שאלון ארוך במיוחד

CarmitF

New member
שאלון ארוך במיוחד

שם: גיל: תראיך לידה: מקום מגורים: יש אחים? בני כמה? צבע שיער: מתי הסתפרת בפעם האחרונה? צבע עיניים: צבע אהוב: משהו טעים שאכלת לאחרונה: משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: בצפר כיתה: אוהב את הבצפר? יש לך הרבה חברים בכיתה? משקיע בלימודים? מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? ובמבחן? השעו אותך? אם כן-לכמה זמן? הברזת? אם כן-מאיזה שיעור/ים? המקצוע שאתה הכי טוב בו: המקצוע שאתה הכי גרוע בו: המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה הכי מרגיז ושנוא? משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר? קונים בקיוסק[אם יש]? איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? מי הכי רזה ? מי הכי שמן ? מי הכי מעניין ? מי הכי מרדים ? גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD למה הטחול משמש ?.. תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? איזה? ובכמה קומונות? איזה? מנהלים פורום/קומונה? איזה? מכיר אנשים מהפורום אישית? פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? יודע איך עושים וועידות בטלפון ? יש בלוג? נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? להקה אהובה? זמר/ת אהוב/ה? אוהב פופ? היפ-הופ? רוק? פופ-רוק? רוק אלטרנטיבי? רוק כבד? מטאל? האבי מטאל? מזרחית? דיכאון? טראנסים? אחר- מנגן על משו? אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? מלפפון או מלפלפון? אוטו או מכונית או רכב? מקדונלדס או מקדולאנדס? המבורגר או המבונגר? יש חבר/ה? אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? אוהבים מישו? הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? טיק-טק? סוכריות על מקל? טופי? מרשמלו? מעשנים? ניסיתם פעם? האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? -מילקי? -פנקייק? -פיצה? -פופקורן? -שוקולד? -תפוח? -מלפפון? ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? ו'הדשא של השכן' ? ו'בית האופנה' ? ו'משחק החיים' ? ו'לחיי האהבה' ? ו'צער גידול בנות' ? ו'חברים' ? ו'סיינפלד' ? כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? אוהב את הים ? למה ? יש על התיק שלך פאטצ'ים ? כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? אתה שומע את כולם ?? איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ?

LeAnnDylan

Well-known member
מוותרת על כל החופרים

שם: דילן גיל: 21 ויומיים
תראיך לידה: 26 לספטמבר תעשו לבד חישוב של שנה מקום מגורים: אי שם מעבר לקשת יש אחים? שלושה בני כמה? 23, 15 ו-9 צבע שיער: חום מתי הסתפרת בפעם האחרונה? לפני שבועיים צבע עיניים: חום צבע אהוב: סגול משהו טעים שאכלת לאחרונה: אוכל של דודה סופי משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: כלום תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 7 איזה? גיבורים, קייל XY, אמריקן איידול, אוונסנס, עקרות בית נואשות, על טבעי, היפים והאמיצים וקלי קלרקסון ובכמה קומונות? 2 איזה? של ליאן
וקומנת המומלצים נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? כן איזה? של ליאן ריימס ומירנדה למברט. מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? קאנטרי להקה אהובה? שורלנד. זמר/ת אהוב/ה? ליאן ריימס. אוהב פופ? רק של הנינטיז היפ-הופ? לא רוק? לא פופ-רוק? כע רוק אלטרנטיבי? לא רוק כבד? לא מטאל? לא האבי מטאל? לא מזרחית? לא דיכאון? לא טראנסים? לא אחר- קאנטרי
מנגן על משו? על העצבים היית רוצה לנגן על משו? על קונטרהבס ומשולש שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס המבורגר או המבונגר? המבונגר יש חבר/ה? כן אם כן-כמה זמן? שבוע אוהבים מישו? את עצמי הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? בגילי אוהבים מסטיקים? כן טיק-טק? לא החריף סוכריות על מקל? תלוי טופי? כן מרשמלו? לא מעשנים? לא ניסיתם פעם? לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כן -מילקי? כן -פנקייק? כן -פיצה? כן -פופקורן? לא -שוקולד? רק לבן -תפוח? רק ירוק -מלפפון? רק מקולף ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? לא ו'הדשא של השכן' ? לא ו'בית האופנה' ? לא ו'משחק החיים' ? לא ו'לחיי האהבה' ? לא ו'צער גידול בנות' ? לא ו'חברים' ? כן ו'סיינפלד' ? לא כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? לא יודעת האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? לא אוהב את הים ? לא למה ? ככה יש על התיק שלך פאטצ'ים ? לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? למעלה מ-2000 אתה שומע את כולם ?? שמה הכל בווינאמפ ומה שבא ברוך הבא איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? לפני 6 שנים ב-VH1

lidor203

New member
היו יותר ארוכים...

