ. ניסית להתאבד? נופ. קיבלת מכתב כשלא עשית כלום? נופ. הכנת שיעורים היום? נופ :) אתה ביישן? לא. ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? אתה מרגיש יפה? נופ. היית מאוהב פעם? אהא. זה או זה טלוויזיה או טלפון? טלפון. טלפון או מחשב? מחשב! מחשב או מיטה? מחשב P: מיטה או ספה? מיטה :) מיקרופון או מצלמה? מצלמה(לא מצלמת אינטרנט ><") מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטלית. טלפון או פלאפון? פלאפון. אקסייט או פורום אחר? פורום אחר. אייסיקיו או מסנג`ר? מסנג'ר. (לבנות>) חבר או ידיד? (לבנים>) חברה או ידידה? נראה לי שחברה. הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? חבר אחד אמיתי. הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? אחד הכי טוב. שאלה או תשובה? @.@ מוזיקה או שקט? מוזיקה! (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון? טראנס. (מוזיקה>)עברית או אנגלית? תלוי. בצפר או חופש? גם וגם P: שרשרת או צמיד? צמיד. צמיד או טבעת? צמיד. יופי או אופי? אופי. אהבה או כסף? אהבה. נשיקה או חיבוק? חיבוק. ג`ינס או טרנינג? גם וגם. להיות אורח או עם שם משתמש? עם שם משתמש. תגובה מהירה או הוסף תגובה? תגובה מהירה. לילה או יום? גם וגם. מסיבה או סתם יציאה? סתם יציאה. נישואין או גירושין? @.@ סרט או תכנית? סרט. מכנס או חצאית? מכנס. חולצה או סווצ`ר? חולצה. חורף או קיץ? קיץ! שמש או גשם? שמש. ים או בריכה? לא זה ולא זה. חוף או הרים? הרים *_* תיכון או יסודי? תיכון. כפכף או נעל? נעל. סתיו או אביב? אביב. בשר או חלב? חלב. לישון או לקום? לקום. תל אביב או חיפה? תל אביב!! מה השעה עכשיו? 04:05. כמה פעמים ביום אתה עושה ביד? 0. צבע תחתונים עכשיו: עדיין אפור. ממה אתם מפחדים? משו. אתם אוהבים מסיבות הפתעה? אהא. כמה ילדים אתם רוצים? 1. מהי מכונית חלומותיכם? לא משו מיוחד. אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא. איזה ספורט אתם הכי אוהבים? אף ספורט. מה אתם הכי אוהבים ללבוש? חולצות של להקות. דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: פלאפון,וMP3 לפעמים. יש לך חדר יפה: לא ]: תכונה טובה אצלי: לא יודע. תכונה רעה אצלי: עזבו. יש לך חדר משלך? אהא. יש בו טלוויזיה? נופ. יש בו מחשב? אהא. יש בו טלפון? נופ. יש לך פלאפון? אהא. מה היה השיעור הראשון שלך היום? גאוגרפיה ><" מה אתה עושה בשיעורים? תלוי בשיעור P: אבל בדרך כלל אני מנסה לישון(כשאני לא מקשיב/משו כזה). באיזה שמפו אתה משתמש: Careline 10. באיזה מרכך אתה משתמש: ^ איזה קפה אתה שותה: נס קפה. מה הדבר האחרון שקנית: אמ,קרואסון בקיוסק של הבצפר שלי. איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: לא יודע. ב24 שעות האחרונות קנית משו: אהא. קנו לך משו: נופ ]: נישקת מישו: נופ. נישקו אותך: נופ ]: חיבקת מישו: נופ ]: היה לך משעמם: אהא. הלכת לקניון: נופ. בכית: נופ. הרגשת טיפשה: נופ. צחקת: יש מצב. הצחקת מישו: כנ"ל. הצחיקו אותך: נראה לי. שמחת: בעיקרון,לא. היית עצובה: אהא. ראית טלוויזיה: נופ. דיברת בטלפון: כן. היית במחשב: אהא. יצאת לאנשהו: נופ. נפגשת עם מישו: מן הסתם,בבצפר P: מי הכי הפריע לך: איזה ערס מפגר מהשכבה שלי. סקס לפני החתונה או אחרי: לא יודע. עשית סקס: נופ. עשית סקס יבש: נופ(מה זה?). היית במועדונים: נופ. היית במסיבות: נופ. השתכרת פעם: נופ. עשית אמבטיית קצף: נופ. הלכת לבריכה: נופ. רכבת על אופניים: נופ. הלכת לים: נופ. שנאת את עצמך: נופ. מאכלים אהובים: סושי ושוקולד. משקה אהוב: קולה.

sappy song

New member
פאק משעמם עד כדי כך

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס?מכנס 2.ג`ינס או תרנינג?תלוי איפה 3.רוק או מטאל? שתיהם 4.רנדי אורטן או וין דיזל ?רנדי אורטון
אוהבת:אה? 5.לישון?כן 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת?7 בערב 7.לצייר?כן,אבל לא יודע איך 8.אלכוהול ?כן 9.סמים? הוו כן
10.סיגריות? לא 11.אמינם ? בסדר כזה 12.בצפר? בעע 13.אהבה ממבט ראשון?אהבה? שם: איפה את\ה גר\ה:אשדוד בצפר:מקיף ד' בת כמה את\ה:17 מין:זכר יש חבר\ה?3 חברים,מולדובן שבוגד בי עם אנה,אוזבקי שנוטה לעשות סקס עם התימני ותימני שעושה בדיוק ההפך רוצה לעשות ניתוח פלסטי?לא מה היית משנה בך?את העפעף הולכת לקוסמטיקאית?לא גולש\ת?לא מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה מה צבע השיער?שחור מה הצבע עינים?חומות סגנון לבוש:שלוח איך את\ה מתאפר\ת?אה? מה יש לך בקלמר?אין לי קלמר פרצוף אהוב בפורום: אה? הציון הכי נמוך שלך:0 הכי גבוה:100 את\ה יפה לדעתך?חמוד? מרגיש שמישו אוהב אותך?הפיצול רק דמי כיס את\ה מקבל\ת?לא השעו אותך פעם?לא רצו להעיף אותך מהבצפר?לא עשית פעם פן?לא בושם:הוגו? חורף או קיץ?גשם עם מזג אוויר חם מה אוהב\ת לאכול?צ'יפססססססס מה אוהב\ת לשתות?פאנטהההההה מעשנן\ת?לא מה את\ה לובש עכשיו?טרנינג עם גופייה שלוחית מה עשית אתמול?בגרות מה אתה עושה עכשיו?שומע שיר ביפנית צבע תחתונים:אפור,של דונלד דאק
חזייה:בלי
מידת חזייה:דאבל D מקצוע אהוב?אנגלית חיה אהובה?תוכי שונא\ת את עצמך?לא,כפרע עליי עדה?נחשו
מוזיקה שאת\ה אוהב\ת?הכל חוץ מדיכאון ומזרחית(חוץ מאייל גולן,הוא שולט) יש לך בלוג? כן אתה חושב שאתה טיפש?רצח
אתה חושב שאתה חכם? יאפ האם אתה שפוי בנפשך?לא כמה אחים יש לך? 2 אחיות זהותך המינית?מה?אם אתם מתכוונים לסטרייט אז כן איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו?שיער נורמלי ושחור יש לך פירסינג?לא יש לך קעקוע?לא מהו הגובה שלך?1.96 מה מידת הנעליים שלך? 46 בן\ת כמה אתה נראה? 65 יש לך עבר פלילי?לא,אבל אמור להיות לי,כמה אנשים שברו עצמות בגללי
איזה שפות את\ה מדבר?רבע גרוזינית,רבע רוסית,עברית,אנגלית,3 מילים בערבית וזהו מספר מזל?4 יש לך חיות?לא אתה רגיש לדיגדוגים?רק מאחורי הצוואר מה המילה האהובה עליך?דורה XD מה אתה הכי שונא?ליצנים כן ולא עשית פן פעם:לא את\ה רוצה לגור במקום אחר :כן את חושבת להתאבד :לא את\ה רוצה פירסינג : לא אוהבת רכבות הרים : לא בכית על בת :XD לא בכית על בן :לא עישנת? לא שתית אלכוהול ?כן ניסית דיאטה ?לא פגשת סלבריטי ?כן התגעגעת למישהו ?כן שיקרת : כן נעצרת : לא אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת :XDDDDDDDDD יותר מדי הופעת בציבור בפיג`מה ?לא בכית בסרט ?לא היית על במה ?כן חשבת שאת הולכת למות ?כן נכשלת במקצוע ? XD כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ולמה? לא נשבר לך הלב : XD לא שברת לבבות : לא
נישקת בנות :כן נישקת בנים :לא התחרטת על דברים שעשית :כן נשארת ערה כל הלילה :כן התנשקת צרפתית:כן עשית או עשו לך איקי:לא ניתקת למישו טלפון בפרצוף: כן ניתקו לך: כן ברחת פעם מהבית:כן,אבל ירד גשם אז חזרתי לבית
היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: לא היו איתך:אה? תקפו אותך מינית פעם:XD שגיא!!! גנבת פעם: לא אמרו לך שאת יפה פעם:כן,שיכורים רבת עם ההורים שלך: כן ביקרת אצל פסיכולוג:כן היית במועדונים:כן צרחת פעם מפחד:רק בסביבה של ליצנים הלכת מכות: לא יודע אם אני הלכתי,אבל היה מכות עשית דיאטה פעם:לא עישנת סמים פעם: עוד לא שחית פעם בעירום: עוד לא השתזפת פעם: לא עשית איפור מקצועי:לא עשית קעקוע חינה: לא הורדת שיערות ברגליים:לא הסתגרת בחדר: כן אוהב לחייך?כן אוהב לאכול?כן אוהב לישון?כן אתה מצחיק?לפעמים התאשפזת פעם?לא ניסית להתאבד?לא קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?:כן הכנת שיעורים היום?XD אתה ביישן?כן ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? בהמון דרכים אתה מרגיש יפה: אני מרגיש גרוזיני,זה מספיק היית מאוהב פעם:לא זה או זה טלוויזיה או טלפון?טלויזיה טלפון או מחשב?מחשב מחשב או מיטה?מיטה מיטה או ספה?מיטה מיקרופון או מצלמה?מיטה...אה...מצלמה מצלמה דיגיטאלית או רגילה?דיגיטלית טלפון או פלאפון?פלאפון אקסייט או פורום אחר?אה? אייסיקיו או מסנג`ר?מסנג'ר (לבנות>) חבר או ידיד? (לבנים>) חברה או ידידה?חברה הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי?חבר אחד אמיתי ולא מולדובן/אוזבקי/תימני הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב?מה ההבדל מהשאלה הקודמת? שאלה או תשובה?אה? מוזיקה או שקט?מוזיקה (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון?שיהיה טראנסים (מוזיקה>)עברית או אנגלית?אנגלית בצפר או חופש?חופש שרשרת או צמיד?צמיד צמיד או טבעת?צמיד יופי או אופי?אופי אהבה או כסף?גם וגם נשיקה או חיבוק?חיבוק ג`ינס או טרנינג?מה שעניתי קודם להיות אורח או עם שם משתמש?משתמש תגובה מהירה או הוסף תגובה? מהירה לילה או יום?לילה מסיבה או סתם יציאה?מסיבה נישואין או גירושין?נישואין סרט או תכנית? סרט מכנס או חצאית?מכנס חולצה או סווצ`ר?חולצה חורף או קיץ?DAMMIT שמש או גשם?גשם ים או בריכה?בריכה חוף או הרים?חוף תיכון או יסודי?תיכון כפכף או נעל?נעל סתיו או אביב?אביב בשר או חלב?בשר לישון או לקום?לישון תל אביב או חיפה?תל אביב מה השעה עכשיו?16:17 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?:WTF?!?!?!?! צבע תחתונים עכשיו:אפור ממה אתם מפחדים ?ליצנים אתם אוהבים מסיבות הפתעה ?כן כמה ילדים אתם רוצים ? מי רוצה? מהי מכונית חלומותיכם ? הונדה XD אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? לחבב ממבט ראשון כן,אהבה לא
איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? כדורגל וטניס מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? חוטיני דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: שקל יש לך חדר יפה:בסדר כזה תכונה טובה אצלי:לא מדבר הרבה
תכונה רעה אצלי:גרוזיני יש לך חדר משלך?כן יש בו טלוויזיה?כן יש בו מחשב?כן יש בו טלפון?לא יש לך פלאפון?כן מה היה השיעור הראשון שלך היום?לא הלכתי מה אתה עושה בשיעורים?מעצבן את שהם באיזה שמפו אתה משתמש:הד אנד שולדרס,אני חושב באיזה מרכך אתה משתמש:אה? איזה קפה אתה שותה:בעע מה הדבר האחרון שקנית:אוכל איזה יום היה היום הכי מאושר שלך:הוו ימים טובים...אין אחד ב24 שעות האחרונות קנית משו: לא קנו לך משו: פלאפל נישקת מישו: אלכס,בלחי,המניאק הופך לערס נישקו אותך: אותו הדבר חיבקת מישו: כן היה לך משעמם:כן הלכת לקניון: לא בכית: לא הרגשת טיפשה: כן צחקת:כן הצחקת מישו:כן הצחיקו אותך: כן שמחת: כן היית עצובה:לא ראית טלוויזיה:כן דיברת בטלפון: כן היית במחשב: כן יצאת לאנשהו: כן נפגשת עם מישו:כן מי הכי הפריע לך:... סקס לפני החתונה או אחרי:לפני עשית סקס: בחלום או במציאות? עשית סקס יבש:.............................................................................. היית במועדונים: כן היית במסיבות: כן השתכרת פעם:................................................................... עשית אמבטיית קצף:כן הלכת לבריכה: כן רכבת על אופניים:כן הלכת לים: כן שנאת את עצמך:כן מאכלים אהובים:צ'יפס,פיצה משקה אהוב: פאנטההההההה ספר שקראת לאחרונה: :\ עיתון שקראת לאחרונה: ישראלי עישנת סמים פעם: עוד לא שחית פעם בעירום: עוד לא

