שאלון ארוך!!! חחחחח

שאלון ארוך!!! חחחחח

הינה שאלון ארוך מאוד תענו עליו חחחחחחח והשאלון.. Movies הסרט הכי טוב? הסרט הכי גרוע? שחקן הכי אהוב? שחקנית הכי אהובה? הסרט של כל הזמנים? השחקן/נית של כל הזמנים? שיר מסרט שאת/ה אוהב/ת? הסרט האחרון שקנית/שכרת? הסרט האחרון שראית בבית? הסרט האחרון שראית בקולנוע? ראית פעם סרט יפה ויותר לא ראית אותו ושכחת איך קוראים לו? סרט בקולנוע או בבית? סרט די וי די או סרט ווידאו? סרט מצוייר או מצולם? בת הים הקטנה או היפה והחיה? אלאדין או אלאדין ונסיך הגנבים? Songs השיר הכי אהוב? השיר הכי שנוא? זמר אהוב? זמרת אהובה? השיר של כל הזמנים? הזמר/ת של כל הזמנים? הדיסק הכי טוב ששמעת? הדיסק האחרון שקנית? השיר האחרון ששמעת? אתה שומע עכשיו מוזיקה? שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו? צרוב או מקורי? אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע? Books הספר הכי טוב? הספר הכי גרוע? הספר שאתה הכי אוהב? הספר שאתה הכי שונא?איזה ספר שעשו עליו סרט אתה הכי אוהב? T.V תכנית אהובה? סדרה אהובה? ערוץ אהוב? יש לך יס או הוט? מה עדיף? השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? מיכאלה או משחק החיים? השיר שלנו- עונה 1 או 2? הוט VOD או YES MAX התכנית האחרונה שראית? כללי איך קוראים לך? בן/בת כמה את/ה? תאריך לידה: כיתה: את/ה אוהב/ת את עצמך? איך את/ה מרגיש/ה? מה את/ה שומע/ת? יש לך חברים בפורומים? הבנאדם האחרון שראית? הבנאדם האחרון שחיבקת? חבר\ה הכי טובים? באיזה עוד פורומים אתה נמצא? מפורסמים איזה מפורסמים אתה אוהב? סעדו או אוהד אלישע? מויאל או סקעת ()? כוכב אהוב מכ"נ 3? כ"נ2? כ"נ1? אוהב את צביקה פיקה? מירי מסיקה או מאיה בוסקילה? לואיסנה או קמילה? אוהב את שלומי סבן? ניצן קייקוב- היה צריך לעוף או להשאר? אסף אברבוך- לעוף או להשאר? נעמה לוי- לעוף או להשאר? סעדו-לעוף או להשאר? מפורסם שנואי? ולמה?

candy chick

New member
בא לי לענות...