שם: לידור גיל: 16 תראיך לידה: 19.11.91 מקום מגורים: ראשון יש אחים? 2 אח קטן ואחות קטנה בני כמה? אח 15 אחות 8 צבע שיער: שחור מתי הסתפרת בפעם האחרונה? מזמן...אני מאריך שיער צבע עיניים: חום צבע אהוב: למה צריך לאהוב רק אחד? אני אוהב את כולם משהו טעים שאכלת לאחרונה: בורקס... משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: טונה..אבל רק בתוך פרוסה עם הרבה סלט מסביב בצפר כיתה: יא אוהב את הבצפר? לפעמים... יש לך הרבה חברים בכיתה? חברים שלי או חברים שאיתי בכיתה? בכל מקרה אנחנו 38 וכן רובם חברים שלי משקיע בלימודים? מנסה מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? לא קיבלנו תעודות ובמבחן? 38 השעו אותך? כמעט אם כן-לכמה זמן? כמעט הברזת? כן אם כן-מאיזה שיעור/ים? פעם אחת מתמטיקה ומאז רק שיעורים הומניים המקצוע שאתה הכי טוב בו: לאדע הכל אותו דבר המקצוע שאתה הכי גרוע בו: כנ"ל המורה הכי נחמד שמלמד אותך? שלום חיים..מורה לספרות שרוט על כל הראש ונחמד מאוד המורה הכי מרגיז ושנוא? בתיה או מלכה שניהן אחלה בתור בני אדם אבל הן חרא אישיות משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לישון בשיעור נחשב? אם כן-איזה? לא יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? יש לכל שכבה 2 נציגים מכל כיתה לוועד שכבה אם כן-אתה באחת מהן? חחח הייתי בחטיבה והספיק לי לכל החיים לוקחים אוכל לבצפר? כן קונים בקיוסק[אם יש]? יש מכונות, לפעמים איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? המורה לספורט למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? ורדה המורה לאנגלית מי הכי רזה ? ממ לא יודע...אין הרבה רזים אצלנו מי הכי שמן ? המורה לאזרחות צביקה (נראלי שככה קוראים לו) מי הכי מעניין ? בכיאת...אין מעניין מי הכי מרדים ? המורה לאזרחות צביקה גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? מה??? לא נראה לי המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? לא לומד מדעים אבל בחטיבה כן למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD אולי...אני לא לומד הסטוריה השנה למה הטחול משמש ?.. להקיא את כל החומר תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 5-6 איזה? אין לי כח לרשום את כולם ובכמה קומונות? 2 איזה? שוב אין לי כח מנהלים פורום/קומונה? לאאאא מי ייתן לי לנהל משהו? איזה? אוי בכיאת מכיר אנשים מהפורום אישית? כן.. פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? פגשתי במפגש את כל מי שהיה שם בזמן שאני הייתי מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? כן יודע איך עושים וועידות בטלפון ? אין לי תאפשרות הזאת בפלאפון שלי יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא איזה? לא מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק (אנגלית בעיקר) להקה אהובה? nickelback וכו זמר/ת אהוב/ה? אין לי..אבל של דילן זה ליאן ריימס :X אוהב פופ? מדי פעם היפ-הופ? כנ"ל רוק? כןןןן פופ-רוק? כן רוק אלטרנטיבי? הא? רוק כבד? כן מטאל? לא בדרך כלל האבי מטאל? כנ"ל מזרחית? לאאאאאאאא דיכאון?חס וחסה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא טראנסים? לא בדרך כלל אחר- מנגן על משו? כן אם כן-על מה? על העצבים היית רוצה לנגן על משו? כן אם כן-על מה? גיטרה שיש לי בבית שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפלפון אוטו או מכונית או רכב? מכונית מקדונלדס או מקדולאנדס? איכס...מגעיל המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? 8 אופקי אם לא-היית רוצה? לא ממש אוהבים מישו? לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? לא אוהבים מסטיקים? כן טיק-טק? כן סוכריות על מקל? לא ממש טופי? לא מרשמלו? כן מעשנים? לא ניסיתם פעם? כן האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כן -מילקי? כן -פנקייק? כן -פיצה?כן -פופקורן?כן -שוקולד?כן -תפוח?כם -מלפפון?כן ראית פעם 'אריזה משפחתית' ?כן ו'הדשא של השכן' ?לא ו'בית האופנה' ?כן ו'משחק החיים' ?לא ו'לחיי האהבה' ?לא ו'צער גידול בנות' ?כןןןןן ו'חברים' ?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ו'סיינפלד' ?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ?את רובם האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ?לא..אני די טיפש בדברים הקנים האלה אוהב את הים ?כן למה ?כי זה כיף יש על התיק שלך פאטצ'ים ?הא? כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? בדיוק פירמתטי אז לא הרבה אתה שומע את כולם ?? כן איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? סתם לא זוכר אפילו מה זה הכל??? בדיוק 5 דקות על השעון...

LeAnnDylan

Well-known member
"אין לי..אבל של דילן זה ליאן ריימס :X "../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שיהיה../images/Emo3.gif../images/Emo221.gif

שם: אור
תראיך לידה: 6.9.93
מקום מגורים: שוהם
יש אחים? כן
בני כמה?19
צבע שיער:חום בהיר
מתי הסתפרת בפעם האחרונה? לפני שנה
מזכיר לי שאני צריכה לקבוע תור
צבע עיניים:חום בהיר
צבע אהוב:סגול בהיר,תכלת וירוק
משהו טעים שאכלת לאחרונה: פתיתים
משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: אממממ... לא זוכרת, אבל בטוח יש אחד כזה
בצפר
כיתה:ט'
אוהב את הבצפר? ממש לא
יש לך הרבה חברים בכיתה?יאפ
משקיע בלימודים?אממ, כן. פחות או יותר.........
מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?70
ובמבחן?ממ לא זוכרת.
השעו אותך?לא.
אם כן-לכמה זמן? לא..
הברזת? יאפ
אם כן-מאיזה שיעור/ים?ערבית, ושיעור בכיתה א' בטח עם המחנכת או משהו
המקצוע שאתה הכי טוב בו:תנ"ך
המקצוע שאתה הכי גרוע בו:מתמטיקה
המורה הכי נחמד שמלמד אותך?יואל ובתיה! והם כבר לא מלמדים
המורה הכי מרגיז ושנוא?הווו לזה יש רשימה.
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? קצת.
אם כן-איזה? אממ אני בטקס יצחק רבין
יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? לא
אם כן-אתה באחת מהן?לא.. יש כמה אבל זה לא בדיוק ועדות. בכל מקרה - אני לא.
לוקחים אוכל לבצפר?כן.
קונים בקיוסק[אם יש]? לפעמים.
איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? יואל ובתיה!!!1 למרות שהם כבר לא מלמדים אותנו, חחח.... לא אחליף אותם!
למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ?ממממממ.......................... לא בא לי להזכר בהם בחופש
מי הכי רזה ? ממ
מי הכי שמן ?ממ
מי הכי מעניין ?ממ
מי הכי מרדים ? קיפי!
גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? לא
המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? שנה שעברה. בתיוש
.
למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD אני מניחה
למה הטחול משמש ?.. ממממ
. |ב
תפוז ואינטרנט
בכמה פורומים אתם? 3
איזה? גיבורים, ג'ניפר אניסטון[בערך....
] והפורום של הגדוד אבל הוא לא בתפוז.
ובכמה קומונות? אני לא ממש בקומונות
איזה?אם מחשיבים - של דני, ושל משחק תפקידים, שכחתי מה שמו
מנהלים פורום/קומונה?לא
איזה?...
מכיר אנשים מהפורום אישית?את יהל
פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה?לא... אבל פגשתי מהאינטנרט בכללי. וביום שלישי מפגש
מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ?לא מהפורום, מהאינטרנט
יודע איך עושים וועידות בטלפון ?אהא.
יש בלוג?לא... בערך. כשבא לי לעדכן פעם בשלושה חודשים
נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?אהא
איזה?של הגדוד...
מוזיקה
איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?כרגע פאנק רוק.
להקה אהובה?מארון 5
זמר/ת אהוב/ה? קלי קלארקסון ואבריל לאבין נדמה לי
אוהב פופ?איכותי
היפ-הופ?לא
רוק?כן
פופ-רוק? כן
רוק אלטרנטיבי? לא
רוק כבד?לא
מטאל?ממש לא.
האבי מטאל?לא.
מזרחית?-לא!-
דיכאון?לא
טראנסים?לא
אחר-אחר מה?
בהתחלה עניתי על זה
.
מנגן על משו? לא
אם כן-על מה?...
היית רוצה לנגן על משו?כן
אם כן-על מה?גיטרה
שונות
איך אתה אומר:
ישנה או יושנת?ישנה!!!!!!!11 מי שאומר יושנת ייסקל
!
מלפפון או מלפלפון?מלפלפון
סתם מלפפון. כך או כך - מלפ(ל)פון זה איכ!
אוטו או מכונית או רכב?מכונית. שונאת שאומרים אוטו
{למרות שגם אני אומרת לפעמים....
}
מקדונלדס או מקדולאנדס?מקולאנדס?<im