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo225.gifליה חוזרת לפורום P:

אויש התגעגעתי.. זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? יותר בקטע של מכנס.. 2.ג`ינס או תרנינג? ג'ינס D: 3.רוק או מטאל? רוק .. 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? וין דיזלל
אוהבת: 5.לישון? כ"כ! 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? 6 .. בערב חח 7.לצייר? מאוד.. 8.אלכוהול ? זה בסדר חח 9.סמים? XD 10.סיגריות? בע.לא. 11.אמינם ? חחח לא 12.בצפר? בלע לא.. 13.אהבה ממבט ראשון? לא מאמינה בזה שם: איפה את\ה גר\ה: בארשבע .. בצפר: מקיף ג' בת כמה את\ה: ב3 לפברואר 15[לא ב23 לינואר שיXD] מין: נראה לי נקבה..לא סגורה >< יש חבר\ה? חעח לא.. רוצה לעשות ניתוח פלסטי? :O לא חח מה היית משנה בך? הממ הרבה.. בעיקר תשיער .. בע הולכת לקוסמטיקאית? אהא .. גולש\ת? לא חח הלוואי .. מה התחביבים שלך? לנגן,לשיר,לצייר..נמנמ.. מה צבע השיער? בלונד ): מה הצבע עינים? כחול .. סגנון לבוש: הממ לא מוגדר.. איך את\ה מתאפר\ת? עפרון\צללית שחורה , לפעמים עפרון תכלת\סגול\ירוק.. מה יש לך בקלמר? הרבה קקי .. פרצוף אהוב בפורום:
הציון הכי נמוך שלך:12
הכי גבוה:100 את\ה יפה לדעתך? לא חח מרגיש שמישו אוהב אותך? הממ כה דמי כיס את\ה מקבל\ת? לא ממש דמי כיס קבועים ... השעו אותך פעם? לא חחח אני ילדה טובהD: רצו להעיף אותך מהבצפר?חחחחחח נראה לי XD כי הייתי מאחרת ומבריזה מלא.X: עשית פעם פן? כעע בושם: D&G לייט בלוו
חורף או קיץ? סתיו אביב D: מה אוהב\ת לאכול? גזרים XD מה אוהב\ת לשתות?נס!!11 מעשנן\ת? לאלאלא מה את\ה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה של אבא שלי >< מה עשית אתמול? מוזיאון המדע בחיפה..\: מה אתה עושה עכשיו? שומעת מוזיקה ועושה תשאלון הדבילי הזה חח צבע תחתונים: סקא שחור לבן P: חזייה: חח .. חזייה .. -.-" מידת חזייה: אויש...בחיי איזה שאלון מטריד.. 75B מקצוע אהוב? מוזיקה [זה מקצוע?] הממ ונגרותXD חיה אהובה? חמוססססססססססססס!!!!!!!!!1111111 שונא\ת את עצמך? לא ממש שונאת.. אבל גם לא ממש אוהבת.. עדה? שילוב מוזר.. חצי אוקראינית חצי שוודית -.-" מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? רוק קלאסי\מתקדם. יש לך בלוג? אהא.. [ אתה חושב שאתה טיפש? חחחחחחחחח כ"כ. אתה חושב שאתה חכם? יש קצת חוכמה.. האם אתה שפוי בנפשך? חחחחח רחוקה מזה .. כמה אחים יש לך? אחות גדולה.. זהותך המינית? בתכלס סטרייטית.. אבל אני אוהבת כוסיות. איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? כמו של כבשה ... והוא בלונד.. יש לך פירסינג? הממ כה...פה ושם . יש לך קעקוע? לא.. מהו הגובה שלך? 162 .חחח איזה גמדה >< מה מידת הנעליים שלך? 36 בן\ת כמה אתה נראה? לפעמים 16 לפעמים לגילי.. יש לך עבר פלילי? כעע! איזה שפות את\ה מדבר? עברית ,אנגלית,רוסית,צרפתית [כמו נכה אבל יודעת] ועכשיו אני לומדת גרוזינית!!!!!!!!!!1111111 D: [טואלבי זה עיניים XD] מספר מזל? 8 יש לך חיות? לא..חיות שונאות אותי ממש! אתה רגיש לדיגדוגים? אוי כ"כ.. מה המילה האהובה עליך? אויש חחח מה אתה הכי שונא? יותר מדיי דברים .. כן ולא עשית פן פעם: חחח כבר היה לא? .. טוב כה.. את\ה רוצה לגור במקום אחר : אהא! את חושבת להתאבד : חחחח לא.. את\ה רוצה פירסינג : כה..יש לי חשק לחורר את עצמי פתאום\: אוהבת רכבות הרים : חחחחח כע בכית על בת : לא חחח בכית על בן : לא חחחח עישנת? לא שתית אלכוהול ? כע ניסית דיאטה ? כע חחח פגשת סלבריטי ? כע חחח התגעגעת למישהו ? הממ כע שיקרת : וואהוו .. מאוד. נעצרת : לא חח אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : ישמצב .. הופעת בציבור בפיג`מה ? חחחח כע בכית בסרט ? חח כע היית על במה ? אוהוו כ"כ הרבהה וזה כיף! חשבת שאת הולכת למות ? חחחח כע נכשלת במקצוע ? חופשי ..XD הורידו אותך כיתה ? עדיין לא חחח הקפיצו אותך כיתה ? לא XD רצית להיות המין השני ולמה? כה כי בולבול זה מאגניב.. נשבר לך הלב : לא חח שברת לבבות : ישמצב נישקת בנות : המממ בלי לשון נישקת בנים : חח כע התחרטת על דברים שעשית: מאוד נשארת ערה כל הלילה : כה התנשקת צרפתית: כע עשית או עשו לך איקי: חחח אל ניתקת למישו טלפון בפרצוף: חחחחח כע ניתקו לך: כה ברחת פעם מהבית: חחח לא ממש היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היו איתך: חחחחחחחחח אבוי ... תקפו אותך מינית פעם: XD בערך.. מישהו בן 50 התחיל לאונןלי מול הפרצוף. בעע גנבת פעם: חחחחח מהשוק>< אמרו לך שאת יפה פעם: כע רבת עם ההורים שלך: כל שני וחמישי
ביקרת אצל פסיכולוג: לא חחח באלי! היית במועדונים: כע צרחת פעם מפחד: כע חחחח הלכת מכות: חחחחחחחח כע עשית דיאטה פעם: גם זה כבר היה... וכע .. עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום: חחחח לא השתזפת פעם: כע חח עשית איפור מקצועי: המממ לא עשית קעקוע חינה: חחח לא הורדת שיערות ברגליים: לא ני הולכת על המראה הטבעי.. XD מה נראה לכם? הסתגרת בחדר: כע אוהב לחייך? מאוד חח אוהב לאכול? לא אוהב לישון? כ"ככככככככ אתה מצחיק? אומרים שכה ..לדעתי אני סתם טיפשה התאשפזת פעם? הממ כע ניסית להתאבד? \: קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?: חחח כע הכנת שיעורים היום? עכשיו בערך אתה ביישן? לא ממש ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? .... אתה מרגיש יפה: חחחחח באמאשלי שאלות דפוקות.. היית מאוהב פעם: ישמצב זה או זה טלוויזיה או טלפון? TV טלפון או מחשב? מחשב מחשב או מיטה?מיטההההההה מיטה או ספה? מיטהההההההה מיקרופון או מצלמה? מצלמה מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטלית טלפון או פלאפון? פלא אקסייט או פורום אחר? חחחחח אה? אייסיקיו או מסנג`ר? מסן (לבנות>) חבר או ידיד? גם וגם! (לבנים>) חברה או ידידה? הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? הרבה חברים זונות וחבר אמיתי D: הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? הרבהה שאלה או תשובה? אה..מה? . מוזיקה או שקט? מוזיקהה (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון?XDD (מוזיקה>)עברית או אנגלית? גם וגם בצפר או חופש? נו באמת חחחח שרשרת או צמיד? גם וגם צמיד או טבעת? צמיד יופי או אופי? שילוב של שניהם אהבה או כסף? גם וגם! נשיקה או חיבוק? משולב חח ג`ינס או טרנינג? היה כבר ...X] להיות אורח או עם שם משתמש? שם משתמש תגובה מהירה או הוסף תגובה? הוסף תגובה חח לילה או יום? לילה מסיבה או סתם יציאה? מסיבהה נישואין או גירושין? חחח מאיה לי ? סרט או תכנית? לאדעת מכנס או חצאית? היה כבר גאד דאמט. חולצה או סווצ`ר? חולצה ומעל זה סווצ'ר חורף או קיץ? נו מה נסגר? \: שמש או גשם? שמש עם גשם ים או בריכה? ים חוף או הרים? תלוי במצברוח תיכון או יסודי? חחח תיכון כפכף או נעל? נעל סתיו או אביב? נו ...%$@# בשר או חלב? צמחים --" לישון או לקום? לישוןןןןןןן תל אביב או חיפה? ת"א מה השעה עכשיו? 21:24 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: XDDDDDDDD צבע תחתונים עכשיו: אמרתי כברר ממה אתם מפחדים ? לאדעת אתם אוהבים מסיבות הפתעה : לא תמיד אין לי כוח יותר בעע