Movies הסרט הכי טוב? ליזי מקגוויר (ראיתי לפחות 17 פעם!) הסרט הכי גרוע? לא יודעת... לא אהבתי את השעות.. שחקן הכי אהוב? ג'וד לאו שחקנית הכי אהובה? הילארי דאף (!) וגווינת' פאלטרו הסרט של כל הזמנים? הסרטים של דיסני השחקן/נית של כל הזמנים? הילארי... שיר מסרט שאת/ה אוהב/ת? השירים של "שיקאגו" הסרט האחרון שקנית/שכרת? ליזי מקגוויר (קניתי..) הסרט האחרון שראית בבית? מוצאים את נימו הסרט האחרון שראית בקולנוע? "סמנתה" לא ממליצה... ראית פעם סרט יפה ויותר לא ראית אותו ושכחת איך קוראים לו? לא נראה לי.. סרט בקולנוע או בבית? גם וגם סרט די וי די או סרט ווידאו? DVD סרט מצוייר או מצולם? גם וגם בת הים הקטנה או היפה והחיה? ברור שהיפה והחיה! מכורה לזה.. אלאדין או אלאדין ונסיך הגנבים? אלאדין Songs השיר הכי אהוב? DO YOU WANT ME של הילארי או SHIVER של קולדפליי השיר הכי שנוא? יש המון שאני לא אוהבת... זמר אהוב? כריס מרטין מקולדפליי נחשב?? זמרת אהובה? הילארי דאף וביונסה! השיר של כל הזמנים? משו של הביטלס... הזמר/ת של כל הזמנים? :) הדיסק הכי טוב ששמעת? של הילארי וקולדפליי הדיסק האחרון שקנית? OK COMPUTER של RADIOHEAD השיר האחרון ששמעת? WANNA LIVE של גוד שארלוט אתה שומע עכשיו מוזיקה? לא.. שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו? CRAZY של סימפאל פלאן.. צרוב או מקורי? מקורי!! אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע? עד הסוף.. Books הספר הכי טוב? המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה.. קראתי גם בעברית וגם באנגלית ממליצה על האנגלית.. הספר הכי גרוע? כתובת לא ידועה... הספר שאתה הכי אוהב? הספר שאתה הכי שונא? מה שכתוב למעלה. איזה ספר שעשו עליו סרט אתה הכי אוהב? לא חושבת כרגע על אחד... T.V תכנית אהובה? יש המון- מכושפות, ליזי מקגוויר, שנות השבעים וסקרבס! ערוץ אהוב? 3 או STAR WORLD יש לך יס או הוט?HOT מה עדיף?לא יודעת... זה משנה? השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ מיכאלה או משחק החיים? מיכאלה! השיר שלנו- עונה 1 או 2? לא ראיתי... הוט VOD או YES MAX VOD התכנית האחרונה שראית? ליזי מקגוויר... כללי איך קוראים לך? עדי בן/בת כמה את/ה? 15 תאריך לידה:7.1.90 כיתה: י' את/ה אוהב/ת את עצמך? לא ממש :( איך את/ה מרגיש/ה? עכשיו בסדר... מה את/ה שומע/ת? ברגע זה כלום.. יש לך חברים בפורומים? כן... לא מפה... הבנאדם האחרון שראית? אחותי הגדולה.. הבנאדם האחרון שחיבקת? אחותי שהיא הגיעה... חבר\ה הכי טובים? עדי.. (אחרת) באיזה עוד פורומים אתה נמצא?כל מיני.. מפורסמים איזה מפורסמים אתה אוהב? המון!!! הילארי דאף מושלמת! כריס מרטין מושלם מידי בשביל להיות אמיתי.. סעדו או אוהד אלישע? לא ראיתי מויאל או סקעת ()?לא ראיתי כוכב אהוב מכ"נ 3?לא ראיתי כ"נ2?לא ראיתי כ"נ1? לא זוכרת... אוהב את צביקה פיקה? לא... מירי מסיקה או מאיה בוסקילה? מירי מסיקה אם כבר.. לואיסנה או קמילה? קמילה אם כבר... אוהב את שלומי סבן? לא... ניצן קייקוב- היה צריך לעוף או להשאר? לא יודעת אסף אברבוך- לעוף או להשאר?לא יודעת נעמה לוי- לעוף או להשאר? לא יודעת סעדו-לעוף או להשאר? לא יודעת מפורסם שנואי? ג'סיקה סימפסון וקלי קלארקסון עולות לי על העצביםץץץ ולמה? הן די מטומטמות... מקווה שזה עיניין מישו!

תשובות שלי....