CarmitF

New member
עונה

שם: כרמית גיל: 16 תראיך לידה: 7.6 מקום מגורים: מרכז יש אחים? 2 בני כמה? צבע שיער: חום מתי הסתפרת בפעם האחרונה? לפני שנה צבע עיניים: חום צבע אהוב: כרגע ירוק ולבן משהו טעים שאכלת לאחרונה: טראפלס שוקולד שהכנתי.. משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: עוגות גבינה (רק מה שאופים) בצפר כיתה: י"א אוהב את הבצפר? לא יש לך הרבה חברים בכיתה? לא יודעת.. משקיע בלימודים? מנסה מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 53 ובמבחן? 13 השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? אבל לא.. הברזת? אהאה אם כן-מאיזה שיעור/ים? פסיכולוגיה,לשון,מתמטיקה המקצוע שאתה הכי טוב בו: מתמטיקה ואנגלית נראה לי המקצוע שאתה הכי גרוע בו: פסיכולוגיה המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה למתמטיקה המורה הכי מרגיז ושנוא? המורה להיסטוריה ולשון משנה שעברה משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לא אם כן-איזה? לא זה לא יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? חח לא אם כן-אתה באחת מהן? אוף איתכם לוקחים אוכל לבצפר? לפעמים אם יש לי כוח קונים בקיוסק[אם יש]? כבר אין אבל קונים המכונות שלא מחזירות עודף.. איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? מתמטיקה למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? ספרות! כ"כ מעצבנתתת מי הכי רזה ? חח ספרות מי הכי שמן ? היסטוריה. והיא עוד באה עם חולצות צמודות =/ מי הכי מעניין ? לא נראה לי שיש מי הכי מרדים ? היסרטוריה וספרות גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? לא.. המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? שנים שלא למדתי מדעים.. למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD הא?! למה הטחול משמש ?.. תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? אני לא סופרת.. איזה? בעיקר פה,חברים וג'ואי,יס סטארז ועקרות בית נואשות ובכמה קומונות? נראה לי 1 איזה? MIKA מנהלים פורום/קומונה? לא איזה? מכיר אנשים מהפורום אישית? לא פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? לא מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? לא יודע איך עושים וועידות בטלפון ? כן יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? כן איזה? הורדות מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? מוזיקה יפה להקה אהובה? אין זמר/ת אהוב/ה? מיקה אוהב פופ? אולי קצת היפ-הופ? כן רוק? תלוי פופ-רוק? קצת רוק אלטרנטיבי? קצת רוק כבד? לא!!!! מטאל? לאאאא האבי מטאל? לאא מזרחית?לא! דיכאון? איכסה לא! טראנסים? לא אחר- צרפתית מנגן על משו? לא אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? כן אם כן-על מה? גיטרה שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? שיהיה מקדונלדס המבורגר או המבונגר? המורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? האמת שלא אוהבים מישו? לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים? כןן טיק-טק? לא סוכריות על מקל? כןן טופי? לא ממש מרשמלו? גם מעשנים? לא ניסיתם פעם? לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כן -מילקי? לא -פנקייק? כןן -פיצה? כן -פופקורן? רק עם חמאה -שוקולד? מאווד -תפוח? ירוק -מלפפון? כן ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? כן ו'הדשא של השכן' ? לא ו'בית האופנה' ? כן ו'משחק החיים' ? כן ו'לחיי האהבה' ? לא ו'צער גידול בנות' ? כן ו'חברים' ? מכורההה ו'סיינפלד' ? כן כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? הרבה.. האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? לא אוהב את הים ? כן למה ? כי נחמד שם יש על התיק שלך פאטצ'ים ? לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? המוון אתה שומע את כולם ?? לא. אני שומעת את מה שאני אוהבת ומשאירה בצד חיחיח איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? לוזוכרת..

עונה....

שם:רחלי גיל:17.5 תראיך לידה:21.3.90 מקום מגורים:נהריה יש אחים?אחד בני כמה?21 צבע שיער:חום עם גוונים טבעיים של חום בהיר בלונד וחום כהה וגינגי מתי הסתפרת בפעם האחרונה? לפני שבועיים צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול משהו טעים שאכלת לאחרונה: לביבות של דלורית שאמא עושה משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: מדע בדיוני בחלקו בצפר כיתה: יב אוהב את הבצפר? לא יש לך הרבה חברים בכיתה? כן משקיע בלימודים? ככה ככה מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? נכשל ובמבחן?20 השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? הברזת?לא אם כן-מאיזה שיעור/ים? המקצוע שאתה הכי טוב בו: אנגלית המקצוע שאתה הכי גרוע בו:מתמטיקה ומחשבים המורה הכי נחמד שמלמד אותך? המורה לאנגלית המורה הכי מרגיז ושנוא? המורה למתמטיקה משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? מדי פעם אם כן-איזה? הייתי משתתפת בטקסים יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? לא ותודה לאל שלא אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר? כן קונים בקיוסק[אם יש]? לפעמים איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? המורה לאנגלית למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? למורה ללשון מי הכי רזה ? המורה ללשון מי הכי שמן ? המורה למחשבים מי הכי מעניין ? המורה להיסטוריה ולאנגלית מי הכי מרדים ? המורה למתמטיקה ומחשבים גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? לא המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? לפעמים למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD כן (אלא אם כן הוציאו אותו) למה הטחול משמש ?.. אין לא שימוש זה תוצאה של האבולוציה תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 4 איזה?מערכונים, בנות מקלאוד, רדהוט, וגיבורים ובכמה קומונות?0 איזה? מנהלים פורום/קומונה?לא איזה? מכיר אנשים מהפורום אישית?לא פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה?לא מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ?לא יודע איך עושים וועידות בטלפון ?לא יש בלוג?לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא איזה? מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק ופופ וגם מוזיקה משנות ה50 ועד היום להקה אהובה? רדהוט זמר/ת אהוב/ה?אין אחת מועדפת אוהב פופ? ככה ככה היפ-הופ?לא רוק?כן פופ-רוק?כן רוק אלטרנטיבי? כן רוק כבד?כן מטאל? לא ממש האבי מטאל?לא מזרחית? חס ושלום דיכאון? ממש ממש שונאת טראנסים? לא אחר- מנגן על משו? לא אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו? כן אם כן-על מה?על גיטרה ואולי גם על תופים שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? מאוד אוהבים מישו? לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים?לא טיק-טק?כן סוכריות על מקל?ככה ככה טופי? לא ממש מרשמלו? ככה ככה מעשנים? לא וגם אף פעם לא אעשן ניסיתם פעם? לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר?כן -מילקי?לא ממש -פנקייק? כן -פיצה?כן -פופקורן?כן -שוקולד?מאוד -תפוח?כן -מלפפון?כן ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? ברור ו'הדשא של השכן' ?לא ו'בית האופנה' ?לא ו'משחק החיים' ?כן ו'לחיי האהבה' ?כן ו'צער גידול בנות' ? ברור ו'חברים' ?כן ו'סיינפלד' ?לא כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? לא ספרתי אף פעם אבל לא הרבה האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? כן אוהב את הים ?כן למה ? כי זה מקרר והים יפה בעיקר מרחוק יש על התיק שלך פאטצ'ים ? לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? בסביבות ה300 אתה שומע את כולם ?? כן איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? לא זוכרת זה כאילו תמיד הכרתי אותם