sappy song

New member
XDDDD

תשלחי הודעה במסן,אשלח לך שירים בגרוזינית XD אלמד אותך לספור עד 20 גם

PsycHo GirL oO

New member
../images/Emo129.gif חחח עדיין לא..

עודמעט אני אהיה גרוזינית..רשמית!:p הוווו באמת!? XD בכיף חח אני צריכה את זה :p דברי איתי לגבי זה XD

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gif.

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס?
מכנס. 2.ג`ינס או תרנינג?
ג'ינס,דההה
3.רוק או מטאל?
*מלמול* לא משנה מה תגידו מטאל זה רוק
אוהבת: 5.לישון?
מי לא
6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת?
2
7.לצייר?
כמו שאני אוהבת לנשום. שם: איפה את\ה גר\ה:
ת"א בצפר:
עירוני יד' בת כמה את\ה:
14.5 מין:
נקבה יש חבר\ה?
לא רוצה לעשות ניתוח פלסטי?
לא מה היית משנה בך?
הכי חשוב,הייתי רוצה להיות סתומה לחלוטין. הולכת לקוסמטיקאית?
לפני כמה ימים,אני שונאת את זה
. גולש\ת?
באינטרנט,בטח. מה צבע השיער?
כרגע? אדום-בורדו-חום-שחור בקרוב-שיער קורטני לאב סטייל
(וYNET גנבו לי את הביטוי,זונות.) מה הצבע עינים?
חום. סגנון לבוש:
אין לי מושג לחלוטין. איך את\ה מתאפר\ת?
הרבה שחור XDD הציון הכי נמוך שלך:
0. הכי גבוה:100
את\ה יפה לדעתך?
לא משהו. מרגיש שמישו אוהב אותך?
כן בטח. רצו להעיף אותך מהבצפר?
מממ השנה
עשית פעם פן?
כן וזה N!ש*-100מם לחלוטין ושיער חלק זה טוב. מה את\ה לובש עכשיו?
ג'ינס כהה שהיה של דוד שלי או דודה שלי טי שירט עם קעקוע שיום אחד אני יעשה ושוואטשירט אפור. מה אתה עושה עכשיו?
נחשו. צבע תחתונים:
כתום לבן. חזייה:
אפור. מידת חזייה:
אמשכם. אתה חושב שאתה טיפש?
לא. אתה חושב שאתה חכם?
כן. האם אתה שפוי בנפשך?
כן. כמה אחים יש לך?
זה תלוי איך מסתכלים על זה. זהותך המינית?
מה איתה
בן\ת כמה אתה נראה?
you tell me איזה שפות את\ה מדבר?
אני יודעת כמה מילים בגרמנית,מילה או שתיים בצרפתית,איטלקית,ערבית ויפנית,יודעת בערך לדבר ספרדית אנגלית טובה ועברית P: מה המילה האהובה עליך?
בעברית? אמאשך ו"להתראות" בכל מיני שפות. כן ולא את\ה רוצה לגור במקום אחר :
מאודמאודמאודמאוד. ניסית דיאטה ?
XD פגשת סלבריטי ?
כן. זה בנתיים נראה אם יהיה לי כוח להמשיך.

האא מילקשאק אתה אדוםO:

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? מכנס. 2.ג`ינס או תרנינג? ג'ינס 3.רוק או מטאל? רוק 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? הא? אוהבת: 5.לישון? אהא$#& 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? 5 ורבע אחה"צ 7.לצייר? כן 8.אלכוהול ? לפעמים 9.סמים? לא 10.סיגריות? לא מטורפת על זה אבל גם לא מתעבת את זה. 11.אמינם ? היתה תקופה. 12.בצפר? לפעמים. 13.אהבה ממבט ראשון? כל עוד זה הדדי. שם: לימור. וואנאבי אייריס [לקרוא את זה כמו AIRIS] איפה את\ה גר\ה: פ"ת בצפר: ישורון>< בת כמה את\ה: 14 עוד, המ, חודש וחצי? מין: עדיין לא, אבל תודה. יש חבר\ה? לא;; רוצה לעשות ניתוח פלסטי? לא ממש. מה היית משנה בך? כמה דברים מסוימים שלא בא לי לשתף. הולכת לקוסמטיקאית? לא גולש\ת? לא מה התחביבים שלך? גיטרה, גיטרה, לשמוע מוזיקה, לצייר לפעמים, לעשות כל מיני חרא אמנותי כזה, לשיר[?] ו..גיטרה. מה צבע השיער? שטני כהה יחסית. אבל לפעמים נראה שחימצנתי כמה חלקים מהשיער>< מה הצבע עינים? חום בהיר יחסית ולפעמים נוטה לירוק. יש לי שגעונות. סגנון לבוש: הכל. בערך. רק לא זנותי\פרחי\בד מנומר למינהו וכדומה. איך את\ה מתאפר\ת? אני לא. מה יש לך בקלמר? רק הדברים שצריך [עט, עיפרון, מחק וכו']. פרצוף אהוב בפורום:
הציון הכי נמוך שלך: 62 בחטיבה ו50 ביסודי. הכי גבוה:110 ? [נו, בונוסיםXD]. את\ה יפה לדעתך? לפעמים. מרגיש שמישו אוהב אותך? לא ממש. אבל הייתי רוצה שמישהו מסוים יאהב אותי. דמי כיס את\ה מקבל\ת? לא. השעו אותך פעם? לא רצו להעיף אותך מהבצפר? לא עשית פעם פן? ייתכן מאוד. אבל לא חלק לגמרי. בושם: לא. חורף או קיץ? הכל. מה אוהב\ת לאכול? אמ, קליק?XD מה אוהב\ת לשתות? קולה ומים, אני מניחה. מעשנן\ת? לא מה את\ה לובש עכשיו? טרנינג..בגד בית שחור כזה נו. מה עשית אתמול? הייתי בבית וניגנתי 389478927 פעם את הבס ב- Fire של הנדריקס מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון החופר הזה. צבע תחתונים: שחור לרוב. חזייה:
מידת חזייה: XD בין 75B ל-70C. תלוי איזו חזיה. מקצוע אהוב? המגמה. הרכבים. מוחעח. חיה אהובה? המ...גורי כלבים\חתולים. שונא\ת את עצמך? לא עדה? אשכנזיה. רומנייה שכמוני. מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? בלוז$%@ הרבה הרבה בלוז$%# יש לך בלוג? כן. 275359 בישרא. אתה חושב שאתה טיפש? לפעמים. אתה חושב שאתה חכם? כנל. האם אתה שפוי בנפשך? לא סגורה על זה עדיין. כמה אחים יש לך? 2 אחיות. זהותך המינית? נקבה. איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? דירוג קוצני כזה, איזה כמה ס"מ אחרי הכתף [כלפי מטה]. והצבע כבר נשאל ונענה. יש לך פירסינג? לא. יש לך קעקוע? הלוואי. מהו הגובה שלך? 1.68 בערך. מה מידת הנעליים שלך? 41><" בן\ת כמה אתה נראה? לפי תגובות של אנשים אחרים בלבד: בין 15 ל18. [תשאלו את החברים של אחותי מהבר.XD] יש לך עבר פלילי? לא איזה שפות את\ה מדבר? ספרדית, פורטוגזית, מעט רומנית, מעט צרפתית, מעט רוסית, פה ושם פינית, אנגלית ועברית. מספר מזל? 7. יש לך חיות? לא אתה רגיש לדיגדוגים? תלוי איפה. מה המילה האהובה עליך? "שמנים". מה אתה הכי שונא? פקאצות וערסים כבדים. כן ולא עשית פן פעם: כן את\ה רוצה לגור במקום אחר : לפעמים. את חושבת להתאבד : לא את\ה רוצה פירסינג : אולי אוהבת רכבות הרים : נחמדות, לא יותר מזה. בכית על בת : כנראה בכית על בן : כן עישנת? כן שתית אלכוהול ? הו יה. ניסית דיאטה ? כן פגשת סלבריטי ? כן. התגעגעת למישהו ? כן שיקרת : כן נעצרת : לא אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : לא הופעת בציבור בפיג`מה ? אולי בגיל שנה ככה. בכית בסרט ? כנראה היית על במה ? כן. יום שלישיD: חשבת שאת הולכת למות ? כן נכשלת במקצוע ? בממוצע הסופי לא, אבל היו לי נכשל או שניים בתנך. הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ולמה? לפעמים, בגלל הקטע של ההשתנה. נשבר לך הלב : ייתכן. שברת לבבות : חח המ, לא רואה את עצמי כאחת אבל קרו מקרה או שניים. נישקת בנות : אהאXD נישקת בנים : יאפ. התחרטת על דברים שעשית : הוווו. כ"כ הרבה. נשארת ערה כל הלילה : כןP:" התנשקת צרפתית: כן עשית או עשו לך איקי: כן ניתקת למישו טלפון בפרצוף: אהא ניתקו לך: כנראה ברחת פעם מהבית: לא היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: לא. היו איתך: לא תקפו אותך מינית פעם: חס וחלילה. גנבת פעם: מקווה שלא
אמרו לך שאת יפה פעם: אהא