Movies הסרט הכי טוב? בקול גדול הסרט הכי גרוע?אמממ אפקט הפרפר שחקן הכי אהוב?צא'ד מייקל שחקנית הכי אהובה?הילארי דאף,ג'סיקה אלבה הסרט של כל הזמנים?טיטאניק השחקן/נית של כל הזמנים? שיר מסרט שאת/ה אוהב/ת?שיר משרק לא זוכרת איך קוראים לו הסרט האחרון שקנית/שכרת? הסרט האחרון שראית בבית?שחקי אותה מותק הסרט האחרון שראית בקולנוע?אמממ נראה לי שישי הפוך ראית פעם סרט יפה ויותר לא ראית אותו ושכחת איך קוראים לו?כה.... סרט בקולנוע או בבית?בקולנוע סרט די וי די או סרט ווידאו?די וי די סרט מצוייר או מצולם?תלוי איזה סרט בת הים הקטנה או היפה והחיה?היפה והחיה אלאדין או אלאדין ונסיך הגנבים?אלאדין Songs השיר הכי אהוב?אמממ יש הרבה השיר הכי שנוא?נר על החלון זמר אהוב?הראל סקעת,רןדנקר זמרת אהובה?הילארי דאף,נינט טייב השיר של כל הזמנים?אמממ אין לי ארץ אחרת שיר טוב הזמר/ת של כל הזמנים?אין לי מושג הדיסק הכי טוב ששמעת?המורדים 2 הדיסק האחרון שקנית?אממממ לא זוכרת השיר האחרון ששמעת?עידן יניב-מבקש רק לשמוח אתה שומע עכשיו מוזיקה?כןןןן שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו?לא שזכור לי צרוב או מקורי?מקורי אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע?תלוי איזה שירים Books הספר הכי טוב?אממממ הספר הכי גרוע?אמממממממ הספר שאתה הכי אוהב?אמממממממ הספר שאתה הכי שונא?איזה ספר שעשו עליו סרט אתה הכי אוהב?אממממממ אני לא אוהבת לקרוא ספרים חחחחחח T.V תכנית אהובה?השמינייה ותשוקת הנצים סדרה אהובה?השמינייה ותשוקת הנצים ערוץ אהוב?24 וערוץ ויוה יש לך יס או הוט?הוט מה עדיף?הוט היה לי פעם יס ולא אהבתי השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?השיר שלנו מיכאלה או משחק החיים?לא ראיתי את שניהם השיר שלנו- עונה 1 או 2?1 הוט VOD או YES MAX התכנית האחרונה שראית?אמממ השמינייה כללי איך קוראים לך?לינור בן/בת כמה את/ה?15 תאריך לידה:12.12.1900 כיתה:י' את/ה אוהב/ת את עצמך?תלוי מתי איך את/ה מרגיש/ה?לא ממש טוב מה את/ה שומע/ת?נינט ורן-אולי יש לך חברים בפורומים?כה הבנאדם האחרון שראית?אבא שלי הבנאדם האחרון שחיבקת?את אחיינית שלי חבר\ה הכי טובים?כולם! באיזה עוד פורומים אתה נמצא?הראל סקעת,אבריל לאבין,והילארי כמובן מפורסמים איזה מפורסמים אתה אוהב?אווו יש הרבה הילארי הראל רן דנקר נינט טייב אוהד אלישע ג'סיקה אלבה צ'אד מייקל ועוד ועוד סעדו או אוהד אלישע?שניהם!!! מויאל או סקעת ()?סקעתת כוכב אהוב מכ"נ 3?שלומי סבן כ"נ2?הראל סקעת כ"נ1?שי גבסו ונינט אוהב את צביקה פיקה?אמממ נחמד מירי מסיקה או מאיה בוסקילה?מירי מסיקה לואיסנה או קמילה?קמילה אוהב את שלומי סבן?מאוד! ניצן קייקוב- היה צריך לעוף או להשאר?להישאר! אסף אברבוך- לעוף או להשאר?להשאר! נעמה לוי- לעוף או להשאר?לעוף! סעדו-לעוף או להשאר?להשאר! מפורסם שנואי?מריאור שחר ולמה?לא יודעת מעצבנת

