שאלון אסרטיביות.

avocumber

New member
שאלון אסרטיביות.

1. כן או לא? 2. כן או לא? 3. נו, ועכשיו... כן או לא? 4. ועכשיו? 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? 7. נו... אז כן או לא? 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? 10. נו, אז מה תשובתך הסופית?

d r o r y

New member
אוקיי,ננסה:

1. כן או לא?כן 2. כן או לא?כן 3. נו, ועכשיו... כן או לא?כן 4. ועכשיו?כן 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה?לא 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא?כן 7. נו... אז כן או לא?כן 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא?כן 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא?כן 10. נו, אז מה תשובתך הסופית?כן! איזה אסרטיבי אני.איזה כייף לי!!

דללה

New member
עונהה

1. כן או לא? לא 2. כן או לא? לא 3. נו, ועכשיו... כן או לא? עדיין לא 4. ועכשיו? לא השתנה 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? לא חושבת 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? לא 7. נו... אז כן או לא? לא!! 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? אממממ... לא 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? לא 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? לללאאא!!!

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

1. כן או לא?כן 2. כן או לא?כן 3. נו, ועכשיו... כן או לא?כן 4. ועכשיו?כן 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה?כן 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא?כן 7. נו... אז כן או לא?כן 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא?כן 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא?כן 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? כןןןןןןןן

דנטל

New member
אסרטיבית לפעמים

1. כן או לא? כן! 2. כן או לא? לא! 3. נו, ועכשיו... כן או לא? תלוי 4. ועכשיו? גם תלוי 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? אכן 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? לא! 7. נו... אז כן או לא? כן! 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? אני גם אימפולסיבית, אז לא צריכה לחשוב 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? לא, לא, לא, אני מזל טלה, אנחנו אימפולסיבית 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? אולי!

Miss Menta

New member
מוהאהא ../images/Emo60.gif

1. כן או לא? כן. 2. כן או לא? כן. 3. נו, ועכשיו... כן או לא? עדיין כן. 4. ועכשיו? כן. 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? כן. 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? כן. 7. נו... אז כן או לא? כן. D: 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? כן. 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? כן. 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? לא
חח

swirrrly

New member
../images/Emo4.gif

1. כן או לא? כן 2. כן או לא? כן 3. נו, ועכשיו... כן או לא? כן 4. ועכשיו? כן 5. יכול להיות שזו בעצם הייתה טעות מההתחלה? כן 6. ואם היו משלמים לך בשביל לשנות את תשובתך... היית אומרת/ת כן או לא? לא 7. נו... אז כן או לא? כן 8. רגע, אל תענה/י ישר, תחשוב/י קצת... כאילו עכשיו זו הפעם הראשונה שעולה השאלה הזאת: כן או לא? כן 9. רגע, אולי לא חשבת מספיק... עכשיו תעצומ/י עיניים, תספור/י עד חמש עשרה, תפקח/י אותן ואז תענה/י: כן או לא? כן 10. נו, אז מה תשובתך הסופית? כן

למעלה