מהיום אני אייריס. זובי.

רבת עם ההורים שלך: טבעו של כל מתבגר לא? ביקרת אצל פסיכולוג: לא היית במועדונים: הייתי בבר, נחשב? צרחת פעם מפחד: לא שזכור לי אבל כנראה. הלכת מכות: כן עשית דיאטה פעם: כן עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום: לא מאז שאני זוכרת את עצמי בכל מקרה. השתזפת פעם: כן עשית איפור מקצועי: לא ממש עשית קעקוע חינה: כן. ונשארה לי צלקת של הקעקוע בערך שנהXD הורדת שיערות ברגליים: כן הסתגרת בחדר: כן אוהב לחייך? אהא אוהב לאכול? תלוי מה אוהב לישון? כן;; אתה מצחיק? לא יודעת. לפעמים. שאלו חברים שלי מה אני יודעת. התאשפזת פעם? יש מצב. כשהייתי ממש קטנה. ניסית להתאבד? לא. קיבלת מכתב כשלא עשית כלום? אולי. הכנת שיעורים היום? לא אתה ביישן?פעם הייתי. היום אני די ההפך מזה לרוב. ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? אם כבר, זה בחילה נוראית לפני שאני פוגשת אנשים חדשים. אתה מרגיש יפה: לפעמים. היית מאוהב פעם: לא ממש. משהו מבצבץ עכשיו. זה או זה טלוויזיה או טלפון? טלוויזיה. טלפון או מחשב? מחשב מחשב או מיטה? מיטה מיטה או ספה? מיטה מיקרופון או מצלמה? מיקרופון. מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגיטאלית. טלפון או פלאפון? פלאפון אקסייט או פורום אחר? פורום אחר אייסיקיו או מסנג`ר? מסנג'ר (לבנות>) חבר או ידיד? גם וגם. הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? חבר אחד אמיתי הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? הרבה חברים טובים שאלה או תשובה? תשובה מוזיקה או שקט? מוזיקה*^$#*^# (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון? טראנסים. נגיד:{ (מוזיקה>)עברית או אנגלית? אנגלית בצפר או חופש? חופש שרשרת או צמיד? לא יודעת. תלוי איזה. צמיד או טבעת? כנל יופי או אופי? שניהם לרוב. אהבה או כסף? אהבה שבאה עם כסף. אבל אהבה. נשיקה או חיבוק? שניהםD: ג`ינס או טרנינג? ג'ינס להיות אורח או עם שם משתמש? שם משתמש תגובה מהירה או הוסף תגובה? הוסף תגובה לילה או יום? יום מסיבה או סתם יציאה? סתם יציאה נישואין או גירושין? נישואין סרט או תכנית? תוכנית מכנס או חצאית? חצאית. השאלות חוזרות על עצמן. חולצה או סווצ`ר? חולצה חורף או קיץ? שניהם שמש או גשם? שניהם. תלוי מתי. ים או בריכה? בריכה לשחיה וים סתם להסטלבטות. חוף או הרים? חוף תיכון או יסודי? חטיבהP: כפכף או נעל? נעל סתיו או אביב? הכל בשר או חלב? שניהם. לישון או לקום? לישון;;;;; תל אביב או חיפה? ת"א מה השעה עכשיו? 18:05 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: אני לא צבע תחתונים עכשיו: ורודים כאלה חח ממה אתם מפחדים ? מאנסים, רוצחים, פושעים למיניהם. בעיקר. וגם מחולדות או זוחלים גדולים שמסתובבים לידי. אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? כן. כל עוד לא זורקים עלי שומדבר [ביצים, קמח, חלב, עושים ממני עוגה וכו'] כמה ילדים אתם רוצים ? בין 3 ל4 מהי מכונית חלומותיכם ? לא יודעת. אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? כן. למרות שלא קרה לי עדיין. איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? אני לא. מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? לא יודעת. מה שיש. דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: פלאפון, כסף ומפתח. יש לך חדר יפה: אהא$%# תכונה טובה אצלי: אמינה, אומרת את האמת כשצריך [לא כולל "בטח שלא נסעתי במכונית בשבת" וכדומה] ואפשר לסמוך עלי ב100% כשאומרים לי משהו אישי. תכונה רעה אצלי: יש לי נטיה להתעצבן מהר. יש לך חדר משלך? כן יש בו טלוויזיה? כן יש בו מחשב? כן יש בו טלפון? כן יש לך פלאפון? כן מה היה השיעור הראשון שלך היום? שיעור נגינת הבס בFIRE של הנדריקס. סתם לא, ספרות. מה אתה עושה בשיעורים? לרוב מציירת או מצטטת שירים במחברות או על השולחן. באיזה שמפו אתה משתמש: הד&שולדרס לרוב. באיזה מרכך אתה משתמש: פנטן? איזה קפה אתה שותה: לא יודעת. לא משנה לי במיוחד. נס מה הדבר האחרון שקנית: קייס ומיתרים לגיטרה אקוסטית עד כמה שזכור לי. איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: לא זוכרת. כנראה היום שקניתי את הפנדר החשמלית. ב24 שעות האחרונות קנית משו: לא שידוע לי קנו לך משו: כנל נישקת מישו: כן נישקו אותך: כן חיבקת מישו: כן היה לך משעמם: בערך. הלכת לקניון: אמ, הייתי אמורה. בכית: לא הרגשת טיפשה: חח אולי צחקת: כן הצחקת מישו: כן הצחיקו אותך: ייתכן. שמחת: בקטנה היית עצובה: אולי ראית טלוויזיה: כן דיברת בטלפון: כן היית במחשב: כן יצאת לאנשהו: כן נפגשת עם מישו: כן מי הכי הפריע לך: לא יודעת. סקס לפני החתונה או אחרי: לפני עשית סקס: לא עשית סקס יבש: לא היית במועדונים: לא היית במסיבות: לא השתכרת פעם: לא ממש. אנחנו עדיין ב"ב24 שעות האחרונות"? עשית אמבטיית קצף: לפני שנים. הלכת לבריכה: כן. [מעכשיו לא עונה על 24 שעות אחרונות.] רכבת על אופניים: כן הלכת לים: כן שנאת את עצמך: כן מאכלים אהובים: לא יודעת. כל מיני. משקה אהוב: קולה, אייס קפה, אייס וניל. ספר שקראת לאחרונה: החטא ועונשו מאת פיודור דויסטובסקי עיתון שקראת לאחרונה: מעריב לנוער? עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום: שאלו את אמא שלי. לא מאז שהייתי תינוקת בכל מקרה.

RoRiL

New member
יש לי הרגשה שכבר עניתי על זה..