עונה

Movies הסרט הכי טוב? אמריקאן ביוטי, סיפור סינדרלה ויש עוד כמה. הסרט הכי גרוע? לא זוכרת עכשיו שחקן הכי אהוב? צ'אד מייקל מורי שחקנית הכי אהובה? הילארי דאף הסרט של כל הזמנים? גריז השחקן/נית של כל הזמנים? אההם..לא יודעת =\ שיר מסרט שאת/ה אוהב/ת? השיר של טיטאניק הסרט האחרון שקנית/שכרת? "בקול גדול" הסרט האחרון שראית בבית? "שחקי אותה מותק" הסרט האחרון שראית בקולנוע? "לדפוק חתונה" ראית פעם סרט יפה ויותר לא ראית אותו ושכחת איך קוראים לו? נראה לי.. סרט בקולנוע או בבית? לא משנה לי סרט די וי די או סרט ווידאו? די וי די סרט מצוייר או מצולם? מצולם בת הים הקטנה או היפה והחיה? לא משנה..שניהם חמודים. אלאדין או אלאדין ונסיך הגנבים? אלאדין Songs השיר הכי אהוב? יש יותר מידי השיר הכי שנוא? כל שיר של שרונה ודניאלה פיק זמר אהוב? רן דנקר זמרת אהובה? הילארי דאף, נינט טייב. השיר של כל הזמנים? i will always love you של ווטני יוסטון הזמר/ת של כל הזמנים? ג'ון לנון, פול מקרטני, אלטון ג'ון. הדיסק הכי טוב ששמעת? הדיסק ה-2 של היל, של גוד שארלוט, סימפל פלאן וFall out boy. הדיסק האחרון שקנית? Hilary Duff - Most Wanted השיר האחרון ששמעת? Sympathy של גו גו דולס אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו? lucky של בריטני ספירס
צרוב או מקורי? מקורי אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע? עד הסוף Books הספר הכי טוב? התפסן בשדה השיפון הספר הכי גרוע? לא אוהבת הארי פוטר..אבל מי שאוהב שיהנה. הספר שאתה הכי אוהב? התפסן בשדה השיפון הספר שאתה הכי שונא? אין לי מושג איזה ספר שעשו עליו סרט אתה הכי אוהב? אההם...סופרמן נחשב? חח לא יודעת. T.V תכנית אהובה? חברים, ליזי מקגוויר, השיר שלנו. סדרה אהובה? האו.סי, מגרש ביתי. ערוץ אהוב? יס Y ערוץ 3 ו- yes weekend וערוץ 10 נחמד. יש לך יס או הוט? יס מה עדיף? יס! השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? השיר שלנו מיכאלה או משחק החיים? נראה לי משחק החיים. השיר שלנו- עונה 1 או 2? שתיהן הוט VOD או YES MAX יס מקס התכנית האחרונה שראית? "החיים על פי Y" כללי איך קוראים לך? נועה בן/בת כמה את/ה? 15 תאריך לידה: 20.3.1990 כיתה: י' את/ה אוהב/ת את עצמך? תלוי מתי איך את/ה מרגיש/ה? הכל טוב מה את/ה שומע/ת? עכשיו? Fallout Boy - Suger were going down יש לך חברים בפורומים? כן הבנאדם האחרון שראית? אח שלי הבנאדם האחרון שחיבקת? אח שלי, והכלבה שלי חבר\ה הכי טובים? רוני ושירן באיזה עוד פורומים אתה נמצא? רואה לפעמים מה קורה בפורמים: מגרש ביתי, האו סי, וסימפל פלאן אבל לא מגיבה. מפורסמים איזה מפורסמים אתה אוהב? מהארץ: רן ונינט. מחו"ל: הילארי, צ'אד מייקל מורי, גוד שארלוט, סימפל פלאן וגרין דיי. סעדו או אוהד אלישע? אף אחד מהם. מויאל או סקעת ()? מויאל כוכב אהוב מכ"נ 3? עומרי רוטברד כ"נ2? אף אחד כ"נ1? נינט!! אוהב את צביקה פיקה? ממש לא מירי מסיקה או מאיה בוסקילה? מירי מסיקה. לואיסנה או קמילה? לא משנה לי אוהב את שלומי סבן? מי זה?? ניצן קייקוב- היה צריך לעוף או להשאר? Fly...open up the part of you that wants to hide away...חח הזכיר לי... אסף אברבוך- לעוף או להשאר? הא?? נעמה לוי- לעוף או להשאר? לא יודעת. סעדו-לעוף או להשאר? לעוףףףף...בעעע מפורסם שנוא? יהודה סעדו ולמה? כי הוא מעצבן אותי.