Y0NaTaN

New member
היו יותר ארוכים P:

שם: יונתן/יוני/יונה גיל: 17 תראיך לידה: פברואר 1990 מקום מגורים: גבעתיים יש אחים? כן בני כמה? 14, 9 צבע שיער: בלונדיני מתי הסתפרת בפעם האחרונה? 3 חודשים צבע עיניים: כחול צבע אהוב: כחול משהו טעים שאכלת לאחרונה: צ'יפס משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: לא יודע. התחלנו עם השאלות המסובכות?
בצפר כיתה: י"ב אוהב את הבצפר? לא ממש יש לך הרבה חברים בכיתה? כן משקיע בלימודים? בערך מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 40 בספרות ובמבחן? 14 בספרות
השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? לא הברזת? כן אם כן-מאיזה שיעור/ים? מהכל בערך
המקצוע שאתה הכי טוב בו: מחשבים אני מניח המקצוע שאתה הכי גרוע בו: ספרות המורה הכי נחמד שמלמד אותך? לא יודע P: המורה הכי מרגיז ושנוא? יש הרבה כאלה משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לא אם כן-איזה? לא יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? לא אם כן-אתה באחת מהן? לא לוקחים אוכל לבצפר? לא, בשביל זה יש קפיטריה קונים בקיוסק[אם יש]? ^ איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? כבר הייתה שאלה כזו למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? לא יודע מי הכי רזה ? המורה למתמטיקה מי הכי שמן ? אין שמנים מי הכי מעניין ? אפחד מי הכי מרדים ? ספרות, אזרחות גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? לא המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? לא למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD מאיפה לי למה הטחול משמש ?.. אין לי מושג תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? כרגע 1 איזה? נחשו ובכמה קומונות? 0 איזה? --- מנהלים פורום/קומונה? פורום איזה? נחשו מכיר אנשים מהפורום אישית? כן פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? כן, מפגשים מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? כשיש צורך יודע איך עושים וועידות בטלפון ? לא יש בלוג? בערך נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא איזה? לא מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק, פופ להקה אהובה? יש הרבה זמר/ת אהוב/ה? אין הרבה אוהב פופ? כן היפ-הופ? בערך רוק? כן פופ-רוק? בערך רוק אלטרנטיבי? לא ממש רוק כבד? לא ממש מטאל? לא האבי מטאל? לא מזרחית? לא דיכאון? לא טראנסים? רק במסיבות אחר- --- מנגן על משו? לא אם כן-על מה? לא היית רוצה לנגן על משו? לא אם כן-על מה? לא שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? לא אם לא-היית רוצה? כן אוהבים מישו? כן הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? בגיל אוהבים מסטיקים? לא טיק-טק? לא סוכריות על מקל? לא טופי? כן מרשמלו? לא מעשנים? לא ניסיתם פעם? לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כמובן -מילקי? יאפ -פנקייק? כל שבוע -פיצה? יאפ -פופקורן? רק בקולנוע -שוקולד? כמובן -תפוח? לפעמים -מלפפון? לא ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? כן ו'הדשא של השכן' ? זה לא העשב של השכן? אם כן אז כן P: ו'בית האופנה' ? לא ו'משחק החיים' ? לא ו'לחיי האהבה' ? לא ו'צער גידול בנות' ? נראה לי ו'חברים' ? כמובן ו'סיינפלד' ? לפעמים כשמשעמם ויש בביפ כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? אין לי מושג האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? כן אוהב את הים ? כן למה ? מרגיע יש על התיק שלך פאטצ'ים ? לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? 1103 (הרגע בדקתי
) אתה שומע את כולם ?? לא איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? לא זוכר הודגש באמצעות מדגישומטיק

photofreak

New member
תורי

שם: אלון גיל: 21 תאריך לידה:29/7 מקום מגורים: מרכז יש אחים? אחות צבע שיער: שחור מתי הסתפרת בפעם האחרונה? לפני חודש פלוס צבע עיניים: חום צבע אהוב: כחול/אדום ושחור משהו טעים שאכלת לאחרונה: מנה של טעימה פסטה במסעדה היום משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: ברשותכם אני אשנה את זה בשביל השניים וחצי חיילים שכותבים פה... צבא בסיס: בדרום תפקיד: פקיד אוהב את השרות? די למרות המרחק (באר שבע) יש לך הרבה חברים מהשרות? כן משקיע בתפקיד? כן הוצאת גימלים לא בגלל שהיית חולה/קיבלת? לא אם כן למה? איך המפקדים שלך? אחלה המפקד הכי מרגיז ושנוא? הנגד של הקורס נשק משתתף בפעילויות בבסיס {טקסים, התרמות וכו'..]? לא אם כן-איזה? לוקחים אוכל לבבסיס? לנסיעה קונים בשק"ם[אם יש]? כן איזה מפקד מהמפקדים שהיו לך אתה הכי אוהב ? את הנוכחי למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? מי הכי רזה ? המפקדת מהטירונות מי הכי שמן ? הנוכחי מי הכי מעניין ? לא יודע מי הכי מרדים ? כנ"ל למה הטחול משמש ?.. לא יודע תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? יותר מדי איזה? גיבורים/טלויזיה/קולנוע/XXX/XXX ובכמה קומונות? אחת איזה? פרסומות מנהלים פורום/קומונה? לא מכיר אנשים מהפורום אישית? לא פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? כן מפורום צילום בפרש מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? לא יודע איך עושים וועידות בטלפון ? נראה לי יש בלוג? כן blog.tapuz.co.il/photofreak נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? כן איזה? צילום בפרש מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? טראנס להקה אהובה? מי שבא ברוך הבא זמר/ת אהוב/ה? כנ"ל אוהב פופ? כן היפ-הופ? כן רוק? כן פופ-רוק? כן רוק אלטרנטיבי? לא יודע מה זה רוק כבד? לא מטאל? לא האבי מטאל? לא מזרחית? לא דיכאון? לא טראנסים? כן אחר- רגאיי מנגן על משו? לא היית רוצה לנגן על משו? אולי אם כן-על מה? גיטרה שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישן מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? רכב נראה לי מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס או מק הכי פשוט לא? המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם לא-היית רוצה? כן אוהבים מישו? נראה לי שכן הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? בגיל שלי רוצים גם שם??? אוהבים מסטיקים? כן טיק-טק? כן סוכריות על מקל? כן טופי? כשאני אפטר מהגשר אז כן מרשמלו? כן מעשנים? לא סיגריות נרגילה מדי פעם ניסיתם פעם? נרגילה האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כן -מילקי? כן -פנקייק? כן -פיצה? כן -פופקורן? כן -שוקולד? כן -תפוח? כן -מלפפון? כן (וואי אני אוכל הרבה....) ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? כן ו'הדשא של השכן' ? לא ו'בית האופנה' ? לא ו'משחק החיים' ? כן כי צריך להעביר זמן עד האוכל בבסיס ו'לחיי האהבה' ? כן ו'צער גידול בנות' ?כן ו'חברים' ? כן ו'סיינפלד' ? כן כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? הרבה האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? (מה עם עדכון של השאלון? נגיד "אחד נגד 100"?) כן אוהב את הים ? כן למה ? בגלל השקט יש על התיק שלך פאטצ'ים ? לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? הרבה אתה שומע את כולם ?? לא איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? ברדיו/באינטרנט/בפלאפונים