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? מכנס 2.ג`ינס או תרנינג? ג'ינס 3.רוק או מטאל? רוק 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? נונ אוף אוהבת: 5.לישון? מאוד 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? ממ 3 וחצי, 4? רק בחופשים 7.לצייר? כן, שיוצא משהו 8.אלכוהול ? !!!!! לא!@ 9.סמים? לא התנסתי עוד.. 10.סיגריות? איכ איכ איכ 11.אמינם ? שליטה 12.בצפר? למה לא 13.אהבה ממבט ראשון? מממ... קשה להגיד שם: רותם איפה את\ה גר\ה: חור בצפר: תיכון מור. או משהו בת כמה את\ה: 15 מין:
יש חבר\ה? .. רוצה לעשות ניתוח פלסטי? ממש לא מה היית משנה בך? .. עזבו הולכת לקוסמטיקאית? אכן גולש\ת? לא:( מה התחביבים שלך? לאכול מה צבע השיער? חום עם קצוות בלונדכימים מה הצבע עינים? חום:/ סגנון לבוש: מה שבא איך את\ה מתאפר\ת? עיפרון... מה יש לך בקלמר? שטויות פרצוף אהוב בפורום: ? הציון הכי נמוך שלך: 18 הכי גבוה: 100 את\ה יפה לדעתך? לפעמים מרגיש שמישו אוהב אותך? כן.. דמי כיס את\ה מקבל\ת? כשלאבא יש מצברוח השעו אותך פעם? לא רצו להעיף אותך מהבצפר? לא עשית פעם פן? אכן בושם:
ECHO, IN BLOOM
חורף או קיץ? קיץ מה אוהב\ת לאכול? ממתקים בעיקר מה אוהב\ת לשתות? קולה וכאלה..רק לא בריא מעשנן\ת? לא תודה מה את\ה לובש עכשיו? ג'ינס והרבה שכבות שחורות משום מה מה עשית אתמול? למדתי לבוחן מעצבן ונפגשתי עם חברים? מה אתה עושה עכשיו? שאלון
ומדברת עם אנשים צבע תחתונים: תכלת חזייה: לבנה? מידת חזייה:
לא C וזה מה שחשוב מקצוע אהוב? התחלתי לחבב תיאטרון חיה אהובה? כלבים אני מניחה שונא\ת את עצמך? לא עדה? צברית
מוזיקה שאת\ה אוהב\ת? הכל יש לך בלוג? בחיייים לא אתה חושב שאתה טיפש? לפעמים.. אכן כן אתה חושב שאתה חכם? תלוי האם אתה שפוי בנפשך? אז זהו ש.. כמה אחים יש לך? 2 זהותך המינית? סטרייטית איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? לפעמים גלי לפעמים חלק.. חום בהיר כזה יש לך פירסינג? לא יש לך קעקוע? לא מהו הגובה שלך? 1.70 מה מידת הנעליים שלך? 39 בן\ת כמה אתה נראה? 16 ? 15.. יש לך עבר פלילי? לא..:p איזה שפות את\ה מדבר? עברית אנגלית, פקאצית. מספר מזל? 2 יש לך חיות? כלבה אתה רגיש לדיגדוגים? אכן מה המילה האהובה עליך? לא גיבשתי עוד עמדה:p מה אתה הכי שונא? שקרים, ושנאה
כן ולא עשית פן פעם: אכן את\ה רוצה לגור במקום אחר : מממ לא ממש את חושבת להתאבד : לא את\ה רוצה פירסינג : אם לא הייתי מפחדת מכאב אוהבת רכבות הרים : לאאאאאא.... אני מתה מפחד! בכית על בת : כן בכית על בן :כן עישנת? כן שתית אלכוהול ? כן ניסית דיאטה ? :-S פגשת סלבריטי ? כן התגעגעת למישהו ? כן:( שיקרת : כן נעצרת : לא אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : כן.. הופעת בציבור בפיג`מה ? פורים אחד בכית בסרט ? אני חושבת היית על במה ? כן חשבת שאת הולכת למות ? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ולמה? או או. לא עינינכם
נשבר לך הלב : כןןןןןןן שברת לבבות : מקווה שלא נישקת בנות : כן נישקת בנים : כן התחרטת על דברים שעשית : כן נשארת ערה כל הלילה : כן התנשקת צרפתית: כן עשית או עשו לך איקי: אכן ניתקת למישו טלפון בפרצוף: כן ניתקו לך: יותר מדי חח ברחת פעם מהבית: לא להרבה זמן היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: לא שאני חושבת היו איתך: מקווה שלא! תקפו אותך מינית פעם: דיייי.. גנבת פעם: אכן אמרו לך שאת יפה פעם: כן רבת עם ההורים שלך: כמו כולם ביקרת אצל פסיכולוג: כן היית במועדונים: חחחח צרחת פעם מפחד: כן.. הלכת מכות:
כן עשית דיאטה פעם: משהו כזה עישנת סמים פעם: לא. שחית פעם בעירום: בא לייייי השתזפת פעם: כן, ואז נשרפתי. עשית איפור מקצועי: לא עשית קעקוע חינה: כן הורדת שיערות ברגליים: לייזר שליטה הסתגרת בחדר: מי לא.? אוהב לחייך? כן.. בסה"כ אוהב לאכול?
א ו כ ל
אוהב לישון? כןןן אתה מצחיק? לפעמים התאשפזת פעם? כנראה ניסית להתאבד? .. קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?: מה? הכנת שיעורים היום? לא אתה ביישן? ברגעים שלא צריך כן ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? שתיקה מוגזמת ואי יכולת התבטאות אתה מרגיש יפה: לפעמים היית מאוהב פעם: כן.

RoRiL

New member
המשך:

זה או זה: טלוויזיה או טלפון? טלויזיה.. לא יודעת בעצם טלפון או מחשב? מחשב מחשב או מיטה? מיטההה מיטה או ספה? מיטההה מיקרופון או מצלמה? מצלמה מצלמה דיגיטאלית או רגילה? דיגי טלפון או פלאפון? פלא אקסייט או פורום אחר? ? אייסיקיו או מסנג`ר? מסנגי'ר (לבנות>) חבר או ידיד? חבר.. (לבנים>) חברה או ידידה? הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? חבר אחד אמיתי, ועוד כמה:p הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? גם וגם שאלה או תשובה? מממ.. שאלה מוזיקה או שקט? שקט שצריך ומוזיקה שצריך (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון? טראנסים חח (מוזיקה>)עברית או אנגלית? אנגלית בצפר או חופש? גם בצפר זה טוב. שרשרת או צמיד? שניהם:) צמיד או טבעת? צמיד יופי או אופי? אופי. רק אופי אהבה או כסף? אהבה נשיקה או חיבוק? תלוי ממי ותלוי מתי ג`ינס או טרנינג? ג'ינס להיות אורח או עם שם משתמש? שם משתמש:p תגובה מהירה או הוסף תגובה? מהירה לילה או יום? לילה מסיבה או סתם יציאה? מממ... נישואין או גירושין? ברור שנישואין סרט או תכנית? סרט מכנס או חצאית? היה כבר! חולצה או סווצ`ר? סווצ'ר חורף או קיץ? קיץ מה השעה עכשיו? 13:52 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: ? צבע תחתונים עכשיו: תכלת ממה אתם מפחדים ? מסירוב אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? לא ממש.. אבל אפשר להגיד כמה ילדים אתם רוצים ? 3 מהי מכונית חלומותיכם ? אין, אני בחיים לא אנהג אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? היה כבררר איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? לשבת מול המזגן מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? נוח דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: אנוכי יש לך חדר יפה: לא ממש תכונה טובה אצלי: אני ותרנית וסלחנית.. יודעת להקשיב? תכונה רעה אצלי: יותר מדי יש לך חדר משלך? כן יש בו טלוויזיה? הייתה יש בו מחשב? היה יש בו טלפון? לא יש לך פלאפון? כן מה היה השיעור הראשון שלך היום? מעגל"ש מה אתה עושה בשיעורים? מה שבא באיזה שמפו אתה משתמש: פנטן באיזה מרכך אתה משתמש: הרבל איזה קפה אתה שותה: לא שותה מה הדבר האחרון שקנית: שוקולד איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: :)))) אני אשמור אותו לעצמי ב24 שעות האחרונות קנית משו: אכן קנו לך משו: אכן נישקת מישו: איפה?:p נישקו אותך: כנ"ל חיבקת מישו: כן היה לך משעמם: לא ממש הלכת לקניון: לא בכית: קרוב הרגשת טיפשה: כן צחקת: כן הצחקת מישו: כן הצחיקו אותך: כן שמחת: כן.. היית עצובה: כן ראית טלוויזיה: לא דיברת בטלפון: כן היית במחשב: כן יצאת לאנשהו: כן נפגשת עם מישו: כן מי הכי הפריע לך: זה לא משנה סקס לפני החתונה או אחרי: לפני..
עשית סקס: לא עשית סקס יבש: ממ.. לא היית במועדונים: כן היית במסיבות: כן השתכרת פעם: כן עשית אמבטיית קצף: כןן ייפי הלכת לבריכה: לא רכבת על אופניים: ב24 השעות האחרונות עדיין.? הלכת לים: יםםםםםם שנאת את עצמך: כן מאכלים אהובים: כל מה שלא בריא משקה אהוב: קולה וכאלה ספר שקראת לאחרונה: אשתו של הנוסע בזמן עיתון שקראת לאחרונה: ... עישנת סמים פעם: לא פעם 6! שחית פעם בעירום: יו די למחזר שאלות:p