עונה

Movies הסרט הכי טוב?סיפור סינדרלה וליזי מקגוייר ממריאה לרומא הסרט הכי גרוע?אין שחקן הכי אהוב?כריסטופר הוקרמן שחקנית הכי אהובה?הילארי דאף הסרט של כל הזמנים?טיטניק השחקן/נית של כל הזמנים?הילארי דאף שיר מסרט שאת/ה אוהב/ת?איןן....הכל בסרטים במיוחד של הילארי יפה... הסרט האחרון שקנית/שכרת?לא שכרתי ולא קניתי סרטים הסרט האחרון שראית בבית?סיפור סינדרלה הסרט האחרון שראית בקולנוע?צ'רלי בממלכת השוקולד ראית פעם סרט יפה ויותר לא ראית אותו ושכחת איך קוראים לו?איך אני יכולה לרשום אם שכחתי?? סרט בקולנוע או בבית?לא משנה.. סרט די וי די או סרט ווידאו?לא משנה סרט מצוייר או מצולם?לא משנה בת הים הקטנה או היפה והחיה?בת הים הקטנה אלאדין או אלאדין ונסיך הגנבים?לא זה ולא זה Songs השיר הכי אהוב?vacation של סימפל פלאן השיר הכי שנוא?איןן... זמר אהוב?סימפל פלאן זמרת אהובה?הילארי דאף השיר של כל הזמנים?לא יודעת הזמר/ת של כל הזמנים?הילארי דאף הדיסק הכי טוב ששמעת?most wanted הדיסק האחרון שקנית?למה לקנות כשיש צורב?? השיר האחרון ששמעת?perfect של סימפל פלאן אתה שומע עכשיו מוזיקה?כן שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו?איןן... צרוב או מקורי?לא אכפת לי אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע?עד הסוף תלוי איך הם Books הספר הכי טוב?גיל 16 המתוק הספר הכי גרוע?אין הספר שאתה הכי אוהב?כל ספרי הפנזיה ושברינה וגיל 16 המתוק הספר שאתה הכי שונא?איןן איזה ספר שעשו עליו סרט אתה הכי אוהב?צ'רלי והשוקולד T.V תכנית אהובה?הטופ מודל הבאה סדרה אהובה?אני אניטה ותשוקת הנצים ערוץ אהוב?ויוה וניקולודיאון יש לך יס או הוט?הוט מה עדיף? השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?לא זה ולא זה מיכאלה או משחק החיים?לא זה ולא זה השיר שלנו- עונה 1 או 2?לא זה ולא זה הוט VOD או YES MAX:הוט וי או די התכנית האחרונה שראית?בובספוג כללי איך קוראים לך?בינה בן/בת כמה את/ה?13 תאריך לידה:9.9 כיתה:ח' את/ה אוהב/ת את עצמך?לא ממש איך את/ה מרגיש/ה?איך אני אמורה להרגישש? מה את/ה שומע/ת?סימפל פלאן,הילארי דאף ובריטני ספירס יש לך חברים בפורומים?כןן הרבהה הבנאדם האחרון שראית?אמא שלי הבנאדם האחרון שחיבקת?אפחד חבר\ה הכי טובים?יוליה,ליטל,ולריה ומריה באיזה עוד פורומים אתה נמצא?הארי פוטר ב-MSN מפורסמים איזה מפורסמים אתה אוהב?הילארי דאף סעדו או אוהד אלישע?לא הוא ולא הוא מי אלה בכלל?? מויאל או סקעת ()?מי אלה?? כוכב אהוב מכ"נ 3?מה זה?? כ"נ2?מה זה?? כ"נ1?מה זה?? אוהב את צביקה פיקה?לא מירי מסיקה או מאיה בוסקילה?לא היא ולא היא לואיסנה או קמילה?לואיסנה אוהב את שלומי סבן?מי זה? ניצן קייקוב- היה צריך לעוף או להשאר?מי זה? אסף אברבוך- לעוף או להשאר?מי זה?? נעמה לוי- לעוף או להשאר?מי זה?? סעדו-לעוף או להשאר?מי זה?? מפורסם שנואי?מפורסם ולמה?ככה