תרווד

New member
מחזק את נוכחות החיילים כאן

שם: א' גיל: 20 תראיך לידה: 02/08/87 מקום מגורים: ת"א יש אחים? 3 אחיות בני כמה? 23, שתיים בנות 18 צבע שיער: חום מתי הסתפרת בפעם האחרונה? חודש? צבע עיניים: כחול צבע אהוב: כחול? משהו טעים שאכלת לאחרונה: ארוחת בוקר בנמל ת"א משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: היו כמה סרטים שהפתיעו אותי לטובה
צבא בסיס: מוצב במז"י, משרת בתה"ש, לפחות לשבועות הקרובים
תפקיד:
אוהב את השרות? חלקים ממנו כן יש לך הרבה חברים מהשרות? לא הרבה משקיע בתפקיד? כן הוצאת גימלים לא בגלל שהיית חולה/קיבלת? לא אם כן למה? לא אמרתי איך המפקדים שלך? אחלה מפקדת המפקד הכי מרגיז ושנוא? המפקד שהיה לי בתחילת השירות משתתף בפעילויות בבסיס {טקסים, התרמות וכו'..]? רק כשמחייבים אותי
אם כן-איזה? לא זוכר אחת ספציפית לוקחים אוכל לבבסיס? לפעמים קונים בשק"ם[אם יש]? כן איזה מפקד מהמפקדים שהיו לך אתה הכי אוהב ? את הנוכחית למי מהם יש את הקול הכי צפצפני?
מי הכי רזה?
מי הכי שמן?
מי הכי מעניין?
מי הכי מרדים?
תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? 3-4 איזה?
ובכמה קומונות? לא פעיל באף אחת, סמוי בשתיים איזה?
מנהלים פורום/קומונה? לא איזה? לא אמרתי מכיר אנשים מהפורום אישית? בערך פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? פגשתי שלושה מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון? לא יודע איך עושים וועידות בטלפון? ידעתי פעם יש בלוג? לא, אבל יש בתכנון כבר די הרבה זמן נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא איזה? מוזיקה- מדלג שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה, ומתקן כאלה שאומרים יושנת
מלפפון או מלפלפון? מלפפון אוטו או מכונית או רכב? אוטו, לעיתים רחוקות רכב מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדנולדס המבורגר או המבונגר? המבורגר יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? כן אוהבים מישי? אפשר להגיד הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אותה שכבת גיל, מבוגרת בכמה חודשים אוהבים מסטיקים? קצת טיק-טק? כנ"ל סוכריות על מקל? לא טופי? קצת מרשמלו? כן מעשנים? לא ניסיתם פעם? לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? בעיקרון כן -מילקי? כן -פנקייק? כן -פיצה? כן -פופקורן? כן -שוקולד? כן -תפוח? לפעמים -מלפפון? כן ראית פעם 'אריזה משפחתית'? מודה באשמה ו'הדשא של השכן'? כן ו'בית האופנה'? לא ו'משחק החיים'? כן ו'לחיי האהבה'? כן ו'צער גידול בנות'? מודה בעוד אשמה ו'חברים'? כמובן ו'סיינפלד'? כנ"ל כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות? די הרבה האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר'? לא בעתיד הקרוב אוהב את הים? בזמן האחרון יותר מפעם למה? ככה יש על התיק שלך פאטצ'ים? לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב? 0 אתה שומע את כולם?? אפשר להגיד שאני שומע את כל ה-0 וואו, היה מעייף