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאממ...אוקי...פאק!חלק 1

זה או זה: 1.חצאית או מיכנס? מכנס 2.ג`ינס או טרנינג? טרנינג 3.רוק או מטאל? מטאל 4.רנדי אורטן או וין דיזל ? אני לא יודע מי זה רנדי אורטן אז אני אלך על וין דיזל
אוהב: 5.לישון? כן
6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? אממממ אני חושב שפעם ישנתי עד איזה 11 בלילה... 7.לצייר? מאוד! 8.אלכוהול ? בכייף D= עם כ' הידיעה D= 9.סמים? WTF?! חס וחלילה! 10.סיגריות? לא אכפת לי מזה... 11.אמינם ? לא מזיז לי ת'ביצה השמאלית 12.בצפר? איכסססססס שונא!!!! 13.אהבה ממבט ראשון? אמממ....*שורקבתמימותומביטלשמים* שם: סער איפה אתה גר: קרית חיים/ ק"ח/ ק. חיים/ חור באמצע שום מקום/ יש לכם הצעות נוספות? בצפר: 'דג"ן'/ 'ד{ודי}ג{ושן}"נ{רקומן}'[למקרה שלא הבנתם דודי גושן = מנכ"ל בצפר] בן כמה אתה: 15 וחודש ככה מין: זכר יש חברה? לא
רוצה לעשות ניתוח פלסטי? לא XD מה היית משנה בך? כלום =X הולך לקוסמטיקאית? לא XD גולש? באינטרנט כן על סקייטבורד ועל גלשן ועל כל שאר הדברים לא מה התחביבים שלך? לכתוב שירים, לצייר, להיות עם חברים, לשמוע מוזיקה, לנגן, לעצב דברים בפוטושופ D= מה צבע השיער? חום כהה מה הצבע עינים? חום זית {זאת אומרת חום כזה בהיר עם ירוק זית שילוב מעניין ד"א לפעמים בעין אחת ירוק והשנייה חום וזה ממש מגניב} סגנון לבוש: אמממ נורמלי? מה שנוח לי? >< איך אתה מתאפר? לא מתאפר XD מה יש לך בקלמר? עטים, סלוטייפ, מרקרים, שדכן, סיכות, ויכול להיות שכמה ניירות... פרצוף אהוב בפורום:
הציון הכי נמוך שלך: 0 הכי גבוה: 115 {באנגלית ביסודי עשו לנו בונוסים של 15 נקודות ואני הייתי מקבל מאיות כל הזמן כמעט ופעם עשיתי בונוס אז קיבלתי 115} אתה יפה לדעתך? לא =X מרגיש שמישו אוהב אותך? לא
דמי כיס אתה מקבל\ת? לא
השעו אותך פעם? כמעט... ביסודי... רצו להעיף אותך מהבצפר? לא =X עשית פעם פן? לא XD בושם: יש לי 2 רק XD אחד FA ואחד BRUT חורף או קיץ? חורף! מה אוהב לאכול? אמממ הכל חוץ מבצל
מה אוהב לשתות? קולה, מים, בירה... מעשן? לא מה אתה לובש עכשיו? חולצת בצפר, מכנס טרנינג עם פסים אדומים בצבע שחור מה עשית אתמול? הייתי בחדר כושר ואמממ ראיתי פרק של השמינייה שהשאיר אותי בשוק...{כרגיל...} מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון ושומע מוזיקה {TRIVIUM RULEZ!
} צבע תחתונים: עכשיו? אני חושב ששחור... חזייה: XD אני בן XD מידת חזייה: כנ"ל XD מקצוע אהוב? אין XD חיה אהובה? בז/נץ/נשר /m\(><)\m\ שונא את עצמך? לא! עדה? פולני {אבא,סבתא ז"ל, סבא ז"ל} , ארגנטינאי {אימא} , גרמני {סבתא} , אוקראיני {סבא ז"ל} מוזיקה שאתה אוהב? מטאל, אימו, רוק זה בכללי רק... יש לך בלוג? כן {לכניסה לבלוג לחץ כאן} אתה חושב שאתה טיפש? חצי טיפש אתה חושב שאתה חכם? חצי חכם האם אתה שפוי בנפשך? לפעמים כן... לרוב לא XD כמה אחים יש לך? יש לי 2 אחיות אין אחים זהותך המינית? סטרייט ללא בעיות לנשק בנים.. איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו? בינוני חום כהה וחלק שכל בת שנייה מלטפת... יש לך פירסינג? לא יש לך קעקוע? הלוואי מהו הגובה שלך? 1.61
מה מידת הנעליים שלך? 43 :-S בן\ת כמה אתה נראה? 12 אפילו 10 יש לך עבר פלילי? לא איזה שפות את\ה מדבר? עברית ואנגלית... טיפה רוסית טיפה ספרדית כבר שוכח מהערבית... מספר מזל? 8 יש לך חיות? הלוואי! אתה רגיש לדיגדוגים? מאוד
מה המילה האהובה עליך? YUP מה אתה הכי שונא? שיואו! כן ולא עשית פן פעם: לא את\ה רוצה לגור במקום אחר : לפעמים אתה חושב להתאבד : לא אתה רוצה פירסינג : כל עוד לא צריך לטפל אז סבבה... אוהבת רכבות הרים : לא עושה לי לא טוב בכית על בת : לא בכית על בן : לא XD עישנת? כן שתית אלכוהול ? כן ניסית דיאטה ? לא XD פגשת סלבריטי ? כן... התגעגעת למישהו ? כן... שיקרת : כן... נעצרת : לא... אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : כן... הופעת בציבור בפיג`מה ? לא בכית בסרט ? לא... היית על במה ? כן... חשבת שאת הולכת למות ? לא נכשלת במקצוע ? כן.... הורידו אותך כיתה ? לא XD הקפיצו אותך כיתה ? לא... רצית להיות המין השני ולמה? לא XD נשבר לך הלב : בערך.... שברת לבבות : לא יודע נישקת בנות : כן נישקת בנים : לא אבל אין לי בעיה לעשות את זה...{אבל למה לחשוב כחול למה?!} התחרטת על דברים שעשית : כן.... נשארת ערה כל הלילה : כן... התנשקת צרפתית: כן
עשית או עשו לך איקי: כן חח... ניתקת למישו טלפון בפרצוף: כן XD חפרו לי XD

Rage Of Fire

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo105.gifאממ...אוקי...פאק!חלק 2

ניתקו לך: לא זכור לי... ברחת פעם מהבית: לא היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: לא XD היו איתך: אם הכוונה כמו השאלה הקודמת אז אני חושב שלא... תקפו אותך מינית פעם: לא... גנבת פעם: חמוצים מהסופר זה נחשב? XD אמרו לך שאתה יפה פעם: כן.... רבת עם ההורים שלך: כן ביקרת אצל פסיכולוג: כן היית במועדונים: כן צרחת פעם מפחד: לא הלכת מכות: כן עשית דיאטה פעם: לא עישנת סמים פעם: לא :-S שחית פעם בעירום: לא... השתזפת פעם: כשאני בשמש בלי קרם הגנה אני משתזף וכשאני עם אז אני נשרף...הזוי לא? עשית איפור מקצועי: לא XD עשית קעקוע חינה: כן... הורדת שיערות ברגליים: לא XD הסתגרת בחדר: כן... אוהב לחייך? לפעמים זה נחמד... אוהב לאכול? מאוד! אוהב לישון? מאוד! אתה מצחיק? לא נראה לי התאשפזת פעם? לא ניסית להתאבד? לא קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?: לא....כאילו... כן אבל זה היה על אי הכנת שיעורי בית... הכנת שיעורים היום? לא היו
אתה ביישן? לפעמים ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? :-S אתה מרגיש יפה: לא... היית מאוהב פעם: כבר מאוהב... זה או זה טלוויזיה או טלפון? טלוויזיה טלפון או מחשב? מחשב מחשב או מיטה? לפעמים זה לפעמים זה מיטה או ספה? מיטה מיקרופון או מצלמה? מצלמה מצלמה דיגיטלית או רגילה? דיגיטלית טלפון או פלאפון? פלאפון אפשר ללכת איתו לכל מקום... אקסייט או פורום אחר? מה זה אקסייט? אייסיקיו או מסנג`ר? מסנג'ר! (לבנים>) חברה או ידידה? חברה.... הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? חבר אחד אמיתי הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? הרבה חברים טובים שאלה או תשובה? תשובה מוזיקה או שקט? מוזיקה (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון? טראנסים (מוזיקה>)עברית או אנגלית? אנגלית בצפר או חופש? חופש שרשרת או צמיד? גם וגם צמיד או טבעת? גם וגם יופי או אופי? אופי אהבה או כסף? אהבה נשיקה או חיבוק? נשיקה וחיבוק ג`ינס או טרנינג? טרנינג להיות אורח או עם שם משתמש? עם שם משתמש תגובה מהירה או הוסף תגובה? הוסף תגובה לילה או יום? לילה מסיבה או סתם יציאה? סתם יציאה נישואין או גירושין? לא יודע :-S סרט או תכנית? סרט מכנס או חצאית? מכנס חולצה או סווצ`ר? חולצה חורף או קיץ? חורף שמש או גשם? גשם ים או בריכה? ים.... אבל בריכה גם טוב כי אפשר לצלול שם נורמלי חוף או הרים? הרים ולפעמים חוף... תלוי למה.... תיכון או יסודי? יסודי.... כפכף או נעל? נעל... אבל בקיץ כפכף סתיו או אביב? סתיו יש צבעים יפים יותר אבל אביב יותר כיף... בשר או חלב? בשר!!!!! לישון או לקום? לישון! תל אביב או חיפה? תל אביב בגלל החנויות...אבל חיפה בגלל השקט... מה השעה עכשיו? 13:43 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: מיליון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NOT
צבע תחתונים עכשיו: שחור אני חושב... ממה אתם מפחדים ? מבדידות..... אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? למה לא
כמה ילדים אתם רוצים ? 3 מהי מכונית חלומותיכם ? לימוזינה של האמר... אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? *שורקומביטלשמים* איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? לא אוהב ספורט... מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? מה שנוח לי דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: פלאפון ומפתחות יש לך חדר יפה: הוא פסדר... תכונה טובה אצלי: לא יודע... תכונה רעה אצלי: אין שמץ... יש לך חדר משלך? כן... יש בו טלוויזיה? כן... יש בו מחשב? כן... יש בו טלפון? יש חיבור אבל אין כוח לשים טלפון... יש לך פלאפון? כן.... מה היה השיעור הראשון שלך היום? היה אמור להיות אנגלית אבל היה ביטול אז ספרות... מה אתה עושה בשיעורים? מקשיב, מצייר, כותב, כותב שירים.... באיזה שמפו אתה משתמש: פינוק D= באיזה מרכך אתה משתמש: רק לפעמים שזה אומר פעם בחודש/חודשיים פינוק... איזה קפה אתה שותה: נס מה הדבר האחרון שקנית: מיתרים לגיטרה... איזה יום היה היום הכי מאושר שלך: היו כמה.... ב24 שעות האחרונות קנית משו: לא קנו לך משו: לא נישקת מישו: לא נישקו אותך: לא חיבקת מישו: כן היה לך משעמם: כן הלכת לקניון: לא בכית: לא הרגשת טיפש: לא צחקת: כן הצחקת מישו: כן הצחיקו אותך: כן שמחת: אמממ כן.... היית עצובה: לא ראית טלוויזיה: כן דיברת בטלפון: כן היית במחשב: כן יצאת לאנשהו: לחדר כושר נפגשת עם מישו: לא... מי הכי הפריע לך: מיכל דסנר הבת זונה כוסאימא שלה! סקס לפני החתונה או אחרי: לפני ואחרי... עשית סקס: לא עשית סקס יבש: שו? היית במועדונים: לא היית במסיבות: לא השתכרת פעם: לא עשית אמבטיית קצף: לא הלכת לבריכה: לא רכבת על אופניים: לא הלכת לים: לא שנאת את עצמך: לא מאכלים אהובים: אוהב לאכול הכל חוץ מבצל
משקה אהוב: קולה, מים, בירה... ספר שקראת לאחרונה: לא קורא... עיתון שקראת לאחרונה: מעריב לנוער... עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום: לא... וואו! זה חפר! וגם היו כאן חזרות על שאלות! גאד זה היה ארוך!