hilaryduff18

New member
עונה... קצת באיחור

Movies הסרט הכי טוב? בקול גדול הסרט הכי גרוע? סהרה שחקן הכי אהוב? ג'סי מקרטני ( הוא בעירך שחקן..) שחקנית הכי אהובה? הילארי דאף( דהההההההההה) הסרט של כל הזמנים? ???? השחקן/נית של כל הזמנים? הילארי דאף (?) שיר מסרט שאת/ה אוהב/ת? FLY (מהסרט בקול גדול) הסרט האחרון שקנית/שכרת? " ice princess" הסרט האחרון שראית בבית? שלשום ראיתי את 12 במחיר אחד... (עוד פעםם) הסרט האחרון שראית בקולנוע? "הנרקוד" ראית פעם סרט יפה ויותר לא ראית אותו ושכחת איך קוראים לו? לא סרט בקולנוע או בבית? בבית- יותר זול סרט די וי די או סרט ווידאו? די וי די סרט מצוייר או מצולם? מצולם בת הים הקטנה או היפה והחיה? בת הים הקטנה אלאדין או אלאדין ונסיך הגנבים? אלאדין Songs השיר הכי אהוב? WAKE UP (יש כל כך הרבה אבל הוא בין הראשונים...) השיר הכי שנוא? לא זוכרת איך קוראים לו אבל הוא של בריטני... זמר אהוב? ג'סי מקרטני זמרת אהובה? הילארי דאף השיר של כל הזמנים? FLY הזמר/ת של כל הזמנים? הילארי דאף הדיסק הכי טוב ששמעת? MOST WANTED הדיסק האחרון שקנית? MOST WANTED השיר האחרון ששמעת? WAKE UP אתה שומע עכשיו מוזיקה? כן (איך ידעת??) שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו? לא צרוב או מקורי? מקורי אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע? עד הסוףףף Books הספר הכי טוב? כל ספרי צמרמורת הספר הכי גרוע? "יומנה של אנה פרנק" הספר שאתה הכי אוהב? אמממ... יש הרבה- קשה לבחור הספר שאתה הכי שונא? אין ... איזה ספר שעשו עליו סרט אתה הכי אוהב? לא קראתי עדיין ספר כזה T.V תכנית אהובה? "ליזי מקגוויר" סדרה אהובה? "ליזי מקגוויר" ערוץ אהוב? " MTV" יש לך יס או הוט? הוט מה עדיף? הוט השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? טלנובלה בע"מ מיכאלה או משחק החיים? מיכאלה השיר שלנו- עונה 1 או 2? עונה 2 - ברור הוט VOD או YES MAX? הוט VOD התכנית האחרונה שראית? "ליזי מקגוויר" כללי איך קוראים לך? נופר בן/בת כמה את/ה? 12 תאריך לידה: 24.09.93 כיתה: ז' את/ה אוהב/ת את עצמך? דההה איך את/ה מרגיש/ה? בסדר מה את/ה שומע/ת?את הילארי (במחשב) יש לך חברים בפורומים? אחרי שנרשמתי הכרתי כמה חברים. הבנאדם האחרון שראית? אח שלי (עכשיו) הבנאדם האחרון שחיבקת? אח שלי (לפני כמה דקות) חבר\ה הכי טובים? אודט, אתם לא מכירים .. === באיזה עוד פורומים אתה נמצא? אני נמצאת בקומונות יותר מפורומים... זה הפורום היחידי שאני נמצאת בו. מפורסמים איזה מפורסמים אתה אוהב? הילארי דאף (נמאס להגיד) סעדו או אוהד אלישע? אף אחד מהם מויאל או סקעת ()? מויאל כוכב אהוב מכ"נ 3? אין.. כ"נ2? הראל מויאל כ"נ1? שירי מימון אוהב את צביקה פיקה? לא מירי מסיקה או מאיה בוסקילה? מירי מסיקה לואיסנה או קמילה? קמילה אוהב את שלומי סבן? לאאא ניצן קייקוב- היה צריך לעוף או להשאר? להישאר אסף אברבוך- לעוף או להשאר? לא אכפת לי נעמה לוי- לעוף או להשאר? לא אכפת לי סעדו-לעוף או להשאר? לעוףףףףףףףףףף רחוק רחוקקק מפורסם שנואי? לינדסי לוהאן ולמה?סתם שוויצרית מתנשאת, חושבת שהיא מלכה...!!

A Radcliffe

New member
..ממ..