יהלושש1

New member
../images/Emo3.gif

שם:יהל גיל:14 תראיך לידה:11/6/93 מקום מגורים:שוהם יש אחים?כן בני כמה? זה לא משנה לכם
צבע שיער:חום כהה מתי הסתפרת בפעם האחרונה?חח בדיוק החלטתי שאני מסתפרת בשבוע הבא ככה XD ובפעם אחרונה? במאי צבע עיניים:חום כהה צבע אהוב:אדום.. לבן.. ירוק תפוח כחול משהו טעים שאכלת לאחרונה:עוגה מדהימה של אמא שליי עם מלאא קצפתת
משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן:לא יודעת
בצפר כיתה:ט' אוהב את הבצפר?את ההפסקות
יש לך הרבה חברים בכיתה?כן
חח משקיע בלימודים?אהא מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?85 ^^ ובמבחן?67 נראה לי השעו אותך?לא אם כן-לכמה זמן? הברזת?לא.. יותר מידי נקודות
(שיטה טיפשה אצלנו בבצפר.. מתחילים עם מאה נקודות כל חודש ועל כל דבר שעושים מורידים מהם וזה ציון בפני עצמו בתעודה ><) אם כן-מאיזה שיעור/ים? המקצוע שאתה הכי טוב בו:אממ ספרות? |חושב| המקצוע שאתה הכי גרוע בו:ערבית
המורה הכי נחמד שמלמד אותך?יואללל!!
המורה הכי מרגיז ושנוא?אורלי
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?לפעמים אם כן-איזה?טקס רבין^^ יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? חחח אור יש לנו?
שנה שעברה היה לי בכיתה הקודמת
אם כן-אתה באחת מהן?הייתי בוועדת עוגות
איי אורלי הטיפשה לוקחים אוכל לבצפר?כן
קונים בקיוסק[אם יש]?בדרך כלל לא איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ?יואלל
למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ?חחח אתם לא מכירים בכלל XD מה זה משנה? מי הכי רזה ?אממ אור מי רזה?
מי הכי שמן ?צחי
מי הכי מעניין ?גילה^^ מי הכי מרדים ?גם כן גילה
חחח גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ?לא רק יואל מספיק כאפות בשביל זה
המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ?אהא למורה להסטוריה שלך יש טחול? XDשאני ידע מה זה אני יגיד לכם
למה הטחול משמש ?..אין לי מושג תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?רק בזה איזה?... ובכמה קומונות?אף אחת איזה? מנהלים פורום/קומונה?לא איזה? מכיר אנשים מהפורום אישית? את אור. ואני יכיר אותכם במפגש
פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה?לא מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ?אור חח יודע איך עושים וועידות בטלפון ?כן יש בלוג?לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?כן איזה?של הגדוד מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?רוק קל להקה אהובה?גריין דיי זמר/ת אהוב/ה?אבריל לפני שהיא נהיתה פאקצה בהכחשה אוהב פופ?תלויי.. בדרך כלל לא היפ-הופ?זה אחלה.. אבל אני לא שומעת יותר מידי
רוק?
פופ-רוק?כן רוק אלטרנטיבי?הא? רוק כבד?לא מטאל?לא האבי מטאל?לא מזרחית?לאא
דיכאון?
טראנסים?תלויי אחר- מנגן על משו?לא
אם כן-על מה? היית רוצה לנגן על משו?לחזור לנגן גיטרה
אם כן-על מה? >< שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה. מי אומר יושנת?
מלפפון או מלפלפון?מלפפון.. שהייתי קטנה מלפלפון אוטו או מכונית או רכב?מכונית מקדונלדס או מקדולאנדס?מקדונלדס המבורגר או המבונגר?המבורגר
יש חבר/ה?לא..
אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה?כן אוהבים מישו? הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? אוהבים מסטיקים?אהא! מכורה אליהםם
טיק-טק?רק מנטה סוכריות על מקל?אהאא
טופי?יאפ מרשמלו?ככה מעשנים?לא ניסיתם פעם?לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר?תלוי איזה -מילקי?אהא
-פנקייק?יאפ -פיצה?
-פופקורן?אני לא מסוגלת לעמוד בפניו!
תשימו מולי פופקורן ואני לא יכולה להפסיק לאכול חח -שוקולד?כןןן במיוחד אגוזים או לבן עוגיות -תפוח?לא -מלפפון?ככה ראית פעם 'אריזה משפחתית' ?חח כן.. לא קבוע ו'הדשא של השכן' ?לא ו'בית האופנה' ?פרק אחד ו'משחק החיים' ?כן
ו'לחיי האהבה' ?קצת ו'צער גידול בנות' ?אהא
ו'חברים' ?ברור!!
ו'סיינפלד' ?כןן
כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ?כמעט את כולם
האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ?חחח אם אני ירצה אני ישתתף אוהב את הים ? אהא
למה ? ככה
יש על התיק שלך פאטצ'ים ?לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ?הרבה
אתה שומע את כולם ??את הרוב איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ?לא זוכרת

Slow Cheetah

New member
../images/Emo203.gif

שם: דני [לילך במקור
]. גיל: 14. תראיך לידה: 30.7
מקום מגורים: צור הדסה. יש אחים? יש אח ויש אחות
בני כמה? 12 ו-6. צבע שיער: שחור. מתי הסתפרת בפעם האחרונה? חצי שנה/שנה/קצת יותר משנה?
צבע עיניים: חום/שחור, קצת משתנה בין שניהם. צבע אהוב: שחור וגוון של כחול-תכלת. משהו טעים שאכלת לאחרונה: פיצה. משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: אין
בצפר בעכס. כיתה: ט'. אוהב את הבצפר? לא
יש לך הרבה חברים בכיתה? לא, כולן פרחות
משקיע בלימודים? לא משהו
מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 65, נראה לי
ובמבחן? 20. השעו אותך? לא. אם כן-לכמה זמן?
הברזת? כן. אם כן-מאיזה שיעור/ים? אנגלית, מתמטיקה, דרמה, של"ח ונראה לי שאין עוד
המקצוע שאתה הכי טוב בו: ספורט, מדעי החברה ולפעמים אנגלית. המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מתמטיקה?
המורה הכי נחמד שמלמד אותך? אין. המורה הכי מרגיז ושנוא? כמעט כולם
משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? לא. אם כן-איזה?
יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? כן. אם כן-אתה באחת מהן? לא. לוקחים אוכל לבצפר? כן
קונים בקיוסק[אם יש]? לא, אבל יש קיוסק
איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב?
למי מהם יש את הקול הכי צפצפני? למורה אחת שלא מלמדת אותי
מי הכי רזה? נה.
מי הכי שמן? נה.
מי הכי מעניין? נה.
מי הכי מרדים? נה.
גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול? לא. המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה? לא. תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? הרבה. איזה? אין לי כוח לזה
ובכמה קומונות? כנ"ל. איזה? קישטא
מנהלים פורום/קומונה? אמרו לכם לרדת מהנושא
איזה? ^%$#@!#$%^&*^%$#@ מכיר אנשים מהפורום אישית? הזה? פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה?
מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון? כן. יודע איך עושים וועידות בטלפון ? לא. יש בלוג? כן. נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא. איזה?
מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? רוק. להקה אהובה? RHCP זמר/ת אהוב/ה? גווין דגרוו. אוהב פופ? קצת. היפ-הופ? קצת. רוק?
פופ-רוק? נחמד. רוק אלטרנטיבי?
רוק כבד?
מטאל? קצת. האבי מטאל? קצת. מזרחית?
דיכאון?
טראנסים?
אחר- פרוג מטאל
מנגן על משו? מתחילה גיטרה, ואורגנית. אם כן-על מה?
היית רוצה לנגן על משו?
אם כן-על מה? ^%$#@#$%^&^%$#$$%^&&^%$#$%&^ שונות איך אתה אומר.. ישנה או יושנת? ישנה. מלפפון או מלפלפון? מלפפון. אוטו או מכונית או רכב? אוטו בדר"כ
מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס. המבורגר או המבונגר? המבורגר. יש חבר/ה? יכול להיות
אם כן-כמה זמן?
אם לא-היית רוצה? אולי. אוהבים מישו? פיטר
הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? בדר"כ עדיף גדולים
אוהבים מסטיקים?
טיק-טק? יאמ. סוכריות על מקל? לא ממש
טופי? כן. מרשמלו? נחמד. מעשנים?
ניסיתם פעם? לא. האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? אני צימחונית
-מילקי? לא. -פנקייק? כן. -פיצה? כן. -פופקורן? כן. -שוקולד? כן. -תפוח? לא. -מלפפון? לא. ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? לא. ו'הדשא של השכן' ? לא. ו'בית האופנה' ? לא. ו'משחק החיים' ? כן
ו'לחיי האהבה' ? לא. ו'צער גידול בנות' ? לא. ו'חברים' ? כן. ו'סיינפלד' ? כן. כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות? אני מניחה שיותר מ-20
האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר'? לא. אוהב את הים? כן. למה? ככה. יש על התיק שלך פאטצ'ים? כן. כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב? הרבה
אתה שומע את כולם?? לא. איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב? מה?