../images/Emo9.gifעונה

1.חצאית או מיכנס?מכנס
2.ג`ינס או תרנינג?ג'ינס
3.רוק או מטאל? תלוי 4.רנדי אורטן או וין דיזל ?אהה לא ממש אכפת לי
אוהבת: 5.לישון?כן 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת? 10 }= 7.לצייר? כן 8.אלכוהול ?לא 9.סמים? לא 10.סיגריות? לא 11.אמינם ? לא 12.בצפר? לא 13.אהבה ממבט ראשון?כן שם: איפה את\ה גר\ה:כרמיאל
בצפר:כרמים
בת כמה את\ה:14 {השנה} מין:נקבה יש חבר\ה?לא רוצה לעשות ניתוח פלסטי?כן מה היית משנה בך?אהה הכל חוץ מהעניים והשפתיים הולכת לקוסמטיקאית?לא גולש\ת?לא
מה התחביבים שלך?ריקוד מוזיקה מה צבע השיער?חום בהיר מה הצבע עינים?כחול כהה סגנון לבוש:אהה לא יודעת רגיל איך את\ה מתאפר\ת?אהה מסקרה ועיפרון שחור
מה יש לך בקלמר?פתקים שחברה שלי דוחפת לשם
פרצוף אהוב בפורום: אני לא מכירה עדיין אפחד..
הציון הכי נמוך שלך:קיבלתי בבוחן בתנ''ך 17 לפני כמה ימים
הכי גבוה:80 את\ה יפה לדעתך?לא
מרגיש שמישו אוהב אותך?לפעמים דמי כיס את\ה מקבל\ת?לא
השעו אותך פעם?כן רצו להעיף אותך מהבצפר?כן עשית פעם פן?כן לבת מצווה שלי בושם:מין כוכב כחול... חורף או קיץ?חורף
מה אוהב\ת לאכול?אהה תילאנדי ומלפפנים ופלפלים אני יכולה לדחוף בכמיות
מה אוהב\ת לשתות?מים-מיץ תפוזים מעשנן\ת?לא מה את\ה לובש עכשיו?אויי מכנסיים שחורים ואיזה חולצה דהויה שראתה ימים יפים יותר.. מה עשית אתמול?אהה הייתי בביה'ס פעמים כי היה יופ הפוך מה אתה עושה עכשיו?אהה בוא נחושב.... צבע תחתונים:באפור חזייה:שחור מידת חזייה:חשבתם... מקצוע אהוב?ספרות חיה אהובה?כלב! שונא\ת את עצמך?רוב הזמן... עדה? חצי פולניה חצי מצרייה מוזיקה שאת\ה אוהב\ת?אהה רוק,מוסיקה של שנות ה-50 קלאסי מטאל פאנק יש לך בלוג? לא אתה חושב שאתה טיפש?כן אתה חושב שאתה חכם? לא האם אתה שפוי בנפשך?לא סגורה על זה כמה אחים יש לך?4 זהותך המינית?סטרייטית איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו?אהה חום בהיר עם פס צהוב דהוי שהיה פעם אדום יש לך פירסינג?לא יש לך קעקוע?שנה הבאה מהו הגובה שלך?1.60 ומשהו.. מה מידת הנעליים שלך?39 בן\ת כמה אתה נראה? כולם אומרים לי שאני נראת כמו חיילת משוחררת 0_ם יש לך עבר פלילי?לא איזה שפות את\ה מדבר?אנגלית עברית וקצת צרפתית וספרדית מספר מזל?23 יש לך חיות?4 כלבים ותוכים אתה רגיש לדיגדוגים?הוו כן מה המילה האהובה עליך? כרגע:אידיוט,דורה מה אתה הכי שונא?שמניים ,שניצלים,סנופים -שולטים{קרדיט לפאקצות בשכבה שלי} כן ולא עשית פן פעם:כן את\ה רוצה לגור במקום אחר :כן את חושבת להתאבד :לא את\ה רוצה פירסינג : כן אוהבת רכבות הרים : אף פעם לא הייתי בכית על בת :כן בכית על בן :כן עישנת? לא שתית אלכוהול ?כן ניסית דיאטה ?כן פגשת סלבריטי ?כן {ראיתי את נינט בבגד ים} עד היום יש לי טראומה התגעגעת למישהו ?כן שיקרת : כן נעצרת : כמעט אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת : לא הופעת בציבור בפיג`מה ?כן בכית בסרט ?כן היית על במה ?כן חשבת שאת הולכת למות ?כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ולמה?כן בכל פעם שאני עושה שעווה....0_____0 נשבר לך הלב :כן שברת לבבות :כן נישקת בנות :לא נישקת בנים :כן התחרטת על דברים שעשית :כן נשארת ערה כל הלילה :כן התנשקת צרפתית: לא עשית או עשו לך איקי:לא ניתקת למישו טלפון בפרצוף: כן ניתקו לך: כן ברחת פעם מהבית: כן היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד: לא היו איתך:לא תקפו אותך מינית פעם:לא גנבת פעם: כן אמרו לך שאת יפה פעם: כן,הרבה אנשים אומרים לי שאני יפה אבל אני לא ממש מאמינה להם רבת עם ההורים שלך: כן ביקרת אצל פסיכולוג:כן היית במועדונים:לא צרחת פעם מפחד: הוו כן הלכת מכות: כן עשית דיאטה פעם:כן עישנת סמים פעם: לא שחית פעם בעירום: לא השתזפת פעם: לא עשית איפור מקצועי:לא עשית קעקוע חינה: כן הורדת שיערות ברגליים: כן הסתגרת בחדר:כן אוהב לחייך?לא אוהב לאכול?כן אוהב לישון?כן אתה מצחיק?כן זה מהציניות התאשפזת פעם?לא ניסית להתאבד?לא קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?:כן!!!!1 הכנת שיעורים היום?לא אתה ביישן?לא ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך? אתה מרגיש יפה:לא היית מאוהב פעם:כן זה או זה טלוויזיה או טלפון?טלוויזיה טלפון או מחשב?מחשב מחשב או מיטה?מיטה מיטה או ספה?ספה מיקרופון או מצלמה?מצלמה מצלמה דיגיטאלית או רגילה?דיגיטלית טלפון או פלאפון?טלפון אקסייט או פורום אחר?אהה אייסיקיו או מסנג`ר?אין לי (לבנות>) חבר או ידיד?ידיד (לבנים>) חברה או ידידה? הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי?חבר אחד אמתי הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב?אחד הכי טוב שאלה או תשובה?תשובה מוזיקה או שקט?מוזיקה (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון?אוו גאד אתם לא רציינים (מוזיקה>)עברית או אנגלית?שניהם בצפר או חופש?חופש!!!1 שרשרת או צמיד?שרשרת צמיד או טבעת?טבעת יופי או אופי?אופי אהבה או כסף?כסף נשיקה או חיבוק?חיבוק ג`ינס או טרנינג?ג'נס להיות אורח או עם שם משתמש?אורח תגובה מהירה או הוסף תגובה? הוסף תגובה לילה או יום?יום מסיבה או סתם יציאה?לא זה ולא זה נישואין או גירושין?גירושין סרט או תכנית? תלוי מכנס או חצאית?מכנס חולצה או סווצ`ר?? חורף או קיץ? שמש או גשם? ים או בריכה? בשר או חלב?אני צמחונית אז חלב תל אביב או חיפה?תל אביב מה השעה עכשיו?5:10 כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?: פאק.... צבע תחתונים עכשיו: אפור ממה אתם מפחדים ?ממה לא אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? לא כמה ילדים אתם רוצים ? לא רוצה מהי מכונית חלומותיכם ? לא מתמצאת בחרא הזה אבל תמיד אהבתי חיפושיות אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ?תלוי איזה ספורט אתם הכי אוהבים ? ריקוד מה אתם הכי אוהבים ללבוש ? ג'נס דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם: אהה מסטיק ואמ פי יש לך חדר יפה:כן חוץ מזה שהוא צבוע בסגול עם נצנצים תכונה טובה אצלי:אני טובה בלהקשיב, תכונה רעה אצלי:ציניות, יש לך חדר משלך?כן יש בו טלוויזיה?כן יש בו מחשב?לא יש בו טלפון? יש לך פלאפון?כן מה היה השיעור הראשון שלך היום?לא היה לי היום ביה'!ס מה אתה עושה בשיעורים?איקס עיגול עם עצמי באיזה שמפו אתה משתמש:תלויף באיזה מרכך אתה משתמש: איזה קפה אתה שותה:מאיפה לע מה הדבר האחרון שקנית:כרטיסית אוטובוס איזה יום היה היום הכי מאושר שלך:אווו לא יודעת ב24 שעות האחרונות קנית משו: כן קנו לך משו: כן נישקת מישו: כן נישקו אותך: כן חיבקת מישו: כן היה לך משעמם: כן הלכת לקניון: לא בכית: לא הרגשת טיפשה:כן צחקת:כן הצחקת מישו:לא הצחיקו אותך: כן שמחת: כן היית עצובה: כן ראית טלוויזיה:כן דיברת בטלפון:כן היית במחשב: כן יצאת לאנשהו: כן נפגשת עם מישו:כן מי הכי הפריע לך:אמא סקס לפני החתונה או אחרי: ? עשית סקס: לא עשית סקס יבש: לא היית במועדונים: לא היית במסיבות: כן השתכרת פעם: עשית אמבטיית קצף:לא הלכת לבריכה: כן רכבת על אופניים: כן הלכת לים: כן שנאת את עצמך:כן מאכלים אהובים:?

Shoosh 8P

New member
עונה..