כבר עניתי על זה וזה לא שלח.... באסה.... Movies הסרט הכי טוב?הארי פוטר הסרט הכי גרוע?יומני הנסיכה-לא נאמן לספר בכלל שחקן הכי אהוב?רשימה למטה כדלהלן ואהלן...... שחקנית הכי אהובה?הילארי!!!!!!!! הסרט של כל הזמנים?אה... השחקן/נית של כל הזמנים?אה... שיר מסרט שאת/ה אוהב/ת?השיר של מג מהרקולס,השיר של שאנג ממולאן הסרט האחרון שקנית/שכרת?אה... הסרט האחרון שראית בבית?הרקולס הסרט האחרון שראית בקולנוע?לא זוכרת ראית פעם סרט יפה ויותר לא ראית אותו ושכחת איך קוראים לו?לא נראה לי... סרט בקולנוע או בבית?בבית סרט די וי די או סרט ווידאו?די וי די סרט מצוייר או מצולם?גםו.. גםו.. בת הים הקטנה או היפה והחיה?אה... אלאדין או אלאדין ונסיך הגנבים?אלאדין Songs השיר הכי אהוב?מלא שירים-יותר מדי השיר הכי שנוא?אה....הרבה זמר אהוב?אה... זמרת אהובה?הילארי ועוד מלא! השיר של כל הזמנים?אה... הזמר/ת של כל הזמנים?אה... הדיסק הכי טוב ששמעת?גרין דיי?אין אחד... הדיסק האחרון שקנית?של הפסקול של הארי פוטר והאסיר מאזקבאן (איזה משועממת אני..) השיר האחרון ששמעת?זירו טו הירו מהרקולס אתה שומע עכשיו מוזיקה?לא שיר שבהתחלה לא אהבת הכריחו אותך לשמוע והתאהבת בו?אין צרוב או מקורי?מקורי אתה שומע שירים עד הסוף או מפסיק באמצע?גםו.. גםו.. למה אין זמרת שנואה,למה????????? Books הספר הכי טוב?הארי פוטר,יומני הנסיכה,ג'יני הכלבה שמצילה חתולים הספר הכי גרוע?מכשפה (זה לא נגמר!),ארטמיס פאוול הספר שאתה הכי אוהב?הארי פוטר הספר שאתה הכי שונא?ארטמיס פאוול, מכשפה (החלפתי סדר...) איזה ספר שעשו עליו סרט אתה הכי אוהב?הארי פוטר,יומני הנסיכה T.V תכנית אהובה?משחק מכור סדרה אהובה?השמינייה ערוץ אהוב?MTV יש לך יס או הוט?הוט מה עדיף?הוט אבל ביס יש סרטים טובים יותר השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?לא רואה אף אחד... מיכאלה או משחק החיים?בעעעעעעעעעעעע השיר שלנו- עונה 1 או 2?...X הוט VOD או YES MAX? וי או די התכנית האחרונה שראית?פתוח 2 כללי איך קוראים לך?עמית בן/בת כמה את/ה?12 תאריך לידה:16.6.93 כיתה:ז'3-חרא כיתה... את/ה אוהב/ת את עצמך?לא איך את/ה מרגיש/ה?סבבה מה את/ה שומע/ת?הרקולס יש לך חברים בפורומים?קצת... הבנאדם האחרון שראית?האחים שלי... הבנאדם האחרון שחיבקת?אה.... חבר\ה הכי טובים?סיונוש!!!!! באיזה עוד פורומים אתה נמצא?מלא.... מפורסמים איזה מפורסמים אתה אוהב?רשימה למטה כדלהלן ואהלן.... סעדו או אוהד אלישע?סעדו מויאל או סקעת ()?עדי כהן כוכב אהוב מכ"נ 3?אה.... כ"נ2?אה... כ"נ1?אה... אוהב את צביקה פיקה?לא מירי מסיקה או מאיה בוסקילה?מסיקה לואיסנה או קמילה?ג'ורג'ינה אוהב את שלומי סבן? מי? ניצן קייקוב- היה צריך לעוף או להשאר? להשאר!הוא כזה חתיך! אסף אברבוך- לעוף או להשאר?שישאר.... נעמה לוי- לעוף או להשאר?אה.... סעדו-לעוף או להשאר?ממתי השאלון הזה???? מפורסם שנוא?אבריל לאבין ה----!!!!! ולמה?יש יותר מדי סיבות..לפרט?

למעלה