RoXaS

New member
אז ככה....

שם:רון גיל:15 וחצי תראיך לידה:19.4 מקום מגורים:איפשהו... יש אחים?כן בני כמה?12 ו3 צבע שיער:חום מתי הסתפרת בפעם האחרונה?לא זוכר צבע עיניים:חום צבע אהוב:כחול משהו טעים שאכלת לאחרונה:אמממממ...פיצה? משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן:קלמנטינה בצפר כיתה:י אוהב את הבצפר? בסדר... יש לך הרבה חברים בכיתה? כן משקיע בלימודים?כן מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה?64 ובמבחן?54 השעו אותך?לא אם כן-לכמה זמן?... הברזת?לא אם כן-מאיזה שיעור/ים?... המקצוע שאתה הכי טוב בו:אמממ...ערבית ואנגלית המקצוע שאתה הכי גרוע בו:היסטוריה מרגיז המורה הכי נחמד שמלמד אותך?ערבית המורה הכי מרגיז ושנוא?המורה לספורט והמורה להיסטוריה משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]?לפעמים אם כן-איזה?תלוי מה מבקשים יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?-_-לא אם כן-אתה באחת מהן?לא לוקחים אוכל לבצפר?כן קונים בקיוסק[אם יש]?תלוי איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ?לא היה כבר? למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ?לא זוכר XD מי הכי רזה ?המורה אנגלית מי הכי שמן ?המורה לספורט XD מי הכי מעניין ?המורה לכימיה מי הכי מרדים ?המורה להיסטוריה....פשוט מכה... גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ?מה? ><" המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ?בכיתה ט למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD אני די בטוח שהיה לה פעם במאה ה16... למה הטחול משמש ?..לאדע תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?1 איזה?אני כותב פה אז נחשו איזה... ובכמה קומונות?לא איזה?... מנהלים פורום/קומונה?לא איזה?.. מכיר אנשים מהפורום אישית?לא פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה?לא... מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ?לא יודע איך עושים וועידות בטלפון ?אמממ ידעתי פעם.... יש בלוג?לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?לא איזה?... נכון שאני תקשורתי?XD מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?כמעט הכל חוץ מדיכאון,מזרחית, טראנסים ושירים נוסח בריטני להקה אהובה?sum41,nirvana,three days grace זמר/ת אהוב/ה?אין מישו מסויים אוהב פופ?לא ממש היפ-הופ?קצת.. רוק?כה פופ-רוק?לא בטוח... רוק אלטרנטיבי?כה רוק כבד?כה מטאל?כה האבי מטאל?תלוי כמה האבי מזרחית?לא דיכאון?לא טראנסים?לא אחר- מנגן על משו?כן אם כן-על מה?גיטרה :) היית רוצה לנגן על משו?כן אם כן-על מה?תופים שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?ישנה מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?מקדונלדס המבורגר או המבונגר?המבורגר יש חברה?לא :( אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה?כן אוהבים מסטיקים?לא טיק-טק? מכור כבד... סוכריות על מקל?לא טופי?קצת מרשמלו?כן מעשנים?לא ניסיתם פעם?לר האם אתה אוהב לאכול.. -בשר?כן -מילקי?כן -פנקייק?כן -פיצה?כן -פופקורן?כן -שוקולד?כן -תפוח?כן -מלפפון?לא ראית פעם 'אריזה משפחתית' ?כן ו'הדשא של השכן' ?מה זה? ו'בית האופנה' ?מה זה?? ו'משחק החיים' ?לא ו'לחיי האהבה' ?לא ו'צער גידול בנות' ?ראיתי פעם פעמיים ככה ו'חברים' ?כן ו'סיינפלד' ?כן כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ?הרבה... האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ?כן אוהב את הים ?קצת למה ?אין סיבה יש על התיק שלך פאטצ'ים ?לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ?לא יודע אתה שומע את כולם ??יותר מ75% לפחות... איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ?לא זוכר

../images/Emo150.gif

שם: דולב גיל: 15 וקצת תראיך לידה: 12 באפריל מקום מגורים: נהריה יש אחים? כן בני כמה? מה'כפת לכם? צבע שיער: חום מתי הסתפרת בפעם האחרונה? לפני החופש הגדול צבע עיניים: כחול צבע אהוב: אדום משהו טעים שאכלת לאחרונה: פלאפל
משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן: טחינה בצפר כיתה: י' אוהב את הבצפר? לא
יש לך הרבה חברים בכיתה? לא משקיע בלימודים? שיוצא.. מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 40 ובמבחן? 0 השעו אותך? לא אם כן-לכמה זמן? הברזת? כן אם כן-מאיזה שיעור/ים? לא זוכר המקצוע שאתה הכי טוב בו: היסטוריה P: המקצוע שאתה הכי גרוע בו: מתמטיקה, לשון, ספורט
המורה הכי נחמד שמלמד אותך? אמיר החטוווווב המורה הכי מרגיז ושנוא? יש הרבה. תאמינו לי. משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? כן בטח
אם כן-איזה? יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]? הא?! אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר? שיש יום ארוך קונים בקיוסק[אם יש]? כן איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? אמיר החטטוווובבב למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? למורה שלי לתנ"ך מי הכי רזה ? אין הכי רזה מי הכי שמן ? המורה ללשון... מי הכי מעניין ? פנחחססס מי הכי מרדים ? לשון
גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? לא שזכור לי המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? אני לא לומד מדעים כי אני יותר מידי דפוק לזה למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD בפעם האחרונה שבדקתי היה לו למה הטחול משמש ?.. לשים על האש ואז בתוך פיתה ולאכול תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם? גיבורים וזהו איזה? הנ"ל ובכמה קומונות? - איזה? - מנהלים פורום/קומונה? - איזה? - מכיר אנשים מהפורום אישית? - פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? - מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? - יודע איך עושים וועידות בטלפון ? כן! יש בלוג? לא נמצא בפורומים שהם לא בתפוז? לא איזה? - מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב? בכללי כל דבר שהוא לא מזרחית או דיכאון עם דגש על רוק להקה אהובה? אירוסמית' זמר/ת אהוב/ה? אין מישהו מסויים... אולי אבריל אוהב פופ? כן היפ-הופ? כן רוק? מאוד פופ-רוק? כן רוק אלטרנטיבי? כן רוק כבד? כן מטאל? תלוי האבי מטאל? תלוי מזרחית? לא דיכאון? בע טראנסים? יש כמה נחמדים אחר- מנגן על משו? לא אם כן-על מה? - היית רוצה לנגן על משו? כן אם כן-על מה? פסנתר או מפוחית שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת? ישנה מלפפון או מלפלפון? מלפפון. מי הדביל שאומר מלפלפון? אוטו או מכונית או רכב? אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס? מקדונלדס המבורגר או המבונגר? המבורגר
יש חבר/ה? לא אם כן-כמה זמן? אם לא-היית רוצה? לא אוהבים מישו? לא הוא גדול/קטן או בגיל שלכם? - אוהבים מסטיקים? כן טיק-טק? כן סוכריות על מקל? כן טופי? כן מרשמלו? לא
מעשנים? כן ניסיתם פעם? האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כן -מילקי? לא -פנקייק? כן -פיצה? כן -פופקורן? כן -שוקולד? לבן בעיקר -תפוח? כן -מלפפון? כן ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? כן ו'הדשא של השכן' ? כן ו'בית האופנה' ? לא ו'משחק החיים' ? כן ו'לחיי האהבה' ? לא ו'צער גידול בנות' ? כן ו'חברים' ? כן ו'סיינפלד' ? כן כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? את הרוב האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? לא אוהב את הים ? כן למה ? כי הוא יפה יש על התיק שלך פאטצ'ים ? אממ נראה לי כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? 1000 ומשהו.. אני המעלה שכל שיר שהם מכירים הם מורידים... ואז שומרים אותם לכל החיים אתה שומע את כולם ?? אני שם את כולם בווינאמפ ואם לא בא לי על משהו אני מעביר איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? עכשיו :)