1.חצאית או מיכנס?#מכנס 2.ג`ינס או תרנינג?#טרנינג 3.רוק או מטאל?#רוק 4.רנדי אורטן או וין דיזל ?#שוהדה? O: אוהבת: 5.לישון?#חח כן 6.עד איזה שעה הכי מאוחרת ישנת?#3 בצהריים 7.לצייר?#כשמתחשק 8.אלכוהול ?#ניין 9.סמים? #ניין 10.סיגריות?#ניין 11.אמינם ?#נופ 12.בצפר?# =\ 13.אהבה ממבט ראשון?#לא שם: #שירן איפה את\ה גר\ה: #רמלה |מעקמתפרצוף| בצפר:#שחקים :S בת כמה את\ה:# עוד מעט 15 מין:#נ' יש חבר\ה?# לא=\ רוצה לעשות ניתוח פלסטי?# חח כה D: מה היית משנה בך?# בוטוקס פה, בוטוקס שם. הולכת לקוסמטיקאית? # לא גולש\ת?#באינטרנט.. מה התחביבים שלך?#אין מה צבע השיער?#חום-שחור כזה מה הצבע עינים? #משתנה בהתאם לתאורה, אבל בעיקרון ירוק-כחול סגנון לבוש? #ספורטיבי כזה איך את\ה מתאפר\ת?# יפה D: מה יש לך בקלמר?# פרצוף אהוב בפורום: הציון הכי נמוך שלך:44 :O הכי גבוה:100 את\ה יפה לדעתך?#תגידו לי אתם. מרגיש שמישו אוהב אותך?# לא דמי כיס את\ה מקבל\ת?#לא, אמא עניה השעו אותך פעם?# חס וחסה! :O רצו להעיף אותך מהבצפר?# לא עשית פעם פן?#באופן קבוע.. 8| בושם?#אמוראמור חורף או קיץ?#קיץ! מה אוהב\ת לאכול?# שנת"צ! [שניצל תירס] עם מלאמלא קצ'ופ P: מה אוהב\ת לשתות?#מנגו=] מעשנן\ת?#לא מה את\ה לובש עכשיו?#מכנס שחור, וחולצה שחורה מה עשית אתמול?# הייתי אצל ליטל 3> מה אתה עושה עכשיו?# מבזבזת ת'זמן על שאלון מטומטם. צבע תחתונים:#מיקי מאוס :) חזייה?#יש מידת חזייה# =X מקצוע אהוב?#מתמטיקה חיה אהובה?#כלב שונא\ת את עצמך?#לרוב כן עדה?# גרוזינית [הו, כן הם השתלטו פה על הפורום.. מוחעחעחע] מוזיקה שאת\ה אוהב\ת?# רוק. יש לך בלוג?# ז"ל אתה חושב שאתה טיפש?#חס וחסה! אתה חושב שאתה חכם?# כן :) האם אתה שפוי בנפשך?# לאא חח D: כמה אחים יש לך?#אחות אחת זהותך המינית?# סטרייטית איך נראה השער שלך?ומה הצבע שלו?# חלק, ושאלתם כבר מה הצבע שלו.. יש לך פירסינג?#לא יש לך קעקוע?#לא מהו הגובה שלך?# מטר ובמבה :S מה מידת הנעליים שלך?37# בן\ת כמה אתה נראה?#אומרים לי 17, 16 יש לך עבר פלילי?# לא :| איזה שפות את\ה מדבר?#אנגלית וקצת גרוזינית D:: מספר מזל?#אין יש לך חיות?#אמא לא אוהבת :( אתה רגיש לדיגדוגים?# כן.. בבטן XD מה המילה האהובה עליך?#פאםפאםפאםבידיםבאדם! [חח, מה?!] מה אתה הכי שונא?# לריב\להתווכח כן ולא עשית פן פעם# אוהוו את\ה רוצה לגור במקום אחר# כן את חושבת להתאבד#לאדעת את\ה רוצה פירסינג#לא אוהבת רכבות הרים#כן! בכית על בת #כן בכית על בן #כן עישנת?#לא שתית אלכוהול #אוו כן D: ניסית דיאטה ?#ניסיתי, הצלחתי וירדתי בגדול ;) פגשת סלבריטי ?#אכן התגעגעת למישהו ?#מתגעגעת לכמה שיקרת #חע! שקרן מי שיגיד שלא XS נעצרת # לא אמרת ``אני אוהבת אותך`` והתכוונת? # בוודאי! הופעת בציבור בפיג`מה ?#כן בכית בסרט ?#בזווית של העין היית על במה ?#כן חשבת שאת הולכת למות ?#כן נכשלת במקצוע ? #נכשלתי ושיפרתי הורידו אותך כיתה ?# לא הקפיצו אותך כיתה ? #לא רצית להיות המין השני ולמה? # כן, כי יש להם בולבול! נשבר לך הלב?#כן שברת לבבות?# אני יודעת אחד בוודאות לא יודעת מה עם השאר =\ נישקת בנות ?#לא נישקת בנים ?# כן התחרטת על דברים שעשית?#כן. מלא. נשארת ערה כל הלילה ?#כן התנשקת צרפתית?#כן עשית או עשו לך איקי:#אכן ניתקת למישו טלפון בפרצוף?# כה ניתקו לך? # כן ברחת פעם מהבית?#לא היית עם מישו לסיפוק מיני בלבד?=| היו איתך?# =| תקפו אותך מינית פעם?# חס וחסה! גנבת פעם?#ניין! אמרו לך שאת יפה פעם?# כן >.< רבת עם ההורים שלך?#זה קורה מלא.. ביקרת אצל פסיכולוג? # לא, חח אבל פסיכולוג בא לבקר אותי XD היית במועדונים?# לא :S צרחת פעם מפחד?# חח כן.. הלכת מכות?#כן, ביסודי אני חושבת. עשית דיאטה פעם?# כן עישנת סמים פעם?#לא :S שחית פעם בעירום?#בגיל 4 או חמש נראלי.. השתזפת פעם?# כן, איכ לא אוהבת :S עשית איפור מקצועי? # כן עשית קעקוע חינה?# כן הורדת שיערות ברגליים? #ברור הסתגרת בחדר?#כן אוהב לחייך?# לא =\ אוהב לאכול?#כן אוהב לישון?#כן אתה מצחיק?#שיש לי מצברוח התאשפזת פעם?#נאלי שכן, פעם אחד כשבלעתי דיו של עט :| ניסית להתאבד?#לא קיבלת מכתב כשלא עשית כלום?#לא הכנת שיעורים היום?#לא אתה ביישן?#תלוי ואם כן כיצד מטבטא הבישנות אצלך?#... אתה מרגיש יפה? לא כרגע היית מאוהב פעם#כן. זה או זה טלוויזיה או טלפון?#טלויזיה טלפון או מחשב?#מחשב מחשב או מיטה?#מחשב מיטה או ספה?#מיטה מיקרופון או מצלמה?#לא זה ולא זה. מצלמה דיגיטאלית או רגילה?#אם כבר, דיגיטאלית טלפון או פלאפון?#פלאפון אקסייט או פורום אחר?#? אייסיקיו או מסנג`ר?#מסנ!! (לבנות>) חבר או ידיד?#ידיד. (לבנים>) חברה או ידידה?--- הרבה חברים זונות או חבר אחד אמיתי? #חבר אחד אמיתי הרבה חברים טובים או אחד הכי טוב? #לאדעת.. שאלה או תשובה? #תשובה מוזיקה או שקט? #מוזיקהמוזיקה (מוזיקה>)טראנסים או דיכאון?:S (מוזיקה>)עברית או אנגלית? #אנגלית בצפר או חופש? #חופש שרשרת או צמיד? # שניהם צמיד או טבעת? #צמיד יופי או אופי? # :S אהבה או כסף? #אהבה נשיקה או חיבוק?# חיבוק ג`ינס או טרנינג?# טרנינג [שאלתם כבר!] להיות אורח או עם שם משתמש? #ס.ס תגובה מהירה או הוסף תגובה?#ה.ת לילה או יום?#יום מסיבה או סתם יציאה?#סתם יציאה נישואין או גירושין?#בכלאופן זה מסתיים בגירושין D: סרט או תכנית?# סרט מכנס או חצאית?#תמותווו חולצה או סווצ`ר?#חולצה חורף או קיץ?#קיץ! שמש או גשם?#שמשמש! ים או בריכה?#לא זה ולא זה חוף או הרים?#הרים.. תיכון או יסודי?#תיכון כפכף או נעל?#נעל סתיו או אביב?#אביב בשר או חלב?#בשר לישון או לקום?#לישון תל אביב או חיפה?#ת"א מה השעה עכשיו?22:22 O: כמה פעמים ביום אתה עושה ביד?7482789589248025890 צבע תחתונים עכשיו: מיקי מאוס אדום כזה :) ממה אתם מפחדים ?# מאבלולו אתם אוהבים מסיבות הפתעה ? #לע כמה ילדים אתם רוצים ?# 1או 2 מהי מכונית חלומותיכם ?# למבורגיני O: אתם מאמינים באהבה ממבט ראשון ? #לא איזה ספורט אתם הכי אוהבים ?# שום ספורט מה אתם הכי אוהבים ללבוש ?# סתם מה שבא ליד דברים שאתה לא יוצא מהבית בלעדיהם# פלאפון וכסף יש לך חדר יפה?# לא תכונה טובה אצלי# אכפתית תכונה רעה אצלי#פוחדת מתגובות יש לך חדר משלך?#בערך D: יש בו טלוויזיה?#כן יש בו מחשב?#כן יש בו טלפון?#נייט יש לך פלאפון?#כן מה היה השיעור הראשון שלך היום?#הלכנו להיכל התרבות P: מה אתה עושה בשיעורים?# מקשיבה. באיזה שמפו אתה משתמש# הד& שולדרס באיזה מרכך אתה משתמש# הוואי איזה קפה אתה שותה# קפה טורקי D:: מה הדבר האחרון שקנית? מכנס טנינג ביתי כזה :) איזה יום היה היום הכי מאושר שלך?# לא היה כזה..

למעלה