shirki3

New member
קטן עליינו! D:

שם: שירלי גיל:14 תראיך לידה:15.9.93 מקום מגורים: רמלה. D: יש אחים?מסתבר. בני כמה?20,23 צבע שיער:חום מתי הסתפרת בפעם האחרונה? יומיים לפני תחיחלת הלימודים צבע עיניים:חום צבע אהוב:צהוב משהו טעים שאכלת לאחרונה: פיצה של סבארו אתמול בערב. משהו שהיית בטוח שאתה לא אוהב אבל מסתבר שכן:חביתה. בצפר כיתה:ט' אוהב את הבצפר? מאודדד. (ואני לא חרשנית!!) יש לך הרבה חברים בכיתה? חברים, אבל לא חברים אמיתיים. משקיע בלימודים? משתדלת מה הציון הכי נמוך שקיבלת בתעודה? 75, היה אמור להיות 65 אבל המחנכת שלי הצליחה לשכנע ת'מורה לעלות לי ת'ציון כדי לא להרוס את התעודה, לא היה לי עצבים לעשות עבודה אז זה היה לי כמו 0 באחד מהציונים. D: ובמבחן?45 XDD השעו אותך?עוד לא אם כן-לכמה זמן?-- הברזת?כן אם כן-מאיזה שיעור/ים? שעות של חוגים (קרן קרב אם אתם מבינים) המקצוע שאתה הכי טוב בו:מתמטיקה והיסטוריה המקצוע שאתה הכי גרוע בו:אנגלית המורה הכי נחמד שמלמד אותך?המורה לשלח. 3> המורה הכי מרגיז ושנוא?כולם XD משתתף בפעילויות בצפר[טקסים, התרמות וכו'..]? משתדלת אם כן-איזה?כשיוצא, התרמות, כשלא אז לפעמים טקסים יש לכם ועדות בכיתה[נו כמו כיתה ג'..]?לא. אם כן-אתה באחת מהן? לוקחים אוכל לבצפר?כן קונים בקיוסק[אם יש]?גם. XD איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ?בנתיים אף אחד. למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ?המנהלת מי הכי רזה ?המורה לכימיה!! מי הכי שמן ?אמ, לא יודעת. מי הכי מעניין ?המורה להיסטוריה מי הכי מרדים ?פיזיקה. גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ?לא. המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? תמיד. XD למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD למה הטחול משמש ?.. עזבו אותי באמאשכם. תפוז ואינטרנט בכמה פורומים אתם?1 איזה? גיבורים ובכמה קומונות? אפחת איזה?- מנהלים פורום/קומונה?לא איזה?- מכיר אנשים מהפורום אישית? לא ממש פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה?לא. מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ?לא יודע איך עושים וועידות בטלפון ?לא יש בלוג?כן נמצא בפורומים שהם לא בתפוז?כן. איזה?נטע!! מוזיקה איזה סוג מוזיקה אתה הכי אוהב?בכללי, הכל. להקה אהובה?שייגעצ, מוניקה סקס, מיי כמיקל רומאנס. זמר/ת אהוב/ה?אריק ברמן, פיטר רוט אוהב פופ?בערך היפ-הופ?משתדלת שלא רוק?כן פופ-רוק?כן רוק אלטרנטיבי? לפעמים. D: רוק כבד?כן מטאל?בערך האבי מטאל?לא מזרחית?לא דיכאון?לא טראנסים?לא אחר- מנגן על משו?כן!! אם כן-על מה? גיטרה אורגן ועצבים. היית רוצה לנגן על משו?אני מנגנת על כל מה שאני רוצה! אם כן-על מה? שונות איך אתה אומר: ישנה או יושנת?יושנת מלפפון או מלפלפון?מלפפון אוטו או מכונית או רכב?אוטו מקדונלדס או מקדולאנדס?לא ככה ולא ככה. מקדונלס המבורגר או המבונגר?המבורגר יש חבר/ה?לא אם כן-כמה זמן?- אם לא-היית רוצה? ברור אוהבים מישו?יותר מידיי הוא גדול/קטן או בגיל שלכם?גדול אוהבים מסטיקים?מאוד.. טיק-טק?אהבת חיי. סוכריות על מקל? 3> טופי?:\ מרשמלו? כן כן כן מעשנים?לא ניסיתם פעם?לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר?כן -מילקי?כן -פנקייק?כן -פיצה?כן -פופקורן?כן -שוקולד?כן -תפוח?כן -מלפפון?כן ראית פעם 'אריזה משפחתית' ?כן סטיבסטיבסיב ו'הדשא של השכן' ?לא ו'בית האופנה' ?לא ו'משחק החיים' ?לא ו'לחיי האהבה' ?לא ו'צער גידול בנות' ?כןןןן ו'חברים' ?כןןןן ו'סיינפלד' ?כן כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ?אחד.XD מלך האריות! האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ?לא אוהב את הים ?מאוד למה ?ככה יש על התיק שלך פאטצ'ים ? פאטצ'ים זה...? כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ?600 וקצת אתה שומע את כולם ??משתדלת איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ?אוי, לא זוכרת. זה היה לפני כמה שנים טובות.

למעלה